Ključni pregled web hostinga

Ključni web hostingPresudno je web hosting tvrtka koja je osnovana 2003. Misija ove tvrtke uvijek je bila olakšati malim tvrtkama u Australiji uspjeh na mreži.


U svojih 16 godina postojanja, Crucial je porastao do točke u kojoj upravlja i razvija više od 7000 VPS-a..

Svakodnevno njihova mreža obrađuje više od 8,8 TB podataka. U Australiji je krucijalni pratitelj.

Poznati su po tome što su inovativni i uporni. Trenutno jesu koji povezuje preko 50 000 tvrtki u Australiji s webom. Trenutno imaju više od 6.000 sretnih kupaca.

Za ono što su zacrtali, naime pomažući malim tvrtkama u Australiji da dođu do interneta, Crucial je obavio hvale vrijedan posao. Oni su pristojan domaćin.

Međutim, ako ih usporedite s onim što je dostupno na svjetskoj sceni, vidjet ćete da su njihova brzina, poslužitelji i značajke upravo prosječne. Oni ne’neću učiniti ništa pogrešno, ali ono što smo primijetili je da postoji’Ne postoji ništa posebno što bi ih izdvojilo u usporedbi s ostalim hosting uslugama.

U stvari, za cijenu koju biste platili s Presudnim, možete dobiti kvalitetniju uslugu od viših krajnjih web domaćina.

Dok Presudni troškovi 19,99 USD za redovni zajednički hosting možete dobiti slične planove za 3,99 USD SiteGround ili čak 0,80 USD mjesečno od Hostinger.

Ključni će vam naplatiti i migracije web mjesta, SSL (koji je besplatan proizvod) i riješio se 24/7 podrške za chat uživo koja je standard za većinu modernih domaćina.

Mi zapravo volimo činjenicu da je Crucial australska tvrtka. ����

Društvo odgovorno za okoliš

ekološkiPresudno je to što je sebi postalo ime ekološki prihvatljiva usluga hostinga. Njihova opredijeljenost za pomoć okolišu vidi se pružanjem usluga bez ugljika. Uz to, sadi jedno stablo za svakog novog kupca koji se prijavi za uslugu hostinga. Dobitna je pobjeda za sve uključene.

Svake godine biraju određene uzroke kojima doprinose u Australiji ili u drugim dijelovima svijeta. U kalendarskoj godini 2013/2014, Crucial je uspio nadoknaditi cijelu godinu emisija ugljika.

Sad kad imate osnovni pregled što je ova tvrtka i o čemu se radi, neka’Uzmite malo vremena i zavirite u ono što nudi ova tvrtka i za koga njihove usluge mogu biti prikladne.

Objašnjene ključne cijene

Iznenadilo nas je ono što smo vidjeli kad smo pogledali presudne cijene. Nismo očekivali da će biti jednako jeftini kao neka druga velika imena u poslu. Međutim, iznenadili smo se koliko su tražili usluge koje Australci mogu pronaći za djelić cijene s drugim uglednim hosting tvrtkama.

Osnovni zajednički hosting

Ključni nudi svoj osnovni web hosting za 19,90 dolara mjesečno. Možete uštedjeti 16 posto uz godišnju pretplatu, koja na kraju iznosi 199 USD.

Prilikom opisa web hosting paketa koji nude, Crucial fokusira uslugu 24x7x365. Na ovaj paket gledaju kao na način da pomognu australskim tvrtkama da dobiju svoje internetsko prisustvo. Neki od značajke u ovoj cjenovnoj cijeni uključuju:

 • Podrška 24 sata dnevno. Dizajniran je tako da svojim klijentima pruži duševni mir i pomoć kada im zatreba.
 • 50 GB prostora za pohranu. Oni nude brzu i sigurnu pohranu za vaše web mjesto i vašu e-poštu.
 • Neograničeni računi i transferi e-pošte. Na ovom cjeniku nude neograničenu e-poštu i mogućnost prijenosa neograničene količine podataka.

Hosting performansi

Plan hostinga izvedbe predstavljen je kao način da povećate svoju brzinu i performanse svoje web stranice. Ovaj je plan osmišljen tako da služi kao točka između zajedničkog hostinga i VPS planovi.

Njegova glavna karakteristika prodaje je poboljšana raspodjela resursa. Dakle, u teoriji, ovaj bi plan trebao omogućiti vašoj web lokaciji da obrađuje više posjetitelja. Dolazi s potpuno opremljenom upravljačkom pločom, kao i sa 24-satnom podrškom. U podatkovnom centru iz Sydneya nalaze se vaši pohranjeni podaci.

 • Slično kao u osnovnom planu, ovaj plan uključuje 50 GB prostora za pohranu.
 • Značajka povećanja brzine omogućuje vam pristup 4 GB RAM-a, 400 postotno povećanje ograničenja CPU-a, 40 procesa CPU-a, kao i 6 MB u sekundi I / O diska.
 • Slično kao u osnovnom planu, Performance Hosting nudi neograničen broj e-pošte i neograničen prijenos podataka putem e-pošte.

Hosting prodavača

Hosting prodavača omogućuje vam da stvarati račune i upravljati računima za 50 ili više klijenata. Dizajniran je da vam pruži kontrolu. Cijene se kreću od 39,90 do 89,90 dolara. Opremljen je mnogim značajkama koje biste očekivali od hostinga preprodavača, uključujući:

 • Više mogućnosti pohrane
 • Neograničen prijenos podataka
 • 99,9 posto jamstva za produženo vrijeme
 • Podatkovni centar u Sydneyu
 • Podrška 24 sata na dan u Australiji
 • Zeleni hosting

VPS hosting

VPS hosting središnji je dio presudnog značaja’Poslovanje. Od osnivanja tvrtke implementirali su više od 7000 VPS planova, počevši od samo 10 USD mjesečno i idući do 2100 USD mjesečno.

Presudno je stvorio tri prilagođena VPS proizvoda sa ciljem da im se učini pristupačnijim za različite tvrtke. To uključuje:

 • Linux VPS
 • Windows VPS
 • cPanel je upravljao VPS-om

Neke od njihovih značajki uključuju:

 • Kao i usluge o kojima smo već raspravljali, njihov VPS poslužuje se na australijskom poslužitelju i koristi uređaj visokih performansi u vlasništvu APDC-a
 • Oni nude podršku 24 sata na dan sedam dana u tjednu
 • Dolaze s 99 posto produženog jamstva

Blaze Business SSD VPS

Presudno nudi kupcima svoj Blaze Cloud VPS. Ovo dolazi sa svim SSD za pohranu to je ranije bila samo opcija s namjenskim poslužiteljem.

Blaze VPS razvija se odmah i osmišljen je tako da bude skalabilan kako bi zadovoljio rastuće potrebe poslovanja. Planovi počinju od 164,95 USD mjesečno i kreću se do 579,95 USD mjesečno.

 • Planovi se kreću od opcije od dva GB RAM-a do mogućnosti od 12 GB RAM-a
 • Plan najnižih slojeva nudi dvije jezgre CPU-a, a najviši nivo nudi šest
 • Planovi počinju s SSD-om od 50 GB, a nadmašuju s SSD-om od 100 GB
 • Svi planovi omogućuju vam prijenos ili preuzimanje 500 GB mjesečno
 • Svi planovi nude 100 MBIT

Blaze VPS poduprt je istim 99,9-postotnim jamstvom za produktivnost koje odlučujuće nude u svojim drugim planovima. Ostale značajke uključuju:

 • Spremnost za IPv6
 • Infrastruktura u oblaku bez ijedne točke kvara
 • Automatsko prebacivanje

Aplikacija “Ključni mobilni” osmišljen je kako bi korisnicima pružio veću kontrolu nad svojim VPS-om u oblaku. Korisnici mogu birati između 25 i više operativnih sustava. Aplikacija dolazi s podrškom i dodacima. Cilj je olakšati upravljanje poslužiteljem za male tvrtke.

Kupci imaju mogućnost stvaranja vlastitog jedinstvenog VPS-a kako bi zadovoljili njihove potrebe. Oni mogu odabrati količinu RAM-a koju žele, koliko računalnih jezgara, koliko gigabajta SSD-a trebaju, kao i operativni sustav koji žele koristiti. Cijena usluge će se mijenjati ovisno o odabranim značajkama.

cPanel VPS

Ovaj plan namijenjen je osobama koje žele VPS, ali uživaju u jednostavnosti korištenja cPanela. Presudan je tim stručnjaka koji razumiju kako koristiti cPanel za uravnoteženje konfiguracije kao i performanse VPS-a za dobar rad na većini web lokacija.

cPanel VPS-ovi mogu se koristiti za web hosting ili hosting distributera. Loša strana ovog plana je ta što je tehnička podrška ograničena. Dakle, korisnik mora imati prethodno tehničko znanje prilikom odabira ovog plana.

Ti planovi počinju od 109 USD mjesečno s mogućnošću plaćanja 2.135 USD za dvogodišnji plan. Ovaj plan sadrži brojne značajke, uključujući:

 • 99-postotno jamstvo za produženje rada
 • DDoS zaštita
 • Soba za rast
 • Zeleni hosting

Je presudno hosting za jednostavno korištenje?

Presudno je kombinacija web hosting rješenja. Imaju različite poslužiteljske pakete. Iznenađuje nas činjenica da oni nude samo jedan zajednički zajednički hosting paket.

Paket zajedničkog hostinga nudi sjajne značajke i resurse. To bi mogla biti dobra opcija za nekoga tko traži poslužitelj sa sjedištem u Australiji.

Nedostatak ove postavke je, međutim, s obzirom da imaju samo jedan zajednički hosting paket, nemate izbora o značajkama koje ćete dobiti ako koristite presudno. Na primjer, što ako vam ne treba 50 GB prostora za pohranu?

Što ako vam nije potrebna neograničena e-pošta ili neograničen prijenos podataka? Ne postoji jednostavna opcija za hosting osnovnog web mjesta. To znači da na kraju plaćate dodatne značajke i resurse koje jednostavno nećete koristiti.

Također, to’Jasno je da ciljaju početnike i one koji tek pokreću mali posao u Australiji. To je odlično. Ali ne’nemam početničke alate. Voljeli bismo vidjeti alata za crtanje i spuštanje web stranica i drugih alata koji su osmišljeni kako bi pomogli nekome tko’Novo u web dizajnu brzo pokreće i pokreće stranicu.

Dodatne značajke i njihov trošak

Ispod je nekoliko drugih područja za koja mislim da bi ljudi trebali imati na umu kada gledaju potencijalno prijavu na Crucial.

Cijene registracije domena

presudan omogućuje besplatni prijenos imena australskih domena na njihovu uslugu. Naziv prijenosne domene morat će se ponovno registrirati nakon što se postojeća registracija pojavi za obnovu.

Registriranje imena domena kreću se u cijenama od 20,90 USD za dvije godine za .com.au domene i 89,90 USD za dvije godine for.mobi domene.

SSL certifikati

ssl certifikateOni koji imaju internetska trgovina vjerojatno će biti zainteresirani za kupnju SSL certifikata. SSL certifikati omogućuju kupcima dodatni nemir.

Presudno prodaje niz SSL certifikata. Njihov brzi SSL nudi zaštitu ulaznog nivoa i prodaje se za 99 dolara godišnje. Wildcard SSL, dizajniran za više poddomena, prodaje se za 549 dolara godišnje.

Kad pogledate presudno’s cjenovnim planovima i uslugama koje nude na objektivan način, to’Jasno je vidjeti da su pristojan domaćin koji svojim klijentima nudi razne proizvode.

Međutim, jednostavna usporedba onoga što nude s drugim web domaćinima poput InMotion, SiteGround ili HostGator pokazuje da, u većini slučajeva, ove cijenjene hosting tvrtke nude kvalitetniju uslugu, bolju korisničku podršku, više mogućnosti i konkurentniju cijenu.

Ne kažemo da je presudno loše. Imaju mjesto u Australiji’s tržišta. Za tvrtke koje žele imati međunarodni doseg i žele iskoristiti širi spektar usluga, Crucial možda nije njihova najbolja opklada.

Podrška i korisničko iskustvo

korisnička podrškaPresudni je bio transparentan u odnosu na njihovo ciljno tržište. Oni su žele ciljati na mala poduzeća u Australiji.

Njihove cijene i planovi koje nude odražavaju to. Neke su stvari koje bi kupci trebali razmotriti prije nego što odluče je li presudna prava opcija za njih.

Ključne, kao i mnogi drugi web domaćini, ponude “neograničeno hosting.” To zvuči lijepo, ali stvarnost je da ne postoji neograničen hosting.

Od presudnog je značaja vaše iskustvo hostinga samo neograničeno sve dok niste premašili resurse CPU-a koji su dodijeljeni vašem računu. Presudni nema jasne smjernice o tome kada ili kako će obustaviti račun.

Međutim, u njihovim Uvjetima pružanja usluge stoji da po vlastitom nahođenju mogu u potpunosti ili djelomično prekinuti uslugu klijenta i to čine bez prethodne obavijesti. Jedan od razloga koji daju za donošenje ove odluke je pretjerana potrošnja mrežnog kapaciteta, CPU ciklusa ili disk I / O.

podrška
 • E-pošta i chat uživo, tehnička podrška: 24 do 7, 365 dana u godini
 • Prodaja i naplata: radnim danom od 9:00 do 17:00 (AEST)
 • Telefon: radnim danom od 9:00 do 17:00 (AEST): 1300 884 839 ili +61 2 8202 9999
 • Mail: presudni oblak hosting, P.O. Okvir 1, Surry Hills 2010

Presudni je nastojao poboljšati podršku i usluge kupcima koje nude. Prije nekoliko godina postojala je bojazan zbog sati koliko je radila njihova korisnička podrška.

Sada, za većinu planova, nude 24 sata dnevno sedam dana u tjednu podršku. Kada predate kartu, vjerojatno ćete dobiti odgovor u roku od 15 minuta. Ključni tehničari imaju reputaciju raditi sa svojim klijentima sve dok se sve pitanje klijenta ne riješi.

Dokazali su se fleksibilnima. Ako trebate nešto promijeniti na vašem poslužitelju ili instalirati i stupite u kontakt s njima, učinit će sve što je potrebno da to i učinite.

Brzi su odgovori ako postoje tehnički problemi i pomoć u vezi s problemima s naplatom. Prilagodljivi su svojim klijentima i obično spremni pružiti pomoć onima kojima je potrebno nekoliko dodatnih dana da plate nepodmireni račun.

presudna korisnička podrška

Kada razgovarate s kupcima koji surađuju s tvrtkom Crucial od početka, oni često komentiraju tvrtku’s pouzdanost. Nije neuobičajeno da ljudi čuju kako, da nije njihova pouzdanost, oni bi odlučili ostaviti presudnu opciju za jeftiniju opciju. Kad se s nekim ugostite, morate im vjerovati.

Jedno prigovor koji ljudi imaju u vezi sa službom za korisnike je da je telefonska usluga dostupna samo od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00. Nažalost, problemi s vašom web stranicom nisu ograničeni na današnje vrijeme. Uz to, broj 130-088-4839 zatvara se u 16 sati posljednjeg petka u mjesecu.

Kupčevo iskustvo

U proteklih nekoliko godina, kupci su vidjeli smanjenje usluga koje nudi Crucial. Mnogi ovu povezanost u usluzi povezuju s kupnjom tvrtke Crucial od tvrtke Digital Pacific. Pod novim vlasnikom uklonjene su stvari kao što su live chat funkcija i 24 sata dnevno sedam dana u tjednu podrška putem e-pošte. Kupci su također doživjeli povećana pad vremena.

Razina usluge koju dobijate od tvrtke Crucial za tehničku podršku ovisit će o danu poziva i odgovoru na njih. Čini se da često zapošljavaju novu tehničku podršku. Ako nađete nekoga s manje iskustva ili nekoga tko pažljivo nije pročitao vašu kartu, možda nećete dobiti potrebnu pomoć.

Presudno je aktivan na društvenim medijima. Oni brzo reagiraju na sve poruke koje se šalju na njihovoj Facebook stranici i stalno objavljuju informacije kako bi educirali svoje korisnike o web hostingu u cjelini ili o uslugama koje nude.

U posljednjih nekoliko godina, Crucial je izblijedio neke od njihovih naslijeđenih proizvoda. Ipak, podržavaju kupce koji su kupili ove proizvode u prošlosti. To znači da mnogi kupci koji uživaju u proizvodima koje imaju godinama nisu prisiljeni dok nisu spremni na tu promjenu.

100-postotna garancija povrata novca

Presudni su uvjereni kako će njihov hardver i korisnička podrška realizirati očekivanja svojih klijenata. Međutim, ako klijenti žele otkazati svoju uslugu u prvih 10 do 30 dana, mogu to učiniti i dobiti puni povrat cijene koju su platili za njihovu uslugu. Obećavaju da nema papirologije i nema ulova.

 • Planovi zajedničkog hostinga, uključujući hosting distributera i web hosting, imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • VPS hosting planovi imaju 10 dana garancije povrata novca

Ovo 100-postotno jamstvo povrata novca nije za SSL certifikate, registracije imena domena ili migracije web mjesta. Ni one se ne odnose na bilo kakve nadogradnje. Primjenjivo je samo na osnovni proizvod.

Tehnička razmatranja

Presudni su domaćini njihovih podataka u visoko učinkovitom APD pogonu smještenom u Sydneyu u Australiji. Budući da ne pohranjuju podatke u inozemstvo, njihovi podaci zaštićeni su australskim zakonima o privatnosti.

Imaju tehničare za osoblje 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu i 365 dana u godini. Ti zaposlenici nadziru infrastrukturu i neometano rade. Presudni ima svoju potpuno neovisnu mrežu. Imaju infrastrukturu u privatnom vlasništvu. Čak pozivaju goste da razgledaju njihove objekte.

Konačne misli – pristojan domaćin, ali previše skup

Od 2003. godine, Crucial nastoji izgraditi snažan brand s ciljem pružanja pouzdanih hosting rješenja za svoje kupce. Oni imaju jednostavan cilj da svima omoguće uspjeh putem interneta čineći web hosting lakim i pouzdanim. Na neki način možete reći da su uspjeli u tom cilju. Oni neprestano nude nove tehnologije kako bi svojim kupcima olakšali mrežno iskustvo.

Kada ih usporedite s onim što je dostupno u Australiji, kažemo da Crucial nudi izvrsne performanse, lako postavljanje i dobru podršku. Međutim, ako ih usporedite s ostalim mogućnostima hostinga dostupnim širom svijeta, uključujući tvrtke poput SiteGround, koji tvrtkama u Australiji nudi zvjezdanu uslugu, primijetit ćete brojne razlike odmah nakon šišmiša. Prvo što ćete vidjeti je to Presudno je i do 75 posto skuplje od ostalih hosting kompanija.

Presudno se ponosi time što je bila australska tvrtka za Australce. I to je sjajno. No, nedostatak ovog je u tome što su oni nemaju globalne centre podataka. Imaju samo jednog u Sydneyu.

Presudno nudi brojne hosting planove, ali ono što ne vidimo jest hosting plan usmjeren na WordPress. To je problem jer više od četvrtine Interneta radi na WordPressu. Vjerojatno će i ljudi koji grade novu stranicu koristiti WordPress.

Ključne riječi treba pohvaliti za napore koje ulažu kako bi umanjili svoj utjecaj na okoliš. To je primjer koji možda žele slijediti i druge hosting tvrtke.

Presudan je pristojan domaćin. Usluge koje nude su prosječne. Za istu cijenu moći ćete pronaći domaćina poput SiteGround koji će ponuditi više mogućnosti, bolju korisničku uslugu i veću kvalitetu usluge za jeftiniju cijenu.

Dajemo sve od sebe za neovisno istraživanje proizvoda kako bismo bolje pomogli našim čitateljima u donošenju odluka. Kad se to kaže, želimo čuti i vaša mišljenja. Prihvatamo pojedinačne recenzije koje su informativne i ne promotivne. Ispunite donji obrazac i objavit ćemo vašu recenziju. Reklamne recenzije samih tvrtki neće biti objavljene. Hvala!

Klikom na donji gumb potvrdim da sam pročitao i prihvaćam Uvjeti korištenja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector