Най-добър уеб хостинг 2020

Contents

СРАВНЕНИЕ И ПРЕГЛЕДИ

Тествахме над 30 хост доставчици и го тествахме с 10 години данни, хостващи стотици уебсайтове на нашите клиенти, за да Ви помогнем да намерите най-добрия хост в Австралия.


Изображение

СРАВНЕНИЕ И ПРЕГЛЕДИ

Тествахме над 30 хост доставчици и го тествахме с 10 години данни, хостващи стотици уебсайтове на нашите клиенти, за да Ви помогнем да намерите най-добрия хост в Австралия.


Изображение


хостинг векторЗа последните шестнадесет месеца купихме и изпробвахме всички големи хостинг компании.

Това включва много от големите имена марки като BlueHost, Hostgator и множество други домакини.

Този сайт се основава на много данни, включително нашето тестване на живо на най-добрите 10 хостове (виж отдолу). Разглеждаме различни фактори, включително ценообразуването, техническите характеристики, скоростта и сигурността.

Надяваме се това ръководство да ви помогне при вашето онлайн пътуване. Ако имате някакви конкретни въпроси, не се свържете с нас.

Успех на всички! ��

WEB HOSTЦЕНАВРЕМЕ ЗА НАГРАЖДАНЕРЕЙТИНГ
1. HostPapa $ 2.95 / месец475ms★★★★★
2. Hostinger$ 0.80 / месец389ms★★★★★
3. SiteGround$ 3.95 / месец475ms★★★★★
4. HostGator$ 2.75 / месец657ms★★★★

Кои сме ние?

Преди да започнете да се чудите кой е тази гнусна плаваща глава вдясно. Нека ви представя екипа.

Ние сме екип от трима човека, ръководещ маркетингова агенция за пълно обслужване.

Нейтън ръководи агенция за уеб дизайн на пълни услуги през последните петнадесет години. Често се шегуваме, че той е от момента на стартиране на интернет (не позволявайте на бебешкото лице да ви заблуди). Всяка качествена услуга за уеб разработка често завършва и с управление на уебсайтовете на своите клиенти.

Когато става въпрос за хостинг, Натан знае своите неща. Той е хоства и управлява над 700 уебсайта през Австралия и САЩ. Той е видял хостинг доставчици да идват и да си отиват.

Повече за нас на нашата мисия страница. 

Нашият процес на изследване и проследяване

изображение на проследяване на живо на време и време на престой на уебсайтаНие се стремим да помогнем на нашите читатели да направят информирани данни, базирани на представа за това какво работи и какво не.

За целта през последните няколко години проследихме няколко различни фактора.

Какво проследяваме:

 • престой – колко пъти уебсайтът ви не е достъпен & # x274c;
 • Uptime – колко време е започнало и функционира & # x2705;
 • Време за зареждане – скоростта е необходима за зареждане на вашия сайт & # x231b;

** виждам нашето проследяване на живо тук проследяване на 10 от нашите прегледани хостинг решения **

Други фактори, които разглеждаме, са включени

 • Сигурност – SSL, тестове за продаваемост & # x1f46e;
 • Поддръжка – 24/7? Полезна? Приятелски настроен? & # X1f642;
 • Миграция – помагат ли ви да мигрирате съществуващи сайтове? & # X1f4bc;
 • Builder на уебсайтове – идва ли с безплатен? & # X1f477;
 • Технически спецификации – какви са техните центрове за данни като & # x1f5a5; & # xfe0f;

Как да използвате това ръководство

За да опростим нещата и да не те затрупаме със стотиците възможности за избор, ние подредихме нашите препоръчани хостове в числов ред.

Първият преглед е най-препоръчителният ни. С преминаването на топ 3 не е необходимо да препоръчваме тези хостове въз основа на нашите тестове. 

Най-добър хостинг Австралия – 2020 Отзиви

1. HostPapa ($ 2,95 на месец) Най-добрият хост

HostPapa предлага Aussie хостинг читатели 67% отстъпка + безплатна регистрация на домейни

лого на hostpapa

Време за зареждане: 475Ms
Uptime: 99,95%
Цена: $ 2,95 / месец (Редовни $ 13,99 / месец)
поддържаЧат на живо

Вземете вашата отстъпка от HostPapaИзображение

Нашите отзиви се фокусират главно върху трите S на това, което прави добър домакин: сигурност, мащабируемост и поддръжка. Въпреки че някои от критериите, които сме използвали, показват незначителни разлики между хостинг платформите на много фронтове, смятаме, че HostPapa се откроява по няколко начина. Като начало, техният стартов пакет включва всички функции, много други хостинг услуги таксуват премия за достъп.

Тяхната линия е „вземете всичко необходимо, за да успеете,“и правят всичко възможно да предоставят. На най-основното ниво на обслужване ще получите два безплатни уебсайта и регистрация на домейни, 100 гигабайта SSD памет, което е актуалният златен стандарт на надежден хостинг техник, немерен широчина на честотната лента и гарантирано време за работа от 99,9 процента

Вие също получете безплатен домейн с регистрация на основния споделен хостинг план. HostPapa също беше любезен, за да даде на нашите читатели огромни 67% отстъпка за основните си планове и над 50% за останалите им планове. Вижте офертата им тук.

⬆️ Използвайте тази връзка ⬆️ стрелка, сочеща към връзката за отстъпка на hostpapa да заявите вашата отстъпка от нови хостинг пакети.

Това е достатъчно, за да се гарантира бързината и надеждността, от които повечето уебсайтове се нуждаят, за да останат конкурентоспособни, но това не е всичко, което ще получите.

уебсайт-функцииСтартираният план включва и „всички основни характеристики“. Те включват LetsEncrypt SSL, безплатен създател на уебсайтове и безплатни трансфери, ако искате да преместите съществуващия си уебсайт към тяхната платформа. Това също означава, че имат широкообхватни възможности за поддръжка, които са проектирани да ви позволят гъвкавостта да използвате софтуера, PHP и операционните системи, които са най-подходящи за вас, без притеснения относно съвместимостта.

Придвижването до първокласния план за бизнес Pro не повишава твърде много цената, за да се възползва SMB, и ви дава ниво на функционалност, за да захранвате дори най-голямата корпоративна мрежа. Това включва разширени функции като неограничени имейли и SQL бази данни, подобрения на производителността като увеличаване на производителността с 300 процента и неограничен брой уеб страници и разширени решения за сигурност като SiteLock, WildCard SSL и подобрена поверителност.

Като цяло HostPapa доставя

Какво ще кажете за страхотна репутация и високи резултати от отзиви от професионални уебсайтове като нашия и опита на реалните потребители? HostPapa има среден рейтинг на удовлетвореността от 9 от 10 звезди в категории като надеждност, цени и функции. Най-високият им резултат, 9,2 от 10, е в категорията подкрепа. Това не е компания, която ще ви регистрира и след това ще изчезне. Те предлагат денонощна помощ, видео уроци и обширна база от знания, сред другите перки.

HostPapa също предлага 100 процента гаранция за удовлетвореност и 30-дневна безплатна пробна версия.

2. Хостингер – най-добър хостинг с отстъпки ($ 0,99 / месец)

hostinger

Време за зареждане: 841Ms
Време за изпълнение: 99.3
Разходи: $ 0,99 / мес
поддържаЧат на живо

Посетете Hostinger.com


Hostgator

Защо Hostinger е най-добрият избор за евтин хостинг? Като начало той ви предлага една и съща функционалност и сигурност, както ще получите от хостинг платформи от висок клас с удобен за потребителя интерфейс, където можете да правите промени в фактурирането, да следите имейлите си и да управлявате всичките си домейни. Всичко това идва с бюджетни цени.

Нека да се потопим по-задълбочено в това, което прави Хостингер най-добрата евтина хостинг услуга в момента на пазара.

Прочетете пълния ни преглед на хостингер

Репутация и надеждност

Хостингър е доказал, че те са надеждна мрежа, която техните клиенти могат да разчитат, че ще бъдат там за дълги разстояния. Те предлагат гъвкави хостинг пакети, които са създадени да задоволят всякакви нужди или бюджет. При средно време на работа от 99,88 процента, можете да предадете уверено въздуха на собствените си посетители.

Ценообразуване

Това е мястото, където се свеждаме до азотно-зърнестия. Има много безплатни хостинг планове, които предлагат по-евтина алтернатива, но малко повече. Хостингер плановете започват от само 0,99 долара на месец за стандартен споделен план с един домейн, а най-добрите им решения за хостинг на VPS започват от едва 4,95 долара на месец. За разлика от други евтини услуги, няма скрити разходи или внезапни повишения на цените. Всъщност вашите тарифи дори няма да се увеличат, докато не сте били с тяхната услуга поне четири години.

Характеристика

Къде другаде можете да намерите достъпна опция, която ви предоставя функциите, които искате, без да се отказвате от скоростта, която днешните потребители очакват? Наличните функции струват всички разходи, но Hostinger предоставя и добавена стойност, която надхвърля основната. Hostinger също поддържа повечето операционни системи, MySQL и FTP файлове и е оптимизиран за WordPress.

Във всеки план е включен безплатен създател на домейни и уебсайтове, наречен Zyro, за които не са нужни умения за кодиране или дизайн. Това идва с безплатен SSL сертификат за удостоверяване на вашия домейн, неограничено SSD съхранение и неограничена честотна лента, както и безплатни изображения, които можете да използвате за проектиране на нашия уебсайт. Това ви позволява да мащабирате нагоре или надолу според вашия трафик и темп на разширяване, без да плащате повече. Дори основният им споделен план включва 100MB честотна лента и 10 Gb за съхранение, което е достатъчно за всеки начинаещ.

И накрая, с Zyro можете да създадете професионално лого за секунди. Използвайте креативността си за добро използване с Hostinger’s нова функция, която ви позволява да създавате лога за вашата марка за нула време и без нужда от дизайнер’помощ. И то’s удобно се нарича Производител на лого. Можеш’няма да го пропусна.

Притеснявате се за сигурността? Тогава ще оцените факта, че хостингерът поставя на първо място целостта на вашите данни. С техния VPS план ще се насладите на криптиране на състоянието на индустрията и всички планове включват ежедневни резервни копия.

Поддръжка на клиенти

Те не се забъркват, че са евтини, но това не означава, че обслужването им е нестандартно. Хостингер знае, че услугата на една компания е толкова добра, колкото и подкрепата, която предлагат на своите лоялни клиенти. На имейлите се отговаря само за няколко часа. Освен това имате възможност да се свържете с тях чрез онлайн чат на живо или интегриран домофон 24/7/365. Можете също така да получите достъп до обширна база знания и уроци направо от техния уебсайт.

Има причина тази компания да бъде обичана от 29 000 000 чиновници и да брои. Хостингер не копне думи. Те казват какво имат предвид и имат предвид това, което казват. Когато изберете тази хостинг платформа, ще получите надежден, евтин хостинг, на който можете да се доверите.

3. Siteground – най-добра поддръжка и миграция ($ 3,95 / МЕСЕЦ)

Най-добрият цялостен хостинг за цена / скорост / неувреме и непобедима поддръжка

Време за зареждане: 475Ms
Uptime: 99.95
Цена: $ 3.95 / месец
поддържаЧат на живо

Посетете SiteGround.com


SiteGround

Досега любимият ни. Почти всички наши лични уебсайтове и нови клиентски сайтове използват Siteground. Очаквайте го на малко по-висока ценова точка от другите две момчета, обаче качеството е несравнимо.

Прочетете пълния ни преглед на Siteground.

Непобедима поддръжка

24/7 Поддръжка, която може да отговори на всякакъв вид технически въпроси. Поддръжката на сайта е спечелила награди за техния високо обучен персонал. Няма да намерите нищо подобно.

Голяма скорост и неувреме

Siteground има някои от най-бързите скорости с центрове за данни, разположени в целия свят.

Инсталиране с едно кликване и безплатен SSL

Можете буквално да инсталирате новия си WordPress сайт с едно щракване. Те също предлагат безплатен SSL, което е абсолютно задължително за всеки, който взема пари на своите сайтове. Това ще ви спести 150-200 долара годишно в сравнение с други домакини.

Най-добрият избор за начинаещи

Ако сте нови в блогването или създаването на собствен сайт, siteground определено е най-добрият избор за начинаещи. Лесен е за използване с лесен за навигация интерфейс.

4. Hostgator Cloud Hosting – Runner Up (само $ 2,99 / месечно)

HostGator

Време за зареждане: 657Ms
Uptime: 99.4
Цена: $ 2.99 / месец
поддържаЧат на живо

Посетете HostGator.com


Hostgator

Включва: безплатна електронна поща, ежедневно архивиране, безплатни SSL (много ценни), трансфер на сайтове, безплатен уебсайт за изграждане

Hostgator отдавна е надеждно хостинг решение. Хиляди бизнеси и блогъри се доверяват на хостхатор, за да предоставят уеб хостинг за всички нива на бизнеса.

Прочетете пълния ни преглед на HostGator

Страхотна поддръжка

Hostgator съчетава качествено време за изпълнение и страхотно обслужване. Освен това се предлага на много разумна цена и предлага гъвкави планове с нарастване на вашия бизнес / трафик.

Конкурентни цени

Домакин Gator предлага някои наистина намалени цени за нови уебсайтове, както и някои гъвкави планове за всички различни нужди.

5. A2 хостинг – голяма скорост и време за зареждане ($ 3,92 / месец)

HostGator
Време за зареждане: 601Ms
Uptime: 99.1
Цена: $ 3.92 / месец
поддържаЧат на живо

Посетете A2Hosting.com


a2 хостинг

A2 е друг качествен хост, който се гордее с добра поддръжка и надеждност. Използвахме A2 за много от нашите хостинг пакети както за нашите австралийски клиенти, така и за нашите американски / канадски клиенти. Работи добре от всички градове в Австралия.

Прочетете пълния ни преглед на A2Hosting

Другите момчета – Темите не са успели скоростUptime Или поддържа

Останалите отзиви са всички останали момчета, които проследяваме през последните няколко месеца. Въпреки че те по никакъв начин не са лоши, те не влизат в челната тройка. Помнете критериите ни, които имахме за нашите тестове, по-долу сайтовете не успяха поне по един от най-добрите критерии.

Ето ги в ред или най-препоръчително най-малко.

6. Bluehost – www.bluehost.com


Изображение

Средно време: 99.74

Средно време за зареждане: Средно време на 1.765Ms (тествано от австралийски градове)

Посетете Bluehost.com


a2 хостинг

Ако сте имали достатъчно късмет, че някога сте преминали към Bluehost, тогава ще знаете, че благодарение на усъвършенстваното им пренасочване във Facebook, сега завинаги ще бъдете преследвани от реклами Bluehost.  Повечето от тези реклами се хвалят как Bluehost е най-доброто хостинг решение онлайн.

Въпреки че е добър избор, той определено не е най-добрият.

Истината е, че Bluehost е бил един от водещите уеб хостове, но през годините непрекъснато изостават в представянето си.  Скоростта на техните страници непрекъснато намалява и от нашите данни можем да видим тенденции за увеличаване на времето за зареждане на страниците и по-бавна производителност във всички наши сайтове, базирани на Bluehost.

Ако сте блогър и търсите личен сайт, не бих препоръчал Bluehost, те се опитват да изтръгнат всяка стотинка от вас. Ако сте бизнес, определено не избирайте Bluehost. Ще се придържам към нашия най-добър избор и използване на Siteground.

Прочетете пълния ни преглед на Bluehost

7. Arvixe – www.arvixe.com


Изображение

Средно време: 99.71
Средно време за зареждане: 2.654Ms

Така Arvixe е достоен хост, различен от факта, че сървърите им са изключително бавни, особено за пазара на Aussie. Продължителността им всъщност е доста ниска в сравнение с някои от другите момчета.

Обслужването е средно. Някои от техните агенти не са толкова квалифицирани и отговарят на въпроси въз основа на скриптове, така че чувствате, че всъщност не говорите с истински човек.

Най-голямото нещо при Arvixe е бавното зареждане на страниците, което може да повлияе на потребителското изживяване и на вашето SEO.

8. iPage – www.ipage.com


Изображение

Средно време: 99.84
Средно време за зареждане: 994Ms

iPage определено е рентабилен избор. Всъщност нямам големи оплаквания с тях, но също така няма нищо, което да е изключително впечатляващо в скоростта, продължителността и обслужването на техните страници..

iPage е като закупуване на 7-11 хотдог. Да, ще ви напълни и няма да сте гладни. Работата свършена. Въпреки това, има много по-добри опции, когато става въпрос за хостинг за приблизително една и съща цена.

Услугата също е ударена или пропусната. Наистина зависи от агента. Имах няколко случая, в които служителите бяха доста полезни и няколко агенти, които сякаш просто започнаха работата предишния ден.

9. Хостинг на инмоции – www.inmotionhosting.com


Изображение

Средно време: 99.87
Средно време за зареждане: 1020Ms


Посетете InMotion хостинг

InMotion хостингът е много популярен избор за много фирми, базирани в САЩ. Имат прилично обслужване, цени и поддръжка. Основният проблем е, че те закъсняват на време за зареждане на страници в сравнение с други хостинг компании.

Тъй като по-голямата част от техните клиенти са базирани в САЩ, техните центрове за данни не са’t настройка добре за австралийски компании.

InMotion определено би бил по-висок в нашия списък, ако беше’t за техните леко лагични времена на зареждане на страницата.
Прочетете защо оценихме Inmotion хостинг на 7 място в нашите рецензии

10. FatCow – www.fatcow.com


Изображение

Средно време:  Средно видяхме 99.83
Средно време за зареждане: Средно време за натоварване беше 1432Ms от Сидни / Бризбейн, комбинирани.

InMotion хостингът е много популярен избор за много фирми, базирани в САЩ. Имат прилично обслужване, цени и поддръжка. Основният проблем е, че те закъсняват на време за зареждане на страници в сравнение с други хостинг компании.

Тъй като по-голямата част от техните клиенти са базирани в САЩ, техните центрове за данни не са добре настроени за австралийските компании.

InMotion определено би бил по-висок в нашия списък, ако не беше тяхното леко разтеглено време за зареждане на страницата.

11. Уеб хостинг подложка – www.webhostingpad.com


Изображение

Средно време: Видяхме грубо 96.63
Средно време за зареждане: 1,821Ms от Сидни, Бризбейн и Канбера.

Не използвайте този хост. Продължителността им е твърде ниска, за да се препоръча. Подозирам, че използват антикварни сървъри, които не могат да бъдат в крак.

Няма причина да плащате редовни цени за този вид скорост на натоварване.

Поддръжката на клиентите също е зверска. Те дори не отговарят на половината от времето. Други доставчици също споменаха своите ограничителни Условия за ползване.

Уеб хостинг Pad предлага някои наистина ниски цени, но просто НЕ си струва.

12. Уеб хостинг Buzz – www.webhostingbuzz.com


Изображение

Средно време: 96.73
Средно време за зареждане: 1,734Ms

Отново това не е най-добрият ни избор. Подкрепата всъщност беше доста добра и тарифите им бяха разумни, но не можем да преодолеем техния товар / време на престой. С все по-изоставащите скорости на страниците това е малко прекалено много за нас.

Не се препоръчва.

13. Honster Monster – www.hostmonster.com


Изображение

Средно време: 99.63
Средно време за зареждане: 1,004Ms

Средна скорост на страницата, време за зареждане и поддръжка. Няма нищо голямо или твърде ужасно да кажем за Host Monster. Ние обаче смятаме, че можете да постигнете по-добро качество с Siteground или някой от нашите 3 най-добри избор за същата цена.

Host Monster също няма центрове за данни, които са оптимизирани за пазара на Aussie.

14. Метро домакин – www.hostmetro.com


Изображение

Средно време: 99.63
Средно време за зареждане: 1,424Ms

Host Metro получава много нови клиенти с агресивна онлайн реклама и тяхната оферта за „заключване на цените“, която помага да конвертирате голяма част от потенциалните си купувачи.

Въпреки тази стойност, която се опитват да поставят пред тях, те би трябвало да похарчат това за получаване на подходящ сървър, тъй като времето им за зареждане е гранично смешно. С времена на зареждане като това, което преживяхме, не само ще трябва да накарате посетителите на вашия сайт да чакат около това, ще се отрази и на ефективността ви в онлайн маркетинга и дори на SEO.

Не се препоръчва.

15. Хостинг 24 – www.hosting24.com


Изображение

Средно време: 99.78
Средно време за зареждане: 1,655Ms

Мисля, че можете да видите модела тук.

Сайтовете навсякъде от позиция 1-5 са тези хора с много по-бавни времена на зареждане. Хостинг 24 е път зад бара, когато става дума за време за зареждане.

Почти е, че техните сървъри са в Сибир само с един център за данни.

Ако управлявате сайт за електронна търговия и мислите да използвате този доставчик…. тичам.

16. Просто домакин – www.justhost.com


Изображение

Средно време: 98.48
Средно време за натоварване: 1,055Ms

Така че Just Host не беше толкова лошо, когато стана дума за продължителност и зареждане на страници, но тяхната поддръжка е безумно лоша. Не съм сигурен как една компания може да функционира дори през 2019 г., като използва толкова слабо обучен помощен персонал.

Друга забележка, те имат система за многостепенно ценообразуване, което означава, че когато увеличите мащаба си до услугата, която искате, ще плащате същата цена като услуга от най-високо ниво.

17. Site5 – www.site5.com


Изображение

Средно време: 98.11
Средно време за зареждане: 1,155Ms

Нямам много лоши неща да кажа за сайта 5. Някои от нашите легални клиенти го използват от известно време и сякаш се радват на услугата.

Бих казал, че всичко в сайта 5 в най-добрия случай е средно. Това е като да получите обикновен сандвич с шунка и сирене. Ще ви напълни, но не оставяте много впечатлен.

18. Домакин девет – www.hostnine.com


Изображение

Средно време: 99.11
Средно време за зареждане: 851Ms

Домакин Девет е малкият брат на гигантската компания за милиардерски долари, наречена EIG. Като се има предвид, че очакваме много по-добри резултати от този хостинг доставчик, отколкото сравнително средните резултати, които получихме.

Подкрепата беше прилична. Скоростта на страницата беше нормална, а продължителността на работата беше добра, но предвид финансовата им поддръжка на услугите решихме, че ще очакваме малко повече от тях.

Друг проблем, който отбелязахме, е, че техният персонал изобщо не ни е уведомил, когато тестовите ни сайтове се понижиха.

19. Ракета-домакин – www.hostrocket.com


Изображение

Средно време: 97.11
Средно време за зареждане: 757Ms

Отново средно за всички. Бихме поставили Host Rocket по-високо в списъка, ако не беше сравнително високата им цена за настройка (те ви таксуват такса).

За същата стойност отидете с един от нашите най-добри трима хостове.

20. Green Geeks – www.greengeeks.com


Изображение

Средно време: 98.11
Средно време за натоварване: 1,240Ms


Посетете GreenGeeks

Greek Geeks е екологичен уеб доставчик и има доста страхотна поддръжка, време за зареждане и време за работа – поне в САЩ.

Но нейните центрове за данни просто могат’не се справяте добре с австралийски трафик и това’и защо се показва на място номер 18.

Ако сте клиент, базиран в САЩ, аз бих предложил Green Geeks със сигурност. Цените им са прилични и дори хвърлят в безплатен домейн.

21 средна фаза – www.midphase.com


Изображение

Средно време: 95.81
Средно време за зареждане: 1,543Ms

Просто не използвайте Mid Phase. Ужасно всичко.

Комбинирайте това с тяхната политика за връщане на пари и това ви кара да мислите, че нарочно се опитват да се провалят?

Ръководство за купуване на хостинг

Освен ако не сте бизнес, който получава над 500 000 гледания на месец, която и да е от хостинг компаниите, обяснени по-долу, е чудесен избор.

Не забравяйте, че всички хостинг компании ви позволяват да увеличите мащаба си с увеличаване на трафика или изискванията за услуги.

Uptime / Надеждност

висококачествено изображение на уеб сървър, който изтегля информацията

Помислете за това като основно за това колко често вашият уебсайт пада. За голям бизнес това може да бъде катастрофално. Ще загубите клиенти и определено ще загубите доверие в марката си.

Качествените домакини почти никога не намаляват и когато го направят, е планирано. През повечето време ще получите известие, показващо, че ще има планирана поправка за поддръжка или някакъв друг технически проблем. Качествените домакини планират около тази непредвидена ситуация и слизат само когато спите.

Някои от сайтовете, които тествахме, имаха над 1800 случаи на престой. ��

висококачествено изображение на уеб сървър, който изтегля информацията

Помислете за това като основно за това колко често вашият уебсайт пада. За голям бизнес това може да бъде катастрофално. Ще загубите клиенти и определено ще загубите доверие в марката си.

Качествените домакини почти никога не намаляват и когато го направят, е планирано. През повечето време ще получите известие, показващо, че ще има планирана поправка за поддръжка или някакъв друг технически проблем. Качествените домакини планират около тази непредвидена ситуация и слизат само когато спите.

Някои от сайтовете, които тествахме, имаха над 1800 случаи на престой. ��

Скорост на сайта

Иконка за скорост на САЙТА

Всички искаме бърз уебсайт, който не’t изоставане. Съвременният клиент е разглезен и всичко по-дълго от 5 секунди е твърде дълго. С мобилни ускорени страници, което е още по-важно.

Нашите показатели за връщане през последните десет години ни позволиха да сравним средното време за натоварване във всички големи австралийски градове, включително Сидни, Бризбейн, Аделаида.

Сравнихме тези резултати със средните скорости в САЩ, за да следим времето за натоварване. Нашите най-добри записани времена на натоварване бяха 226ms и абсолютно най-лошото беше над 2850 мс (приблизително 11.5X по-бавно).

Поддръжка на клиенти

забавен мейм за поддръжка на клиенти

Поддръжката на клиентите е голям фактор. Някои имат страхотна услуга, при която на вашите въпроси ще получите отговор след няколко секунди, докато други ще ви оставят да чакате цял ден. Работихме с някои доставчици, които дори не предоставят чат на живо и вместо това използват остаряла система от билети.

Нека си го кажем. Вие искате хостинг доставчик, който е там за вас 24/7. ��

Определено мога да кажа, че нашите три най-препоръчани хостинг компании са най-добрите, когато става въпрос за хостинг поддръжка. Нашият топ избор всъщност спечели награди за безумно доброто им обслужване на клиенти.

Не е необходимо да тестваме обслужването на клиентите, защото ги използваме от известно време.


  Най-важната присъда в намирането на качествен уеб хостинг

  Готови ли сте за това? “Избягвайте евтиния уеб хост. ” 

  Не мога да подчертая това достатъчно, защото през последните няколко години се справихме със стотици фирми, които искат или да мигрират съществуващия си хостинг към друг доставчик, да добавят нови функции или да отстраняват технически проблеми.

  Важно е да се разбере, че уеб хостинг индустрията е пълна с измами и хората се опитват да изкарат огромни суми от новобранци (говорим за милиони долари). Тези хостове използват изключително нискокачествени сървъри, които са уязвими за нарушаване на сигурността и абсолютно не правят глупости за своите клиенти.

  Ако се чудите кой? Нека да кажем някои имена:

  • Godaddy е готов да ви таксува 5X редовни цени.
  • Мрежови решения. Буквално не мога да намеря достатъчно лоши неща, които да кажа за тази компания.

  Въпросът е, че ако плащате за евтин хостинг, ще ви хрумне време за преминаване към друг доставчик и в процеса на използване на по-евтин доставчик в крайна сметка ще плащате 3-4X за доплащане и добавки.

  Наясно съм, че за новите собственици на бизнес или блогъри спестяването на няколко долара в началото е жизненоважно, но не евтино на вашия уеб хост.

  Проблеми с евтини доставчици в ред на важни:

  1. Сериозни нарушения на сигурността (13 милиона откраднати пароли от основен домакин с отстъпки)
  2. Огромни доплащания за всичко. $ 70-80 за SSL, $ 20-30 Защита на поверителността, $ 20-30 Регистрация на домейни =Допълнителни 150-200 / година :( :(
  3. Лоши IP квартали прави уебсайта Ви труден за класиране Топ 1-5 (Проверете вашия IP квартал)

  Австралийски домакини = лошо
  Сингапурски хостинг = Добър

  Да малко богохулство за всички умрели тежки Aussies. Австралийски хостинг гадно. Винаги е гадно. дон’повярвайте ми, ето’е някои данни.

  изображение, показващо скорост на интернет в Австралия

  Да, номер 46. Долу три места от Тайланд. ��

  Причината за този ужасен резултат, който наистина има’t подобрен през последните няколко години е два пъти.

  • ☑️Разстоянието – Аз го правя’няма нужда да ви обясня това. Всеки, който е качил самолет навсякъде, знае, че сме доста далеч от останалия свят.
  • Ck Липса на иновации на австралийските компании – Аз’работя в индустрията известно време и лично съм срещал някои от най-големите доставчици на интернет услуги или хостинг изпълнителни компании. Те отказват иновации и се чувстват доста удобно да контролират голям процент от австралийския хостинг и да изискват прекомерни цени Все пак има решение……

  Вижте интернет кабела на подводницата Indigo.

  изображение на индиго подводен кабелТази жица беше инициатива, създадена от SubPartners, Telstra, Indosat Ooredoo и Singtel за свързване на Австралия със Сингапур. Телта всъщност е два комплекта фибероптици с изключителен капацитет за 20 терабита в секунда.

  Макар че може да си мислите, че това няма нищо общо с хостинга, това го прави. По-бързите скорости позволяват на посетителите от и извън Австралия достъп до информация много по-ефективно.

  Ето защо моят най-препоръчан хост използва огромен чисто нов център за данни, базиран в Сингапур ….
  ×


  Видове обяснения на хостинга

  видове уеб хостингКогато за първи път започнете да четете за различните опции, достъпни за хостинг, това може да бъде малко преодолимо. Изглежда има безкраен избор при всяка хостинг услуга, която обещава, че тяхната е „най-добрата“ за вашите нужди. Ценовите точки го правят още по-неясен.

  Някои доставчици се стремят да ви дадат най-евтината цена на хуманно ниво, която изглежда като абсурдно евтини цени от 1-2 долара на месец. Други дори предлагат хостинг безплатно. Въпреки тези начинаещи често избират прекалено мощни хостинг пакети, от които не се нуждаят.

  Простото правило, което се придържаме е – вземете просто хостинг решение и след това прераснете в пакетите с по-висок край.

  Например доставчици като SiteGround предлагат много гъвкави планове, които позволяват на сайтовете да се увеличават в хостинга с увеличаване на трафика им.

  Кое е точно за вас?

  По-голямата част от хостинг плановете могат да бъдат категоризирани в пет основни типа: Shared, VPS, Cloud, Dedicated и Reseller. Нека разгледаме всеки от тях.

  Споделен хостинг

  Когато става дума за най-евтините планове за нови сайтове, споделен хостинг е това. Мислете за това като за отдаване под наем на апартамент в голям претъпкан комплекс. Колкото по-качествено е споделеният домакин, толкова повече стая имате в апартамента си, но никога не разполагате със собствена собственост.

  По-евтините споделени домакини набиват много хора не само в една и съща сграда, но дори и в една и съща стая.

  Апартаментът ще бъде IP адрес на вашия уебсайт. Идеята на споделения хостинг е, че повечето уебсайтове не получават много трафик, така че няма причина да им се предоставят значителни ресурси на сървъра. Вместо това те могат да споделят тези ресурси с голям пул от други сайтове.

  За повече малки фирми и блогъри споделеният хостинг е най-евтината опция за уеб хостинг. Когато използвате споделен хостинг, уверете се, че изберете център за данни, разположен по-близо до потенциалните ви посетители.

  VPS

  VPS хостингСлед като надминете възможностите, предлагани от споделения хостинг, много хора ще изберат виртуален частен сървър или VPS. Тези мрежи ви предлагат разширена мощност, без да се налага да плащате за специален сървър. Можете да очаквате по-голяма мощност от VPS, тъй като по-малко хора посещават вашия сървър.

  Друг плюс на използването на VPS е, че имате пълен контрол върху сървъра. То’всъщност е като да имаш собствена къща. Няма нужда да го споделяте с никой друг.

  облак

  Облачният хостинг стана доста популярен напоследък с услуги като Cloudflare, които се използват в САЩ. Работи като VPS, но няма специален физически адрес, вместо това сървърът е разпределен в много стотици компютри. Това води до по-бързо време за зареждане и е много мащабируемо решение.

  Една от най-добрите части на използването на Cloud базиран хостинг е втората, която искате да увеличите скоростта си, всичко необходимо, е бърза заявка до хостинг компанията. Можете също така лесно да увеличите използването на процесора и дисковото си пространство.

  Ако продължителността на работа и възможността за мащабиране много бързо е проблем за вашия бизнес, отколкото трябва сериозно да обмислите хостинг в облака. Всички наши прегледи предлагат и облачни решения.

  С облачния хостинг можете да получите достъп до множество сървъри, които ви позволяват да използвате различни центрове за данни, а също така поддържате вашата информация поверителна и защитена.

  Посветен

  Опцията на върха на линията е посветен хостинг. Това означава, че имате цял сървър, работещ за себе си, който е ангажиран с работата на уебсайта си.

  Те са чудесни, ако извършвате множество финансови транзакции на уебсайта си или изобщо се притеснявате за объркване. Те предлагат и най-високо ниво на сигурност.

  Хостинг на базата на риселъри

  риселър хостингПомислете за хостинг на дистрибутори като уеб хостинг с бели етикети. По същество човек A би поддържал сървъра, докато лице B ще продава хостинг, сякаш самите доставчици на хостинг услуги.

  Реселър хостинг ви позволява да използвате някоя от гореспоменатите форми на хостинг: посветен, VPS, облачен и споделен.

  Реселлърите често купуват достъп до мейнфрейми или сървъри с голям капацитет и след това разпределят различни части от тях на различни уебсайтове. Този хостинг също изисква много по-големи технически познания за cPanel и други хостинг аспекти.

  Различен хостинг CMS

  CMS или система за управление на съдържанието позволява на потребителя да добавя ново съдържание или да променя старо съдържание на своя уебсайт. Това е основно интерфейсът, който той / тя използва. Различните CMS работят с различни хостинг планове, а някои са по-подходящи за различни цели.

  WordPress хостинг

  76% от уебсайтовете онлайн използват WordPress и това е най-популярната CMS онлайн. Създадена през 2003 г., тя се превърна в най-добрият избор за повечето блогъри или малки фирми. WordPress позволява широк спектър от персонализирани функции и инструменти. Прочетете нашата подробна статия за най-добрите домакини на wordpress в Австралия.

  Инсталира се бързо и има голяма сигурност. Поддръжката също е много по-лесна за намиране, когато използвате WordPress. Ако още не сте създали уебсайт, аз силно препоръчвам да използвате WordPress. Ще отнеме известно време, за да свикнете, но това е хлябът и маслото от онлайн света.

  PHP хостинг

  PHP хостингPHP е стар училищен език, който използва скриптов код / ​​език от страна на сървъра. Първоначално терминът PHP се отнася за термина “Лична начална страница”.

  Всеки път, когато използвате WordPress, Joomla или Drupal’s основно използване на PHP скрипт за извършване на команди и допълнения. WordPress CMS предоставя на потребителя приятелски UX и много гъвкавост. Ако имате много специфични функции и приложения, които искате да са инсталирани на вашия сайт I’ предлагам да се сдобиете с PHP програмист.

  Уебсайтове, базирани на Java

  Java се използва предимно за уеб приложения. Всеки уебсайт, който има фантазия и графики, използва JavaScript по някакъв начин.

  С течение на годините тя губи популярност за блогърите и малкия бизнес. Но за големи E-com сайтове като Ebay или Amazon, всичко това е javascript. Ако търсите супер висок клас функции, отколкото JavaScript е това, което ще ви трябва.

  Joomla

  Joomla е друга CMS като WordPress. Това е може би втората най-популярна CMS платформа. Това определено не е толкова лесно за използване като WordPress. Лично аз не обичам да използвам Joomla и препоръчвам на всички наши клиенти да използват WordPress, тъй като ми е по-удобно за SEO.

  Хостове, базирани на Windows или Linux

  Спомнете си преди, когато говорихме за специализирани сървъри?

  Всеки сървър изисква ОС (операционна система). Това означава, че вашият хостинг е по-лесен на базата на Linux или Windows. Нека разгледаме разликите.

  Windows

  прозорци-логоWindows е водещият Microsoft. Изборът на Windows-базиран хост ви позволява да стартирате Window’s бази данни / приложения и по-сложни скриптове за програмиране като ASP.Net. Windows предлага по-голяма гъвкавост от обикновените скриптове, можете също така да използвате PHP или дори MySQL без никакъв проблем. В повечето случаи хостът, базиран на Windows, струва малко повече от хост на Linux. Сривовете в системата на Windows също са малко по-чести.

  Linux хостове

  Повечето сървъри в света работят на Linux. Това е отрасловият стандарт и с основателна причина. Linux сървърите са надеждни и могат да се справят с почти всички съвременни скриптове и езици за програмиране. Повечето приложения могат да работят и на Linux без проблем. Linux системите понякога се наричат ​​LAMP, което означава Linux, Apache, My SQL и PHP (всички скриптове за програмиране за уеб хостинг).

  Каква е сделката с неограничен хостинг?

  Ще чуете много хостинг доставчици да споменават нещо за неограничени планове. Или под формата на честотна лента, съхранение или имейл. Важно е обаче да прочетете дребния шрифт!

  По принцип всичко, което означава в опростено обяснение, е, че те не са задали конкретни ограничения за вашите ресурси. Ако ровите в TOS (Условия за ползване), обикновено можете да разберете какво всъщност означават. Неограничената оферта се задава при разумни обстоятелства. Средната споделена хостинг услуга няма да получава 500k посещения на месец или да изпраща 10k имейли на ден.

  Неограничената оферта обикновено е по-скоро техника на крака във врата, отколкото на всичко. Затова не бъдете прекалено привлечени от неограничената оферта, по-важното е скоростта на качване. Сървърът може да ви даде неограничена честотна лента, но с каква скорост?

  Това е за нашия преглед. Ако имате въпроси, просто оставете коментар по-долу и ще се радвам да отговоря на всичко, което се появи. �������� 

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map