9 skäl till varför WordPress är den bästa webbplatsbyggaren och varför du bör använda det

Är du inte säker på vilket innehållshanteringssystem (CMS) som passar den webbplats du har i åtanke? Visste du att mer än 32% av alla webbplatser på internet använder WordPress? Även de största märkena som Facebook Newsroom, Vogue, IBM Jobs Blog, BBC America, Sony Music och mycket mer använder WordPress.


Tja, vi kan komma med en miljon skäl till varför du ska använda WordPress som din webbplatsbyggare, men här är de 9 främsta tvingande skälen till att det är det bästa.

Och jag talar om det självvärda WordPress.org, inte WordPress.com som är en värdlösning. WordPress är mycket enkelt att installera även om du är nybörjare. Du kan skapa en personlig varumärkeswebbplats, en blogg eller till och med en e-handelsbutik.

Låt oss nu titta på orsakerna till att WordPress är bäst.

1. WordPress är gratis och mycket populärt

Ja, det är gratis som det är gratis att ladda ner, installera, använda och anpassa beroende på vilken typ av webbplats du behöver.

Saken här är att du måste köpa ett domännamn och webbhotell innan du skapar en WordPress-webbplats. Det finns webbplatser som erbjuder gratis domän och hosting men jag rekommenderar inte riktigt att använda dem. Du kan använda dem om du bara testar.

Vad är ett domännamn? Det är adressen till din webbplats. Det är vad användare skriver in i sin webbläsares adressfält för att gå till din sida. I mitt fall är mitt domännamn WPCrafter.com.

Vad är en webbhotell? Det betraktas som ditt hus på internet. Det är där dina filer och information lagras. Det finns olika webbhotellleverantörer som du kan välja mellan, beroende på din webbplatsbehov.

Om du vill börja med en billig men ändå pålitlig webbhotelltjänst, kolla in mina 5 bästa billiga webbhotelltjänster.

Om du vill ha en annan webbhotellleverantör än GoDaddy, kolla sedan min lista över värdalternativ till GoDaddy.

2. WordPress är enkelt och lätt att använda

Jag kan inte räkna ut varför människor skrämmas av att använda WordPress. Sanningen är att det är väldigt lätt att använda även om du är en absolut nybörjare.

Att installera WordPress kräver ingen kodningsfärdighet. Nästan alla webbhotellleverantörer har redan ett klick på installationsfunktionen. När du har installerat WordPress kan du enkelt lägga till sidor och inlägg från dess mycket användarvänliga administrationspanel.

Du kan också uppdatera din WordPress-version enkelt med dess meddelande om uppdatering. Jag rekommenderar att du säkerhetskopierar din webbplats först innan du uppdaterar för att förhindra dataförlust.

3. WordPress har obegränsade resurser för teman och plugins

Du behöver inte tänka på att skapa dina egna teman och plugins eftersom WordPress fick dem alla åt dig. Hur coolt är inte det?

Behöver du designskinn för din webbplats? WordPress erbjuder ett brett spektrum av förbyggda teman för att göra det lättare för dig att arbeta på din webbplats.

Du kan hitta olika gratismallar för varje nisch och kategori i WordPress-förvaret. Så du behöver inte oroa dig om du har något att använda för din valda nisch eller ingen.

Installera det tema du vill och anpassa sedan utifrån dina önskemål. Du kan ändra färger, sidhuvud, sidfot, sidofält, bakgrund och andra element i ditt tema.

Det finns också ett antal plugins som du kan använda för ytterligare funktioner och funktioner på din webbplats. Till exempel vill du lägga till ett kontaktformulär, du kan enkelt hitta ett kontaktformulär-plugin i WordPress-förvaret.

Du kan också skapa bildgalleri eller reglage med ett WordPress-plugin, till och med Google Analytics, e-handel, medlemskap och alla andra funktioner.

4. WordPress är sökmotorvänligt

Ditt företag måste vara sökbart så att du kan locka din målgrupp. WordPress är designat med SEO i åtanke. Om din webbplats är byggd på WordPress, lycka till eftersom sökmotorer som Google älskar WordPress.

För att ytterligare optimera din webbplats kan du till och med använda SEO-plugins som Yoast SEO.

5. WordPress är säkert och säkert

WordPress är också känt för att vara säkert och säkert när du använder plugins och teman från pålitliga utvecklare. Faktum är att många banker använder denna plattform för sina webbplatser. Men som ni vet kan vi aldrig veta vad som kommer att hända med Internet. Det kan aldrig vara helt säkert.

Så det är väldigt viktigt för dig att vara försiktig med att skydda din egen webbplats från attacker mot skadlig programvara och hackare. Du kan hitta många WordPress-säkerhetsplugins för din webbplats. Även spam-kommentarer kan enkelt hanteras, som vi har diskuterat tidigare.

6. WordPress kan hantera alla typer av media

Du kan ladda upp alla typer av mediefiler på din webbplats. Dessa inkluderar bilder, GIF, videor, ljud och andra typer av mediefiler.

Du kan till och med bädda in videor eller foton från olika webbplatser som Instagram, YouTube, Soundcloud och många andra inbäddningsaktiverade webbplatser.

Dessutom kan du ladda upp och visa dokument, PDF-filer och andra filer som dina användare kan ladda ner.

7. WordPress kan enkelt integreras med många appar

Om du vill maximera funktionaliteten på din WordPress-webbplats kan du göra det genom att integrera med appar.

Om du till exempel äger en onlinebutik kan du integrera produktappar, kundvagnsappar och betalningsappar. Du kan till och med integrera appar för sociala medier för att öka följande på din webbplats.

8. WordPress community blir större och större

När WordPress blir mer och mer populärt växer WordPress community mer och mer. Det har utökat räckvidden med sitt forum, diskussionsforum, sociala kanaler och andra medier.

Det arrangeras möten från hela världen som du kan gå till. De pratar allt om WordPress, från att bygga en webbplats till att vara en WordPress frilansare eller designbyrå.

Om du har problem med att ställa in din WordPress-webbplats kan du helt enkelt söka på WordPress.org-forumet eller valfritt WordPress-community från Facebook och andra sociala medier..

9. WordPress är alla

Det är sant. Med WordPress finns det oändliga möjligheter. Du kan skapa alla typer av webbplatser som du gillar för ditt företag. Du kan skapa en onlinebutik, en blogg, en forumwebbplats, till och med en katalog. Du namnger det, WordPress har det.

Oavsett om du är en teknik eller inte, WordPress är för dig. Du kan använda dra och släpp sidbyggare eller anpassa din webbplats med koder.

Slutsats

Så är du övertygad om kraften i WordPress nu? Försök att upptäcka hur detta CMS kan vara användarvänligt och helt anpassningsbart för wannabe-webbplatsägare.

Du kan bara uppleva kraften i WordPress genom att helt enkelt börja använda den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map