Beste webhotell for små bedrifter

webhotell for små bedrifter 1Ditt valg av webhotell for småbedrifter betyr mye mer enn du skulle tro. Det er ikke bare en plattform for å lansere ditt eCommerce-nettsted, vertsvalget ditt påvirker også ytelsens pålitelighet og sikkerhet.


Du vil forsikre deg om at det gir tilstrekkelige ressurser for trafikken din og typen innhold, at det er pålitelig støtte som er tilgjengelig når du trenger det, og at det er kostnadseffektivt for deg å bruke.

Hvis virksomheten din er en oppstart, eller hvis du ikke har mye erfaring med webhotell, kan det være noen ting du ikke vet.

Det ene er spørsmålet om oppetid / nedetid. Dette er viktig for nettstedets pålitelighet. Hvis kunder ikke kan få tilgang til innholdet ditt når de trenger hjelp, informasjon eller skal bestilles, vil de forlate og finne et selskap som kan gi dem det de trenger.

Ikke bare påvirker oppetid avvisningsrentene dine, det kan også påvirke økonomien og rangeringene i søkemotoren. Studier viser det nedetid koster den gjennomsnittlige bedriftsnettstedet rundt 7 908 dollar per minutt. Oppetid / nedetid er vanligvis uttrykt i prosent.

Vertselskaper som lover en oppetid på 99,8 prosent oppetid vil ikke fortelle deg at det tilsvarer en gjennomsnittlig nedetid på 18 timer per år.

Selv en liten brøkdel av en prosentandel endrer den ligningen drastisk; oppetid på 99.999 prosent per måned – som kalles 5-9s, vil redusere driftsstansen til mer håndterbare 5 minutter og 15,6 sekunder årlig.

Bedriftseiere som ser etter pålitelig og rimelig webhotell for småbedrifter, er på rett side. Vi har de fire beste hosting-tjenestene her. Selv om alt er bra for forretningshotell generelt, utmerker de seg på en eller annen måte i sine respektive “best of” -kategorier.

Våre anmeldelser dekker pris, oppetid, brukervennlighet og support. Vi vil også fortelle deg hva du skal se etter i en vertstjeneste og sammenligne de viktigste funksjonene til hver leverandør.

Våre toppvalg for forretningshotell

netthandel

Nå får vi kjøtt av vår gjennomgang, selskapene selv. Vi har grundig testet og gjennomgått mange for å gi deg det beste av det beste i fire kategorier: Best All Around, Best High-End Provider, Best Managed Hosting og Best Budget Option. Det gir litt noe for alle å vurdere.

Merk: All denne informasjonen var nøyaktig og dobbeltkontrollert på dette tidspunktet. Endring i prisfastsettelse eller vilkår er det som er innfallende for enkeltbedrifter. Se RelatertBeste australske nettverter og Beste billige vert.

Virksomheten din er unik, også blant andre i samme bransje. Derfor inkluderer vi en grundig diskusjon om hva som skal til for å velge leverandøren som passer for din type virksomhet.

Det er flere spørsmål du må vurdere når du velger en hostingtjeneste for ditt selskap.

Tekniske ferdigheter

Hvis du er en komplett nybegynner, du trenger en tjeneste som tilbyr mer teknisk support enn hvis du har mye teknisk dyktighet og kunnskap. Du bør vurdere enten administrert hosting eller en veldig enkel tjeneste hvis du har mye statisk innhold eller mindre trafikk.

Hva er budsjettet?

Et profesjonelt nettsted for en enkelt utøver eller en mindre oppstart med få ansatte kan gjøre seg til en rimeligere plan enn et stort foretak med mer innhold og høyt trafikkvolum. Delte planer kan tilby deg ressursene og støtten du trenger, samtidig som du hjelper deg å holde deg innenfor budsjettet.

Større selskaper vil trolig trenge en dedikert tjeneste eller privat server som er laget for bedrifter. Disse kan koste oppover $ 1000 per måned for den øverste servicenivået.

Hvor mye trafikk forventer du?

Hvis du forventer et høyt volum av trafikk, plutselig øker trafikken under sesongomsetning eller rask vekst, du trenger en bedre hostingtjeneste med mer ressurser og muligheten til å skalere raskt opp eller ned.

De med veldig aggressiv markedsføring som forventer å drive mer vedvarende trafikk, vil også kunne dra nytte av den høyere sikkerheten og tilgjengelige ressursene til en dedikert eller skyvertjeneste..

Mange vertsfirmaer tilbyr en gratis prøveversjon eller betal-som-du-går-tjeneste, så du kan alltid prøve før du kjøper og bytter om nødvendig før du forplikter deg til en langsiktig kontrakt.

1. Kinsta – Beste High End ytelse

Nøkkelegenskaper
 • HTTP / 2
 • PHP 7.3
 • SSH
 • CDN
 • mariadb
 • La’s Krypter SSL
 • Daglige sikkerhetskopier
 • Fjernelse av skadelig programvare
Pros
 • Staging området tilgjengelighet
 • Velg din egen serverplassering
 • Omfattende kunnskapsbase
 • Gratis migrasjon
Ulemper
 • Ingen administrasjonsfunksjoner på dashbordet
 • Dyrt sammenlignet med andre hostingtjenester
 • Støtter bare WordPress nettsteder
 • Støtte er bare tilgjengelig via chatbot

Denne hostingtjenesten skiller seg fra å være den eneste fullstendig administrerte WordPress-eksklusive hostingplattformen. Det ble opprettet i samarbeid med Google Cloud Services (GCS), og den interne teknologi- og supportteamet er alle erfarne WordPress-utviklere.

Det betyr at du vil ha noen ekspertstøtte og spesialiserte funksjoner for WP eCom-nettstedet ditt, uansett hvor stort eller sammensatt.

Oversikt

Online-trafikkDette anses som et avansert utvalg på grunn av høye priser og høykvalitetsfunksjoner. Tanken var å lage en dedikert plattform for WordPress-nettverk med den beste plattformen, funksjonene og tekniske teamet.

Hovedårsaken til at det ikke ble valgt som den beste WP-hostingplattformen er at det er prisforbudende for mindre selskaper med mindre penger å bruke på hosting.

derimot, hvis du har et stort WP- eller WooCommerce-nettsted, mye trafikk og et stort budsjett, dette er et veldig godt administrert vertsalternativ. Faktisk sjekker de hvert nettsted 720 ganger per dag for oppetid, som er nær 100 prosent.

Funksjoner

Dette selskapet gir deg mange førsteklasses funksjoner og noe av den nyeste teknologien i deres forsøk på å gi den ultimate WP-hostingopplevelsen.

Deres GC-servere er strategisk plassert på 20 forskjellige steder rundt om i verden og overvåkes døgnet rundt. Med sitt toppnivå av service er hvert nettsted containert med LXD for å isolere dem og dem og muliggjøre automatisk skalering i tilfelle plutselige pigger i trafikken.

Så, hva slags funksjoner tilbyr Kinsta?

I tillegg til migrering, installasjon og iscenesettelse med ett klikk, er det mye å elske når det gjelder sikkerhet og forbedret ytelse.

Brukerstøtte

Kinsta-støtte er tilgjengelig 24/7/365 og felt av WordPress-eksperter. Du kan nå selskapet via nettbasert chatbot.

Priser og planer

Selskapet tilbyr fire nivåer av service, med flere underkapsler for de som trenger et mer tilpasset servicenivå. Grunnplaner inkluderer alle minst en installasjon, OHO-arbeidere, lagring og høy båndbredde. Prisene og standardfunksjonene brytes ned slik:

Starter: Denne planen begynner på $ 30 per måned, og du får en WordPress-installasjon, 20 000 besøk per måned, to PHP-arbeidere, 5 GB lagringsplass og 50 GB CDN-båndbredde.

Pro: Pro-planen starter på $ 60 per måned. Du får fremdeles to PHP-arbeidere, men andre grunnleggende funksjoner støter opp til to installasjoner, 40 000 månedlige besøk, 10 GB lagringsplass og 100 GB CDN-båndbredde.

Virksomhet: Du betaler $ 200 per måned for den første virksomhetsplanen, som er ideell for en WooCommerce-butikk som er PHP-tung. For det beløpet får du 20 installasjoner, fire PHP-arbeidere, 20 GB lagring, 300 GB CDN-båndbredde og 250 000 besøk. Les vår fulle Kinsta anmeldelse her.

Bedriften: Hvis du er en stor aktør med mange nettsteder som tiltrekker seg mye trafikk og transaksjoner, kan en Enterprise-plan være et godt kjøp for deg til en startpris på $ 1500 per måned. Denne vil gi deg 150 installasjoner, tre millioner besøk per måned, 16 dedikerte PHP-arbeidere, 250 GB lagring og 1000 GB CDN-båndbredde.

For å sjekke ut andre alternativer på WP-plassen – les vår guide til beste WordPress verter.

2. HostGator – best rundt

Nøkkelegenskaper
 • Lyn raskt
 • Mange gratis oppgraderinger
 • Vert for flere nettsteder
 • 24/7/365 Support
 • Gratis SSL
Pros
 • Oppetid på 99,99%
 • Hosting av høy kvalitet
 • Mange funksjoner
Ulemper
 • Grensesnittet er litt datert
 • Domenet er bare gratis det første året

HostGator er vårt toppvalg for den beste hostingleverandøren. Det er generelt ansett som det beste våre anmeldere og brukere av flere grunner. Plattformen er veldig brukervennlig, spesielt for nybegynnere, med mange funksjoner, en høy hastighet garantert oppetid og uovertruffen hastighet og ytelse.

Oversikt

Vår anbefaling av HostGator som den generelle beste hosting-tjenesten skyldes toppkarakterene i sammenlignende forskning, som rangerte den til 92 prosent totalt.

Det har en god pris, brukervennlig grensesnitt med en grunne læringskurve, og utvalg av alternativer. Med all denne plattformen har gått for det – inkludert fantastisk kundesupport – er det ikke rart at HostGator er hjemsted for mer enn åtte millioner domener.

Funksjoner

oppetidÅtte av flaggermusen, HostGator garanterer oppetid på 99,9 prosent som en del av servicenivåavtalen din. Hva det betyr er at du må håndtere driftsstans på under en time.

Det er den typen pålitelighet virksomheter trenger for å tilby god service til kundene sine. Faktisk kommer garantien til og med med tilbakebetaling av en måneds tjeneste hvis de noen gang bryter det løftet. Det er ikke mange plattformer som vil sikkerhetskopiere løftene deres i den grad.

Nå, for ulempen med å bruke HostGator. CPanel-grensesnittet ser litt ut i forrige århundre, selv om det er enkelt å lære og bruke når du har blitt vant til det overfylte dashbordet.

Selskapet gir deg heller ingen gratis domener, så du må kjøpe og registrere deg gjennom dem eller en annen registrar. WordPress-brukere trenger ikke å bekymre seg for å få tilgang til cPanel.

SSL-sertifikatet (Secure Socket Layer) er en verdi av $ 100 og beskytter dataene som reiser gjennom nettstedet ditt. Dette er betryggende for kundene dine, spesielt hvis du har et nettsted som tilbyr finansielle tjenester eller utfører mange økonomiske transaksjoner. Å ha dette sertifikatet vil produsere en grønn hengelås på nettstedets nettadresse. fortelle besøkende at de kan stole på deg.

Hver plan inkluderer også ubegrenset e-post, noe som er uvanlig for hosting-tjenester, installasjon med ett klikk for WordPress- og Drupal-nettsteder og uovervåket båndbredde. Prisene er veldig rimelige for hva du får med pakkene, og det finnes avanserte tjenester for store bedrifter og nettsteder med spesielle teknologiske eller sikkerhetskrav..

Brukerstøtte

Denne tjenesten tilbyr svært responsiv støtte som er tilgjengelig 24/7/365 via nettprat eller gratis samtale. Det er også et kunnskapsgrunnlag på hjelpesiden deres som kan hjelpe deg med å finne svar på en rekke problemer.

Priser og planer

Det er mye å velge mellom når du registrerer deg hos HostGator. De tilbyr tre delte planer, som er bra for mindre nettsteder, utøvere og nybegynnere.

De tre delte pakkene er:

Hatchling Starter på $ 2,75 per måned. Det er et valg på inngangsnivå som gir god valuta for pengene.

Baby Starter $ 3,95 per måned og tilbyr mer støtte for en voksende virksomhet.

Virksomhet Denne starter på $ 5,95 per måned og tilbyr ressursene som trengs for å støtte et nettsted med høye forventninger til vekst og trafikk. Når du har kommet opp til dette nivået, låser du opp ekstra funksjoner som:

 • SSL-sertifikater
 • Dedikert IP-adresse
 • VoIP-telefontjeneste

Hvis du vil starte på det store eller virksomheten din vokser ut av de tre delte grunnleggende planene, tilbyr HostGator VPS hosting, WordPress, og dedikerte hostingpakker. Her er en oversikt over hva du får.

Dedikerte serverplaner: Dette er et godt alternativ for mellomstore til store bedrifter som trenger mer ressurser og funksjoner. Det starter på $ 79 per måned, og du får all maskinvaren du trenger for å håndtere høye trafikkmengder. Disse planene inkluderer ukentlige sikkerhetskopier, som er en stor sikkerhetsfunksjon, men du må vedlikeholde maskinvaren, programvaren og oppgraderinger selv. Bra for de med litt teknisk kunnskap og behov for mer kontroll over plattformen deres.

VPS planer: Disse varierer i pris fra $ 19,95 per måned for Snappy 2000-planen til $ 29,95 månedlig for Snappy 8000. Når virksomheten skaleres opp, får du mer båndbredde, diskplass, CPU og RAM. De to siste funksjonene er ment å levere mer kraft og hastighet til nettstedet ditt, så de er flotte hvis du har mye medieinnhold.

Totalt sett føler vi at dette er den beste hostingtjenesten for bedriftsnettsteder av alle typer.

Les vår fulle Hostgator-gjennomgang her.

3. SiteGround – best for WordPress Hosting / Managed

Key Funksjoner
 • Ett-klikk-installasjoner for Joomla og Drupal
 • Dra og slipp
 • Gratis SSL
 • Daglige sikkerhetskopier
Pros
 • Oppetid på 99,98%
 • Overlegen WordPress-hosting
Ulemper
 • Dyrere enn andre tjenester
 • Ingen VPS-hosting tilgjengelig

SiteGround er kanskje ikke det billigste alternativet, men det har mange positive poeng som kan gjøre det verdt å gjøre det. Den har allsidigheten til å drive flere innholdsstyringssystemer (CMS), og du kan installere de fleste med bare ett klikk.

Selskapet tilbyr også flere e-postadresser og daglige sikkerhetskopier. Disse ekstrautstyrene gir deg litt ekstra verdi for pengene dine, og de gjør det til et ideelt alternativ for bedriftseiere med flere nettsteder eller selskaper å administrere.

Oversikt

Når hosting-tjenesten for college-sovesaler overalt, skryter nå SiteGround en kundeliste på mer enn to millioner nettsteder. Selskapet har hovedkontor i Bulgaria, og det regnes nå som en av de beste hosting-tjenestene i verden.

La oss ta en titt på hva SiteGround har å tilby.

Funksjoner

Nettsted-builder avrundetDet er bare tre leverandører som er spesielt anbefalt for WordPress-hosting. Siden WordPress makter mer enn en tredjedel av alle nettsteder på internett, er det en enorm anbefaling. Det er imidlertid ikke bare bra for Wp-hosting.

Det muliggjør også installasjon med ett klikk for andre innholdsstyringssystemer som Joomla og Drupal, og det er en dedikert WooCommerce-hosting for WordPress eCommerce-nettsteder.

For de som bygger fra bunnen av, SiteGround har en gratis nettstedbygger med dra-og-slipp-funksjonalitet. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe et domene. Alle planer har gratis SSL-sertifisering og daglige sikkerhetskopier, og de garanterer 99,98 prosent oppetid. Det betyr mindre enn en times driftstid i et helt år.

Alt dette blir sagt, denne plattformen er veldig dyr i forhold til andre hostingtjenester, spesielt for dedikert hosting. Det spares best for store selskaper og offentlige organisasjoner med større budsjetter og strengere krav til ressurser og sikkerhet.

Imidlertid er det noen fordeler og gode kjøp. Det er virkelig billig for WordPress hosting, og det er flott for byggherrer av DIY-nettsteder. Et eksempel er SiteGround Enterprise Hosting. Denne lar deg tilpasset design, og den tilbyr skreddersydde priser for individuelle funksjoner og funksjoner; Kontakt SiteGround for å få et tilbud. Du får også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Brukerstøtte

SiteGround-støtte er tilgjengelig via live chat, via telefon og helpdesk-billett.

Priser og planer

Delt hosting: Varierer fra $ 3,95 – $ 34,95 per måned

Cloud hosting: Spenner fra $ 80 – $ 240 per måned

Dedikert hosting: Varierer fra $ 269 – $ 729 per måned

WordPress Hosting: Varierer fra $ 3,95 – $ 34,95 per måned

Les vår fulle SiteGround-gjennomgang her.

4. Hostinger – Beste budsjettalternativ

Nøkkelegenskaper
 • Daglige sikkerhetskopier
 • OpenResty nginx + lua
 • Access Manager
 • Cloud
 • Tilpasset hPanel
 • CloudFlare og LetsEncrypt-integrasjon
 • Automatiserte serverdistribusjoner

Når du leter etter et budsjettvennlig utvalg som ikke snakker etter ytelse eller service, bør du vurdere Hostinger.

Denne europeiske hostingtjenesten vokste fra en ukjent gratis tjeneste til en fullverdig konkurrent med mer enn 29 millioner nettsteder på sin plattform på litt over et tiår. Selv med det vekstnivået har de klart å holde tjenestene sine sinnsykt rimelige.

Pros
 • Støtte for flerspråklig chat
 • Gratis nettstedbygger og domenenavn
 • Mindre enn $ 1 per måned for å starte
 • Utrolig raskt og pålitelig
Ulemper
 • Noen skjulte avgifter
 • Månedlig pris på 80 cent bare tilgjengelig med en fireårskontrakt
 • Ingen cPanel
 • Du må betale for flere domener

Oversikt

Bortsett fra den budsjettvennlige startprisen, er Hostinger en bred e-handelsvert som støtter WordPress, Joomla, Drupal, PrestShop og OpenCart.

I motsetning til mye praktisk talt gratis hosting plattformer, vil du ikke ha problemer med høy driftsstans eller mangel på hastighet og sikkerhet. Faktisk har våre testede klokket belastningstider som gjennomsnitt var 369 ms. Selskapet har servere lokalisert i Asia, Europa og Nord-Amerika, og hver er drevet av nettverk med 1000 Mbps-tilkoblinger.

Hostinger’s Byggherre av nettstedet: Zyro

nettsted byggherreZyro er en nettstedsbygger som kommer med mange klassiske funksjoner, men med et par nye også. Gratis SSL-sertifikat, ubegrenset SSD-lagring og båndbredde er bare en av de mange funksjonene det tilbyr.

Et par av de nye vi følte at vi trengte å snakke om, er det enorme biblioteket med gratis bilder du kan bruke til å legge til på nettstedet ditt. Og en enda mer vågal – Logo Maker, med denne funksjonen kan du enkelt utforme logoen din på en enkel måte. Ingen designer trengs og ingen koding i tillegg. Gjør det selv med et øyeblikk.

Den mest interessante funksjonen er imidlertid uten tvil AI Writer. Zyro’s AI innholdsgenerator analyserer håndplukket kopi fra hver bransje. Deretter genererer den en kopi som følger de beste online copywriting og SEO praksis. Det gjør det harde arbeidet for å la deg fokusere på å vokse virksomheten din.

Brukerstøtte

Support er tilgjengelig online 24/7 via chatbot, og den tilbys på flere språk. Dessverre må du være logget inn på Hostinger-kontoen din for live chat.

Priser og planer

Dette selskapet tilbyr fire nivåer av tjenester, med kontrakter som spenner fra månedlig betal-som-du-går-tjeneste til 48-måneders kontrakter. Jo mer du forplikter deg til, jo bedre er prisen.

Fornyelser er imidlertid til den månedlige avgiften når den første kontrakten utløper. Månedlig tjeneste er $ 7,99 per måned, 90-dagers planer starter på $ 2,15, ett års kontrakter begynner på $ 1,95, to-års kontrakter starter fra $ 1,45, og en fire-års kontrakt er $ 0,80. De tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Les vår fulle Hostinger anmeldelse her.

Hva får du med en Hostinger-plan?

Alle planer vil gi deg en gratis migrering og domene som en del av planen din. Pakkene inkluderer:

Enkelt delt vertskap:

 • Ett nettsted
 • 10 GB diskplass
 • 100 GB båndbredde
 • En MySQL-database
 • Én FTP-bruker
 • Én e-postkonto
 • Enkel nettstedbygger
 • Auto installasjonsprogram

Premium delt hosting:

Dette vil gi deg alt den enkelt delte planen tilbyr, pluss:

 • Ubegrenset nettsteder
 • Ubegrenset SSD-diskplass
 • Ubegrenset båndbredde
 • Ubegrenset MySQL-databaser
 • Ubegrenset FTP-brukere
 • Ubegrenset e-postkontoer
 • Enkel nettstedbygger
 • 3X WordPress optimalisert hastighet
 • Gratis domenenavn (med årsplan)

Forretningsvert:

Denne kommer med alt du får med de andre planene, pluss:

 • Daglige sikkerhetskopier
 • Deluxe live support
 • Dobbelt prosessorkraft og minne
 • Gratis SSL-sertifikat

Ofte stilte spørsmål om webhotell for små bedrifter

Sammenligningen av bloggplattformer er ment å gi deg en detaljert analyse av de beste plattformene for bloggen din. På den måten kan du ta en informert beslutning. For de av dere som bare vil ha noen få korte svar på vanlige spørsmål om bloggplattformer, her er våre vanlige spørsmål.

Hvor mye koster webhotell for småbedrifter?

webhotell for små bedrifter

Hosting varierer fra månedlig betal-som-du-gå-tjeneste til årlige, to-årige og tre-årige kontrakter. Mange tilbyr a gratis prøveversjon og / eller en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Fordelene med månedlig service er at du ikke er innelåst i en langsiktig kontrakt. Små bedrifter går vanligvis for delte planer, som er billigst uavhengig av type plan.

Mange har veldig lave promoteringsrenter og høyere priser ved fornyelse. Sørg for å finne ut av dette før du signerer en kontrakt.

Hva er den viktigste webhotellet for småbedriftsfunksjoner?

Singelen den viktigste funksjonen er garantert oppetid. Ved siden av vil du ha respons på kundesupport, installasjon på klikk og en sikkerhetsfunksjon.

Annet enn det, funksjoner og forskjellige planer, avhengig av størrelse og type nettsted du eier og budsjett.

Hva er forskjellen mellom delt, VPS, Cloud og dedikert hosting?

sky hosting

Delt hosting er når du deler serveren og ressursene med andre nettsteder. Med dedikert har du din egen server og mer kontroll.

En virtuell privat server (VPS) er en virtualisert server som fungerer på samme måte som en dedikert server. Imidlertid tilbyr det en fin midtbane fordi den er vert på en delt fysisk server.

Cloud hosting er en virtuell server som bare eksisterer i nettlesområdet. Det tilbyr den beste skalerbarheten og praktisk talt ubegrensede ressurser.

Hva er den billigste måten å være vert for et bedriftsnettsted på?

Generelt er det to betalingsalternativer: månedlig eller årlig. Å velge en langsiktig kontrakt vil bety mindre per måned totalt, men mange kan faktureres med den lavere hastigheten foran. Når du har signert en kontrakt, er du innelåst i den hastigheten.

Månedlig fakturering er dyrere, men du er ikke forpliktet på mer enn 30 dager om gangen.

Siste tanker

Det er viktig å velge riktige verktøy for enhver jobb. Til slutt kommer det ned til dine personlige preferanser og krav. Bare husk at for å gjøre det din online virksomhet for å tjene penger, du trenger en vert av høy kvalitet.

Vi har gitt deg mye å tenke på, og forhåpentligvis gitt deg retningslinjene du trenger for å ta en informert beslutning. tenk nøye gjennom din type nettsted, forventet vekst og trafikk, og hvor mye teknisk support du trenger for å gi kundene den typen pålitelige tjenester de fortjener.

Generelt sett tilbyr HostGator imidlertid den mest omfattende all-pakken. Funksjonene er uten sidestykke og bør ha mange ressurser til å håndtere nettstedet ditt når du vokser fra en liten bedrift til et stort imperium.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map