Najbolji web hosting za mala poduzeća

web hosting sfor male tvrtke 1Vaš izbor web hostinga za male tvrtke mnogo je važniji nego što mislite. To nije samo platforma za pokretanje vaše web lokacije eCommerce, vaš odabir hostinga također utječe na pouzdanost i sigurnost web stranice.


Želite osigurati da nudi odgovarajuće resurse za vaš promet i vrstu sadržaja, da postoji pouzdana podrška koja je dostupna kada vam treba i da je isplativo za upotrebu.

Ako je vaše poduzeće startup ili nemate puno iskustva s web hostingom, možda postoje neke stvari koje ne znate.

Jedno je pitanje produženja rada / stanke. To je bitno za pouzdanost vaše web stranice. Ako kupci ne mogu pristupiti vašem sadržaju kada im trebaju pomoć, informacije ili ako naručuju, napustit će tvrtku koja će im pružiti ono što im treba.

Neuobičajeno da produženje rada utječe na stope napuštanja početne stranice, već može utjecati i na vaše financije i ocjene pretraživača. Studije to pokazuju stanka košta prosječnu poslovnu web stranicu oko 7 908 USD po minuti. Vrijeme rada / stanke obično se izražava u postocima.

Domaćinske tvrtke koje obećavaju produženje 99,8 posto produženog vremena neće vam reći da to znači prosječni prekid od 18 sati godišnje.

Čak i mali dio postotka drastično mijenja tu jednadžbu; produženje rada od 99.999 posto mjesečno – što se naziva 5-9 s, smanjit će vrijeme stanke na prihvatljivijih 5 minuta i 15,6 sekundi godišnje.

Vlasnici tvrtki koji traže pouzdan, pristupačan web hosting za usluge malih poduzeća nalaze se na pravoj stranici. Imamo četiri najveće usluge poslovnog hostinga upravo ovdje. Iako su svi izvrsni za poslovno gostovanje u cjelini, svaki se na neki način izvrsno snalazi u svojim najboljim kategorijama.

Naše recenzije pokrivaju cijenu, produženje rada, jednostavnost korištenja i podršku. Također ćemo vam reći što tražiti u usluzi hostinga i usporediti ključne značajke svakog davatelja usluga.

Naš najbolji izbor za poslovno hosting

posao e-trgovine

E sad, prelazimo na meso našeg pregleda, same tvrtke. Mnogo smo temeljito testirali i pregledali kako bismo vam pružili najbolje od najboljeg u četiri kategorije: najbolje sve oko sebe, najbolji pružatelj usluga visoke cijene, najbolje upravljanje hostingom i najbolju opciju proračuna. To daje malo za razmatranje svakome.

Bilješka: Sve su ove informacije bile točne i dvostruko provjerene u vrijeme ovog pisanja. Promjene u cijenama ili uvjetima su naklonost pojedinih tvrtki. Pogledajte PovezanoNajbolji australski web domaćini i Najbolji jeftini hosting.

Vaše je poslovanje jedinstveno, čak i među drugima u istoj branši. Zbog toga uključujemo detaljnu raspravu o tome što ide u odabiru davatelja koji odgovara vašoj vrsti poslovanja.

Ako odaberete uslugu hostinga za svoju tvrtku, morate uzeti u obzir nekoliko pitanja.

Tehnička vještina

Ako ste potpuni novak, trebat će vam usluga koja nudi više tehničke podrške nego ako imate puno tehničke vještine i znanja. Razmislite o upravljanom hostingu ili vrlo jednostavnoj usluzi ako imate puno statičkog sadržaja ili manje prometa.

Koliki je vaš proračun?

Profesionalna web stranica za samostalnog stručnjaka ili manji startup s nekoliko zaposlenih može napraviti manje skupi plan od velikog poduzeća s više sadržaja i velike količine prometa. Zajednički planovi mogu vam ponuditi potrebne resurse i podršku dok vam pomažu da ostanete unutar svog proračuna.

Većim će tvrtkama vjerojatno trebati namjenski servis ili privatni poslužitelj koji je napravljen za poduzeća. To može koštati više od 1000 USD mjesečno za najvišu razinu usluge.

Koliko prometa očekujete??

Ako očekujete veliku količinu prometa, iznenadni skokovi prometa tijekom sezonske prodaje ili brzog rasta, trebat će vam bolja usluga hostinga s više resursa i mogućnost brzog skaliranja gore ili dolje.

Oni s vrlo agresivnim marketingom koji očekuju da će voziti održiviji promet također će imati koristi od veće sigurnosti i dostupnih resursa namjenskog ili cloud hostinga..

Mnoge tvrtke koje nude hosting nude besplatnu probnu ili isplatljivu uslugu, tako da uvijek možete isprobati prije nego što kupite i ako je potrebno prebaciti se prije nego što se obvezate na dugoročni ugovor.

1. Kinsta – najbolje high end performanse

Glavne značajke
 • HTTP / 2
 • PHP 7.3
 • SSH
 • CDN
 • MariaDB
 • pustiti’s Šifrirajte SSL
 • Dnevne sigurnosne kopije
 • Uklanjanje zlonamjernog softvera
prozodija
 • Dostupnost poprišta
 • Odaberite svoju lokaciju poslužitelja
 • Opsežna baza znanja
 • Besplatna migracija
kontra
 • Nema upravljačkih funkcija na nadzornoj ploči
 • Skupo u odnosu na ostale hosting usluge
 • Podržava samo WordPress web stranice
 • Podrška je dostupna samo putem chatbota

Ova usluga hostinga razlikuje se kao jedina u potpunosti upravljana WordPress ekskluzivna hosting platforma. Napravljena je u partnerstvu s Google Cloud Services (GCS), a interni tim i tim za podršku svi su iskusni WordPress programeri.

To znači da ćete imati određenu stručnu podršku i specijalizirane značajke za web mjesto WP eCom, bez obzira koliko velike ili složene.

Pregled

Online-prometOvaj se izbor smatra vrhunskim izborom zbog značajki visoke cijene i visoke kvalitete. Ideja je bila stvoriti namjensku platformu za WordPress čuda mjesta s najboljom platformom, značajkama i tehničkim timom.

Glavni razlog što nije odabran kao najbolja WP hosting platforma je taj što za male kompanije zabranjuje cijene s manje novca koji troše na hosting.

Međutim, ako imate veliku WP ili WooCommerce web stranicu, puno prometa i veliki proračun, ovo je vrlo dobra mogućnost upravljanja hostingom. U stvari, oni pregledavaju svaku web stranicu 720 puta dnevno radi produženog rada, što je gotovo 100 posto.

Značajke

Ova tvrtka vam nudi puno vrhunskih značajki i neke od najaktualnijih tehnologija u njihovom nastojanju da pruže vrhunsko WP iskustvo hostinga.

Njihovi GC poslužitelji su strateški pozicionirani na 20 različitih mjesta širom svijeta i nadgledaju ih svakodnevno. Uz vrhunsku razinu usluge, svaka web stranica ima LXD-e da bi ih izolirali i omogućili automatsko skaliranje u slučaju naglih skokova u prometu.

Dakle, kakve mogućnosti nudi Kinsta?

Osim migracije, instalacije i postupnog postavljanja jednim klikom, ima se što voljeti u pogledu sigurnosti i poboljšanih performansi.

podrška

Podrška za Kinsta dostupna je 24/7/365 i na terenu je stručnjaci za WordPress. Do tvrtke možete doći isključivo putem mrežnog chatbota.

Cijene i planovi

Tvrtka nudi četiri sloja usluge, s nekoliko podizanja razine za one kojima je potrebna prilagođena razina usluge. Svi osnovni planovi uključuju najmanje jednu instalaciju, OHO radnike, skladištenje i veliku propusnost. Cijene i standardne značajke raščlanjuju se ovako:

Starter: Ovaj plan započinje s 30 USD mjesečno, a dobit ćete jednu WordPress instalaciju, 20 000 posjeta mjesečno, dva PHP radnika, 5 GB prostora za pohranu i 50 GB CDN propusnosti.

Pro: Pro plan počinje od 60 USD mjesečno. Još uvijek imate dva PHP radnika, ali druge osnovne značajke nailaze na dvije instalacije, 40.000 mjesečnih posjeta, 10 GB prostora za pohranu i 100 GB propusnosti CDN-a.

Poslovanje: Plaćaćete 200 dolara mjesečno za prvi nivo poslovnih planova, što je idealno za WooCommerce trgovinu koja je PHP teška. Za taj ćete iznos dobiti 20 instalacija, četiri PHP radnika, 20 GB prostora za pohranu, 300 GB propusne širine CDN-a i 250 000 posjeta. Pročitajte cijelu našu Kinsta pregled ovdje.

Poduzeće: Ako ste glavni igrač na mnogim web lokacijama koje privlače puno prometa i transakcija, Enterprise plan može biti jeftino za vas po početnoj cijeni od 1500 USD mjesečno. Ovaj će vam omogućiti 150 instalacija, tri milijuna posjeta mjesečno, 16 namještenih PHP radnika, 250 GB prostora za pohranu i 1.000 GB propusne širine CDN-a..

Za provjeru ostalih opcija u WP prostoru – pročitajte naš vodič za najbolji WordPress domaćini.

2. HostGator – najbolje sve oko sebe

Glavne značajke
 • Brzo osvjetljenje
 • Mnogo besplatnih nadogradnji
 • Mnogo web lokacija hosta
 • 24/7/365 Podrška
 • Besplatni SSL
prozodija
 • Istek 99,99%
 • Visokokvalitetni hosting
 • Puno značajki
kontra
 • Sučelje je malo datirano
 • Domena je besplatna samo prvu godinu

HostGator je naš najbolji izbor za najboljeg hosting hostinga. Iz nekoliko razloga općenito se smatraju najboljim za naše recenzente i korisnike. Platforma je zaista korisna, posebno za početnike, s mnoštvom funkcija, visokom stopom zagarantovanog produžetka i nenadmašnom brzinom i performansama.

Pregled

Naša preporuka HostGator-a kao najbolje hosting usluge u cjelini je zaslužna za najbolje ocjene u komparativnom istraživanju koji su ga ocijenili na ukupno 92 posto.

Ima odlična cijena, korisničko sučelje s plitkom krivuljom učenja, i niz opcija. Uz sve ove platforme – uključujući nevjerojatnu korisničku podršku – nije čudo da je HostGator dom više od osam milijuna domena.

Značajke

UptimeOsam palica, HostGator jamči produženje rada od 99,9 posto kao dio vašeg ugovora o razini usluge. To znači da ćete se morati suočiti s stankama kraćim od jednog sata.

Ta vrsta pouzdanosti tvrtkama treba pružiti izvrsnu uslugu svojim kupcima. Zapravo, garancija dolazi čak i s vraćanjem višemjesečne usluge ako oni ikad prekrše to obećanje. Mnogo platformi neće spremiti svoja obećanja u toj mjeri.

Eto, zbog slabe strane korištenja HostGatora. Sučelje cPanel izgleda malo prošlo stoljeće, iako je lako naučiti i koristiti kad se naviknete na prepunu nadzornu ploču.

Tvrtka vam također ne daje nikakve besplatne domene, tako da ćete se morati kupiti i registrirati putem njih ili drugog registrara. Međutim, WordPress korisnici neće morati brinuti o pristupu cPanelu.

Certifikat Secure Socket Layer (SSL) vrijednost je 100 USD i štiti podatke koji putuju kroz vaše web mjesto. Ovo je uvjerljivo za vaše kupce, pogotovo ako imate web stranicu koja pruža financijske usluge ili obavlja mnogo financijskih transakcija. Ako imate ovaj certifikat, na URL-u vaše web stranice stvorit će se zeleni katanac. govoreći posjetiteljima da vam mogu vjerovati.

Svaki plan uključuje i neograničeno slanje e-pošte, što je neuobičajeno za hosting usluge, instalaciju jednim klikom za web stranice WordPress i Drupal i nesmjernu propusnost. Cijene su vrlo razumne za ono što dobivate uz pakete, a postoje napredne usluge za velika poduzeća i web stranice s posebnim tehnološkim ili sigurnosnim zahtjevima.

podrška

Ova usluga nudi vrlo brzu podršku koja je dostupna 24/7/365 putem internetskog chata ili besplatnog poziva. Na njihovoj se stranici pomoći nalazi i baza znanja koja će vam pomoći pronaći odgovore na mnoga pitanja.

Cijene i planovi

Puno je mogućnosti za odabir kada se prijavite na HostGator. Oni nude tri zajednička plana, koja su dobra za manje web stranice, samo osobe koje se bave praktikom i za početnike.

Tri zajednička paketa su:

Hatchling Počinje od 2,75 dolara mjesečno. To je izbor na početnoj razini koji nudi veliku vrijednost za novac.

Dijete Započinje 3,95 dolara mjesečno i nudi veću podršku rastućem poslu.

Poslovanje Ovaj počinje od 5,95 USD mjesečno i nudi resurse potrebne za podršku web mjestu s visokim očekivanjima za rast i promet. Nakon što pređete na tu razinu, otključit ćete dodatne značajke kao što su:

 • SSL certifikati
 • Namjenska IP adresa
 • VoIP telefonska usluga

Ako želite započeti veliki ili vam posao preraste tri zajednička osnovna plana, HostGator nudi VPS hosting, WordPress i namjenski hosting paketi. Evo podataka što ćete dobiti.

Namjenski planovi poslužitelja: Ovo je dobra opcija za srednja i velika poduzeća kojima treba više resursa i mogućnosti. Započinje od 79 USD mjesečno, a dobit ćete sav hardver potreban za rukovanje velikim količinama prometa. Ti planovi uključuju tjedne sigurnosne kopije, što je sjajna sigurnosna značajka, ali sami ćete morati održavati hardver, softver i nadogradnje. Dobro za one koji imaju neko tehnološko znanje i potrebu za većom kontrolom nad svojom platformom.

VPS planovi: Ti rasponi cijena od 19,95 USD mjesečno za plan Snappy 2000 do 29,95 USD mjesečno za Snappy 8000. Kako se vaše poslovanje povećava, dobit ćete više propusne širine, prostora na disku, CPU-a i RAM-a. Zadnje dvije značajke imaju za cilj pružiti više snage i brzine vašoj web stranici, tako da su sjajne ako imate puno medijskog sadržaja.

Općenito, smatramo da je ovo najbolja usluga hostinga za poslovne web stranice svih vrsta.

Pročitajte cijelu našu Pregled domaćina ovdje.

3. SiteGround – Najbolje za WordPress hosting / upravljan

KZnačajke
 • Instalacije jednim klikom za Joomla i Drupal
 • Drag-and-drop
 • Besplatni SSL
 • Dnevne sigurnosne kopije
prozodija
 • Istek 99,98%
 • Vrhunski WordPress hosting
kontra
 • Skuplje od ostalih usluga
 • Nije dostupan VPS hosting

SiteGround možda i nije najjeftinija opcija, ali ima puno pozitivnih bodova koji bi mogli učiniti vrijednim vašeg vremena. Ima svestranost za napajanje više sustava za upravljanje sadržajem (CMS), a većinu možete instalirati samo jednim klikom.

Tvrtka također pruža više adresa e-pošte i dnevne sigurnosne kopije. Ovi dodaci daju vam dodatnu vrijednost za vaš novac, a čine ga idealnom opcijom za upravljanje vlasnicima tvrtki s više web lokacija ili tvrtki..

Pregled

Nakon što se posvuda ugostiteljska usluga studentskih domova obrati, SiteGround se sada može pohvaliti popis korisnika na više od dva milijuna web stranica. Sjedište tvrtke je u Bugarskoj, a danas se smatra jednom od najboljih hosting usluga na svijetu.

Pogledajmo što SiteGround može ponuditi.

Značajke

Web-graditelj-zaobljenaPostoje samo tri pružatelja usluga koji se posebno preporučuju za WordPress hosting. Budući da WordPress daje više od jedne trećine svih web stranica na internetu, to je velika preporuka. No, nije samo sjajno za Wp hosting.

Također omogućuje instalaciju jednim klikom za ostale sustave za upravljanje sadržajem poput Joomla i Drupal, a tu je i namjenski WooCommerce hosting za web mjesta e-trgovine u WordPressu..

Za one koji grade od nule, SiteGround ima besplatnu web lokaciju za izradu i povlačenje funkcija. Sve što trebate učiniti je kupiti domenu. Svi planovi dolaze s besplatnim SSL certifikatom i dnevnim sigurnosnim kopijama, a oni jamče 99,98 posto produženog vremena. To znači manje od jednog sata stanke za cijelu godinu.

Uz sve to, ova je platforma vrlo skupa u usporedbi s ostalim hosting uslugama, posebno za namjenski hosting. To je najbolje spremljeno za ogromne tvrtke i vladine organizacije s većim proračunima i strožim zahtjevima vezanim za resurse i sigurnost.

Međutim, postoje neke prednosti i pogodnosti. To je stvarno jeftino za WordPress hosting i Izvrsno je za DIY graditelje web stranica. Jedan primjer je Enterprise Hosting SiteGround-a. Ovaj vam omogućuje prilagođeni dizajn i nudi individualne cijene za pojedine značajke i funkcije; kontaktirajte SiteGround za ponudu. Dobit ćete i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

podrška

Podrška SiteGround dostupna je putem live chat-a, telefona i karte za pomoć.

Cijene i planovi

Zajedničko gostovanje: Raspon kreće se od 3,95 do 34,95 dolara mjesečno

Cloud hosting: Raspon kreće se od 80 do 240 dolara mjesečno

Namjenski hosting: Raspon je od 269 do 729 dolara mjesečno

WordPress hosting: Raspon kreće se od 3,95 do 34,95 dolara mjesečno

Pročitajte cijelu našu SiteGround pregled ovdje.

4. Hostinger – najbolja opcija proračuna

Glavne značajke
 • Dnevne sigurnosne kopije
 • OpenResty nginx + lua
 • Upravitelj pristupa
 • CloudLinux
 • Prilagođeni hPanel
 • Integracija CloudFlare i LetsEncrypt
 • Automatizirane implementacije poslužitelja

Kada tražite izbor prilagođen proračunu koji ne štedi na učinku ili usluzi, razmislite o Hostingeru.

Ova europska usluga hostinga prerasla je iz nepoznatog besplatnog servisa u punopravnog konkurenta s više od 29 milijuna web stranica na svojoj platformi u nešto više od deset godina. Čak i uz taj stupanj rasta, uspjeli su održati njihove usluge besprijekorno pristupačnim.

prozodija
 • Višejezična podrška za chat
 • Besplatni graditelj web stranica i naziv domene
 • Manje od 1 USD mjesečno za početak
 • Iznenađujuće brzo i pouzdano
kontra
 • Neke skrivene naknade
 • 80-postotna mjesečna cijena dostupna samo uz četverogodišnji ugovor
 • Nema cPanela
 • Morate platiti dodatne domene

Pregled

Osim početne cijene povoljne za proračun, Hostinger je domaćin e-trgovine širokom opsegom podržava WordPress, Joomla, Drupal, PrestShop i OpenCart.

Za razliku od puno virtualno besplatno hosting platformi, nećete imati problema s velikim stancima ili nedostatkom brzine i sigurnosti. Zapravo je naše testiranje povećalo vrijeme učitavanja u prosjeku 369 ms. Tvrtka ima poslužitelje koji se nalaze u Aziji, Europi i Sjevernoj Americi, a svaki se pokreće mrežama s vezama od 1000 Mbps.

Hostinger’s Izrađivač web stranica: Zyro

graditelj web stranicaZyro je web dizajner koji dolazi s puno klasičnih značajki, ali i s par novih. Besplatni SSL certifikat, neograničena SSD pohrana i propusnost samo su jedna od mnogih funkcija koje nudi.

Nekoliko novih o kojima smo mislili da trebamo razgovarati jesu ogromna knjižnica besplatnih slika koje možete koristiti za dodavanje na svoju web stranicu. I još jedna odvažnija – Izrađivač logotipa, ova značajka omogućava vam da lako redizajnirate svoj logotip. Nije potreban ni dizajner, a ni kodiranje. Učinite to sami u tren oka.

Međutim, najzanimljivija značajka je, bez ikakve sumnje, AI Writer. Zyro’s AI generator sadržaja analizira ručno ubranu kopiju iz svake industrije. Tada se stvara kopija koja slijedi najbolje prakse prepisivanja putem interneta i SEO prakse. Učinite težak posao kako biste vam omogućili da se usredotočite na rast vašeg poslovanja.

podrška

Podrška je dostupna online 24/7 putem chatbota, a nudi se na nekoliko jezika. Nažalost, za chat uživo morate biti prijavljeni na svoj Hostinger račun.

Cijene i planovi

Ova tvrtka nudi usluge od četiri razine usluga, s ugovorima koji se kreću od mjesečne platne usluge do 48-mjesečnih ugovora. Što se više obvezujete, veća je i cijena.

Međutim, obnavljanje se vrši mjesečno uz naplatu nakon što istekne vaš početni ugovor. Mjesečna usluga je 7,99 USD mjesečno, 90-dnevni planovi počinju od 2,15 USD, jednogodišnji ugovori počinju od 1,95 USD, dvogodišnji ugovori počinju od 1,45 USD, a četverogodišnji ugovor 0,80 USD. Oni nude 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte cijelu našu Hostinger pregled ovdje.

Što dobivate s Hostingerovim planom?

Svi planovi daju vam jednu besplatnu migraciju i domenu kao dio vašeg plana. Paketi uključuju:

Jednokratni zajednički hosting:

 • Jedna web stranica
 • 10 GB prostora na disku
 • Propusni opseg od 100 GB
 • Jedna MySQL baza podataka
 • Jedan FTP korisnik
 • Jedan račun e-pošte
 • Jednostavan graditelj web stranica
 • Automatski instalacijski program

Premium dijeljeni hosting:

Ovo će vam pružiti sve što nudi jedinstveni zajednički plan, plus:

 • Neograničeno web mjesta
 • Neograničen prostor na SSD disku
 • Neograničena propusnost
 • Neograničene MySQL baze podataka
 • Neograničeno korisnika FTP-a
 • Neograničeni računi e-pošte
 • Jednostavan graditelj web stranica
 • 3X WordPress optimizirana brzina
 • Besplatno ime domene (sa godišnjim planom)

Poslovni hosting:

Ovaj dolazi sa svime što ćete dobiti uz ostale planove, plus:

 • Dnevne sigurnosne kopije
 • Deluxe live podrška
 • Dvostruka snaga obrade i memorija
 • Besplatni SSL certifikat

Često postavljana pitanja o web hostingu za mala poduzeća

Usporedba platformi za bloganje trebala bi vam pružiti detaljnu analizu najboljih platformi za vaš blog. Na taj način možete donijeti informiranu odluku. Za one od vas koji samo želite nekoliko kratkih odgovora na uobičajena pitanja o blogging platformama, evo našeg FAQ-a.

Koliko košta web hosting za mala poduzeća?

web hosting za mala poduzeća

Hosting se kreće od mjesečne platne usluge do godišnjih, dvogodišnjih i trogodišnjih ugovora. Mnogi nude a besplatno probno i / ili 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Prednosti mjesečne usluge su što niste zaključeni u dugoročnom ugovoru. Mala poduzeća obično idu u zajedničke planove, koji su najmanje skupi bez obzira na vrstu plana.

Mnogi imaju vrlo niske promotivne stope i veće cijene nakon obnove. Obavezno o tome saznajte prije potpisivanja ugovora.

Koje su najvažnije web hosting za značajke malih poduzeća?

Samohrana najvažnija značajka je zajamčeno produženje rada. Pored toga, želite odgovarajuću korisničku podršku, instalaciju na klik i jednu sigurnosnu značajku.

Osim toga, značajke i različiti planovi ovisno o veličini i vrsti web stranice koju posjedujete i vašem proračunu.

Koja je razlika između dijeljenog, VPS-a, oblaka i namjenskog hostinga?

hosting hostinga u oblaku

Dijeljeni hosting je kada dijelite poslužitelj i resurse s drugim web mjestima. Uz posvećen, imate vlastiti poslužitelj i više kontrole.

Virtualni privatni poslužitelj (VPS) je virtualizirani poslužitelj koji djeluje isto kao namjenski poslužitelj. No, nudi lijepu sredinu terena jer se nalazi na zajedničkom fizičkom poslužitelju.

Cloud hosting je virtualni poslužitelj koji postoji samo u cyberspaceu. Nudi najbolju skalabilnost i gotovo neograničene resurse.

Koji je najjeftiniji način hostovanja poslovne web stranice?

Postoje dvije mogućnosti plaćanja: mjesečno ili godišnje. Odabir dugoročnog ugovora značit će manje plaćanja mjesečno, ali mnogi se mogu naplatiti po nižoj stopi naprijed. Jednom kada potpišete ugovor, zaključani ste po toj stopi.

Mjesečne su naplate skuplje, ali ne počinite više od 30 dana odjednom.

Završne misli

Važno je odabrati pravi alat za bilo koji posao. Na kraju se svodi na vaše osobne sklonosti i zahtjeve. Samo imajte to na umu kako bi se Vaše online poslovanje kako biste zaradili, treba vam visokokvalitetni domaćin.

Dali smo vam puno hrane za razmišljanje i nadamo se da smo vam pružili smjernice koje su vam potrebne za donošenje informirane odluke. pažljivo razmislite o svojoj vrsti web stranice, očekivanom rastu i prometu i o tome koliko će vam trebati tehnička podrška da biste svojim kupcima pružili vrstu pouzdane usluge koju zaslužuju.

Općenito govoreći, HostGator nudi najopsežniji sveobuhvatni paket. Njegove su značajke bez premca i treba imati puno resursa za obradu vaše web stranice dok izrastete iz male tvrtke u veliko carstvo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map