Преглед квадрата

Кориштење Скуареспаце-а као градитеља веб страница вам даје све алате потребне за изградњу прелепе веб странице.


Током последњих неколико година Скуареспаце се заиста развио као компанија. Почетни производ био је верзија без верзије онога што је изгледало као уредник Дреамвеавер ВИСИВИГ из старе школе (веома стари програмер сајтова).

Од тада се проширио на обје функционалности својих градитеља, што даје потпуно преправљање корисничког сучеља и улагање у стотине бесплатних тема и водича.

Помоћу Скуареспаце-а добијате моћног градитеља и уредника веб страница на којем је лако и ефикасно учити. Уместо неколико недељних крива учења које ће вам требати за Вордпресс, за недељу дана можете научити готово све што вам треба.

Ова функционалност чини Скуареспаце одличним за нове блогере или компаније којима је потребна једноставна веб локација која је усмерена на информације. Постоје неке врсте веб локација и функција за које мислимо да Скуареспаце није најбољи.

У овом ћемо прегледу погледати како се Скуареспаце поставља у све конкурентнију категорију најбољих произвођача веб локација.

Наш брзи квар

Скуареспаце вам омогућава да брзо и лако направите прелепу веб страницу са готово никаквом кривом учења.

То раде тако што вам нуде могућност избора између бројних невероватних шаблона. Једном када буде изабран ваш предложак, можете да учитате медије, напишете текст и додате прегршт других корисних ставки. У том тренутку можете преуредити ове различите елементе унутар теме.

Ако желите ићи још даље на прилагођавање – биће тешко. Квадратни простор успева у обрасцу света. Изван тог света појављују се баријере. Остале опције за израду веб локација су боље од Скуареспаце-а ако је прилагођавање оно што тражите.

Много људи је у реду с изградњом прелијепе веб странице брзо и једноставно, без готово никакве кривуље учења унутар шаблона. Нема ништа лоше у томе.

Скуареспаце нуди и 14-дневно бесплатно пробно раздобље за оне који желе да га испробају. Савет – обавезно откажите пре 14 дана или ћете наплатити. 

Дакле, да сумирамКвадратни простор је одличан за људе који желе да направе невероватно лако седење без пуно могућности. 

Како делује квадратни простор

Када почињете са Скуареспаце-ом, имате две могућности.

  1. Започните одговарањем на неколико питања.
  2. Започните прегледавањем шаблона.

ако ти’лако се преплавимо предлажемо да кликнете на прву опцију. У основи, оно што ће Скуареспаце урадити је да вас пита шта планирате да радите на својој веб локацији и затим да вас постави у категорију шаблона за коју треба да погледате.

Ево, одговорио сам на једно питање које су имали. Рекао сам им да желим да направим веб страницу за свој портфолио. У зависности од тога што одговорите, Скуареспаце вас затим одводи у категорију шаблона и предлаже предложак за вас.

личне веб странице

Дао ми је предлог шаблона Јаспер. Предложак Јаспер је направљен посебно да прикаже људе’с портфолији. Да сте одговорили на другу категорију, Скуареспаце би предложио другачији образац. Одлучио сам да одаберем Јаспер и кренем напред.

Боом, имате веб страницу и ви’поново у свом бесплатном суђењу. Увек можете надоградити одмах. Сјајна ствар у Скуареспаце-у је што сам могао само да пренесем неколико слика и одмах завршим са веб страницом. Мало више прилагођавања је увек добро, али будите свесни да тога нема’много се крећеш око себе.

Живиш и умиреш по шаблону.

То није’не могу рећи да можете’Не могу да направим прелепу веб страницу. Ево га пример веб странице изграђен на Скуареспаце-у који показује шта је могуће за кратко време.

За кога је простор квадрат (Савет – Веб локације са сликама)

Квадратни простор је најприкладнији за људе који желе приказати фотографије. То би могла бити било која врста особе, али заиста је погодна за људе који приказују фотографију и другу уметност. Као што видите из предлога испод, стварање прелепе излоге је врло могуће у Скуареспаце-у.

бунара

Поред тога, Скуареспаце је намењен и свима који желе да направе веб локацију, али не желе да то буде тешко. Није претјеривање рећи да можете запалити предложак и једноставно пребацити слике и текст за 30 минута и себи створити комплетну веб страницу.

Не предлажем кориштење Скуареспаце-а за е-трговину осим ако не продајете мање од пет производа и није вас брига за додатне функције е-трговине које нуде друге платформе.

Шта нам се свиђа о квадратури

У следећем одељку ћемо ући у неке од гризних елемената услуге како бисмо истакли шта нам се свиђа, а шта не волимо..

Лакоћа коришћења

Има их доста веб сајтови са више опција него Скуареспаце. Вратите се аналогији намештаја у мојој спаваћој соби – можете да користите алатку за прављење веб локација где можете изабрати из целе продавнице намештаја, па чак и изабрати собу у вашој кући. Ти произвођачи веб локација, као што је Вик, нуде потпуну прилагођавање.

Са том потпуном прилагођавањем долази и до кривуље учења и више потешкоћа. Квадратни простор не’заиста немам кривуљу учења и није’уопште није тешко.

Ако желите да нађете више од израде веб страница, за ту ствар можете изабрати сопствени намештај, кућу, собу и суседство. То’Шта је то?’као да користи ВордПресс. Ако желите да користите ХТМЛ, ви’градиш своју кућу и намештај од нуле.

Лепота интернета данашњице је у томе што нуди услуге као што је Скуареспаце прилику да људима попут вас омогућите изградњу сјајних веб локација.

Одлична ствар у Скуареспаце-у је колико је све интуитивно. Можете да се крећете кроз различите елементе да бисте изабрали и изменили поставке тог елемента.

Или можете само да кликнете оно што се налази на веб страници и само измените подешавања без потребе да претражите оно што тражите.

Предлошци квадрата

Магија Скуареспаце-а је у шаблони. Ово би само по себи било разлог за одабир Скуареспаце-а над конкурентима попут Вик-а. Они заиста јесу најбоље шаблоне на тржишту када су у питању градитељи веб локација. Могао бих одабрати било који од понуђених предложака и бити сигуран да могу направити веб страницу на коју би се неко могао поносити.

Квадратни простор раздваја њихове шаблоне у категорије. Веб локација ће највероватније пасти под једну од категорија – све што требате учинити је одабрати једну.

Једном када га сузите, обично се могу одабрати две опције. У категорији венчања можете бирати између Јулиа или Сонни.

Након проласка кроз прва два можда ћете се осећати као да немате’није било довољно опција. Па, у свакој категорији постоји и одељак који се зове “други који би вам се могли свидјети”. У категорији венчања пронаћи ћете још 6 предложака званих Аниа, Наоми, Сонора, Цхарлотте, Аубреи и Кин.

Шта ми не волимо у вези с квадратним простором

Подешавање

Прос Скуареспаце директно утиче на недостатке Скуареспаце-а.

Ако је нешто изузетно једноставно за употребу, обично значи да не нуди јако пуно опција. Постоји толико много начина да се сада направи веб страница да нема смисла покушавати уградити округли затич у квадратну рупу.

Простор квадрата једноставно није намењен томе да се користи као алат за прављење веб локација где градите шта год желите. Цела сврха тога је да ради унутар шаблона који ће вам осигурати естетски пријатан веб сајт.

Постоје опције – само што су те могућности ограничене.

Блогање и СЕО

Функција блогања је добра у Скуареспаце-у. То очигледно нема’Не држите свећу за ВордПресс када је у питању функционалност, али она и даље обавља посао.

Искрено, то’је бољи од осталих програмера веб локација јер има функције попут свидјења, коментара и иконе за дељење. Можете такође омогућити РСС феед и поставити интеграцију подцастинга.

Поврх тога, блогер нуди могућност заказивања постова за касније објављивање. Ово је сјајно за људе који воле да пишу прегршт постова на блогу. Омогућује им да слегну данима објављивања, а не да људе бомбардују новим блог постовима.

Када је у питању СЕО, не постоје додаци који би вам помогли да процените колико сте добри’оптимизовао сам страницу. На осталим платформама лако је помоћу додатка рећи шта сте’урадили сте погрешно и тачно.

Скуареспаце вам такође омогућава да уређујете УРЛ-ове структуре и наслове, што ће у организацији претраживача бити дугачак. Много једноставних градитеља веб страница и платформи не’не дозвољавам толико.

Ако вам је СЕО главни циљ, али то дословно можете’не користим ВордПресс – Квадратни простор је добар избор. ако ти’планирате да идете на СЕО, али можете’не користите ВордПресс, вероватно сте победили’Не могу све да напишем на СЕО. ВордПресс је и даље краљ у блоггинг и СЕО свету.

Ако желите да направите веб локацију која је фокусирана на СЕО, него што би требало да размислите вордпресс хост.

Подршка муштеријама

За почетак желим рећи да је Скуареспаце’корисничка подршка није лоша.

Ипак је некако неугодно.

Скуареспаце има невероватну базу знања, центар за помоћ, каталог туторијала и присуство на форуму. То је по дизајну и они то знају. Простор квадрата је једноставан – питања не треба’не могу бити бројни. Међутим, ако желите да разговарате са човеком, то је тешко.

Компанија жели да користите сав њихов материјал за помоћ пре него што их контактирате. То је разумљиво јер штеде време и новац усмеравајући кориснике у правцу већ створених материјала како би одговорили на скоро сва питања.

Понекад је потребно да разговарате са неким. Кад то зелите, то’је гњаважа. На веб локацији ћете кликнути на гомилу опција које говоре зашто требате да разговарате са неким. Иако је ово корисно на неки начин, углавном зато што вас упућује на тачан чланак помоћи, видео или друге ресурсе који би вам могли, још увек је неугодно.

Шта год да се десило да могу затражити помоћ? ��‍♂

Схваћам, неки људи злоупотребљавају систем. За оне од нас који поставе питање само једном у плавом месецу, може бити супер неугодно платити услугу и не имати потпуни приступ особљу за корисничку подршку када је то потребно.

Цене квадрата

Сјајна ствар Скуареспаце-а је да нуди а 14-дневно бесплатно пробно време. Са пробом можете започети изградњу веб локације и видети како вам се свиђа софтвер. Ово је више него довољно времена да видите да ли заиста волите да користите Скуареспаце.

Након завршетка бесплатне пробне верзије, биће вам понуђене четири различите опције. Две за нормалну веб страницу и две за е-трговину

ЛичниПосаоОсновна е-трговинаНапредна е-трговина
Трошак ако плаћате месечно$ 16$ 26$ 30$ 46
Трошак ако плаћате годишње$ 1218 УСД$ 26$ 40
КарактеристикеНеограничена пропусност и складиштење, веб локација оптимизована за мобилне уређаје, метрике веб локација, бесплатни прилагођени домен, ССЛ безбедност, 24/7 корисничка подршка, 2 сарадникаСве у вези са Особним, неограничени доприноситељи, професионална е-пошта од Гоогле-а, 100 УСД Гоогле Адс кредита, поп-уп промоције, потпуно интегрисана е-трговина, неограничена заштита, прихватање донација, накнада за трансакције од 3%, бар са информацијама за мобилне уређаје, ЦСС и ЈаваСцрипт могућност, премиум блокови и интеграције и траку за најавеСве у бизнису, без накнада за трансакције, наплата која је оптимизована за мобилне уређаје, трговинске метрике, залихе, наруџбе, порез, купони, штампање налепница, интегрисано рачуноводство, наплата на домену, кориснички рачуни, производи на ИнстаграмуСве у основној е-трговини, претплате, напредни ауто-опоравак, флексибилни попусти, поклон картице и АПИ за наручивање

Ако се плаћа годишње – претплате на Скуареспаце одговарају правилима конкуренције. Ако се плаћа месечно – трошак је релативно висок. Као и код било којег произвођача веб страница плаћате премију због једноставне употребе и решења „све у једном“.

Историја квадрата

Антхони Цасалена створио је простор Скуареспаце из потребе. Желео је да угости свој блог и открио је да ту има’т било које опције блогања за властите људе за нормалне људе. Ово је била 2004. година, а могућности за изградњу властите веб странице биле су мало.

Почетни зајам од родитеља добили су му два сервера која је држао у својој соби за спавање на Универзитету у Мериленду. Антхони је био једини запослени до 2007. године и хтео је да осигура да сви који користе Скуареспаце имају веб локацију на коју могу да се поносе. Док је градио посао током наредних неколико година, главни циљ је био пружити естетски привлачан начин људима да израде сопствене веб странице.

У 2014. години Скуареспаце је потпуно преиначио начин на који веб страница функционише у предивној дизајнерској платформи која и данас постоји. Требали су то да ураде да би остали конкурентни и понудили мобилну оптимизацију. Ова промена омогућава да се сви предлошци и дизајни на Скуареспаце-у виде на мобилном уређају једнако лако као и десктоп верзија веб локације.

Сада је компанија вреди скоро две милијарде долара.

Да чујемо причу о квадрату и Антхонија Цасалена’путовање за изградњу онога што је Скуареспаце данас, погледајте Како сам изградио Ова епизода која садржи оснивача. Ако сте љубитељ веб дизајна, то је обавезно слушати.

ФАК

Је ли квадрат квадрат бољи од ВордПресс-а?

Кратки одговор је не. Дуг одговор је да то може бити. Погледајте горња питања за референцу. Квадратни простор је много лакши за употребу од ВордПресс-а и има око двадесете кривуље учења. ВордПресс као почетник може бити застрашујући.

Бесплатно је квадрата?

Скуареспаце нуди бесплатну пробну верзију од 14 дана. Ово ће вам омогућити да тестирате услугу како бисте донели едуковану одлуку о томе да ли желите да платите за услугу стално.

Који је Буилдер веб локација најбољи?

Све у свему, Вик је најбољи дизајнер веб локација. Међутим, Скуареспаце је много једноставнији за употребу и може створити најлепшу веб страницу у најмањем року.

Прочитајте више о нашем водичу најбољи програмери сајтова.

Је ли квадрат квадрат тежак?

Не, Скуареспаце је једна од најлакших услуга за прављење веб локација. Неколико је лакших, али нису’добар као Скуареспаце.

Да ли је квадратни простор добар за почетнике?

Скуареспаце је одличан избор ако сматрате да сте почетник и имате неку узнемиреност када је у питању израда веб странице. Вик је такође фантастичан избор и треба га користити ако се осећате мало више самопоуздано у своје способности учења софтвера. Ако користите, користите квадратни простор’тражите најједноставнији приступ изградњи веб странице.

Да бисте видели још пар опција, погледајте нашу најбољи водич за платформу за е-трговину.

Да ли је квадратни простор добар за Интернет продавницу?

Квадратни простор је добар за једноставну продавницу е-трговине. Ако желите да прекорачите то, онда је Схопифи најбоље решење за е-трговину.

Колико скупо кошта Скуареспаце?

За редовне веб странице постоје две опције цена. Можете плаћати 12 УСД месечно 18 УСД месечно.

Је ли квадрат квадрат бољи од Вика?

Обе опције пружају користи. Скуареспаце је за људе који желе да направе прелепу веб страницу фантастичног шаблона док је Вик за људе који траже више прилагодљивости..

Закључак

ако ти’тражите једноставан начин за израду прелепе веб странице, тада је Скуареспаце врхунски избор за вас. Ако не’Не планирате сами да вестујете веб локацију и користите ВордПресс, ограничени сте на прегршт опција у царству градитеља веб локација. Ево насих избора најбољи веб домаћин.

То’с где долази Скуареспаце. Ако сте’Ако желите да направите феноменалну веб страницу у прелепој шаблони, тада је Скуареспаце не мислећи. Проблеми настају када желите да се прилагодите изван понуђених предложака.

Није изван могућности могућности да направите веб страницу са којом сте у потпуности задовољни користећи Скуареспаце у року од сат времена.

Дајемо све од себе да самостално истражујемо производе како бисмо боље помогли нашим читаоцима да доносе одлуке. Кад се каже, такође желимо да чујемо ваша мишљења. Прихватамо појединачне рецензије које су информативне и не промотивне. Молимо испуните доњи образац и објавићемо вашу рецензију. Рекламне прегледе самих компанија неће бити објављене. Хвала!

Кликом на дугме испод потврђујем да сам прочитао и прихватио Услови коришћења.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map