Najboljše namensko gostovanje

podoba strežnika spletnega gostovanjaNamensko gostovanje je namenjeno ljudem, ki jim je mar za učinkovitost in varnost. Skupno gostovanje preprosto ne bo zmanjšalo, ko poskušate zagnati novo poslovno mesto ali obvladovati agresivno rast prometa.


Ne glede na to, kaj vam pove veliko deljenih gostovalnih podjetij, deljeni gostitelj ne more zanesljivo velike količine prometa. Načrti za skupno gostovanje, ki lahko sprejmejo 100.000 obiskov mesečno? ��

Prehod na namensko gostovanje vam nudi celoten strežnik za namestitev vaše spletne strani in način hitrejši časi nalaganja, več strežniških virov in varnosti. Gostiteljskih podjetij je veliko posvečenih, ampak kako veste, da niso samo ti preprodajalci maskiranje za najetim VPS strežniki?

V tem priročniku bomo priporočili nekaj naših najbolj namenskih gostiteljev, ki smo jih uporabljali za gostovanje lastnih podjetij ali strank. Na tem seznamu nismo vključili nobenih preprodajalcev in smo preizkusili vse storitve.

Vstopimo v to.

Kaj smo iskali v najboljšem namenskem gostitelju

V redu, fantje, tukaj je seznam stvari, ki jih iščem, ko gre za namensko gostovanje. Vse storitve, ki smo jih pregledali, imajo te lastnosti.

Tukaj niso v nobenem vrstnem redu:

 1. Viri Viri in več virov – bolj ko boste dobili boljši bo vaš strežnik deloval. Navadna in preprosta. ��
 2. Varnost – Zaščita DNS, pregledovanje zlonamerne programske opreme in monitorji na strani gostitelja so značilnosti kakovostne storitve ��
 3. Samodejno varnostno kopiranje – imeti varnostno kopijo spletnega mesta samodejno večkrat na dan z varnostno kopijo v oblaku, je treba imeti namensko gostovanje ✅
 4. Podpora – 24/7 domača angleška podpora za vaše strežnike je odlična pri dodajanju funkcij ali iskanju več informacij ✅
 5. Brezplačne nadgradnje – Brezplačno SSL, Cloudflare, nadgradnje varnosti in brezplačne migracije so tisto, kar iščemo ✅
 6. Cenitev – vemo, koliko stane namenjeno gostovanje in ne želimo plačati za roko in nogo za to ��
 7. Datacentri –  Radi se uvrščamo na lokacije strank, ki so blizu. Ali strežniki uporabljajo AWS ali Google Cloud? ��️

S takimi mislimi pojdimo v naš najboljši izbor. Če si želite ogledati katerega koli od teh nastopov v živo, poglejte naš glavni najboljši pregled spletnega gostovanja ali preverite naše 24/7 v živo sledenje gostitelju tukaj.

Najboljši izbrani predmeti za gostovanje

Naš izčrpen pregled več deset gostiteljev je povzročil naslednji seznam štirih najboljših namenskih spletnih gostiteljev. Res je, da je to selektiven seznam, vendar menimo, da je vsak vreden vaše pozornosti.

1. Kinsta – Premium storitev (Googlovi strežniki v oblaku)

Ključne funkcije
 • Platforma Google Cloud
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • 24/7 podpora strankam
 • Zmogljiva armaturna plošča
 • Samodejno varnostno kopiranje spletnih strani
 • Odmevno mesto
 • Brezplačni SSL


Slika

Čas nalaganja: 320 Ms

Potek: 99,9%

Cena: 60,00 USD / mesečno

Podpora: Klepet v živo

Obiščite spletno mesto Kinsta.com

Kinsta je naša izbira številka ena za namensko spletno gostovanje. Še posebej priporočljivo je za resne podjetnike, ki si prizadevajo zagotoviti, da bo njihovo spletno mesto imelo približno 100-odstotno upodabljanje.

Čeprav je Kinsta na splošno dražja od drugih spletnih gostiteljev na našem seznamu, trdno verjamemo, da so stroški te storitve upravičeni. Kinsta je res tako dobra.

Najbolje deluje z WordPressom

Seveda pomaga vedeti, da je Kinsta v celoti usmerjena Gostovanje WordPressa. Glede na to, da je v teh dneh na WordPressu izdelanih toliko spletnih strani, to pravzaprav ni veliko pomanjkljivosti.

Natančneje, Kinsta je popolnoma upravljana platforma za gostovanje WordPress spletne strani. To pomeni, da vam za uporabo Kinsta ni treba imeti podrobnih tehničnih znanj, ker imajo vse to za vas.

Kinsta deluje na Googlovi platformi v oblaku, ki na splošno velja za eno najboljših infrastruktur spletnega mesta na svetu. Izberete lahko celo svoj podatkovni center, da zagotovite najnižje številke zamud.

Če že imate spletno mesto, ki ga želite premakniti na novega gostitelja, imate srečo s Kinsta. Storitev zagotavlja brezplačno selitev spletnega mesta, ki je preprosta za uporabo. To pomeni, da bo vaše spletno mesto hitro delovalo z minimalnim ali brez izpadov.

Osnovni paket Kinsta vključuje stvari, kot so pet GB pomnilnika SSD in 50 GB pasovne širine strežnika. Dovoljeno vam je neomejeno število obiskovalcev in ogledov strani, Kinsta pa vsak dan opravi 1.440 pregledov nadgradnje na vsakem spletnem mestu. Stranke Kinsta dobijo tudi vse vrste orodij, povezanih z varnostjo, kot so SSL certifikat, prisiljeni HTTPS in Clear Site Cache.

Samodejno dnevno varnostno kopiranje

Uporabniki imajo radi spletno mesto za uprizoritve, kar jim omogoča, da eksperimentirajo s spremembami, preden začnejo živeti z njimi. Kinsta ima celo avtomatizirano dnevno varnostno kopijo, da zagotovi varnost vaših podatkov. Prav tako kot uporaben je njihov sistem za podporo strankam hiter, odziven in resnično koristen.

Zaradi vseh teh lastnosti je Kinsta težko narobe. Če priznamo, njihov najosnovnejši paket stane 30 dolarjev na mesec, kar je za nekatere morda preveč. Poslovni kupci bodo cenili široko paleto paketov, ki so na voljo od 100 do 1500 dolarjev na mesec za uporabnike z več spletnih mest. Paket za 100 dolarjev je verjetno premajhen za večino podjetij, kar pomeni, da boste verjetno plačevali 200 dolarjev na mesec ali več.

Preberite si v celoti Kinsta pregled tukaj.

2. HostGator – Velika hitrost / podpora / dodatne funkcije

Ključne funkcije
 • Izjemno hitro
 • Tone brezplačnih nadgradenj
 • Gostite več spletnih mest
 • 24/7/365 Podpora
 • Brezplačni SSL


Slika

Čas nalaganja: 417 Ms

Potek: 99,99%

Cena: 119,00 USD / mesečno

Podpora: Klepet v živo

Obiščite spletno mesto Hostgator.com

Če vam je všeč ideja Kinsta, vendar veste, da cena ne ustreza vašemu proračunu, boste morda namesto tega izbrali HostGator.

HostGator je eno najbolj znanih imen v spletnem gostovanju. Ponujajo različne storitve, kot so graditelj spletnih strani, skupno gostovanje, gostovanje, specifično za WordPress in namensko gostovanje. Njihove cene so dostopne, vendar to ne pomeni, da ne ponujajo izjemnih storitev.

hostgator

Vsak načrt gostovanja ponuja veliko funkcij in tudi novi spletni skrbniki ne bodo imeli težav z navigacijo po vmesniku HostGator. Nadaljevanje s tem gostiteljem je izjemno, poleg tega pa ima tudi nekaj resnično zanesljive podpore strankam.

Paketi za namensko gostovanje se začnejo že pri 119 USD na mesec. Za to ceno je storitev prilagodljiva s kar enim TB pomnilnika SSD in 32 GB RAM-a. Mesečni prenosi podatkov so neomejeni, kar pomeni, da zadostna pasovna širina nikoli ne bo težava.

Kupci HostGatorja se lahko prijavijo na tržnico Mojo za dostop do različnih marketinških orodij, kot je DaDa Mail. Z odličnim časom upodabljanja in kakovostno storitvijo za stranke je s HostGatorjem težko narobe, še posebej, če ste na proračunu. Do podpore strankam lahko dostopate po telefonu 24/7 ali uporabite priročen spletni spletni klepet.

Preberite si v celoti Pregled HostGator tukaj.

3. Gostovanje A2 – najboljša proračunska možnost

Ključne funkcije
 • Široka paleta orodij za e-trgovino
 • Garancija za vračilo denarja
 • Brezplačni SSL in SSD
 • 24/7/365 Podpora
 • Najbolj primeren za WordPress


Slika

Čas nalaganja: 470 Ms

Potek: 99,99%

Cena: 99,59 USD / mesečno

Podpora: Klepet v živo

Obiščite A2Hosting.com

A2 gostovanje je še en odličen vnos na namenskem polju strežnika. Posebej so prilagojeni za ravnanje WordPress spletne strani, vendar to ni izključno njihova usmeritev. Dejansko ima A2 tudi pakete za skupno gostovanje, VPS gostovanje in gostovanje preprodajalcev.

Možnosti namenskega gostovanja A2 vključujejo osnovne strežnike, ki strankam zagotavljajo upravljan strežnik in korenski dostop ali upravljane strežnike brez korenskega dostopa. Končno, posebne možnosti vključujejo tudi nenadzorovane strežnike za stranke, ki želijo s svojim spletnim mestom resnično pristopiti k temu pristopu.

Cene teh namenskih strežniških paketov so zelo raznolike. Različni paketi jedrskih strežnikov se gibljejo od 140 do 290 dolarjev na mesec, medtem ko imajo upravljani strežniki podobne cene. Paketi brez upravljanega strežnika so najbolj cenovno dostopni in se gibljejo od 100 do 250 dolarjev na mesec.

Večina teh paketov ima vsaj osem GB RAM-a in 10 TB mesečnega prenosa podatkov. Poleg tega kupci dobijo dostop do najmanj dveh trdih diskov s kapaciteto 500 GB in dveh jeder CPU-ja.

Paketi, ki temeljijo na Linuxu

Vsi ti paketi temeljijo na Linuxu, ki v glavnem pušča Windows zunaj na hladnem. To je morda največja pomanjkljivost uporabe A2 gostovanja. Sicer je 99,9-odstotno podaljšanje časa občudovanja vredno, 24/7/365 podpora strankam pa je velika prednost.

Podjetja, ki razmišljajo o uporabi A2 gostovanja za prodajo izdelkov, bodo imela na voljo množico orodij za e-trgovino. Zastopani so OpenCart, AbanteCart in PrestaShop kot tudi drugi. Nadalje je znana aplikacija za e-trgovino Magento na voljo prek A2.

Če imate spletno trgovino, boste morali sprejeti ukrepe za zagotovitev varnosti transakcij. To pomeni, da dodate SSL potrdilo za šifriranje podatkov. A2 vam bo prodal SSL za najmanj 50 dolarjev na leto, ki omogoča 256-bitno šifriranje. Ne pozabite le, da SSL certifikat vključujejo drugi ponudniki na tem seznamu.

Preberite si v celoti A2 gostovanje pregled tukaj.

4. SiteGround – drago zaradi kakovosti

Ključne funkcije
 • Fantastično podaljšanje
 • Odlična podpora strankam
 • Brezplačni SSL
 • 24/7/365 Podpora
 • Več lokacij strežnika


Slika

Čas nalaganja: 475 Ms

Potek: 99,99%

Cena: 269,00 USD / mesec

Podpora: Klepet v živo

Obiščite SiteGround.com

SiteGround lahko ljudem veliko ponudi, ima pa tudi nekaj precej resnih pomanjkljivosti. Kljub temu se še vedno pohvali odlična uptime, solidna podpora strankam in brezplačno SSL potrdilo z vsemi paketi. Slaba stran je SiteGround precej draga. Verjetno boste želeli iti s tem spletnim gostiteljem samo, če ste prepričani o uspehu svojega spletnega mesta.

Na voljo so trije namenski strežniški paketi. S paketom Entry Server kupci plačajo 269 dolarjev na mesec za štiri jedre CPU, osem MB predpomnilnika CPU in 16 GB RAM-a. Večji paket Power Server poganja 349 dolarjev na mesec in zagotavlja nadgrajene hitrosti tabele CPU-ja, dvakrat RAM-a in 960 GB SSD-ja. Super Power Server je največji paket s 729 dolarji na mesec. Ta izjemno velika ponudba je prilagojena največjim organizacijam.

Vsi strežniki temeljijo na Linuxu, razporeditev pomnilnika pa je žal malo. Kljub temu SiteGround ponuja dobra orodja za e-trgovino in zanesljive varnostne funkcije ter koristno storitev za stranke.

Preberite si v celoti Pregled SiteGround tukaj.

Kaj je namenski spletni strežnik?

Spletni gostitelj je v bistvu podjetje, ki vam ponuja tehnologijo, ki jo potrebujete za povezavo svojega spletnega mesta. “Gostovanje” spletnega mesta lahko imenujemo tudi “shranjevanje”. Gostitelj v bistvu shrani vaše spletno mesto na specializiran računalnik, ki se imenuje strežnik.

Ko oseba vtipka vaš naslov ali domeno, svoj računalnik išče in se poveže s strežnikom spletnega gostitelja. Vaše spletno mesto se nato uporabniku dostavi prek njegovega brskalnika.

V skladu s tem je vaš spletni gostitelj v bistvu v središču vaše spletne prisotnosti. To pomeni, da potrebujete gostitelja, ki je hiter, zanesljiv in vas ne bo izneveril, ko bo vaše spletno mesto potrebovalo največ časa.

Večina uglednih spletnih gostiteljev ponuja številne iste funkcije. Verjetno bodo od vas zahtevali, da imate domena, ki jih lahko kupite od tretje osebe. Lahko pa vam pri tem postopku pomaga tudi vaš spletni strežnik. Ko izberete domeno in gostitelja, bi morali imeti možnost nastavitve računov e-pošte. Spletni gostitelji vam omogočajo tudi dostop do FTP, tako da lahko datoteke preprosto prenesete iz računalnika na vaš spletni strežnik. Ker se WordPress tako pogosto uporablja, mnogi spletni gostitelji dodatno nudijo posebno podporo WordPressu.

Poleg tega lahko od spletnega gostitelja pričakujete lastne tehnike, katerih naloga je zagotoviti, da vsi strežniki delujejo in delujejo vsako uro vsak dan. Spletni gostitelji ponavadi nudijo popolno podporo strankam, tako da bi lahko, če boste kdaj naleteli na težave, hitro in enostavno dobili pomoč, ki jo potrebujete.

Prednosti namenskega gostovanja

Ko gre za izbiro spletnega gostitelja, je eden vaših glavnih vprašanj, ali izbrati skupno ali namensko gostovanje. Najprej morate razumeti temeljne razlike med obema vrstama storitev.

Skupno gostovanje je točno tisto, kar zveni. Vaše spletno mesto je shranjeno na strežniku z mnogimi drugimi spletnimi mesti. Teoretično bi lahko bilo na stotine spletnih mest, ki bi delile prostor z vašimi. To pomeni, da vam je dodeljen le določen obseg pasovne širine in prostora na disku. Prekoračite katero koli od teh omejitev in plačati boste morali dodatno.

Namensko gostovanje je drugačno. Vaše spletno mesto je edino, ki zaseda določen strežnik. To pomeni, da vsa pasovna širina in prostor na disku, ki sta povezana s tem strežnikom, pripadata izključno vašemu spletnemu mestu.

Obe vrsti gostovanja imata svoje prednosti in slabosti. Več dejavnikov vam bo pomagalo, da se odločite, katera vrsta je primerna za vaše spletno mesto.

Skupno gostovanje manj drago

Skupno gostovanje je ponavadi cenovno ugodnejša možnost. Prav tako je veliko preprostejši in enostavnejši od namenskega gostovanja. To je zato, ker osebje spletnega gostitelja skrbi za administrativne in varnostne zadeve, da vam tega ni treba. Ljudje in organizacije, ki uporabljajo skupne storitve gostitelja, ohranijo dostop do nadzorne plošče, vendar niso odgovorni za obravnavo številnih tehničnih razlogov.

To se sliši precej dobro. Vendar pa je pri skupni rabi strežnika veliko slabosti. Ne boste imeli nič takega, kot bi ga imeli, če bi šli z namenskim gostiteljem. To je zato, ker bo gostitelj upravljal z viri in vso namestitvijo programske opreme.

Tveganja varnosti z deljenim gostovanjem

Skupna raba prostora na strežniku lahko pomeni tudi delitev varnostnih tveganj. Če je eno spletno mesto na strežniku ogroženo, so vsa ostala nenadoma ranljiva. Poleg tega nekatera spletna mesta, ki zasedajo isti strežnik, morda nimajo etičnega namena. To bi lahko postavilo vaš seznam IP na črni seznam, čeprav vaše spletno mesto ni storilo nič narobe.

Spletna mesta, ki so nameščena na skupnem strežniku, imajo lahko tudi težave s počasnim delovanjem zaradi omejitev pasovne širine in prostora na disku.

To ne pomeni, da je skupno gostovanje nujno slaba stvar. Številna spletna mesta uspešno uporabljajo skupni strežnik. Ljudje, ki gradijo osebno spletno mesto, ki ga bodo verjetno obiskali samo prijatelji in družina, bodo morda ugotovili, da je skupno gostovanje idealna rešitev.

Če ste nov za skupno gostovanje ali samo gradnjo spletnega mesta na splošno, vam priporočam, da se začnete igrati z a brezplačen graditelj spletnih strani prvi ali z uporabo enega od mnogih brezplačni spletni gostitelji.

Namensko gostovanje omogoča, da ves prostor uporabite sami

Za razliko od deljenega gostovanja, namenski gostitelj ne zahteva, da delite pasovno širino in prostor na disku s številnimi drugimi uporabniki. To pomeni, da je ves pomnilnik vaš in da vaše spletno mesto zmore veliko več prometa.namensko gostovanje razloženo

Druga glavna prednost namenskega gostovanja je, da vašo spletno prisotnost ohranja ločeno od vseh ostalih. To pomeni, da je manj verjetno, da bo vaš IP neprimerno na črni seznam, poleg tega pa boste morda uživali večjo varnost pred hekerji in zlonamerno programsko opremo.

Mnoge organizacije cenijo, da imajo namenski strežnik, saj omogoča širino nameščanja programske opreme, ki je potrebna za uskladitev s potrebami spletnega mesta. Poleg tega jim je všeč, da lahko z natančno natančnostjo upravljajo več kot eno spletno mesto in več domen.

Zanesljivejše delovanje

Hitrosti nalaganja so navadno hitrejše, hitrejše in zanesljivejše z namenskim gostiteljem kot pri skupnem gostitelju. To so kritične meritve, saj obiskovalcem vaše spletne strani zagotavljajo boljšo, prijetnejšo izkušnjo. Verjetno bodo na vašem spletnem mestu ostali dlje in bodo bolj verjetno, da bodo nakupovali, ko bodo zaupali, da bo vaše spletno mesto ves čas delovalo in delovalo..

Če je namenjeno gostovanje slabo, je to lahko sorazmerno drago. To je velika skrb za nove organizacije, ki morda nimajo veliko denarja za vlaganje. Mogoče bi bilo priporočljivo začeti s ponudnikom storitev v skupni rabi in se pozneje, ko se bo denarni tok izboljšal, premakniti na namenskega gostitelja.

Druga potencialna pomanjkljivost namenskega gostovanja je, da ponavadi zahteva več tehničnega znanja kot deljeno gostovanje. Nekatere organizacije te skrbi prepuščajo svoji IT ekipi, toda kaj se zgodi, če nimate IT ekipe? Morda boste sami prisiljeni ukvarjati z namenskim gostovanjem.

Lahko pa poiščete storitev upravljanega gostovanja, ki lahko upravlja s številnimi tehničnimi vidiki, tako da vam ni treba. Rezultat tega je, da boste imeli prednost predanega gostitelja, ne da bi morali pridobiti vsa tehnična znanja.

Pogosta vprašanja o gostovanju

Kakšna je razlika med skupnim gostovanjem in namenskim gostovanjem?

Skupno gostovanje je ekonomičen pristop, pri katerem vaše spletno mesto gostuje na istem strežniku kot številne druge. To je povsem sprejemljiva platforma za številna spletna mesta, zlasti tista, ki niso posebej velika in ne pričakujejo velike količine prometa. Vendar lahko obstajajo pomisleki glede varnosti, povezanih s skupnim gostovanjem, in večja spletna mesta z veliko prometa lahko kmalu presežejo mesečno dodelitev.

Namensko gostovanje ponuja ekskluzivni strežnik samo za eno spletno mesto. To zagotavlja boljšo zanesljivost, hitrost in varnost. Čeprav je to dražja alternativa, mnoga zaposlena, razširjena spletna mesta zahtevajo vire, ki jih lahko dobijo le s namenskega strežnika.

Eno vprašanje, ki ga dobimo precej pogosto, je približno poceni spletno gostovanje. Če iščete gostitelja popustov, vendar želite namenski strežnik, iščete na napačnem mestu.

Kdo naj izbere namensko gostovanje?

Uporaba namenskega strežnika je priporočljiva za izpopolnjene spletne skrbnike, ki so zadovoljni z večino vzdrževanja sami. Poleg tega si podjetja in druge organizacije lažje privoščijo te storitve in pogosto zahtevajo kakovost storitev, ki jih zagotavlja namenski strežnik. Upravljano gostovanje lahko ljudem z manj tehničnega znanja omogoči, da še vedno izkoristijo namensko gostovanje.

Če imate spletno mesto z velikim prometom ali uporabljate aplikacije za e-trgovino, je morda nujno potrebna večja varnost, zmogljivost in zanesljivost namenskega gostitelja..

Kakšne so prednosti namenskega gostovanja?

Če je vaše spletno mesto veliko in ima veliko prometa, potem boste videli prednosti namenskega gostovanja. Izboljšana varnost je ena glavnih prednosti. Vaši podatki ne bodo ogroženi, ker še eno spletno mesto se zlomi.

Spletna mesta, ki gostujejo na namenskih strežnikih, ponavadi uživajo več časa. V skladu s tem lahko vaši obiskovalci zaupajo, da bo vaše spletno mesto tam, ko ga iščejo.

Ena glavnih prednosti namenskega strežnika je, da je vaše spletno mesto lahko prilagojeno tako, da ustreza vašim edinstvenim potrebam. Ves čas zagotavljate optimalno delovanje.

Trudimo se neodvisno, da izdelke raziskujemo in tako lažje pomagamo našim bralcem pri odločanju. Ob tem pa želimo slišati tudi vaša mnenja. Sprejemamo posamezne ocene, ki so informativne in ne promocijske. Izpolnite spodnji obrazec in objavili bomo vaše mnenje. Promocijski pregledi podjetij sami ne bodo objavljeni. Hvala!

S klikom na spodnji gumb potrdim, da sem prebral in sprejemam Pogoji uporabe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector