Беавер Буилдер преглед 2020

Ако сте тражили програмера за ВордПресс страницу, велике су шансе да ћете наићи на Беавер Буилдер. Одрасла је као један од најпоузданијих градитеља страница од када је објављена 2014. године због своје поузданости, корисничког интерфејса и врхунске подршке.


Почетна страница Беавер Буилдер-а

Ја лично користим овај алат за прављење страница свакодневно годинама, тако да имам пуно тога за рећи о овом додатку – и добар и не баш добар. Дакле, ако желите искрен, извучен из широког искуства искуства, на правом сте месту.

Ево детаља о ономе што ћемо покрити:

 1. Беавер Буилдер: Како то ради
 2. Карактеристике Беавер Буилдер-а: Фрее / Лите вс. Про
 3. Одзивност мобилних уређаја
 4. Беавер Буилдер Про: Цене
 5. Беавер Буилдер: шта ми се свиђа у вези с тим
 6. Беавер Буилдер: оно што ми се не свиђа у вези с тим
 7. Беавер Буилдер: Финалне мисли

Хајде да почнемо!


Беавер Буилдер: Како то ради

Беавер Буилдер је ВордПресс додатак који помаже корисницима да направе веб страницу повлачењем и испуштањем елемената попут текста, слика, икона или видео записа.

Једном када уђете у програм за изградњу, видећете чист интерфејс без нереда који вам даје простор да само истражите и уверите се како то функционише. Ево шта Беавер градитељ гледа унутра:

Беавер Буилдер интерфејс

У овом примјеру користим тему Астре за коју сматрам да је најбоља тема за било кога који ствара страницу, укључујући Беавер Буилдер. Бочна трака је онемогућена за потпуно празно платно.

Да бисте започели додавање елемената на своју страницу, кликните на плава икона Плус у горњем десном углу екрана. Можете започети додавањем било а модул или ред.

Ред може имати више од једног ступца, а сваки ступац може имати један модул или елемент као што је фотографија, текст или видео.

Рецимо да желим да додам ред на своју страницу. Превукао бих и испустио ред у подручје са садржајем и наставио да додајем фотографије у ступце. Ево како то функционише:

додавање редова и модула

Док испуштате ред или модул, видећете скочни прозор који приказује општа, стилска и напредна подешавања модула.

Добра ствар код овог скочног прозора је што га можете слободно померати по екрану како не би блокирао модул који уређујете. Док га померате улево или удесно, приметићете плаве линије које се појављују, што значи да можете да га прикључите на левој или десној страни екрана да бисте га потпуно уклонили са пута.

померање скочног уређивача около

Овом искачућем прозору можете приступити и лебдећи миш преко модула или реда који желите да уредите и кликом на икону француског кључа:

икона кључа

Ако кликнете на стрелица за пад у горњем левом делу екрана видећете додатне алате који ће вам додатно помоћи да направите своју страницу и поједноставите свој поступак. О неким од ових алата детаљније ћемо говорити касније.

Пронаћи ћете могућности да сачувате свој предложак, дуплирате свој изглед, прегледате изглед, измените у реактивним режимима, погледате ревизије страница, додате изглед ЦСС и Јавасцрипт, промените светлину корисничког сучеља (постоји мрачни режим) и још много тога. Оно што ћете овде видети зависиће од верзије коју имате. На пример, Лите верзија неће имати могућност да сачува предложак.

алати за изградњу

Једна од ствари која се већини људи свиђа је да имају садржајна подручја пуне ширине. Под тим мислим на област садржаја која се протеже на оба краја ове странице:

подручје садржаја пуне ширине

Иако Беавер Буилдер има могућност да окрене садржај на пуну ширину, мени то тренутно не функционише. Морао сам да урадим неке конфигурације са мојом темом пре него што је пуна ширина функционисала.

Да бих радио за Астру, прилагодио сам изглед теме и поставио спремник Пуна ширина / испружено.

поставите контејнер на пуну ширину / развучен у Астра теми

Затим сам се вратио креатору страница, отишао Глобална подешавања, и подесите подразумевана ширина реда и задана ширина садржаја реда до Пуна ширина.

глобална подешавања - задана ширина реда и задња ширина садржаја реда

Ово је учинило свој трик. Али мислим да је то ствар на којој Беавер Буилдер мора да побољша јер је то прилично стандардна функција код других произвођача софтвера да би могли да поставите ред до пуне ширине управо у оквиру алата за прављење страница без потребе за додатним конфигурацијама тема..

Поред помало неугодног начина постављања реда на пуну ширину, сам градитељ страница је једноставан за учење и употребу. Нећете морати да враћате напред и назад мноштво чланака са упутствима да бисте нешто постигли. Чист интерфејс такође омогућава да све истражите у свом темпу, а да вас не преплавите.

Сада ћемо детаљније погледати карактеристике Беавер Буилдер Лите и Про верзија.


Карактеристике Беавер Буилдер-а: Фрее / Лите Вс. Про

Беавер Буилдер има Лите / Фрее верзију и премиум верзију која се нуди у 3 пакета. У овом одељку ћемо објаснити како се карактеристике разликују у овим верзијама.

Верзија Лите / Фрее доступна је у ВордПресс додатку репо. Иако дефинитивно можете да направите једноставну веб страницу са Лите / Фрее верзијом, она је одузета свим моћним карактеристикама про верзије, тако да је заиста добар за демо ако желите да стекнете утисак о томе како Беавер Буилдер делује уопште. Али ако се озбиљно бавите стварањем веб странице која може да добије резултате за ваше пословање, надоградња на премиум верзије је начин на који требате ићи.

Основни модули (Бесплатно вс. Про)

Једно од ограничења Беавер Буилдер Лите-а је веома мали број основних модула. Лите има само 5 основних модула док Про верзија има 8 основних модула који укључују тастере, сепаратор и заглавље:

Лите против Про модула

Ако не можете додати дугме веб локацији, одузима се тачка креирања веб локације. Заиста не могу замислити веб страницу без иједног дугмета. То је попут врата без кваке!

Дакле, као што сам већ рекао, бесплатна верзија заиста није довољно за креирање озбиљне веб странице.

Напредни модули (Про верзија)

Поред основних модула, Про верзија такође има напредне модуле који ће додати још више функционалности вашој веб локацији. Напредни модули укључују клизач садржаја, мапу, иконе, презентацију, галерију, образац за контакт, позив на акцију, опис, друштвене тастере, одбројавање и још много тога.

напредни модули Про верзије

Предлошци (Про верзија)

Још једна ствар коју недостаје Лите верзији су унапред направљени предлошци који су укључени у Про верзију. Иако ја лично нисам љубитељ ових шаблона, они могу вам помоћи да дизајнирате инспирацију и негде за почетак, ако започињете празним платном превише застрашујуће.

Предлошци се класификују на одредишне странице и странице са садржајем:

унапред направљени предлошци - одредишна страница и страница са садржајем

Стварање и чување сопствених предложака (Про верзија)

Када креирате изглед који сте задовољни и који бисте желели да користите на другим страницама веб локације, не желите да проводите сате копирајући сваки појединачни модул и редове. То би био огроман губитак времена!

Про верзија вам омогућава да сачувате било који предложени текст који креирате како бисте га могли поново користити на другим страницама.

Да бисте сачували образац, једноставно идите на Алати и кликните Сачувај предложак:

сачувајте предложак

Можете да пронађете своје сачуване предлошке заједно са унапред направљеним предлошцима:

сачуване шаблоне

Чување редака, ступаца и модула

Такође можете да сачувате појединачне редове, ступце и модуле да бисте их могли поново користити на другим страницама. Да бисте то учинили, кликните икону кључа елемента који желите да сачувате и кликните Сачувај као на дну.

Дајте му име и овде ће вам бити дата могућност да то направите Глобал. Глобални елемент појављује се на више страница на вашој веб локацији, али може да се уређује на једном месту. Касније ћемо детаљније погледати ову функцију. Своје сачуване редове, ступце и модуле можете пронаћи кликом на плава икона Плус заједно са модулима, редовима и предлошцима градитеља.

спремање реда

Глобални редови (Про верзија)

Као што сам рекао раније, када сачувате ред, па чак и модул, имаћете могућност да постанете Глобални. Знат ћете да је наранџасто нешто глобално Глобал ознака поред њега:

глобални елементи имају наранчасте ознаке

Када уређујете глобални елемент, прво што ћете приметити је линија која га окружује сада ће бити наранџаста, а не плава. Такође, када кликнете на икону кључа, то ће се догодити отвори се за нови прозор где ћете урадити сву монтажу.

Када завршите са уређивањем глобалног елемента, притисните Објавите, а све промене које сте управо направили одразит ће се у глобалном елементу на свим страницама.

уређивање глобалног елемента

Увоз / извоз функције (Про верзија)

Замислите да креирате предложак тако леп да га желите користити и на другим веб локацијама. Про верзија ово чини лако јер можете креирати сопствене шаблоне и извозити / увозити их на другу веб локацију.

Да бисте извезли предложак, на контролној табли за ВордПресс, идите на Алати > Извези и изаберите Предлошци. У падајућем менију испод одаберите да ли желите да извезите све предлошке или само одређене.

Након што сте одабрали шта треба извозити, притисните Преузмите датотеку за извоз. Преузимаћете КСМЛ датотеку.

извоз шаблона

Да бисте увезли шаблон, идите на Алати > Увоз > ВордПресс. Ако вам је први пут увоз, рећи ће Инсталирај одмах, али ако не, рећи ће Покрени увозник. Покрените увозник и одаберите КСМЛ датотеку коју желите увести.

увоз шаблона

Сви увезени предлошци налазе се у Сачувани предлошци унутар Беавер градитеља.

Позадинске опције (Бесплатно вс. Про)

У бесплатној и плаћеној верзији можете променити позадину било ког реда. Бесплатна верзија ће вам омогућити да користите позадину боја, градијент, фотографију или видео. Са плаћеном верзијом моћи ћете да урадите све те две напредније позадинске опције: паралакса и презентација.

Опције Лите у односу на Про

Потпуна контрола страница (Про верзија са Беавер Тхемер)

Обично произвођачи страница не могу уређивати одређене дијелове веб странице попут заглавља, подножја и бочне траке, као ни странице које генерира ВордПресс, попут појединачних постова на блоговима, архивских страница и 404 странице. Али градитељи горњих страница су пронашли решења за њих и у своје плаћене верзије уврстили су функције које ће корисницима омогућити да уређују та претходно недодирљива подручја.

То можете учинити и са Беавер Буилдер-ом са додатком који се зове Беавер Тхемер. Помоћу овог додатка моћи ћете да изградите сваки део веб локације помоћу Беавер Буилдер-а. Бићете у могућности да дизајнирате сопствена заглавља, подножја, постове на мрежи, архиве страница, динамичко подручје садржаја и још много тога.

Прилично сјајно, али ухватити ћете морати издвојити додатних 199 УСД годишње да бисте то могли учинити.

Приступ и ограничење корисника (Бесплатно вс. Про)

Заиста корисна функција је Кориснички приступ где можете да одобрите или ограничите приступ одређеним аспектима програмера различитим улогама страница. Ово ће вам добро доћи ако желите закључати дизајн и само омогућити особи, попут писца садржаја, да може уређивати садржај.

Подешавања за Кориснички приступ у Лите верзији су ограничена у поређењу са премиум верзијом. Помоћу верзије Лите моћи ћете само да ограничите приступ само садржај или садржај и дизајн.

Али са плаћеном верзијом, можете дозволити да се одређене улоге страница уређују глобални редови, ступци и модули. Такође можете дозволити одређеним улогама приступ админ администратор мени и тхе алатка за извоз шаблона.

Подешавања корисничког приступа Беавер Буилдер Лите-а

корисничка подешавања Беавер Буилдер Лите-а

Подешавања корисничког приступа компаније Беавер Буилдер Про

корисничка подешавања Беавер Буилдер Про

Приоритетна подршка (Бесплатно Вс. Про верзија)

Премиум купци добијају приоритетну подршку од Беавер Буилдер тима, али то се може очекивати само од компаније на фреемиум моделу. Све моје досадашње искуство у пружању њихове помоћи с нечим било је угодно и брзо. Њихове техничке подршке заиста знају њихове производе и чинило се да увек решавају све проблеме које сам имао у кратком временском периоду.

Такође свима је доступан База знања где ћете наћи одговоре на питања о претпродаји и било шта у вези са коришћењем Беавер Буилдер-а и решавање проблема са њиховим правитељем страница.


Одзивност мобилних уређаја

Што се тиче мог рецензијског видеа, дао сам неке примедбе на мобилни одзив компаније Беавер Буилдер, али убрзо након објављивања видеа сва та питања била су брзо решена.

Као што сам рекао у свом видеу, мрзио сам мобилно уређивање у Беавер Буилдеру. Био је то апсолутни неред јер мобилни прегледи нису тачно показали како страница изгледа на различитим уређајима.

Али на срећу, тим Беавера је одмах преслушао и побољшао ствари. Сада је искуство за уређивање мобилних уређаја унутар програма за изградњу много боље. Можете видети тачну слику како страница изгледа и на таблету и на мобилном телефону и по потреби их изменити.

Да бисте прешли са десктопа на уређивање мобилних уређаја, само кликните на стрелица за пад у горњем левом делу екрана и кликните Респовабле Едитинг.

респонзивно уређивање

Тада ћете моћи видјети како ваша страница изгледа на таблету и мобилном телефону кликом на одговарајуће иконе на врху странице:

респонзивно уређивање - таблет и мобилни телефон

Беавер Буилдер Про: Цене

Беавер Буилдер Про долази у три пакета, стандардном, про и пакету агенција.

Беавер Буилдер Про цене

Сваки пакет омогућава вам да користите Беавер Буилдер на неограниченом броју веб локација, квалификује вас за приоритетну подршку током једне године до истека лиценце и омогућава вам приступ премијским модулима и предлошцима.

Главна разлика између ове три ствари је што ћете добити приступ теми Беавер Буилдер само са пакетом Про и Агенци.

Па шта је Беавер Буилдер тема?

Неке теме једноставно не делују добро са Беавер Буилдером. Постоје нека некомпатибилна подешавања која отежавају извршавање креативне визије за вашу страницу.

Тхе Беавер Буилдер тема је оквирна тема која је интегрисана с додатком Беавер Буилдер, тако да нећете имати проблема са компатибилношћу и нечим. Другим речима, са пакетом Про и Агенције, добићете програм за прављење страница И потпуно компатибилну тему.

И на крају, само пакет агенције нуди обележавање белим обележјем, где корисници можете уклонити име Беавер Буилдер-а обично у подножју странице и заменити га сопственим брендом. Веб програмерима који стварају веб локације за клијенте обично је потребна ова функција јер све више компанија жели да види сопствене робне марке уместо неке компаније за прављење страница.

Вредност за цену

Морао бих бити искрен и рећи да, иако је Беавер Буилдер невероватан, поуздан градитељ страница, постоји пуно сличних алата који могу оно што раде по нижим ценама.

Про пакет се не разликује много од стандардног пакета осим теме и функције мултиситета, који су за мене лично непотребни, јер ионако често користим Астра тему за било који веб сајт који правим и заиста не користим мултисите.

Претпостављам да заиста зависи од тога шта вам је као кориснику потребно. Ако сте програмер или агенција којој је потребна оквирна тема за коју је загарантовано да ради са Беавер Буилдер-ом и ако вам је потребна функција више места и / или бело означавање, набавка виших пакета дефинитивно је вредна.

Политика поврата новца

Ако сте тип који желите да прво можете тестирати производ пре него што одлучите да ли је прави, можете да наставите и купите пакет и затражите повраћај новца у року од 30 дана од куповине ако утврдите да градитељ не ради не испуњавам ваша очекивања.

Обнављање лиценце

Што се тиче лиценце, она истиче после годину дана и подразумевано се аутоматски обнавља. Ако не обновите лиценцу, и даље ћете моћи да приступите свом садржају, али све форматирање неће бити. Лиценцу можете обновити са попустом од 40%.


Беавер Буилдер: шта ми се свиђа у вези с тим

 • Беавер Буилдер је направила угледна компанија која ће се задржати дуже време, обезбеђујући редовна ажурирања и корисничку подршку.
 • То је програмеру прилагођен програмер са чистим кодовима и поузданим исправкама.
 • У прошлости су имплементирали толико побољшања заснованих на притужбама корисника, а то је знак да мишљења корисника не падају на глуха уши.
 • Уређивање мобилним уређивањем сада стварно добро функционира.
 • На овај градитељ страница можете се ослонити на ажурирања која неће покварити вашу веб локацију и брзи одговор на проблеме. Савршено за агенције и веб програмере којима је потребна 100% поузданост за пројекте високих улога.
 • Беавер Буилдер има мале ствари које олакшавају живот корисника што немају други произвођачи страница. На пример, унутар алата за прављење страница постоји директна веза на ВордПресс контролну таблу или алат за прилагођавање тема која се отвара на новој картици, тако да можете остати на програмеру странице.
 • Њихова подршка је заиста светске класе са брзим реаговањем и решењима која делују.

Беавер Буилдер: оно што ми се не свиђа у вези с тим

 • Развој може бити прилично спор у смислу да им је потребно више времена да додају нове функције. Дакле, ако желите да направите напреднији стил или необичан дизајн, мораћете да користите додатке других произвођача. Проблем са неким од ових додатака је што, осим што коштају додатно, нека њихова ажурирања ће узроковати проблеме због некомпатибилности било са Беавер Буилдер-ом, било са ВордПресс-ом. То чини ствари сложенијим јер ћете сада морати да се бавите и комуницирате са две одвојене компаније да бисте решили проблеме.
 • Њихови премиум шаблони бледо су у поређењу са предлошцима других произвођача премиум страница.
 • Нема поништења / понављања! Ово може бити више неугодно него што мислите.
 • Да бих омогућио потпуну ширину за подручја са садржајем, морао сам прилагодити тему Астре изван Беавер Буилдер-а, док код других произвођача прављених страница могу омогућити садржај пуне ширине за готово било коју тему унутар самог градитеља.

Преглед Беавер Буилдер-а: Финалне мисли

Упркос својим ограничењима, Беавер Буилдер је и даље поуздан, једноставан за употребу ВордПресс додатак за прављење страница који сам лично користио за креирање невероватних веб локација. Чист код, карактеристике прилагођене програмерима, поуздана ажурирања и велика подршка чине га једним од најбољих произвођача страница на тржишту..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map