Opplæringsprogram for schema Pro: Slik viser du rikt utdrag i WordPress

Ved å supplere rike kodebiter og skjemaoppmerking på WordPress-nettstedet ditt formidler den “ekstra personlighet” som gjør at den skiller seg ut på Googles resultatsider (SERP). Du har kanskje sett Googles resultater med vurderingsvurderinger, priser, produktspesifikasjoner eller oppskriftsinformasjon. Disse nydelige visuelle signalene i Google øker ofte sjansene dine for å få klikket på slik at siden din oppnår forbedret trafikk og konverteringsfrekvens.


Synd at andre synes det er forvirrende å legge til rikt utdrag, men sannheten er at den er enkel å bruke. Spesielt hvis du bruker riktig verktøy, vil du kunne maksimere fordelene ved å vise frem ‘rike resultater.’

Hva er Rich Snippets og Schema Markup?

Rike utdrag og skjemaoppslag har samme konsept, men de har helt forskjellige roller. Også kjent som “rike resultater”, dette er strukturerte data som kan legges til i HTML-siden til en side for å hjelpe webcrawlere og Google til å forstå innholdet ditt bedre. Det er også avgjørende om du vil at nettstedet ditt skal være synlig med søkefunksjoner.

Rike utdrag

Husker du at når du søker på Google, og noen koblinger viser stjernevurderinger? Det er et av eksemplene på et rikt utdrag.

UHvis du vil presentere bedre resultater, gir rike utdrag brukerne muligheten til å finne informasjonen de leter etter lett. Når nettstedet ditt vises på søkemotorer som Google, og fyldige tekstutdrag legges til, kan Google vise ekstra informasjon om det faktiske resultatet.

Du må også forstå at å legge til rikt utdrag på nettstedet ditt ikke automatisk betyr høyere rangering av søkemotorer. Men det hjelper med å få nettstedet til å skille seg ut, noe som betyr at det øker sjansen for at mange seere vil bla gjennom siden din.

Det er mange rike utdragstyper du kan bruke, og her er de vanligste:

Anmeldelse – Den viser en stjernevurdering og hvem som gjorde anmeldelsen. Det kan være fra en individuell anmelder eller brukeres kumulative anmeldelser.

video – Den kan brukes til å indikere varighet, lisens, produksjonsselskap og / eller skaperen av videoen.

Oppskrift – Den inkluderer ernæringsinformasjon som serveringsstørrelse, kalorier, fettinnhold og mer.

Musikk – Den inneholder informasjon om musikk, for eksempel albumutgivelsesdato, lengde, sjanger og produsent.

Produkt – Et av de mest populære søkene er produkter, spesielt hvis du er i e-handelsbransjen. IT inkluderer nødvendig informasjon om produktet, for eksempel pris eller produktbilde.

Virksomhet og organisasjon – Det inkluderer tilgjengelige egenskaper, inkludert firmanavn, adresse (fysisk og URL), telefonnummer, geolokalisering (breddegrad og lengdegrad) og logo.

Hovedsakene – Dette er boksen “Topphistorier” i søkeresultatene, men du kan bare se dette når Google Nyheter godkjenner nettstedet.

Bortsett fra disse kan du også legge til arrangementer, stillinger, kurslister, bøker, artikler og mange flere. For å oppsummere det, kan rike utdrag hjelpe deg med å få flere klikk og gjøre rangeringer høyere.

Schema Markup

Skjemamarkering er en av grunnene til at Google gir så nyttige resultater. Det er en av de nyeste formene for optimalisering og regnes som en av de mest dominerende formene for SEO. Det kan øke ytelsen til nettstedet ditt i SERPene når det fungerer som koden bak kulissene som hjelper Google med å lage rike utdrag.

Skjema-markering hjelper også med andre søkesynsfunksjoner som:

 • SiteLinks – Dette er ekstra lenker i søkeresultatene hvis noen søker på nettstedet ditt.
 • Brødsmuler – I stedet for å vise den rå nettadressen din, viser Google brødsmuler.
 • SiteLinks-søkefelt – Det gjør at folk kan søke på nettstedet ditt fra selve Googles søkeresultatside.

Dessuten kan du forbedre SEO-ytelsen din ytterligere hvis du kombinerer skjema med de beste WordPress SEO-verktøyene i 2019.

Slik legger du til skjemaoppmerking til ditt WordPress-nettsted

Som jeg har nevnt tidligere, tar det ikke mye tid å legge til rike kodebiter og skjemaoppmerking så lenge du bruker riktig verktøy. Nå kan noen plugins hjelpe deg med det, men jeg kan si at Schema Pro er den beste du kan stole på.

Hva er det som er en flott plugin for å automatisere skjema-markeringen?

 • Brukervennlig grensesnitt, så det fungerer bra selv om du ikke er en tekniker
 • Lar deg kartlegge eksisterende innhold og legge til kode i datafeltene
 • Jobber bak kulissene og bruker JSON-LD-formatet som er anbefalt av Google for å legge til skjema
 • Opprett skjemamerking bare en gang, og Schema Pro vil automatisk sette inn kodene i andre relevante innlegg og sider.

Schema Pro koster $ 79 per år eller $ 249 for tilgang til livet. Hvis du er et byrå, kan du få det for $ 249 per år eller $ 699 for tilgang til livet.

Besøk Schema Pro

Installere og konfigurere Schema Pro

Så når du har lastet ned Schema Pro-plugin, går du til WordPress-dashbordet og klikker på Legg til nytt fra plugins-menyen. Last opp zip-filen til Schema Pro-plugins, installer og aktiver. Hvis du har problemer med installasjon av plugin, kan du lese vår omfattende guide for feilsøking av WordPress.

Schema Pro-konfigurasjon

Gå til Innstillinger-menyen, så finner du Schema Pro.

I konfigurasjonsfanen finner du Start veiviserknappen der du kan konfigurere grunnleggende informasjon på nettstedet ditt.

Klikk Start-knappen for å starte oppsettet.

Velg logoen din og definer om nettstedet ditt representerer et selskap eller en person. Klikk deretter Neste.

Koble sosiale medier-profiler til nettstedet ditt. Klikk Neste.

Konfigurer innstillinger for brødsmuler, SiteLinks, SiteLinks Search Box, og på hvilken side du vil bruke skjemaet. Jeg anbefaler å aktivere alle funksjonene. Klikk på “Neste.”

Oppsettet er som å gå på piknik, ikke sant? Men hvis du er forvirret, kan du klikke på spørsmålstegnet [?] For å få flere instruksjoner.

Og nå er det på tide å legge til skjemaet ditt.

Schema Pro støtter 13 store skjematyper og fortsetter å legge til mer. Skjemainformasjonen du kan legge til, avhenger av typen skjema du velger. Hvis du for eksempel velger en oppskriftsskjema-type, kan du legge til kalorier, tilberedningstid, koketid, kategori, oppskriftsutbytte, osv..

Hvis du velger en schema-type for stillingsannonser, kan du legge til tittel, dato som er lagt ut, ansettelsestype, adresse, lønn og annen relatert informasjon.

De fleste bloggere kan sannsynligvis også ha fordel av å bruke artikkelskjema-typen.

Opprette et nytt skjema

Hvis det er første gang du lager et skjema, kan du klikke på knappen Opprett første skjema eller gå til Schema Pro under Innstillingsmeny. Klikk Legg til nytt i kategorien Skjemaer.

Velg en skjematype. Klikk deretter Neste.

Velg hvilket innhold du vil bruke skjematypen. Du kan også legge til AND- og OR-regler. Klikk Neste.

Og du er ferdig!

Som jeg har nevnt, avhenger informasjonen du kan legge til av skjematypen du velger. Så på neste skjermbilde finner du all relatert informasjon med den, og Schema Pro vil automatisk kartlegge denne informasjonen til WordPress-nettstedets informasjon.

I vårt eksempel er skjematypen Article. Så kartlegger Schema Pro forfatternavnet som forfatternavn på WordPress, og publiseringsdatoen som publiseringsdato for WordPress.

Hvis du vil justere ting manuelt, kan du gjøre det ved å bruke tilpassede felt og kartlegge informasjonen med skjemamerking. Du kan deretter velge den informasjonen i rullegardinmenyen.

Nytt tilpasset felt

Apropos tilpassede felt, det er tilfeller at Schema Pro ikke finner den nødvendige informasjonen som skal kartlegges med skjemamerking. For eksempel, i artikkelskjema-typen, er det rangering av rangerings- og gjennomgangsteller, men disse dataene er ikke tilgjengelige som standard i WordPress-innlegget eller siden din..

Det Schema Pro gjør er at det legger til nye tilpassede felt under WordPress-redigereren, slik at du kan fylle ut dem, noe som er valgfritt, skjønt.

Legge til forskjellig skjematype på en spesifikk side eller innlegg

Hvis du skriver et mer spesifikt innhold, for eksempel en produktanmeldelse (ikke bare en generell artikkel), kan det være lurt å bruke gjennomgangsskjema-typen. Du kan ganske enkelt gå tilbake til Schema Pro’s installasjonsveiviser og legge til skjema-typen.

Saken her er at i stedet for å aktivere det i Alle innlegg, kan du aktivere det til spesifikke sider / innlegg / arkiver osv. Du kan enten tillate det til et spesifikt innlegg ved å søke på postnavnet og manuelt legge til nye innlegg i fremtiden eller til en bestemt kode eller kategori. Du kan for eksempel legge til en “gjennomgang” -kode eller -kategori som gjennomgangsskjemaetypen kan brukes på.

Så hvis du oppretter et innlegg og angir taggen eller kategorien som “gjennomgang”, vil Schema Pro-delen under WordPress-redaktøren vise gjennomgangsskjematypen.

Hvordan bruke strukturert datatestingsverktøy for å teste skjemaoppslag

Etter at du har konfigurert og all konfigurasjonen, må du sørge for at all din innsats fungerer så bra som vi ønsker. Å teste det kan virke vanskelig, men Google tilbyr sitt beste verktøysett for å sjekke etterbehandling. Det kalles a Strukturert datatestingsverktøy.

Dette verktøyet sjekker og oppdager om skjemamarkeringen er til stede på nettstedet ditt, og det hjelper deg å sjekke om det er noen feil i konfigurasjonen av skjemamerkingen..

Bare gå til verktøyet og skriv inn innholdets URL. Klikk på Kjør test-knappen, så vil Google finne ut om det er noen skjema-markeringer.

Når Google har funnet ut at du har skjemamerkingen din på plass, betyr det at du er klar, siden Google har alt den trenger for å produsere rike utdrag for nettstedet ditt.

Konklusjon

Det kan virke litt vanskelig å legge til rikt utdrag og skjema-markering på WordPress-nettstedet ditt. Hvis du er en ikke-tekniker, kan det virke skremmende med det første. Men det kan være nesten uanstrengt hvis du bruker riktig plugin for å hjelpe deg med dette.

Schema Pro-plugin er veldig brukervennlig og et av de beste verktøyene jeg har møtt når det gjelder å legge til rikt utdrag og skjemamarkering på autopilot. Det fungerer på 99% av tingene du trenger for økt brukeropplevelse. Bare konfigurer noen få innstillinger og legg til litt informasjon manuelt om de tilpassede feltene, så er du god til å gå. I tillegg kan du kombinere den med en lesefremgangsfelt for bedre engasjement.

Så hvis du vil gjøre nettstedet ditt skiller seg ut i søkeresultatsiden og øke dine klikk, kan du omfavne fordelene ved å ha rike kodebiter og skjemaoppslag.

Schema Pro

Med Schema Pro kan du legge til skjema på nettstedet ditt som vil hjelpe søkemotorer med å forstå nettstedet og innholdet ditt bedre.

Key Schema Pro-funksjoner:

 • Legg til skjemaer effektivt via regler
 • Bruk data i tilpassede felt

Schema Pro er et flott alternativ for å legge Schema til WordPress-nettstedet ditt.

Det større spørsmålet er om du vil dra nytte av det mer enn hva SEO-pluginen allerede gir.

Yoast og RankMath, de to mest brukte SEO-pluginene for WordPress, tilbyr begge mye av den samme funksjonaliteten som Schema Pro tilbyr. Dette var ikke tilfelle da Schema Pro ble utgitt for første gang, men i dag kan mye av skjemabehovet ditt oppfylles med det du allerede har.

Sjekk ut Schema Pro

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map