21 trükk a webhely sebességének növelésére

lassú betöltéseWebhelyének sebessége nagy hatással lehet a forgalomra, a konverziókra és a bevételre. Teljesítménymérőként a sebességet nem szabad alábecsülni. Alapján Akami, az összes internethasználó közel fele arra számít, hogy egy weboldal két másodpercen belül betöltődik, és a felhasználók 40% -a kattint egy webhelyről, ha három másodpercig tart tovább..


Ban ben “Miért számít a webes teljesítmény: miért vonzza el az Ön webhelyét az ügyfelek??”, egy Gomez által készített 2010. évi tanulmány, amely 1500 online vásárlót vizsgált meg arról, hogy a webhely teljesítménye hogyan befolyásolja online viselkedést, a következőket tanuljuk meg:

 • “A webhely betöltési idejének 2 és 10 másodperc közötti növekedése 38% -kal növelte az oldal elhagyásának arányát.”
 • “A csúcsforgalom idején a fogyasztók több mint 75% -a elhagyta a versenytársat’webhelyén ahelyett, hogy késést szenvedne.”

A weboldal sebességének a fogyasztói viselkedésre gyakorolt ​​hatása további hangsúlyozása érdekében a Aberdeen Group kiderül, hogy a betöltési idő mindössze egy másodperces késése 7% -kal csökkenti a webhelyek konverzióit. Ezen felül az oldalmegtekintések 11% -kal, az ügyfelek elégedettsége pedig 16% -kal csökkennek. Mintha ez nem lett volna’Ha elég ahhoz, hogy hazajusson, és felszólítson minket arra, hogy optimalizáljuk webhelyünk betöltési idejét, a tulajdonosoknak tisztában kell lenniük azzal is, hogy a Google a webhely sebességét veszi figyelembe a webhely rangsorolásával a keresési eredményoldalon..

Összefoglalva: egy lassú weboldal az alábbiakat eredményezi:

 • Kevesebb forgalom és oldalmegtekintés
 • Csökkent a konverziók száma
 • Csökken az értékesítés
 • Negatív hatással van a márka imázsára

A HostFacts.com a sikeres weboldal létrehozásának egyik vezető forrásaként a következő tippeket és trükköket nyújtja be webhelye sebességének növelésére..

Webhelyének sebessége nagy hatással lehet a forgalomra, a konverziókra és a bevételre. Teljesítménymérőként a sebességet nem szabad alábecsülni. Alapján Akami, az összes internethasználó közel fele arra számít, hogy egy weboldal két másodpercen belül betöltődik, és a felhasználók 40% -a kattint egy webhelyről, ha három másodpercig tart tovább..

A Gomez 2010. évi tanulmánya „Miért van a webes teljesítmény szempontjából fontos: távol van-e a webhely az ügyfelek?” Című, 2010. évi tanulmányban, amely 1500 online vásárlót vizsgált meg arról, hogy a webhely teljesítménye hogyan befolyásolja online viselkedését, a következőket tanuljuk meg:

 • “A webhely betöltési idejének 2 és 10 másodperc közötti növekedése 38% -kal növelte az oldal elhagyásának arányát.”
 • “A csúcsforgalom idején a fogyasztók több mint 75% -a elindult a versenytárs weboldalára, ahelyett, hogy késleltetne.”

A weboldal sebességének a fogyasztói viselkedésre gyakorolt ​​hatása további hangsúlyozása érdekében a Aberdeen Group kiderül, hogy a betöltési idő mindössze egy másodperces késése 7% -kal csökkenti a webhelyek konverzióit. Ezen felül az oldalmegtekintések 11% -kal, az ügyfelek elégedettsége pedig 16% -kal csökkennek. Mintha ez nem lenne elég hazaérkezéshez, és arra késztetett bennünket, hogy optimalizáljuk webhelyünk betöltési idejét, a tulajdonosoknak azt is tudatában kell lenniük, hogy a Google a webhely sebességét veszi figyelembe a webhely rangsorolásával a keresési eredményoldalon..

Összefoglalva: egy lassú weboldal az alábbiakat eredményezi:

 • Kevesebb forgalom és oldalmegtekintés
 • Csökkent a konverziók száma
 • Csökken az értékesítés
 • Negatív hatással van a márka imázsára

A HostFacts.com, mint vezető forrás a sikeres webhely létrehozásában, a következő tippeket és trükköket nyújtja be webhelye sebességének növelésére. Ebben az útmutatóban a következő pontokat érintjük:

Contents

1. lépés: Távolítsa el a szükségtelen beépülő modulokat és kiegészítőket

Fontolja meg Mike esettanulmányát, amelyben elemezte webhelyének sebességét, és úgy optimalizálta, hogy ez 4,23 másodperces töltési időről 1,33 másodpercre tegyen időt. Miért volt olyan lassú a weboldala? Egy szó. Dugó.

eltávolítást-pluginA felesleges beépülő modulok és kiegészítők drasztikusan befolyásolhatják webhelyének sebességét. Mike-ben’Ebben az esetben úgy találta, hogy webhelyének meghökkentő 86% -át plug-inek okozta. Ha olyan CMS-eket használ, mint a WordPress (a felhasználók telepíthetik a P3, vagy Plugin Performance Profiler, amely átvizsgálja a WordPress beépülő moduljait, hogy megtalálják a szűk keresztmetszeteket, és jelentést készítsen arról, hogy az egyes beépülések hogyan befolyásolják a webhely teljesítményét), a Drupal vagy a Joomla, kritikus fontosságú, hogy figyeljen a beépülő modulokra és kiegészítőkre, amelyek lassíthatják a webhelyét.

A probléma megoldása során elengedhetetlen, hogy ne csak a telepített pluginek számára, hanem a minőség a beépülő modulok közül. Vigyázzon a bővítményekre, amelyek túlzott szkripteket és stílusokat töltnek be. Eltávolíthatja a sok távoli kérelmet végrehajtó beépülőket, valamint a beépülő modulokat, amelyek növelik az adatbázis-lekérdezések számát a webhely minden oldalán.

Lényeg: használjon olyan bővítményeket, amelyek csak feltétlenül szükségesek a webhely funkcionalitásának javításához. Dobja el a többit.

Fontolja meg az Esettanulmányt Mikrofon, amelyben elemezte webhelyének sebességét, és úgy optimalizálta, hogy ez 4,23 másodperces töltési időről 1,33 másodperces töltési időre változjon. Miért volt olyan lassú a weboldala? Egy szó. Dugó.

A felesleges beépülő modulok és kiegészítők drasztikusan befolyásolhatják webhelyének sebességét. Mike esetében úgy találta, hogy webhelyének meghökkentő 86% -a beépülő modulok miatt volt. Ha olyan CMS-eket használ, mint a WordPress (a felhasználók telepíthetik a P3, vagy Plugin Performance Profiler, amely átvizsgálja a WordPress beépülő moduljait, hogy megtalálják a szűk keresztmetszeteket, és jelentést készítsen arról, hogy az egyes beépülések hogyan befolyásolják a webhely teljesítményét), a Drupal vagy a Joomla, kritikus fontosságú, hogy figyeljen a beépülő modulokra és kiegészítőkre, amelyek lassíthatják a webhelyét.

A probléma megoldása során elengedhetetlen, hogy ne csak a telepített pluginek számára, hanem a minőség a beépülő modulok közül. Vigyázzon a bővítményekre, amelyek túlzott szkripteket és stílusokat töltnek be. Eltávolíthatja a sok távoli kérelmet végrehajtó beépülőket, valamint a beépülő modulokat, amelyek növelik az adatbázis-lekérdezések számát a webhely minden oldalán.

Lényeg: használjon olyan bővítményeket, amelyek csak feltétlenül szükségesek a webhely funkcionalitásának javításához. Dobja el a többit.

2. lépés: Csökkentse vagy szüntesse meg a közösségi megosztási gombok összegét az Ön webhelyén

csökkentse a megosztás gombjaitNe érintse azt a tévhit, hogy a közösségi megosztási gombok sokasága a webhelyén mindig jó dolog. Nem’t. Kevés, ha van olyan tanulmány, amely bizonyítja a webhelyek forgalmának bármiféle jelentős növekedését a társadalmi megosztás gombjainak köszönhetően. Csak összezavarja a látogatókat.

Mivel a legtöbb társadalmi megosztási gomb JavaScriptet futtat, túl sok gomb használata a webhelyek teljesítményével kapcsolatos problémákat okozhat. Ha a közösségi média webhelyén van egy leállás, akkor jelentős lehet következményei olyan webhelyek esetében, ahol a gomb telepítve van.

Ahelyett, hogy gombokat választana, szerkessze azokat az alapvető fontosságúakig, vagy állítsa be úgy, hogy aszinkron módon töltsék be azokat, hogy az áramkimaradások ne befolyásolják negatívan az Ön webhelyének sebességét.

Ne érintse azt a tévhit, hogy a közösségi megosztási gombok sokasága a webhelyén mindig jó dolog. Nem az. Kevés, ha van olyan tanulmány, amely bizonyítja a webhelyek forgalmának bármiféle jelentős növekedését a társadalmi megosztás gombjainak köszönhetően. Csak összezavarja a látogatókat.

Mivel a legtöbb társadalmi megosztási gomb JavaScriptet futtat, túl sok gomb használata a webhelyek teljesítményével kapcsolatos problémákat okozhat. Ha a közösségi média webhelyén van egy leállás, akkor jelentős lehet következményei olyan webhelyek esetében, ahol a gomb telepítve van.

Ahelyett, hogy választékban lenne a gombokat, szerkessze azokat az alapvető fontosságúakig, vagy állítsa be úgy, hogy aszinkron módon töltsék be azokat, hogy az áramkimaradások ne befolyásolják negatívan az Ön webhelyének sebességét.

3. lépés: Konfigurálja az összes Analytics követőkódot és a hirdetési hálózati kódokat aszinkron töltéshez

Analytics követőkódok és hirdetési hálózatok’ kódok lelassíthatják webhelyét. Néha a távoli szerverek lassúak, vagy lemennek, és ennek eredményeként hosszú betöltési idő jelentkezik webhelyén. webhely-elemzés

Ha azonban konfigurálja a kódokat a aszinkron szállítás, biztosíthatja, hogy egy leépített vagy lassú szerver nyerjen’t negatívan befolyásolja webhelyének sebességét.

4. lépés: Használjon Lejárati fejléceket

webhely fejléceMint tudod, a szerver sebessége kulcsfontosságú tényező az Ön webhelyének sebességében. A több szerver kérés lassabb webhelyet jelent. A probléma megoldásához használja a Lejárat fejléceket.

A lejárt fejlécek csökkentik a visszatérő látogatók betöltési idejét azáltal, hogy megmondják böngészőjüknek, mikor kell fájlokat kérni a szerverről, vagy mikor kell betölteni a fájlt a böngésző gyorsítótárából. Például úgy konfigurálhatja a Lejáró Fejlécet, hogy csak egy fájlt kérjen havonta egyszer, és addig a fájl tárolódik és betöltődik a gyorsítótárból..

Webhelyed kétféle módon profitálhat az Expires Headers használatából. Először is csökkenteni fogja a HTTP-kérelmek számát a szerveren. Másodszor, mivel ugyanazt a fájlt nem kérik újra és újra, a szerver terhelése kevesebb lesz.

Ha szeretné használni a webhelyén lévő Lejárat fejléceket, kövesse az alábbiakat ez a GTmetrix bemutatója.

Mint tudod, a szerver sebessége kulcsfontosságú tényező az Ön webhelyének sebességében. A több szerver kérés lassabb webhelyet jelent. A probléma megoldásához használja a Lejárat fejléceket.

A lejárt fejlécek csökkentik a visszatérő látogatók betöltési idejét azáltal, hogy megmondják böngészőjüknek, mikor kell fájlokat kérni a szerverről, vagy mikor kell betölteni a fájlt a böngésző gyorsítótárából. Például úgy konfigurálhatja a Lejáró Fejlécet, hogy csak egy fájlt kérjen havonta egyszer, és addig a fájl tárolódik és betöltődik a gyorsítótárból..

Webhelyed kétféle módon profitálhat az Expires Headers használatából. Először is csökkenteni fogja a HTTP-kérelmek számát a szerveren. Másodszor, mivel ugyanazt a fájlt nem kérik újra és újra, a szerver terhelése kevesebb lesz.

Ha szeretné használni a webhelyén lévő Lejárat fejléceket, kövesse az alábbiakat ez a GTmetrix bemutatója.

5. lépés: Engedélyezze a webhely gyorsítótárazását

Webhely gyorsítótárazásaAz gyorsítótárazás jelentősen csökkenti webhelye betöltési idejét, mivel webhelyének egy verzióját tárolja a látogatóra’böngészőjét, és minden egyes visszatéréskor betölti ezt a verziót. A gyorsítótárat ezután tárolják és használják, amíg a weboldal nem frissül, vagy nem állítja be, hogy frissítse.

Kutatások szerint egy webhely teljes gyorsítótárának használata megdöbbentő hatással van a betöltési időre: 2,4 másodpercről 0,9 másodpercre!

A gyorsítótárazás engedélyezéséhez először meg kell határoznia, hogy melyik platformot használja. Az alábbi bővítményeket telepítheti, ha a WordPress programot használja:

A piacon jelenleg az egyik legfejlettebb gyorsítótárazási és teljesítmény-optimalizáló plugin van WP rakéta. Befektetést igényel, de az eredmények megérik. Ha a Drupal-t platformként használja, kövesse ezt útmutató az optimalizálási technikákról.

A gyorsítótárazás engedélyezésével kapcsolatos további információkért kövesse ezeket a kiváló oktatóanyagokat:

A gyorsítótárazás jelentősen csökkenti a webhely betöltési idejét azáltal, hogy a webhely egyik verzióját a látogató böngészőjében tárolja, és minden alkalommal betölti ezt a verziót. A gyorsítótárat ezután tárolják és használják, amíg a weboldal nem frissül, vagy nem állítja be, hogy frissítse.

Kutatások szerint egy webhely teljes gyorsítótárának használata megdöbbentő hatással van a betöltési időre: 2,4 másodpercről 0,9 másodpercre!

A gyorsítótárazás engedélyezéséhez először meg kell határoznia, hogy melyik platformot használja. Az alábbi bővítményeket telepítheti, ha a WordPress programot használja:

A piacon jelenleg az egyik legfejlettebb gyorsítótárazási és teljesítmény-optimalizáló plugin van WP rakéta.  Befektetést igényel, de az eredmények megérik. Ha a Drupal-t platformként használja, kövesse ezt útmutató az optimalizálási technikákról.

A gyorsítótárazás engedélyezésével kapcsolatos további információkért kövesse ezeket a kiváló oktatóanyagokat:

6. lépés: A tartalomszolgáltató hálózat (CDN) hasznosítása

Az USA szerverein tárolt webhelyek gyorsabban töltenek be az Egyesült Államok felhasználói (vagy az Egyesült Államok VPN szolgáltatással rendelkező látogatói) számára. A világ más részeiről származó felhasználók azonban lassabb webhelyet fognak tapasztalni. A probléma megoldásához használjon Tartalomszolgáltatási Hálózatot vagy CDN-t, amely újból elosztja webhelyfájljait a világ különböző részein található kiszolgálók hálózatán. Ez jelentősen felgyorsítja webhelyét más országok felhasználói számára.

A esettanulmány: Matthew Woodward, A CDN használata kimutatta, hogy akár 60% -kal növeli a weboldal sebességét.

Az alábbiakban bemutatjuk a rendelkezésre álló legjobb CDN-lehetőségeket:

Az USA szerverein tárolt webhelyek gyorsabban töltenek be az Egyesült Államok felhasználói (vagy az Egyesült Államok VPN szolgáltatással rendelkező látogatói) számára. A világ más részeiről származó felhasználók azonban lassabb webhelyet fognak tapasztalni. A probléma megoldásához használjon Tartalomszolgáltatási Hálózatot vagy CDN-t, amely újból elosztja webhelyfájljait a világ különböző részein található kiszolgálók hálózatán. Ez jelentősen felgyorsítja webhelyét más országok felhasználói számára.

A esettanulmány: Matthew Woodward, A CDN használata kimutatta, hogy akár 60% -kal növeli a weboldal sebességét.

Az alábbiakban bemutatjuk a rendelkezésre álló legjobb CDN-lehetőségeket:

7. lépés: Döntse el a webes hostot egy jobb változatért

válassza a webtárhelyetAzt kell mondani, hogy néha csak el kell menni a jobb internetes host. Ha keményen dolgozik annak érdekében, hogy webhelyét gyorsabbá tegye, és kimerítette az összes többi lehetőséget, de még mindig lassú a letöltési idő, tapasztalhat idejét, hogy megváltoztassa webhelyét.

Marcus Taylor a Smashing Magazine-ban megbeszélte, hogy két ügyfele, akiknek mindkét weboldala hasonló volt, különféle hosting szolgáltatókat használt fel, és drasztikus különbségeket tapasztaltak a webhelyek válaszideje között.

Az a kliens, aki megbízható, dedikált szervert használt a webhely üzemeltetéséhez, 7 milliszekundumos DNS-válaszidőt tapasztalt, míg az olcsó szervert használó ügyfél 250 milliszekundumos DNS-válaszidőt tapasztalt. A plug-inek és a csípések mindeddig csak minőségi internetes házigazda nélkül jutnak el Önhöz.

A egy jó internetes házigazda kiválasztása, javasoljuk, hogy olvassa el a tárhely-értékeléseket annak meghatározása érdekében, hogy melyik webtárhely szolgálja legjobban az Ön webhelyét’szüksége van. Össze kell hasonlítania a webtárhelyeket is, így meghozhatja a legmegfelelőbb döntést.

Itt, a HostFacts.com webhelyen elvégeztük a házi feladatunkat és megtaláltuk a három legjobb hosting szolgáltatót, amelyek kevesebb, mint 500 milliszekundum töltési időt hoznak létre:

 1. A2 tárhely – körülbelül 300 milliszekundum
 2. SiteGround – körülbelül 400 milliszekundum
 3. HostGator Cloud – körülbelül 500 milliszekundum

Az olyan építők, mint a Wix, felhasználásával kiküszöbölhető a minőségi internetes házigazda keresése, de a többiek számára fontos, hogy a legjobb megoldás megtalálása érdekében végezzük házi feladatunkat..

Meg kell mondani, hogy néha jobb webgazdaval kell mennie. Ha keményen dolgozik annak érdekében, hogy webhelyét gyorsabbá tegye, és kimerítette az összes többi lehetőséget, de még mindig lassú a letöltési idő, tapasztalhat idejét, hogy megváltoztassa webhelyét.

Marcus Taylor a Smashing Magazine-ban megbeszélte, hogy két ügyfele, akiknek mindkét weboldala hasonló volt, különféle hosting szolgáltatókat használt fel, és drasztikus különbségeket tapasztaltak a webhelyek válaszideje között. Az a kliens, aki megbízható, dedikált szervert használt a webhely üzemeltetéséhez, 7 milliszekundumos DNS-válaszidőt tapasztalt, és az az ügyfél, aki egy olcsó szerver 250 milliszekundumos DNS-válaszidőt tapasztalt. A plug-inek és a csípések mindeddig csak minőségi internetes házigazda nélkül jutnak el Önhöz.

Mivel fontos a jó internetes házigazda kiválasztása, javasoljuk, hogy olvassa el az oldalt értékelések tárolása annak meghatározására, hogy melyik internetes fogadó szolgálja ki legjobban webhelye igényeit. Önnek is kellene hasonlítsa össze a webgazdagépeket így meghozhatja a leginformáltabb döntést.

Itt, a HostFacts.com webhelyen elvégeztük a házi feladatunkat és megtaláltuk a három legjobb hosting szolgáltatót, amelyek kevesebb, mint 500 milliszekundum töltési időt hoznak létre:

 1. A2 tárhely – körülbelül 300 milliszekundum
 2. SiteGround – körülbelül 400 milliszekundum
 3. HostGator Cloud – körülbelül 500 milliszekundum

használata építők mint a Wix kiküszöböli a minőségi internetes fogadó keresésének szükségességét, de a többiek számára fontos a házi feladat elvégzése a legjobb megoldás megtalálása érdekében..

8. lépés: Változtassa meg webhelyének témáját

A weboldal témája nagyban befolyásolhatja annak sebességét. A kódolódás vagy túl hosszú és rosszul írt kód csökkenti webhelye teljesítményét. Olvassa el annak példáját, hogy mennyit változtathat a weboldal témája a sebességén, olvassa el Julian Fernandes esettanulmányát, amelyben a terhelési idejét 630 ms-ról 172 ms-ra csökkentette, pusztán a témájának jobb átírással váltásával. egy.

Lényeg: ne csak a téma megjelenésére összpontosítson, amikor a webhelyét kiválasztja; fontolja meg, hogy ez a téma hogyan befolyásolja webhelyének sebességét.

9. lépés: Használja ki a Google Pagespeed alkalmazást

A PageSpeed ​​egy nyílt forráskódú szervermodul, amely javítja webhelyének sebességét azáltal, hogy a bevált gyakorlatoknak megfelelően módosítja és módosítja a szervert és a fájlokat..

telepítése Weboldalsebesség magad egy kis technológiai hozzáértést igényel, de meg lehet tenni. Másrészt, mindig meg kell kérni a webgazda / fejlesztőket, hogy végezzék el a telepítést.

A PageSpeed ​​egy nyílt forráskódú szervermodul, amely javítja webhelyének sebességét azáltal, hogy a bevált gyakorlatoknak megfelelően módosítja és módosítja a szervert és a fájlokat..

telepítése Weboldalsebesség magad egy kis technológiai hozzáértést igényel, de meg lehet tenni. Másrészt, mindig meg kell kérni a webgazda / fejlesztőket, hogy végezzék el a telepítést.

10. lépés: Használjon kisebb képfájlokat

A nagy képméret (1 MB vagy annál nagyobb) a szerver erőforrásainak összefűzését eredményezi, és több időbe telik a betöltés. Használja a következő eszközöket a webhelyén található képfájlok optimalizálásához, hogy azok kisebbek legyenek, ügyelve arra, hogy a kép minősége ne kerüljön veszélybe:

11. lépés: tömörítse a webhely fájljait a Gzip használatával

A kisebb méretű fájlok gyorsabb betöltési időt eredményeznek. A szokásos számítógépes fájlok tömörítéséhez hasonlóan a Gzip csökkenti a webhely fájljainak méretét azáltal, hogy ZIP fájlokká tömöríti őket.

A Smashing Magazine kiemeli egy olyan webhely esetét, amely 68 GK-tól 13 KB-ig terjed a Gzip engedélyezésével.

Használd ezt útmutató a GTmetrix-nél hogy engedélyezze a Gzip-et a webhelyén.

12. lépés: Tisztítsa meg az adatbázist rendszeresen

Az adatbázis tisztításaEgyes CMS-ek, mint például a WordPress, valamint a bővítmények adatot tárolnak az adatbázisban, ami viszont az idő múlásával lelassítja webhelyét..

A WordPress olyan szolgáltatásai, mint például a frissítések utáni javítása, a pingback és a trackbacks, nagyban támaszkodnak az adatbázis tárolására. Legyen óvatos a beépülő modulokkal is, amelyek mentik a statisztikai és felhasználói adatokat, valamint a naplókat.

Ennek kiküszöbölésére rendszeresen tisztítsa meg az adatbázist automatikus bővítményekkel, például WP-optimalizálása (a WordPress számára). Ha van más platformja, akkor használja ezt az erőforrást az adatbázis kézi tisztításához. Ezeket az intézkedéseket a webhelytulajdonosok gyakran figyelmen kívül hagyják, ám óriási hatással lehetnek a webhely sebességének növelésére.

Egyes CMS-ek, mint például a WordPress, valamint a plug-inek adatokat tárolnak az adatbázisban, ami viszont az idő múlásával lelassítja webhelyét. A WordPress olyan szolgáltatásai, mint például a frissítések utáni javítása, a pingback és a trackbacks, nagyban támaszkodnak az adatbázis tárolására. Legyen óvatos a beépülő modulokkal is, amelyek mentik a statisztikai és felhasználói adatokat, valamint a naplókat.

Ennek kiküszöbölésére rendszeresen tisztítsa meg az adatbázist automatikus bővítményekkel, például WP-optimalizálása (a WordPress számára). Ha van más platformja, akkor használja ezt az erőforrást az adatbázis kézi tisztításához. Ezeket az intézkedéseket a webhelytulajdonosok gyakran figyelmen kívül hagyják, ám óriási hatással lehetnek a webhely sebességének növelésére.

13. lépés: Csökkentse a Javascript és CSS fájlok számát a webhelyén

Lehet, hogy a látogató böngészője a webhelyén található összes JavaScript és CSS fájlt különálló fájlokként kezeli. Ez viszont több kérést eredményez, ami lelassítja a webhely betöltési idejét. Csökkentheti vagy tömörítheti az egyes fájlok számát azáltal, hogy egy helyre helyezi őket.

14. lépés: Távolítsa el a több háttérképet

Több háttérkép birtoklása esetén a szervernek több kérelemmel kell betöltenie a képeket. A további kérelmek lassabb töltési időt eredményeznek. Ezt úgy javíthatja, ha a háttérképeket egyetlen fájlba egyesíti. Használjon képfrissítéseket annak biztosítása érdekében, hogy a böngészőknek csak egy kérést kell benyújtaniuk a háttérkép betöltése érdekében.

Számos webhelysablon több különböző háttérképből áll. Ha egyesíti őket, három dolgot ér el. Először minimalizálja a szerverre benyújtott kérelmek számát. Emellett csökkenti a böngésző által letölthető byte-ok számát. Végül csökkenti az odafordulási késéseket, amelyeket a szervernek más helyről történő letöltésre kell hoznia.

Gyorsítsa webhelyét a használatával SpriteMe. Ez Smashing Magazine cikk jó javaslatokat is tesz.

Több háttérkép birtoklása esetén a szervernek több kérelemmel kell betöltenie a képeket. A további kérelmek lassabb töltési időt eredményeznek. Ezt úgy javíthatja, ha a háttérképeket egyetlen fájlba egyesíti. Használjon képfrissítéseket annak biztosítása érdekében, hogy a böngészőknek csak egy kérést kell benyújtaniuk a háttérkép betöltése érdekében.

Számos webhelysablon több különböző háttérképből áll. Ha egyesíti őket, három dolgot ér el. Először minimalizálja a szerverre benyújtott kérelmek számát. Emellett csökkenti a böngésző által letölthető byte-ok számát. Végül csökkenti az odafordulási késéseket, amelyeket a szervernek más helyről történő letöltésre kell hoznia.

Gyorsítsa webhelyét a használatával SpriteMe.  Ez Smashing Magazine cikk jó javaslatokat is tesz.

15. lépés: Használjon egyetlen nyitott kapcsolatot a kiszolgálói kérelmek elkészítéséhez

use-httpA szerverfájl-kéréseket általában egyénileg teljesítik. Megnyílik egy kapcsolat, a fájl megragadja, a kapcsolat bezáródik, és új kapcsolat nyílik meg a következő fájlfogóhoz. Ez nem hatékony, ami nagyobb memóriafelhasználást és lassabb webhely-betöltési időt eredményez.

Használja a HTTP-t életben, hogy az összes fájlkérést egyetlen nyitott kapcsolaton keresztül tegye meg. A folyamat elég egyszerű. Csak másolja és illessze be a következő kódot a .htaccess fájlba:

Fejléckészlet A kapcsolat életben marad

Szervertől függően a lépéseket is követheti itt vagy itt hogy fennmaradhasson.

A szerverfájl-kéréseket általában egyénileg teljesítik. Megnyílik egy kapcsolat, a fájl megragadja, a kapcsolat bezáródik, és új kapcsolat nyílik meg a következő fájlfogóhoz. Ez nem hatékony, ami nagyobb memóriafelhasználást és lassabb webhely-betöltési időt eredményez.

Használja a HTTP-t életben, hogy az összes fájlkérést egyetlen nyitott kapcsolaton keresztül tegye meg. A folyamat elég egyszerű. Csak másolja és illessze be a következő kódot a .htaccess fájlba:

Fejléckészlet A kapcsolat életben marad

Szervertől függően a lépéseket is követheti itt vagy itt hogy fennmaradhasson.

16. lépés: Keressen megszakadt hivatkozásokat a JavaScript, CSS és a kép URL-jében

Ha megszakadt a hivatkozás a JavaScript, CSS vagy a kép URL-jében, akkor a webhely frusztrálóan lassú töltési időket tapasztalhat meg. Vizsgálja meg ezeket a megszakadt hivatkozásokat, és oldja meg azokat, hogy a látogatók jobb böngészési élményt kapjanak. Amíg itt vagy, keresse meg az összes többi törött linket, amelyek nem feltétlenül befolyásolják webhelyének sebességét, de ennek ellenére negatívan befolyásolják a felhasználói élményt.

17. lépés: Az összes képet tárolja a saját webhelyén

Kép hotlinking, vagy “inline linking” akkor kerül el, ha elkerüli a képek betöltését a saját szerverére azáltal, hogy csak egy másik weboldal képére mutat link. Elméletileg ez megtakarítja a sávszélességet, de valójában csökkentheti webhelyének sebességét, különösen, ha a képtárhely-webhely nem működik, vagy maga lassan töltődik be..

Egy jó ökölszabály, ha a képeket először a saját webhelyén tárolja, mielőtt összekapcsolnák őket.

18. lépés: A lehető legtöbb fájlt tárolja a saját szerveren

Szinte elkerülhetetlen, hogy az Ön webhelye támaszkodjon más webhelyekre a fájlok, például a beágyazott videók és az egyéb multimédia fájlok számára. Ha azonban túl sok külső kérés van, vagy ha lassú webhelyekről kér, a webhely sebességét negatívan érinti.

Korlátozza ezt a lehetőséget azzal, hogy a lehető legtöbb fájlt tárolja a saját szerveren. Győződjön meg arról, hogy ellenőrizte azon webhelyek megbízhatóságát, amelyektől kér.

19. lépés: Ellenőrizze CMS minőségét

A teljes weboldal keretén belül a CMS befolyásolhatja webhelye sebességét. Az olyan megbízható CMS-ek, mint a WordPress és a Drupal, valamint az egyszerű HTML kiválóan alkalmasak webhelye betöltési idejének optimalizálására. A kevésbé jó hírű CMS-ek veszélybe sodorták webhelyét a lassabb betöltési időkkel. Alapvető fontosságú, hogy teszteket végezzen és elvégezze a házi feladatát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy CMS-je a legjobb-e a webhely sebességének optimalizálásához.

A teljes weboldal keretén belül a CMS befolyásolhatja webhelye sebességét. Az olyan megbízható CMS-ek, mint a WordPress és a Drupal, valamint az egyszerű HTML kiválóan alkalmasak webhelye betöltési idejének optimalizálására. A kevésbé jó hírű CMS-ek veszélybe sodorták webhelyét a lassabb betöltési időkkel. Alapvető fontosságú, hogy teszteket végezzen és elvégezze a házi feladatát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy CMS-je a legjobb-e a webhely sebességének optimalizálásához.

20. lépés: Ügyeljen arra, hogy a Php-fájlok lassulnak-e a webhelyen

Noha a PHP csak annyit tesz szükségessé, hogy újra és újra meg kell adnia ugyanazokat az információkat a webhelyén, lelassíthatja a webhelyet. A probléma megoldásához a következő két művelet egyikét teheti meg: cserélje ki a PHP-fájlokat statikus HTML-fájlokra, vagy ha teheti’Ehhez használjon PHP gyorsítót.

A PHP-gyorsítók hasznosak azokon az oldalakon, amelyeknek erősen támaszkodniuk kell a PHP-re. Ez Wikipedia cikk hasznos néhány jó PHP-gyorsító felsorolásában, amelyeket felhasználhat.

Noha a PHP csak annyit tesz szükségessé, hogy újra és újra meg kell adnia ugyanazokat az információkat a webhelyén, lelassíthatja a webhelyet. A probléma megoldásához a következő két művelet egyikét teheti meg: cserélje ki a PHP-fájlokat statikus HTML-fájlokra, vagy ha nem tudja megtenni, használja a PHP-gyorsítót.

A PHP-gyorsítók hasznosak azokon az oldalakon, amelyeknek erősen támaszkodniuk kell a PHP-re. Ez Wikipedia cikk hasznos néhány jó PHP-gyorsító felsorolásában, amelyeket felhasználhat.

21. lépés: Kapcsolja ki a saját képeinek külső hotlink-szolgáltatását

Amikor más webhelyek forró hivatkozást mutatnak a saját képeihez, ezek lényegében lerontják a sávszélességet. Minden alkalommal, amikor egyik látogató megpróbálja megnézni a képeket, kérést kérnek a kiszolgálóra. Kapcsolja ki a forró hivatkozást annak megakadályozása érdekében!

Kövesse az itt megadott tanácsokat cikk Hongkiatról hogy megakadályozzák a képek forró hivatkozását. Ezen felül, ez eszköz lehetővé teszi .htaccess fájl létrehozását, hogy megakadályozzák a képek forró hivatkozását.

Amikor más webhelyek forró hivatkozást mutatnak a saját képeihez, ezek lényegében lerontják a sávszélességet. Minden alkalommal, amikor egyik látogató megpróbálja megnézni a képeket, kérést kérnek a kiszolgálóra. Kapcsolja ki a forró hivatkozást annak megakadályozása érdekében!

Kövesse az itt megadott tanácsokat cikk Hongkiatról hogy megakadályozzák a képek forró hivatkozását. Ezen felül, ez eszköz lehetővé teszi .htaccess fájl létrehozását, hogy megakadályozzák a képek forró hivatkozását.

Kezdje el most a webhely sebességének tesztelésével!

Most, hogy követte a fenti tippeket és trükköket webhelyének sebességének és teljesítményének javítása érdekében, szánjon rá egy kis időt webhelyének sebességének tesztelésére, hogy megnézze az általunk kifejtett hatást. Ne felejtsen el hagyni egy megjegyzést az alábbiakban, ha segítettünk optimalizálni és javítani a webhely élményét.

Ezek a kedvenc eszközeim webhelye sebességének felmérésére:

Pingdom webhelysebesség-teszt: Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy összpontosítson a webhely betöltési idejének minimalizálására és a kiszolgáló kérések számának csökkentésére. Ezen felül összehasonlító eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megnézze webhelye teljesítményét más webhelyekkel szemben.

GTMetrix: Itt a A-tól F-ig osztályozást kap a Google Pagespeed Insights és az Yslow elemzése után. Javaslatokat kapunk az optimalizáláshoz.

Weboldal-elemző: Ezzel az eszközzel megtudhatja az oldalméret és a letöltési idő adatait. Javítási javaslatokat kapunk.

Google Pagespeed Insights: Itt 100-ig kap pontszámot. Nagyszerű tulajdonság, hogy ez az eszköz lehetővé teszi a mobilsebesség tesztelését.

YSlow: Ez a weboldal sebességének mérésére szolgáló eszköz elveszíti a Yahoo! weboldal teljesítményére vonatkozó szabályait.

Weblap teszt: Itt a webhely sebességét 100-ig terjedő skálán értékelik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector