Hur du fördubblar din webbplatshastighet SiteGround-handledning

Jag ska visa dig hur du fördubblar webbplatshastigheten på dina webbplatser när du använder SiteGround, du behöver inte betala för någonting, alla verktyg vi ska använda är faktiskt redan inkluderade i ditt värdpaket.


Så låt oss komma igång.

Låt mig säga från början av den här videon att det inte alls är en försäljningsplats för SiteGround alls.

Den är mestadels avsedd för personer som redan har SiteGround och vill få sina webbplatser att ladda snabbare.

Nu är fördelen med SiteGround, vanligtvis kostar de verktyg som du skulle använda för att göra din webbplats bara snabbare hundratals dollar per år, men inte när du har SiteGround.

De inkluderade redan.

Saken är att de flesta inte ens vet vad som ingår.

Det finns så mycket inkluderat, och om du använder SiteGround kommer du att lära dig om det i det här inlägget.

Nu, naturligtvis, om du inte har SiteGround, kanske du vill titta på den här videon och sedan bestämma om du gillar vad de inkluderar gratis i sina paket.

Webbplatsens hastighetsmyter

Nu, innan vi går för mycket in på det, vill jag ta bort några av webbplatsens hastighetsmyter kring att ha en webbplats.

Myt 1: Långsamma webbplatser rankas inte bra hos Google

Det finns många viktigare rankningsfaktorer och webbplatshastigheten är bara den minst viktiga av dem alla.

Det som verkligen händer är långsam webbplatshastighet ger en dålig användarupplevelse.

En dålig användarupplevelse leder till en ökad avvisningsfrekvens.

Det är så snart någon lämnar din webbplats när de går till din webbplats.

Och det är en viktig rankningsfaktor.

Så en långsam webbplats påverkar inte din ranking som du tror. Det är verkligen det som leder till en hög avvisningsfrekvens.

Hur många gånger har du besökt en webbplats och du är där?

Det har gått fyra eller fem, sex sekunder. Det laddar inte den information du vill ha. Och du vet att det finns nio andra listor på den sidan på Google.

Vad gör du?

Du studsar från webbplatsen, du klickar tillbaka, och det är en rankningsfaktor som skadar din ranking.

Så vad vi verkligen försöker göra är att optimera din webbplats för användarupplevelse, inte för Google.

Myt 2: Långsamma webbplatser orsakas av sidbyggare

Den andra myten är att hastigheten på din webbplats sänks av sidbyggaren som du valde att använda eller temat som du valde att använda för att bygga din webbplats.

Nåväl, något, men det är inte lika stort som människor är, skulle du få dig att tro.

Det är bara bra marknadsföring.

5 pelare med platshastighet

Okej. Nu när vi fått de myterna ur vägen är det dags att börja optimera din webbplats och gå över de fem pelarna med webbplatshastighet.

Pelare 1: Få bra värd

Nu kommer den första pelaren med webbplatshastighet att bli bra webbhotell.

Nu är det bra att du använder SiteGround, som är en fantastisk webbhotell.

Så den här pelaren är mer avsedd för personer som använder låg budgethotell eller gratis hosting eftersom du i slutändan får det du betalar för när det gäller värd.

Nu, om du inte använder SiteGround, kommer jag ihåg att jag har en länk nedan som tar 70% rabatt, och jag inkluderar också en kursbonus.

Så SiteGround har tre planer. Du vill vara med på den växande stora planen eller GoGeek-planen.

Jag vet att det är frestande att spara $ 2 i månaden genom att bara få startplanen, men dessa andra två planer innehåller ytterligare prestandaalternativ som bara inte finns tillgängliga i startplanen.

Så om du är med på startplanen kan du följa med i den här videon, men du kanske vill överväga att kontakta SiteGround och uppgradera till den växande stora planen.

När du installerar WordPress på SiteGround kommer de att inkludera ett plugin som heter SG Optimizer.

Här är jag på en WordPress-installation. Jag klickar på plugins och du kan se att det är här, SG Optimizer. Nu när du har aktiverat det kommer det att finnas ett nytt alternativ här som säger SG optimizer, och här är alla inställningar för detta plugin.

Den andra pelaren med webbplatshastighet är att optimera dina bilder. När du börjar bygga ut din WordPress-webbplats kommer du att vilja ladda upp bilder. Nu är problemet med att bilderna tenderar att ha en mycket högre kvalitet än du behöver, vilket leder till mycket stora filstorlekar. Så varje gång någon besöker din webbplats måste de ladda ner stora bilder.

Så du kommer att få några fantastiska prestationsvinster. Genom att optimera dessa bilder. Nu måste du vanligtvis betala för en månatlig tjänst för att optimera bilderna, men inte om du har SiteGround. Det ingår i SG-optimeringspluginet. Så här är vi vid inställningarna för plugins. Det allra sista alternativet här säger bildoptimeringar.

Vi går vidare och klickar på det, och det finns några inställningar här som vi kanske vill aktivera. Så den första är att optimera nya bilder när de laddas upp till din webbplats. Du kommer att vilja aktivera det här alternativet. Så vad detta betyder är nästa gång du laddar upp en bild, SG-optimisatorer, bara kommer att ta hand om den för dig.

Nästa alternativ är om du redan har laddat upp bilder, du kan klicka på den här knappen här och det kommer att gå tillbaka och optimera alla bilder i ditt mediebibliotek för dig, och det är allt som finns för att optimera dina bilder. Den tredje pelaren med webbplatshastighet är att använda ett innehållsleveransnätverk.

Här. Jag är inloggad på SiteGround, och jag kommer att klicka här där det står på webbplatser, och sedan klickar jag här där det står webbplatsverktyg, och sedan klickar jag där det står, hastighet. Och sedan klickar jag här där det står CloudFlare, och det är här vi kan aktivera CloudFlare-integrationen med SiteGround.

När du aktiverar CloudFlare, vad som händer är att några av tillgångarna på din webbplats kommer att skjutas till moln, blossar och nätverk av servrar runt om i världen. Vad det betyder är nu om någon på andra sidan världen. Besök din webbplats, bilderna och många av dem, en stor, stor tillgång relaterad till din webbplats.

För att det ska laddas laddar vi faktiskt från en lokal server till dem. Geografiskt. Vad det här kommer att göra är att förbättra belastningstiden och webbplatshastigheten som besökarna kommer att ha på din webbplats. Nu har CloudFlare en grundplan som är gratis. De har också en premiumplan. Jag har använt CloudFlare i minst fem år, och jag har aldrig använt något annat än den grundläggande planen, det kommer att bli mer än vad du behöver och du kommer att se en enorm hastighetsförbättring på din webbplats.

Så jag ska rulla ner och här är de tre stegen för att få detta att fungera på vår webbplats. Så låt oss gå vidare och klicka på installationsknappen. I det här steget kan du skapa ett nytt molnskyddskonto, eller så kan du klicka här där det står anslut existerande och logga in på ditt befintliga molnfällningskonto.

Så eftersom jag redan har ett molnskyddskonto, loggar jag in med mitt befintliga konto. Men för dig, om du inte har ett konto, gå vidare och skapa ett nytt. Bra. Jag har loggat in på mitt konto och du har skapat ett nytt konto. Så nästa steg är att välja ditt domännamn här som du vill ansluta till, moln flare, och sedan vill du klicka på aktivera gratis för att ansluta din webbplats till CloudFlare.

Nu här nedan kan du också se några inställningar för molnfällning som du kan använda på din webbplats. Den fjärde pelaren i sitepeed använder. Caching och vad cachning är, kommer det att skapa en statisk kopia av din webbplats, så när folk tittar på din webbplats måste mindre aktiviteter pågå bakom kulisserna som kan bromsa besökarna som ser din webbplats.

Jag vet att det är en komplicerad förklaring, bara för att förstå att om du använder WordPress. Du måste använda någon form av cache. Den stora fördelen med att använda SiteGround är nu att de gör en hel del av denna caching transparent bakom kulisserna på detta serverhostingskonto. De gör det bara för dig, men du måste faktiskt slå på den.

Så här är jag, en inloggad på webbplatsens kontrollpanel. Så du kan bara klicka där det står hastighet. Och så finns det här nya alternativet som säger cachning. Vi vill gå vidare och klicka på det. Och det är här vi ska aktivera. Två olika typer av cachning på din webbplats. Så den första är där det står statisk cache, och du kommer att se en lista över de webbplatser du har anslutit till SiteGround, och allt du behöver göra är att slå på den bara genom att gå så.

Och nu kopplas dina pengar på. Det finns en andra typ av cache här som heter Memcached. Låt oss klicka på det, och det här är en typ av cache som kommer att gälla för hela ditt värdkonto. Vi går vidare och klickar här för att växla också. Nu båda dessa cachar. Mekanismer har ett sätt för dig att tömma pengarna.

Och hur du kan göra det om du är inloggad på SiteGround är den här lilla kvasten som är här till höger och där säger flush cash. Du kan klicka på detta för att spola Memcached, och när du är på statiska kontanter finns det också alternativet där för att spola pengarna där. Nu måste vi också aktivera några alternativ här.

På din webbplats i SG optimizer-plugin. Den första fliken är super casher-inställningar. Vi kommer att vilja växla här just där det står dynamisk caching, och sedan kommer vi att vilja växla här just där det står Memcached så. Nu finns det några ytterligare alternativ för dynamisk cache som du kanske vill vara medveten om.

Det första alternativet är här där du kan rensa cachen och tömma den. Det kommer också att vara ett alternativ i din adminfält överst. För att tömma pengarna. Nästa är automatisk kontantrening. Du kommer att vilja lämna detta aktiverat. De viktigaste alternativen som du vill vara medvetna om är här. Det står, exklusive webbadresser.

Beroende på vilken typ av webbplats du har kan det finnas vissa delar av din webbplats som du inte kan ta med kontanter på eftersom det kommer att orsaka problem. Du ser detta vanligtvis på e-handelsbaserade webbplatser. Detta beror på att dessa typer av webbplatser har många dynamiska alternativ på det, och att kassa inte bara kommer att fungera, eller hur?

Så det är här du kommer att lägga URL: erna till de sidor som du vill utesluta från cache. Allt du behöver göra är att ange webbadressen här och sedan klicka på där det står utesluta för att lägga till den i uteslutningslistan, och nu kommer din webbplats att bli. Helt kontant. Den sista pelaren i en sitepeed kommer att bli ytterligare prestandaoptimeringar.

Nu kommer SG Optimizer eller plugin att ge dig några olika alternativ med det också. Så den första skulle vara lata att ladda bilder. Vad detta betyder är när en besökare laddar din sida. Det kommer inte att visa dem eller så kommer det inte att ladda en bild förrän de bläddrar till den del av sidan där den bilden ska vara.

Detta kommer att göra att din webbplats laddar snabbare och känns mycket snabbare för dina besökare. Så för att aktivera det kommer vi att klicka här där det står bildoptimering, och här är alternativet som säger en lat laddningsbilder. Vi kommer att växla om det. Det ger oss några ytterligare alternativ här om vi vill.
Lat last. Dessa skulle inkludera Gravatar, RS, miniatyrbilder, responsiva bilder, widgets och lata laddning på mobila enheter. Så du kan slå på dessa som du vill. Jag gillar lat laddning, Gravatar, RS och miniatyrbilder för säker. Resten är valfria för dig. Om det finns något problem som orsakas av lat laddning kan du utesluta vissa delar av din webbplats från lat laddning.

Du skulle bara sätta CSS-klassen till dessa element. Det är lite tekniskt. Du skulle göra det här och klicka sedan på utesluta. Nu finns det ytterligare optimeringar, eller hur? Här är ett alternativ för miljöoptimeringar. Du kommer att vilja rulla nedåt och se till att G-zip-komprimering är aktiverad.

Slutligen, front-end optimeringar här. Nu kan dessa vara lite knepiga och du kan ibland få dig själv i lite problem, så jag rekommenderar att du aktiverar dem en efter en. Kontrollera sedan att det inte har orsakat något konstigt beteende på din webbplats. Nu bör du vara ganska säker på att växla om minifiera HTML-utdata.

Du bör också vara säker på att aktivera alla olika minify-alternativ. Så här är en för att minifiera JavaScript-filer. Här är en för att minifiera CSS-filer. Nu skjuter upp det blockerande Java-skriptet. Detta kan orsaka problem. Och när du går för att aktivera detta kommer du att få en varning här och du kan bekräfta om du vill att det ska aktiveras eller inte.

Och det här är en där du definitivt kommer att vilja verifiera i frontend om det har orsakat ett problem eller inte. Här är ett annat alternativ att kombinera en CSS-filer, och det kan också orsaka vissa problem. Som du ser, utlöser det inte ett varningsmeddelande. Men bara vet att detta också kan orsaka problem.

Ibland. Därefter har vi optimerat laddningen av Google-teckensnitt som är ofarliga. Låt oss slå på det. Nästa är att ta bort frågesträngar från statiska resurser. Detta har orsakat problem för mig tidigare, så var bara försiktig. Det här är ett alternativ som du ser orsaka problem när ett plugin eller tema från författare släpper en ny uppdatering och sedan börjar saker och ting bli vinnare på din webbplats.

Senast är inaktiverade emojis. Detta betyder inte att emojis inte kommer att fungera på din webbplats. Det betyder bara att det kommer att laddas på ett mer optimalt sätt. Nu ska jag titta snabbt på framsidan av min webbplats för att se till att det inte finns några synliga problem, och sedan ska jag göra ett snabbt hastighetstest.

Så här är webbplatsen och hittills ser det bra ut. Mina bilder laddar, eller hur? Dessa små ikoner visar. Det är vanligtvis det du har sett problem med. Om det var några problem du stöter på, är avståndet korrekt. Ibland kan dessa överlappa varandra om det också var problem.

Allt ser perfekt ut. I själva verket ser det riktigt bra ut. Okej, så jag går till GT metrics.com och jag går vidare och klistrar in webbadressen till webbplatsen med en baksida och ett snedstreck med ett klick här, det säger att testa din webbplats. Det tar bara ett ögonblick och vad det kommer att göra är att ladda ner din webbplats.

Och det kommer att ge dig lite data. Det kommer att låta dig veta hur lång tid det tog att ladda. Det kommer att berätta hur många förfrågningar som fanns där, och det kommer att komma med någon godtycklig poäng. Nu rekommenderar jag att du inte lägger för mycket i denna poäng. Som ni ser är poängen. Ganska hög och a och en B här ​​med en mycket snabb lasttid på 1,2 sekunder, en sida, sidor på under en megabyte, och endast 32 förfrågningar.

Det här är en webbplats som använder Ella mentor. Nu, säger jag alltid, lägg inte för mycket vikt i dessa poäng här. Det som verkligen är viktigt är hur din webbplats känns när någon kommer in på din webbplats, men du kan se från detta test att webbplatsen laddar extremt snabbt. Vilket är riktigt bra för en webbplats med alla dessa bilder.

Tja, där har du det. Det är så du kan få dina webbplatser med SiteGround att ladda otroligt snabbt, och jag hoppas att du såg också det enorma värdet du får från SiteGround. Normalt måste du betala hundratals dollar per år för att få plugins som gör allt som de bara inkluderar åt dig.

Redan med den tjänst som du har med dem. Detta är en av anledningarna till att jag rekommenderar att du använder SiteGround är på grund av alla dessa extra godsaker som de inkluderar åt dig och du behöver inte gå och köpa dem och de stöds officiellt av din webbhotell. SiteGround, om du inte har SiteGround kan du överväga att använda länken som jag har nedan eller WP crafter.com/siteground om du beställde SiteGround, jag inkluderar en kursbonus för att följa det.

Det kommer att hjälpa dig att få ut det mesta. Bygga en webbplats och det mesta ur marken. Dave, du hittade något värde i den här videon och jag hoppas säkert att du gjorde det. Överväg att ge detta tummen upp och dela det med en vän.

Och om du har några frågor alls, uppmuntrar jag dig att ställa i kommentarerna nedan.

Jag älskar att svara på din fråga och hjälpa dig på vilket sätt jag kan. Hej, tack för att du tittade och jag ses i nästa video.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map