Cel mai bun gazduire web pentru afaceri mici

găzduire web sfor mici afaceri 1Alegerea ta de găzduire web pentru afaceri mici contează mult mai mult decât ai crede. Nu este doar o platformă de lansare a site-ului dvs. de comerț electronic, selecția dvs. de găzduire afectează de asemenea fiabilitatea și securitatea performanței site-ului.


Vrei să te asiguri că furnizează resurse adecvate pentru traficul și tipul de conținut, că există un suport de încredere care este accesibil atunci când ai nevoie de acesta și că este eficient pentru dvs. să folosești.

Dacă afacerea dvs. este un startup sau nu aveți prea multă experiență în ceea ce privește găzduirea web, pot exista unele lucruri pe care nu le știți.

Unul este problema perioadei de funcționare / dezactivare. Acest lucru este esențial pentru fiabilitatea site-ului dvs. web. Dacă clienții nu pot accesa conținutul dvs. atunci când au nevoie de asistență, informații sau pentru a face comanda, vor pleca și vor găsi o companie care să le poată oferi ceea ce au nevoie.

Nu numai că efectul uptime afectează ratele de respingere, ci poate afecta și finanțele și clasamentul motorului de căutare. Studiile arată că timpul de oprire costă site-ul web mediu de afaceri aproximativ 7.908 USD pe minut. Timpul de funcționare / oprire este de obicei exprimat în procente.

Companiile de găzduire care promit un timp de funcționare de 99,8 la sută uptime nu vă vor spune că se traduce la un timp mediu de oprire de 18 ore pe an..

Chiar și o mică fracțiune dintr-un procent schimbă drastic această ecuație; timpul de funcționare de 99,999 la sută pe lună – care se numește 5-9 secunde, va reduce cantitatea de oprire până la 5 minute și 15,6 secunde mai ușor de gestionat anual.

Proprietarii de afaceri care caută găzduire web fiabilă și accesibilă pentru servicii de afaceri mici se află pe pagina bună. Avem primele patru servicii de găzduire de afaceri chiar aici. Deși toate sunt minunate pentru găzduirea de afaceri în general, fiecare excelează într-un fel sau altul în categoriile „cele mai bune”.

Recenziile noastre acoperă prețul, timpul de funcționare, ușurința de utilizare și asistență. Vă vom spune, de asemenea, ce să căutați într-un serviciu de găzduire și vom compara caracteristicile cheie ale fiecărui furnizor.

Cele mai bune opțiuni pentru găzduire de afaceri

afaceri de comerț electronic

Acum, ajungem la carnea revizuirii noastre, la companiile în sine. Am testat amănunțit și am revizuit multe pentru a vă oferi tot ce este mai bun din patru categorii: Cel mai bun în jur, cel mai bun furnizor de ultimă generație, cel mai bine gestionat găzduire și cea mai bună opțiune de buget Asta oferă puțin lucru pentru toată lumea.

Notă: Toate aceste informații au fost corecte și dublu verificate la momentul scrierii. Modificările de stabilire a prețurilor sau a termenilor sunt la originea companiilor individuale. A se vedea conexeCele mai bune gazde web australiene și Cel mai bun gazduire ieftin.

Afacerea ta este unică, chiar și printre altele din aceeași industrie. De aceea, includem o discuție aprofundată despre ce înseamnă alegerea furnizorului potrivit pentru tipul dvs. de afaceri.

Există mai multe întrebări de luat în considerare atunci când alegeți un serviciu de găzduire pentru compania dvs..

Abilitate tehnica

Dacă ești un novice complet, veți avea nevoie de un serviciu care să ofere mai mult suport tehnic decât dacă ai multă abilitate și cunoștințe tehnice. Ar trebui să luați în considerare fie găzduirea administrată, fie un serviciu foarte simplu dacă aveți mult conținut static sau mai puțin trafic.

Care este bugetul dvs.?

Un site web profesionist pentru un practicant unic sau un startup mai mic, cu puțini angajați, poate face un plan mai puțin costisitor decât o întreprindere mare, cu mai mult conținut și volum mare de trafic. Planurile comune vă pot oferi resursele și sprijinul de care aveți nevoie în timp ce vă vor ajuta să rămâneți în bugetul dvs..

Companiile mai mari vor avea, probabil, nevoie de un serviciu dedicat sau un server privat care a fost creat pentru întreprinderi. Acestea pot costa mai mult de 1.000 de dolari pe lună pentru nivelul superior de serviciu.

Cât de mult vă așteptați la trafic?

Dacă vă așteptați la un volum mare de trafic, creștere bruscă a traficului în timpul vânzărilor sezoniere sau creștere rapidă, veți avea nevoie de un serviciu de găzduire mai bun, cu mai multe resurse și capacitatea de a scala în sus sau în jos rapid.

Cei cu un marketing foarte agresiv, care se așteaptă să conducă un trafic mai susținut, ar beneficia, de asemenea, de securitatea și resursele disponibile mai mari ale unui serviciu dedicat sau cloud hosting.

Multe companii de găzduire oferă un serviciu de încercare gratuit sau de plată, așa că puteți încerca întotdeauna înainte de a cumpăra și de a schimba, dacă este necesar, înainte de a vă angaja pentru un contract pe termen lung.

1. Kinsta – cea mai bună performanță finală

Caracteristici cheie
 • HTTP / 2
 • PHP 7.3
 • SSH
 • CDN
 • MariaDB
 • Lăsa’s Criptați SSL
 • Copii de rezervă zilnice
 • Eliminarea programelor malware
Pro-uri
 • Disponibilitatea zonei de amenajare
 • Alegeți propria locație a serverului
 • Baza extinsă de cunoștințe
 • Migrare gratuită
Contra
 • Nu există funcții de gestionare pe tabloul de bord
 • Scump în comparație cu alte servicii de găzduire
 • Suportă doar site-urile WordPress
 • Asistența este disponibilă doar prin chatbot

Acest serviciu de găzduire are distincția de a fi singura platformă de hosting exclusiv WordPress, complet gestionată. A fost creat în parteneriat cu Google Cloud Services (GCS), iar echipa tehnică și de suport intern sunt toate dezvoltatoare WordPress experimentate.

Asta înseamnă că veți avea parte de asistență expertă și funcții specializate pentru site-ul web WP eCom, indiferent cât de mare sau complex.

Prezentare generală

Trafic onlineAceasta este considerată o selecție de înaltă calitate datorită caracteristicilor sale de preț ridicat și de înaltă calitate. Ideea a fost de a crea o platformă dedicată pentru minuni a site-ului WordPress cu cea mai bună platformă, funcții și echipă tehnică.

Motivul principal pentru care nu a fost selectată ca cea mai bună platformă de găzduire WP este că este prohibitivă prețul pentru companiile mai mici, cu mai puțini bani pentru a cheltui pentru găzduire.

in orice caz, dacă aveți un site WP mare sau WooCommerce, mult trafic și un buget mare, aceasta este o opțiune de găzduire foarte bună gestionată. De fapt, verifică fiecare site web de 720 de ori pe zi pentru uptime, care este aproape 100 la sută.

Caracteristici

Această companie vă oferă o mulțime de caracteristici premium și unele dintre cele mai actuale tehnologii în efortul lor de a oferi experiența de gazduire WP.

Serverele GC sunt poziționate strategic în 20 de locații diferite din întreaga lume și sunt monitorizate în permanență. Cu nivelul superior de serviciu, fiecare site web este conținut cu LXD pentru a le izola și a le și a permite scalarea automată în caz de vârfuri bruște în trafic..

Deci, ce caracteristici oferă Kinsta?

În plus față de migrația cu un singur clic, instalarea și punerea în scenă, sunt foarte multe de iubit în ceea ce privește securitatea și performanța sporită.

A sustine

Asistența Kinsta este disponibilă 24/7/365 și este oferită de experți WordPress. Puteți ajunge la companie exclusiv prin chatbot online.

Prețuri și planuri

Compania oferă patru niveluri de servicii, cu mai multe sub-niveluri pentru cei care au nevoie de un nivel de servicii mai personalizat. Toate planurile de bază includ cel puțin o instalare, lucrători OHO, stocare și lățime mare de bandă. Prețurile și caracteristicile standard se descompun astfel:

Incepator: Acest plan începe de la 30 de dolari pe lună și veți primi o instalare WordPress, 20.000 de vizite pe lună, doi lucrători PHP, 5 GB de stocare și 50 GB lățime de bandă CDN.

Pro: Planul Pro începe de la 60 USD pe lună. Mai primiți doi lucrători PHP, dar alte funcții de bază acoperă două instalații, 40.000 de vizite lunare, 10 GB de stocare și lățimea de bandă CDN de 100 GB..

Afaceri: Veți plăti 200 de dolari pe lună pentru primul nivel de planuri de afaceri, ceea ce este ideal pentru un magazin WooCommerce care este greu pentru PHP. Pentru această sumă, veți primi 20 de instalări, patru lucrători PHP, 20 GB stocare, 300 GB lățime de bandă CDN și 250.000 de vizite. Citiți integral Recenzie Kinsta aici.

Afacere: Dacă sunteți un jucător major, cu multe site-uri web care atrag mult trafic și tranzacții, un plan Enterprise poate fi o afacere pentru dvs. la un preț de pornire de 1.500 USD pe lună. Acesta vă va oferi 150 de instalări, trei milioane de vizite pe lună, 16 lucrători dedicate PHP, 250 GB stocare și 1.000 GB lățime de bandă CDN.

Pentru a vedea alte opțiuni în spațiul WP – citiți ghidul nostru la cele mai bune gazde WordPress.

2. HostGator – Cel mai bun în jur

Caracteristici cheie
 • Lumina repede
 • O mulțime de upgrade-uri gratuite
 • Gazdă mai multe site-uri
 • Suport 24/7/365
 • SSL gratuit
Pro-uri
 • Timp de utilizare 99,99%
 • Gazduire de calitate
 • O mulțime de caracteristici
Contra
 • Interfața este puțin datată
 • Domeniul este gratuit doar pentru primul an

HostGator este alegerea noastră de top pentru cel mai bun furnizor de servicii de hosting. În general, este considerat cel mai bun recenzorii și utilizatorii noștri deopotrivă din mai multe motive. Platforma este cu adevărat ușor de utilizat, în special pentru începători, cu tone de caracteristici, o rată ridicată de funcționare garantată și o viteză și performanță inegalabile.

Prezentare generală

Recomandarea noastră de HostGator ca cel mai bun serviciu de găzduire în general se datorează notelor de top ale cercetării comparative, care l-au clasat la 92 la sută în general.

Are un preț excelent, interfață ușor de utilizat cu o curbă de învățare superficială, și gamă de opțiuni. Având în vedere că toată această platformă este necesară – inclusiv asistență uimitoare pentru clienți – nu este de mirare că HostGator găzduiește mai mult de opt milioane de domenii.

Caracteristici

UptimeOpt în liliac, HostGator garantează uptime de 99,9 la sută ca parte a acordului dvs. de nivel de serviciu. Ceea ce înseamnă că va trebui să faceți față timpilor de dezactivare mai mici de o oră.

Acesta este tipul de fiabilitate al întreprinderilor pentru a oferi servicii excelente clienților. De fapt, garanția vine chiar și cu o rambursare a serviciului de o lună dacă vreodată încalcă această promisiune. Nu multe platforme își vor susține promisiunile în acest sens.

Acum, pentru dezavantajul folosirii HostGator. Interfața cPanel arată puțin în secolul trecut, deși este ușor de învățat și utilizat odată ce te-ai obișnuit cu tabloul de bord aglomerat.

De asemenea, compania nu vă oferă domenii gratuite, așa că va trebui să cumpărați și să vă înregistrați prin intermediul acestora sau al unui alt registrator. Cu toate acestea, utilizatorii WordPress nu vor trebui să se îngrijoreze de accesarea cPanel.

Certificatul Secure Socket Layer (SSL) are o valoare de 100 USD și protejează datele care călătoresc pe site-ul dvs. web. Acest lucru este liniștitor pentru clienții dvs., mai ales dacă aveți un site web care oferă servicii financiare sau efectuează o mulțime de tranzacții financiare. Dacă aveți acest certificat, veți obține un lacăt verde pe adresa URL a site-ului. spunând vizitatorilor că pot avea încredere în tine.

Fiecare plan include, de asemenea, e-mailuri nelimitate, lucru neobișnuit pentru serviciile de găzduire, instalarea cu un singur clic pentru site-urile WordPress și Drupal și lățimea de bandă nemodificată. Prețul este foarte rezonabil pentru ceea ce obțineți cu pachetele și există servicii avansate pentru întreprinderi mari și site-uri web cu cerințe tehnologice sau de securitate speciale.

A sustine

Acest serviciu oferă asistență foarte receptivă care este disponibilă 24/7/365 prin chat online sau apeluri gratuite. Pe pagina lor de ajutor există și o bază de cunoștințe care te va ajuta să găsești răspunsuri la o varietate de probleme.

Prețuri și planuri

Există o mulțime de alegeri atunci când vă înscrieți cu HostGator. Ele oferă trei planuri comune, care sunt bune pentru site-uri web mai mici, practicieni unici și începători.

Cele trei pachete partajate sunt:

hatchling Începe la 2,75 USD pe lună. Este o alegere la nivel de intrare care oferă o valoare excelentă pentru bani.

Bebelus Începe 3,95 USD pe lună și oferă mai mult sprijin pentru o afacere în creștere.

Afaceri Acesta începe de la 5,95 USD pe lună și oferă resursele necesare pentru a sprijini un site web cu așteptări mari de creștere și trafic. După ce treceți la acest nivel, veți debloca funcții suplimentare precum:

 • Certificate SSL
 • Adresa IP dedicată
 • Serviciu de telefonie VoIP

Dacă doriți să începeți mare sau afacerea dvs. depășește cele trei planuri de bază partajate, vă oferă HostGator Gazduire VPS, WordPress și pachete dedicate de găzduire. Iată o descriere a ceea ce veți obține.

Planuri de server dedicate: Aceasta este o opțiune bună pentru întreprinderile mijlocii și mari, care au nevoie de mai multe resurse și funcții. Începe de la 79 USD pe lună și veți obține tot hardware-ul de care aveți nevoie pentru a face față volumelor mari de trafic. Aceste planuri includ copii de rezervă săptămânale, ceea ce reprezintă o caracteristică excelentă de securitate, dar va trebui să vă mențineți hardware-ul, software-ul și actualizările. Bine pentru cei cu cunoștințe tehnologice și au nevoie de mai mult control asupra platformei lor.

Planuri VPS: Acestea variază în preț de la 19,95 USD pe lună pentru Planul Snappy 2000 până la 29,95 USD lunar pentru Snappy 8000. Pe măsură ce afacerea dvs. se mărește, veți obține mai multă lățime de bandă, spațiu pe disc, procesor și RAM. Ultimele două caracteristici sunt menite să ofere mai multă putere și viteză site-ului dvs. web, așa că sunt superbe dacă aveți mult conținut media.

În general, considerăm că acesta este cel mai bun serviciu de găzduire pentru site-uri web de afaceri de toate tipurile.

Citiți integral Recenzie Hostgator aici.

3. SiteGround – Cel mai bun pentru găzduire / administrare WordPress

KCaracteristici ey
 • Instalații cu un singur clic pentru Joomla și Drupal
 • Tragere și plasare
 • SSL gratuit
 • Backup-uri zilnice
Pro-uri
 • Timp de utilizare 99,98%
 • Gazduire WordPress superioara
Contra
 • Mai scump decât alte servicii
 • Nu există gazduire VPS disponibilă

SiteGround poate să nu fie cea mai ieftină opțiune, dar are o mulțime de puncte pozitive care ar putea să merite timpul. Are versatilitatea de a alimenta mai multe sisteme de gestionare a conținutului (CMS) și puteți instala cele mai multe cu un singur clic.

De asemenea, compania oferă mai multe adrese de e-mail și copii de rezervă zilnice. Aceste suplimente vă oferă o valoare suplimentară pentru banii dvs. și îl fac o opțiune ideală pentru proprietarii de afaceri cu mai multe site-uri web sau companii să gestioneze.

Prezentare generală

Odată ce serviciul de găzduire pentru căminele universitare peste tot, SiteGround se mândrește acum o listă de clienți de peste două milioane de site-uri web. Compania are sediul în Bulgaria și este considerată acum unul dintre serviciile de gazduire de top din lume.

Să aruncăm o privire la ce are SiteGround.

Caracteristici

Site-ul-constructor-rotunjiteExistă doar trei furnizori care sunt recomandați special pentru găzduirea WordPress. Întrucât WordPress deține mai mult de o treime din toate site-urile de pe internet, aceasta este o recomandare uriașă. Nu este doar excelent pentru găzduirea Wp.

De asemenea, permite instalarea unui singur clic pentru alte sisteme de gestionare a conținutului, precum Joomla și Drupal, și există o găzduire dedicată WooCommerce pentru site-urile de comerț electronic WordPress.

Pentru cei care construiesc de la zero, SiteGround are un constructor gratuit de site-uri web cu funcționalitate drag-and-drop. Tot ce trebuie să faci este să cumperi un domeniu. Toate planurile sunt prevăzute cu certificare SSL gratuită și copii de rezervă zilnice și garantează o durată de utilizare 99,98 la sută. Aceasta se traduce la mai puțin de o oră de oprire pentru un an întreg.

Acestea fiind spuse, această platformă este foarte scumpă în comparație cu alte servicii de găzduire, în special pentru găzduirea dedicată. Acest lucru este cel mai bine economisit pentru companii uriașe și organizații guvernamentale, cu bugete mai mari și cerințe mai stricte cu privire la resurse și securitate.

Cu toate acestea, există unele avantaje și chilipiruri. Este foarte ieftin pentru hostingul WordPress și este excelent pentru constructorii de site-uri de bricolaj. Un exemplu este Gazduirea Enterprise Site Site. Acesta vă permite să proiectați personalizat și oferă prețuri la comandă pentru funcții și funcții individuale; contactați SiteGround pentru o ofertă. Veți primi, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile.

A sustine

Asistența SiteGround este disponibilă prin chat live, telefonic și bilet de asistență.

Prețuri și planuri

Gazduire partajată: De la 3,95 USD la 34,95 USD pe lună

Gazduire în cloud: De la 80 $ – 240 $ pe lună

Gazduire dedicată: De la 269 USD la 729 USD pe lună

Gazduire WordPress: De la 3,95 USD la 34,95 USD pe lună

Citiți integral Recenzie siteGround aici.

4. Hostinger – cea mai bună opțiune bugetară

Caracteristici cheie
 • Copii de rezervă zilnice
 • OpenResty nginx + lua
 • Manager de acces
 • CloudLinux
 • HPanel personalizat
 • Integrare CloudFlare și LetsEncrypt
 • Desfășurări automatizate de server

Atunci când căutați o selecție favorabilă bugetului, care să nu depășească performanța sau serviciul, luați în considerare Hostinger.

Acest serviciu de găzduire european a devenit de la un serviciu gratuit necunoscut la un concurent cu drepturi depline, cu peste 29 de milioane de site-uri web pe platforma sa în puțin peste un deceniu. Chiar și cu acest nivel de creștere, ei au reușit să își păstreze serviciile la prețuri insuficiente.

Pro-uri
 • Asistență chat multilingvă
 • Creator site web gratuit și nume de domeniu
 • Mai puțin de 1 dolar pe lună pentru a începe
 • Uimitor de rapid și de încredere
Contra
 • Unele taxe ascunse
 • Preț lunar de 80 de cenți disponibil numai cu contract pe patru ani
 • Fără cPanel
 • Trebuie să plătiți pentru domenii suplimentare

Prezentare generală

În afară de prețul de pornire favorabil bugetului, Hostinger este o gazdă largă de comerț electronic care acceptă WordPress, Joomla, Drupal, PrestShop și OpenCart.

Spre deosebire de o mulțime de practic găzduire gratuită platforme, nu veți avea probleme cu timpul de oprire mare sau lipsa de viteză și securitate. De fapt, testarea noastră a avut un timp de încărcare care a avut o medie de 369ms. Compania are servere localizate în Asia, Europa și America de Nord și fiecare este alimentată de rețele cu conexiuni de 1000 Mbps.

Hostinger’s Site Web Builder: Zyro

constructor de site-uri webZyro este un constructor de site-uri care vine cu o mulțime de funcții clasice, dar și cu câteva noi. Certificatul SSL gratuit, stocarea SSD nelimitată și lățimea de bandă sunt doar una dintre numeroasele funcții pe care le oferă.

Câteva dintre cele noi despre care am simțit că trebuie să vorbim despre acestea sunt biblioteca enormă de imagini gratuite pe care le puteți utiliza pentru a adăuga site-ul dvs. web. Și una și mai îndrăzneață – Logo Maker, această caracteristică vă permite să vă reproiectați logo-ul cu ușurință. Nu este nevoie de designer și nici de codificare. Fă-o singură clipă dintr-un ochi.

Cu toate acestea, cea mai interesantă caracteristică este, fără nicio îndoială, AI Writer. Zyro’s generator de conținut AI analizează o copie manuală din fiecare industrie. Apoi, generează o copie care urmează cele mai bune practici de redactare online și SEO. Face efortul greu pentru a vă permite să vă concentrați pe creșterea afacerii.

A sustine

Suportul este disponibil online 24/7 prin chatbot și este oferit în mai multe limbi. Din păcate, trebuie să vă conectați la contul dvs. Hostinger pentru chat-ul live.

Prețuri și planuri

Această companie oferă patru niveluri de servicii, cu contracte care variază de la serviciul de plată lunară până la contractele de 48 de luni. Cu cât vă angajați mai mult, cu atât prețul este mai bun.

Cu toate acestea, reînnoirile sunt la rata de plată lunară odată ce contractul inițial expiră. Serviciul lunar este de 7,99 USD pe lună, planurile pe 90 de zile încep de la 2,15 USD, contractele pe un an încep de la 1,95 USD, contractele pe doi ani încep de la 1,45 USD, iar un contract pe patru ani este de 0,80 USD. Aceștia oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți integral Recenzie Hostinger aici.

Ce obțineți cu un plan Hostinger?

Toate planurile vă vor oferi o singură migrare și domeniu gratuit ca parte a planului dvs. Pachetele includ:

Gazduire comună unică:

 • Un site web
 • 10 GB spațiu pe disc
 • Lățime de bandă de 100 GB
 • O bază de date MySQL
 • Un utilizator FTP
 • Un cont de e-mail
 • Creator de site-uri ușor
 • Instalator auto

Găzduire partajată premium:

Acest lucru vă va oferi tot ceea ce oferă unicul plan comun, plus:

 • Site-uri web nelimitate
 • Spațiu nelimitat pe disc SSD
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Baze de date MySQL nelimitate
 • Utilizatori FTP nelimitați
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Creator de site-uri ușor
 • Viteză optimizată 3X WordPress
 • Nume de domeniu gratuit (cu plan anual)

Gazduire de afaceri:

Acesta vine cu tot ce veți obține cu celelalte planuri, plus:

 • Copii de rezervă zilnice
 • Suport live live
 • Dublați puterea de procesare și memoria
 • Certificat SSL gratuit

Întrebări frecvente despre găzduire web pentru afaceri mici

Comparația platformelor de blog este menită să vă ofere o analiză detaliată a celor mai bune platforme pentru blogul dvs. În acest fel, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză. Pentru aceia dintre voi care doresc doar câteva răspunsuri la întrebări comune despre platformele de blogging, iată întrebările noastre frecvente.

Cât costă gazduirea web pentru întreprinderile mici?

gazduire web pentru afaceri mici

Gazduirea variază de la serviciul lunar de plată până la contracte anuale, de doi ani și trei ani. Mulți oferă a încercare gratuită și / sau o garanție de returnare de 30 de zile.

Avantajele serviciului lunar sunt că nu sunteți blocat într-un contract pe termen lung. Întreprinderile mici merg de obicei pentru planuri comune, care sunt cele mai puțin costisitoare indiferent de tipul de plan.

Mulți au rate promoționale foarte mici și rate mai mari la reînnoire. Asigurați-vă că aflați acest lucru înainte de a semna un contract.

Care sunt cele mai importante găzduire web pentru funcțiile pentru întreprinderile mici?

Singurul cea mai importantă caracteristică este timpul de funcționare garantat. Alături de acesta, doriți asistență clientă receptivă, instalare pe clic și o caracteristică de securitate.

În afară de asta, funcții și diverse planuri în funcție de dimensiunea și tipul site-ului web deținut și de bugetul dvs..

Care este diferența dintre hostingul partajat, VPS, Cloud și gazduire dedicată?

găzduire în cloud

Gazduirea partajată este atunci când partajați serverul și resursele cu alte site-uri web. Cu dedicat, ai propriul server și mai mult control.

Un server privat virtual (VPS) este un server virtualizat care acționează la fel ca un server dedicat. Cu toate acestea, oferă un teren de mijloc frumos, deoarece este găzduit pe un server fizic partajat.

Gazduirea în cloud este un server virtual care există numai în spațiul cibernetic. Oferă cea mai bună scalabilitate și resurse practic nelimitate.

Care este cel mai ieftin mod de a găzdui un site web de afaceri?

În general, există două opțiuni de plată: lunar sau anual. Alegerea unui contract pe termen lung va însemna să plătești mai puțin pe lună per total, dar mulți sunt facturați la această rată mai mică în față. După ce semnați un contract, sunteți blocat la această rată.

Facturarea lunară este mai scumpă, dar nu sunteți angajat mai mult de 30 de zile simultan.

Gânduri finale

Este important să alegeți instrumentele potrivite pentru orice job. În cele din urmă, se reduce la preferințele și cerințele dvs. personale. Doar rețineți că pentru a putea afacerea dvs. online pentru a câștiga bani, ai nevoie de o gazdă de înaltă calitate.

V-am oferit o mulțime de mâncare pentru gândire și, sperăm, v-am oferit liniile directoare de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. gândiți-vă cu atenție despre tipul dvs. de site, creșterea și traficul așteptate și cât de mult suport tehnic veți avea nevoie pentru a oferi clienților dvs. serviciul de încredere pe care îl merită.

Cu toate acestea, în general, HostGator oferă cel mai cuprinzător pachet complet. Caracteristicile sale sunt de neegalat și ar trebui să dispună de o mulțime de resurse pentru a vă gestiona site-ul pe măsură ce crești dintr-o companie mică într-un imperiu mare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map