6 Beste WordPress pop-up plug-ins voor lijstopbouw (of wat dan ook)

Pop-ups werden berucht toen webreclame nog in de kinderschoenen stond. De slechte reputatie blijft tot op de dag van vandaag bestaan, maar u kunt nog steeds profiteren van het gebruik van pop-ups zonder te worden afgekeurd door uw webpubliek. Haal het beste uit pop-ups om uw e-maillijst te laten groeien, uw aanbiedingen te promoten en nog veel meer.


Als je er nog geen hebt behandeld, is een pop-up een klein vak dat plotseling op de pagina verschijnt, afhankelijk van waar je op hebt geklikt. Het is een beetje vervelend voor sommige gebruikers, maar als het goed wordt gedaan, kan het een goede advertentiestrategie voor uw product zijn of de contactgegevens verzamelen van prospects die nog niet klaar zijn om te kopen wat u aanbiedt. Je kunt er meer over leren hier uw e-maillijst uitbreiden met WordPress-plug-ins.

Om effectieve advertenties te maken via pop-ups, heb je de juiste WordPress pop-up plug-ins nodig.

Ik heb 6 WordPress-pop-up-plug-ins vermeld, gratis en betaald, om u te helpen beslissen welke geschikt is voor uw website.

1. Gedreven leads

Thrive Leads is een plug-in voor het genereren van leads voor WordPress, waar het alle soorten aanmeldingsformulieren heeft die u automatisch op uw website kunt weergeven.

Het is een lijstopbouwoplossing die is gemaakt door een team van mensen die geobsedeerd zijn door conversie-optimalisatie, omdat deze plug-in zich voornamelijk richt op conversies.

Het biedt ook functies zoals A / B Testing Engine en bruikbare rapportage en inzichten waar u een overzicht kunt krijgen van de meest waardevolle statistieken. Deze plug-in wil zijn gebruikers de nauwkeurige conversieratio’s bieden die hun opt-ins beter zullen maken.

Ontwerpinterface

Heb je de Thrive Architect-paginabuilder geprobeerd?

Als dat zo is, zal het gebruik van Thrive Leads gemakkelijker voor je zijn omdat ze veel overeenkomsten hebben. Thrive leads biedt vooraf gemaakte pop-upontwerpsjablonen die u kunt kiezen of u kunt uw eigen ontwerp bouwen.

Targeting- en triggeringregels

Voor triggers kunt u gebruiken:

 • Bij het laden van de pagina
 • Na een tijdje
 • Scrolldiepte, als percentage of wanneer een bezoeker een bepaald element bereikt
 • Bij klikken
 • Intentie afsluiten

Voor targetingregels kunt u de volgende opties gebruiken:

 • Soorten inhoud (zoals voorpagina, alle pagina’s, blogindex en andere)
 • Berichten of pagina’s
 • Categorieën
 • Berichttypen

U kunt ook apparaten targeten en of een gebruiker al dan niet is aangemeld bij WordPress.

Prijzen

Je kunt het voor $ 67 krijgen voor een enkele licentie. Maar als je wilt, kun je ook een Thrive-lidmaatschap kopen voor $ 19 per maand, inclusief alle plug-ins en thema’s die Thrive heeft.

Bezoek Thrive Leads

2. Elementor Popup Builder (Elementor Pro)

Elementor is een van de meest populaire paginabuilders voor WordPress. Als u Elementor Pro gebruikt, wat een premium-versie is, kunt u de Elementor Popup Builder gebruiken voor het bouwen en beheren van uw pop-ups.

Als je volledige controle wilt over je pop-up ontwerp, ga dan voor Elementor. U kunt uw pop-upvenster gemakkelijk aanpassen, uw eigen targetingregels instellen en u kunt uw pop-ups koppelen via sitelinks en contactformulieren.

Maar in tegenstelling tot andere plug-ins met A / B-testfunctionaliteit en ingebouwde conversietracking, heeft Elementor ze niet. De Popup Builder is nog steeds nieuw op de markt, zodat ze deze functies in de volgende versies kunnen ontwikkelen.

Ontwerpinterface

Elementor Popup Builder biedt een grote verscheidenheid aan ontwerpsjablonen die u misschien wilt gebruiken om een ​​snelle en mooie pop-up te bouwen.

Het biedt ook een transparante achtergrond of canvas om u uw eigen ontwerp te laten maken en uw pop-ups aan te passen, waarbij u de volledige controle heeft over de lay-out en stylingopties.

Aangezien u alle reguliere Elementor- en Elementor Pro-widgets kunt gebruiken, kunt u de Form-widget gebruiken om zowel reguliere formulieren als aanmeldings-e-mailformulieren toe te voegen.

U kunt deze formulieren koppelen aan veel populaire e-mailmarketingserviceproviders en Zapier-webhooks.

U kunt ook andere widgets gebruiken, zoals CTA’s, countdown-timers, inlogformulieren en social share-knoppen.

Targeting- en triggeringregels

Zodra u klaar bent met het maken van uw eigen pop-up, is uw volgende stap het kiezen van uw targeting- en triggeropties.

U kunt specifieke inhoud, formuleringen en categorieën targeten, evenals de aanmeldingsstatus van gebruikers, gebruikersrollen, apparaten en verwijzers.

Voor triggerregels kunt u kiezen uit tijd op pagina, scrollen, klikken, inactieve tijd en voordat u de pagina verlaat.

Prijzen

U kunt toegang krijgen tot Elementor Popup Builder wanneer u Elementor Pro koopt dat begint bij $ 49 voor een enkele licentie. Als je het voor onbeperkte websites wilt gebruiken, kost het $ 199 per jaar.

Bezoek Elementor Popup Builder

3. Converteer Pro

Convert Pro is een andere populaire tool voor het maken van lijsten met een lichtgewicht pop-upbouwer voor slepen en neerzetten waarmee u uw eigen pop-up kunt ontwerpen.

Het biedt ingebouwde A / B-testfunctionaliteit, zodat u uw pop-ups kunt optimaliseren. Het heeft ook dashboardanalyses en de mogelijkheid om uw pop-ups te verbinden met een breed scala aan populaire e-mailmarketingservices.

Ontwerpinterface

Convert Pro is niet zo flexibel als Elementor Popup Builder of Thrive Leads, maar het geeft je toch voldoende controle over je pop-ups.

U kunt ervoor kiezen om een ​​van de vooraf gemaakte sjablonen aan te passen of uw eigen ontwerp te bouwen met behulp van slepen en neerzetten.

Targeting- en triggeringregels

Convert Pro heeft meer targeting- en triggeropties in vergelijking met andere WordPress-pop-upplug-ins. Een plug-in die ik kan bedenken en die bijna dezelfde functies heeft, is OptinMonster, die ik in een tijdje zal bespreken.

Convert Pro biedt u verschillende opties om uw pop-ups weer te geven:

 • Tijd op pagina
 • Intentie afsluiten
 • Rol
 • Inactiviteit
 • Koekje
 • Gebruik van advertentieblokkering
 • Nieuws versus terugkerende bezoekers
 • Verwijzer
 • Schema
 • Klikken

Met de combinatie van deze regels kunt u ook verschillende regelsets maken.

U kunt de volgende opties gebruiken om uw pop-ups te targeten:

 • Specifieke inhoud (zoals specifieke pagina, berichttype, categorieën, auteur, etc.)
 • Geolocatie
 • Koekje
 • Apparaat
 • Ingelogde status
 • Klik

Prijzen

U kunt Convert Pro gebruiken voor $ 99 per jaar of $ 399 voor levenslange toegang.

Bezoek Convert Pro

4. WP Abonneer Pro

Als je een veel eenvoudige pop-up plug-in voor je WordPress-website wilt, dan raad ik WP Abonneer Pro aan.

Het is echter niet zo flexibel als de andere plug-ins en het heeft geen functionaliteit voor slepen en neerzetten. Maar u kunt uw pop-ups nog steeds aanpassen met zijn vooraf gebouwde sjablonen met behulp van de back-end-interface om tekst en kleuren te wijzigen.

De trigger- en targetingfuncties zijn niet zo gedetailleerd als de andere plug-ins, maar het heeft de meeste belangrijke. Bovendien kunt u uw pop-ups ook integreren met de meest populaire e-mailmarketingservices.

Ontwerpinterface

WP Abonneer Pro is niet zo flexibel als de andere plug-ins, maar u kunt bestaande sjablonen aanpassen op basis van uw eigen voorkeuren.

Met behulp van de back-end-interface kunt u tekst en kleuren van de door u gekozen sjabloon bewerken. Maar verwacht niet de volledige controle over het ontwerp te krijgen.

Targeting- en triggeringregels

De targetingregels bij WP Abonneren richten zich alleen op de specifieke WordPress-inhoud zoals specifieke regels, voorpagina en archiefpagina’s.

Trigger-regels voor uw pop-up met behulp van deze WP Abonneren Pro is een beetje breder. U kunt onmiddellijk regels instellen, op tijd uitstellen, scrollen en de intentie afsluiten.

Prijzen

U kunt WP Subscribe Pro krijgen voor een enkele licentie van $ 19 met een jaar ondersteuning en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek WP Abonneer Pro

5. OptinMonster

OptinMonster is niet helemaal een WordPress pop-up plug-in omdat het een software as a service (SaaS) is, wat betekent dat het een stand-alone software is die online platforms ondersteunt. Maar met een speciale WordPress-plug-in kunt u OptinMonster eenvoudig integreren met WordPress. Dat zou je bijvoorbeeld kunnen combineer het met SendinBlue.

Als het gaat om regels voor targeting en triggeren, heeft OptinMonster een van de meer gedetailleerde functies. Bovendien heeft de nieuwste versie een slepen-en-neerzetten-functie waarmee u uw pop-ups kunt aanpassen.

Het bevat ook dashboardanalyse en A / B-testfunctionaliteit.

Ontwerpinterface

OptinMonster is een flexibele software voor het maken van uw pop-up. Hiermee kunt u uw eigen pop-up ontwerpen of u kunt een van de vooraf gebouwde sjablonen gebruiken en deze verbeteren met de drag-and-drop-builder.

Het biedt ook widgets die u kunt gebruiken om uw pop-ups er aantrekkelijker uit te laten zien.

Targeting- en triggeringregels

OptinMonster, vergelijkbaar met ConvertPro, heeft meer regels voor targeting en triggering in vergelijking met andere WordPress-plug-ins.

Bij het activeren van regels kunt u kiezen uit:

 • Tijd op pagina
 • Tijd ter plaatse
 • Intentie afsluiten
 • Rol
 • Inactiviteit
 • Klik
 • Datum Tijd

Targetingopties zijn onder meer:

 • Specifieke pagina’s / URL-paden
 • Apparaat
 • Geolocatie
 • Koekje
 • Verwijzer
 • Nieuwe versus terugkerende bezoekers
 • Gebruik van advertentieblokkering

Ik denk dat een ding dat OptinMonster niet heeft, gemakkelijke doelregels zijn voor WordPress-specifieke inhoud. Er is geen optie om specifieke berichtcategorieën en ingelogde status van gebruikers te targeten.

Welnu, u kunt dit doen door URL-paden of cookies te targeten. En als u een niet-techneut bent, vindt u dit misschien verwarrend omdat het niet zo eenvoudig is als andere WordPress-specifieke oplossingen of plug-ins.

Prijzen

Het OptinMonster-abonnement begint bij $ 108 per jaar. Als u toegang nodig heeft tot geavanceerdere functies, kunt u een hoger plan aanschaffen.

Bezoek OptinMonster

6. Popup Maker

Dus, wacht je tot ik een gratis WordPress pop-up plug-in aan de lijst toevoeg?

Nou, alsjeblieft – Popup Maker. Het is een gratis plug-in waarmee u pop-ups kunt maken voor uw WordPress-website. U kunt echter een premium abonnement kopen, dat een verscheidenheid aan pop-upsjablonen, opt-ins en nog veel meer biedt.

Popup Maker is een goede keuze, vooral voor technische gebruikers. Dus als je geen techneut bent, is dit misschien niet de beste keuze voor jou. Maar als je basiskennis hebt van HTML / CSS, dan kun je overleven met Popup Maker.

Ontwerpinterface

De ontwerpinterface van Popup Maker lijkt enigszins op de klassieke WordPress-editor.

Hoewel het niet zo flexibel is in vergelijking met de andere plug-ins, kunt u hun bestaande aanbiedingen nog steeds gebruiken om uw pop-ups zichtbaar te maken. Het biedt veel functies, zoals pop-ups met uitschuifbare pop-ups, bannerbalken, zwevende plakkerige pop-ups, pop-upmeldingen voor meldingen, pop-ups met aanmeldingsformulieren en nog veel meer.

Targeting- en triggeringregels

Als u de gratis versie van deze plug-in installeert, kunt u uw activeringsregels instellen door op klik en tijd te klikken. U kunt een pop-up activeren door op een menu-item, zijbalken, knoppen, afbeeldingen en andere inhoud van uw website te klikken.

Het heeft ook Auto Open Triggers waarmee je een tijdsvertraging kunt configureren; vervolgens wordt de pop-up weergegeven op basis van uw voorkeur.

Als het gaat om targeting, kunt u met Popup Maker een voorwaarde instellen om precies te targeten wie uw pop-ups wel en niet zal zien, en om WordPress-inhoud te targeten, zoals berichten, pagina’s, categorieën, tags, berichttypen en meer.

Als u uw pop-ups wilt verbeteren, kunt u de premium-extensies voor Popup Maker krijgen, zoals pop-ups met exit-intent, geavanceerde themabouwer, MailChimp-integratie, geavanceerde targetingvoorwaarden en modi voor leeftijdsverificatie.

Prijzen

Popup Maker-plug-in is volledig gratis. Maar als u extra functies wilt, kunt u de premium-extensies afzonderlijk of per bundel kopen voor $ 192.

Bezoek Popup Maker

Conclusie

Na het presenteren van de pop-upoplossingen, kunt u nu de beste WordPress pop-up-plug-in voor u bepalen?

Van het uiterlijk ervan doet Thrive Leads alles redelijk goed, van de slepen-en-neerzetten-functionaliteit tot solide targeting- en triggeringregels, tot A / B-testfunctionaliteit tot betaalbare prijzen.

Als het gaat om flexibiliteit bij het aanpassen van uw pop-ups, krijgt Elementor Pro duidelijk de trofee.

Als u meer gedetailleerde regels voor targeting en triggers wilt, kunt u kiezen voor Convert Pro of OptinMonster.

Als je een plug-in wilt die makkelijk te gebruiken is, kies dan voor WP Abonneer Pro. Of, als je een gratis wilt, ga dan voor Popup Maker.

Ga verder met de keuze die past bij uw ultieme lijstopbouw- en webmarketingbehoeften.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map