Cele mai bune servicii de e-mail marketing 2020

marketing prin e-mailAceasta’este un fapt: e-mail marketingul este cel mai bun mod de a ajunge la audiența dvs. și de a le menține implicat cu produsul sau serviciul dvs. Se întâmplă, de asemenea, să fie una dintre cele mai rentabile metode de a ajunge la o gamă largă de oameni, și aceasta’e ușor de configurat. Există multe servicii de e-mail marketing, dar noi’Am rotunjit cele cinci cele mai bune, astfel încât să puteți să treceți la goană și să decideți care dintre ele este potrivit pentru dumneavoastră, fără a trece prin multe informații inutile.


Conducerea traficului către site-ul dvs. web poate fi dificilă. Înainte de a intra în recenzii, am vrut să vă informăm despre cele patru lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți serviciul potrivit de marketing prin e-mail pentru nevoile dvs.:

 • Cât de mult trebuie să cheltuiți pentru email marketing? Toata lumea’bugetul este diferit. Aceasta’Vă va costa aproximativ 20 de dolari pe lună pentru a începe cu cele mai multe planuri.
 • Ai timp să înveți cum să folosești un program software nou? Toata lumea’timpul este limitat. Poate cineva poate fi responsabil de campaniile dvs. de marketing prin e-mail.
 • Ce caracteristici ai nevoie / vrei? Trebuie să puteți trimite e-mailuri, actualizări și să vă organizați contactele. Testarea A / B este optimă.

Există echipă de asistență disponibilă pentru a vă scoate dintr-un blocaj? Tu’Vreau să pot discuta cu cineva dacă aveți o întrebare. Asistența telefonică este optimă.

Cu adevărat, toate serviciile de e-mail de pe această listă sunt nemaipomenite, dar dorim să vă arătăm ce le face atât de grozave și, poate, câteva lucruri de care ar trebui să fiți conștienți înainte de a vă angaja la orice serviciu de email marketing..

Pro-uri
 • O mulțime de caracteristici
 • un proces de 60 de zile gratuit
 • Accesibil și scalabil cu afacerea dvs.
 • Cel mai bun pentru comerțul cu amănuntul și comerțul electronic
Contra
 • S-ar putea să nu fie potrivit pentru toate industriile
 • Are un pic de curbă de învățare
 • Nu are teste A / B, astfel încât nu puteți vedea ce campanii au făcut mai bine decât altele

  2. Runner Up – Mailchimp.com

  sigla mailchimp

  Despre ce este excelent MailChimp este că oferă o versiune gratuită, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru ca un proces gratuit să expire și apoi să vă blocați cu o factură pentru un serviciu care nu vă poate plăcea. Multe persoane le place Mailchimp din acest motiv. Există multe resurse online pentru a ajuta oamenii să ia cunoștință de MailChimp și este considerat unul dintre serviciile mai accesibile de utilizat.

  Excelent pentru utilizatorii neexperimentați ��

  Planul gratuit oferă până la 12.000 de e-mailuri pe lună pentru a fi trimise.  Să facem câteva informații rapide pentru a vedea dacă aceasta este o ofertă bună: dacă ai avea 2000 de abonați (care este suma maximă pentru planul gratuit), le poți trimite un e-mail în fiecare săptămână fără să depășești suma maximă. Acest lucru este destul de standard în industria de marketing prin e-mail, deci este o opțiune excelentă pentru începători și pentru persoanele care doresc se udă cu picioarele prin email marketing fără a cheltui bani.

  editor de email

  Pachetele lor plătite sunt destul de mari, dar prețul depinde de numărul de abonați pe care îl aveți. Există câteva dezavantaje ale Mailchimp, inclusiv faptul că opțiunea gratuită nu permite răspunsuri automate la e-mailuri, care pot fi consumate în timpul de producție. O altă caracteristică care lipsește din alegerea gratuită este segmentarea, care este esențială pentru vizarea clienților-cheie.

  Au asistență pentru chat și e-mail pentru abonații lor, dar nu oferă asistență pentru apeluri. În caz contrar, Mailchimp este destul de robust, chiar și cu o opțiune gratuită și credem că vă va plăcea cât de ușor este de utilizat.

  Pro-uri
  • Versiune gratuită în loc de încercare gratuită
  • Până la 2000 de abonați
  • Trimiteți până la 12.000 de e-mailuri pe lună!
  • Ușor de folosit
  • Panou de bord grozav
  Contra
  • Fără segmentare cu plan gratuit
  • Niciun răspuns automat cu plan gratuit
  • Fără asistență de apel

  3. Aweber.com

  Valoare bună / funcționalitate inferioară

  Aweber logo

  Veți primi gratuit prima lună când vă înscrieți Aweber.com. Ei au o program complet de asistență pentru clienți cu asistență telefonică șapte zile pe săptămână în timpul orelor desemnate și oferă asistență de chat și e-mail pentru acele întrebări care nu sunt urgente. Există câteva resurse pe web pentru a vă ajuta să cunoașteți mai bine Aweber, iar prețul lor este aproximativ același cu ConstantContact.com.

  aweber builder de e-mail

  Veți plăti aproximativ 19 USD pe lună pentru până la 500 de abonați și veți plăti mai mult pe măsură ce câștigați mai mulți abonați. Un lucru care nu ne place este să fie nevoie să obținem un preț la prețuri dacă aveți peste 25.000 de abonați. Acest lucru poate dura timp și mulți oameni nu vor să aștepte pentru a primi un răspuns din partea companiilor. Aweber este potrivit pentru companiile mai mari și poate face o scară mai ușoară decât alte servicii de e-mail marketing.

  Veți primi șabloane responsive ��

  Are teste A / B pentru a vă ajuta determinați eficiența campaniei dvs., și oferă șabloane de email responsive, astfel încât abonații dvs. să le poată vizualiza pe dispozitivele mobile. Are un tablou de bord ușor de utilizat, dar dacă vă simțiți copleșit prin configurarea campaniilor de marketing prin e-mail, există o mulțime de informații care vă ajută să vă dați seama și există frecvent webinarii găzduite de companie pentru a susține abonații săi.

  Singura cădere a acestui produs este că costă mai mult decât unele dintre celelalte servicii de marketing prin e-mail și necesită să le contactați pentru audiențe mai mari. În general, ne place că are o mulțime de funcții care pot crește cu compania dvs., iar resursele sunt foarte utile.

  Pro-uri
  • Proces gratuit de o lună
  • Are teste A / B pentru a determina eficacitatea campaniilor
  • Asistență completă pentru clienți șapte zile pe săptămână
  • O mulțime de resurse de internet pentru a vă ajuta să începeți
  Contra
  • Trebuie să obțineți o ofertă pentru mai mult de 25.000 de abonați necesită mult timp
  • Costă mai mult decât alte servicii de e-mail marketing

  4. GetResponse.com

  obțineți logo-ul de răspuns

  Vei primi un proces gratuit cu GetResponse.com la fel ca Aweber.com, dar punctul de preț al GetResponse.com este puțin mai bun decât Aweber.com. Costă aproximativ 15 USD pe lună pentru 1000 de abonați, iar prețul crește în funcție de numărul de abonați pe care îl aveți de-a lungul timpului.

  Compania oferă servicii complete relații Clienți prin e-mail, chat și asistență telefonică. GetResponse.com este cunoscut sub numele de unul dintre cele mai ușoare servicii de e-mail de pe web, și dacă nu sunteți sigur cum să procedați, există câteva tutoriale și resurse online care vă vor ajuta să începeți cu marketingul prin email.

  obțineți răspunsul constructor de e-mail

  Vă cunoașteți cel mai bun moment pentru a trimite un e-mail ⏲️

  Una dintre cele mai bune caracteristici despre GetResponse.com este aceea are o caracteristică de sincronizare care vă va spune când este cel mai bun moment al zilei pentru a vă trimite e-mailurile, ceea ce vă economisește o mulțime de ore de lucru pierdute și de efort pentru vizarea oamenilor la un moment nepotrivit. Există, de asemenea, caracteristici de testare A / B, care vă permite să testați până la 5 iterații ale unei campanii înainte de a comite la una. Ne place această caracteristică, deoarece oferă feedback instantaneu unui proprietar de afaceri care încearcă să crească vânzările și implicarea.

  Unul dintre singurele dezavantaje ale GetResponse.com este faptul că nu are instrumente de gestionare a evenimentelor, deci va trebui un software separat pentru acea piesă. În caz contrar, acesta este un excelent set de unelte pentru orice industrie și are un tablou de bord ușor de citit, care nu este intimidant pentru noul utilizator.

  Pro-uri
  • Proces gratuit de o lună
  • Testare A / B pentru eficiența campaniei
  • Asistență completă pentru clienți
  • O mulțime de resurse semnificative online pentru a vă ajuta să învățați funiile
  • Funcția de cronometrare pentru a crește implicarea abonaților
  Contra
  • Nu există instrumente de gestionare a evenimentelor
  • Poate începe să coste mai mult pe măsură ce afacerea dvs. crește

  5. ActiveCampaign.com

  logo-ul activ al campaniei

  ActiveCampaign.com are una dintre cele mai scurte perioade de încercare gratuită, care credem că ar trebui să fie mai lungi. Proba gratuită este de doar 14 zile, ceea ce nu pare să fie suficient timp pentru unii proprietari de afaceri ocupați care s-ar putea să nu ajungă să se așeze și să se joace cu tabloul de bord cel puțin o săptămână.

  Asistență excelentă unu-la-unu ☎️

  Ce facem în acest sens serviciul de marketing prin e-mail este că pare foarte adaptat pentru persoanele care caută asistență unu la unu și sfaturi despre creșterea afacerii lor. Aceștia nu oferă asistență telefonică, dar dacă doriți să discutați cu un expert de marketing prin e-mail, puteți plăti aproximativ 65 de dolari pentru a obține o sesiune de 30 de minute cu unul dintre experții de marketing Active Campaign și pentru a primi toate întrebările. Dacă ați optat pentru pachetele de abonament final mai ridicate, acea taxă de 65 USD este renunțată.

  Facem așa serviciul vine la un preț rezonabil: aproximativ 9 dolari pe lună pentru 500 de abonați. Prețul crește cu fiecare nou nivel de abonați ai clienților pe care îi obțineți. Cu ajutorul personalizat al campaniei active, pare un loc potrivit pentru cei mai mulți începători să înceapă.

  Puteți avea chiar o întâlnire în persoană cu experții lor dacă vă aflați în zona Chicago. Nu are un instrument de sondaj, dar poate fi integrat cu acesta Maimuță de sondaj. Cu toate acestea, va trebui să plătiți pentru mai mult de 250 de abonați prin e-mail, așa că rețineți acest lucru. O caracteristică corectă pe care o are Active Campaign este aceea că puteți trimite e-mailuri bazate pe date, astfel încât să puteți trimite notificări de vânzare sau puteți dori clienților dvs. un aniversare fericită.

  Pro-uri
  • Punct de preț scăzut
  • Serviciu bun
  • Posibilitatea de a vă întâlni sau de a vorbi cu experți de marketing prin e-mail în persoană sau la telefon
  • Campanii bazate pe date
  • Testare A / B
  Contra
  • O perioadă scurtă de încercare gratuită
  • Nu există software de sondaj
  • Trebuie să plătiți pentru mai mult de 250 de abonați prin e-mail pentru a le examina

  Gândurile noastre finale privind planurile de marketing prin e-mail

  Marketingul prin e-mail a apărut de-a lungul anilor și este obișnuit ca fiecare întreprindere să utilizeze într-un fel oare marketingul. Unele persoane colectează pur și simplu e-mailuri pentru a trimite informații despre vânzare, iar altele le folosesc pentru a-și conduce întreaga afacere 365 de zile pe an

  Probabil că ați primit mai mult de un e-mail dintr-un magazin mare de cutii într-o singură zi – deoarece oamenii mari știu cât de des oamenii își verifică telefoanele și e-mailurile. Așa ești tu ajunge la publicul tău aceste zile. Sigur, este nevoie de timp pentru a configura aceste campanii, dar sunt atât de convingătoare încât merită efortul și timpul necesar.

  Să fim sinceri: e-mail marketingul este destul de accesibil. Cel mai scump pachet de început din această listă este de 20 de dolari pe lună. Fiecare afacere își poate permite acest lucru și ar trebui să facă loc bugetului lor pentru asta. Veți găsi că o vânzare pe lună va plăti cu ușurință costurile campaniilor dvs. de marketing prin e-mail.

  Pentru a determina cel mai bun sistem de marketing prin e-mail pentru afacerea dvs., profitați de perioadele de încercare gratuite care sunt oferite cu aceste servicii. Citiți resursele și faceți-vă temele. Dacă nu vă dați seama cum să utilizați software-ul într-o perioadă scurtă de timp, continuați mai departe. Există servicii mai accesibile acolo.

  Am pus împreună o listă pro și contra pentru fiecare din cele cinci servicii de marketing prin e-mail din această listă, dar luați în considerare modul în care acele argumente pro și contra îți cântăresc afacerea. Ceea ce credem că este un con, poate fi doar ceea ce are nevoie de afacerea dvs. sau nu are nevoie, deci nu are niciun impact asupra succesului dvs..

  Cel mai important, nu vă lăsați la curent cu ceea ce poate face marketingul prin e-mail pentru afacerea dvs. și nu vă lăsați să începeți o campanie de e-mail marketing. Puteți seta oricare dintre aceste servicii de e-mail marketing astăzi și puteți începe să colectați e-mailuri în câteva ore. Deci, nu amânați.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map