Millors serveis de màrqueting per correu electrònic 2020

màrqueting per correu electrònicEll’és un fet: el màrqueting per correu electrònic és la millor manera d’arribar a la vostra audiència i mantenir-los compromesos amb el vostre producte o servei. També passa per ser una de les formes més rendibles d’arribar a un ampli ventall de persones’és fàcil de configurar. Hi ha molts serveis de màrqueting per correu electrònic, però nosaltres’He arrodonit els cinc millors perquè pugueu sortir a la persecució i decidir quin és el més adequat per vosaltres sense treure molta informació innecessària.


Conduir el trànsit al vostre lloc web pot ser difícil. Abans d’entrar a les ressenyes, volíem informar-vos sobre les quatre coses a tenir en compte a l’hora d’escollir el servei de màrqueting de correu electrònic adequat a les vostres necessitats:

 • Quant heu de gastar en màrqueting per correu electrònic? Tothom’El seu pressupost és diferent. Ell’Et costarà uns 20 dòlars al mes per començar amb la majoria de plans.
 • Tens temps per aprendre a utilitzar un nou programa? Tothom’el temps és limitat. Potser algú es pot encarregar de les vostres campanyes de màrqueting per correu electrònic.
 • Quines funcions necessiteu / voleu? Heu de ser capaços d’enviar correus electrònics, d’actualitzacions i d’organitzar els vostres contactes. Les proves A / B són òptimes.

Hi ha equip d’assistència disponible per treure’t un embús? Vostè’Vull poder xerrar amb algú si teniu alguna pregunta. L’assistència telefònica és òptima.

De veritat, tots els serveis de màrqueting de correu electrònic d’aquesta llista són fantàstics, però volem mostrar-vos què és el que els fa tan bons, i potser algunes coses que hauríeu de tenir en compte abans de comprometre’s amb qualsevol servei de màrqueting per correu electrònic..

Pros
 • Moltes funcions
 • una prova gratuïta de 60 dies
 • Assequible i escalable amb el vostre negoci
 • El millor per a comerços minoristes i de comerç electrònic
Contres
 • Pot ser que no sigui adequat per a totes les indústries
 • Té una mica de corba d’aprenentatge
 • No té proves A / B, de manera que no podeu veure quines campanyes han fet millor que altres

  2. Runner Up – Mailchimp.com

  logotip de mailchimp

  Què és excel·lent MailChimp és que ofereix una versió gratuïta, per la qual cosa no us haureu de preocupar d’una caducitat de la prova gratuïta i, per tant, quedar-vos enganxada amb una factura per un servei que no us agradi. Moltes persones agraden Mailchimp per aquest motiu. Hi ha molts recursos en línia per ajudar la gent a conèixer-se amb MailChimp i es té en compte un dels serveis més accessibles per utilitzar.

  Excel·lent per a usuaris sense experiència ��

  El pla gratuït ofereix S’enviaran fins a 12.000 correus electrònics al mes.  Anem a fer algunes preguntes ràpides per veure si és una bona oferta: si teniu 2000 subscriptors (que és l’import màxim del pla gratuït), podríeu enviar-los un correu electrònic cada setmana sense superar la quantitat màxima. Aquest és un estàndard pràctic en la indústria del màrqueting per correu electrònic, per la qual cosa és una opció fantàstica per als novells i les persones que ho desitgin mullar-se els peus amb el màrqueting per correu electrònic sense gastar diners.

  editor de correu electrònic

  Els seus paquets de pagament també són bastants, però el preu depèn del nombre de subscriptors que tingueu. Hi ha un parell d’inconvenients a Mailchimp, inclòs el fet que l’opció gratuïta no permet respondre automàticament als correus electrònics, cosa que us pot aportar el vostre temps de producció. Una altra característica que no es troba a la lliure elecció és la segmentació que és vital per orientar-se als clients clau.

  Tenen assistència per xat i correu electrònic per als seus subscriptors, però no ofereixen assistència per trucades. En cas contrari, Mailchimp és bastant robust, fins i tot amb una opció gratuïta i pensem que us agradarà el fàcil d’utilitzar.

  Pros
  • Versió gratuïta en lloc de prova gratuïta
  • Fins a 2000 subscriptors
  • Envieu fins a 12.000 correus al mes!
  • Fàcil d’usar
  • Gran quadre de comandament
  Contres
  • Sense segmentació amb pla gratuït
  • No hi ha resposta automàtica amb pla gratuït
  • No hi ha assistència de trucades

  3. Aweber.com

  Bon valor / funcionalitat inferior

  logo desconcertant

  Obtindreu el primer mes gratuït quan us registreu Aweber.com. Tenen un programa d’atenció al client de servei complet amb atenció telefònica set dies a la setmana en horari designat i ofereixen suport per xat i correu electrònic per a aquelles consultes no urgents. Hi ha alguns recursos al web per ajudar-vos a conèixer millor Aweber i el seu preu és el mateix que ConstantContact.com.

  Aweber creador de correu electrònic

  Pagareu aproximadament 19 dòlars al mes per fins a 500 subscriptors i pagueu més a mesura que guanyeu més subscriptors. Una cosa que no ens agrada és que necessitem obtenir un pressupost sobre preus si teniu més de 25.000 subscriptors. Això pot trigar molt i moltes persones no volen esperar cap resposta per part de les empreses. Aweber és adequat per a empreses més grans, però pot fer una escala més fàcil que altres serveis de màrqueting per correu electrònic.

  Obteniu plantilles sensibles ��

  Té proves A / B per ajudar-vos determinar l’eficàcia de la campanya, i sí que ofereix plantilles de correu electrònic responsives perquè els subscriptors puguin visualitzar-los en els seus dispositius mòbils. Disposa d’un tauler de control fàcil d’utilitzar, però si us sentiu aclaparats mitjançant la configuració de les vostres campanyes de màrqueting per correu electrònic, hi ha molta informació que us ajudarà a descobrir-ho i, sovint, hi ha webinars que l’empresa organitza per donar suport als seus subscriptors..

  L’única caiguda d’aquest producte és que costa més que alguns dels altres serveis de màrqueting per correu electrònic i requereix que us poseu en contacte amb ells per a audiències més grans. En general, ens agrada que tingui moltes funcions que puguin créixer amb la vostra empresa i els recursos són de gran ajuda.

  Pros
  • Prova gratuïta d’un mes
  • Té proves A / B per determinar l’eficàcia de les campanyes
  • Atenció al client integral set dies a la setmana
  • Molts recursos d’internet per ajudar-vos a començar
  Contres
  • Haver d’obtenir un pressupost per a més de 25.000 subscriptors requereix molt de temps
  • Costa més que alguns altres serveis de màrqueting per correu electrònic

  4. GetResponse.com

  logotip de resposta

  Tindràs una prova gratuïta amb GetResponse.com el mateix que Aweber.com, però el punt de preu de GetResponse.com és una mica millor que Aweber.com. Costen uns 15 dòlars al mes per 1000 subscriptors i el preu puja en funció del nombre de subscriptors que tingueu al llarg del temps.

  L’empresa ofereix una oferta completa atenció al client a través de correu electrònic, xat i atenció telefònica. GetResponse.com és conegut com a un dels serveis més fàcils de màrqueting de correu electrònic al web, i si no esteu segurs de com procedir, hi ha alguns tutorials i recursos en línia per ajudar-vos a començar amb el màrqueting per correu electrònic.

  obtenir un generador de correu electrònic de resposta

  Us permet conèixer el millor moment per enviar un correu electrònic ⏲️

  Una de les millors funcions de GetResponse.com és que té una funció de sincronització que us indicarà quan és el millor moment del dia per enviar els vostres correus, cosa que estalviareu moltes hores de treball perdudes i esforços per dirigir-vos a les persones en un moment equivocat. També hi ha funcions de prova A / B, que us permet provar fins a 5 iteracions d’una campanya abans de comptar amb una. Ens agrada aquesta funció, perquè proporciona informació instantània a un propietari de l’empresa que intenta augmentar les vendes i la participació.

  Un dels únics inconvenients de GetResponse.com és que no té eines de gestió d’esdeveniments, per la qual cosa necessitareu un programari separat per a aquesta peça. En cas contrari, es tracta d’un excel·lent conjunt d’eines per a qualsevol indústria i inclou un quadre de comandament fàcil de llegir que no intimida al nou usuari.

  Pros
  • Prova gratuïta d’un mes
  • Prova A / B per a l’eficàcia de la campanya
  • Atenció àmplia al client
  • Un munt de recursos importants en línia per ajudar-vos a aprendre les cordes
  • Funció del temporitzador per augmentar la participació del subscriptor
  Contres
  • No hi ha eines de gestió d’esdeveniments
  • Pot començar a costar més a mesura que creix el vostre negoci

  5. ActiveCampaign.com

  logotip de campanya activa

  ActiveCampaign.com té un dels períodes de prova gratuïta més curts, que pensem que hauria de ser més llarg. La prova gratuïta és de només 14 dies, cosa que no sembla prou temps per a alguns empresaris ocupats que potser no podran asseure’s i jugar amb el quadre de comandament durant almenys una setmana..

  Un gran suport d’un en un ☎️

  Què fem com això servei de màrqueting per correu electrònic és que sembla molt adaptada a les persones que busquen suport individualitzat i consells sobre com fer créixer el seu negoci. No ofereixen atenció telefònica, però si voleu parlar amb un expert en màrqueting per correu electrònic, podeu pagar uns 65 dòlars per obtenir una sessió de 30 minuts amb un dels experts en màrqueting d’Activa Campanya i rebre totes les vostres preguntes. Si heu optat pels paquets de subscripcions finals superiors, aquesta quota de 65 $ es renuncia.

  Nosaltres fem així el servei arriba a un preu raonable: aproximadament 9 dòlars mensuals per a 500 subscriptors. El preu augmenta amb cada nou nivell de subscriptors de clients que obté. Amb el suport personalitzat d’Activa Campaign, sembla que és un lloc adequat per començar la majoria dels principiants.

  Fins i tot podeu tenir una reunió presencial amb els seus experts si esteu a la zona de Chicago. No té una eina de sondeig, però s’hi pot integrar Enquesta de mico. Tot i així, haureu de pagar per més de 250 subscriptors de correu electrònic, així que tingueu en compte. Una característica perfecta de Active Campaign és que podeu enviar correus electrònics basats en dates perquè pugueu enviar notificacions de venda o bé desitjar als vostres clients un feliç aniversari.

  Pros
  • Punt de preu baix
  • Bon servei
  • Possibilitat de conèixer o parlar amb experts de màrqueting per correu electrònic de manera personalitzada o telefònica
  • Campanyes basades en dates
  • Prova A / B
  Contres
  • Curt període de prova gratuïta
  • No hi ha cap programa informàtic
  • Haureu de pagar més de 250 subscriptors de correu electrònic per fer-hi les enquestes

  Els nostres idees finals sobre els plans de màrqueting per correu electrònic

  El màrqueting per correu electrònic ha anat creixent al llarg dels anys i és habitual que cada empresa utilitzi d’alguna manera el màrqueting per correu electrònic. Hi ha qui només recopila correus electrònics per enviar informació de venda, i d’altres els utilitza per conduir tot el seu negoci els 365 dies de l’any

  Probablement haureu rebut més d’un correu electrònic d’una botiga gran de caixes en un dia, perquè els grans saben la freqüència amb què la gent comprova els telèfons i els correus electrònics. Així és tu? arribar al vostre públic aquests dies. Per descomptat, es necessita temps per configurar aquestes campanyes, però són tan convincents que val la pena l’esforç i el temps que es necessita.

  Siguem sincers: el màrqueting per correu electrònic és bastant assequible. El paquet d’iniciació més car d’aquesta llista és de 20 dòlars al mes. Tots els negocis pot pagar-ho i hauria de permetre el seu pressupost. Trobareu que una venda al mes pagarà el cost de les vostres campanyes de màrqueting per correu electrònic amb facilitat.

  Per determinar el millor sistema de màrqueting per correu electrònic per al vostre negoci, aprofiteu els períodes de prova gratuïta que s’ofereixen amb aquests serveis. Llegiu els recursos i feu els deures. Si no podreu esbrinar com utilitzar el programari en un termini curt, continueu. Hi ha serveis més accessibles.

  Ens hem preparat una llista de pros i contres per a cadascun dels cinc serveis de màrqueting de correu electrònic d’aquesta llista, però considereu com pesen els avantatges i els avantatges del vostre negoci. El que creiem que és una solució pot ser el que la vostra empresa necessita o no necessita, de manera que no té cap èxit en el vostre èxit.

  El que és més important, no us ajudem a avançar-vos al màxim sobre el que pot fer el màrqueting per correu electrònic per a la vostra empresa i no deixeu d’iniciar una campanya de màrqueting per correu electrònic. Podeu definir qualsevol d’aquests serveis de màrqueting per correu electrònic avui mateix i començar a recopilar correus electrònics en poques hores. Així que no endarrereu.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Adblock
   detector