Najbolji jeftini hosting

slika centra za popusteKad sam pokrenuo prvu web stranicu, sjećam se da sam platio gotovo 40 dolara za standardni zajednički hosting. Od tada je industrija gostovanja prošla daleki put.


Kad govorimo o hostu, ono o čemu zapravo govorimo su centri podataka. Ako niste sigurni u to što centar podataka zapravo misli na vaš omiljeni Sci-Fi film s redovima na redovima računala. Nekako poput ove slike s desne strane.

Tvrtke poput Amazona pokrenule su Amazon Web Services koji dominiraju na globalnom tržištu računalstva u oblaku. Rezultat je golema ekonomija razmjera za hosting tvrtke koje sada mogu unajmiti prostor na poslužitelju za djelić onoga što su nekada plaćale.

Moderni jeftini web hosting pruža brzinu, performanse i mogućnosti koje skupi naslijeđeni hosting planovi nude za djelić cijene.

Kada je riječ o jeftinom hostingu, pravilo je da više sredstava poslužuje, jeftiniji će vam biti plan. Iz tog razloga, ako želite uštedjeti novac sa većim domaćinima preko lokalnih kompanija, to je put.

Savjet profesijeTaj naslijeđeni plan hostinga za koji možda već plaćate 20-40 USD mjesečno možete kupiti za manje od jednog dolara. Ako kupujete od lokalne australske hosting kompanije, gotovo sigurno preplaćujete.

U ovom pregledu preporučujemo samo tri tvrtke. Prvi izbor je daleko jeftiniji, a uz to zadržava izvrsne performanse, performanse i dodatne funkcije.

Druga dva su premium izbor za one koji traže malo više fleksibilnosti i performansi.

Ako vas zanima kako testiramo produženje rada, pogledajte naše praćenje web mjesta ovdje.

Glavne značajke
 • Najjeftinija domaćina spušta ruke
 • Velika brzina
 • Jednostavno za korištenje sučelje
 • 24/7/365 Podrška
 • Politika povratka od 30 dana
prozodija
 • Brza vremena učitavanja
 • Jedan od najviših događaja
 • Dugi promotivni ugovori
kontra
 • Nema besplatne domene i SSL na najnižem nivou

U redu, tražite jeftino gostovanje. Pa, našli ste. Vjerojatno mislite da se morate odreći gomile da biste koristili uslugu hostinga koja je jeftinija od dva dolara. Tu niste u pravu.

Bili smo pomalo skeptični kada smo prvi put naišli na Hostingera. U to su vrijeme njihove cijene iznosile 0,80 USD. Bilo ih je lako otpisati kao još jednu uslugu hostinga za ispod dolara. Zatim smo ih testirali. Brzina koju su objavili ispuhala je gotovo svaku drugu uslugu iz vode i njihova brzina rada je vrlo blizu 100%.

Kako je to bilo moguće ?! Pogledajmo neke od njihovih karakteristika.

Brzina i Uptimes

Pogledajmo neke metrike.

Sve što je ispod 2000Ms je dobro vrijeme za učitavanje. To znači da se web stranici učitava dvije sekunde.

Hostinger je objavio a 389Ms vrijeme učitavanja. To znači da su njihove web stranice učitati se prilično brzo. Hostinger daje prioritet brzinama svojih poslužitelja više od većine i to stvarno pokazuje.

Vrijeme rada za Hostinger jednako je smiješno. Svako produženje rada iznad 98% smatra se dobrim. Sa 99,90%, Hostinger se pojavljuje u jednom od najviših rezultata u industriji.

cijena

Iskreni problem cijene web hostinga iskreno su problem. Namamljuju vas za vrlo jeftinu promotivnu cijenu i onda kad vaš promotivni utjecaj s njima pređe, udvostruči ili utrostruči cijenu.

Iskreno, Hostinger se ne razlikuje. Međutim, promotivnu cijenu možete zaključati za četiri godine. Da, četiri godine. To se može smatrati negativnim za neke ljude, ali za druge koji vas poznaju’Imati jeftino i pouzdano hosting za toliko dugo je plus.

Postoje problemi na najnižem nivou. Ne znaš’ne primate besplatnu domenu, a vi to ne’ne primam besplatni SSL. Možete nadograditi na malo skuplji plan od 3,95 USD mjesečno (nije baš skupo) i dobiti domenu, SSL, kao i besplatne dnevne sigurnosne kopije.

Pazite na kupca, marža nakon promotivne cijene za Hostinger strmija je nego kod mnogih drugih mjesta. Možete zaključavati 1,45 USD mjesečno četiri godine, ali nakon toga tražit ćete 7,99 USD mjesečno. Plan za 2,95 USD mjesečno popeo bi se na 11,95 USD mjesečno, a 3,95 USD mjesečno dosegnuo bi 15,95 USD. Hostinger isn’Ne igrajući se s tim cijenama.

Kao i svaka druga usluga hostinga u ovom cjenovnom rangu, Hostinger vas voli pokrenuti s niske razine, a potom podići cijenu. Daju super dugi promotivni ugovori što znači da tu praksu kupac može iskoristiti (tj. vi).

Besplatni graditelj web stranica – Zyro

Hostinger’Graditelj web stranica zove se Zyro i nedavno je u potpunosti obnovljen. Zahvaljujući mnoštvu novih značajki koje je dobio, sada ide na rame s najboljim graditeljima web stranica vani.

prilagoditi hostinger

Zyro dolazi s prijateljskim korisničkim sučeljem i prilično malo funkcija poput besplatnog SSL certifikata za provjeru autentičnosti vaše domene, neograničenog SSD-a i neograničene propusnosti

Još jedna značajka koju smo smatrali vrlo korisnom bila je ogromna biblioteka besplatnih slika koju možete koristiti za dizajn svog web mjesta na bilo koji način koji smatrate prikladnim.

Ako imate potrebu dizajnirati svoj logotip ili ga poboljšati, to možete učiniti i ovdje. Zyro’s Logo maker čini vašu marku dostupnijom javnosti. Logotip možete dizajnirati u bilo kojem trenutku bez ikoga’pomoć.

Veliki bonus i za izrađivača i za izradu logotipa je to što nije potrebno imati iskustva s dizajniranjem ili kodiranjem.

garancije

Ovdje volimo garancije na Best Web Hosting Australia. Pokazuju nam da je tvrtka sigurna u svoju ponudu. Hostinger nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca kao i 99,99% produženog jamstva. Ako produženje radnog vremena bude ispod toga, imate priliku vratiti malo novca.

Loša

Dotakli smo se nekoliko nedostataka u odjeljku s cijenama. Nijedan besplatni SSL nije problem. Međutim, možete raditi oko toga. Korištenje besplatnog SSL-a može biti jako jednostavno, posebno kada koristite WordPress. Ovdje su dvije SSL opcije pri korištenju najnižeg nivoa Hostingera.

 1. Šifrirajmo – Dostupno putem svih cPanela. To je besplatni SSL certifikat za bilo koju web lokaciju. Yay!
 2. Zaista jednostavan SSL – Ovo je sjajan dodatak koji forsira SSL na vašoj web lokaciji. Također nudi mnoštvo mogućnosti za prilagođavanje.

Drugi nedostatak je telefonska podrška, ali većina hosting usluga ionako je ne nudi. Ako ste spojeni na cPanel sučelje, naletjet ćete i da otkrijete da Hostinger koristi svoju ploču. Upotreba je intuitivna, ali veterani web stranica ustanovit će da će im nedostajati ono na što su navikli.

Ovdje pročitajte našu cjelovitu Hostinger recenziju.

2. HostGator – najbolji premium izbor

Glavne značajke
 • Graditelj web stranica
 • Odlična izvedba
 • 99,9% Uptime
 • 24/7/365 Podrška
 • 45-dnevno jamstvo povrata novca
prozodija
 • Dosljedno ponavljanje
 • Korisnička podrška 24/7
 • Izravne cijene
kontra
 • Cjeniji od Hostingera

Moja osobna omiljena stvar o HostGatoru su njihove Instagram reklame. Iz nekog razloga, slika na njima je super uska slika njihove maskote. Nekako je zastrašujuće.

vidim te!

U redu, osim činjenice da su njihovi oglasi malo previše bliski, HostGator je vrhunski hosting usluga. Imaju zvjezdani ugled i fantastičan su izbor za jeftiniji zajednički hosting.

Brzina i Uptimes

Najbolja stvar o HostGatoru’brzina i produženje je dosljednost od njih. Nisu’to najbrže, a oni ne’neću imati najbolje produktivno radno vrijeme, ali stalno će biti u gornjem sloju obje kategorije.

Sve više od 98% smatra se dobrim produžetkom i HostGator uvijek sjedi izravno iznad te vrijednosti.

Iako je u pravu ispod 2000 g. Isn’Ne puštamo nikoga iz vode, nismo’Nisam vidio mnogo odstupanja od tog broja, bez obzira gdje se brzina testirala u svijetu. To govori HostGatoru’broj poslužitelja i predanost dosljednosti.

cijena

Izgled cijene HostGatora je jednostavan. Oni imaju promotivne cijene koje cijene 2,75 USD mjesečno, 2,95 USD mjesečno i 5,95 USD mjesečno. Ove promotivne cijene u osnovi se udvostručuju nakon završetka razdoblja, ali možete ih zaključati za tri godine.

Kao što vidiš nadogradnje vam u osnovi omogućavaju više domena i otključavaju još nekoliko alata. Sjajna stvar HostGatora je da vam on omogućuje pristup svim osnovama sa njihovim planom hatchlinga.

Značajke

Jedna stvar koju treba spomenuti je da HostGator ima podršku za telefon. Oni također imaju 24/7 korisnička podrška općenito.

HostGator čini neograničenu propusnost i prostor na disku zajedno sa svojim besplatnim SSL-om’s golim značajkama se ističu. Svaka usluga hostinga trebala bi ponuditi besplatni SSL i HostGator postaje dobar na njihovoj reputaciji pojačavajući se u tom pogledu.

Drugi prekrasan dodatak planovima HostGator je da nude i 100 USD kredita za Google AdWords. Ako planirate prodati bilo što sa svojim hosting planom ili želite samo više prometa poslanog na vaš blog, ovo je sjajan način da započnete besplatno.

Nedostaci

Najveći nedostatak korištenja HostGator-a je činjenica da nije toliko jeftin kao Hostinger i ne nudi istu opremu kao SiteGround. Ipak je najbolje srednje središte.

Ovdje pročitajte cijelu recenziju HostGator-a.

3. SiteGround – najbolji 2.Premium izbor

Glavne značajke
 • Brzo osvjetljenje
 • Mnogo besplatnih nadogradnji
 • Mnogo web lokacija hosta
 • 24/7/365 Podrška
 • Besplatni SSL
prozodija
 • Vrhunska korisnička podrška
 • Fantastično produženje rada
 • Besplatno CDN
kontra
 • Cijena ide malo više nakon prvog plana

Što se tiče hostinga, ne možete zaista pobijediti SiteGround ako ne uskočite u gornje ešalone hostinga, što će vas koštati prilično novca. Imamo nekoliko web lokacija klijenata na serverima SiteGround i ubuduće će taj broj rasti. Siteground nudi najbolju korisničku uslugu, sjajno vrijeme rada, velike brzine učitavanja i dodane značajke.

Besplatni SSL

Besplatni SSL trebao bi biti standardni s bilo kojom web hosting uslugom. Svako web mjesto koje prodaje digitalne ili fizičke proizvode putem Interneta treba SSL certifikat. Bilo kojoj web lokaciji koja je usmjerena na SEO potrebna je i ona ako se želi prikazati u Google pretraživanjima. Ako hosting usluga ne nudi SSL besplatno, krenite drugim putem.

Fantastična korisnička podrška

Hostinger i HostGator imaju prilično strašnu korisničku podršku. Podrška korisnicima većine usluga hostinga je doslovno smeće prekriveno vegemitom. Neki od vas možda misle da to zvuči dobro. Također ima ptičjeg lopata na sve strane – oprosti.

SiteGround ima najbolja korisnička podrška. To’nekako jezivo kako brzo reagiraju na poruke.

Agenti za korisničku podršku na SiteGround znaju dobro i spremni su pomoći riješiti bilo koji problem. To uključuje tehnička pitanja i općenito rješavanje problema. Kao što rekoh, SiteGround ima najbolju korisničku podršku na ovom popisu – to’poput zapošljavanja drugog zaposlenika koji će vam popraviti stvari koliko žele pomoći.

Jedina mana je to što se podrška za korisnike temelji na chatu. Ne nudi se telefonska podrška, ali chat sustav je dostupan 24/7. Dostupan je i sustav karata s odgovorima koji dolaze u roku od 24 sata.

Veliki Uptime

Zamišljanje visokog utjecaja posjetitelja koji ide na vašu web stranicu i utvrđuje da je osvojio’Ako vam opterećenje treba dati hladan znoj. Vas’Rijetko ću imati web stranicu koja propada sa SiteGround. Preko 99,9% produženog rada s vrlo malo vremena zastoja. Sve više od 98% smatra se dobrim. Jasno, biti blizu 100% znači za vas’ponovno u gornjem dijelu etelona.

Besplatno CDN

Jedna od najboljih značajki uključena u SiteGround je besplatni CDN. Mreže za distribuciju u oblaku (CDN-ovi) šire datoteke vašeg web mjesta na hrpu različitih lokacija širom svijeta, tako da daleko od poslužitelja nije problem za posjetitelja web stranice.

To znači da će na SiteGroundu bez obzira gdje korisnik pristupa vašem sadržaju postići brzinu sličnu nekome iz cijelog svijeta. Da, čak i ovdje u Australiji.

Besplatni prijenosi web stranica

Možda već imate web mjesto koje želite iz više razloga prenijeti na drugu uslugu hostinga. Ručno prenošenje vaše web stranice je poput da vam prsa budu voskana – bolno.

Naši dobri prijatelji u SiteGroundu se brinu za to umjesto vas. Oni to čak i učine u roku od dva dana. Kao da žele da im se sviđate ili nešto slično.

Naličje SiteGround

Baš kao i kod bilo čega drugog na ovom svijetu, SiteGround ima i slabiju stranu. Glavni razlog SiteGround nije na prvom mjestu je taj što njihovi planovi mogu biti skupi.

Donose vam 3,95 USD mjesečno, ali nakon što se prvi plan podigne, naplaćuju vam više novca. Zaključavanje u trogodišnji plan nije uvijek idealno, ali najduže je da iskoristite niske cijene za.

Ovdje pročitajte našu cjelovitu recenziju SiteGround.

Zašto ne volimo besplatne domaćine

pustiti’Idemo preko toga zašto većina domaćina pola dolara mjesečno sisa.

 • Lako sjeckan
 • Nesiguran
 • Loše IP susjedstvo
 • Google će vas mrziti
 • Strašno stanke
 • Loša podrška

Tamo su nekoliko razloga za izbjegavanje ovakvih jeftinih web-domaćina ispod dolara.

 1. Ove opcije obično koriste zajednički IP koji je vrlo lako hakirati i velika je vjerojatnost da će u suprotnom biti ugrožen.
 2. Vaša će web lokacija biti domaćin na istim poslužiteljima s mnogim blogovima neželjene pošte na koje Google uglavnom gleda.
 3. Iako mogu biti jeftini, oni će biti spori s dugim stancima i lošom korisničkom podrškom.

Mnogo jeftinih web domaćina imat će užasne produžetke i grozne zastoje – često bez naplate nekoliko minuta ili čak sati. Ako su pouzdanost, kvaliteta i produženje rada važne za vaš poslovni ili osobni blog (spojler: oni jesu), onda bih vas definitivno molio da se klonite bilo kakvih ultra jeftinih web hostinga.

pustiti’pogledajte neke od različitih vrsta web objava i ono što nude.

Različite vrste hostinga

Ne postoji jedna veličina koja odgovara svim pristupima kada je u pitanju jeftini web hosting. Ako tražite jeftino web objavljivanje za osobni blog ili projekt, tražit ćete drugačije kriterije od jeftinog dok objavljujete za malu tvrtku..

Dijeljeni hosting

Razmislite o zajedničkom gostovanju poput života u stanu s puno različitih ljudi. Pod apartmanom zapravo mislim na IP što znači Internet Protocol. Dijeljeni domaćin koristi zajedničku IP adresu. To znači da je mnogo različitih web stranica objavljeno na istom IP-u. Logika koja stoji iza zajedničkog web hostinga je ta što nijedno malo poduzeće ne zahtijeva resurse čitavog poslužitelja, posebno ako koriste prilično nezahtjevni CMS kao Web stranica WordPress.

Korištenjem komunalne skupine resursa više tvrtki može dijeliti jedan namjenski IP ili poslužitelj radi zadovoljavanja svojih prometnih potreba. Međutim, rješenje predstavlja značajan problem.

Nemate pristup ostalim web lokacijama koje se nalaze na tom određenom IP-u. Dijeljeni hosting je definitivno najjeftiniji oblik hostinga i većina tvrtki na mreži zapravo koristi zajednički hosting.

Dijeljeni domaćini razlikuju se u kvaliteti usluge i što je još važnije – u cijenama. Iako je moguće pronaći izuzetno jeftin zajednički hosting za ispod jednog dolara, ovo se obično naziva SEO hosting.

SEO hosting izgrađen je za smještaj i održavanje više neželjenih web stranica za potrebe SEO ili link buildinga. Te usluge često rade na principu skretanja i paljenja koji omogućuje tim domaćinima ostvarivanje prihoda, a zatim jednostavno napuštaju svoje kupce.

Posvećen

namjenski hostingNamjenski hosting je suprotnost zajedničkom hostingu. Na posvećenom domaćinu jedan IP koji je dodijeljen vašoj određenoj web lokaciji.

Namjenski domaćin zapravo je isto što i iznajmljivanje fizičkog prostora na poslužitelju koji se nalazi u podatkovnom centru.

Namjenski hosting definitivno je najskuplja opcija i nije jeftin izbor za većinu web stranica. Preporučio bih samo namjenski hosting za male tvrtke ili one koji u svakom trenutku žele izuzetno pouzdan hosting.

Namjenski hosting definitivno je najskuplja opcija i nije jeftin izbor za većinu web stranica. Preporučio bih samo namjenski hosting za male tvrtke ili one koji u svakom trenutku žele izuzetno pouzdan hosting.

VPS hosting

vps hostingVPS hosting ili Virtualni privatni hosting poslužitelj predstavlja spoj između namjenskog hostinga i zajedničkog hostinga. Na VPS-u iznajmite dio njihovog poslužitelja ili IP-a koji vam omogućuje upravljanje namjenskim poslužiteljem u oblaku.

To omogućava mnogo robusnije značajke i puno veću propusnost. VPS poslužitelji koriste kapljice za stvaranje jedinstvenog IP-a na oblačnom računalu.

VPS poslužitelji sjajne su opcije za sve koji žele ugostiti web alate ili druge programe temeljene na JavaScriptu na svojoj web stranici.

CDN ili mreža za distribuciju sadržaja funkcionira tako što prosljeđuje IP vaše web stranice na vlastiti jedinstveni IP koji zauzvrat koristi tisuće različitih web mjesta. Budući da ovaj IP koristi toliko web mjesta’vjeruje Google.

CDN vam također omogućuje distribuciju sadržaja na Internetu i izbjegavanje postavljanja više zahtjeva na strani poslužitelja za informacije. CDN’su besplatni i jednostavni za instalaciju.

Ako ti’Ako želite koristiti CDN, preporučio bih prvo nabaviti jednostavan zajednički plan hostinga, a zatim dodati oblak njuh. To će omogućiti veću brzinu sigurnosti i anonimnost.

VPS poslužitelji sjajne su opcije za sve koji žele ugostiti web alate ili druge programe temeljene na JavaScriptu na svojoj web stranici.

CDN ili mreža za distribuciju sadržaja funkcionira tako što prosljeđuje IP vaše web stranice na vlastiti jedinstveni IP koji zauzvrat koristi tisuće različitih web mjesta. Budući da ovaj IP koristi toliko web stranica koje mu vjeruje Google.

CDN vam također omogućuje distribuciju sadržaja na cijelom Internetu i izbjegavanje postavljanja više zahtjeva na strani poslužitelja za informacije. CDN je besplatan i jednostavan za instalaciju.

Ako želite koristiti CDN, predlažem da prvo nabavite jednostavan zajednički plan hostinga, a zatim dodate i njuh oblaka. To će omogućiti veću brzinu sigurnosti i anonimnost.

Vodič za kupnju jeftinih hostinga

web hostingAko ti’ponovno bloger Želite li izraditi vlastitu jednostavnu web stranicu, onda bih predložio zajednički hosting. Dijeljeni hosting omogućuje uštedu novca i povećavanje povećavanja prometa i prodaje na blogu. Ne treba se pretvarati na skuplji namjenski poslužitelj kada su resursi na zajedničkom hostu više nego dovoljni.

Mala poduzeća imaju neke iste zahtjeve kao i blogeri. Većina malih poduzeća ne’zapravo ne primaju veliku količinu posjetitelja. Ove su web stranice izgrađene više za referencu i njihove specifične korisnike.

Iz tih su razloga zajednički planovi više nego dovoljni za svako malo poduzeće. Ako ti’ste mala tvrtka slobodno provjerite naše vodič za male tvrtke za hosting.

Ako vaša web stranica ima bilo gdje manje od 3.000 do 4.000 posjetitelja mjesečno, bilo koji kvalitetan zajednički plan hostinga odgovarat će vašim potrebama. Opet, kako se vaše web mjesto povećava u prometu i prodaji, trebali biste preći s zajedničkog plana na namjenski plan.

Jedna stvar koju morate biti svjesni je da će neki domaćini naplatiti vam migraciju web mjesta ili će naplatiti ruku i nogu za značajke poput SSL-a ili sigurnosnih kopija. Odabir pravog domaćina može vam uštedjeti mnogo novca u budućnosti. Jedna od najčešćih grešaka je odabir apsolutno najjeftinijeg domaćina.

Dobivate uštedu novca u početku, ali u budućnosti kad pokušate dodati različite značajke na svoju web lokaciju ili je prebacite na drugog domaćina, ti isti pružatelji usluga naplaćuju vam više naknada za usluge i dodate dodatne plaćene značajke.

Do trenutka kada’Ako platite za sve to zajedno, zapravo ćete potrošiti 3 do 4 puta više od cijene originalnog hosting plana zajedničkog kvaliteta.

Dakle, moral priče je don’Ne jeftino na web hosting i pokušajte potražiti plan s najnižim cijenama. Ako mjesečno trošite više od nekoliko dolara’Nabavit ću nešto to’je puno veći u kvaliteti.

Preporučeni jeftini hosting za e-trgovinu

Ako ti’ponovno web mjesto e-trgovine koja želi pokrenuti novu web stranicu, klonite se zajedničkog hostinga i odlučite se za namjenski plan. Web lokacije e-trgovine obiluju grafikom, medijima, videozapisima i drugim interaktivnim značajkama.

Za njih je potrebno više resursa i vremena rada nego što ih dijele planovi. Iako možete uštedjeti nekoliko dolara mjesečno na hostingu, vi’Definitivno ću izgubiti puno više od toga na potencijalnoj prodaji i prihodu. Ako želite znati više, pročitajte naš vodič za e-trgovinu.

Ljudi su razmaženi. Svako vrijeme duže od 12 sekundi uzrokovaće da ljudi gotovo odmah napuste vaše web mjesto. Važnost SSL-a

Važnost SSL-a

Druga značajna značajka koju treba uzeti u obzir za e-trgovinu je zaštita od SSL-a. SSL ili Sigurna zaštita sloja utičnice stvara šifrirani tunel od vašeg korisnika’s računalom na web poslužiteljima. To štiti njihove podatke od hakera i drugih zlonamjernih sila.

Postao je uvjet za bilo koju financijsku transakciju na mreži, kao i bilo koji procesor plaćanja koji vrijedi koristiti. Ovi će procesori odbiti odbiti bilo koju web lokaciju koja nije’nemam SSL. Problem s jeftinim postovima je što često naplaćuju 60 dolara za instaliranje SSL-a godišnje.

Iako im osnovni plan može biti samo jedan do dva dolara’trošit ćete više od 50 do 60 USD samo za vaš SSL.

U ovom je trenutku poruka jasna. Da, možete dobiti jeftin web hosting. Međutim, ako pokušate previše jeftino platiti svoj hosting, u konačnici ćete potrošiti više novca. Stvar u pokretanju web stranice je ta koju nećete’ne znam kamo će ići i kako će rasti.

FAQ o hostingu sa popustima

Koji je najbolji besplatni hosting web stranica?

Nema besplatne usluge hostinga vrijedi koristiti. Tehnički možete besplatno ugostiti Wix, WordPress.com i Weebly. Međutim, nećete moći koristiti a naziv domene.

Mogu li besplatno ugostiti svoju web stranicu?

Da, ali dobit ćete puno lošiju uslugu nego ako plaćate nekoliko dolara mjesečno za hosting.

Je li GoDaddy dobar graditelj web stranica?

GoDaddy’Graditelj web stranica nije baš dobar. Ostali graditelji web stranica poput WordPress, Wix, i Squarespace su bolji.

Je li WordPress dobar graditelj web stranica?

WordPress je najbolji dizajner web stranica, ali ima veliku krivulju učenja i morate platiti za hosting.

Koji je najbolji besplatni graditelj web stranica?

Upotreba WordPress-a dok hosting vašeg web mjesta na trećem hostingu je najbolji način za izradu web stranice. Možeš izgraditi web stranicu besplatno na Wixu, ali nećete imati naziv domene.

Zamotavanje

Uza sve rečeno, ne možete pogriješiti ni s jednom od ovdje opisanih tri načina. Hostinger nudi apsurdnu vrijednost od 0,80 dolara mjesečno i najbolja je opcija ako zaista pokušavate uštedjeti novac.

Hostgator i SiteGround također pružaju fantastičnu vrijednost, ali naći ćete se u tome da plaćate malo više novca.

Pa, to je to.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara, nemojte biti sramežljivi i ostavite ga ispod, odgovorit ćemo na to što je brže moguće.

Dajemo sve od sebe za neovisno istraživanje proizvoda kako bismo bolje pomogli našim čitateljima u donošenju odluka. Kad se to kaže, želimo čuti i vaša mišljenja. Prihvatamo pojedinačne recenzije koje su informativne i ne promotivne. Ispunite donji obrazac i objavit ćemo vašu recenziju. Reklamne recenzije samih tvrtki neće biti objavljene. Hvala!

Klikom na donji gumb potvrdim da sam pročitao i prihvaćam Uvjeti korištenja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map