Best Web Hosting 2020

Contents

ΣΥΓΚΡΙΣΗ & ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δοκιμάσαμε περισσότερους από 30 παρόχους φιλοξενίας και το δοκιμάσαμε με 10 χρόνια δεδομένων που φιλοξενούν εκατοντάδες ιστότοπους πελατών μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον κορυφαίο οικοδεσπότη στην Αυστραλία.


Εικόνα

ΣΥΓΚΡΙΣΗ & ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δοκιμάσαμε περισσότερους από 30 παρόχους φιλοξενίας και το δοκιμάσαμε με 10 χρόνια δεδομένων που φιλοξενούν εκατοντάδες ιστότοπους πελατών μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον κορυφαίο οικοδεσπότη στην Αυστραλία.


Εικόνα


φορέα φιλοξενίαςΤους τελευταίους δεκαέξι μήνες αγοράσαμε και δοκιμάσαμε όλες τις μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας.

Αυτό περιλαμβάνει πολλές από τις μεγάλες επωνυμίες όπως το BlueHost, το Hostgator και μια πληθώρα άλλων οικοδεσποτών.

Αυτός ο ιστότοπος βασίζεται σε πολλά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής δοκιμής των κορυφαίων 10 κεντρικών υπολογιστών (Δες παρακάτω). Εξετάζουμε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των τιμών, των τεχνικών προδιαγραφών, της ταχύτητας και της ασφάλειας.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει στο ταξίδι σας στο διαδίκτυο. Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις μην επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καλή τύχη σε όλους! ��

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΤΙΜΗΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣΕΚΤΙΜΗΣΗ
1. HostPapa 2,95 $ / μήνα475 χιλ★★★★★
2. Hostinger0,80 $ / μήνα389 χιλ★★★★★
3. Siteground3,95 $ / μήνα475 χιλ★★★★★
4. HostGator2,75 $ / μήνα657 χιλ★★★★

Ποιοι είμαστε?

Πριν αρχίσετε να αναρωτιέστε ποιος είναι αυτό το άβολο πλωτό κεφάλι προς τα δεξιά. Επιτρέψτε μου να συστήσω την ομάδα.

Είμαστε μια ομάδα τριών ατόμων που λειτουργεί μια υπηρεσία μάρκετινγκ πλήρους υπηρεσίας.

Ο Nathan λειτουργεί ένα πλήρες γραφείο σχεδιασμού ιστοσελίδων τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Συχνά αστειευόμαστε ότι βρισκόταν από τότε που ξεκίνησε το Διαδίκτυο (μην αφήσεις το μωρό να σε ξεγελάσει). Οποιαδήποτε ποιοτική υπηρεσία ανάπτυξης ιστοσελίδων καταλήγει συχνά στη διαχείριση των ιστότοπων των πελατών τους.

Όσον αφορά τη φιλοξενία, ο Nathan γνωρίζει τα πράγματα του. Αυτός είναι φιλοξενεί και διαχειρίζεται πάνω από 700 ιστότοπους μέσω της Αυστραλίας και των ΗΠΑ. Έχει δει παρόχους φιλοξενίας να έρχονται και να πηγαίνουν.

Περισσότερα για εμάς στη σελίδα αποστολής μας. 

Η διαδικασία έρευνας και παρακολούθησης

εικόνα της ζωντανής παρακολούθησης του χρόνου λειτουργίας και του χρόνου διακοπής του ιστότοπουΠροσπαθούμε να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν ενημερωμένες πληροφορίες βάσει δεδομένων σχετικά με το τι λειτουργεί και τι όχι.

Για να το κάνουμε αυτό, έχουμε εντοπίσει μερικούς διαφορετικούς παράγοντες τα τελευταία χρόνια.

Τι παρακολουθούμε:

 • Χρόνος αργίας – τον αριθμό των φορών που ο ιστότοπός σας δεν είναι προσβάσιμος & # x274c;
 • Ώρα – το χρονικό διάστημα λειτουργίας και λειτουργίας & # x2705;
 • Φόρτωση χρόνου – η ταχύτητα χρειάζεται για τη φόρτωση του ιστότοπού σας & # x231b;

** Βλέπω η ζωντανή παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας εδώ Παρακολούθηση 10 από τις αναθεωρημένες λύσεις φιλοξενίας **

Άλλοι παράγοντες που εξετάζουμε περιλαμβάνουν

 • Ασφάλεια – SSL, Δοκιμές ευπάθειας & # x1f46e;
 • Υποστήριξη – 24/7; Βοηθητικός? Φιλικός? & # x1f642;
 • Μετεγκατάσταση – σας βοηθούν να μετεγκαταστήσετε υπάρχοντες ιστότοπους; & # x1f4bc;
 • Δημιουργία ιστότοπου – έρχεται με δωρεάν; & # x1f477;
 • Τεχνικές προδιαγραφές – ποια είναι τα κέντρα δεδομένων τους όπως & # x1f5a5; & # xfe0f;

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό

Προκειμένου να απλοποιήσουμε τα πράγματα και να αποφύγουμε να σας κατακλύζουν με τις εκατοντάδες επιλογές εκεί έξω, τακτοποιήσαμε τους προτεινόμενους οικοδεσπότες μας με αριθμητική σειρά.

Η πρώτη κριτική είναι η πιο προτεινόμενη. Καθώς ξεπερνάτε τις πρώτες 3, δεν συνιστούμε απαραίτητα αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές βάσει των δοκιμών μας. 

Best Hosting Australia – Κριτικές 2020

1. HostPapa (2,95 $ / μήνα) Host με την καλύτερη απόδοση

Το HostPapa προσφέρει αναγνώστες Aussie Hosting 67% έκπτωση + Δωρεάν εγγραφή τομέα

λογότυπο hostpapa

Χρόνος φόρτωσης: 475Ms
Λειτουργία: 99,95%
Κόστος: 2,95 $ / μήνα (Κανονικό 13,99 $ / μήνα)
ΥποστήριξηΖωντανή συζήτηση

Αποκτήστε την έκπτωση HostPapaΕικόνα

Οι κριτικές μας επικεντρώνονται κυρίως στα τρία S που κάνουν έναν καλό οικοδεσπότη: ασφάλεια, επεκτασιμότητα και υποστήριξη. Αν και ορισμένα από τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε καταδεικνύουν αμελητέες διαφορές μεταξύ των πλατφορμών φιλοξενίας σε πολλά μέτωπα, πιστεύουμε ότι το HostPapa ξεχωρίζει με διάφορους τρόπους. Κατ ‘αρχάς, το αρχικό πακέτο τους περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες που πολλές άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας χρεώνουν ένα premium για πρόσβαση.

Η ετικέτα τους είναι “πάρτε ό, τι χρειάζεστε για να πετύχετε,“και κάνουν το καλύτερο δυνατό για παράδοση. Στο πιο βασικό επίπεδο υπηρεσιών, θα λάβετε δύο δωρεάν ιστότοπους και εγγραφή τομέα, 100 gigabyte solid state drive (SSD) storage, το οποίο είναι το τρέχον χρυσό πρότυπο αξιόπιστης τεχνολογίας φιλοξενίας, χωρίς μετρήσεις εύρος ζώνης και εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,9%

Επίσης αποκτήστε έναν δωρεάν τομέα με την εγγραφή του βασικού κοινόχρηστου προγράμματος φιλοξενίας. Το HostPapa ήταν επίσης αρκετά ευγενικό για να δώσει στους αναγνώστες μας μια τεράστια έκπτωση 67% για τα βασικά τους σχέδια και πάνω από 50% για τα άλλα σχέδιά τους. Ελέγξτε την προσφορά τους εδώ.

Use️ Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο ⬆️ βέλος που δείχνει τον σύνδεσμο έκπτωσης hostpapa για να διεκδικήσετε την έκπτωση σας σε νέα πακέτα φιλοξενίας.

Αυτό αρκεί για να διασφαλιστεί η ταχύτητα και η αξιοπιστία που οι περισσότεροι ιστότοποι πρέπει να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, αλλά δεν θα έχετε μόνο αυτό.

χαρακτηριστικά του ιστότοπουΤο αρχικό σχέδιο ρίχνει επίσης “όλα τα βασικά χαρακτηριστικά”. Αυτά περιλαμβάνουν το LetsEncrypt SSL, ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και δωρεάν μεταφορές, εάν θέλετε να μετακινήσετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας στην πλατφόρμα τους. Αυτό σημαίνει επίσης ότι διαθέτουν ευρείες δυνατότητες υποστήριξης που έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν την ευελιξία στη χρήση του λογισμικού, της PHP και των λειτουργικών συστημάτων που είναι τα καλύτερα για εσάς χωρίς ανησυχίες σχετικά με τη συμβατότητα.

Η μετάβαση στο premium Business Pro δεν αυξάνει την τιμή για να ωφεληθεί μια SMB και σας δίνει ένα επίπεδο λειτουργικότητας για να τροφοδοτήσετε ακόμη και το μεγαλύτερο εταιρικό δίκτυο. Αυτό περιλαμβάνει προηγμένες λειτουργίες, όπως απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βάσεις δεδομένων SQL, βελτιώσεις απόδοσης, όπως αύξηση απόδοσης 300 τοις εκατό και απεριόριστες ιστοσελίδες, καθώς και προηγμένες λύσεις ασφαλείας όπως το SiteLock, το WildCard SSL και το βελτιωμένο απόρρητο.

Συνολικά παραδίδει το HostPapa

Τι θα λέγατε για μια μεγάλη φήμη και υψηλές βαθμολογίες σε κριτικές από επαγγελματικούς ιστότοπους όπως η δική μας και την εμπειρία των πραγματικών χρηστών; Το HostPapa έχει μέση βαθμολογία ικανοποίησης 9 στα 10 αστέρια σε κατηγορίες όπως αξιοπιστία, τιμολόγηση και δυνατότητες. Η υψηλότερη βαθμολογία τους, 9,2 στα 10, είναι στην κατηγορία υποστήριξης. Δεν πρόκειται για εταιρεία που θα σας εγγραφεί και θα εξαφανιστεί. Προσφέρουν 24ωρη βοήθεια, εκπαιδευτικά βίντεο και μια εκτεταμένη βάση γνώσεων, μεταξύ άλλων προνομίων.

HostPapa επίσης προσφέρει εγγύηση ικανοποίησης 100% και δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

2. Hostinger – Καλύτερη φιλοξενία με έκπτωση (0,99 $ / μήνα)

φιλοξενούμενος

Χρόνος φόρτωσης: 841Ms
Διάρκεια: 99.3
Κόστος: 0,99 $ / μήνα
ΥποστήριξηΖωντανή συζήτηση

Επισκεφτείτε το Hostinger.com


φιλοξενούμενος

Γιατί είναι το Hostinger η καλύτερη επιλογή για φθηνή φιλοξενία; Για αρχή, σας προσφέρει μερικές από τις ίδιες λειτουργίες και ασφάλεια όπως θα έχετε από πλατφόρμες φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, όπου μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη χρέωση, να παρακολουθείτε τα email σας και να διαχειρίζεστε όλους τους τομείς σας. Όλα αυτά έρχονται με φιλικές προς τον προϋπολογισμό τιμές.

Ας ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά σε αυτό που κάνει το Hostinger την καλύτερη φτηνή υπηρεσία φιλοξενίας που διατίθεται στην αγορά.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Hostinger

Φήμη και αξιοπιστία

Η Hostinger έχει αποδείξει ότι είναι ένα αξιόπιστο δίκτυο που οι πελάτες τους μπορούν να υπολογίσουν ότι βρίσκονται εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσφέρουν ευέλικτα πακέτα φιλοξενίας που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη ή προϋπολογισμό. Με μέσο χρόνο λειτουργίας 99,88 τοις εκατό, μπορείτε να μεταβιβάσετε αυτόν τον αέρα αξιοπιστίας στους επισκέπτες σας με αυτοπεποίθηση.

Τιμολόγηση

Εδώ κατεβαίνουμε στη χαριτωμένη. Υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα φιλοξενίας εκεί έξω που προσφέρουν μια φθηνότερη εναλλακτική λύση, αλλά λίγο περισσότερο. Τα προγράμματα Hostinger ξεκινούν από μόλις 0,99 $ ανά μήνα για ένα τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα με έναν μόνο τομέα και η κορυφαία λύση φιλοξενίας VPS ξεκινά από μόλις 4,95 $ το μήνα. Σε αντίθεση με άλλες φτηνές υπηρεσίες, δεν υπάρχει κρυφό κόστος ή ξαφνικές αυξήσεις τιμών. Στην πραγματικότητα, οι τιμές σας δεν θα αυξηθούν ακόμη και μέχρι να είστε στην υπηρεσία τους για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

Χαρακτηριστικά

Πού αλλού μπορείτε να βρείτε μια προσιτή επιλογή που σας δίνει τις δυνατότητες που θέλετε χωρίς να εγκαταλείψετε την ταχύτητα που περιμένουν οι σημερινοί χρήστες; Οι διαθέσιμες λειτουργίες αξίζουν το κόστος, αλλά το Hostinger παρέχει επίσης προστιθέμενη αξία που υπερβαίνει το βασικό. Το Hostinger υποστηρίζει επίσης τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, αρχεία MySQL και FTP και είναι βελτιστοποιημένο για WordPress.

Περιλαμβάνεται σε κάθε σχέδιο ένας δωρεάν τομέας και δημιουργός ιστότοπων που ονομάζεται Zyro για τους οποίους δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης ή σχεδιασμού. Αυτό συνοδεύεται από ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για έλεγχο ταυτότητας του τομέα σας, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και απεριόριστο εύρος ζώνης, καθώς και δωρεάν εικόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε τον ιστότοπό μας. Αυτό σας επιτρέπει να αυξήσετε ή να μειώσετε ανάλογα με την κίνηση και τον ρυθμό επέκτασής σας χωρίς να πληρώσετε περισσότερα. Ακόμη και το βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα τους περιλαμβάνει 100MB εύρους ζώνης και 10 Gb αποθηκευτικού χώρου, κάτι που είναι αρκετό για κάθε αρχάριο.

Τέλος, με το Zyro, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό λογότυπο σε δευτερόλεπτα. Βάλτε τη δημιουργικότητά σας σε καλή χρήση με το Hostinger’Η νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε λογότυπα για την επωνυμία σας σε χρόνο μηδέν και χωρίς ανάγκη σχεδιαστή’βοήθεια. Και αυτό’καλείται βολικά Δημιουργός λογότυπων. Μπορείς’μην το χάσετε.

Ανησυχείτε για την ασφάλεια; Στη συνέχεια, θα εκτιμήσετε το γεγονός ότι το Hostinger δίνει προτεραιότητα στην ακεραιότητα των δεδομένων σας. Με το πρόγραμμα VPS τους, θα απολαύσετε κρυπτογράφηση state-of-the-industry και όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Υποστήριξη πελατών

Δεν αναστατώνουν για το ότι είναι φθηνά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εξυπηρέτησή τους είναι κακή. Η Hostinger γνωρίζει ότι η υπηρεσία μιας εταιρείας είναι τόσο καλή όσο η υποστήριξη που προσφέρουν στους πιστούς πελάτες τους. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαντώνται μέσα σε λίγες ώρες. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ζωντανής διαδικτυακής συνομιλίας ή μιας ενσωματωμένης ενδοεπικοινωνίας 24/7/365. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια εκτεταμένη βάση γνώσεων και σεμινάρια απευθείας από τον ιστότοπό τους.

Υπάρχει ένας λόγος που αυτή η εταιρεία είναι αγαπημένη από 29.000.000 υπαλλήλους και μετράει. Ο Hostinger δεν λερώνει τις λέξεις. Λένε τι εννοούν και σημαίνουν αυτά που λένε. Όταν επιλέγετε αυτήν την πλατφόρμα φιλοξενίας, θα έχετε αξιόπιστη, φθηνή φιλοξενία που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

3. Siteground – Καλύτερη υποστήριξη και μετανάστευση (3,95 $ / ΜΗΝΟΣ)

Καλύτερη συνολική φιλοξενία για τιμή / ταχύτητα / ώρα λειτουργίας και ασυναγώνιστη υποστήριξη

Χρόνος φόρτωσης: 475Ms
Λειτουργία: 99.95
Κόστος: 3,95 $ / μήνα
ΥποστήριξηΖωντανή συζήτηση

Επισκεφτείτε το SiteGround.com


site site

Με διαφορά το αγαπημένο μας. Σχεδόν όλοι οι προσωπικοί μας ιστότοποι και οι νέοι ιστότοποι πελατών χρησιμοποιούν το Siteground. Έρχεται σε ελαφρώς υψηλότερη τιμή από τα άλλα δύο παιδιά, ωστόσο, η ποιότητα είναι ασύγκριτη.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Siteground.

Ασυναγώνιστη υποστήριξη

24/7 Υποστήριξη που μπορεί να απαντήσει σε κάθε είδους τεχνικές ερωτήσεις. Η Siteground Support έχει κερδίσει βραβεία για το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους. Δεν θα βρείτε κάτι παρόμοιο.

Μεγάλη ταχύτητα και ώρα λειτουργίας

Το Siteground έχει μερικές από τις ταχύτερες ταχύτητες με κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Εγκαταστάσεις με ένα κλικ και δωρεάν SSL

Μπορείτε κυριολεκτικά να εγκαταστήσετε τον νέο σας ιστότοπο WordPress με ένα κλικ. Προσφέρουν επίσης δωρεάν SSL, το οποίο είναι απόλυτο απαραίτητο για όσους παίρνουν χρήματα στους ιστότοπούς τους. Αυτό θα σας εξοικονομήσει 150-200 $ ετησίως σε σύγκριση με άλλους οικοδεσπότες.

Καλύτερη επιλογή για αρχάριους

Εάν είστε νέοι στο blogging ή δημιουργείτε τον δικό σας ιστότοπο, το siteground είναι σίγουρα η κορυφαία επιλογή για αρχάριους. Είναι εύκολο στη χρήση με μια εύκολη πλοήγηση.

4. Hostgator Cloud Hosting – Επιλαχών (Μόνο 2,99 $ / Μηνιαία)

HostGator

Χρόνος φόρτωσης: 657Ms
Λειτουργία: 99.4
Κόστος: 2,99 $ / μήνα
ΥποστήριξηΖωντανή συζήτηση

Επισκεφτείτε το HostGator.com


φιλοξενούμενος

Περιλαμβάνει: Δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν SSL (πολύτιμο), μεταφορά ιστότοπου, δωρεάν δημιουργός ιστότοπων

Το Hostgator είναι μια αξιόπιστη λύση φιλοξενίας εδώ και πολύ καιρό. Χιλιάδες επιχειρήσεις και bloggers εμπιστεύονται το hostgator για την παροχή φιλοξενίας ιστοσελίδων σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης.

Διαβάστε την πλήρη κριτική HostGator

Μεγάλη υποστήριξη

Το Hostgator συνδυάζει ποιοτικό χρόνο λειτουργίας με εξαιρετικές υπηρεσίες. Διατίθεται επίσης σε πολύ λογικό σημείο τιμών και προσφέρει ευέλικτα σχέδια καθώς αυξάνεται η επιχείρηση / η επισκεψιμότητά σας.

Ανταγωνιστικές τιμές

Το Host Gator προσφέρει μερικές πραγματικά μειωμένες τιμές για νέους ιστότοπους και επίσης κάποια ευέλικτα σχέδια για όλες τις διαφορετικές ανάγκες.

5. Φιλοξενία A2 – Μεγάλη ταχύτητα και χρόνος φόρτωσης (3,92 $ / μήνα)

HostGator
Χρόνος φόρτωσης: 601Ms
Λειτουργία: 99.1
Κόστος: 3,92 $ / μήνα
ΥποστήριξηΖωντανή συζήτηση

Επισκεφτείτε το A2Hosting.com


a2 φιλοξενία

Το A2 είναι ένας άλλος ποιοτικός οικοδεσπότης που υπερηφανεύεται για καλή υποστήριξη και αξιοπιστία. Έχουμε χρησιμοποιήσει το A2 για πολλά από τα πακέτα φιλοξενίας μας τόσο για τους Αυστραλούς πελάτες μας όσο και για τους Αμερικανούς / Καναδάς πελάτες μας. Λειτουργεί καλά από όλες τις πόλεις της Αυστραλίας.

Διαβάστε την πλήρη κριτική A2Hosting

The Other Guys – Subjects απέτυχε ΤαχύτηταΏρα Ή Υποστήριξη

Οι υπόλοιπες κριτικές είναι όλοι οι άλλοι που παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες. Ενώ αυτά δεν είναι καθόλου άσχημα, δεν ξεπερνούν τους τρεις πρώτους. Θυμηθείτε τα κριτήρια που είχαμε για τις δοκιμές μας, οι παρακάτω ιστότοποι απέτυχαν τουλάχιστον ένα από τα κορυφαία κριτήρια με κάποιο τρόπο.

Εδώ είναι σε τάξη ή συνιστώνται στο ελάχιστο.

6. Bluehost – www.bluehost.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99.74

Μέσος χρόνος φόρτωσης: Μέσος χρόνος 1,765 χιλ (δοκιμάστηκε από πόλεις της Αυστραλίας)

Επισκεφθείτε το Bluehost.com


a2 φιλοξενία

Εάν ήσασταν αρκετά τυχεροί για να φτάσετε ποτέ στο Bluehost, τότε θα ξέρετε ότι χάρη στην εκλεπτυσμένη επαναπροσδιορισμό του Facebook, θα σας στοιχειώνει για πάντα οι διαφημίσεις Bluehost.  Οι περισσότερες από αυτές τις διαφημίσεις καυχιέται πώς το Bluehost είναι η καλύτερη λύση φιλοξενίας στο διαδίκτυο.

Αν και είναι καλή επιλογή, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη.

Η αλήθεια είναι ότι το Bluehost ήταν ένας από τους κορυφαίους οικοδεσπότες Ιστού, αλλά με την πάροδο των ετών έχουν συνεχώς υστερεί στην απόδοσή τους.  Η ταχύτητα της σελίδας τους μειώνεται συνεχώς και από τα δεδομένα μας μπορούμε να δούμε τάσεις αύξησης των χρόνων φόρτωσης σελίδας και χαμηλότερης απόδοσης σε όλους τους ιστότοπους που βασίζονται στο Bluehost.

Εάν είστε blogger και ψάχνετε έναν προσωπικό ιστότοπο, δεν θα συνιστούσα το Bluehost, προσπαθούν να σας αποσπάσουν κάθε δεκάρα. Εάν είστε επιχείρηση, σίγουρα μην επιλέξετε Bluehost. Θα κολλήσω με την κορυφαία επιλογή μας και θα χρησιμοποιήσω το Siteground.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Bluehost

7. Arvixe – www.arvixe.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99.71
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 2.654Ms

Έτσι, το Arvixe είναι ένας αξιοπρεπής κεντρικός υπολογιστής εκτός από το γεγονός ότι οι διακομιστές τους είναι εξαιρετικά αργοί, ειδικά για την αγορά Aussie. Ο χρόνος λειτουργίας τους είναι πραγματικά αρκετά χαμηλός σε σύγκριση με κάποιους άλλους.

Η εξυπηρέτηση είναι μέτρια. Μερικοί από τους αντιπροσώπους τους δεν είναι εξειδικευμένοι τεχνικά και απαντούν σε ερωτήσεις με βάση σενάρια, οπότε αισθάνεστε ότι δεν μιλάτε με έναν πραγματικό άνθρωπο.

Το μεγαλύτερο πράγμα με το Arvixe είναι οι αργές φορτώσεις σελίδων που μπορούν να επηρεάσουν την εμπειρία χρήστη και το SEO σας.

8. iPage – www.ipage.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99.84
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 994 χιλ

Το iPage είναι σίγουρα μια οικονομικά αποδοτική επιλογή. Δεν έχω πραγματικά μεγάλα παράπονα μαζί τους, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό για τις ταχύτητες της σελίδας, το χρόνο λειτουργίας και την υπηρεσία τους.

Το iPage είναι σαν να αγοράζετε ένα hotdog 7-11. Ναι, θα σας γεμίσει και δεν θα πεινάσετε. Η δουλειά ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές όσον αφορά τη φιλοξενία με περίπου την ίδια τιμή.

Η εξυπηρέτηση είναι επίσης επιτυχημένη. Εξαρτάται πραγματικά από τον πράκτορα. Είχα λίγες περιπτώσεις όπου οι συνοδούς ήταν πολύ χρήσιμοι και μερικοί πράκτορες που έμοιαζαν να ξεκίνησαν τη δουλειά την προηγούμενη μέρα.

9. Inmotion Hosting – www.inmotionhosting.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99.87
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 1020Ms


Επισκεφτείτε το InMotion Hosting

Η φιλοξενία InMotion είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για πολλές επιχειρήσεις με έδρα τις ΗΠΑ. Έχουν αξιοπρεπή εξυπηρέτηση, τιμολόγηση και υποστήριξη. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι καθυστερούν οι χρόνοι φόρτωσης σελίδας σε σύγκριση με άλλες εταιρείες φιλοξενίας.

Με την πλειοψηφία των πελατών τους να εδρεύουν στις ΗΠΑ, τα κέντρα δεδομένων τους προέρχονται’καλή ρύθμιση για αυστραλιανές εταιρείες.

Το InMotion θα ήταν σίγουρα υψηλότερο στη λίστα μας αν ήταν’t για τους ελαφρώς καθυστερημένους χρόνους φόρτωσης της σελίδας.
Διαβάστε γιατί βαθμολογήσαμε τη φιλοξενία Inmotion # 7η στις κριτικές μας

10. FatCow – www.fatcow.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας:  Κατά μέσο όρο είδαμε 99.83
Μέσος χρόνος φόρτωσης: Ο μέσος χρόνος φόρτωσης ήταν 1432 χιλ από το Σίδνεϊ / Μπρίσμπεϊν σε συνδυασμό.

Η φιλοξενία InMotion είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για πολλές επιχειρήσεις με έδρα τις ΗΠΑ. Έχουν αξιοπρεπή εξυπηρέτηση, τιμολόγηση και υποστήριξη. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι καθυστερούν οι χρόνοι φόρτωσης σελίδας σε σύγκριση με άλλες εταιρείες φιλοξενίας.

Με την πλειοψηφία των πελατών τους να εδρεύουν στις ΗΠΑ, τα κέντρα δεδομένων τους δεν είναι κατάλληλα για τις αυστραλιανές εταιρείες.

Το InMotion θα ήταν σίγουρα υψηλότερο στη λίστα μας, εάν δεν ήταν για τους χρόνους φόρτωσης της καθυστέρησης.

11. Web Hosting Pad – www.webhostingpad.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: Είδαμε περίπου 96.63
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 1.821 χιλ από το Σίδνεϊ, το Μπρίσμπεϊν και την Καμπέρα.

Μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή. Ο χρόνος λειτουργίας τους είναι πολύ χαμηλός για να προτείνεται. Υποψιάζομαι ότι χρησιμοποιούν παλαιούς διακομιστές που δεν μπορούν να παρακολουθούν.

Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνετε κανονικές τιμές για αυτού του είδους την ταχύτητα φόρτωσης.

Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης τρομερή. Δεν απαντούν καν στο μισό του χρόνου. Άλλοι προμηθευτές έχουν επίσης αναφέρει τους περιοριστικούς Όρους Παροχής Υπηρεσιών τους.

Το Web Hosting Pad προσφέρει μερικές πολύ χαμηλές τιμές, αλλά δεν αξίζει τον κόπο.

12. Web Hosting Buzz – www.webhostingbuzz.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 96.73
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 1.734 χιλ

Και πάλι, αυτή δεν είναι η κορυφαία μας επιλογή. Η υποστήριξη ήταν στην πραγματικότητα αρκετά καλή και οι τιμές τους ήταν λογικές, αλλά δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το φορτίο / το χρόνο διακοπής. Με ολοένα και πιο καθυστερημένες ταχύτητες σελίδας, είναι λίγο πολύ για εμάς.

Δεν προτείνεται.

13. Host Monster – www.hostmonster.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99.63
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 1,004 χιλ

Μέσες ταχύτητες σελίδας, χρόνοι φόρτωσης και υποστήριξη. Δεν υπάρχει τίποτα μεγάλο ή πολύ τρομερό να πούμε για το Host Monster. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πολύ καλύτερη ποιότητα με το Siteground ή μία από τις 3 κορυφαίες επιλογές μας στην ίδια τιμή.

Το Host Monster δεν διαθέτει κέντρα δεδομένων που είναι βελτιστοποιημένα για την αγορά Aussie.

14. Host Metro – www.hostmetro.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,63
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 1.424 χιλ

Η Host Metro αποκτά πολλούς νέους πελάτες με επιθετική διαδικτυακή διαφήμιση και την προσφορά «κλειδώματος τιμής» που βοηθά στη μετατροπή πολλών πιθανών αγοραστών τους.

Παρά την αξία που προσπαθούν να παρουσιάσουν μπροστά, θα έπρεπε να το ξόδεψαν για να αποκτήσουν έναν κατάλληλο διακομιστή, καθώς ο χρόνος φόρτωσής τους είναι οριακός γελοίος. Με χρόνους φόρτωσης όπως αυτό που βιώσαμε, όχι μόνο θα πρέπει να κάνετε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να περιμένουν, αλλά θα επηρεάσει και την απόδοση του διαδικτυακού μάρκετινγκ σας, ακόμη και το SEO.

Δεν προτείνεται.

15. Φιλοξενία 24 – www.hosting24.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,78
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 1.655 χιλιοστά

Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε το μοτίβο εδώ.

Οι ιστότοποι οπουδήποτε κάτω από τη θέση 1-5 είναι αυτοί οι τύποι με πολύ πιο αργούς χρόνους φόρτωσης. Η φιλοξενία 24 είναι πολύ πίσω από τη γραμμή όταν πρόκειται για φόρτωση χρόνων.

Είναι σχεδόν σαν οι διακομιστές τους να βρίσκονται στη Σιβηρία με μόνο ένα κέντρο δεδομένων.

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου και σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πάροχο…. τρέξιμο.

16. Απλά Host – www.justhost.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 98,48
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 1.055Ms

Επομένως, το Just Host δεν ήταν τόσο άσχημο όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας και τη φόρτωση της σελίδας, αλλά η υποστήριξή τους είναι εξαιρετικά κακή. Δεν είμαι σίγουρος πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει μια εταιρεία το 2019, ενώ χρησιμοποιούσε τόσο καλά εκπαιδευμένο προσωπικό υποστήριξης.

Μια άλλη σημείωση, έχουν ένα κλιμακωτό σύστημα τιμολόγησης που σημαίνει ότι όταν ανεβαίνετε στην υπηρεσία που θέλετε θα πληρώνετε την ίδια τιμή με μια υπηρεσία κορυφαίας βαθμίδας.

17. Site5 – www.site5.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 98.11
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 1.155Ms

Δεν έχω πολλά άσχημα πράγματα να πω για τον ιστότοπο 5. Μερικοί από τους νόμιμους πελάτες μας το χρησιμοποιούν για λίγο και φαίνεται να απολαμβάνουν την υπηρεσία.

Θα έλεγα ότι τα πάντα σχετικά με τον ιστότοπο 5 είναι κατά μέσο όρο στην καλύτερη περίπτωση. Είναι σαν να παίρνετε ένα απλό σάντουιτς ζαμπόν και τυρί. Θα σας γεμίσει, αλλά δεν σας αφήνει πολύ εντυπωσιασμένους.

18. Host Nine – www.hostnine.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99.11
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 851Ms

Ο Host Nine είναι ο μικρός αδελφός της γιγαντιαίας εταιρείας δισεκατομμυριούχων που ονομάζεται EIG. Τούτου λεχθέντος, περιμέναμε πολύ καλύτερα από αυτόν τον πάροχο φιλοξενίας από τα αρκετά μέσα αποτελέσματα που έχουμε.

Η υποστήριξη ήταν αξιοπρεπής. Η ταχύτητα της σελίδας ήταν εντάξει και ο χρόνος λειτουργίας ήταν καλός, αλλά λόγω της οικονομικής υποστήριξης των υπηρεσιών μας σκεφτήκαμε ότι θα περιμέναμε λίγο περισσότερα από αυτά.

Ένα άλλο ζήτημα που σημειώσαμε είναι ότι το προσωπικό υποστήριξής τους δεν μας ειδοποίησε καθόλου όταν οι δοκιμαστικοί ιστότοποί μας έπεσαν.

19. Host Rocket – www.hostrocket.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 97.11
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 757Ms

Και πάλι, ο μέσος όρος σε όλους τους τομείς. Θα θέλαμε να τοποθετήσουμε το Host Rocket ψηλότερα στη λίστα εάν δεν ήταν για το αρκετά υψηλό κόστος εγκατάστασης (σας χρεώνουν ένα τέλος).

Για την ίδια τιμή, πηγαίνετε με έναν από τους τρεις κορυφαίους οικοδεσπότες μας.

20. Green Geeks – www.greengeeks.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 98.11
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 1.240Ms


Επισκεφτείτε το GreenGeeks

Το Greek Geeks είναι ένας φιλικός προς το περιβάλλον πάροχος διαδικτύου και έχει κάποια καταπληκτική υποστήριξη, χρόνους φόρτωσης και χρόνο λειτουργίας – τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, τα κέντρα δεδομένων του μπορούν’να χειριστεί την κυκλοφορία με έδρα την Αυστραλία τόσο καλά και αυτό’Γιατί εμφανίζεται επί τόπου αριθμός 18.

Εάν ήσασταν πελάτης με έδρα τις ΗΠΑ, θα πρότεινα σίγουρα την Green Geeks. Οι τιμές τους είναι αξιοπρεπείς και ακόμη και ρίχνουν σε έναν δωρεάν τομέα.

21 Mid Phase – www.midphase.com


Εικόνα

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 95,81
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 1,543 χιλ

Απλώς μην χρησιμοποιείτε τη μεσαία φάση. Φοβερά τα πάντα.

Συνδυάστε το με την πολιτική χωρίς επιστροφή χρημάτων και σας κάνει να σκεφτείτε ότι σκοπίμως προσπαθούν να αποτύχουν?

Οδηγός αγοράς φιλοξενίας

Εκτός αν είστε μια επιχείρηση που έχει περισσότερες από 500.000 προβολές το μήνα, οποιαδήποτε από τις εταιρείες φιλοξενίας που εξηγούνται παρακάτω είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Να θυμάστε ότι όλες οι εταιρείες φιλοξενίας σάς επιτρέπουν να κλιμακώσετε καθώς αυξάνεται η ζήτηση κίνησης ή εξυπηρέτησης.

Λειτουργία / Αξιοπιστία

εικόνα υψηλής ποιότητας ενός διακομιστή ιστού που κατεβάζει τις πληροφορίες της

Σκεφτείτε το ως βασικά πόσο συχνά πέφτει ο ιστότοπός σας. Για μια μεγάλη επιχείρηση αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό. Θα χάσετε πελάτες και σίγουρα θα χάσετε την εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας.

Οι ποιοτικοί οικοδεσπότες σχεδόν ποτέ δεν πέφτουν και όταν το κάνουν είναι προγραμματισμένο. Τις περισσότερες φορές θα λάβετε μια ειδοποίηση που υποδεικνύει ότι θα υπάρξει προγραμματισμένη επιδιόρθωση συντήρησης ή κάποιο άλλο τεχνικό πρόβλημα. Οι ποιοτικοί οικοδεσπότες σχεδιάζουν γύρω από αυτό το ενδεχόμενο και πέφτουν μόνο όταν κοιμάστε.

Ορισμένοι από τους ιστότοπους που δοκιμάσαμε είχαν πάνω από 1800 περιπτώσεις εκτός λειτουργίας. ��

εικόνα υψηλής ποιότητας ενός διακομιστή ιστού που κατεβάζει τις πληροφορίες της

Σκεφτείτε το ως βασικά πόσο συχνά πέφτει ο ιστότοπός σας. Για μια μεγάλη επιχείρηση αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό. Θα χάσετε πελάτες και σίγουρα θα χάσετε την εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας.

Οι ποιοτικοί οικοδεσπότες σχεδόν ποτέ δεν πέφτουν και όταν το κάνουν είναι προγραμματισμένο. Τις περισσότερες φορές θα λάβετε μια ειδοποίηση που υποδεικνύει ότι θα υπάρξει προγραμματισμένη επιδιόρθωση συντήρησης ή κάποιο άλλο τεχνικό πρόβλημα. Οι ποιοτικοί οικοδεσπότες σχεδιάζουν γύρω από αυτό το ενδεχόμενο και πέφτουν μόνο όταν κοιμάστε.

Ορισμένοι από τους ιστότοπους που δοκιμάσαμε είχαν πάνω από 1800 περιπτώσεις εκτός λειτουργίας. ��

Ταχύτητα ιστότοπου

Εικονίδιο SITE SPEED

Όλοι θέλουμε έναν γρήγορο ιστότοπο που δεν το κάνει’καθυστέρηση. Ο σύγχρονος πελάτης είναι χαλασμένος και οτιδήποτε περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα είναι πολύ μεγάλο. Με σελίδες με επιτάχυνση για κινητά που είναι ακόμη πιο σημαντική.

Οι μετρήσεις επιστροφής μας τα τελευταία δέκα χρόνια μας επέτρεψαν να συγκρίνουμε τους μέσους χρόνους φόρτωσης σε όλες τις μεγάλες αυστραλιανές πόλεις, όπως το Σίδνεϊ, το Μπρίσμπεϊν, η Αδελαΐδα.

Συγκρίναμε αυτά τα αποτελέσματα με τις μέσες ταχύτητες των ΗΠΑ για την παρακολούθηση των χρόνων φόρτωσης. Οι κορυφαίοι χρόνοι φόρτωσης ήταν 226 χιλ και το απόλυτο χειρότερο ήταν πάνω από 2850ms (περίπου 11,5Χ πιο αργή).

Υποστήριξη πελατών

αστείο meme υποστήριξης πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι ένας μεγάλος παράγοντας. Ορισμένα έχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση, όπου οι ερωτήσεις σας απαντώνται σε μερικά δευτερόλεπτα, ενώ άλλες θα σας αφήσουν να περιμένετε όλη την ημέρα. Συνεργαστήκαμε με ορισμένους παρόχους που δεν παρέχουν καν ζωντανή συνομιλία και αντ ‘αυτού χρησιμοποιούμε ένα ξεπερασμένο σύστημα εισιτηρίων.

Ας το παραδεχτούμε. Θέλετε έναν πάροχο φιλοξενίας που υπάρχει για εσάς 24/7. ��

Μπορώ να πω οριστικά ότι οι τρεις προτεινόμενες εταιρείες φιλοξενίας είναι οι καλύτερες όταν πρόκειται για υποστήριξη φιλοξενίας. Η κορυφαία επιλογή μας κέρδισε πραγματικά βραβεία για την εξαιρετικά καλή εξυπηρέτηση πελατών.

Δεν χρειαζόταν να δοκιμάσουμε την εξυπηρέτηση πελατών, επειδή τις χρησιμοποιούμε εδώ και καιρό.


  Η πιο σημαντική πρόταση στην εύρεση ποιοτικής φιλοξενίας ιστοσελίδων

  Είστε έτοιμοι για αυτό; “Αποφύγετε τον φτηνό οικοδεσπότη Ιστού. ” 

  Δεν μπορώ να το τονίσω αυτό αρκετά γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε ασχοληθεί με εκατοντάδες επιχειρήσεις που θέλουν είτε να μεταφέρουν την υπάρχουσα φιλοξενία τους σε άλλον πάροχο, να προσθέσουμε νέες δυνατότητες ή να αντιμετωπίσουμε τεχνικά ζητήματα.

  Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι γεμάτη απάτες και άτομα που προσπαθούν να βγάλουν τεράστια ποσά από αρχάριους (μιλάμε εκατομμύρια δολάρια). Αυτοί οι κεντρικοί υπολογιστές χρησιμοποιούν διακομιστές εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας, οι οποίοι είναι και οι δύο ευάλωτοι σε παραβιάσεις ασφάλειας και δεν αποδίδουν καθόλου τους πελάτες τους.

  Εάν αναρωτιέστε ποιος; Ας αναφέρουμε μερικά ονόματα:

  • Το Godaddy είναι έτοιμο να σας χρεώσει 5 φορές τις κανονικές τιμές.
  • Λύσεις δικτύου. Κυριολεκτικά δεν μπορώ να βρω αρκετά άσχημα πράγματα για να πω για αυτήν την εταιρεία.

  Το θέμα είναι εάν πληρώνετε για φθηνή φιλοξενία, θα έχετε αρκετό χρόνο μετάβασης σε άλλον πάροχο και κατά τη διαδικασία χρήσης ενός φθηνότερου παρόχου θα καταλήξετε να πληρώνετε 3-4X για χρεώσεις και πρόσθετα.

  Συνειδητοποιώ ότι για νέους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή μπλόγκερ εξοικονόμηση λίγων δολαρίων στην αρχή είναι ζωτικής σημασίας, αλλά μην φθηνά στο φιλοξενούμενο web.

  Ζητήματα με φτηνούς παρόχους κατά σειρά σημαντικών:

  1. Σοβαρές παραβιάσεις ασφάλειας (13 εκατομμύρια κλεμμένοι κωδικοί πρόσβασης από έναν κύριο οικοδεσπότη έκπτωσης)
  2. Τεράστιες χρεώσεις σε όλα. 70-80 $ για SSL, 20-30 $ Προστασία απορρήτου, 20-30 $ Εγγραφή τομέα =Επιπλέον 150-200 / έτος 🙁 🙁
  3. Οι κακές γειτονιές IP καθιστούν τον ιστότοπό σας δύσκολο να καταταχθεί στην κορυφή 1-5 (Ελέγξτε τη γειτονιά IP σας)

  Αυστραλιανοί οικοδεσπότες = Κακοί
  Φιλοξενία Σιγκαπούρης = Καλό

  Ναι λίγο βλασφημία για όλους εσάς που πεθαίνετε σκληροί Αυστραλοί. Η Αυστραλιανή φιλοξενία είναι χάλια. Πάντα πίπαζε. Υφηγητής’πιστέψτε με, εδώ’ορισμένα δεδομένα.

  εικόνα που δείχνει την ταχύτητα του Διαδικτύου στην Αυστραλία

  Ναι, αριθμός 46. Κάτω από τρία σημεία από την Ταϊλάνδη. ��

  Ο λόγος για αυτό το φοβερό σκορ που πραγματικά δεν έχει’Η βελτίωση τα τελευταία χρόνια είναι διπλάσια.

  • ☑️Η απόσταση – Δεν το κάνω’Πρέπει να σας εξηγήσω αυτό. Όποιος έχει πάρει αεροπλάνο οπουδήποτε ξέρει ότι είμαστε πολύ μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο.
  • Australian️ Αυστραλιανές εταιρείες Έλλειψη καινοτομίας – ΕΓΩ’Εργάζομαι στη βιομηχανία για λίγο τώρα και προσωπικά συναντήσαμε μερικούς από τους μεγαλύτερους διευθύνοντες συμβούλους της ISP ή της εταιρείας φιλοξενίας. Αρνούνται να καινοτομήσουν και αισθάνονται αρκετά άνετα, ελέγχοντας ένα μεγάλο ποσοστό της Αυστραλίας φιλοξενίας και απαιτούν υπερβολικά ποσοστά Ωστόσο, υπάρχει μια λύση……

  Ιδού το καλώδιο διαδικτύου Indigo Submarine.

  εικόνα του υποβρύχιου καλωδίου indigoΑυτό το καλώδιο ήταν μια πρωτοβουλία που έθεσαν οι SubPartners, Telstra, Indosat Ooredoo και Singtel για τη σύνδεση της Αυστραλίας με τη Σιγκαπούρη. Το σύρμα είναι στην πραγματικότητα δύο σειρές οπτικών ινών με εξαιρετική χωρητικότητα για 20 terabits το δευτερόλεπτο.

  Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη φιλοξενία, αυτό ισχύει. Οι ταχύτερες ταχύτητες επιτρέπουν στους επισκέπτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό της Αυστραλίας να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες πολύ πιο αποτελεσματικά.

  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κορυφαίος προτεινόμενος οικοδεσπότης μου χρησιμοποιεί ένα τεράστιο ολοκαίνουριο κέντρο δεδομένων με έδρα τη Σιγκαπούρη….
  ×


  Εξηγούνται τύποι φιλοξενίας

  τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδωνΌταν αρχίζετε να διαβάζετε για τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές για φιλοξενία μπορεί να είναι λίγο συντριπτική. Φαίνεται να υπάρχουν ατελείωτες επιλογές με κάθε υπηρεσία φιλοξενίας που υπόσχεται ότι η δική τους είναι η «καλύτερη» για τις ανάγκες σας. Τα σημεία τιμών το καθιστούν ακόμη πιο ασαφές.

  Ορισμένοι πάροχοι στοχεύουν να σας δώσουν τη φθηνότερη τιμή που διατίθεται ανθρώπινα σε ό, τι μοιάζει με παράλογες φτηνές τιμές 1-2 δολαρίων το μήνα. Άλλοι προσφέρουν ακόμη και φιλοξενία δωρεάν. Παρά αυτά τα αρχάριους επιλέγουν συχνά υπερβολικά ισχυρά πακέτα φιλοξενίας που δεν χρειάζονται.

  Ο απλός κανόνας στον οποίο εμμένουμε είναι – αποκτήστε μια απλή λύση φιλοξενίας και, στη συνέχεια, αναπτύξτε τα πακέτα υψηλότερου επιπέδου.

  Για παράδειγμα, πάροχοι όπως το SiteGround προσφέρουν πολύ ευέλικτα σχέδια που επιτρέπουν στους ιστότοπους να κλιμακώνονται στη φιλοξενία καθώς αυξάνεται η επισκεψιμότητά τους.

  Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς?

  Η πλειονότητα των προγραμμάτων φιλοξενίας μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε πέντε βασικούς τύπους: Shared, VPS, Cloud, Dedicated και Reseller. Ας δούμε καθένα από αυτά.

  Κοινή φιλοξενία

  Όσον αφορά τα φθηνότερα σχέδια για νέους ιστότοπους, η κοινή φιλοξενία είναι. Σκεφτείτε το ως ενοικίαση διαμερίσματος σε ένα μεγάλο πολυσύχναστο συγκρότημα. Όσο καλύτερη ποιότητα ο κοινόχρηστος οικοδεσπότης τόσο περισσότερο χώρο έχετε στο διαμέρισμά σας, ωστόσο δεν έχετε ποτέ τη δική σας ιδιοκτησία ανά λόγο.

  Οι φθηνότεροι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες γεμίζουν πολλούς ανθρώπους όχι μόνο στο ίδιο κτίριο αλλά και στο ίδιο δωμάτιο.

  Το διαμέρισμα θα ήταν η διεύθυνση IP του ιστότοπού σας. Η ιδέα πίσω από την κοινή χρήση φιλοξενίας είναι ότι οι περισσότεροι ιστότοποι δεν έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ότι θα πρέπει να έχουν σημαντικούς πόρους διακομιστή. Αντ ‘αυτού μπορούν να μοιράζονται αυτούς τους πόρους με μια μεγάλη ομάδα άλλων ιστότοπων.

  Για περισσότερες μικρές επιχειρήσεις και bloggers η κοινή φιλοξενία είναι η φθηνότερη διαθέσιμη επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων. Όταν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστη φιλοξενία, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα κέντρο δεδομένων που βρίσκεται πιο κοντά στους πιθανούς επισκέπτες του ιστού σας.

  VPS

  Φιλοξενία VPSΜόλις ξεπεράσετε τις δυνατότητες που προσφέρει η κοινή φιλοξενία, πολλοί άνθρωποι θα επιλέξουν εικονικός ιδιωτικός διακομιστής ή VPS. Αυτά τα δίκτυα σας προσφέρουν εκτεταμένη ισχύ χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε για έναν αποκλειστικό διακομιστή. Μπορείτε να περιμένετε μεγαλύτερη ισχύ από ένα VPS καθώς λιγότερα άτομα επισκέπτονται το διακομιστή σας.

  Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης ενός VPS είναι ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή. Το’βασικά σαν να έχετε το δικό σας σπίτι. Δεν χρειάζεται να το μοιραστείτε με κανέναν άλλο.

  Σύννεφο

  Το Cloud hosting έχει γίνει αρκετά δημοφιλές τον τελευταίο καιρό με υπηρεσίες όπως το Cloudflare που χρησιμοποιείται σε όλες τις ΗΠΑ. Λειτουργεί σαν VPS, ωστόσο δεν υπάρχει ειδική φυσική διεύθυνση, αλλά ο διακομιστής διανέμεται σε πολλές εκατοντάδες υπολογιστές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερο χρόνο φόρτωσης και είναι μια πολύ επεκτάσιμη λύση.

  Ένα από τα καλύτερα μέρη της χρήσης φιλοξενίας με βάση το Cloud είναι το δεύτερο που θέλετε να αυξήσετε την ταχύτητά σας, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γρήγορο αίτημα προς την εταιρεία φιλοξενίας. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε εύκολα τη χρήση της CPU και το χώρο στο δίσκο.

  Εάν ο χρόνος λειτουργίας και η ικανότητα κλιμάκωσης πολύ γρήγορα είναι μια ανησυχία για την επιχείρησή σας από ό, τι θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά τη φιλοξενία που βασίζεται στο cloud. Όλες οι κριτικές μας προσφέρουν επίσης λύσεις με βάση το cloud.

  Με το cloud hosting μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλούς διακομιστές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε διαφορετικά κέντρα δεδομένων και επίσης να διατηρείτε τις πληροφορίες σας ιδιωτικές και ασφαλείς.

  Αφιερωμένο

  Η επιλογή της κορυφαίας γραμμής είναι η φιλοξενία. Αυτό σημαίνει βασικά ότι έχετε έναν ολόκληρο διακομιστή που λειτουργεί για τον εαυτό σας και είναι αφοσιωμένος στην απόδοση του ιστότοπού σας.

  Αυτά είναι υπέροχα εάν ολοκληρώνετε πολλαπλές χρηματοοικονομικές συναλλαγές στον ιστότοπό σας ή ανησυχείτε για ανάποδα. Προσφέρουν επίσης το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

  Φιλοξενία βάσει μεταπωλητών

  μεταπωλητής-φιλοξενίαΣκεφτείτε τη φιλοξενία μεταπωλητών όπως τη φιλοξενία ιστού λευκής ετικέτας. Βασικά το άτομο Α διατηρεί τον διακομιστή ενώ το άτομο Β θα πουλούσε φιλοξενία σαν να ήταν ο ίδιος ο πάροχος φιλοξενίας.

  Η φιλοξενία μεταπωλητών σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από τις παραπάνω μορφές φιλοξενίας: αποκλειστική, VPS, cloud και κοινόχρηστη.

  Οι μεταπωλητές συχνά αγοράζουν μαζική πρόσβαση σε κεντρικούς υπολογιστές ή διακομιστές υψηλής χωρητικότητας και, στη συνέχεια, εκχωρούν διαφορετικά μέρη σε διαφορετικούς ιστότοπους. Η φιλοξενία αυτού του είδους απαιτεί επίσης πολύ μεγαλύτερη τεχνική γνώση του cPanel και άλλων πτυχών φιλοξενίας.

  Διαφορετική φιλοξενία CMS

  Ένα σύστημα διαχείρισης CMS ή περιεχομένου επιτρέπει στον χρήστη να προσθέτει νέο περιεχόμενο ή να τροποποιεί παλιό περιεχόμενο στον ιστότοπό του. Είναι βασικά η διεπαφή που χρησιμοποιεί. Διαφορετικά CMS λειτουργούν με διαφορετικά προγράμματα φιλοξενίας και μερικά είναι πιο κατάλληλα για διαφορετικούς σκοπούς.

  Φιλοξενία WordPress

  Το 76% των ιστότοπων χρησιμοποιούν διαδικτυακά το WordPress και είναι μακράν το πιο δημοφιλές διαδικτυακό CMS. Ξεκίνησε το 2003 και έχει εξελιχθεί στην καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους bloggers ή μικρές επιχειρήσεις. Το WordPress επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων λειτουργιών και εργαλείων. Διαβάστε το λεπτομερές άρθρο μας σχετικά με τους καλύτερους οικοδεσπότες wordpress στην Αυστραλία.

  Εγκαθίσταται γρήγορα και έχει μεγάλη ασφάλεια. Η υποστήριξη είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να βρεθεί όταν χρησιμοποιείτε το WordPress. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει έναν ιστότοπο πριν, θα πρότεινα ιδιαίτερα τη χρήση του WordPress. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε, αλλά είναι το ψωμί και το βούτυρο του διαδικτυακού κόσμου.

  Φιλοξενία PHP

  Φιλοξενία PHPΗ PHP είναι μια παλιά γλώσσα του σχολείου που χρησιμοποιεί κώδικα / γλώσσα scripting από διακομιστή. Ο όρος PHP αναφέρθηκε αρχικά στον όρο “Προσωπική αρχική σελίδα”.

  Όποτε χρησιμοποιείτε το WordPress, το Joomla ή το Drupal’βασικά χρησιμοποιεί PHP script για να κάνει εντολές και προσθήκες. Το WordPress CMS δίνει στο χρήστη ένα φιλικό UX και μεγάλη ευελιξία. Εάν έχετε πολύ συγκεκριμένες λειτουργίες και εφαρμογές που θέλετε να εγκατασταθούν στον ιστότοπό σας I’ προτείνουμε να αποκτήσετε έναν προγραμματιστή PHP.

  Ιστότοποι που βασίζονται σε Java

  Η Java χρησιμοποιείται κυρίως για εφαρμογές Ιστού. Οποιοσδήποτε ιστότοπος έχει φανταχτερά γραφικά και γραφικά χρησιμοποιεί javascript με κάποιο τρόπο.

  Με τα χρόνια έχει χάσει τη δημοτικότητά του για bloggers και μικρές επιχειρήσεις. Ωστόσο, για μεγάλους ιστότοπους E-com όπως το Ebay ή το Amazon είναι όλα javascript. Αν ψάχνετε για εξαιρετικά υψηλές λειτουργίες από ό, τι το javascript είναι αυτό που θα χρειαστείτε.

  Τζούμλα

  Το Joomla είναι ένα άλλο CMS όπως το WordPress. Είναι πιθανώς η δεύτερη πιο δημοφιλής πλατφόρμα CMS. Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο το WordPress. Προσωπικά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Joomla και προτείνω σε όλους τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν το WordPress καθώς το βρίσκω πιο φιλικό προς το SEO.

  Κεντρικοί υπολογιστές που βασίζονται σε Windows ή Linux

  Θυμηθείτε πριν όταν μιλήσαμε για αποκλειστικούς διακομιστές?

  Κάθε διακομιστής απαιτεί ένα λειτουργικό σύστημα (λειτουργικό σύστημα). Αυτό σημαίνει ότι η φιλοξενία σας βασίζεται ευκολότερα σε Linux ή σε Windows. Ας δούμε τις διαφορές.

  Παράθυρα

  windows-λογότυποΤα Windows είναι η ναυαρχίδα της Microsoft. Η επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή που βασίζεται σε Windows σας επιτρέπει να εκτελείτε το παράθυρο’βάσεις δεδομένων / εφαρμογές και πιο περίπλοκα σενάρια προγραμματισμού όπως το ASP.Net. Τα Windows προσφέρουν περισσότερη ευελιξία από απλά τυπικά σενάρια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε PHP ή ακόμα και MySQL χωρίς κανένα πρόβλημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας κεντρικός υπολογιστής που βασίζεται σε Windows κοστίζει λίγο περισσότερο από έναν κεντρικό υπολογιστή Linux. Οι διακοπές λειτουργίας του συστήματος των Windows είναι επίσης λίγο πιο συχνές.

  Κεντρικοί υπολογιστές Linux

  Οι περισσότεροι διακομιστές στον κόσμο εκτελούνται σε Linux. Είναι το βιομηχανικό πρότυπο και με καλό λόγο. Οι διακομιστές Linux είναι αξιόπιστοι και μπορούν να χειριστούν σχεδόν όλα τα σύγχρονα σενάρια και γλώσσες προγραμματισμού. Οι περισσότερες εφαρμογές μπορούν επίσης να εκτελεστούν σε Linux χωρίς πρόβλημα. Τα συστήματα Linux αναφέρονται μερικές φορές ως LAMP που σημαίνει Linux, Apache, My SQL και PHP (όλα τα σενάρια προγραμματισμού για web hosting).

  Ποια είναι η συμφωνία με την απεριόριστη φιλοξενία?

  Θα ακούσετε πολλούς παρόχους φιλοξενίας να αναφέρουν κάτι για απεριόριστα προγράμματα. Είτε με τη μορφή εύρους ζώνης, αποθήκευσης ή email. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση!

  Βασικά, αυτό που σημαίνει σε μια απλοποιημένη εξήγηση είναι ότι δεν έχουν ορίσει συγκεκριμένα όρια για τους πόρους σας. Εάν ανακαλύψετε το TOS (Όροι Παροχής Υπηρεσιών) μπορείτε συνήθως να μάθετε τι πραγματικά εννοούν. Η απεριόριστη προσφορά ορίζεται σε λογικές συνθήκες. Η μέση κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας δεν θα λαμβάνει 500 χιλιάδες επισκέψεις το μήνα ή θα στέλνει 10 χιλ. Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα.

  Η απεριόριστη προσφορά είναι συνήθως περισσότερο τεχνική από την πόρτα από οτιδήποτε άλλο. Επομένως, μην είστε δελεασμένοι από την απεριόριστη προσφορά, το πιο σημαντικό είναι η ταχύτητα μεταφόρτωσης. Ένας διακομιστής μπορεί να σας δώσει απεριόριστο εύρος ζώνης αλλά με ποια ταχύτητα?

  Αυτό είναι για την αναθεώρησή μας. Εάν έχετε ερωτήσεις, απλώς αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και θα χαρούμε να απαντήσω σε οτιδήποτε εμφανιστεί. �������� 

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Adblock
   detector