Najboljši poceni gostovanje

slika centra za popustKo sem začel svoje prvo spletno mesto, se spomnim, da sem plačal skoraj 40 dolarjev za standardno skupno gostovanje. Gostiteljska industrija je od takrat že daleč.


Ko govorimo o gostovanju, o čemer pravzaprav govorimo, so centri podatkov. Če niste prepričani, kaj podatkovni center pravzaprav misli o vašem najljubšem filmu Sci-Fi s črtami na vrstah računalnikov. Nekako tako, kot je ta slika na desni.

Podjetja, kot je Amazon, so uvedla storitve Amazon Web Services, ki prevladujejo na svetovnem trgu računalništva v oblaku. Rezultat tega so velike ekonomije obsega za gostovanja podjetij, ki lahko zdaj najamejo strežniški del za del tistega, kar so plačevali.

Sodobno poceni spletno gostovanje zagotavlja hitrost, zmogljivost in lastnosti, ki jih dragi zapuščeni načrti gostovanja uporabljajo za del cene.

Ko gre za poceni gostovanje, velja pravilo, da je več strežniških virov, cenejši bo vaš načrt. Iz tega razloga je pot, če želite prihraniti denar pri večjih gostiteljih nad lokalnimi podjetji.

Nasvet za profesionalceTa zapuščen načrt gostovanja, za katerega morda že plačujete 20-40 dolarjev na mesec, lahko kupite za manj kot dolar. Če kupujete od lokalnega avstralskega gostiteljskega podjetja, skoraj zagotovo preplačujete.

V tem pregledu priporočamo le tri podjetja. Prvi izbor je daleč cenejši, poleg tega pa še vedno ohranja velik čas delovanja, zmogljivosti in dodatne funkcije.

Druga dva sta vrhunska izbira za tiste, ki iščejo nekoliko več prilagodljivosti in zmogljivosti.

Če vas zanima, kako preizkušamo čas dela, poglejte tukaj spremljamo naše spletne strani v živo.

Ključne funkcije
 • Najcenejše gostiteljske roke
 • Velika hitrost
 • Enostaven za uporabo vmesnik
 • 24/7/365 Podpora
 • 30-dnevna politika vračanja
Prednosti
 • Hitri časi nalaganja
 • Eden izmed največjih poskusov
 • Dolge promocijske pogodbe
Slabosti
 • Brez brezplačne domene in SSL na najnižji stopnji

V redu, iščete poceni gostovanje. No, našli ste ga. Verjetno mislite, da se morate odpovedati celotnemu kupu, če želite uporabljati storitev gostovanja, cenejšo od dveh dolarjev. Tu se motiš.

Rahlo skeptični smo bili, ko smo prvič naleteli na Hostingerja. Takrat so njihove cene znašale 0,80 dolarja. Z lahkoto jih je bilo odpisati kot drugo storitev gostovanja pod dolarjem. Nato smo jih preizkusili. Hitrosti, ki so jih objavili, so skoraj vsako drugo storitev izstrelile iz vode, njihovi upti pa so zelo blizu 100%.

Kako je bilo to mogoče ?! Poglejmo nekaj njihovih značilnosti.

Hitrost in obdobij

Poglejmo nekaj meritev.

Vse, kar je manj kot 2000 m, je dober čas za nalaganje. To pomeni, da se naloži spletna stran dve sekundi.

Hostinger je objavil Čas nalaganja 389Ms. To pomeni, da so njihove spletne strani nalaganje precej hitro. Hostinger daje prednost njihovim hitrostim strežnika več kot večina in to res kaže.

Podvigi za Hostinger so prav tako smešno dobri. Vsako podaljšanje nad 98% se šteje za dobro. S 99,90% se Hostinger ukvarja z enim največjih naporov v industriji.

Cenitev

Poceni prakse spletnega gostovanja so resnično težava. Zvabijo vas po zelo poceni promocijski ceni, nato pa, ko bo vaš promocijski zamaknjen z njimi, podvojijo ali potrojijo ceno.

Iskreno, Hostinger ni nič drugačen. Vendar pa lahko promocijsko ceno zaklenete za štiri leta. Da, štiri leta. Za nekatere bi to lahko videli kot negativno, za druge pa, ki vas poznajo’Imeli bomo poceni in zanesljivo gostovanje tako dolgo, kar je plus.

Na najnižjem nivoju so težave. Ne’ne prejmete brezplačne domene in ne’ne prejmete brezplačnega SSL-ja. Lahko nadgradite na nekoliko dražji načrt s 3,95 dolarja na mesec (ni ravno drag) in prejmete domeno, SSL ter brezplačne dnevne varnostne kopije.

Kupci bodite pozorni, pribitek po promocijskih cenah za Hostinger je strmejši od mnogih drugih krajev. Lahko zaklenete 1,45 USD na mesec za štiri leta, potem pa boste iskali 7,99 USD na mesec. Načrt 2,95 USD na mesec bi porasel na 11,95 USD na mesec, 3,95 USD na mesec pa bi dosegel 15,95 USD. Hostinger isn’ne igrajo se s temi cenami.

Tako kot katera koli druga storitev gostovanja v tem cenovnem razredu, vas tudi Hostinger rad začne nizko in nato dvigne ceno. Dajo super dolge promocijske pogodbe kar pomeni, da lahko to prakso izkoristi stranka (tj. vi).

Brezplačni graditelj spletnih strani – Zyro

Gostovanje’Graditelj spletnega mesta se imenuje Zyro in pred kratkim so ga v celoti prenovili. Zahvaljujoč množici novih funkcij, ki jih je prejel, gre zdaj od nohta do najboljših graditeljev spletnih strani.

prilagodite gostovanje

Zyro ponuja prijazen uporabniški vmesnik in nekaj funkcij, kot je brezplačni SSL certifikat za preverjanje pristnosti vaše domene, neomejeno shranjevanje SSD in neomejena pasovna širina

Še ena značilnost, ki se nam je zdela zelo uporabna, je bila ogromna knjižnica brezplačnih slik, ki jih lahko uporabite za oblikovanje svojega spletnega mesta, kakor koli se vam zdi primerno.

Če morate zasnovati svoj logotip ali ga izboljšati, lahko to storite tudi tukaj. Zyro’s Izdelovalec logotipov omogoča, da je vaša blagovna znamka bolj dostopna javnosti. Vaš logotip lahko v nobenem trenutku oblikujete brez vsakogar’s pomočjo.

Velik bonus za graditelja in proizvajalca logotipov je, da ni treba imeti nobenih izkušenj z oblikovanjem ali kodiranjem.

Jamstva

Ljubimo garancije tukaj na Best Web Hosting Australia. Pokažejo nam, da je podjetje zaupano v svoje ponudbe. Hostinger ponuja 30-dnevno garancijo za vračilo denarja in 99,99-odstotno garancijo. Če se podaljša čas za nadaljevanje, imate priložnost, da dobite malo denarja.

Spodaj

Dotaknili smo se nekaterih pomanjkljivosti v razdelku o cenah. Noben brezplačni SSL ni zalogaj. Vendar lahko delate okoli tega. Uporaba brezplačnega SSL je lahko zelo enostavna, še posebej pri uporabi WordPress-a. Tu sta dve možnosti SSL pri uporabi najnižje stopnje Hostingerja.

 1. Šifrirajmo – Na voljo prek vseh cPanelov. To je brezplačno potrdilo SSL za katero koli spletno mesto. Juhu!
 2. Res preprost SSL – To je odličen vtičnik, ki sili SSL na vašo spletno stran. Na voljo je tudi vrsta funkcij, ki jih lahko prilagodite.

Druga slabost je brez telefonske podpore, vendar večina storitev gostovanja tako ali tako ne ponuja. Če ste pritrjeni na vmesnik cPanel, boste tudi naleteli na ugotovitev, da Hostinger uporablja svojo ploščo. Uporaba je intuitivna, vendar bodo veterani na spletnih mestih ugotovili, da jim manjka tisto, kar so bili vajeni.

Preberite naš celoten pregled Hostingerja tukaj.

2. HostGator – najboljša premium izbira

Ključne funkcije
 • Spletna stran Builder
 • Odlična predstava
 • 99,9% Počasi
 • 24/7/365 Podpora
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja
Prednosti
 • Dosledni upti
 • Podpora strankam 24/7
 • Neposredne cene
Slabosti
 • Cenejši od Hostingerja

Moja osebna najljubša stvar pri HostGatorju so njihovi oglasi na Instagramu. Iz nekega razloga je slika na njih super od blizu slika njihove maskote. Je grozno.

Vidim te!

Ok, HostGator poleg dejstva, da so njihovi oglasi nekoliko preveč blizu, je vrhunska storitev gostovanja. Imajo zvezdasti sloves in so odlična izbira za cenejše skupno gostovanje.

Hitrost in obdobij

Najboljša stvar pri HostGatorju’s hitrostjo in časom upt doslednost izmed njih. Niso’t najhitrejši in ne’ne boste imeli najboljšega dela, vendar bodo vedno v zgornjem nivoju obeh kategorij.

Vse, kar presega 98%, velja za dober čas in HostGator vedno sedi neposredno nad to oznako.

Medtem ko je bil ravno pod 2000, ga’nikogar ne bi pihalo iz vode, nismo’Ne glede na to, kje je bila hitrost testirana na svetu, sem videl veliko odstopanje od te številke. To govori s HostGatorjem’s številom strežnikov in predanostjo doslednosti.

Cenitev

Postavitev cen HostGator je preprosta. Promocijske cene imajo 2,75 USD na mesec, 2,95 USD na mesec in 5,95 USD na mesec. Te promocijske cene se v osnovi podvojijo, ko se obdobja končajo, vendar jih lahko zaklenete za tri leta.

Kot lahko vidite nadgradnje vam v osnovi omogočajo več domen in odklenete še nekaj orodij. Odlična stvar HostGatorja je ta, da vam omogoča dostop do vseh osnov s svojim načrtom izvalitve.

Lastnosti

Treba je omeniti, da ima HostGator telefonsko podporo. Tudi imajo 24/7 podpora strankam na splošno.

HostGator naredi neomejeno pasovno širino in prostor na disku, skupaj s svojim brezplačnim SSL-jem’izstopajo gole lastnosti. Vsaka ponudba gostovanja mora ponuditi brezplačen SSL in HostGator s tem še okrepi svoj ugled.

Še en čudovit dodatek pri načrtih HostGator je, da za Google AdWords ponujajo tudi dobropis v višini 100 USD. Če nameravate s svojim načrtom gostovanja prodati karkoli ali želite, da se na vaš blog pošlje več prometa, je to odličen način za začetek brezplačno.

Slabe strani

Največja slabost pri uporabi HostGatorja je dejstvo, da ni tako poceni kot Hostinger in ne ponuja enakega koraka kot SiteGround. Kljub temu je najboljši srednji del.

Preberite naš celotni pregled HostGatorja tukaj.

3. SiteGround – najboljši izbrani 2.Premium

Ključne funkcije
 • Hitro osvetlitev
 • Veliko brezplačnih nadgradenj
 • Gostite več spletnih mest
 • 24/7/365 Podpora
 • Brezplačni SSL
Prednosti
 • Vrhunska podpora strankam
 • Fantastično podaljšanje
 • Brezplačno CDN
Slabosti
 • Cena gre nekoliko višje po prvem načrtu

Kar zadeva gostovanje, ne morete zares premagati SiteGround, če ne skočite v zgornje nivoje gostovanja, kar vas bo stalo precej penijev. Na strežnikih SiteGround deluje spletna stran odjemalcev in v prihodnosti bo ta številka rasla. Siteground ponuja najboljšo storitev za stranke, veliko uptime, velike hitrosti nalaganja in dodane funkcije.

Brezplačni SSL

Brezplačni SSL bi moral biti standard pri kateri koli storitvi spletnega gostovanja. Vsako spletno mesto, ki prodaja digitalne ali fizične izdelke na spletu, potrebuje potrdilo SSL. Vsako spletno mesto, usmerjeno na SEO, ga potrebuje tudi, če želite, da se prikaže v Googlovih iskanjih. Če gostiteljska storitev ne ponuja brezplačno SSL, pojdite po drugi poti.

Fantastična podpora strankam

Hostinger in HostGator imata precej super podporo za stranke. Večina podpor za podporo strankam je dobesedno smeti, zajete v vegemite. Nekateri morda razmišljate, da se sliši dobro. Vsepovsod ima tudi ptičje pope – žal.

SiteGround ima najboljša podpora strankam. To je’je grozno, kako hitro se odzivajo na sporočila.

Agenti za podporo strankam na spletnem mestu SiteGround dobro poznajo in so pripravljeni pomagati odpraviti vsako težavo. To vključuje tehnične težave in splošno odpravljanje težav. Kot sem že rekel, ima SiteGround najboljšo podporo za stranke na tem seznamu – To’nekako želijo najeti drugega zaposlenega, da vam popravi stvari, koliko želijo pomagati.

Edina slaba stran je, da je podpora strankam na osnovi klepeta. Podpora za telefon ni na voljo, vendar je sistem za klepet na voljo 24/7. Na voljo je tudi sistem vozovnic z odgovori v 24 urah.

Odličen čas

Zamisli, da obiskovalec z velikim vplivom odide na vaše spletno mesto in ugotovi, da je zmagal’t obremenitev naj vam prinese hladen znoj. Ti’Redko bom imel spletno mesto, ki se pokvari z SiteGround. Nad 99,9% podaljška z zelo malo izpadov. Vse, kar presega 98%, se šteje za dobro. Jasno je, da ste blizu 100%’ponovno v zgornjem ešalonu uptimes.

Brezplačno CDN

Ena najboljših funkcij, ki so vključene v SiteGround, je brezplačno CDN. Mreže za distribucijo v oblaku (CDN-ji) širijo datoteke vašega spletnega mesta po številnih različnih lokacijah po vsem svetu, tako da oddaljenost od strežnika ni težava za obiskovalca spletnega mesta.

To pomeni, da bodo na spletnem mestu SiteGround ne glede na to, kje uporabnik dostopa do vaše vsebine, dosegli primerljivo hitrost do nekoga po vsem svetu. Da, tudi tu v Avstraliji.

Brezplačni prenosi spletnih strani

Morda že imate spletno mesto, ki ga želite iz različnih razlogov prenesti na drugo gostovalno storitev. Ročno prenašanje vašega spletnega mesta je podobno temu, da se prsi zmečkajo – boleče.

Naši dobri prijatelji v SiteGround skrbijo za vas. To celo storijo v dveh dneh. Kot da hočejo, da ti je všeč ali kaj podobnega.

Slaba stran SiteGround

Tako kot karkoli drugega na tem svetu ima tudi SiteGround slabost. Glavni razlog, da SiteGround ni prvi, je, da lahko njihovi načrti postanejo dragi.

Prinašajo vam 3,95 dolarja na mesec, a po tem, ko je vaš prvi načrt nastal, vam zaračunajo več denarja. Zapiranje v triletni načrt ni vedno idealno, vendar je najdaljše, kar lahko izkoristite nizke cene za.

Preberite naš celoten pregled SiteGround tukaj.

Zakaj ne maramo brezplačnih gostiteljev

Pustiti’gremo več, zakaj večina pol dolarja na mesec gostuje.

 • Preprosto vdrto
 • Nevarna
 • Slaba soseska IP
 • Google vas bo sovražil
 • Grozno izpadanje
 • Slaba podpora

Obstajajo nekaj razlogov za izogibanje tovrstnim poceni spletnim gostiteljem pod dolarjem.

 1. Te možnosti ponavadi uporabljajo deljeni IP, ki ga je zelo enostavno kramati in obstaja velika verjetnost, da bi bil drugače ogrožen.
 2. Vaše spletno mesto bo gostovalo na istih strežnikih z mnogimi nezaželenimi spletnimi dnevniki, na katere Google na splošno gleda.
 3. Čeprav so to lahko poceni, bodo počasne z dolgimi izpadi in slabo podporo strankam.

Mnogo poceni spletnih gostiteljev bo imelo grozne nastavitve in grozne zastoje – pogosto ne bodo več provizije za nekaj minut ali celo ur. Če so zanesljivost, kakovost in produktivnost pomembne za vaš posel ali osebni blog (spoiler: so), bi vas zagotovo pozval, da se izogibate kakršnemu koli ultra poceni spletnega gostovanja.

Pustiti’Oglejte si nekatere različne vrste objav v spletu in njihovo ponudbo.

Različne vrste gostovanja

Ni ene velikosti, ki bi ustrezala vsem pristopom, ko gre za poceni spletno gostovanje. Če iščete poceni spletno objavo za osebni blog ali projekt, boste med objavo za majhno podjetje iskali drugačna merila kot poceni..

Skupno gostovanje

Razmislite o skupnem gostovanju, kot je življenje v apartmaju z veliko različnimi ljudmi. Po stanovanju dejansko mislim na IP, kar pomeni internetni protokol. Gostitelj v skupni rabi uporablja skupni naslov IP. To pomeni, da je v istem IP-ju objavljenih veliko različnih spletnih mest. Logika skupnega spletnega gostovanja je, da nobeno majhno podjetje ne potrebuje virov celotnega strežnika, še posebej, če uporablja precej nezahteven CMS kot Spletno mesto WordPress.

S skupnimi sredstvi lahko več podjetij deli en namenski IP ali strežnik, da zadovolji svoje prometne potrebe. Vendar rešitev predstavlja velik problem.

Nimate dostopa do drugih spletnih mest, ki gostujejo v določenem IP-ju. Skupno gostovanje je vsekakor najcenejša oblika gostovanja in večina podjetij na spletu dejansko uporablja skupno gostovanje.

Gostitelji v skupni rabi se razlikujejo po kakovosti storitev in še pomembneje – po ceni. Medtem ko je mogoče najti izjemno poceni skupno gostovanje za dolar, se to običajno imenuje SEO gostovanje.

SEO gostovanje je zgrajeno za hišo in vzdrževanje več spletnih strani za neželeno pošto za namene SEO ali povezav. Te storitve pogosto delujejo na principu obračanja in zgorevanja, kar omogoča gostiteljem, da ustvarijo prihodek in nato preprosto opustijo svoje stranke.

Namenski

namensko gostovanjeNamensko gostovanje je nasprotje skupnega gostovanja. Na namenskem gostitelju je en IP, ki je dodeljen vašemu spletnemu mestu.

Namenski gostitelj je pravzaprav enako izposoji fizičnega prostora na strežniku, ki se nahaja v podatkovnem centru.

Namensko gostovanje je vsekakor najdražja možnost in ni poceni izbira za večino spletnih strani. Priporočam samo namensko gostovanje za mala podjetja ali vse, ki si želite ves čas izjemno zanesljivo gostovanje.

Namensko gostovanje je vsekakor najdražja možnost in ni poceni izbira za večino spletnih strani. Priporočam samo namensko gostovanje za mala podjetja ali vse, ki si želite ves čas izjemno zanesljivo gostovanje.

VPS gostovanje

gostovanje vpsVPS gostovanje oz Virtualno zasebno gostovanje strežnikov je mešanica med namenskim gostovanjem in skupnim gostovanjem. Na VPS najamete del njihovega strežnika ali IP, ki omogoča upravljanje namenskega strežnika v oblaku.

To omogoča veliko bolj robustne funkcije in veliko več pasovne širine. VPS strežniki uporabljajo kapljice za ustvarjanje edinstvenega IP-ja v računalniku v oblaku.

VPS strežniki so odlične možnosti za vse, ki želijo na svojem spletnem mestu gostiti spletna orodja ali druge programe, ki temeljijo na JavaScript.

CDN ali omrežje za distribucijo vsebine deluje tako, da IP spletnih strani posreduje na svoj edinstven IP, ki ga nato uporablja na tisoče različnih spletnih mest. Ker ta IP uporablja toliko spletnih mest’je zaupal Google.

CDN vam omogoča tudi distribucijo vsebine po internetu in se izogibate večkratnim zahtevam po informacijah na strani strežnika. CDN’so brezplačni in enostavni za namestitev.

Če ti’Če bi želeli uporabiti CDN, bi najprej priporočil preprost načrt gostovanja in nato dodal oblak. To bo omogočilo večjo varnostno hitrost in tudi anonimnost.

VPS strežniki so odlične možnosti za vse, ki želijo na svojem spletnem mestu gostiti spletna orodja ali druge programe, ki temeljijo na JavaScript.

CDN ali omrežje za distribucijo vsebine deluje tako, da IP spletnih strani posreduje na svoj edinstven IP, ki ga nato uporablja na tisoče različnih spletnih mest. Ker to IP uporablja toliko mest, ki ji zaupa Google.

CDN vam omogoča tudi distribucijo vsebine po internetu in se izogibate večkratnim zahtevam po informacijah na strani strežnika. CDN je brezplačen in enostaven za namestitev.

Če želite uporabiti CDN, priporočam, da najprej dobite preprost načrt gostovanja in nato dodate trenutek v oblaku. To bo omogočilo večjo varnostno hitrost in tudi anonimnost.

Vodnik za nakup poceni gostovanja

spletno gostovanjeČe ti’ponovno bloger si želite izdelati svoje preprosto spletno mesto, potem bi predlagal skupno gostovanje. Skupno gostovanje vam omogoča, da prihranite denar in povečate, saj vaš blog povečuje promet in prodajo. Ni potrebe, da se zavezujete za dražji namenski strežnik, ko so viri v skupnem gostitelju več kot ustrezni.

Mala podjetja imajo tudi enake zahteve kot blogerji. Večina malih podjetij ne’t dejansko prejemajo veliko število spletnih obiskovalcev. Ta spletna mesta so izdelana bolj za reference in njihove specifične uporabnike.

Zaradi tega so skupni načrti več kot dovolj za vsako majhno podjetje. Če ti’ste majhno podjetje, lahko preverite naše vodnik za majhna podjetja za gostovanje.

Če na vašo spletno stran nekje pride manj kot 3.000 do 4.000 obiskovalcev na mesec, bo kateri koli kvaliteten načrt skupnega gostovanja ustrezal vašim potrebam. Ko se vaše spletno mesto povečuje v prometu in prodaji, morate preiti iz skupnega načrta na poseben načrt.

Morate se zavedati, da vas bodo nekateri gostitelji zaračunali za selitev na spletna mesta ali pa bodo za funkcije, kot so SSL ali varnostne kopije, naložili roko in nogo. Izbira pravega gostitelja vam lahko prihrani veliko denarja v prihodnosti. Ena najpogostejših napak je nabiranje absolutno najcenejšega gostitelja.

Zgodi se, da na začetku prihranite denar, vendar v prihodnosti, ko poskušate na svoje spletno mesto dodati različne funkcije ali ga premakniti na drugega gostitelja, ti isti ponudniki storitev zaračunajo več storitev in dodate dodatne plačane funkcije.

Do trenutka, ko ste’Če boste plačali za vse to skupaj, boste dejansko porabili 3 do 4-krat večjo ceno prvotnega kakovostnega načrta gostovanja v skupni rabi.

Torej moral zgodbe je don’t poceni ven na spletno gostovanje in poskusite iti po načrtu z najnižjimi cenami. Če porabite več kot nekaj dolarjev na mesec, vas’Dobil bom nekaj takega’je veliko višja v kakovosti.

Priporočljivo poceni gostovanje za e-trgovino

Če ti’ponovno spletno mesto za e-trgovino, ki želi ustanoviti novo spletno mesto, se izogibajte skupnemu gostovanju in se odločite za namenski načrt. Spletna mesta za e-trgovino so obsežna za grafiko, medije, videoposnetke in druge interaktivne funkcije.

Za njih je treba zagotoviti več sredstev in časa, kot jih lahko zagotovijo skupni načrti. Čeprav lahko na gostovanju prihranite nekaj dolarjev na mesec, lahko’Definitivno bom izgubil veliko več kot to pri potencialni prodaji in prihodku. Če želite vedeti več, preberite naš vodnik za e-trgovino.

Ljudje so razvajeni. Vsak čas nalaganja, daljši od 12 sekund, bo povzročil, da bodo ljudje skoraj takoj zapustili vaše spletno mesto. Pomen SSL

Pomen SSL

Druga pomembna funkcija, ki jo je treba upoštevati pri e-trgovini, je zaščita SSL. SSL oz Zaščitna zaščita plasti vtičnic ustvari šifriran predor od vašega uporabnika’računalnik do spletnih strežnikov. To ščiti njihove podatke pred hekerji in drugimi zlonamernimi silami.

To je postala zahteva za vsako finančno transakcijo na spletu, pa tudi za vse plačilne procesorje, ki jih je vredno uporabiti. Ti procesorji bodo zavrnili zavrnitev vseh spletnih mest, ki jih ne’nimam SSL-ja. Težava poceni objav je, da za namestitev SSL-ja pogosto zaračunajo več kot 60 dolarjev letno.

Medtem ko je njihov osnovni načrt morda le en do dva dolarja’porabili boste za 50 do 60 USD samo za vaš SSL.

V tem trenutku je sporočilo jasno. Da, lahko dobite poceni spletno gostovanje. Če pa s svojim gostovanjem poskusite poceniti, boste v prihodnosti porabili več denarja. Stvar pri zagonu spletnega mesta je, da ga ne’ne vem, kam bo šla in kako bo rasla.

Pogosta vprašanja o gostovanju s popustom

Kaj je najboljše brezplačno gostovanje spletnih strani??

Ne obstajajo brezplačne storitve gostovanja spletnih strani vredno uporabiti. Tehnično lahko brezplačno gostite na omrežjih Wix, WordPress.com in Weebly. Vendar pa ne boste mogli uporabljati domena.

Ali lahko svoje spletno mesto brezplačno gostim?

Da, vendar boste prejeli veliko slabšo storitev, kot če plačujete nekaj dolarjev na mesec za gostovanje.

Je GoDaddy dober graditelj spletnih strani?

GoDaddy’s graditelj spletnega mesta ni zelo dober. Drugi graditelji spletnih strani, kot so WordPress, Wix, in Kvadratni prostor so boljši.

Je WordPress dober graditelj spletnih strani?

WordPress je najboljši gradnik spletnega mesta, vendar ima veliko krivuljo učenja in morate plačati za gostovanje.

Kaj je najboljši brezplačni graditelj spletnih strani?

Uporaba WordPressa pri gostovanju vašega spletnega mesta na zunanjem gostovanju je najboljši način za izdelavo spletnega mesta. Ti lahko zgraditi spletno stran brezplačno na Wixu, vendar ne boste imeli imena domene.

Zavijanje

Z vsem povedanim ne morete iti narobe s katero koli od tukaj opisanih treh možnosti. Hostinger ponuja nesmiselno vrednost 0,80 dolarja na mesec in je najboljša možnost, če resnično želite prihraniti denar.

Hostgator in SiteGround ponujata tudi izjemno vrednost, vendar boste plačali nekaj več denarja.

No, to je to.

Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje, ne bodite sramežljivi in ​​pustite enega spodaj, odgovorimo nanj čim hitreje.

Trudimo se neodvisno, da izdelke raziskujemo in tako lažje pomagamo našim bralcem pri odločanju. Ob tem pa želimo slišati tudi vaša mnenja. Sprejemamo posamezne ocene, ki so informativne in ne promocijske. Izpolnite spodnji obrazec in objavili bomo vaše mnenje. Promocijski pregledi podjetij sami ne bodo objavljeni. Hvala!

S klikom na spodnji gumb potrdim, da sem prebral in sprejemam Pogoji uporabe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map