Bästa webbhotell för småföretag

webbhotell för småföretag 1Ditt val av webbhotell för småföretag betyder mycket mer än du skulle tro. Det är inte bara en plattform för att lansera din eCommerce-webbplats, ditt webbhotell påverkar också webbplatsens prestanda och säkerhet.


Du vill se till att det ger tillräckliga resurser för din trafik och typ av innehåll, att det finns tillförlitligt stöd som är tillgängligt när du behöver det och att det är kostnadseffektivt för dig att använda.

Om ditt företag är en start eller om du inte har mycket erfarenhet av webbhotell kan det finnas några saker du inte vet.

Den ena är frågan om drifttid / driftstopp. Detta är viktigt för din webbplatss tillförlitlighet. Om kunder inte kan komma åt ditt innehåll när de behöver hjälp, information eller för att beställa, kommer de att lämna och hitta ett företag som kan ge dem det de behöver.

Inte bara påverkar drifttiden dina avvisningsfrekvenser, det kan också påverka din ekonomi och rangordning för sökmotorer. Studier visar det driftstopp kostar den genomsnittliga företagswebbplatsen cirka 7 908 dollar per minut. Drifttid / driftstopp uttrycks vanligtvis i procent.

Hostingföretag som lovar en upptid på 99,8 procent upptid kommer inte att säga att det innebär en genomsnittlig driftstopp på 18 timmar per år.

Även en liten bråkdel av en procentandel förändrar den ekvationen drastiskt; driftstid på 99.999 procent per månad – vilket kallas 5-9s, kommer att minska driftsstoppet till mer hanterbara 5 minuter och 15,6 sekunder årligen.

Företagare som letar efter pålitliga och prisvärda webbhotell för småföretagstjänster finns på rätt sida. Vi har de fyra bästa webbhotelltjänsterna här. Samtidigt som alla är utmärkta för affärshotell totalt sett, utmärker sig alla i sina respektive “bästa av” kategorier på något sätt.

Våra recensioner täcker pris, drifttid, användarvänlighet och support. Vi berättar också vad du ska leta efter i en webbhotell och jämföra nyckelfunktionerna hos varje leverantör.

Våra toppval för affärshotell

e-handel

Nu kommer vi till köttet i vår översyn, företagen själva. Vi har testat och granskat noggrant många för att ge dig det bästa av det bästa i fyra kategorier: Bästa runtom, Bästa High-End-leverantör, Bästa hanterade webbhotell och Bästa budgetalternativ. Det ger lite för alla att tänka på.

Notera: All denna information var korrekt och dubbelkontrollerade vid skrivandet. Förändringar i prissättning eller villkor är det enskilda företagens inflytande. Se RelateradeBästa australiska webbhotell och Bästa billiga värd.

Ditt företag är unikt, även bland andra inom samma bransch. Det är därför vi inkluderar en djupgående diskussion om vad som går att välja den leverantör som passar din typ av företag.

Det finns flera frågor att tänka på när du väljer en webbhotell för ditt företag.

Tekniska färdigheter

Om du är en komplett nybörjare, du kommer att behöva en tjänst som erbjuder mer teknisk support än om du har mycket teknisk skicklighet och kunskap. Du bör överväga antingen hanterad hosting eller en mycket enkel tjänst om du har mycket statiskt innehåll eller mindre trafik.

Vad är din budget?

En professionell webbplats för en enda utövare eller en mindre start med få anställda kan nöja sig med en billigare plan än ett stort företag med mer innehåll och hög trafikvolym. Delade planer kan ge dig de resurser och support du behöver samtidigt som du hjälper dig att hålla dig inom din budget.

Större företag kommer troligen att behöva en dedicerad tjänst eller privat server som är ‘skapad för företag. Dessa kan kosta upp till 1 000 USD per månad för den högsta servicenivån.

Hur mycket trafik förväntar du dig?

Om du förväntar dig en hög trafikvolym, plötsliga trafikstigningar under säsongsförsäljning eller snabb tillväxt, du kommer att behöva en bättre webbhotell med mer resurser och förmågan att snabbt skala upp eller ner.

De med mycket aggressiv marknadsföring som förväntar sig att driva mer långvarig trafik skulle också dra nytta av högre säkerhet och tillgängliga resurser för en dedikerad eller molnhotelltjänst.

Många webbhotell erbjuder en kostnadsfri prövning eller betala-som-du-gå-tjänst, så du kan alltid prova innan du köper och byter vid behov innan du förbinder dig till ett långsiktigt avtal.

1. Kinsta – Bästa High End-prestanda

Nyckelfunktioner
 • HTTP / 2
 • PHP 7.3
 • SSH
 • CDN
 • mariadb
 • Låta’s Kryptera SSL
 • Dagliga säkerhetskopior
 • Avlägsnande av skadlig programvara
Fördelar
 • Scenområdet tillgänglighet
 • Välj din egen serverplats
 • Omfattande kunskapsbas
 • Fri migration
Nackdelar
 • Inga hanteringsfunktioner på instrumentpanelen
 • Dyrt jämfört med andra värdtjänster
 • Stöder endast WordPress-webbplatser
 • Support är endast tillgängligt via chatbot

Denna värdtjänst skiljer sig från att vara den enda helt hanterade WordPress-exklusiva webbhotell. Det skapades i samarbete med Google Cloud Services (GCS), och det interna teknik- och supportteamet är alla erfarna WordPress-utvecklare.

Det innebär att du har viss expertstöd och specialfunktioner för din WP eCom-webbplats oavsett hur stor eller komplex.

Översikt

Online-trafikDetta anses vara ett avancerat urval på grund av det höga priset och högkvalitativa funktioner. Tanken var att skapa en dedikerad plattform för WordPress-webbplatsunderverk med den bästa plattformen, funktioner och tekniska team.

Det främsta skälet till att det inte valts ut som den bästa WP-värdplattformen är att det är prisförbud för mindre företag med mindre pengar att spendera på värd.

i alla fall, om du har en stor WP- eller WooCommerce-webbplats, mycket trafik och en stor budget, detta är ett mycket bra hanterat värdalternativ. Faktum är att de kontrollerar varje webbplats 720 gånger per dag för drifttid, vilket är nära 100 procent.

Funktioner

Detta företag ger dig många premiumfunktioner och en del av den senaste tekniken i deras ansträngningar för att ge den ultimata WP-värdupplevelsen.

Deras GC-servrar är strategiskt placerade på 20 olika platser runt om i världen och övervakas dygnet runt. Med deras högsta servicenivå är varje webbplats behållare med LXD för att isolera dem och dem och möjliggöra automatisk skalning i händelse av plötsliga toppar i trafiken.

Så vilken typ av funktioner erbjuder Kinsta?

Förutom migrering, installation och iscensättning med ett klick finns det mycket att älska när det gäller säkerhet och förbättrad prestanda.

Stöd

Kinsta-support är tillgängligt 24/7/365 och fälts av WordPress-experter. Du kan endast nå företaget via online chatbot.

Prissättning och planer

Företaget erbjuder fyra nivåer av service, med flera undervärden för dem som behöver en mer anpassad servicenivå. Grundläggande planer inkluderar alla minst en installation, OHO-arbetare, lagring och hög bandbredd. Prissättningen och standardfunktionerna går så här ned:

Förrätt: Denna plan börjar på $ 30 per månad, och du får en WordPress-installation, 20 000 besök per månad, två PHP-arbetare, 5 GB lagring och 50 GB CDN-bandbredd.

Proffs: Pro-planen börjar på $ 60 per månad. Du får fortfarande två PHP-anställda, men andra grundläggande funktioner stöter på upp till två installationer, 40 000 månatliga besök, 10 GB lagringsutrymme och 100 GB CDN-bandbredd.

Företag: Du betalar 200 $ per månad för den första nivån av affärsplaner, vilket är perfekt för en WooCommerce-butik som är PHP-tung. För det beloppet får du 20 installationer, fyra PHP-arbetare, 20 GB lagring, 300 GB CDN-bandbredd och 250 000 besök. Läs vår fullständiga Kinsta recension här.

Företag: Om du är en viktig spelare med många webbplatser som lockar mycket trafik och transaktioner kan en Enterprise-plan vara ett fynd för dig till ett startpris på 1 500 $ per månad. Den här ger dig 150 installationer, tre miljoner besök per månad, 16 dedikerade PHP-arbetare, 250 GB lagring och 1 000 GB CDN-bandbredd.

För att kolla in andra alternativ i WP-utrymmet – läs vår guide till bästa WordPress värdar.

2. HostGator – Bäst runtom

Nyckelfunktioner
 • Ljusning snabbt
 • Massor av gratisuppgraderingar
 • Vara flera webbplatser
 • 24/7/365 Support
 • Gratis SSL
Fördelar
 • Drifttid på 99,99%
 • Högkvalitativ värd
 • Massor av funktioner
Nackdelar
 • Gränssnittet är lite daterat
 • Domänen är endast gratis för det första året

HostGator är vårt bästa val för den bästa värdleverantören. Det anses generellt vara det bästa som våra granskare och användare har av flera skäl. Plattformen är verkligen användarvänlig, speciellt för nybörjare, med massor av funktioner, hög garanterad drifttid och oöverträffad hastighet och prestanda.

Översikt

Vår rekommendation av HostGator som den bästa värdtjänsten totalt sett beror på dess toppkarakter i jämförande forskning, som rankade den till 92 procent totalt.

Det har ett bra pris, användarvänligt gränssnitt med en grund inlärningskurva, och utbud av alternativ. Med all denna plattform har gått för det – inklusive fantastisk kundsupport – är det inte konstigt att HostGator är hem för mer än åtta miljoner domäner.

Funktioner

UptimeÅtta utanför fladdermusan, HostGator garanterar drifttid på 99,9 procent som en del av ditt servicenivåavtal. Vad det betyder är att du måste ta itu med stillestånd på mindre än en timme.

Det är den typen av pålitlighet som företag behöver för att ge utmärkt service till sina kunder. I själva verket kommer garantin till och med återbetalning av en månads tjänst om de någonsin bryter det löfte. Inte många plattformar kommer att säkerhetskopiera sina löften i den grad.

Nu, för nackdelen med att använda HostGator. CPanel-gränssnittet ser lite ut förra århundradet, även om det är lätt att lära sig och använda när du vant dig till den trånga instrumentpanelen.

Företaget ger dig inte heller några gratis domäner, så du måste köpa och registrera dig via dem eller en annan registrator. Men WordPress-användare behöver inte oroa sig för att komma åt cPanel.

SSL-certifikatet Secure Socket Layer är ett värde av $ 100 och skyddar data som reser genom din webbplats. Detta är lugnande för dina kunder, särskilt om du har en webbplats som tillhandahåller finansiella tjänster eller utför en hel del finansiella transaktioner. Att ha detta certifikat kommer att producera ett grönt hänglås på din webbplats URL. berätta för besökarna att de kan lita på dig.

Varje plan innehåller också obegränsade e-postmeddelanden, vilket är ovanligt för hostingtjänster, installation med ett klick för WordPress- och Drupal-webbplatser och obegränsad bandbredd. Prissättningen är mycket rimlig för vad du får med paketen, och det finns avancerade tjänster för stora företag och webbplatser med speciella tekniska krav eller säkerhetskrav.

Stöd

Denna tjänst erbjuder mycket lyhörd support som är tillgänglig 24/7/365 via onlinechatt eller avgiftsfritt samtal. Det finns också en kunskapsbas på deras hjälpsida som hjälper dig att hitta svar på olika frågor.

Prissättning och planer

Det finns mycket att välja på när du registrerar dig med HostGator. De erbjuder tre delade planer, som är bra för mindre webbplatser, enskilda utövare och nybörjare.

De tre delade paketen är:

Hatchling Börjar på $ 2,75 per månad. Det är ett val på startnivå som erbjuder stort värde för pengarna.

Bebis Startar $ 3,95 per månad och erbjuder mer stöd för ett växande företag.

Företag Den här börjar på $ 5,95 per månad och erbjuder de resurser som behövs för att stödja en webbplats med höga förväntningar på tillväxt och trafik. När du går upp till denna nivå låser du upp ytterligare funktioner som:

 • SSL-certifikat
 • Dedikerad IP-adress
 • VoIP-telefontjänst

Om du vill starta stort eller om ditt företag växer ut de tre delade grundläggande planerna erbjuder HostGator VPS-värd, WordPress och dedikerade värdpaket. Här är en sammanfattning av vad du får.

Dedikerade serverplaner: Detta är ett bra alternativ för medelstora till stora företag som behöver mer resurser och funktioner. Det börjar på 79 $ per månad och du får all hårdvara du behöver för att hantera höga trafikvolymer. Dessa planer inkluderar veckobackup, vilket är en stor säkerhetsfunktion, men du måste hålla hårdvara, programvara och uppgraderingar själv. Bra för dem med viss teknisk kunskap och behov av mer kontroll över deras plattform.

VPS planer: Dessa varierar i pris från $ 19,95 per månad för Snappy 2000-planen till $ 29,95 per månad för Snappy 8000. När ditt företag växer upp får du mer bandbredd, diskutrymme, CPU och RAM. De två sista funktionerna är avsedda att ge mer kraft och snabbhet till din webbplats, så de är fantastiska om du har mycket medieinnehåll.

Sammantaget anser vi att detta är den bästa värdtjänsten för affärswebbplatser av alla slag.

Läs vår fullständiga Hostgator granskning här.

3. SiteGround – bäst för WordPress Hosting / Managed

Key Funktioner
 • Installationer med ett klick för Joomla och Drupal
 • Dra och släpp
 • Gratis SSL
 • Dagliga säkerhetskopior
Fördelar
 • Drifttid på 99,98%
 • Överlägsen WordPress-värd
Nackdelar
 • Dyrare än andra tjänster
 • Ingen VPS-värd finns tillgänglig

SiteGround kanske inte är det billigaste alternativet, men det har många positiva punkter som kan göra det värt din tid. Det har mångsidigheten att driva flera innehållshanteringssystem (CMS) och du kan installera de flesta med bara ett klick.

Företaget tillhandahåller också flera e-postadresser och dagliga säkerhetskopior. Dessa extra ger dig lite extra värde för dina pengar, och de gör det till ett idealiskt alternativ för företagare med flera webbplatser eller företag att hantera.

Översikt

När väl värdstjänsten för högskolestolar överallt har SiteGround nu skryt en kundlista med mer än två miljoner webbplatser. Företaget har sitt huvudkontor i Bulgarien och det anses nu vara en av världens bästa värdtjänster.

Låt oss ta en titt på vad SiteGround har att erbjuda.

Funktioner

Webbplats-builder avrundadDet finns bara tre leverantörer som rekommenderas specifikt för WordPress-värd. Eftersom WordPress driver mer än en tredjedel av alla webbplatser på internet är det en enorm rekommendation. Det är dock inte bara bra för Wp-värd.

Det möjliggör också installation med ett klick för andra innehållshanteringssystem som Joomla och Drupal, och det finns en dedikerad WooCommerce-värd för WordPress eCommerce-webbplatser.

För de som bygger från grunden, SiteGround har en gratis webbplatsbyggare med drag-and-drop-funktion. Allt du behöver göra är att köpa en domän. Alla planer har gratis SSL-certifiering och dagliga säkerhetskopior och garanterar 99,98 procent drifttid. Det betyder mindre än en timmes driftstopp under ett helt år.

Allt detta sägs, denna plattform är mycket dyr jämfört med andra värdtjänster, speciellt för dedikerad webbhotell. Det sparas bäst för stora företag och statliga organisationer med större budgetar och skärpta krav på resurser och säkerhet.

Det finns dock vissa fördelar och fynd. Det är verkligen billigt för WordPress-värd, och det är fantastiskt för byggare av webbsajter. Ett exempel är SiteGround Enterprise Hosting. Den här låter dig anpassa design, och den erbjuder skräddarsydda priser för enskilda funktioner och funktioner; kontakta SiteGround för en offert. Du får också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Stöd

SiteGround-support är tillgängligt via livechatt, via telefon och helpdeskbiljett.

Prissättning och planer

Delad värd: Spänner från $ 3,95 – $ 34,95 per månad

Cloud hosting: Spänner från $ 80 – $ 240 per månad

Dedikerad värd: Spänner från $ 269 – $ 729 per månad

WordPress Hosting: Spänner från $ 3,95 – $ 34,95 per månad

Läs vår fullständiga SiteGround-granskning här.

4. Hostinger – Bästa budgetalternativ

Nyckelfunktioner
 • Dagliga säkerhetskopior
 • OpenResty nginx + lua
 • Access Manager
 • Cloudlinux
 • Anpassad hPanel
 • CloudFlare och LetsEncrypt-integration
 • Automatiserade serverdistributioner

När du letar efter ett budgetvänligt urval som inte snubblar efter prestanda eller service, överväg Hostinger.

Denna europeiska värdtjänst växte från en okänd gratistjänst till en fullständig konkurrent med mer än 29 miljoner webbplatser på sin plattform på drygt ett decennium. Även med den tillväxtnivån har de lyckats hålla sina tjänster vanvittigt överkomliga.

Fördelar
 • Flerspråkig chattsupport
 • Gratis webbplatsbyggare och domännamn
 • Mindre än 1 $ per månad att börja
 • Otroligt snabb och pålitlig
Nackdelar
 • Några dolda avgifter
 • Månadspris på 80 cent endast tillgängligt med fyraårskontrakt
 • Ingen cPanel
 • Du måste betala för ytterligare domäner

Översikt

Bortsett från det budgetvänliga startpriset, är Hostinger en bred e-handel värd som stöder WordPress, Joomla, Drupal, PrestShop och OpenCart.

Till skillnad från många faktiskt gratis värd plattformar kommer du inte att ha problem med hög driftstopp eller brist på hastighet och säkerhet. Faktum är att våra testade klockade belastningstider som var i genomsnitt 369 ms. Företaget har servrar belägna i Asien, Europa och Nordamerika, och alla drivs av nätverk med 1000 Mbps-anslutningar.

Hostinger’s Webbplatsbyggare: Zyro

webbplats byggareZyro är en webbplatsbyggare som kommer med många klassiska funktioner men med ett par nya också. Gratis SSL-certifikat, obegränsad SSD-lagring och bandbredd är bara en av de många funktioner som det erbjuder.

Ett par av de nya som vi kände som vi behövde prata om är det enorma biblioteket med gratisbilder du kan använda för att lägga till din webbplats. Och ännu mer vågad – Logo Maker, den här funktionen gör att du enkelt kan göra om din logotyp. Ingen designer behövs och ingen kodning också. Gör det själv med ett ögonblick.

Den mest intressanta funktionen är dock utan tvekan AI Writer. Zyro’s AI-innehållsgenerator analyserar handplockad kopia från varje bransch. Sedan genererar det en kopia som följer de bästa online copywriting och SEO-metoder. Det gör det hårda arbetet för att låta dig fokusera på att växa ditt företag.

Stöd

Support är tillgängligt online dygnet runt via chatbot, och det erbjuds på flera språk. Tyvärr måste du vara inloggad på ditt Hostinger-konto för livechatt.

Prissättning och planer

Detta företag erbjuder fyra nivåer av tjänster, med kontrakt som sträcker sig från månatliga betalningstjänster till 48 månaders kontrakt. Ju mer du åtar dig, desto bättre pris.

Förnyelser sker emellertid med den månatliga betalningsgraden när ditt första kontrakt löper ut. Månatlig tjänst är $ 7,99 per månad, 90-dagars planer börjar på $ 2,15, ett års kontrakt börjar på $ 1,95, två års kontrakt startar från $ 1,45, och ett fyraårigt kontrakt är $ 0,80. De erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Läs vår fullständiga Hostinger recension här.

Vad får du med en Hostinger-plan?

Alla planer ger dig en gratis migrering och domän som en del av din plan. Paketen inkluderar:

Enkel delad värd:

 • En webbplats
 • 10 GB diskutrymme
 • 100 GB bandbredd
 • En MySQL-databas
 • En FTP-användare
 • Ett e-postkonto
 • Lätt webbplatsbyggare
 • Autoinstallatör

Premium delad värd:

Detta ger dig allt som den enskilda delade planen erbjuder, plus:

 • Obegränsade webbplatser
 • Obegränsat SSD-diskutrymme
 • Obegränsad bandbredd
 • Obegränsade MySQL-databaser
 • Obegränsade FTP-användare
 • Obegränsade e-postkonton
 • Lätt webbplatsbyggare
 • 3X WordPress optimerad hastighet
 • Gratis domännamn (med årsplan)

Affärshotell:

Den här kommer med allt du får med de andra planerna, plus:

 • Dagliga säkerhetskopior
 • Deluxe live support
 • Fördubbla processorkraften och minnet
 • Gratis SSL-certifikat

Vanliga frågor om webbhotell för småföretag

Jämförelsen av bloggplattformar är tänkt att ge dig en detaljerad analys av de bästa plattformarna för din blogg. På så sätt kan du fatta ett informerat beslut. För dig som bara vill ha några korta svar på vanliga frågor om bloggplattformar, här är våra vanliga frågor.

Hur mycket kostar webbhotell för småföretag?

webbhotell för småföretag

Värdet sträcker sig från månatliga betalningstjänster till årliga, tvååriga och treåriga kontrakt. Många erbjuder en gratis rättegång och / eller en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Fördelarna med månatlig service är att du inte är inlåst i ett långsiktigt kontrakt. Småföretag går vanligtvis för delade planer, som är billigast oavsett typ av plan.

Många har mycket låga kampanjpriser och högre priser vid förnyelse. Se till att ta reda på detta innan du tecknar ett kontrakt.

Vilka är de viktigaste webbhotell för småföretagsfunktioner?

Singeln den viktigaste funktionen är garanterad drifttid. Utöver det vill du ha respons på kundsupport, installation på klick och en säkerhetsfunktion.

Utöver det, funktioner och olika planer beroende på storleken och typen av webbplats du äger och din budget.

Vad är skillnaden mellan Shared, VPS, Cloud och Dedicated Hosting?

moln värd

Delad hosting är när du delar servern och resurserna med andra webbplatser. Med dedikerad har du din egen server och mer kontroll.

En virtuell privat server (VPS) är en virtualiserad server som fungerar på samma sätt som en dedikerad server. Men det erbjuder en trevlig mellangrund eftersom den är värd på en delad fysisk server.

Cloud hosting är en virtuell server som endast finns i cyberspace. Det erbjuder bästa skalbarhet och praktiskt taget obegränsade resurser.

Vad är det billigaste sättet att vara värd för en företagswebbplats?

I allmänhet finns det två betalningsalternativ: varje månad eller årligen. Att välja ett långsiktigt kontrakt innebär att betala mindre per månad totalt sett, men många är fakturerbara med den lägre hastigheten framför. När du har skrivit ett kontrakt är du inlåst i den takt.

Månadsvis fakturering är dyrare, men du har inte åtagit dig mer än 30 dagar åt gången.

Slutgiltiga tankar

Det är viktigt att välja rätt verktyg för alla jobb. Till slut beror det på dina personliga preferenser och krav. Kom bara ihåg att för din online-verksamhet för att tjäna pengar, du behöver en högkvalitativ värd.

Vi har gett dig mycket eftertanke och förhoppningsvis försett dig de riktlinjer du behöver för att fatta ett välgrundat beslut. tänk noga över din typ av webbplats, förväntad tillväxt och trafik och hur mycket teknisk support du behöver för att ge dina kunder den typen av tillförlitlig service de förtjänar.

Generellt sett erbjuder HostGator dock det mest omfattande paketet runtom. Dess funktioner är oöverträffade och bör ha massor av resurser för att hantera din webbplats när du växer från ett litet företag till ett stort imperium.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map