Najbolji namjenski hosting

slika web hosting poslužiteljaNamjenski hosting namijenjen je osobama kojima je stalo do performansi i sigurnosti. Dijeljeni hosting jednostavno ga neće smanjiti kada pokušavate pokrenuti novu poslovnu stranicu ili se bavite agresivnim rastom prometa.


Bez obzira na to što vam govori puno hosting tvrtki, zajednički domaćin ne može pouzdano velike količine prometa. Planovi zajedničkog hostinga koji mogu podnijeti 100.000 posjeta mjesečno? ��

Prelaskom na namjenski hosting dobivate čitav poslužitelj za smještaj vaše web stranice i načina brže vrijeme učitavanja, više resursa i sigurnosti poslužitelja. Postoji puno namjenskih hosting tvrtki, ali kako znati da nisu samo oni prodavači maskiranje iza iznajmljenog VPS poslužitelji?

U ovom ćemo vodiču preporučiti nekoliko naših najboljih namještenih domaćina koje smo koristili za ugostiteljstvo vlastite tvrtke ili naših klijenata. Na ovaj popis nismo uključili prodavače i isprobali smo sve usluge.

Ulazimo u to.

Što smo tražili u najboljem posvećenom domaćinu

U redu, dečki, ovdje je popis stvari koje tražim kada je u pitanju namjenski hosting. Sve usluge koje smo pregledali imaju ove značajke.

Ovdje ih nema ni u kojem redoslijedu:

 1. Resursi Resursi i više resursa – što više dobivate bolje vaš poslužitelj će funkcionirati. Običan i jednostavan. ��
 2. sigurnosti – DNS zaštita, skeniranje zlonamjernog softvera i monitori na strani hosta sve su odlika kvalitetne usluge ��
 3. Automatske sigurnosne kopije – imati sigurnosnu kopiju vaše web stranice nekoliko puta dnevno putem sigurnosne kopije u oblaku potrebno je imati posvećeno hosting ✅
 4. podrška – Podrška za izvorni engleski jezik 24/7 za vaše poslužitelje odlična je pri dodavanju značajki ili u potrazi za više informacija ✅
 5. Besplatne nadogradnje – Besplatno SSL, Cloudflare, nadogradnje sigurnosti i besplatne migracije su ono što tražimo ✅
 6. cijena – znamo koliko košta posvećeno gostovanje i ne želimo platiti ruku i nogu za to ��
 7. datacenters –  Mi se želimo rasporediti na lokacijama koje su blizu kupcima. Jesu li poslužitelji utjecali na AWS ili Google Cloud? ��️

Imajući to na umu, uskočimo u naš izbor. Ako želite vidjeti bilo koji od ovih gostovanja uživo, pogledajte našu glavnu pregled web hostinga ili provjerite naše 24/7 uživo praćenje domaćina ovdje.

Najbolji izbor za namjenski hosting

Naš iscrpan pregled desetaka domaćina rezultirao je sljedećim popisom četiriju najboljih domaćih web stranica. Doduše, ovo je selektivni popis, ali mislimo da je svaki od njih vrijedan vašeg razmatranja.

1. Kinsta – Premium usluga (Google Cloud poslužitelji)

Glavne značajke
 • Google Cloud platforma
 • Besplatna migracija web mjesta
 • 24/7 korisnička podrška
 • Snažna nadzorna ploča
 • Automatizirane sigurnosne kopije web stranica
 • Mjesto izvođenja
 • Besplatni SSL


Slika

Vrijeme učitavanja: 320Ms

Neprekidno vrijeme rada: 99,9%

Cijena: $ 60.00 / mj

Podrška: Live Chat

Posjetite Kinsta.com

Kinsta je spreman naš izbor broj jedan za namjenski web hosting. Posebno se preporučuje ozbiljnim poduzetnicima koji žele osigurati da njihova web stranica ima što je moguće više od 100 posto produženog vremena.

Iako je Kinsta uglavnom skuplji od ostalih domaćina na našem popisu, čvrsto vjerujemo da su troškovi ove usluge opravdani. Kinsta je zaista tako dobar.

Najbolje djeluje s WordPressom

Naravno, pomaže da se zna da je Kinsta u potpunosti usmjeren prema WordPress hosting. S obzirom na to da se danas na WordPressu gradi toliko web stranica, to zapravo i nije veliki nedostatak.

Konkretnije, Kinsta je potpuno upravljana platforma za hosting Web stranice za WordPress. To znači da ne morate imati detaljno tehničko znanje da biste koristili Kinsta jer su sve to pokrili za vas.

Kinsta djeluje na Google Cloud platformi, koja se u širokoj javnosti smatra jednom od najboljih internetskih infrastruktura. Možete čak odabrati svoj podatkovni centar kako biste zajamčili najniže brojeve kašnjenja.

Ako već imate web mjesto koje želite premjestiti na novog domaćina, sretni ste s Kinstaom. Ova usluga pruža besplatnu migraciju web stranica koja je brza za korištenje. To znači da će vaša web stranica biti brzo pokrenuta s minimalnim ili bez zastoja.

Osnovni paket Kinsta uključuje takve stvari pet GB SSD prostora i 50 GB propusnosti poslužitelja. Dozvoljeno vam je neograničeno posjećivanje i pregleda stranica, a Kinsta svakodnevno obavlja 1.440 provjeravanja za redovito ažuriranje na svim web mjestima. Kinstaovi kupci dobivaju i sve vrste alata koji se odnose na sigurnost poput SSL certifikata, Force HTTPS i Clear Site Cache.

Automatizirane dnevne sigurnosne kopije

Korisnici vole mjesto insceniranja, što im omogućuje eksperimentiranje s promjenama prije nego što krenu s njima uživo. Kinsta čak ima automatiziranu dnevnu izradu sigurnosnih kopija kako bi se osigurala sigurnost vaših podataka. Jednako je koristan i njihov sustav za korisničku podršku je brz, responzivan i istinski koristan.

Sve ove značajke otežavaju pogrešku s Kinstaom. Odobreno, njihov najosnovniji paket košta 30 dolara mjesečno, što bi nekima moglo biti previše. Poslovni kupci cijenit će širok spektar paketa koji su dostupni od 100 do 1500 USD mjesečno za korisnike s više web stranica. Paket od 100 USD vjerojatno je premalen za većinu poduzeća, što znači da vjerojatno plaćate 200 USD mjesečno ili više.

Pročitajte cijelu našu Kinsta pregled ovdje.

2. HostGator – Velika brzina / podrška / dodatne značajke

Glavne značajke
 • Izuzetno brzo
 • Tona besplatnih nadogradnji
 • Mnogo web lokacija hosta
 • 24/7/365 Podrška
 • Besplatni SSL


Slika

Vrijeme učitavanja: 417Ms

Neprekidno vrijeme rada: 99,99%

Cijena: 119,00 $ / mj

Podrška: Live Chat

Posjetite Hostgator.com

Ako volite ideju Kinsta, ali znate da cijena ne odgovara vašem proračunu, možda biste umjesto toga trebali odabrati HostGator.

HostGator jedno je od najpoznatijih imena u web hostingu. Pružaju razne usluge poput izrade web stranica, zajedničkog hostinga, hostinga za WordPress i namjenskog hostinga. Njihove cijene su pristupačne, ali to ne znači da ne nude izvrsne usluge.

Hostgator

Svaki hosting plan nudi obilje mogućnosti, pa čak i novi webmasteri neće imati problema s navigacijom po HostGator sučelju. Nastavno vrijeme ovog domaćina je izvanredno, a nudi i stvarno pouzdanu korisničku podršku.

Paketi za namjenski hosting počinju već od 119 USD mjesečno. Za tu cijenu usluga je prilagodljiva s čak jednom TB SSD-a i 32 GB RAM-a. Mjesečni prijenosi podataka su neograničeni, što znači da dovoljna širina pojasa nikada neće biti problem.

Korisnici HostGatora mogu se prijaviti na Mojo Marketplace radi pristupa raznim marketinškim alatima poput DaDa Mail. Uz izvrsnu nadogradnju i kvalitetnu korisničku uslugu, teško je pogriješiti s HostGatorom, pogotovo ako imate budžet. Korisničkoj podršci možete pristupiti telefonom 24 sata dnevno ili koristiti zgodan mrežni chat.

Pročitajte cijelu našu Pregled HostGator ovdje.

3. A2 hosting – najbolja proračunska opcija

Glavne značajke
 • Široki niz alata za e-trgovinu
 • Povrat novca zagarantovan
 • Besplatni SSL i SSD
 • 24/7/365 Podrška
 • Najprikladnije za WordPress


Slika

Vrijeme učitavanja: 470Ms

Neprekidno vrijeme rada: 99,99%

Cijena: 99,59 $ / mj

Podrška: Live Chat

Posjetite A2Hosting.com

A2 Hosting je još jedan odličan ulazak u posvećeno polje poslužitelja. Posebno su dobro prilagođeni za rukovanje Web stranice za WordPress, ali to nije njihov isključivi fokus. Zapravo, A2 također ima pakete za zajednički hosting, VPS hosting i hosting distributera.

A2 namjenske hosting opcije uključuju osnovne poslužitelje koji klijentima pružaju upravljani poslužitelj i root pristup ili upravljane poslužitelje bez korijenskog pristupa. Konačno, namjenske opcije uključuju i neupravljane poslužitelje za korisnike koji žele stvarno pristupiti svojim web stranicama.

Cijene ovih namjenskih paketa za poslužitelje su prilično raznolike. Različiti paketi osnovnih poslužitelja kreću se od 140 do 290 USD mjesečno, dok posluženi poslužitelji imaju slične cijene. Paketi neopravdanog poslužitelja su najpristupačniji, u rasponu od 100 do 250 dolara mjesečno.

Većina ovih paketa ima najmanje osam GB RAM-a i 10 TB mjesečnih prijenosa podataka. Uz to, kupci imaju pristup najmanje dva tvrda diska kapaciteta 500 GB i dvije CPU jezgre.

Linux paketi

Svi ovi paketi temeljeni su na Linuxu, koji Windows uglavnom ostavlja na hladnom. Ovo je možda najveći nedostatak korištenja A2 hostinga. Inače, 99,9 posto produženog vremena je divno, a korisnička podrška 24/7/365 glavna je prednost.

Tvrtke koje razmatraju korištenje A2 Hostinga za prodaju proizvoda imat će niz alata za e-trgovinu iz kojih mogu odabrati. Otvoreni su OpenCart, AbanteCart i PrestaShop kao i drugi. Nadalje, poznata aplikacija za e-trgovinu Magento dostupna je putem A2.

Ako pokrećete internetsku trgovinu, morat ćete poduzeti korake kako biste osigurali sigurnost transakcija. To znači dodavanje SSL certifikata za kriptiranje podataka. A2 će vam prodati SSL za samo 50 USD godišnje koji pruža 256-bitnu enkripciju. Sjetite se samo da SSL certifikat u paketu uključuje i drugi davatelji usluga na ovom popisu.

Pročitajte cijelu našu A2 hosting pregled ovdje.

4. SiteGround – skupo za kvalitetu

Glavne značajke
 • Fantastično produženje rada
 • Izvrsna korisnička podrška
 • Besplatni SSL
 • 24/7/365 Podrška
 • Višestruke lokacije poslužitelja


Slika

Vrijeme učitavanja: 475Ms

Neprekidno vrijeme rada: 99,99%

Cijena: 269,00 $ / mj

Podrška: Live Chat

Posjetite SiteGround.com

SiteGround nudi mnogo toga za ponuditi ljudima, ali ima i prilično ozbiljne nedostatke. Unatoč tome, još uvijek se hvali izvrsno produženje rada, solidna korisnička podrška i besplatni SSL certifikat sa svim paketima. Sa donje strane, SiteGround je prilično skup. Vjerojatno ćete htjeti raditi s ovim web domaćinom samo ako ste sigurni u uspjeh svoje web stranice.

Dostupna su tri namjenska paketa poslužitelja. Uz paket Entry Server, kupci plaćaju 269 USD mjesečno za četiri jezgre CPU-a, osam MB predmemorije CPU-a i 16 GB RAM-a. Veći paket Power Server pokreće 349 dolara mjesečno i nudi poboljšane brzine takta CPU-a, dvostruko više RAM-a i 960 GB SSD-a. Super Power Server najveći je paket od 729 dolara mjesečno. Ova iznimno velika ponuda prilagođava se najvećim organizacijama.

Svi poslužitelji temelje se na Linuxu, a izdatci za pohranu razočaravajuće su mali. Ipak, SiteGround nudi dobre alate za e-trgovinu i pouzdane sigurnosne značajke, kao i korisnu korisničku uslugu.

Pročitajte cijelu našu SiteGround pregled ovdje.

Što je namjenski web domaćin?

Web domaćin je u biti tvrtka koja vam pruža tehnologiju koja vam je potrebna za povezivanje vaše web stranice. “Hosting” web mjesta također se može nazvati “pohranjivanjem”. U osnovi, domaćin pohranjuje vaše web mjesto na specijalizirano računalo koje se zove poslužitelj.

Kad osoba upiše vašu adresu ili domenu, svoje računalo traži i povezuje se s poslužiteljem web host. Vaše web mjesto tada se isporučuje korisniku putem njegovog preglednika.

Prema tome, vaš je web domaćin u središtu vaše internetske prisutnosti. To znači da vam treba domaćin koji je brz, pouzdan i neće vas iznevjeriti kada vašoj web stranici treba maksimalno produženje vremena.

Većina uglednih domaćina pruža brojne iste značajke. Vjerojatno će vam trebati račun domena, koju možete kupiti od treće strane. Alternativno, vaš web domaćin može vam pomoći u tom procesu. Nakon što odaberete domenu i glavnog računala, trebali biste moći postaviti račune e-pošte. Web domaćini također vam pružaju pristup FTP-u tako da datoteke možete lako prenijeti s računala na vaš web poslužitelj. Budući da se WordPress toliko koristi, mnogi web domaćini dodatno pružaju specifičnu WordPress podršku.

Nadalje, od web domaćina možete očekivati ​​da će imati interne tehničare čiji je posao osigurati da svi poslužitelji budu pokrenuti i rade svaki sat svakog dana. Domaćini web stranica obično nude punu korisničku podršku tako da ako ikada naiđete na problem, moći biste brzo i lako dobiti pomoć koja vam je potrebna.

Prednosti namjenskog hostinga

Kada je riječ o izboru web-domaćina, jedno od glavnih razloga je odabir odabranog ili namjenskog hostinga. Prvo morate razumjeti temeljne razlike između dvije vrste usluga.

Zajedničko gostovanje upravo je ono što zvuči. Vaša web stranica pohranjena je na poslužitelju s mnogim drugim web mjestima. Teoretski, moglo bi biti stotine web stranica koje dijele prostor s vašim. To znači da vam je dodijeljena samo određena količina propusne širine i prostora na disku. Pređite bilo koji od ovih limita i morat ćete platiti dodatno.

Namjenski hosting je drugačiji. Vaša web stranica je jedina koja zauzima taj određeni poslužitelj. To znači da sav propusni opseg i prostor na disku koji su povezani s tim poslužiteljem pripadaju isključivo vašoj web lokaciji.

Obje vrste hostinga imaju svoje prednosti i mane. Nekoliko čimbenika pomoći će vam da odlučite koji će tip biti prikladan za vaše web mjesto.

Dijeljeni hosting manje skupi

Dijeljeni hosting obično je povoljnija opcija. Također je mnogo jednostavniji i jednostavniji od namjenskog hostinga. To je zato što se osoblje web domaćina brine o administrativnim i sigurnosnim pitanjima tako da to ne morate. Ljudi i organizacije koje koriste zajedničku uslugu domaćina zadržavaju pristup upravljačkoj ploči, ali nisu odgovorni za rješavanje mnogih tehničkih razloga.

Zvuči prilično dobro. Međutim, postoji mnoštvo nedostataka kod dijeljenja poslužitelja. Nećete imati ništa poput fleksibilnosti koju biste imali ako biste otišli s namjenskim domaćinom. To je zato što će domaćin upravljati resursima i svim instalacijama softvera.

Sigurnosni rizici s dijeljenim hostingom

Dijeljenje prostora na poslužitelju također može značiti dijeljenje sigurnosnih rizika. Ako je neko web mjesto na poslužitelju ugroženo, sve ostale su iznenada ranjive. Štoviše, neke web stranice koje zauzimaju isti poslužitelj možda nemaju etičku svrhu. To bi moglo dobiti vaš IP popis na crnoj listi, iako vaša web stranica nije učinila ništa loše.

Web stranice koje se nalaze na zajedničkom poslužitelju također mogu imati problema sa sporim performansama zbog ograničenja propusne širine i prostora na disku.

To ne znači da je zajednički hosting nužno loša stvar. Mnogo novih web stranica prilično dobro koristi zajednički poslužitelj. Ljudi koji grade osobnu web stranicu koju će vjerojatno posjetiti samo prijatelji i obitelj mogu otkriti da je zajedničko hosting idealno rješenje.

Ako ste novi u zajedničkom hostingu ili samo izgradnji web stranica općenito, preporučio bih vam da se počnete igrati sa besplatni graditelj web stranica prvo ili pomoću jednog od mnogih besplatni web domaćini.

Namjenski hosting omogućuje da sav prostor koristite sami

Za razliku od zajedničkog hostinga, posvećeni domaćin ne zahtijeva da dijelite propusnost i prostor na disku s mnogim drugim korisnicima. To znači da je sva memorija na vama i da vaša web stranica može podnijeti mnogo više prometa.posvećeno gostovanje objasnio

Još jedna glavna prednost posvećenog hostinga je ta što vašu internetsku prisutnost drži odvojeno od svih ostalih. To znači da je vjerojatnost da će vaš IP biti nepravedno na crnoj listi, a možda ćete uživati ​​i veću sigurnost od hakera i zlonamjernog softvera.

Mnoge organizacije cijene posjedovanje namjenskog poslužitelja jer on pruža širinu za instaliranje bilo kojeg softvera koji je potreban kako bi se zadovoljile potrebe web stranice. Štoviše, oni vole upravljati s više web stranica i nekoliko domena sa preciznom preciznošću.

Pouzdanija izvedba

Brzine opterećenja imaju tendenciju da budu stabilnije, brže i pouzdanije s namjenskim hostom nego što imaju zajednički domaćin. Ovo su kritični podaci jer osiguravaju bolji, ugodniji doživljaj posjetiteljima vaše web stranice. Oni će se vjerojatno zadržati na vašoj web lokaciji duže i vjerojatnije je da će obaviti kupnju kada imaju povjerenje da je vaša web stranica u svakom trenutku pripremljena i funkcionira..

Ako postoji nedostatak namjenskog hostinga, može biti da je relativno skup. To je velika briga za nove organizacije koje možda nemaju puno novca za ulaganje. Možda je preporučljivo započeti s davateljem usluga zajedničke usluge, a zatim prijeći na posebnog domaćina kada se novčani tok poboljša.

Drugi potencijalni nedostatak namjenskog hostinga je taj što zahtijeva više tehničkog znanja nego što dijeli hosting. Neke organizacije prepuštaju ove probleme svom IT timu, ali što će se dogoditi ako nemate IT tim? Možda ćete se prisiliti da se bavite posvećenim hostingom.

Alternativno, možete potražiti uslugu upravljanog hostinga koja može upravljati mnogim tehničkim aspektima, tako da ne morate. Rezultat toga je da steknete prednost posvećenog domaćina bez potrebe za stjecanjem svih tehničkih znanja.

Često postavljana pitanja o hostingu

Koja je razlika između zajedničkog hostinga i namjenskog hostinga?

Dijeljeni hosting je ekonomičan pristup u kojem se vaše web mjesto nalazi na istom poslužitelju kao i brojni drugi. Ovo je savršeno prihvatljiva platforma za mnoge web stranice, posebno one koje nisu osobito velike i koje ne očekuju veliku količinu prometa. Međutim, mogu postojati sigurnosni problemi povezani sa zajedničkim hostingom, a veće web stranice s puno prometa uskoro mogu premašiti mjesečne alokacije.

Namjenski hosting pruža ekskluzivni poslužitelj za samo jednu web stranicu. Time se osigurava bolja pouzdanost, brzina i sigurnost. Iako je to skuplja alternativa, mnoge zauzete web stranice za širenje zahtijevaju resurse koje mogu dobiti samo sa namjenskog poslužitelja.

Jedno se pitanje često postavlja jeftin web hosting. Ako tražite domaćina s popustom, ali želite namjenski poslužitelj, tražite na pogrešnom mjestu.

Tko bi trebao odabrati namjenski hosting?

Korištenje namjenskog poslužitelja preporučuje se sofisticiranim webmasterima koji imaju ugodan rad s većim dijelom održavanja. Štoviše, tvrtke i druge organizacije imaju tendenciju da si mogu priuštiti te usluge i, u mnogim slučajevima, zahtijevaju kvalitetu usluga koje im pruža namjenski poslužitelj. Upravljani hosting može osobama s manje tehničkog znanja omogućiti da još uvijek iskoriste namjenski hosting.

Ako imate web mjesto s velikim prometom ili koristite aplikacije za e-trgovinu, tada mogu biti imperativ povećana sigurnost, sposobnost i pouzdanost namjenskog domaćina..

Koje su prednosti namjenskog hostinga?

Ako je vaša web stranica velika i ima dosta prometa, vidjet ćete prednosti namjenskog hostinga. Pojačana sigurnost jedna je od glavnih prednosti. Vaši podaci neće biti ugroženi, jer još jedna web stranica postaje hakirana.

Web stranice koje se nalaze na posvećenim poslužiteljima imaju tendenciju da uživaju u većem produžetku. Prema tome, vaši posjetitelji mogu vjerovati da će vaša web stranica biti tamo kad god je potraži.

Jedna od glavnih prednosti namjenskog poslužitelja je ta što se vaša web stranica može prilagoditi tako da služi vašim jedinstvenim potrebama. U svakom trenutku ste sigurni u optimalnu funkcionalnost.

Dajemo sve od sebe za neovisno istraživanje proizvoda kako bismo bolje pomogli našim čitateljima u donošenju odluka. Kad se to kaže, želimo čuti i vaša mišljenja. Prihvatamo pojedinačne recenzije koje su informativne i ne promotivne. Ispunite donji obrazac i objavit ćemo vašu recenziju. Reklamne recenzije samih tvrtki neće biti objavljene. Hvala!

Klikom na donji gumb potvrdim da sam pročitao i prihvaćam Uvjeti korištenja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map