Legjobb webtárhely 2020

Contents

Összehasonlítás és áttekintések

Több mint 30 host szolgáltatót teszteltünk és egymás után teszteltük 10 éves adatokkal, ügyfeleink százai webhelyein tárolva, hogy segítsen megtalálni Ausztrália legjobb hostját..


Kép

Összehasonlítás és áttekintések

Több mint 30 host szolgáltatót teszteltünk és egymás után teszteltük 10 éves adatokkal, ügyfeleink százai webhelyein tárolva, hogy segítsen megtalálni Ausztrália legjobb hostját..


Kép


tárhely vektorAz elmúlt tizenhat hónapban megvásároltuk és kipróbáltuk az összes főbb hosting szolgáltatót.

Ez magában foglalja sok olyan nagy névmárkát, mint a BlueHost, a Hostgator, és rengeteg más gazdagépet.

Ez a weboldal nagyon sok adaton alapul, beleértve a 10 legjobban működő házigazda élő tesztelését (lásd alább). Különféle tényezőket vizsgálunk, beleértve az árazást, a műszaki adatokat, a sebességet és a biztonságot.

Reméljük, hogy ez az útmutató segít az online utazásban. Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Sok szerencsét mindenkinek! ��

WEB HOSTÁRTöltési időÉRTÉKELÉS
1. HostPapa $ 2.95 / mo475ms★★★★★
2. Hostinger$ 0.80 / mo389ms★★★★★
3. Siteground$ 3.95 / mo475ms★★★★★
4. HostGator$ 2.75 / mo657ms★★★★

Kik vagyunk?

Mielőtt elkezdené elgondolkozni, kicsoda jobbra ez a rosszindulatú úszófej. Hadd mutassam be a csapatot.

Három emberből álló csapat vagyunk, amely teljes körű szolgáltatást nyújtó marketing ügynökséget működtet.

Nathan az elmúlt tizenöt évben teljes körű szolgáltatást nyújtó webdesign ügynökséget működtet. Gyakran tréfálunk, hogy már az internet kezdete óta ott van (ne hagyja, hogy a baba szembekerül téged). Bármely minőségi webes fejlesztési szolgáltatás gyakran az ügyfelek webhelyeinek kezelésével is jár.

Nathan ismeri a dolgát, amikor otthont ad. ő több mint 700 webhelyet üzemeltetett és kezelt Ausztrálián és az Egyesült Államokon keresztül. Látta, hogy a host szolgáltatók jönnek és mennek.

További információ rólunk a küldetés oldalunkon. 

Kutatási és nyomon követési folyamatunk

kép a weboldal működési és leállási idejének élő követésérőlArra törekszünk, hogy olvasóink megalapozott, adat alapú betekintést nyerjenek arról, hogy mi működik, és mi nem.

Ehhez néhány különböző tényezőt nyomon követtünk az elmúlt években.

Mit követünk:

 • Állásidő – az a hányszor nem érhető el webhelye & # x274c;
 • üzemidő – mennyi idő alatt működik és működik & # x2705;
 • Rakodási idő – a webhely betöltéséhez szükséges sebesség & # x231b;

** Lát élő ideje követésünk itt a felülvizsgált tárhely-megoldások 10 követése **

Egyéb tényezők, amelyeket megvizsgálunk

 • Biztonság – SSL, Vulernability Test & # x1f46e;
 • Támogatás – 24/7? Hasznos? Barátságos? & # X1f642;
 • Migráció – segítik-e a meglévő webhelyek áttérését? & # X1f4bc;
 • Weboldal-készítő – jön-e ingyen? & # X1f477;
 • Műszaki adatok – mik azok adatközpontjai, mint például a & # x1f5a5; & # xfe0f;

Az útmutató használata

Annak érdekében, hogy egyszerűbbé tegyük a dolgok elkerülése érdekében, és elkerüljük, hogy túlságosan elkábítsunk a sok száz választással, számsorrendben rendeztük az ajánlott házigazdáinkat.

Az első áttekintés a leginkább ajánlott. Ahogy eljut a 3 legjobb oldalra, nem szükséges a tesztjeink alapján ajánlani ezeket a házigazdákat. 

Legjobb hosting Ausztrália – 2020 vélemény

1. HostPapa (2,95 USD / hó) A legjobban teljesítő host

A HostPapa az Aussie tárhely olvasóinak 67% kedvezményt és ingyenes domain regisztrációt kínál

hostpapa logó

Betöltési idő: 475Ms
üzemidő: 99,95%
Költség: 2,95 USD / hónap (Rendszeresen 13,99 USD / hónap)
TámogatásÉlő chat

Kapja meg a HostPapa kedvezményétKép

Áttekintéseink elsősorban a három S-re összpontosítanak, amelyek jó gazdagépet képeznek: biztonság, méretezhetőség és támogatás. Noha az általunk használt kritériumok némelyike ​​elhanyagolható különbségeket mutat a hostplatformok között sok fronton, úgy gondoljuk, hogy a HostPapa több szempontból is kiemelkedik. Először is, kezdő csomagjuk tartalmazza az összes olyan szolgáltatást, amely sok más tárhelyszolgáltatás számára prémiumot jelent a hozzáférésért.

Címkeük “mindent megszerezhet a sikerhez,“és mindent megtesznek a szállítás érdekében. A legalapvetőbb szolgáltatási szinten két ingyenes webhelyet és domain regisztrációt kap, 100 gigabájt szilárdtestalapú meghajtó (SSD) tárolást, amely a megbízható tárhelytechnika jelenlegi aranyszabványa, nem mérve. sávszélesség és garantált üzemideje 99,9%..

Te is kap egy ingyenes domaint az alapvető megosztott tárhely-terv regisztrációjával. A HostPapa szintén kedves volt, hogy az olvasóinknak hatalmas 67% -os kedvezményt biztosítsanak alapterveikre, és több mint 50% -ot az egyéb terveikre.. Itt megtekintheti ajánlatát.

⬆️ Használja ezt a linket ⬆️ a hostpapa kedvezményes linkre mutató nyíl igényelheti kedvezményét az új tárhely-csomagokért.

Ez elegendő annak biztosításához, hogy a legtöbb weboldalnak versenyképessé váljon a sebesség és a megbízhatóság, de ez nem minden, amit elérni fog.

website-funkciókA megkezdett terv “minden alapvető tulajdonságot” felvesz. Ide tartoznak a LetsEncrypt SSL, egy ingyenes weboldal készítő, és az ingyenes transzferek, ha meglévő webhelyüket át akarják helyezni a platformra. Ez azt is jelenti, hogy széles körű támogatási képességekkel rendelkeznek, amelyeket úgy terveztek, hogy lehetővé tegyék a rugalmasságot a legmegfelelőbb szoftver, PHP és operációs rendszerek használatában anélkül, hogy aggódnának a kompatibilitással kapcsolatban.

A prémium Business Pro terv elérése nem növeli az árat annyira, hogy az kkv-k számára hasznot húzzanak, és bizonyos szintű funkcionalitást biztosít a legnagyobb vállalati hálózat táplálásához. Ez magában foglalja a fejlett funkciókat, például a korlátlan e-maileket és az SQL adatbázisokat, a teljesítményjavításokat, például a 300 százalékos teljesítménynövelést és a korlátlan számú weboldalt, valamint a fejlett biztonsági megoldásokat, például a SiteLock, a WildCard SSL és a fokozott adatvédelmet..

Összességében a HostPapa szolgáltatja

Mi lenne a jó hírnév és magas pontszámok a professzionális weboldalak véleményein, mint például a miénk, és a valódi felhasználók tapasztalatai alapján? A HostPapa átlagos elégedettségi pontszáma 10 csillagból 9-es olyan kategóriákban, mint a megbízhatóság, az árak és a szolgáltatások. Legmagasabb pontszámuk (10-ből 9,2) a támogatás kategóriájában van. Ez nem egy olyan cég, amely feliratkozni fog, majd eltűnik. 24 órás, 24 órás segítséget, video oktatóanyagokat és széleskörű tudásbázist kínálnak, többek között hegyeken.

HostPapa is 100% -os elégedettségi garanciát és 30 napos ingyenes próbaverziót kínál.

2. Hostinger – Legjobb kedvezményes tárhely (0,99 USD / hó)

hostinger

Terhelési idő: 841Ms
Uptime: 99.3
Költség: $ 0.99 / hónap
TámogatásÉlő chat

Látogassa meg a Hostinger.com oldalt


Hostgator

Miért a Hostinger a legjobb választás az olcsó tároláshoz? Először ugyanazt a funkcionalitást és biztonságot kínálja Önnek, mint a felhasználóbarát felülettel rendelkező csúcskategóriás tárhelyi platformokból, ahol számlázási változtatásokat végezhet, e-mailjeit ellenőrizheti és összes domainjét kezelheti. Mindez a költségvetés-barát árképzéssel jár.

Vessen egy mélyebb merülést arról, hogy mi teszi a Hostinger-et a jelenleg a piacon elérhető legjobb olcsó tárhely-szolgáltatássá.

Olvassa el a Hostinger teljes áttekintését

Hírnév és megbízhatóság

A Hostinger bebizonyította, hogy megbízható hálózatok, amelyek ügyfeleik számíthatnak arra, hogy hosszú távra ott vannak. Rugalmas tárhely-csomagokat kínálnak, amelyeket bármilyen igény vagy költségvetés kielégítésére terveztek. Átlagos üzemideje 99,88 százalék, és megbízhatósággal átadhatja ezt a megbízhatóságot a saját látogatói számára.

Árazás

Itt érhetjük el az apróságot. Rengeteg ingyenes tárhely-tervek léteznek, amelyek olcsóbb alternatívát kínálnak, de alig többet. A Hostinger tervei mindössze havonta 0,99 dollárra indulnak, egy szokásos megosztott csomag esetén, egyetlen domain mellett, és a legfontosabb VPS-tárhely-megoldásuk mindössze havonta 4,95 dollárral kezdődik. Más olcsó szolgáltatásokkal ellentétben nincs rejtett költség vagy hirtelen áremelkedés. Valójában az Ön árai nem fognak emelkedni, amíg legalább négy évet nem töltöttek szolgálattal.

Jellemzők

Hol máshol találhat megfizethető lehetőséget, amely megadja a kívánt funkciókat anélkül, hogy feladná a mai felhasználók által elvárt sebességet? A rendelkezésre álló szolgáltatások megéri a költségeket, de a Hostinger az alapvető értéken túlmutató hozzáadott értéket is nyújt. A Hostinger a legtöbb operációs rendszert, a MySQL és az FTP fájlokat is támogatja, és a WordPress számára lett optimalizálva.

Minden terv tartalmazza a Zyro nevű ingyenes domain- és weboldalkészítőt, amelyre nincs szükség kódolási vagy tervezési ismeretekre. Ehhez tartozik egy ingyenes SSL tanúsítvány a domain hitelesítéséhez, korlátlan SSD tárhely és korlátlan sávszélesség, valamint ingyenes képek, amelyek felhasználhatók weboldalunkon. Ez lehetővé teszi a forgalom és a terjeszkedés aránya szerinti növekedést vagy lefelé történő méretezést anélkül, hogy többet fizetne. Még az alapvető megosztott tervük tartalmaz 100 MB sávszélességet és 10 Gb tárhelyet, ami minden kezdő számára elegendő.

Végül a Zyro segítségével másodpercek alatt elkészítheti a professzionális logót. Használja ki a kreativitását a Hostinger segítségével’Új funkció, amely lehetővé teszi, hogy logóit a márka számára időben és tervező nélkül készítsen’Súgó. És az’s kényelmesen hívják Logó készítő. tudsz’hiányzik.

Aggódik a biztonság miatt? Ezután értékelni fogja azt a tényt, hogy a Hostinger első helyen helyezi az adatok integritását. A VPS-tervükkel élvezhetik az iparosági titkosítást, és minden terv napi biztonsági mentéseket tartalmaz.

Vevőszolgálat

Nem zavarják, hogy olcsók, de ez nem jelenti azt, hogy szolgáltatásuk nem megfelelő. Hostinger tudja, hogy a vállalat szolgáltatása csak annyira jó, mint a hűséges ügyfeleknek nyújtott támogatás. Az e-mailekre néhány órán belül válaszolunk. Arra is lehetősége van, hogy kapcsolatba lépjen velük élő online csevegésen vagy egy integrált kaputelefonon keresztül a 24/7/365 naptárban. Nagy kiterjedésű tudásbázist és oktatóanyagokat is elérhet közvetlenül a saját weboldalukról.

Ennek oka van, hogy ezt a társaságot szereti 29 000 000 hivatalnok és számít. Hostinger nem aprítja el a szavakat. Azt mondják, amit értenek, és azt, amit mondanak. Amikor ezt a tárhely-platformot választja, megbízható, olcsó tárhelyt kap, amelyben megbízhat.

3. Webhelytérkép – Legjobb támogatás és migráció (3,95 USD / hónap)

A legjobb általános ár-sebesség / Uptime-verzió és verhetetlen támogatás

Betöltési idő: 475Ms
üzemidő: 99.95
Költség: $ 3.95 / mo
TámogatásÉlő chat

Látogassa meg a SiteGround.com oldalt


Siteground

Messze a kedvenceink. Szinte az összes személyes webhelyünk és az új ügyféloldalak használják a Siteground szolgáltatást. Ha valamivel magasabb áron érkezik, mint a másik két srác, a minőség páratlan.

Olvassa el teljes webhelytérképünket.

Verhetetlen támogatás

24 órás támogatás, amely mindenféle technikai kérdésre megválaszolható. A Siteground Support díjakat nyert magasan képzett munkatársaikért. Nem fogsz találni ilyesmit.

Nagy sebesség és Uptime

A Siteground a leggyorsabb az egész világon található adatközpontokkal.

Egy kattintással telepíthető és ingyenes SSL

Szó szerint egyetlen kattintással telepítheti az új WordPress webhelyet. Ingyenes SSL-t is kínálnak, amely feltétlenül szükséges mindenkinek, aki pénzt vesz a saját webhelyén. Ez évi 150-200 dollárt fog megtakarítani, összehasonlítva a többi házigazdával.

Legjobb választás kezdőknek

Ha még nem ismeri a blogolást vagy a saját webhelyének felállítását, akkor az siteground minden bizonnyal a legjobb választás az újszülöttek számára. Könnyen kezelhető az egyszerű navigációs felülettel.

4. Hostgator Cloud Hosting – második helyezett (csak 2,99 USD / havonta)

HostGator

Terhelési idő: 657Ms
üzemidő: 99.4
Költség: $ 2.99 / mo
TámogatásÉlő chat

Látogasson el a HostGator.com webhelyre


Hostgator

Tartalmaz: Ingyenes e-mailt, Napi mentéseket, Ingyenes SSL (nagyon értékes), Webhelyátvitel, Ingyenes Webhelykészítő

A Hostgator sokáig megbízható hosting megoldás. Több ezer vállalkozás és blogger bízza meg a hostgator szolgáltatását, hogy webhelyet biztosítson minden üzleti szintre.

Olvassa el a HostGator teljes áttekintését

Nagy támogatás

A Hostgator a minőségi rendelkezésre állást és a nagyszerű szolgáltatást ötvözi. Ugyancsak nagyon kedvező áron fizet, és rugalmas terveket kínál, ha vállalkozása / forgalma növekszik.

Versenyképes árak

A Host Gator kínál valóban kedvezményes tarifákat az új weboldalak számára, valamint rugalmas programokat kínál mindenféle igényhez.

5. A2 tárhely – nagy sebesség és betöltési idő (3,92 USD / hó)

HostGator
Betöltési idő: 601Ms
üzemidő: 99.1
Költség: $ 3.92 / mo
TámogatásÉlő chat

Látogassa meg az A2Hosting.com oldalt


a2 tárhely

Az A2 egy másik minőségi gazdagép, amely büszke a jó támogatásra és megbízhatóságra. Az A2-t sok a hostcsomagunkhoz használtuk mind ausztrál, mind az amerikai / kanadai ügyfeleink számára. Jól működik az összes ausztrál városban.

Olvassa el a teljes A2Hosting áttekintést

A többi srác – alanyok nem sikerült Sebességüzemidő Vagy Támogatás

A többi vélemény az összes többi srác, akiket az elmúlt néhány hónapban nyomon követünk. Noha ezek semmiképpen sem rosszak, nem jutnak be az első háromba. Ne felejtse el a tesztelésünk során alkalmazott kritériumokat, az alábbi webhelyek valamilyen módon nem teljesítették a felső kritériumok legalább egyikét.

Itt rendben vannak, vagy a legkevésbé ajánlottak.

6. Bluehost – www.bluehost.com


Kép

Átlagos üzemidő: 99,74

Átlagos terhelési idő: Átlagos időtartama 1.765Ms (ausztrál városokból tesztelt)

Látogasson el a Bluehost.com oldalra


a2 tárhely

Ha szerencséd van, hogy valaha is átjutottál a Bluehost-hez, akkor tudni fogod, hogy a kifinomult Facebook újracélzásuknak köszönhetően örökre kísértetre kerülnek a Bluehost hirdetések.  Ezeknek a hirdetéseknek a többsége arra hárít, hogy a Bluehost a legjobb online megoldás.

Bár ez jó választás, nem feltétlenül a legjobb.

Az az igazság, hogy a Bluehost korábban az egyik legfontosabb webtárhely volt, de az évek során folyamatosan lemaradtak teljesítményükről.  Oldalsebességük folyamatosan csökkent, és adatainkból a növekvő oldalletöltési időket és a lassabb teljesítményt mutató tendenciákat láthatunk minden Bluehost-alapú webhelyen.

Ha Ön blogger vagy, és személyes oldalt keres, akkor nem javasolnám a Bluehost szolgáltatást, ők megkísérelnek minden pennyt kiszorítani belőled. Ha vállalkozása van, akkor ne válassza a Bluehost alkalmazást. Ragaszkodnék a legjobb választáshoz és a Siteground használatához.

Olvassa el a teljes Bluehost áttekintést

7. Arvixe – www.arvixe.com


Kép

Átlagos üzemidő: 99,71
Átlagos terhelési idő: 2.654Ms

Tehát az Arvixe egy tisztességes gazdagép, kivéve azt a tényt, hogy szervereik rendkívül lassúak, különösen az Aussie piacon. Az idejüket valóban meglehetõsen kevés összehasonlítani más srácokkal.

A szolgáltatás átlagos. Egyes ügynökeik nem olyan technikailag képzettek, és szkriptek alapján válaszolnak a kérdésekre, tehát úgy érzi, hogy nem valódi emberrel beszél.

Az Arvixe esetében a legnagyobb dolog a lassú oldalbetöltések, amelyek befolyásolhatják a felhasználói élményt és az Ön SEO-ját is.

8. iPage – www.ipage.com


Kép

Átlagos üzemidő: 99,84
Átlagos terhelési idő: 994Ms

Az iPage határozottan költséghatékony választás. Nincs igazán nagy panaszom velük, de nincs semmi, ami rendkívül lenyűgöző az oldal sebességükkel, az üzemidővel és a szolgáltatásukkal kapcsolatban.

Az iPage olyan, mint egy 7-11-es hotdog vásárlása. Igen, ez kitölti Önt és nem lesz éhes. Elvégzett munka. Ugyanakkor sokkal jobb lehetőség van, amikor megközelítőleg azonos árú tárhelyről van szó.

A szolgáltatás szintén hiányzik vagy hiányzik. Ez tényleg az ügynöktől függ. Kevés olyan eset volt, amikor a kísérők nagyon segítőkészek voltak, és néhány olyan ügynök, akiknek úgy tűnt, mintha csak előző nap kezdték volna meg a munkát.

9. Inmotion tárhely – www.inmotionhosting.com


Kép

Átlagos üzemidő: 99,87
Átlagos terhelési idő: 1020Ms


Látogasson el az InMotion Hosting oldalra

Az InMotion tárhely számos amerikai vállalkozás számára nagyon népszerű választás. Megfelelő kiszolgálással, áraikkal és támogatással rendelkeznek. A legfontosabb kérdés az, hogy az oldal betöltési ideje elmarad a többi hosting társasághoz képest.

Mivel ügyfeleik többsége az Egyesült Államokban található, adatközpontjaik nem működnek’t jól működik az ausztrál vállalatok számára.

Az InMotion minden bizonnyal magasabb lenne a listánkon, ha nem lenne’t az kissé elhalasztott oldalbetöltési időkért.
Olvassa el véleményeit, miért értékelte az Inmotion hosting 7. helyet

10. FatCow – www.fatcow.com


Kép

Átlagos üzemidő:  Átlagosan kb 99.83
Átlagos terhelési idő: Az átlagos terhelési idő: 1432Ms a Sydney / Brisbane-ből.

Az InMotion tárhely számos amerikai vállalkozás számára nagyon népszerű választás. Megfelelő kiszolgálással, áraikkal és támogatással rendelkeznek. A legfontosabb kérdés az, hogy az oldal betöltési ideje elmarad a többi hosting társasághoz képest.

Mivel ügyfeleik többsége az Egyesült Államokban helyezkedik el, adatközpontjaik nincsenek jól beállítva az ausztrál vállalatok számára.

Az InMotion határozottan magasabb lenne a listánkban, ha nem lenne az kissé késő oldal betöltési ideje.

11. Webtárhely – www.webhostingpad.com


Kép

Átlagos üzemidő: Nagyjából láttuk 96.63
Átlagos terhelési idő: 1,821Ms Sydney-ből, Brisbane-ből és Canberrából.

Ne használja ezt a gazdagépet. A rendelkezésre állás túl alacsony ahhoz, hogy ajánlott legyen. Gyanítom, hogy régebbi szervereket használnak, amelyek nem tudnak lépést tartani.

Nincs ok, hogy Önnek rendszeresen fizetnie kellene az ilyen típusú terhelési sebességet.

Az ügyfélszolgálat is szörnyű. Még a fele sem válaszolnak. Más gyártók megemlítették korlátozó szolgáltatási feltételeiket is.

A Web Hosting Pad néhány nagyon alacsony árat kínál, de egyszerűen NEM érje meg.

12. Web Hosting Buzz – www.webhostingbuzz.com


Kép

Átlagos üzemidő: 96.73
Átlagos terhelési idő: 1,734Ms

Ismét ez nem a mi legjobb választásunk. A támogatás valójában meglehetősen jó volt, és arányuk ésszerű volt, de a terhelésüket / leállásukat nem tudjuk megoldani. Az egyre későbbi oldalsebességgel ez egy kicsit túl sok számunkra.

Nem ajánlott.

13. Host Monster – www.hostmonster.com


Kép

Átlagos üzemidő: 99,63
Átlagos terhelési idő: 1,004Ms

Átlagos oldalsebesség, betöltési idő és támogatás. Nincs semmi nagy vagy túl szörnyű mondani a Host Monster-ről. Úgy gondoljuk azonban, hogy jóval jobb minõséget szerezhet a Siteground vagy az egyik legjobb 3 kivitelben ugyanolyan áron.

A Host Monsternek nincs olyan adatközpontja sem, amely az ausztrál piacra lett volna optimalizálva.

14. Host Metro – www.hostmetro.com


Kép

Átlagos üzemidő: 99.63
Átlagos terhelési idő: 1,424Ms

A Host Metro sok új ügyfelet szerez agresszív online reklámozással és „árrés” ajánlatukkal, amely segít sok potenciális vásárló megtérítésében..

Annak ellenére, hogy megpróbálják előterjeszteni, ezt a megfelelő szerver megszerzésére kellett volna költeniük, mivel a betöltési idő nevetséges. Az olyan töltési időkkel, mint amilyeneket tapasztaltunk, nemcsak arra kell késztetnie a webhely látogatóit, hogy körülötte várjanak, hanem az online marketing teljesítményét és még a SEO-t is.

Nem ajánlott.

15. 24 tárhely – www.hosting24.com


Kép

Átlagos üzemidő: 99.78
Átlagos terhelési idő: 1,655Ms

Azt hiszem, itt láthatod a mintát.

Az 1-5. Pozíciótól lefelé tartó helyek ezek a srácok, akiknek a töltési ideje sokkal lassabb. A 24 tárhely messze van a sáv mögött, amikor a töltési időkről van szó.

Majdnem olyan, mint a szervereik Szibériában vannak, csak egy adatközponttal.

Ha e-kereskedelmi webhelyet működtet, és arra gondol, hogy használja ezt a szolgáltatót…. fuss.

16. Csak házigazda – www.justhost.com


Kép

Átlagos üzemidő: 98.48
Átlagos terhelési idő: 1,055Ms

Tehát a Just Host nem volt olyan rossz, amikor az üzemidőre és az oldal betöltésére került sor, ám ők támogatása őrülten rossz. Nem vagyok biztos abban, hogy egy vállalat működhet-e még 2019-ben, miközben ilyen rosszul képzett támogató személyzetet alkalmazna.

Egy másik megjegyzés: többszintű árképzési rendszerük van, ami azt jelenti, hogy amikor a szolgáltatást skálázza, azt akarja, hogy ugyanazt az árat fizessen, mint a legmagasabb szintű szolgáltatást..

17. 5. oldal – www.site5.com


Kép

Átlagos üzemidő: 98.11
Átlagos terhelési idő: 1,155Ms

Nincs sok rossz dolgom, amit el kell mondanom az 5. oldalról. Néhány jogi ügyfelünk egy ideje használja, és úgy tűnik, élvezi a szolgáltatást..

Azt mondanám, hogy minden, ami az 5. webhelyet illeti, átlagosan jobb. Olyan, mintha sima sonkát és sajt szendvicset szereznének. Meg fog tölteni, de nem hagy nagy benyomást.

18. Host Nine – www.hostnine.com


Kép

Átlagos üzemidő: 99.11
Átlagos terhelési idő: 851Ms

A Host Nine az EIG nevű óriás milliárd dolláros társaság kistestvére. Ennek ellenére sokkal jobbat vártunk ebből a host szolgáltatótól, mint a meglehetősen átlagos eredményekhez.

A támogatás tisztességes volt. Az oldal sebessége rendben volt, és uptime finom, de tekintettel a kiszolgálásuk pénzügyi támogatására, azt gondoltuk, hogy kissé többet várunk tőlük.

Egy másik probléma, amelyet észrevettünk, az ügyfélszolgálat munkatársai egyáltalán nem jelentettek bennünket, amikor a teszthelyeink lementek.

19. Host Rocket – www.hostrocket.com


Kép

Átlagos üzemidő: 97.11
Átlagos terhelési idő: 757Ms

Ismét átlag az egész fórumon. A Host Rocket-et magasabbra helyeznénk a listán, ha nem a meglehetősen magas telepítési költségek miatt lennének (díjat számítanak fel Önnek).

Ugyanazt az értéket vegye fel az első három házigazdánkkal.

20. Green Geeks – www.greengeeks.com


Kép

Átlagos üzemidő: 98.11
Átlagos terhelési idő: 1240Ms


Látogasson el a GreenGeeks oldalra

A görög Geeks környezetbarát webszolgáltató, és nagyon fantasztikus támogatással, betöltési idővel és rendelkezésre állással rendelkezik – legalábbis az Egyesült Államokban.

Az adatközpontok azonban csak képesek’Az ausztráliai forgalom ilyen jól kezelhető’Ezért jelenik meg a 18. helyszínen.

Ha USA-beli vásárló lenne, akkor a Green Geeks-t biztosan javaslom. Méretük tisztességes, sőt ingyenes domainbe is dobják.

21 Középfázis – www.midphase.com


Kép

Átlagos üzemidő: 95.81
Átlagos terhelési idő: 1,543Ms

Csak ne használja a középső fázist. Szörnyű minden.

Kombinálja ezt a pénz-visszatérítési politikájukkal, és ez arra gondolja, hogy szándékosan próbálják-e bukni?

Hosting vásárlási útmutató

Hacsak nem vállalkozás, amely havonta több mint 500 000 megtekintést ér el, az alábbiakban ismertetett egyik hosting cég remek választás.

Ne felejtse el, hogy az összes hosting cég lehetővé teszi az Ön méretarányának növelését, mivel növekszik a forgalom vagy a szolgáltatási igény.

Üzemidő / megbízhatóság

kiváló minőségű kép egy webszerverről, amely letöltheti az információt

Gondoljon erre alapvetően arra, hogy webhelye milyen gyakran megy le. Nagyvállalatok számára ez katasztrofális lehet. Elveszíti az ügyfeleket, és határozottan elveszíti a márkájába vetett bizalmat.

A minőségi házigazdák szinte soha nem mennek le, és amikor megteszik, akkor a tervek szerint. Leggyakrabban értesítést kap arról, hogy tervezett karbantartási javításra vagy valamilyen más műszaki problémára van szükség. A minőségi házigazdák ezen körülmények körül készülnek, és csak akkor mennek le, amikor alszanak.

Néhány vizsgált webhelyen több mint 1800 leállási eset fordult elő. ��

kiváló minőségű kép egy webszerverről, amely letöltheti az információt

Gondoljon erre alapvetően arra, hogy webhelye milyen gyakran megy le. Nagyvállalatok számára ez katasztrofális lehet. Elveszíti az ügyfeleket, és határozottan elveszíti a márkájába vetett bizalmat.

A minőségi házigazdák szinte soha nem mennek le, és amikor megteszik, akkor a tervek szerint. Leggyakrabban értesítést kap arról, hogy tervezett karbantartási javításra vagy valamilyen más műszaki problémára van szükség. A minőségi házigazdák ezen körülmények körül készülnek, és csak akkor mennek le, amikor alszanak.

Néhány vizsgált webhelyen több mint 1800 leállási eset fordult elő. ��

A webhely sebessége

SITE SPEED ikon

Mindannyian szeretnénk egy gyors weboldalt, amely nem működik’t lag. A modern vásárló elrontott, és 5 másodpercnél hosszabb is túl hosszú. A gyorsított mobil oldalakkal ez még fontosabb.

Az utóbbi tíz év visszatérő mutatói lehetővé tették számunkra, hogy összehasonlítsuk az összes nagyobb ausztráliai város – például Sydney, Brisbane, Adelaide – átlagos terhelési idejét..

Ezeket az eredményeket összehasonlítottuk az átlagos amerikai sebességgel a terhelési idő figyelésére. A legjobban rögzített terhelési idők voltak 226ms és az abszolút legrosszabb jóval több mint 2850 ms volt (nagyjából 11,5x lassabb).

Vevőszolgálat

vicces ügyfélszolgálat mém

Az ügyfélszolgálat nagy tényező. Vannak, akik kitűnő kiszolgálást nyújtanak, és kérdéseire néhány másodperc alatt válaszolnak, míg mások egész nap várnak. Olyan szolgáltatókkal dolgoztunk együtt, akik még élő közvetítést sem folytatnak, ehelyett elavult jegyrendszert használnak.

Nézzünk szembe a tényekkel. Szeretne egy 24/7-es szolgáltatót, aki ott van. ��

Végül elmondhatom, hogy az első három ajánlott tárhelyszolgáltató cégünk a legjobb, ha a tárhely támogatásáról van szó. Legjobb választásunk valójában díjakat nyert őrülten jó ügyfélszolgálatáért.

Nem kellett tesztelnünk az ügyfélszolgálatot, mert egy ideje használtuk őket.


  A legfontosabb mondat a minőségi webtárhely megkeresésében

  Készen állsz rá? “Kerülje az olcsó internetes fogadót. ” 

  Nem tudom ezt elég hangsúlyozni, mert az elmúlt években több száz vállalkozással foglalkoztunk, amelyek a meglévő tárhelyüket egy másik szolgáltatóra szeretnék áttelepíteni, új funkciókat hozzáadni vagy technikai problémákat elhárítani..

  Fontos felismerni, hogy a webtárhely-ipar tele van csalásokkal, és az emberek óriási összegeket próbálnak keresni az újszülöttektől (millió dollárról beszélünk). Ezek a házigazdák rendkívül alacsony minõségû szervereket használnak, amelyek egyrészt érzékenyek a biztonsági szabályok megsértésére, és egyáltalán nem bántják az ügyfeleiket.

  Ha kíváncsi vagy arra, ki? Nézzünk néhány nevet:

  • Godaddy készen áll arra, hogy 5X rendes árat számítson fel Önnek.
  • Hálózati megoldások. Szó szerint nem találok elég rossz dolgot a cégről.

  A lényeg az, ha fizetsz az olcsó tárhelyért, akkor nagyon sokat fogsz válni egy másik szolgáltatóra való áttéréshez, és egy olcsóbb szolgáltató használatakor 3-4X-et fizetsz fel a feltöltésekért és a kiegészítőkért.

  Úgy gondolom, hogy az új vállalkozók vagy bloggerek számára elengedhetetlen néhány dollár megtakarítás az elején, de ne olcsóbban vegye igénybe a webhelyét.

  Gondoskodik az olcsó szolgáltatókkal az alábbiak szerint:

  1. Súlyos biztonsági megsértések (13 millió ellopott jelszó nagyobb kedvezményes házigazdától)
  2. Hatalmas többlet mindent. 70–80 USD az SSL számára, 20–30 USD adatvédelem, 20–30 USD domain regisztráció =Extra 150-200 / év 🙁 🙁
  3. A rossz IP szomszédság miatt az Ön webhelyét nehézségekbe ütközik az 1-5. Rangsorban (Ellenőrizze IP szomszédságát)

  Ausztrál házigazdák = Rossz
  Szingapúr hosting = Jó

  Igen, egy kis káromkodás mindazokért, akik kemény ausztrálok. Az ausztrál hostolás szar. Mindig szívott. Don’ne higgy nekem itt’Néhány adat.

  kép Ausztrália internetes sebességét mutatja

  Igen, 46. szám. Három pont Thaiföldről. ��

  Ennek a szörnyű eredménynek az oka, amely valójában nem volt’t az elmúlt években javulása kétszeresére nőtt.

  • Distance️A távolság – Nem tudom’ezt nem kell magyaráznod neked. Bárki, aki bárhová vitt egy repülőgépet, tudja, hogy nagyon távol vagyunk a világ többi részétől.
  • Austral️ Az ausztrál cégeknél nincs innováció – Én’Már egy ideje dolgozik az iparban, és személyesen találkoztam a legnagyobb internetszolgáltatóval vagy a fogadó cég vezérigazgatóival. Megtagadják az innovációt, és elég kényelmeseknek érzik magukat az ausztrál vendéglátás nagy százalékának ellenőrzésében és a túlzott mértékű tarifák megkövetelésében Van azonban megoldás……

  Íme, az Indigo tengeralattjáró internetkábele.

  kép az indigó víz alatti kábelrőlEz a huzal a SubPartners, a Telstra, az Indosat Ooredoo és a Singtel által kifejlesztett kezdeményezés Ausztrália és Szingapúr összekapcsolására. A huzal valójában két szálas optikai termékkészlet, kiemelkedő kapacitással, 20 terabit másodpercig.

  Noha úgy gondolhatja, hogy ennek semmi köze van a tárhelyhez, mégis. A gyorsabb sebesség lehetővé teszi, hogy Ausztrália belsejéből és kívülről érkező látogatók sokkal hatékonyabban férjenek hozzá az információkhoz.

  Ezért a legjobban ajánlott házigazdám egy hatalmas vadonatúj adatközpontot használ Szingapúrban….
  ×


  A tárhely típusai magyarázatok

  típusú web hostingAmikor elõször elkezdi olvasni a tároláshoz rendelkezésre álló különbözõ lehetõségeket, kicsit lenyûgözõ lehet. Úgy tűnik, hogy végtelen választás van minden egyes hosting szolgáltatással, ígéretesen azt állítja, hogy az övék a legjobbak az Ön igényeinek. Az árpontok egyértelművé teszik.

  Néhány szolgáltató arra törekszik, hogy az emberileg elérhető legolcsóbb árat adja meg Önnek, ami abszurd módon olcsónak tűnik, havonta 1-2 dollár. Mások akár ingyenes tárhelyet is kínálnak. Ezeknek az újszülötteknek ellenére gyakran olyan nagy teljesítményű tárhely-csomagokat választanak, amelyekre nincs szükségük.

  Az egyszerű hüvelykujjszabály, amelyet betartunk: kapjon egy egyszerű tárhely-megoldást, majd növekedjen a magasabb szintű csomagokká.

  Például olyan szolgáltatók, mint a SiteGround, nagyon rugalmas terveket kínálnak, amelyek lehetővé teszik a webhelyek számára a tárhely növelését, mivel növekszik a forgalom.

  Melyik az Ön számára megfelelő?

  A hostolási tervek nagy részét öt fő típusba lehet sorolni: Megosztott, VPS, Cloud, Dedikált és Viszonteladó. Nézzük meg mindegyiket.

  Közös tárhely

  Mikor jön a legolcsóbb új webhelyek terve, a megosztott tárhely az. Gondolj úgy, mint ha egy nagy zsúfolt komplexumban bérelsz lakást. Minél jobb minőségű a megosztott házigazda, annál több szoba van a lakásában, bár soha nem rendelkezik saját ingatlanval.

  Az olcsóbb házigazdák sok embert vonzanak nemcsak ugyanabba az épületbe, hanem ugyanabba a helyiségbe is.

  A lakás az Ön webhelyének IP-címe. A megosztott tárhely elképzelése az, hogy a legtöbb webhely nem kap sok forgalmat, tehát nincs ok arra, hogy jelentős szerver erőforrásokat rendeljenek hozzájuk. Ehelyett megoszthatják ezeket az erőforrásokat más webhelyek nagy készletével.

  Több kisvállalkozás és blogger számára a megosztott tárhely a legolcsóbb elérhető web hosting lehetőség. Ha megosztott tárhelyet használ, ügyeljen arra, hogy válasszon egy adatközpontot, amely közelebb van a potenciális weblátogatókhoz.

  VPS

  VPS hostingMiután meghaladta a megosztott tárhely által kínált lehetőségeket, sok ember választja a lehetőséget virtuális magánszerver vagy VPS. Ezek a hálózatok kibővített energiát kínálnak, anélkül, hogy külön dedikált szerverért kellene fizetniük. Nagyobb teljesítményre számíthat a VPS-től, mivel kevesebb ember látogatja meg a szervert.

  A VPS használatának további előnye, hogy teljes mértékben irányítja a szervert. Azt’Alapvetően olyan, mintha saját házad lenne. Nem kell megosztani másokkal.

  Felhő

  A felhő-tárhely az utóbbi időben meglehetősen népszerűvé vált az olyan szolgáltatásokkal, mint például a Cloudflare, az Egyesült Államokban. Úgy működik, mint egy VPS, de nincs külön dedikált fizikai cím, hanem a szervert sok száz számítógépre osztják szét. Ez gyorsabb betöltési időt eredményez, és nagyon skálázható megoldás.

  A felhőalapú tárhely használatának egyik legjobb eleme a második, amellyel gyorsabban meg akarja tenni egy gyors kérést a tárhely szolgáltatóra. A CPU-felhasználást és a lemezterületet is könnyedén növelheti.

  Ha az üzemidő és a nagyon gyors méretezés képessége aggodalomra ad okot üzleti vállalkozásának, akkor komolyan meg kellene fontolnia a felhő alapú tárhelyet. Minden véleményünk felhőalapú megoldásokat is kínál.

  A felhő-tárhely segítségével több szervert is elérhet, amelyek lehetővé teszik a különféle adatközpontok használatát, valamint az információk bizalmas és biztonságos megőrzését.

  Dedikált

  A legfontosabb opció a dedikált tárhely. Ez azt jelenti, hogy alapvetően egy teljes szervert működtet önmaga számára, amely elkötelezett a webhelye teljesítményében.

  Ezek nagyszerűek, ha több pénzügyi tranzakciót hajt végre a webhelyén, vagy egyáltalán fél a fejjel. A legmagasabb szintű biztonságot nyújtják.

  Viszonteladói alapú tárhely

  viszonteladói tárhelyGondolj a viszonteladói tárhelyre, például a fehér címkével ellátott webhelyre. Alapvetően az A személy karbantartja a szervert, míg a B személy a tárhelyet fogja eladni, mintha maguk lennének a host szolgáltatók.

  A viszonteladói tárhely lehetővé teszi a tárhely fent említett formáinak bármelyikét: dedikált, VPS, felhő és megosztott.

  A viszonteladók gyakran ömlesztett módon vásárolnak hozzáférést a nagygépekhez vagy a nagy kapacitású kiszolgálókhoz, majd ezek különböző részeit különféle webhelyekre osztják. Az ilyen jellegű tárolás a cPanel és egyéb tárhely szempontjai tekintetében is sokkal nagyobb műszaki ismereteket igényel.

  Különböző tárhely CMS

  A CMS vagy a tartalomkezelő rendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy új tartalmat adjon hozzá vagy módosítsa a régi tartalmat webhelyén. Alapvetően az a felület, amelyet használ. A különféle CMS-ek eltérő tárhely-tervekkel működnek, és néhányuk jobban alkalmas más célokra.

  WordPress tárhely

  Az online webhelyek 76% -a használja a WordPress programot, és ez messze a legnépszerűbb online CMS. 2003-ban indult, és a legtöbb blogger vagy kisvállalkozás számára a legjobb választás lett. A WordPress az egyedi szolgáltatások és eszközök széles skáláját teszi lehetővé. Olvassa el az ausztráliai legjobb WordPress-házigazdákról szóló részletes cikkünket.

  Gyorsan telepít, és nagy biztonságot nyújt. A támogatást a WordPress használatakor is sokkal könnyebb megtalálni. Ha még nem állított be webhelyet, akkor nagyon javasolnám a WordPress használatát. Időbe telik, mire megszokom, de ez az online világ kenyere és vaja.

  PHP tárhely

  PHP-hostingA PHP egy régi iskolanyelv, amely kiszolgálóoldali szkriptkódot / nyelvet használ. A PHP kifejezés eredetileg a kifejezésre hivatkozott “Személyes kezdőlap”.

  A WordPress, a Joomla vagy a Drupal használatakor’alapvetően a PHP szkript felhasználásával parancsok és kiegészítések készítésére. A WordPress CMS barátságos UX-t és sokoldalúságot biztosít a felhasználó számára. Ha nagyon specifikus funkciókkal és alkalmazásokkal rendelkezik, amelyeket telepíteni szeretne a webhelyére, I’ javasolj egy PHP fejlesztőt.

  Java alapú webhelyek

  A Java-t elsősorban webes alkalmazásokhoz használják. Bármely weboldal, amely divatos grafikával és látványossággal rendelkezik, valamilyen módon használja a javascriptet.

  Az évek során elvesztette népszerűségét a bloggerek és a kisvállalkozások számára. A nagy e-com webhelyeknél, mint például az Ebay vagy az Amazon, ez mind a javascript. Ha csúcskategóriás funkciókat keres, akkor a javascriptre van szüksége.

  Joomla

  A Joomla egy másik CMS, mint a WordPress. Ez valószínűleg a második legnépszerűbb CMS-platform. Ez határozottan nem olyan könnyű használni, mint a WordPress. Személy szerint nem szeretem használni a Joomla-t, és minden ügyfelünknek ajánlom a WordPress használatát, mivel SEO-barátnak találom.

  Windows vagy Linux alapú gépek

  Ne feledje, mikor dedikált szerverekről beszéltünk?

  Minden szervernek operációs rendszerre van szüksége. Ez azt jelenti, hogy a tárhelyed könnyebb linux vagy Windows alapú. Nézzük meg a különbségeket.

  ablakok

  windows-logoA Windows a Microsoft zászlóshajója. A Windows alapú gazdagép kiválasztásával lehetővé válik a Windows futtatása’adatbázisok / alkalmazások és összetettebb programozási szkriptek, például az ASP.Net. A Windows nagyobb rugalmasságot kínál, mint a szokásos szkriptek, a PHP-t vagy akár a MySQL-t is probléma nélkül használhatja. A legtöbb esetben egy Windows-alapú gazdagép sokkal többet fizet, mint egy Linux gazdagép. A Windows rendszer összeomlása szintén valamivel gyakoribb.

  Linux gazdagépek

  A világ legtöbb szervere Linuxon fut. Ez az ipari szabvány, és jó okkal. A Linux szerver megbízható és szinte minden modern programozási szkriptet és nyelvet képes kezelni. A legtöbb alkalmazás Linux nélkül is kiadható kiadás nélkül. A Linux rendszereket néha LAMP-nak hívják, vagyis Linuxra, Apache-re, My SQL-re és PHP-re (az összes webhely-programozási szkript).

  Mi a megoldás a korlátlan tárhelyről??

  Hallja, hogy sok tárhelyszolgáltató megemlít valamit a korlátlan tervekről. Vagy sávszélesség, tárolás vagy e-mail formájában. Fontos azonban, hogy olvassa el a finomnyomást!

  Alapvetően az egyszerűsített magyarázatban azt jelenti, hogy nem határoztak meg konkrét korlátokat az erőforrásokra. Ha átmész a TOS-ba (Általános Szerződési Feltételek), akkor általában megtudhatja, mit jelentenek valójában. A korlátlan ajánlat elfogadható körülmények között kerül meghatározásra. Az átlagos megosztott tárhelyszolgáltató nem fog havonta 500 ezer látogatást vagy napi 10 ezer e-mailt küldeni.

  A korlátlan ajánlat általában inkább a láb-a-az ajtónál technikát képviseli, mint bármi más. Tehát ne legyél túlzottan csábító a korlátlan ajánlat miatt, ennél is fontosabb a feltöltési sebesség. Lehet, hogy egy szerver korlátlan sávszélességet ad neked, de milyen sebességgel?

  Ennyi a felülvizsgálatunkhoz. Ha srácoknak kérdése van, csak hagyjon megjegyzést az alábbiakba, és örömmel válaszolok bármi felmerülő kérdésre. �������� 

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Adblock
   detector