Legjobb olcsó tárhely

kép egy kedvezményes adatközpontbólAmikor elindítottam első webhelyem, emlékszem, hogy majdnem 40 dollárt fizettem a szokásos megosztott tárhelyért. Az hosting ipar azóta hosszú utat tett meg.


Amikor a tárhelyről beszélünk, akkor az adatközpontokról beszélünk. Ha nem biztos benne, hogy az adatközpont valójában mit gondol a kedvenc Sci-Fi filmjéről, sorok egymás után. Valamilyen hasonló ez a kép a jobb oldalon.

Az Amazon-hoz hasonló cégek elindították az Amazon Web Services szolgáltatást, amelyek uralják a globális felhő-számítási piacot. Ennek eredményeként hatalmas méretgazdaságosság valósul meg a fogadó cégek számára, amelyek most kiszolgálóterületet bérelhetnek a fizetésük töredékéért.

A modern, olcsó webtárhely olyan sebességet, teljesítményt és szolgáltatásokat nyújt, amelyeket drága, korábbi tárhely-tervek az ár töredékéért kínáltak.

Olcsó tárhely esetén a szabály minél több szerver erőforrást használ, annál olcsóbb lesz a terv. Ez az oka annak, ha pénzt akar megtakarítani a nagyobb cégeknél a helyi cégeknél.

Profi tippAz a régi tárhely-terv, amelyért Ön már havi 20–40 dollárt fizet, kevesebb, mint egy dollárért megvásárolható. Ha egy helyi ausztrál hosting szolgáltatótól vásárol, akkor szinte biztosan túlfizet.

Ebben az áttekintésben csak három vállalatot ajánlunk. Az első válogatás messze olcsóbb, és még mindig fenntartja a kiváló üzemidőt, a teljesítményt és a kiegészítő funkciókat.

A másik kettő prémium választás azok számára, akik kissé nagyobb rugalmasságot és teljesítményt keresnek.

Ha kíváncsi az üzemidő tesztelésére, kérjük, nézd meg élő oldalkövetésünk itt.

Főbb jellemzők
 • Legolcsóbb házigazda
 • Nagy sebesség
 • Könnyen kezelhető felület
 • 24/7/365 támogatás
 • 30 napos visszatérési politika
Előnyök
 • Gyors töltési idő
 • Az egyik legmagasabb üzemidő
 • Hosszú promóciós szerződések
Hátrányok
 • Nincs ingyenes domain és SSL a legalacsonyabb rétegben

Rendben, olcsó tárhelyet keres. Nos, megtalálta. Valószínűleg azt gondolod, hogy egy egész csoportot el kell adnod ahhoz, hogy két dollárnál olcsóbb hosting szolgáltatást használhassanak. Itt tévedsz tévedni.

Kissé szkeptikusak voltunk, amikor először megbotlottunk Hostingerre. Abban az időben árazásuk 0,80 dollár volt. Könnyű volt őket egy másik dollár alatti tárhelyszolgáltatásként leírni. Aztán teszteltük őket. Az általuk közzétett sebesség szinte minden más szolgáltatást kiszivárogtatott a vízből, és működési idejük szuper közel 100%.

Hogy lehet ez ?! Nézzük meg ezek néhány jellemzőjét.

Sebesség és időtartamok

Nézzünk meg néhány mutatót.

Bármely, 2000 millió alatti elem jó töltési idő. Ez azt jelenti, hogy egy weboldal betöltése két másodpercig tart.

Hostinger a 389Ms töltési idő. Ez azt jelenti, hogy a weboldalak gyorsan töltődik be. A Hostinger a legtöbb szervernél nagyobb prioritást tulajdonít a szerver sebességének, és ez valóban megmutatja.

A Hostinger ideje ugyanolyan nevetségesen jó. A 98% -ot meghaladó bármilyen rendelkezésre állás jónak tekinthető. 99,90% -kal a Hostinger az iparág egyik legjobban teljesített időmérője.

Árazás

Az olcsó web hosting árazási gyakorlatok őszintén problémát jelentenek. Szuper olcsó promóciós árral csábít téged, és amikor a velük folytatott promóciós árfolyam meghaladja, megduplázódik vagy megduplázódik az ár.

Őszintén szólva, a Hostinger nem különbözik egymástól. A promóciós árat azonban négy évre zárhatja. Igen, négy év. Ezt némelyiknek negatívnak lehet tekinteni, mások számára pedig, aki ismeri’Az olcsó és megbízható tárhely hosszú ideig plusz plusz.

Problémák vannak a legalacsonyabb szintnél. Te nem’nem kap egy ingyenes domaint, és te nem’nem kap ingyenes SSL-t. Frissíthet valamivel drágább tervre, havonta 3,95 dollárra (nem egészen drága), és megkaphatja a domain, az SSL, valamint a napi ingyenes biztonsági másolatokat..

Vásárló vigyázzon, a jelölés a Hostinger promóciós árait követően meredekebb, mint sok más helyen. Négy évre bezárhatja a havi 1,45 dollárt, de ezt követően havonta 7,99 dollárt fog keresni. A havi 2,95 dollár terv havi 11,95 dollárt fog elérni, a havi 3,95 dollár terv pedig 15,95 dollárt fog elérni. Hostinger nincs’t játszani az árakat.

Csakúgy, mint bármely más ezen árkategóriás tárhelyszolgáltatás, a Hostinger szereti alacsony szintre bocsátani, majd emelni az árat. Adnak szuper hosszú promóciós szerződések ami azt jelenti, hogy ezt a gyakorlatot az ügyfél (azaz Ön) kihasználhatja.

Ingyenes webhely készítő – Zyro

Hostinger’Weboldal-készítőjét Zyro-nak hívják, és a közelmúltban teljesen felújították. A kapott új funkciók sokaságának köszönhetően a legjobban működő weboldal-készítők mostantól talpig ugrálnak.

hostinger testreszabása

Zyro jön egy barátságos felhasználói felülettel és nagyon sok olyan funkcióval, mint az ingyenes SSL tanúsítvány a domain hitelesítéséhez, korlátlan SSD tárolás és korlátlan sávszélesség

Még egy olyan szolgáltatás, amelyet nagyon hasznosnak találtunk, egy hatalmas ingyenes képek gyűjteménye, amelyet felhasználhat webhelyének bármilyen tervezéséhez..

Ha szüksége van a logó megtervezésére vagy fejlesztésére, akkor ezt itt is megteheti. Zyro’A Logo Maker a márkáját könnyebben elérhetővé teszi a nyilvánosság számára. A logóját bárki nélkül megtervezheti’Súgó.

Nagy előnye az építőnek és a logó készítőinek egyaránt, hogy nincs szükség tervezési vagy kódolási tapasztalatra.

garanciák

Szeretjük a garanciákat a Best Web Hosting Australia-ban. Megmutatják nekünk, hogy egy cég magabiztos az ajánlatában. A Hostinger 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, valamint 99,99% -os rendelkezésre állás garanciát kínál. Ha az üzemidő kevesebb, akkor lehetősége van egy kis pénzt megtéríteni.

hátránya

Megérintettünk néhány, az árképzési rész hátrányát. Nincs ingyenes SSL. Megkerülheti azonban. Egy ingyenes SSL használata nagyon könnyű lehet, különösen WordPress használatakor. Itt van két SSL-beállítás, ha a Hostinger legalacsonyabb szintjét használja.

 1. Titkosítsuk – Az összes cPanel-en keresztül elérhető. Ez egy ingyenes SSL tanúsítvány minden webhely számára. Hurrá!
 2. Nagyon egyszerű SSL – Ez egy nagyszerű bővítmény, amely kényszeríti az SSL-t a webhelyén. Rengeteg testreszabható funkcióval is rendelkezik.

Egy másik hátránya a telefon nélküli támogatás, de a legtöbb tárhelyszolgáltatás egyébként nem nyújtja azt. Ha csatlakozik a cPanel interfészhez, akkor is zavarodni fog, hogy kiderül, hogy a Hostinger saját paneljét használja. Használata intuitív, de a weboldal veteránjai rájönnek, hogy hiányzik a megszokott dolgok.

Olvassa el a teljes Hostinger-áttekintést itt.

2. HostGator – a legjobb prémium választás

Főbb jellemzők
 • Weboldal-készítő
 • Nagyszerű előadás
 • 99,9% Uptime
 • 24/7/365 támogatás
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
Előnyök
 • Állandó működési idő
 • Ügyfélszolgálat 24/7
 • Egyszerű árképzés
Hátrányok
 • Olcsóbb, mint a Hostinger

Az én személyes kedvenc dolgom a HostGatorról az Instagram-hirdetéseim. Valami oknál fogva, a rajtuk lévő kép egy kazetta nagyszerű közeli képe. Olyan félelmetes.

látlak!

Oké, amellett, hogy hirdetéseik egy kicsit túl közel vannak, a HostGator egy remek hosting szerver. Csillagos hírnevük van, és fantasztikus választás az olcsóbb megosztott tárhely számára.

Sebesség és időtartamok

A legjobb dolog a HostGatornál’sebessége és uptimes a következetesség tőlük. Nem fejlesztik’t a leggyorsabb, és ők sem’t a legjobb rendelkezésre állási idővel rendelkeznek, ám ezeknek a kategóriáknak a következetesen a felső szintjébe kerülnek.

Bármilyen, ami 98% felett van, jó rendelkezésre állásnak tekinthető, és a HostGator mindig egyenesen e jel felett fekszik.

Miközben 2000-ben igaza van, asszony nem’Ha senkit sem fújunk ki a vízből, mi menedékünk van’Nem láttam sok eltérést ettől a számtól függetlenül attól, hogy hol tesztelték a sebességet a világon. Ez a HostGatornak szól’s kiszolgálók száma és elkötelezettség a konzisztencia mellett.

Árazás

A HostGator árazási elrendezése egyértelmű. Promóciós áraikat havonta 2,75, havonta 2,95 és 5,95 dollárban ültetik. Ezek a promóciós árak alapvetően megkétszereződnek, amikor az időszakok lejárnak, de ezeket az árakat három évre rögzítheti.

Amint látod a frissítések alapvetően lehetővé teszik, hogy több domain legyen, és feloldja még néhány eszköz. A HostGator nagyszerű tulajdonsága, hogy hozzáférést biztosít az összes alaphoz, a kikelési tervvel együtt.

Jellemzők

Egy dolog, amit meg kell említeni, hogy a HostGator telefonos támogatással rendelkezik. Nekik is van 24 órás ügyfélszolgálat általánosságban.

A nem mérhető sávszélesség és a szabad SSL-lel együtt járó lemezterület teszi a HostGatorot’A csupasz jellemzői kiemelkednek. Minden host szolgáltatónak ingyenes SSL-t kell kínálnia, és a HostGator e tekintetben fokozva javítja jó hírnevét.

Egy másik csodálatos kiegészítő a HostGator terveivel az, hogy 100 USD-os jóváírást kínálnak a Google AdWords számára. Ha azt tervezi, hogy bármit is értékesít a tárhelyével, vagy csak azt szeretné, hogy több forgalmat küldjön a blogodba, akkor ez egy nagyszerű lehetőség az ingyenes induláshoz.

Hátrányok

A HostGator használatának legnagyobb hátránya az, hogy nem olyan olcsó, mint a Hostinger, és nem nyújt ugyanolyan fejjel a webhelyet, mint a SiteGround. Ez a legjobb középút.

Olvassa el a teljes HostGator-véleményünket itt.

3. SiteGround – A legjobb 2ndPremium Pick

Főbb jellemzők
 • Gyorsan világít
 • Rengeteg ingyenes frissítés
 • Több hely gazdagépe
 • 24/7/365 támogatás
 • Ingyenes SSL
Előnyök
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Fantasztikus üzemidő
 • Ingyenes CDN
Hátrányok
 • Az ár kissé magasabb az első terv után

A tárhely szempontjából nem igazán tud legyőzni a SiteGround-t, hacsak nem ugor be a tárhely felső szakaszába, ami egy nagyon pennybe kerül. Rengeteg ügyféloldalt működtetünk a SiteGround kiszolgálóin, és ez a szám a jövőben növekszik. A Siteground a legjobb ügyfélszolgálatot, nagyszerű üzemidőt, gyors töltési sebességeket és kiegészítő funkciókat kínál.

Ingyenes SSL

Az ingyenes SSL-nek szabványosnak kell lennie minden web hosting szolgáltatással. Minden olyan weboldalnak, amely digitális vagy fizikai termékeket árusít online, SSL tanúsítvány szükséges. Bármely SEO-központú weboldalnak szüksége van rá, ha azt szeretné, hogy megjelenjen a Google keresésekben. Ha a tárhelyszolgáltatás nem nyújt SSL-t ingyen, akkor járjon a másik irányba.

Fantasztikus ügyfélszolgálat

A Hostinger és a HostGator nagyon fantasztikus ügyfélszolgálatot nyújt. A legtöbb otthoni kiszolgáló ügyfélszolgálat szó szerint a vegemitbe burkolt szemét. Lehet, hogy néhányan jól gondolkodnak. Az egésznek madárkakánya is van – sajnálom.

A SiteGround rendelkezik a legjobb ügyfélszolgálat. Azt’Olyan hátborzongató, hogy milyen gyorsan reagálnak az üzenetekre.

A SiteGround ügyfélszolgálati munkatársai mind jól tudnak, és készek segíteni minden probléma megoldásában. Ez magában foglalja a műszaki kérdéseket és az általános hibaelhárítást. Mint mondtam, a SiteGround rendelkezik a legjobb ügyfélszolgálattal ebben a listában – It’Olyan, mint egy másik alkalmazott felvétele, hogy javítson neked dolgokat az Ön számára, mennyivel akarnak segíteni.

Az egyetlen hátránya, hogy az ügyfélszolgálat mind chat-alapú. Telefonos támogatást nem kínálnak, de a csevegőrendszer 24 órán keresztül elérhető. Jegyrendszer is elérhető, 24 órán belül érkező válaszokkal.

Nagyszerű idő

Képzelje el, hogy egy nagy hatással bíró látogató ellátogat webhelyére, és azt találja, hogy nyert’A terhelésnek hideg izzadást kell adnia. te’Ritkán lesz olyan webhely, amely lejár a SiteGround-rel. Több mint 99,9% üzemidő nagyon kevés állásidővel. A 98% feletti bármi jónak tekinthető. Nyilvánvaló, hogy közel a 100% -hoz azt jelenti, hogy te vagy’újra az uptimes felső eklónjában.

Ingyenes CDN

A SiteGround egyik legjobb tulajdonsága a ingyenes CDN. A Cloud Distribution Networks (CDN) a webhely fájljait egy csomó különböző helyszínen elosztja világszerte, így távol a kiszolgálótól nem jelent problémát a webhely látogatója.

Ez azt jelenti, hogy a SiteGround-nél, bárhol a felhasználó hozzáfér az Ön tartalmához, összehasonlítható sebességet fognak kapni valaki a világon. Igen, még Ausztráliában is.

Ingyenes weboldalátutalások

Lehet, hogy már van egy weboldala, amelyet különböző okokból át szeretne vinni egy másik tárhelyszolgáltatásba. A webhely kézi átadása olyan, mintha a mellkasa megsérülne – fájdalmas.

Jó barátaink, akik a SiteGround-en működnek, gondoskodnak róla. Két napon belül még meg is teszik. Olyan, mintha azt akarják, hogy kedvelje őket, vagy ilyesmi.

A SiteGround hátránya

Csakúgy, mint bármi más a világon, a SiteGroundnek van hátránya. A SiteGround elsődleges oka az, hogy a tervek költségesek lehetnek.

Havonta 3,95 dollárt hoznak, de miután az első terv elkészült, több pénzt számítanak fel Önnek. A 3 éves tervbe való bekapcsolás nem mindig ideális, de a leghosszabb ideig élvezheti az alacsony árakat.

Olvassa el a teljes SiteGround áttekintést itt.

Miért nem szeretjük az ingyenes házigazdákat?

enged’Át kell nézni, miért szopja a havonta a fél dollár fél dollárja.

 • Könnyen feltörhető
 • Nem biztonságos
 • Rossz IP szomszédság
 • A Google utál téged
 • Rendkívül leállások
 • Rossz támogatás

Vannak néhány ok, amiért elkerülhető az ilyen olcsó webtárhely egy dollár alatt.

 1. Ezek a lehetőségek általában megosztott IP-t használnak, amelyet rendkívül könnyű feltörni, és nagy a valószínűsége annak, hogy egyébként veszélybe kerülnek.
 2. Webhelyét ugyanazon a szerveren fogják tárolni, és sok spam-blogot tartalmaz, amelyekre a Google általában nem számít.
 3. Noha ezek olcsók lehetnek, lassúak lesznek hosszú leállásokkal és rossz ügyfélszolgálattal.

Sok olcsó webtárhelynek szörnyű üzemideje és szörnyű leállása van – gyakran néhány percig vagy akár órákig egyidejűleg nem elérhetők. Ha a megbízhatóság, a minőség és az üzemidő fontos dolgok az üzleti vállalkozás vagy a személyes blog számára (spoiler: ezek), akkor határozottan sürgetem, hogy tartózkodjon mindenféle rendkívül olcsó webtárhelytől..

enged’Vessen egy pillantást az internetes közzététel különféle típusaira és azok nyújtotta lehetőségekre.

Különböző típusú értéktárolás

Nincs egy mindenki számára megfelelő megközelítés, amikor olcsó webtárhelyről van szó. Ha olcsó internetes közzétételt keres egy személyes bloghoz vagy projekthez, akkor más kritériumokat fog keresni, mint olcsó, miközben kisvállalkozásnak küld.

Közös tárhely

Gondoljon olyan megosztott tárhelyre, mint például egy nagyon sok emberrel rendelkező lakásban való élet. Lakásként valójában az IP-t értem, amely az Internet Protokollot jelenti. Közös házigazda megosztott IP-címet használ. Ez azt jelenti, hogy sok különböző webhelyet tesznek közzé ugyanazon az IP-n. A megosztott webtárhely logikája az, hogy egyetlen kis vállalkozás sem önmagában igényli a teljes szerver erőforrásait, különösen akkor, ha egy meglehetősen igénytelen CMS-t használnak, mint például egy WordPress webhely.

Egy erőforrás közösségi csoportjának használatával több vállalkozás megoszthat egy dedikált IP-t vagy szervert a forgalmi igényeik kielégítése érdekében. A megoldás azonban jelentős problémát jelent.

Nincs hozzáférése az adott IP-n tárolt más webhelyekhez. A megosztott tárhely határozottan a legolcsóbb tárhely, és az online vállalkozások többsége valójában a megosztott tárhelyet használja.

A megosztott házigazdák szolgáltatási minőségükben, és ami még fontosabb – árképzésében különböznek egymástól. Noha dollár alatt lehet rendkívül olcsó megosztott tárhelyet találni, ezt általában SEO tárhelynek nevezik.

A SEO tárhely több spam webhely tárolására és karbantartására épül, SEO vagy linképítés céljából. Ezek a szolgáltatások gyakran egy forduló és égetés elven működnek, amely lehetővé teszi ezeknek a házigazdáknak, hogy bevételt generálnak, majd egyszerűen elhagyják ügyfeleiket.

Dedikált

dedikált tárhelyDedikált tárhely ellentmond a megosztott tárhelynek. Egy dedikált gazdagépen van egy IP, amelyet az adott webhelyhez rendel.

A dedikált gazdagép valójában ugyanaz, mint fizikai hely bérbeadása az adatközponton található szerveren.

A dedikált tárhely határozottan a legdrágább lehetőség, és a legtöbb webhelyen nem olcsó megoldás. Csak azt ajánlom, hogy dedikált tárhely legyen kisvállalkozások számára vagy bárki számára, aki minden időben rendkívül megbízható tárhelyet akar.

A dedikált tárhely határozottan a legdrágább lehetőség, és a legtöbb webhelyen nem olcsó megoldás. Csak azt ajánlom, hogy dedikált tárhely legyen kisvállalkozások számára vagy bárki számára, aki minden időben rendkívül megbízható tárhelyet akar.

VPS tárhely

vps tárhelyVPS tárhely vagy Virtuális magánszerver tárhely a dedikált tárhely és a megosztott tárhely keveréke. VPS-en bérelsz egy részét a szerverükön vagy IP, amely lehetővé teszi egy dedikált szerver üzemeltetését a felhőn.

Ez sokkal robusztusabb funkciókat és sokkal nagyobb sávszélességet tesz lehetővé. A VPS-kiszolgálók cseppekkel hoznak létre egyedi IP-t felhőalapú számítógépen.

A VPS-kiszolgálók kiváló lehetőségek mindenkinek, aki webes eszközöket vagy más JavaScript-alapú programokat szeretne tárolni a saját webhelyén.

A CDN vagy a tartalom elosztó hálózat úgy működik, hogy webhelye IP-jét továbbítja saját egyedi IP-jükre, amelyet viszont több ezer különböző webhely használ. Mivel ezt az IP-t nagyon sok webhely használja, ezért használja azt’a Google megbízható.

A CDN lehetővé teszi a tartalom terjesztését az interneten keresztül, és elkerülheti a többszörös információkérelmet a szerveroldalon. CDN’ingyenesen telepíthetők.

Ha te’Ha CDN-t szeretne használni, azt javasolnám, hogy először szerezzen be egy egyszerű megosztott tárhely-tervet, majd adjon hozzá felhővilágot. Ez lehetővé teszi a nagyobb biztonsági sebességet és névtelenséget.

A VPS-kiszolgálók kiváló lehetőségek mindenkinek, aki webes eszközöket vagy más JavaScript-alapú programokat szeretne tárolni a saját webhelyén.

A CDN vagy a tartalom elosztó hálózat úgy működik, hogy webhelye IP-jét továbbítja saját egyedi IP-jükre, amelyet viszont több ezer különböző webhely használ. Mivel ezt az IP-t oly sok webhely használja, a Google bízik benne.

A CDN lehetővé teszi a tartalom terjesztését az interneten keresztül, és elkerülheti a többszörös információkérelmet a szerveroldalon. A CDN-k ingyenesek és könnyen telepíthetők.

Ha CDN-t szeretne használni, azt javasolnám, hogy először szerezzen be egy egyszerű megosztott tárhely-tervet, majd adjon hozzá felhővilágot. Ez lehetővé teszi a nagyobb biztonsági sebességet és névtelenséget.

Olcsó tárhely-vásárlási útmutató

webtárhelyHa te’újra egy blogger szeretne saját egyszerű webhelyet felépíteni, akkor javasolnám a megosztott tárhelyet. A megosztott tárhely lehetővé teszi pénzmegtakarítást és méretarányosságot, mivel a blog növeli a forgalmat és az értékesítést. Nem kell elköteleznie magát egy drágább dedikált szerver mellett, ha a megosztott gazdagépen az erőforrások több mint elegendőek.

A kisvállalkozások ugyanolyan követelményeket támasztanak, mint a blogolók. A kisvállalkozások többsége nem’t valóban nagy mennyiségű web-látogatót fogad. Ezeket a webhelyeket inkább referenciaként és konkrét felhasználói számára építették fel.

Ezen okok miatt a közös tervek több mint elegendőek minden kisvállalkozás számára. Ha te’újra egy kis vállalkozás, nyugodtan nézd meg kisvállalkozói útmutató a tárhelyhez.

Ha webhelyének havonta kevesebb, mint 3000–4000 látogató érkezik, bármilyen minőségi megosztott tárhely-terv megfelel az Ön igényeinek. Mivel ismét webhelye növekszik a forgalom és az értékesítés terén, a közös tervről át kell állnia egy dedikált tervre.

Az egyik dolog, amit tudnia kell: az, hogy néhány házigazda felszámítja Önt a webhelyek áttelepítésével, vagy egy karért és egy lábért felszámolja az olyan szolgáltatásokat, mint az SSL vagy a biztonsági mentések. A megfelelő host kiválasztásával sok pénzt takaríthat meg a jövőben. Az egyik leggyakoribb hiba az abszolút legolcsóbb host kiválasztása.

Mi történik, az az, hogy kezdetben pénzt takarít meg, de a jövőben, amikor megpróbál különféle funkciókat hozzáadni a webhelyéhez, vagy áthelyezni egy másik gazdagépre, ugyanazok a szolgáltatók többszörös szolgáltatási díjat számítanak fel, és extra fizetett funkciókat adnak hozzá..

Mire te’Az összes ilyen összeg megfizetése után az eredeti minőségű megosztott tárhely tervének 3-4-szerese lesz a kiadás.

Tehát a történet morálja don’Nem olcsóbb a webtárhelyen, és próbáljon meg a legolcsóbb tervet elérni. Ha több, mint néhány dollárt költ egy hónapban’Hozok valamit’s sokkal jobb minőségű.

Ajánlott olcsó tárhely az e-kereskedelem számára

Ha te’Új e-kereskedelemmel foglalkozó webhely, amely új webhelyet szeretne létrehozni, távol tartózkodni a megosztott tárhelytől, és választhat egy dedikált tervet. Az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek nehézségekbe ütköznek a grafika, a média, a videók és más interaktív szolgáltatások terén.

Ezek több erőforrást és időt igényelnek, mint amennyit a megosztott tervek képesek biztosítani. Bár havonta néhány dollárt takaríthat meg a tárhelyen, Ön’Minden bizonnyal sokkal többet veszít, mint a potenciális eladások és bevételek. Ha többet szeretne tudni, olvassa el e-kereskedelem útmutatónk.

Az emberek elrontottak. Bármely 12 másodpercnél hosszabb betöltési idő miatt az emberek szinte azonnal elhagyják az Ön webhelyét. Az SSL fontossága

Az SSL fontossága

Egy másik fontos szempont, amelyet az e-kereskedelemnél figyelembe kell venni, az SSL-védelem. SSL vagy Biztonságos Socket Layer védelem létrehoz egy titkosított alagutat a felhasználójától’számítógépét a webszerverekhez. Ez megvédi adataikat a hackerektől és más rosszindulatú erőktől.

Ez minden online pénzügyi tranzakció, és minden olyan fizetési processzor követelményévé vált, amelyet érdemes használni. Ezek a processzorok elutasítják azokat a webhelyeket, amelyek nem készítenek ilyen szolgáltatást’Nincs SSL. Az olcsó üzenetek problémája az, hogy gyakran felszámítanak 60 dollárt az SSL éves telepítéséért.

Míg alaptervük csak egy-két dollár lehet’50-60 USD-t fog felkölteni, csak az SSL-hez.

Ezen a ponton az üzenet világos. Igen, olcsó webtárhelyet is kaphat. Ha azonban megpróbál olcsóbbá tenni a tárhelyét, akkor a jövőben több pénzt költene a jövőben. A webhely elindításánál az a dolog, hogy nem’Nem tudom, hová megy, és hogyan fog növekedni.

Kedvezményes hosting kérdések

Mi a legjobb ingyenes webhelytárhely?

Nincsenek Ingyenes webhely-tárolási szolgáltatások érdemes használni. Technikailag ingyenesen hostolhat a Wix, a WordPress.com és a Weebly webhelyen. Azonban nem fogja tudni használni a domain név.

Ingyenesen tárolhatom webhelyem?

Igen, de sokkal rosszabb szolgáltatást fog kapni, mint ha havonta néhány dollárt fizet a tárhelyért.

A GoDaddy jó webhely-készítő?

Hajrá apu’A weboldal készítője nem túl jó. Egyéb weboldalépítők, például WordPress, Wix, és Squarespace jobbak.

A WordPress jó webhely-készítő?

A WordPress a legjobb webhely-készítő, de nagy tanulási görbével rendelkezik, és a tárhelyért fizetnie kell.

Mi a legjobb ingyenes webhely-készítő?

A WordPress használata webhely harmadik fél általi tárhelyén történő tárolásakor a legjobb módszer egy weboldal létrehozására. tudsz ingyenes webhelyet készíthet a Wix-en, de nem lesz domainneve.

Csomagoljuk fel

Ha mindent elmondunk, akkor nem hibázhat az itt ismertetett három lehetőség egyikével sem. A Hostinger abszurd értéket képvisel, havonta 0,80 USD, és ez a legjobb megoldás, ha valóban pénzt akar megtakarítani.

A Hostgator és a SiteGround szintén fantasztikus értéket képvisel, de talál egy kicsit több pénzt.

Nos, ez az.

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, ne félj félbeszakítani, és hagyj egyet az alábbiakkal, a lehető leggyorsabban válaszolunk rá.

Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Köszönöm!

Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Használati feltételek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector