Best Web Hosting za mala podjetja

spletno gostovanje za mala podjetja 1Vaša izbira spletnega gostovanja za mala podjetja je pomembna veliko več, kot bi si mislili. To ni samo platforma za zagon spletnega mesta e-trgovine, izbira gostovanja vpliva tudi na zanesljivost in varnost delovanja spletnega mesta.


Prepričati se morate, da zagotavlja ustrezne vire za vaš promet in vrsto vsebine, da obstaja zanesljiva podpora, ki je dostopna, ko jo potrebujete, in da je stroškovno učinkovito za vas.

Če je vaše podjetje zagonsko ali nimate veliko izkušenj s spletnim gostovanjem, se lahko zgodi nekaj stvari, ki jih ne poznate.

Eno je vprašanje nadomestitve / izpadov. To je bistveno za zanesljivost vašega spletnega mesta. Če stranke ne morejo dostopati do vaše vsebine, ko potrebujejo pomoč, informacije ali naročijo naročilo, bodo odšli in poiskale podjetje, ki jim lahko da tisto, kar potrebujejo.

Nadaljevanje vpliva ne samo na stopnjo obiskov ene strani, temveč lahko vpliva tudi na vaše finance in uvrstitve v iskalnikih. Študije to kažejo izpad stane povprečno poslovno spletno mesto približno 7 908 dolarjev na minuto. Čas zakasnitve / izpadov je ponavadi izražen kot odstotek.

Gostujoče družbe, ki obljubljajo 99,8-odstotno podaljšanje časa, vam ne bodo povedale, da to pomeni povprečni čas odmora 18 ur letno.

Celo majhen odstotek odstotka drastično spremeni to enačbo; čas 99,999 odstotka na mesec – kar imenujemo 5-9 s, bo zmanjšalo čas odmora na bolj vodljivih 5 minut in 15,6 sekunde letno.

Lastniki podjetij, ki iščejo zanesljivo in cenovno ugodno spletno gostovanje za storitve malih podjetij, so na pravi strani. Tu imamo najboljše štiri storitve gostovanja podjetij. Čeprav so vsi odlični za poslovno gostovanje na splošno, se vsak na nek način odpravi v svoje najboljše kategorije.

Naše ocene vključujejo ceno, čas delovanja, enostavnost uporabe in podporo. Povedali vam bomo tudi, na kaj morate iskati storitev gostovanja in primerjali ključne lastnosti vsakega ponudnika.

Naš najboljši izbor za poslovno gostovanje

elektronsko poslovanje

Zdaj pa pridemo do mesa našega pregleda, samih podjetij. Mnogo smo jih temeljito preizkusili in pregledali, da bi vam v štirih kategorijah zagotovili najboljše med najboljšimi: najboljše vse okoli, najboljši ponudnik višjega cenovnega razreda, najboljše upravljano gostovanje in najboljše proračunske možnosti. To daje nekaj, kar bi vsakdo moral upoštevati.

Opomba: Vsi ti podatki so bili v času tega pisanja natančni in dvakrat preverjeni. Spremembe cen ali pogojev so naklonjeni posameznim podjetjem. Glejte PovezaneNajboljši avstralski spletni gostitelji in Najboljši poceni gostovanje.

Vaše podjetje je edinstveno, tudi med drugimi v isti panogi. Zato vključimo poglobljeno razpravo o tem, kaj je treba izbrati pri ponudniku, ki je primeren za vašo dejavnost.

Pri izbiri storitve gostovanja za vaše podjetje je treba upoštevati več vprašanj.

Tehnična spretnost

Če si popoln novinec, potrebovali boste storitev, ki ponuja več tehnične podpore kot če imaš veliko tehnične spretnosti in znanja. Če imate veliko statične vsebine ali manj prometa, razmislite o upravljanem gostovanju ali zelo preprosti storitvi.

Kakšen je tvoj proračun?

Poklicno spletno mesto za samostojnega delavca ali manjši zagon z malo zaposlenimi lahko naredi manj poceni načrt kot veliko podjetje z več vsebine in veliko prometa. Skupni načrti vam lahko nudijo potrebne vire in podporo, hkrati pa vam pomagajo, da ostanete v okviru svojega proračuna.

Večja podjetja bodo verjetno potrebovala namensko storitev ali zasebni strežnik, ki je namenjen podjetjem. To lahko stane 1000 USD na mesec za najvišjo stopnjo storitve.

Koliko prometa pričakujete?

Če pričakujete velik obseg prometa, nenadni skoki prometa med sezonsko prodajo ali hitro rastjo, potrebovali boste boljšo storitev gostovanja z več viri in možnost hitrega merjenja navzgor ali navzdol.

Tisti z zelo agresivnim trženjem, ki pričakujejo, da bodo poganjali bolj trajen promet, bi imeli koristi tudi od večje varnosti in razpoložljivih virov namenske storitve ali storitve gostovanja v oblaku.

Številna ponudnika gostovanja ponujajo brezplačno preskusno storitev ali plačljivo storitev, tako da lahko vedno poskusite, preden kupite in po potrebi preklopite, preden se zavežete k dolgoročni pogodbi.

1. Kinsta – najboljša zmogljivost najvišjega cenovnega razreda

Ključne funkcije
 • HTTP / 2
 • PHP 7.3
 • SSH
 • CDN
 • MariaDB
 • Pustiti’s Šifrirajte SSL
 • Dnevne varnostne kopije
 • Odstranjevanje zlonamerne programske opreme
Prednosti
 • Razpoložljivost odrskega območja
 • Izberite svojo lokacijo strežnika
 • Obsežna baza znanja
 • Brezplačna migracija
Slabosti
 • Na nadzorni plošči ni nobenih funkcij upravljanja
 • Draga v primerjavi z drugimi gostovalnimi storitvami
 • Podpira samo spletna mesta WordPress
 • Podpora je na voljo samo prek chatbota

Ta storitev gostovanja je prepoznavna kot edina v celoti upravljana WordPress ekskluzivna gostiteljska platforma. Izdelana je bila v sodelovanju z Googlovimi storitvami v oblaku (GCS), lastna tehnična in podporna ekipa pa so vsi izkušeni WordPress razvijalci.

To pomeni, da boste imeli spletno stran WP eCom nekaj strokovne podpore in specializirane funkcije, ne glede na to, kako velik ali zapleten je.

Pregled

Spletni prometTa izbira velja za vrhunski izbor, saj ima visoke cene in kakovostne lastnosti. Ideja je bila ustvariti posebno platformo za čudesa strani WordPress z najboljšo platformo, funkcijami in tehnično ekipo.

Glavni razlog, da ni bil izbran kot najboljša platforma gostovanja WP, je ta, da manjša podjetja z manj denarja porabijo za gostovanje cenovno prepovedano.

Vendar pa, če imate veliko spletno mesto WP ali WooCommerce, veliko prometa in velik proračun, to je zelo dobra možnost upravljanja gostovanja. Pravzaprav vsako spletno mesto 720-krat na dan preverijo, ali je na voljo, kar je skoraj 100 odstotkov.

Lastnosti

To podjetje vam ponuja veliko vrhunskih funkcij in nekaj najsodobnejše tehnologije, ko si prizadevajo zagotoviti vrhunsko doživetje gostovanja WP.

Njihovi GC strežniki so strateško nameščeni na 20 različnih lokacijah po svetu in jih spremljajo ves čas. Vsako spletno mesto je s svojim najvišjim nivojem storitev priloženo LXD, da jih izolira in jih omogoči samodejno spreminjanje v primeru nenadnih skokov v prometu.

Kakšne lastnosti torej ponuja Kinsta?

Poleg selitve, namestitve in postopnega uprizarjanja z enim klikom je še veliko, kar se tiče varnosti in večje učinkovitosti.

Podpora

Podpora za Kinsta je na voljo 24/7/365 in jo izvajajo WordPress strokovnjaki. Na podjetje lahko pridete izključno prek spletnega chatbota.

Cene in načrti

Podjetje ponuja štiri stopnje storitev, z več stopnjami za tiste, ki potrebujejo bolj prilagojeno raven storitve. Vsi osnovni načrti vključujejo vsaj eno namestitev, OHO delavce, skladiščenje in visoko pasovno širino. Cene in standardne funkcije se razčlenijo takole:

Začetnik: Ta načrt se začne pri 30 USD na mesec in dobili boste eno namestitev WordPressa, 20.000 obiskov na mesec, dva PHP delavca, 5 GB prostora za shranjevanje in 50 GB pasovne širine CDN.

Pro: Pro načrt se začne pri 60 USD na mesec. Še vedno imate dva PHP delavca, druge osnovne funkcije pa se ponašajo do dveh namestitev, 40.000 mesečnih obiskov, 10 GB pomnilnika in 100 GB CDN pasovne širine.

Posel: Plačevali boste 200 dolarjev na mesec za prvo stopnjo poslovnih načrtov, kar je idealno za trgovino WooCommerce, ki je PHP težka. Za ta znesek boste dobili 20 namestitev, štiri PHP delavce, 20 GB prostora za shranjevanje, 300 GB pasovne širine CDN in 250.000 obiskov. Preberite si v celoti Kinsta pregled tukaj.

Podjetje: Če ste glavni igralec na številnih spletnih mestih, ki privabljajo veliko prometa in transakcij, vam lahko Enterprise načrt kupči po izklicni ceni 1500 USD na mesec. Ta vam bo omogočil 150 namestitev, tri milijone obiskov na mesec, 16 namenskih PHP delavcev, 250 GB prostora za shranjevanje in 1.000 GB pasovne širine CDN.

Če želite preveriti druge možnosti v WP prostoru, preberite naš vodnik za najboljši gostitelji WordPressa.

2. HostGator – najboljše vse okoli

Ključne funkcije
 • Hitro osvetlitev
 • Veliko brezplačnih nadgradenj
 • Gostite več spletnih mest
 • 24/7/365 Podpora
 • Brezplačni SSL
Prednosti
 • Poraba 99,99%
 • Kakovostno gostovanje
 • Veliko funkcij
Slabosti
 • Vmesnik je malo datiran
 • Domena je brezplačna samo prvo leto

HostGator je naš najboljši izbor za najboljšega ponudnika gostovanja. Na splošno velja, da so naši recenzenti in uporabniki iz več razlogov najboljši. Platforma je res prijazna uporabnikom, še posebej za začetnike, s številnimi funkcijami, visoko hitrostjo zagotovljenega časa delovanja in neprimerljivo hitrostjo in zmogljivostjo.

Pregled

Naše priporočilo HostGatorja kot najboljše storitve gostovanja na splošno je posledica njegovih najvišjih ocen v primerjalnih raziskavah, ki so ga uvrstile na 92 ​​odstotkov v celoti.

Ima odlična cena, uporabniku prijazen vmesnik s plitvo krivuljo učenja, in vrsto možnosti. Ker ta platforma deluje – tudi neverjetno podporo strankam – ni čudno, da je HostGator dom več kot osem milijonov domen.

Lastnosti

Občasni časOsem s palico, HostGator zagotavlja nadaljevanje 99,9 odstotka kot del pogodbe o ravni storitev. To pomeni, da se boste morali spoprijeti z manj kot eno uro.

Takšna vrsta zanesljivosti mora podjetjem zagotoviti veliko storitev svojim strankam. Pravzaprav garancija celo prinese vračilo enomesečne storitve, če to obljubo kdaj prekršijo. Ni veliko platform, ki bodo do te mere podprle svoje obljube.

Zdaj pa za slabost uporabe HostGatorja. Vmesnik cPanel izgleda nekoliko v prejšnjem stoletju, čeprav ga je enostavno naučiti in uporabljati, ko se navadiš na prepolno armaturno ploščo.

Podjetje vam tudi ne daje nobenih brezplačnih domen, zato jih boste morali kupiti in registrirati prek njih ali drugega registrarja. Vendar pa uporabnikom WordPressa ne bo treba skrbeti za dostop do cPanela.

Potrdilo SSL (Secure Socket Layer) je vrednost 100 USD in ščiti podatke, ki potujejo po vašem spletnem mestu. To je za vaše stranke pomirjujoče, še posebej, če imate spletno mesto, ki ponuja finančne storitve ali opravlja veliko finančnih transakcij. Če imate to potrdilo, bo na naslovu spletnega mesta nastala zelena ključavnica. obvestite obiskovalce, da vam lahko zaupajo.

Vsak načrt vključuje tudi neomejeno e-pošto, kar ni običajno za gostovanje storitev, namestitev z enim klikom za spletna mesta WordPress in Drupal in neomejeno pasovno širino. Cene so zelo primerne za tisto, kar dobite s paketi, na voljo pa so tudi napredne storitve za velika podjetja in spletna mesta s posebnimi tehnološkimi ali varnostnimi zahtevami.

Podpora

Ta storitev ponuja zelo odzivno podporo, ki je na voljo 24/7/365 prek spletnega klepeta ali brezplačnega klica. Na njihovi strani za pomoč je tudi baza znanja, ki vam bo pomagala najti odgovore na različna vprašanja.

Cene in načrti

Izbirate lahko med izbiro pri HostGatorju. Ponujajo tri skupne načrte, ki so dobri za manjša spletna mesta, samoplačnike in začetnike.

Trije skupni paketi so:

Izlivanje Začne pri 2,75 dolarja na mesec. Gre za izbiro vstopne ravni, ki nudi veliko vrednost za denar.

Otroček Začne 3,95 USD na mesec in nudi večjo podporo rastočemu poslu.

Posel Ta se začne pri 5,95 USD na mesec in ponuja vire, potrebne za podporo spletnemu mestu z velikimi pričakovanji za rast in promet. Ko se premaknete na to raven, boste odklenili dodatne funkcije, kot so:

 • SSL potrdila
 • Namenski naslov IP
 • VoIP telefonska storitev

Če želite začeti veliko ali vaše podjetje preraste tri skupne osnovne načrte, ponuja HostGator VPS gostovanje, WordPress in namenski paketi za gostovanje. Tukaj je razčlenitev, kaj boste dobili.

Namenski strežniški načrti: To je dobra možnost za srednje velika in velika podjetja, ki potrebujejo več virov in funkcij. Začne se pri 79 USD na mesec in dobili boste vso strojno opremo, ki jo potrebujete za visoko količino prometa. Ti načrti vključujejo tedenske varnostne kopije, kar je odlična varnostna funkcija, vendar boste morali sami vzdrževati strojno, programsko opremo in nadgraditi. Dobro za tiste, ki imajo nekaj tehničnega znanja in potrebe po večjem nadzoru nad svojo platformo.

VPS načrti: Te cene se gibljejo od 19,95 USD na mesec za načrt Snappy 2000 do 29,95 USD mesečno za Snappy 8000. Ko se vaše podjetje poveča, boste dobili več pasovne širine, prostora na disku, procesorja in RAM-a. Zadnji dve funkciji sta namenjeni večji moči in hitrosti vašemu spletnemu mestu, zato sta odlični, če imate veliko medijske vsebine.

Na splošno menimo, da je to najboljša storitev gostovanja poslovnih spletnih strani vseh vrst.

Preberite si v celoti Hostgator pregled tukaj.

3. SiteGround – najboljše za gostovanje v WordPressu / Upravljavec

Key Lastnosti
 • Namestitve z enim klikom za Joomla in Drupal
 • Povleci in spusti
 • Brezplačni SSL
 • Dnevne varnostne kopije
Prednosti
 • Počasi 99,98%
 • Vrhunsko gostovanje v WordPressu
Slabosti
 • Dražje od drugih storitev
 • VPS gostovanje ni na voljo

SiteGround morda ni najcenejša možnost, vendar ima veliko pozitivnih točk, zaradi katerih bi lahko bil vreden vašega časa. Ima vsestranskost za napajanje več sistemov za upravljanje vsebine (CMS), večino pa lahko namestite s samo enim klikom.

Podjetje ponuja tudi več e-poštnih naslovov in dnevnih varnostnih kopij. Ti dodatki vam prinašajo nekoliko večjo vrednost za vaš denar, zato so idealna možnost za upravljanje lastnikov podjetij z več spletnimi mesti ali podjetji.

Pregled

Ko je povsod povsod gostiteljska storitev za študentske domove, se SiteGround ponaša seznam strank na več kot dveh milijonih spletnih mest. Sedež podjetja je v Bolgariji, zdaj pa velja za eno najboljših storitev gostovanja na svetu.

Oglejmo si, kaj lahko ponuja SiteGround.

Lastnosti

Zaokrožitev spletnega mestaObstajajo samo trije ponudniki, ki so posebej priporočljivi za gostovanje v WordPressu. Ker WordPress pooblasti več kot tretjino vseh spletnih strani na internetu, je to veliko priporočilo. Vendar pa ni samo super za Wp gostovanje.

Omogoča tudi namestitev z enim klikom za druge sisteme za upravljanje vsebine, kot sta Joomla in Drupal, na voljo pa je tudi namensko gostovanje WooCommerce za spletna mesta e-trgovine WordPress.

Za tiste, ki gradijo iz nič, SiteGround ima brezplačnega ustvarjalca spletnih strani s funkcijo povleci in spusti. Vse, kar morate storiti, je kupiti domeno. Vsi načrti so na voljo z brezplačnim SSL certifikatom in dnevnimi varnostnimi kopijami, zagotavljajo pa 99,98 odstotka produktivnosti. To pomeni manj kot eno uro zastoja za celo leto.

Glede na to je ta platforma v primerjavi z drugimi gostovalnimi storitvami zelo draga, zlasti za namensko gostovanje. To je najbolje prihranjeno za velika podjetja in vladne organizacije z večjimi proračuni in strožjimi zahtevami glede virov in varnosti.

Vendar pa obstaja nekaj ugodnosti in ugodnosti. Resnično poceni za gostovanje v WordPressu in odličen je za samostojne graditelje spletnih strani. En primer je Enterprise Hosting SiteGround. Ta vam omogoča oblikovanje po meri in ponuja prilagojene cene za posamezne funkcije in funkcije; za ponudbo se obrnite na SiteGround. Dobili boste tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Podpora

Podpora SiteGround je na voljo prek klepeta v živo, po telefonu in vozovnice za pomoč uporabnikom.

Cene in načrti

Skupno gostovanje: Obsega od 3,95 do 34,95 dolarja na mesec

Gostovanje v oblaku: Od 80 do 240 dolarjev na mesec

Namensko gostovanje: Od 269 do 729 dolarjev na mesec

Gostovanje WordPress: Obsega od 3,95 do 34,95 dolarja na mesec

Preberite si v celoti Pregled SiteGround tukaj.

4. Hostinger – najboljša proračunska možnost

Ključne funkcije
 • Dnevne varnostne kopije
 • OpenResty nginx + lua
 • Upravitelj dostopa
 • CloudLinux
 • HPanel po meri
 • Integracija CloudFlare in LetsEncrypt
 • Samodejne namestitve strežnika

Ko iščete izbiro, ki je ugodna proračunu, ki ne bo skrbel za uspešnost ali storitev, razmislite o Hostingerju.

Ta evropska ponudba gostovanja je v nekaj več kot desetletju prerasla iz neznanega brezplačnega servisa v polnega konkurenta z več kot 29 milijoni spletnih strani na svoji platformi. Tudi s to stopnjo rasti jim je uspelo ohraniti nenehno cenovno ugodne storitve.

Prednosti
 • Večjezična podpora za klepet
 • Brezplačni graditelj spletnega mesta in ime domene
 • Manj kot 1 dolar na mesec za začetek
 • Neverjetno hiter in zanesljiv
Slabosti
 • Nekaj ​​skritih pristojbin
 • 80-odstotna mesečna cena na voljo samo s štiriletno pogodbo
 • Brez cPanela
 • Za dodatne domene morate plačati

Pregled

Poleg svoje ugodne izhodiščne cene je Hostinger široko razširjen gostitelj e-trgovine podpira WordPress, Joomla, Drupal, PrestShop in OpenCart.

Za razliko od veliko praktično brezplačno gostovanje platform, ne boste imeli težav z veliko izpadi ali pomanjkanjem hitrosti in varnosti. Dejansko je naše testiranje porabilo čas, ki je v povprečju znašal 369 ms. Podjetje ima strežnike, ki se nahajajo v Aziji, Evropi in Severni Ameriki, in vsak napaja omrežja s povezavo 1000 Mbps.

Gostovanje’s Builder spletnih strani: Zyro

gradnik spletnih straniZyro je ustvarjalec spletnih strani, ki ponuja veliko klasičnih funkcij, a tudi nekaj novih. Brezplačni SSL certifikat, neomejeno shranjevanje SSD in pasovna širina so le ena od mnogih funkcij, ki jih ponuja.

Nekaj ​​novih, o katerih smo želeli govoriti, je ogromna knjižnica brezplačnih slik, ki jih lahko dodate na svoje spletno mesto. In še ena bolj drzna – Izdelovalec logotipov, ta funkcija vam omogoča enostavno preoblikovanje logotipa. Ne potrebuje nobenega oblikovalca in tudi kodiranja. Naredite sami na trenutek.

Najbolj zanimiva funkcija pa je brez dvoma AI Writer. Zyro’s AI generator vsebine analizira ročno izbrano kopijo iz vsake panoge. Nato ustvari kopijo, ki sledi najboljšim praksam spletnega kopiranja in SEO. Zelo si prizadevate, da se osredotočite na rast vašega podjetja.

Podpora

Podpora je na voljo 24/7 prek spletnega klepeta in je na voljo v več jezikih. Za klepet v živo morate biti prijavljeni v svoj račun Hostinger.

Cene in načrti

To podjetje ponuja štiri stopnje storitev, pogodbe pa segajo od mesečne storitve do plačila do 48 mesečnih pogodb. Bolj ko se zavežete, boljša bo cena.

Vendar pa se podaljšajo po mesečni plačljivi ceni, ko poteče vaša prvotna pogodba. Mesečna storitev znaša 7,99 USD na mesec, 90-dnevni načrti se začnejo pri 2,15 dolarja, enoletne pogodbe se začnejo pri 1,95 dolarja, dvoletne pogodbe začnejo od 1,45 dolarja, štiriletna pogodba pa 0,80 dolarja. Ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Preberite si v celoti Hostinger pregled tukaj.

Kaj dobite z načrtom Hostingerja?

Vsi načrti vam bodo podarili eno brezplačno selitev in domeno kot del vašega načrta. Paketi vključujejo:

Eno skupno gostovanje:

 • Ena spletna stran
 • 10 GB prostora na disku
 • 100 GB pasovne širine
 • Ena baza podatkov MySQL
 • En uporabnik FTP
 • En e-poštni račun
 • Enostaven graditelj spletnih strani
 • Samodejni namestnik

Premium skupno gostovanje:

Tako boste dobili vse, kar ponuja posamezen skupni načrt, plus:

 • Neomejeno število spletnih strani
 • Neomejen prostor na disku SSD
 • Neomejena pasovna širina
 • Neomejeno baz podatkov MySQL
 • Neomejeno uporabnikov FTP
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Enostaven graditelj spletnih strani
 • 3X WordPress optimizirana hitrost
 • Brezplačno ime domene (z letnim načrtom)

Poslovno gostovanje:

Ta ima vse, kar boste dobili z drugimi načrti, plus:

 • Dnevne varnostne kopije
 • Deluxe podpora v živo
 • Podvoji procesorsko moč in pomnilnik
 • Brezplačno SSL potrdilo

Pogosta vprašanja o spletnem gostovanju za mala podjetja

Primerjava platform za bloganje naj bi vam dala natančno analizo najboljših platform za vaš blog. Tako se lahko odločite informirano. Za tiste od vas, ki želite le nekaj kratkih odgovorov na pogosta vprašanja o blogerskih platformah, tukaj je naša pogosta vprašanja.

Koliko stane spletno gostovanje za mala podjetja?

spletno gostovanje za mala podjetja

Gostovanje sega od mesečnih plačilnih storitev do letnih, dvoletnih in triletnih pogodb. Mnogi ponujajo a brezplačna preizkusna različica in / ali 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

Prednosti mesečne storitve so, da niste zaklenjeni v dolgoročno pogodbo. Majhna podjetja običajno gredo za skupne načrte, ki so najcenejši, ne glede na vrsto načrta.

Številni imajo zelo nizke promocijske stopnje in višje stopnje ob obnovi. Preden podpišete pogodbo, se o tem pozanimajte.

Katere so najpomembnejše funkcije spletnega gostovanja za funkcije malih podjetij?

Samski najpomembnejša lastnost je zagotovljena ura. Poleg tega želite odzivno podporo strankam, namestitev s klikom in eno varnostno funkcijo.

Razen tega, funkcije in različni načrti, odvisno od velikosti in vrste spletnega mesta, ki ste lastnik, in vašega proračuna.

Kakšna je razlika med skupnim gostovanjem, VPS, oblakom in namenskim gostovanjem?

gostovanje v oblaku

Skupno gostovanje je, če strežnik in vire delite z drugimi spletnimi mesti. Z namenskim imate svoj strežnik in več nadzora.

Navidezni zasebni strežnik (VPS) je virtualiziran strežnik, ki deluje enako kot namenski strežnik. Vendar ponuja lepo sredino, saj gostuje na skupnem fizičnem strežniku.

Gostovanje v oblaku je virtualni strežnik, ki obstaja samo v kibernetskem prostoru. Ponuja najboljšo razširljivost in skoraj neomejene vire.

Kaj je najcenejši način za gostovanje poslovnega spletnega mesta?

Na splošno obstajata dve možnosti plačila: mesečno ali letno. Izbira dolgoročne pogodbe bo plačevala manj na mesec, vendar jih je mnogo mogoče plačati s to nižjo stopnjo spredaj. Ko podpišete pogodbo, ste zaprti po tej stopnji.

Mesečni obračuni so dražji, vendar jih ne prevzamete več kot 30 dni.

Končne misli

Pomembno je izbrati pravo orodje za katero koli službo. Na koncu se spusti do vaših osebnih želja in zahtev. Upoštevajte le to, da bi vaše spletno podjetje, da zaslužite, potrebujete kakovostnega gostitelja.

Dali smo vam veliko hrane v razmislek in upam, da smo vam dali smernice, ki jih potrebujete za sprejemanje informirane odločitve. natančno razmislite o svoji vrsti spletnega mesta, pričakovani rasti in prometu ter o tehnični podpori, ki bo potrebna, da svojim strankam zagotovite zanesljivo storitev, ki si jo zaslužijo.

Na splošno pa HostGator ponuja najobsežnejši vsestranski paket. Njegove značilnosti so brez primerja in bi morale imeti veliko virov za upravljanje vašega spletnega mesta, ko iz majhnega podjetja prerastete v veliko cesarstvo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector