Com solucionar els problemes de WordPress pel vostre compte

Alguna vegada heu estat treballant junts al vostre lloc de WordPress, emocionat per fer un canvi en alguna cosa i, BOOM, teniu algun problema estrany que us impedeixi fer la vostra feina? Tan frustrant, no? En aquesta publicació, us mostraré com podeu solucionar i reparar problemes de WordPress per tal de solucionar aquests problemes. Com a mínim, podreu minimitzar qualsevol suport extern que pugui necessitar d’un desenvolupador de temes o complements.


El vostre primer pensament pot ser,

Ahh! És el meu tema o creador de pàgines!

Potser sí, potser no. Anem al fons.

A continuació, es mostra un lloc de proves en què alguna cosa no va funcionar tal i com estava previst. Diguem que esteu encantats d’anar editant la vostra pàgina principal. Heu instal·lat un bon tema, en aquest cas, Astra, i un excel·lent creador de pàgines com Elementor i alguns complements. Us dirigiu a la pàgina d’inici, esperant fer clic a la pestanya de menú “Edita amb l’elementor”, però …

BAM! La vostra barra d’administració està TOTALMENT GONA!

Normalment, probablement aneu al tauler i feu clic a les pàgines. Aleshores, el veureu a la llista i feu clic a “Edita amb Elementor”. Però llavors quan intenteu, rebeu aquest missatge d’error. Perill.

Probablement esteu pensant, enduréu-vos aquest elementor. Ha de ser el problema. Permeteu-me que us digui, però, que el creador de pàgines és rarament el problema.

Descansa, anem a revisar algunes tècniques de resolució de problemes per arribar al final de qualsevol problema, O almenys apropeu-vos molt a una solució abans d’implicar-vos els desenvolupadors del tema o del creador de pàgines.

Normalment, probablement contacteu amb el desenvolupador de temes o complements. Et demanaran credencials per accedir al lloc web. Aleshores passarien uns dies i recorren amb rigor tots els vostres plugins, desactivant-los un per un i reactivant-los per intentar solucionar el problema. També intentaran canviar temes per veure si és el vostre tema.

Com es pot fer la vostra solució de problemes més eficient que esperar suport tècnic:

Pas 1: feu una còpia de seguretat del vostre lloc!

És molt important ser segurs i fer una còpia de seguretat del vostre lloc abans d’entrar a qualsevol d’aquestes solucions de problemes. Aquí teniu un enllaç sobre com podeu fer una còpia de seguretat senzilla al vostre lloc. CLICA AQUÍ.

Pas 2: creeu un lloc de posada en escena / clon per treballar.

No voldreu fer aquests canvis al vostre lloc en directe. Comproveu si el vostre host web ofereix llocs d’escenificació inclosos al vostre paquet. En cas afirmatiu, creeu un lloc mitjançant el vostre tauler de control o CPanel. (Consulteu els canals d’ajuda del vostre amfitrió si no sabeu com configurar-lo mitjançant l’amfitrió.)

Si no teniu inclosa la inclusió al vostre pla, aquí hi ha una manera senzilla de configurar el lloc de posada en escena pel vostre compte. COM CONFIGURAR UN LLOC D’ETAPATGE.

Això us permetrà fer tots els canvis en un lloc de clones separats en cas que alguna cosa vagi malament, no us enviarem cap problema al vostre lloc en directe!

Pas 3: canvieu el tema del lloc.

Aneu a la barra lateral esquerra del tauler i feu clic a “Aparença – Temes”. Un cop allà, veureu el vostre tema actiu a l’esquerra. Probablement veureu alguns altres temes predeterminats. Trieu el contingut més actual. Si no els veieu, només cal que feu clic per afegir un tema i trieu qualsevol tema, preferiblement un tema de WordPress predeterminat.

Seguiu endavant i activeu el tema diferent. A continuació, aneu a la pàgina de problemes del vostre lloc. Hauria de ser totalment diferent amb el nou tema. El vostre problema segueix sent? En el nostre exemple, el problema encara hi és. A continuació, intenteu navegar a la pàgina a través del tauler i feu clic a “Edita amb Elementor”. El problema encara hi és? En el nostre exemple, ho és.

De manera que el que hem fet efectivament aquí és eliminar el tema com a causa potencial. Com que no és el tema, torna als temes a l’aparença – Temes i reactiva el tema escollit. Si aneu a la portada i refresqueu, veureu que el vostre antic tema està actiu i el problema continua.

Pas 4: Instal·leu i executeu el connector Detective Plugin.

Normalment, hi anàvem a plugins i els desactivàrem per veure si el problema desapareix (i normalment). Aleshores hauríem de reactivar tediosament cada complement un per un i provar el problema. Amb Plugin Detective, automatitza això i us estalviarà un munt de temps.

Per instal·lar-lo, aneu a “Complements: afegeix un nou” i cerqueu el connector a la barra de cerca. Hauria d’aparèixer a la part superior. Endavant i feu clic a Instal·la, després feu clic a Activa. Se us dirigirà a la pàgina de complements del vostre lloc. Mireu la barra de menús superior i notareu una nova opció que diu “Resolució de problemes”. Normalment, només aneu a navegar a la pàgina de problemes i feu clic a “Resolució de problemes” a la barra de menús. Per aquest exemple, no disposem de barra de menús, de manera que només farem clic a “Resolució de problemes” a la secció
final del lloc a la barra de menús del tauler.

Portarà aquest petit robot tan detectiu. Feu clic a on es diu per obrir un cas nou. A continuació, apareixerà una pregunta que ens pregunta si estem al lloc on es produeix el problema. En el nostre exemple, encara no estem en aquest moment. Allà mateix, a la finestra, només farem clic per visualitzar el lloc. Ens portarà a la pàgina principal i ens preguntarà si és on es troba el problema. Feu clic a sí. (O desplaceu-vos a qualsevol lloc del vostre problema i feu clic a sí).

Aleshores, apareixerà una pàgina que demana quins dels complements enumerables es requereixen perquè funcioni el vostre lloc. Feu clic al complement del creador de pàgines; en aquest exemple, farem clic a Elementor i, a continuació, feu clic a “Estic fet”.

A continuació, us mostrarà una pantalla amb la investigació activa. Passarà per un procés amb el qual desactivar tots els plugins i reactivar-los un per un i mostrar-vos el lloc del problema per veure si s’ha solucionat. Vés endavant i fes clic a “Inicia la interrogació”.

Us mostrarà una imatge del vostre lloc i us preguntarà si el problema s’ha solucionat. En el nostre exemple, tornem a veure la nostra barra d’administració, de manera que farem clic al botó que diu: “Sí, està arreglat”. Després haureu de fer clic per a “Iniciar l’interrogatori” de nou. Et tornarà a la pàgina del problema i tornarà a preguntar-te si està solucionat. Feu clic a que s’ha corregit quan s’ha solucionat i seguiu fent clic per tornar a iniciar l’interrogatori cada vegada. Al final, trobareu un lloc on no s’ha solucionat. Vés endavant i fes clic a “No, encara està trencat”.

Trobat culpable!

?

Seguiu fent aquest procés fins que arribi a una pantalla on es diu que ha trobat el culpable. En el nostre exemple, va ser el connector URL ODT relatius. Veureu un bot poc valent amb una instantània. Feu clic al botó per desactivar-lo. A continuació, feu clic al botó per tornar al quadre de comandament.

El que va fer el detectiu de plugins va ser passar per alguns connectors alhora i reactivar-los. Va fer un seguiment dels avenços per la qual cosa no va haver de fer-ho, estalviant-li tones de mal de cap. Aquesta manera ràpida i senzilla de solucionar problemes us permetrà saber de seguida que realment no era el creador de pàgines ni el tema com podríeu pensar..

Tornem a navegar a la pàgina del problema i comproveu que el problema no s’ha quedat en cap moment. En el nostre exemple, anirem a la pàgina principal i feu clic a tornar a carregar. A baix i veieu, la barra d’administració ja està de tornada. Llavors, només farem clic a la barra de menús per a “Editar amb Elementor”. Sí, ens permet tornar a entrar a Elementor de nou.

Ara només ens dirigirem a la secció de connectors del lloc navegant al tauler de control i fent clic a Connectors de la barra lateral esquerra. Veureu a la llista de complements que el vostre complement de problemes, en el nostre cas Els URL relatius ODT s’han desactivat.

Pas 5: Desactiveu el complement del problema al vostre lloc LIVE.

Ara simplement anem al lloc actiu, o en directe, i desactivem el complement del problema. Només fareu navegar a la pestanya de complements del tauler de control i feu clic per desactivar el connector amb problemes.

Voila! Problema resolt!!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector