Bedste webhosting til små virksomheder

webhosting for små virksomheder 1Dit valg af webhosting til små virksomheder betyder meget mere, end du ville tro. Det er ikke kun en platform til lancering af dit eCommerce-websted, dit valg af hosting påvirker også websteds ydeevne pålidelighed og sikkerhed.


Du vil sikre dig, at det giver tilstrækkelige ressourcer til din trafik og type indhold, at der er pålidelig support, der er tilgængelig, når du har brug for det, og at det er omkostningseffektivt for dig at bruge.

Hvis din virksomhed er en opstart, eller du ikke har meget erfaring med webhosting, kan der være nogle ting, du ikke ved.

Det ene er spørgsmålet om oppetid / nedetid. Dette er vigtigt for dit websteds pålidelighed. Hvis kunder ikke kan få adgang til dit indhold, når de har brug for hjælp, information eller skal bestilles, vil de forlade og finde et firma, der kan give dem det, de har brug for.

Ikke kun påvirker oppetid dine afvisningsrater, det kan også påvirke din økonomi og placering af søgemaskiner. Undersøgelser viser det nedetid koster det gennemsnitlige forretningswebsted omkring $ 7908 pr. minut. Oppetid / nedetid udtrykkes normalt som en procentdel.

Hostingfirmaer, der lover en oppetid på 99,8 procent oppetid, fortæller dig ikke, at det betyder en gennemsnitlig nedetid på 18 timer om året.

Selv en lille brøkdel af en procentdel ændrer den ligning drastisk; oppetid på 99.999 procent pr. måned – hvilket kaldes 5-9s, vil reducere mængden af ​​nedetid til mere håndterbare 5 minutter og 15,6 sekunder årligt.

Virksomhedsejere, der leder efter pålidelig, overkommelig webhosting til service af små virksomheder, er på den rigtige side. Vi har de fire bedste hosting-tjenester her. Mens alle sammen er fantastiske til hosting hos virksomheder, udmærker de sig hver især i deres respektive “bedst” ​​-kategorier.

Vores anmeldelser dækker pris, oppetid, brugervenlighed og support. Vi fortæller dig også, hvad du skal kigge efter i en hostingtjeneste og sammenligne de vigtigste funktioner hos hver udbyder.

Vores topvalg for forretnings-hosting

e-handel

Nu kommer vi til kødet i vores gennemgang, virksomhederne selv. Vi har grundigt testet og gennemgået mange for at give dig det bedste af det bedste i fire kategorier: Bedste rundt omkring, Bedste high-end udbyder, Bedste administreret hosting og Bedste budgetmulighed. Det giver lidt noget for enhver at overveje.

Bemærk: Alle disse oplysninger var nøjagtige og dobbeltkontrollerede på dette tidspunkt. Ændringer i prisfastsættelse eller vilkår er det individuelle selskabs indflydelse. Se RelateretBedste australske webværter og Bedste billige hosting.

Din virksomhed er unik, selv blandt andre i samme branche. Derfor inkluderer vi en dybdegående diskussion om, hvad der skal bruges til at vælge den udbyder, der passer til din type virksomhed.

Der er flere spørgsmål, du skal overveje, når du vælger en hostingtjeneste til din virksomhed.

Teknisk dygtighed

Hvis du er en komplet novice, du har brug for en service, der tilbyder mere teknisk support end hvis du har en masse teknisk dygtighed og viden. Du skal overveje enten administreret hosting eller en meget enkel tjeneste, hvis du har meget statisk indhold eller mindre trafik.

Hvad er dit budget?

Et professionelt websted for en enkelt udøver eller en mindre opstart med få ansatte kan gøre noget med en billigere plan end en stor virksomhed med mere indhold og høj trafikmængde. Delte planer kan tilbyde dig de ressourcer og support, du har brug for, mens du hjælper dig med at forblive inden for dit budget.

Større virksomheder har sandsynligvis brug for en dedikeret service eller privat server, der er lavet til virksomheder. Disse kan koste op til $ 1.000 pr. Måned for den øverste serviceniveau.

Hvor meget trafik forventer du?

Hvis du forventer en stor mængde trafik, pludselige trafikstigninger under sæsonudsætning eller hurtig vækst, du har brug for en bedre hosting-service med flere ressourcer og evnen til hurtigt at skalere op eller ned.

Dem med meget aggressiv markedsføring, der forventer at køre mere vedvarende trafik, vil også drage fordel af den højere sikkerhed og tilgængelige ressourcer fra en dedikeret eller cloud-hostingtjeneste.

Mange hostingfirmaer tilbyder en gratis prøveversion eller en pay-as-you-go-service, så du kan altid prøve, før du køber og skifter om nødvendigt, før du forpligter dig til en langvarig kontrakt.

1. Kinsta – Bedste High End Performance

Nøglefunktioner
 • HTTP / 2
 • PHP 7.3
 • SSH
 • CDN
 • MariaDB
 • Lade’s Krypter SSL
 • Daglige sikkerhedskopier
 • Fjernelse af malware
Fordele
 • Sceneområdet tilgængelighed
 • Vælg din egen serverplacering
 • Omfattende vidensbase
 • Gratis migration
Ulemper
 • Ingen styringsfunktioner på instrumentbrættet
 • Dyrt sammenlignet med andre hostingtjenester
 • Understøtter kun WordPress-websteder
 • Support er kun tilgængelig via chatbot

Denne hostingtjeneste skelner mellem at være den eneste fuldt styrede WordPress-eksklusive hostingplatform. Det blev oprettet i partnerskab med Google Cloud Services (GCS), og det interne tech- og supportteam er alle erfarne WordPress-udviklere.

Det betyder, at du har nogle ekspertstøtte og specialiserede funktioner til dit WP eCom-websted, uanset hvor stor eller kompleks det er.

Oversigt

Online-trafikDette betragtes som et high-end valg på grund af dets høje pris og høje kvalitet funktioner. Ideen var at skabe en dedikeret platform til WordPress-websundere med den bedste platform, funktioner og tekniske team.

Hovedårsagen til, at det ikke blev valgt som den bedste WP-hostingplatform, er, at det er prisforbudende for mindre virksomheder med mindre penge at bruge på hosting.

Imidlertid, hvis du har et stort WP- eller WooCommerce-websted, en masse trafik og et stort budget, dette er en meget god administreret hostingindstilling. Faktisk tjekker de hvert eneste websted 720 gange om dagen for oppetid, hvilket er tæt på 100 procent.

Funktioner

Dette firma giver dig en masse premium-funktioner og noget af den mest aktuelle teknologi i deres bestræbelser på at levere den ultimative WP-hostingoplevelse.

Deres GC-servere er strategisk placeret på 20 forskellige steder rundt om i verden og overvåges døgnet rundt. Med deres øverste serviceniveau er hvert websted containeret med LXD for at isolere dem og dem og muliggøre automatisk skalering i tilfælde af pludselige pigge i trafikken.

Så hvad slags funktioner tilbyder Kinsta?

Ud over migrering, installation og iscenesættelse med et enkelt klik, er der meget at elske med hensyn til sikkerhed og forbedret ydelse.

Support

Kinsta support er tilgængelig 24/7/365 og felt af WordPress eksperter. Du kan udelukkende nå firmaet via online chatbot.

Prisfastsættelse og planer

Virksomheden tilbyder fire niveauer af service, med flere underniveauer for dem, der har brug for et mere tilpasset serviceniveau. Grundlæggende planer inkluderer alle mindst en installation, OHO-medarbejdere, opbevaring og høj båndbredde. Prissætningen og standardfunktionerne går på følgende måde:

Forret: Denne plan begynder ved $ 30 pr. Måned, og du får en WordPress-installation, 20.000 besøg pr. Måned, to PHP-medarbejdere, 5 GB lagerplads og 50 GB CDN-båndbredde.

Pro: Pro-planen starter ved $ 60 pr. Måned. Du får stadig to PHP-medarbejdere, men andre grundlæggende funktioner bugner op til to installationer, 40.000 månedlige besøg, 10 GB lagerplads og 100 GB CDN-båndbredde.

Forretning: Du betaler $ 200 pr. Måned for det første niveau af forretningsplaner, hvilket er ideelt til en WooCommerce-butik, der er PHP-tung. For dette beløb får du 20 installationer, fire PHP-medarbejdere, 20 GB lagerplads, 300 GB CDN-båndbredde og 250.000 besøg. Læs vores fulde Kinsta anmeldelse her.

Enterprise: Hvis du er en stor spiller med mange websteder, der tiltrækker en masse trafik og transaktioner, kan en Enterprise-plan muligvis være en lejlighedskøb for dig til en startpris på $ 1.500 pr. Måned. Denne giver dig 150 installationer, tre millioner besøg pr. Måned, 16 dedikerede PHP-medarbejdere, 250 GB lagerplads og 1.000 GB CDN-båndbredde.

For at tjekke andre muligheder i WP-rummet – læse vores vejledning til bedste WordPress vært.

2. HostGator – bedst rundt

Nøglefunktioner
 • Lyn hurtigt
 • Masser af gratis opgraderinger
 • Vær vært for flere websteder
 • 24/7/365 Support
 • Gratis SSL
Fordele
 • Oppetid på 99,99%
 • Hosting af høj kvalitet
 • Masser af funktioner
Ulemper
 • Grænsefladen er lidt dateret
 • Domænet er kun gratis det første år

HostGator er vores øverste valg for den samlede bedste hosting-udbyder. Det er generelt betragtet som det bedste, som vores anmeldere og brugere har af flere grunde. Platformen er virkelig brugervenlig, især for begyndere, med masser af funktioner, en høj hastighed på garanteret oppetid og uovertruffen hastighed og ydeevne.

Oversigt

Vores anbefaling af HostGator som den samlede hostingtjeneste generelt skyldes dets topkarakter i sammenlignende forskning, som rangerede den til 92 procent samlet.

Det har en god pris, brugervenlig grænseflade med en lav indlæringskurve, og række muligheder. Med al denne platform har gået til det – inklusive fantastisk kundesupport – er det ikke underligt, at HostGator er hjemsted for mere end otte millioner domæner.

Funktioner

UptimeOtte fra flagermus, HostGator garanterer oppetid på 99,9 procent som en del af din serviceniveauaftale. Hvad det betyder er, at du er nødt til at håndtere nedetid på mindre end en time.

Det er den slags pålidelighed, som virksomhederne har brug for for at yde god service til deres kunder. Faktisk kommer garantien endda med en tilbagebetaling af en måneds service, hvis de nogensinde bryder løftet. Ikke mange platforme vil sikkerhedskopiere deres løfter i den grad.

Nu til ulempen ved at bruge HostGator. CPanel-interface ser lidt forrige århundrede ud, selvom det er let at lære og bruge, når du først er vant til det overfyldte instrumentbræt.

Virksomheden giver dig heller ikke nogen gratis domæner, så du bliver nødt til at købe og registrere via dem eller en anden registrator. WordPress-brugere behøver dog ikke at bekymre sig om at få adgang til cPanel.

Secure Socket Layer (SSL) -certifikatet er en værdi af $ 100 og beskytter data, der rejser gennem dit websted. Dette er betryggende for dine kunder, især hvis du har et websted, der leverer finansielle tjenester eller udfører en masse økonomiske transaktioner. Når du har dette certifikat, produceres en grøn hængelås på dit websteds URL. fortæller besøgende, at de kan stole på dig.

Hver plan indeholder også ubegrænset e-mails, hvilket er ualmindeligt for hostingtjenester, installation med et klik til WordPress og Drupal websteder og uovervåget båndbredde. Priserne er meget rimelige for hvad du får med pakkerne, og der er avancerede tjenester til store virksomheder og websteder med særlige teknologiske eller sikkerhedskrav.

Support

Denne service tilbyder meget lydhør support, der er tilgængelig 24/7/365 via online chat eller gratis opkald. Der er også et vidensgrundlag på deres hjælpeside, der hjælper dig med at finde svar på en række forskellige problemer.

Prisfastsættelse og planer

Der er masser at vælge imellem, når du tilmelder dig HostGator. De tilbyder tre delte planer, som er gode til mindre websteder, enlige udøvere og begyndere.

De tre delte pakker er:

Hatchling Begynder ved $ 2,75 pr. Måned. Det er et valg på indgangsniveau, der giver stor værdi for pengene.

Baby Begynder $ 3,95 om måneden og tilbyder mere support til en voksende virksomhed.

Forretning Denne starter ved $ 5,95 om måneden og tilbyder de ressourcer, der er nødvendige for at støtte et websted med høje forventninger til vækst og trafik. Når du går op til dette niveau, låses du op yderligere funktioner som:

 • SSL-certifikater
 • Dedikeret IP-adresse
 • VoIP-telefontjeneste

Hvis du vil starte stort, eller din virksomhed vokser ud af de tre delte grundlæggende planer, tilbyder HostGator VPS hosting, WordPress og dedikerede hostingpakker. Her er en oversigt over, hvad du får.

Dedikerede serverplaner: Dette er en god mulighed for mellemstore til store virksomheder, der har brug for flere ressourcer og funktioner. Det starter på $ 79 pr. Måned, og du får al den hardware, du har brug for til at håndtere høje trafikmængder. Disse planer inkluderer ugentlige sikkerhedskopier, hvilket er en stor sikkerhedsfunktion, men du skal selv vedligeholde hardware, software og opgraderinger. God til dem med en vis teknisk viden og behov for mere kontrol over deres platform.

VPS planer: Disse spænder i pris fra $ 19,95 pr. Måned for Snappy 2000-planen til $ 29,95 månedligt for Snappy 8000. Efterhånden som din virksomhed skalerer op, får du mere båndbredde, diskplads, CPU og RAM. De to sidste funktioner er beregnet til at levere mere kraft og hastighed til dit websted, så de er fantastiske, hvis du har meget medieindhold.

Samlet set føler vi, at dette er den bedste hostingtjeneste til forretningswebsteder af alle typer.

Læs vores fulde Hostgator-gennemgang her.

3. SiteGround – Bedst til WordPress Hosting / Managed

Key Funktioner
 • Et-klik-installationer til Joomla og Drupal
 • Træk og slip
 • Gratis SSL
 • Daglige sikkerhedskopier
Fordele
 • Oppetid på 99,98%
 • Overlegen WordPress-hosting
Ulemper
 • Dyrere end andre tjenester
 • Ingen VPS-hosting tilgængelig

SiteGround er muligvis ikke den billigste mulighed, men det har en masse positive punkter, der kan gøre det værd at være et stykke tid. Det har alsidigheden til at skabe flere indholdsstyringssystemer (CMS’er), og du kan installere de fleste med et enkelt klik.

Virksomheden leverer også flere e-mail-adresser og daglige sikkerhedskopier. Disse ekstraudstyr giver dig lidt ekstra værdi for dine penge, og de gør det til en ideel mulighed for virksomhedsejere med flere websteder eller virksomheder at administrere.

Oversigt

Når hostingtjenesten for kollegieværelser overalt, præsenterer SiteGround nu en klientliste med mere end to millioner websteder. Virksomheden har hovedkontor i Bulgarien, og det betragtes nu som en af ​​de bedste hosting-tjenester i verden.

Lad os se på, hvad SiteGround har at tilbyde.

Funktioner

Website-builder-afrundetDer er kun tre udbydere, der specifikt anbefales til WordPress-hosting. Da WordPress har mere end en tredjedel af alle websteder på internettet, er det en enorm anbefaling. Det er dog ikke bare godt til Wp-hosting.

Det muliggør også installation med et enkelt klik til andre indholdsstyringssystemer som Joomla og Drupal, og der er en dedikeret WooCommerce-hosting til WordPress eCommerce-websteder.

For dem, der bygger fra bunden, SiteGround har en gratis webstedsbygger med træk-og-slip-funktion. Alt hvad du skal gøre er at købe et domæne. Alle planer leveres med gratis SSL-certificering og daglige sikkerhedskopier, og de garanterer 99,98 procent oppetid. Det betyder mindre end en times nedetid i et helt år.

Alt dette bliver denne platform meget dyr i forhold til andre hostingtjenester, især til dedikeret hosting. Det spares bedst for store virksomheder og regeringsorganisationer med større budgetter og strengere krav til ressourcer og sikkerhed.

Der er dog nogle fordele og gode tilbud. Det er virkelig billigt til WordPress-hosting og det er dejligt til byggemaskiner af DIY-websteder. Et eksempel er SiteGround Enterprise Hosting. Denne giver dig mulighed for tilpasset design, og det tilbyder skræddersyet prisfastsættelse for individuelle funktioner og funktioner; Kontakt SiteGround for at få et tilbud. Du får også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Support

SiteGround-support er tilgængelig via live chat, telefonisk og helpdesk-billet.

Prisfastsættelse og planer

Delt hosting: Spænder fra $ 3,95 – $ 34,95 pr. Måned

Cloud hosting: Spænder fra $ 80 – $ 240 per måned

Dedikeret hosting: Spænder fra $ 269 – $ 729 pr. Måned

WordPress Hosting: Spænder fra $ 3,95 – $ 34,95 pr. Måned

Læs vores fulde SiteGround-gennemgang her.

4. Hostinger – Bedste budgetmulighed

Nøglefunktioner
 • Daglige sikkerhedskopier
 • OpenResty nginx + lua
 • Access Manager
 • CloudLinux
 • Tilpasset hPanel
 • CloudFlare og LetsEncrypt integration
 • Automatiske serverinstallationer

Når du er på udkig efter et budgetvenligt valg, der ikke snakker efter ydelse eller service, skal du overveje Hostinger.

Denne europæiske hostingtjeneste voksede fra en ukendt gratis service til en fuldgyldig konkurrent med mere end 29 millioner websteder på sin platform på lidt over et årti. Selv med dette vækstniveau har de formået at holde deres tjenester sindssygt overkommelige.

Fordele
 • Flersproget chat support
 • Gratis webstedsbygger og domænenavn
 • Mindre end $ 1 pr. Måned for at starte
 • Utroligt hurtigt og pålideligt
Ulemper
 • Nogle skjulte gebyrer
 • Månedlig pris på 80 cent fås kun med en kontrakt på fire år
 • Intet cPanel
 • Du skal betale for yderligere domæner

Oversigt

Bortset fra sin budgetvenlige startpris er Hostinger en bred e-handel vært, der understøtter WordPress, Joomla, Drupal, PrestShop og OpenCart.

I modsætning til en masse næsten gratis hosting platforme, har du ikke problemer med høj nedetid eller mangel på hastighed og sikkerhed. Faktisk var vores test uret belastningstider, der gennemsnit var 369 ms. Virksomheden har servere beliggende i Asien, Europa og Nordamerika, og hver drives af netværk med 1000 Mbps-forbindelser.

Hostinger’s Webstedsbygger: Zyro

webstedsbyggerZyro er en webstedsbygger, der leveres med en masse klassiske funktioner, men også med et par nye. Gratis SSL-certifikat, ubegrænset SSD-lagerplads og båndbredde er kun en af ​​de mange funktioner, det tilbyder.

Et par af de nye, som vi følte, at vi havde brug for at tale om, er det enorme bibliotek med gratis billeder, du kan bruge til at føje til din hjemmeside. Og endnu en mere dristig – Logo Maker, denne funktion giver dig mulighed for at redesigne dit logo let. Ingen designer er nødvendig og ingen kodning. Gør det selv med et øjeblik.

Den mest interessante funktion er dog uden tvivl AI Writer. Zyro’s AI-indholdsgenerator analyserer håndplukket kopi fra hver branche. Derefter genererer det en kopi, der følger den bedste online copywriting og SEO-praksis. Det gør det hårde arbejde for at lade dig fokusere på at vokse din virksomhed.

Support

Support er tilgængelig online 24/7 via chatbot, og det tilbydes på flere sprog. Desværre skal du være logget ind på din Hostinger-konto for live chat.

Prisfastsættelse og planer

Dette selskab tilbyder fire niveauer af service, med kontrakter, der spænder fra månedlig pay-as-you-go service til 48 måneders kontrakter. Jo mere du forpligter dig til, jo bedre er prisen.

Fornyelser er dog til den månedlige betalingssats, når din første kontrakt udløber. Månedlig service er $ 7,99 pr. Måned, 90-dages planer starter ved $ 2,15, et års kontrakter begynder ved $ 1,95, to-årige kontrakter starter fra $ 1,45, og en fire-årig kontrakt er $ 0,80. De tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde Hostinger anmeldelse her.

Hvad får du med en Hostinger-plan?

Alle planer giver dig en gratis migration og domæne som en del af din plan. Pakkerne inkluderer:

Enkelt delt hosting:

 • Et websted
 • 10 GB diskplads
 • 100 GB båndbredde
 • En MySQL-database
 • En FTP-bruger
 • En e-mail-konto
 • Nem webstedsbygger
 • Auto-installationsprogram

Premium delt hosting:

Dette giver dig alt, hvad den enkelt delte plan tilbyder, plus:

 • Ubegrænset websteder
 • Ubegrænset SSD-diskplads
 • Ubegrænset båndbredde
 • Ubegrænset MySQL-databaser
 • Ubegrænset FTP-brugere
 • Ubegrænset e-mail-konti
 • Nem webstedsbygger
 • 3X WordPress optimeret hastighed
 • Gratis domænenavn (med årsplan)

Forretnings-hosting:

Denne leveres med alt, hvad du får med de andre planer, plus:

 • Daglige sikkerhedskopier
 • Deluxe live support
 • Dobbelt forarbejdningskraft og hukommelse
 • Gratis SSL-certifikat

Ofte stillede spørgsmål om webhosting til små virksomheder

Sammenligningen af ​​blogplatforme er beregnet til at give dig en detaljeret analyse af de bedste platforme til din blog. På den måde kan du tage en informeret beslutning. For dem af jer, der bare ønsker et par korte svar på almindelige spørgsmål om blogplatforme, her er vores ofte stillede spørgsmål.

Hvor meget koster web-hosting til små virksomheder?

webhosting til små virksomheder

Hosting spænder fra månedlig betaling-som-du-gå-service til årlige, to-årige og tre-årige kontrakter. Mange tilbyder en gratis prøveversion og / eller en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Fordelene ved månedlig service er, at du ikke er låst i en langvarig kontrakt. Små virksomheder går normalt for delte planer, som er de billigste, uanset plantype.

Mange har meget lave promoveringssatser og højere satser ved fornyelse. Sørg for at finde ud af om dette, før du underskriver en kontrakt.

Hvad er den vigtigste webhosting til små virksomheders funktioner?

Singlen den vigtigste funktion er garanteret oppetid. Desuden ønsker du lydhør kundesupport, installation med klik og en sikkerhedsfunktion.

Bortset fra det, funktioner og forskellige planer afhængigt af størrelsen og typen af ​​det websted, du ejer, og dit budget.

Hvad er forskellen mellem Shared, VPS, Cloud og dedikeret hosting?

sky hosting

Delt hosting er, når du deler serveren og ressourcerne med andre websteder. Med dedikeret har du din egen server og mere kontrol.

En virtuel privat server (VPS) er en virtualiseret server, der fungerer det samme som en dedikeret server. Det tilbyder dog en dejlig mellemgrund, fordi den hostes på en delt fysisk server.

Cloud-hosting er en virtuel server, der kun findes i cyberspace. Det tilbyder den bedste skalerbarhed og næsten ubegrænsede ressourcer.

Hvad er den billigste måde at være vært på et forretningswebsted?

Generelt er der to betalingsmuligheder: månedligt eller årligt. Valg af en langsigtet kontrakt betyder betaler mindre pr. Måned samlet set, men mange kan faktureres med den lavere hastighed foran. Når du har underskrevet en kontrakt, er du indesluttet i denne sats.

Månedlig fakturering er dyrere, men du forpligter dig ikke til mere end 30 dage ad gangen.

Afsluttende tanker

Det er vigtigt at vælge de rigtige værktøjer til ethvert job. I sidste ende kommer det ned til dine personlige præferencer og krav. Bare husk, at for at din online forretning for at tjene penge, du har brug for en vært i høj kvalitet.

Vi har givet dig en masse mad til eftertanke og forhåbentlig givet dig de retningslinjer, du har brug for for at tage en informeret beslutning. tænk nøje over din type website, forventet vækst og trafik, og hvor meget teknisk support du har brug for for at give dine kunder den slags pålidelige service, de fortjener.

Generelt tilbyder HostGator dog den mest omfattende all-round-pakke. Dens funktioner er enestående og bør have masser af ressourcer til at håndtere dit websted, når du vokser fra en lille virksomhed til et stort imperium.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector