Kuinka luoda online-verkkokaupan verkkosivusto WordPressin avulla

Verkkokauppa on kuuma, koska sen ansiosta on erittäin helppo ansaita 6 lukua kuukaudessa asettamatta tiili- ja laastiyritystä kohtuuttoman korkein yleiskustannuksin..


Mutta monille ongelma on useimpien Shopify-kaltaisten verkkokauppaalustojen kalliit kuukausimaksut. Jos olet vasta aloittamassa, haluat edullisemman ratkaisun, jotta voit käyttää enemmän rahaa markkinointiin ja mainontaan.

Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse maksaa korkeita kuukausimaksuja Shopifen kanssa voidaksesi myydä tuotteita verkossa. Jos etsit Shopify- tai eBay-vaihtoehtoa, tämä askel askeleelta -opetus antaa sinulle mahtavaa verkkokaupan ilmaiseksi.

Tarvitset vain web-hosting-tilin ja vähän vaivaa ja voit tehdä verkkokauppasivuston nopeasti..


Aloitetaan!

Tarvitsemasi asiat:

 • Hosting. Suosittelen SiteGroundia.
 • verkkotunnus.
 • WordPress-teema. Tässä opetusohjelmassa käytämme ilmaista Astra-teemaa.
 • WordPress Page Builder. Tätä varten käytämme ilmaista Elementor-sivunrakentajaa.
 • WooCommerce, paras verkkokaupan WordPress-laajennus.

Vaihe 1. Osta web-hosting ja verkkotunnus.

Jos olet uusi koko tässä verkkosivustojen rakennusliiketoiminnassa, haluaisin ensin selventää, mitä web-hosting ja verkkotunnus ovat ja miksi tarvitset niitä.

Mikä on isäntä- ja verkkotunnus?

Web-hosting on Internet-paikka, jossa verkkosivustosi asuu. Se on kuin fyysinen talo, josta tavarat löytyvät. Verkkotunnus puolestaan ​​on verkkosivustosi osoite. Se on kuin osoitteesi, jonka annat ihmisille, jotta he voivat tulla käymään luoksesi kotona. “Facebook.com”, “Google.com” ja “WordPress.com” ovat kaikki esimerkkejä verkkotunnuksista.

Voit ostaa verkkotunnuksen lähes kaikista verkkotunnuksia myyvistä verkkosivustoista. Sinun täytyy vain etsiä paras hinta. Mutta mitä tulee verkkosivustojen isännöintiin, on ehdottoman tärkeää saada isäntä vain luotettavalta yritykseltä. Koska jos hosting on hidas tai epäluotettava, verkkosivustosi nopeus ja käyttöaika kärsivät, ja se viime kädessä vahingoittaa verkkokauppaa..

Sivustokenttä, ensisijainen Web-hosting-palvelu

Voit käyttää mitä tahansa korkealaatuista verkkopalvelupalvelua verkkokauppasivuston luomiseen, mutta tässä opetusohjelmassa aiomme käyttää Sitegroundia.

SiteGround on erittäin suositeltava web-isäntä verkossa, koska he ovat palvelleet WordPress-käyttäjiä ja silti hinnoitellut edelleen. Ne tunnetaan eniten nopeasta suorituksestaan ​​ja yhtä nopeasta tuestaan.

Tässä on SiteGroundin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Nopea asiantunteva tuki
 • WordPress-vaiheistusympäristö
 • Ilmaiset verkkosivustojen siirrot
 • 30 päivän varmuuskopioita

SiteGround on vankka valinta web-hosting-tarpeitasi varten. Ne palvelevat WordPress-verkkosivustoja ja tarjoavat vähemmän resursseja kuin kilpailijat, mutta suurempaa luotettavuutta.

Olen tehnyt heidän kanssaan hämmästyttävän sopimuksen antaa 70% alennuksen kaikille, jotka kirjautuvat käyttämään tämä linkki. Joten jos haluat säästää rahaa isännöinnissäsi, napsauta tätä linkkiä ja osta hosting nyt.

Kun olet laskeutunut heidän kotisivulleen, näet neljä erityyppistä isännöintiä:

valitse tontti suunnitelma

Valitse WordPress-hosting ja napsauta Aloittaa. Näet sitten kolme hinnasuunnitelmaa:

sivuston WordPress-palvelun hinnoittelu

Valitse yksi tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Voit myös tarkistaa heidän kunkin hosting-suunnitelman vertailu saadaksesi paremman kuvan siitä, mikä suunnitelma sopii parhaiten tarpeisiisi.

Kun olet päättänyt suunnitelmasta, napsauta Hanki suunnitelma. Sitten sinut viedään sivulle, jolla sinun on valittava verkkotunnus. Jos olet jo ostanut verkkotunnuksen, valitse ”Minulla on jo verkkotunnus”. Mutta jos sinulla ei ole sellaista, valitse ”Rekisteröi uusi verkkotunnus” ostaaksesi verkkotunnuksen suoraan Sitegroundin sisällä.

valitse verkkotunnus

Kun sinulla on haluamasi verkkotunnus ja se on saatavana, napsauta Edetä. Seuraava vaihe on henkilökohtaisten ja laskutustietojesi toimittaminen oston suorittamiseksi. Anna tietosi oikein ja napsauta Maksa nyt. Sinulla on nyt luotettava web-hosting ja verkkotunnus.

Vaihe toinen. Asenna WordPress.

WordPress on avoimen lähdekoodin ilmainen työkalu, jonka avulla voit luoda verkkosivustoja, vaikka sinulla ei olisi aavistustakaan koodauksesta. Se on tähän mennessä helpoin ja tehokkain verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmä. Rakastan WordPressistä paljon asioita, ja jos luet lisää opetusohjelmaani tai katsot videoitasi, saat lisätietoja siitä, miksi WordPress on mielestäni paras työkalu verkkosivustojen luomiseen muille kuin tekniikoille.

Sivustokentän mukana tulee todella yhdellä napsautuksella asennettava WordPress-asennus, joka tekee kaiken WordPressin asentamisen ja määrittämisen kovan työn.

Kun olet suorittanut isäntäostoksesi, näet ruudun, jossa on linkki “Jatka asiakasaluetta”. Napsauta sitä ja siirryt sivulle, jolla voit määrittää uuden isäntätilisi. Alla Asenna verkkosivustosi, valita Aloita uusi verkkosivusto.

Näet sitten luettelon ohjelmistoista, jotka voit asentaa. valita WordPress.

asenna WordPress

Tämän jälkeen sinun on annettava järjestelmänvalvojan kirjautumistiedot uudelle verkkosivustollesi, kuten sähköpostiosoitteesi, käyttäjänimesi ja salasanasi. Varmista nämä tiedot, koska käytät niitä kirjautuaksesi verkkosivustoosi.

Kun olet valmis, napsauta Vahvistaa > Täydellinen asennus. Ja sinulla on nyt suora, itse isännöimä WordPress-verkkosivusto.

Aloittaaksesi verkkosivustosi muokkaamisen, sinun on kirjauduttava sisään WordPress-taustaohjelmaan. Voit tehdä sen siirtymällä Siteground-kojelautaan ja siirtymällä kohtaan Omat tilit välilehti. Klikkaa Asennus -välilehti, ja täällä näet rekisteröimäsi verkkotunnuksen nimi. Koko se on vihreä Siirry hallintaportaaliin painiketta. Napsauta tätä painiketta, niin pääset WordPress-kirjautumissivulle.

Siirry WordPress-järjestelmänvalvojan kojelautaan

WordPress-kirjautumissivuilla on yleensä seuraavat muodot: yourdomain.com/wp-admin ja yourdomain.com/wp-login. Muista kirjautumissivusi URL-osoite, jotta seuraavalla kerralla pääset siihen kirjoittamalla URL suoraan osoitepalkkiin ja joutumatta enää kirjautumaan sisään Sivustokenttään.

WordPress-kirjautumissivu näyttää tältä:

Wordpress kirjautumissivu

Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tähän kirjautuaksesi sisään verkkosivustollesi ensimmäistä kertaa.

Vaihe 3. Asenna Astra-teema ja Astra-sivustot.

Astra-teema on teema, jota käytämme saadaksemme verkkokauppasivustomme näyttämään hyvältä ja ammattimaiselta mahdollisimman nopeasti. Voit käyttää muita teemoja, jos haluat, mutta tässä oppaassa siirrytään Astra-teeman kanssa.

Astra on ilmainen WordPress-teema, jolla on erinomainen nopeus ja yksinkertaisuus. Yhdistä se Astra-sivustot (ilmainen laajennus) kanssa, ja jokaisella voi olla kaunis verkkosivusto muutamalla hiiren napsautuksella. Saatavana on myös Pro-versio, joka tekee Astrasta täydellisen teeman.

Tässä on ominaisuuksia, joita rakastan Astrasta eniten:

 • Yksi nopeimmista käytettävissä olevista teemoista
 • Yli 100 aloitussivustoa (useimmat ovat 100% ilmaisia)
 • Joustava megavalikkoominaisuus
 • Tehokas lisäosapaketti
 • Laaja WooCommerce-tuki

Astra-teema on erinomainen valinta mihin tahansa WordPress-web-suunnitteluprojektiin. Itse asiassa se on teema, jota käytän tällä verkkosivustolla ja kaikissa verkkosivustoprojekteissani.

Luotan täysin kehittäjään ja olen vaikuttunut siitä, kuinka hyvin koodattu teema on.

Mutta lisäksi, että teema on niin helppo käyttää kaiken huolellisuuden ja ajatuksen takia. Useimmissa tilanteissa se määrittelee itsensä käyttämäsi työkalujen perusteella.

Asenna Astra siirtymällä osoitteeseen Ulkomuoto > Teema > Lisää uusi. Etsi Astra, napsauta Asentaa, ja Aktivoida.

Astra-teeman asentaminen

Toinen asia, jota rakastan Astraan, on se, että siinä on laajennus nimeltä Astra-aloitussivustot kirjasto valmiiksi rakennetuista ilmaisista ja premium-malleista. Voit käyttää näitä malleja omaan verkkosivustoosi vain muutamalla napsautuksella. Käytämme Astra-sivustomallia leikataksesi verkkosivustomme luomisaika puoliksi.

Astra-asennuksen jälkeen näet tämän viestin kojelaudassa:

Astra-sivustot alkavat

Klikkaus Aloittaa. Tämä asentaa Astra Starter Sites sinulle.

Sivun rakentajan valitseminen

Sitten sinulta kysytään, mitä sivunmuodostajaa valitset, ja tässä opetusohjelmassa aion käyttää Elementoria. Elementor on WordPress-sivujen rakentaja, joka on ottanut WordPressin web-suunnittelun myrskyn kautta. Sillä oli syvin ominaisuusjoukko, mutta sitä on erittäin helppo käyttää ja hallita. Elementor on kaikkein täydellisin ilmaisen sivun rakentaja. Mukana on myös Pro-lisäosa, joka lisää kehittäjäominaisuuksia.

Keskeiset elementtiominaisuudet:

 • Live-käyttöliittymäeditori
 • Verkkosivun mukauttamisominaisuudet
 • Template & Block Library
 • Laaja mobiiliherkkä vaihtoehto
 • Tehokkain ponnahdusikkunoiden rakentaja
 • PRO: Luo mukautettuja ylätunnisteita / alatunnisteita
 • PRO: Luo viestityyppiset asettelut

Elementor on tällä hetkellä vahvin sivunrakentaja. Ne vapauttavat jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka ovat nykyisten suunnittelusuuntausten mukaisia. Tämä tarkoittaa, että pystyt pitämään verkkosivustosi asiaankuuluvana. Jos haluat matkan varrella edistyneisiin ominaisuuksiin, voit päivittää Elementor Proon, mikä on mielestäni uskomaton arvo ottaen huomioon kaikki siihen sisältyvät lisämoduulit ja virranominaisuudet.

Astra-sivuston teeman valitseminen

Kun olet valinnut sivusi rakentaja, sinut viedään Astra Sites -mallien kirjastoon. Siellä on paljon kauniita malleja, joita voit käyttää. Ota aikaa valitsemalla haluamasi malli. Ja huomaa, että nämä mallit ovat täysin muokattavissa valitsemasi sivunmuodostajan kanssa, mikä tarkoittaa, että pystyt mukauttamaan verkkosivuston kaikkia osia ja elementtejä, kuten otsikkoa, kuvia, värejä, logoa jne..

Käytän tässä opetusohjelmassa mukautetun tulostamisen mallia, koska se näyttää uskomattomalta ja erittäin verkkokauppaan.

Jos haluat asentaa teeman, sinun täytyy vain napsauttaa sitä, jotta se siirretään esikatseluun. Jos pidät näkemästäsi, napsauta Tuo teema -painiketta ja varmista, että kaikki ruudut on valittu.

Jos huomaat, siellä on laatikko, jonka otsikko on ”Asenna vaadittavat laajennukset”. Jos valitset tämän ruudun, kaikki aiheeseen tarvittavat laajennukset asennetaan näyttämään täsmälleen sellaiselta kuin se on. Mukautettu tulostus -teemaan se asentaa Elementor, WooCommerce ja WPForms. Tämä säästää niin paljon aikaa, koska minun ei enää tarvitse asentaa näitä laajennuksia yksitellen. Kaikki on tehty minulle.

astra-sivuston teeman tuominen

Teeman tuominen voi viedä hetken. Älä sulje selainta tai napsauta päivitystä. Odota se, ja kun se on valmis, näet sinisen Näytä sivusto painiketta. Napsauta tätä painiketta siirtyäksesi verkkosivustollesi, jonka teema on nyt juuri tuoma.

Vaihe 4. Muokkaa verkkosivustoasi.

Verkkosivustosi näyttää nyt upealta, mutta haluat tehdä siitä oman. Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on valita värivalikoima. Jos sinulla on jo brändivärisi, se tulee olemaan helpompaa.

Väripaletin valitseminen

Verkkosivustolla on yleensä 3 väriä: ensisijainen, aksentti- ja pop-väri. Päävärinä on verkkosivustosi hallitseva väri ja todennäköisimmin tuotemerkin väri. Aksenttiväriä käytetään normaalisti otsikoissa tai viestinimikkeissä, jos haluat niiden näyttävän hiukan erilaisilta vetämällä silmiä kohti niitä. Lopuksi, pop-värin tulee kontrastia loput värit, jotta verkkosivuston tärkeät elementit, kuten toimintakehotuspainikkeet, erottuvat toisistaan..

Verkkosivun värivalikoiman valitsemiseksi käytän kahta työkalua. Ensimmäinen niistä on Coolors.co jossa voit selata eri väripaletteja ja valita, mitä haluat käyttää verkkosivustollasi.

coolorsin kotisivu

Jos näet haluamasi paletin, siirrä hiiri sen päälle ja napsauta näkymä, ja sinut viedään uuteen ikkunaan, jossa näet kunkin värin Hex-koodit.

väripaletti kuusiokoodilla

Nämä Hex-koodit ovat mitä sinun täytyy käyttää näitä värejä verkkosivustollasi. Myöhemmin aion näyttää sinulle kuinka näitä Hex-koodeja käytetään WordPress-taustaohjelmassa.

Toinen hieno työkalu on Colorzilla, Google Chrome -laajennus, jonka avulla voit saada minkä tahansa verkkosivun näkemän hex-koodin, jotta voit käyttää sitä yksin. Jos haluat saada Colorzilla-laajennuksen, Klikkaa tästä. Napsauta sitten Lisää Chromeen.

ColorZilla

Se voi viedä hetken, mutta kun se on valmis, näet tämän kuvakkeen työkalurivillä:

colorzilla-kuvake

Joten nyt, jos näet väriä millä tahansa verkkosivustolla, jota haluat kokeilla ja käyttää omalla verkkosivustollasi, sinun on vain napsautettava tätä kuvaketta ja napsautettava väriä, jonka haluat kopioida. Hex-koodi kopioidaan sitten automaattisesti, jonka voit liittää verkkosivustosi taustalle. Se on niin helppoa. Tämä on kätevä työkalu, jonka avulla voit käyttää loistavia värejä yhdellä napsautuksella.

Typografian mukauttaminen

Haluat myös käyttää omaa typografiaa verkkosivustosi erottamiseen. Verkkosivustoilla on yleensä 2–3 kirjasinta. Sinulla on otsikoiden tai valikkojen fontti, rungon fontti ja ylimääräinen pop-fontti. Kuten värit, et voi käyttää mitään kirjasinta. Sinun on varmistettava, että ne näyttävät hyvältä yhdessä, ja lähettämään oikea viesti brändistäsi.

Pidän käytöstä Fontpair.co joka on verkkosivusto, joka näyttää kuinka kaksi eri kirjasinta näyttävät yhdessä.

käyttämällä fontpairs.co

Jos näet jotain pidät, muista vain kutsua sitä, niin voit siirtyä WordPressiin ja lisätä sen suoraan sinne.

Pidän myös WhatFontin käytöstä, Google Chromen laajennuksesta, joka kertoo, mitä kirjasinta käytetään millä tahansa verkkosivustolla. Asentaa WhatFont, Klikkaa tästä napsauta sitten Lisää Chromeen. Sitten näet tämän kuvakkeen työkalurivillä:

mitäfont kuvake

Jos haluat tietää fontin nimen, napsauta vain tätä kuvaketta ja vie hiiri tekstin päälle. WhatFont kertoo sinulle tämän fontin nimen, ja jos napsautat sitä, näet myös fontin koon, värin, perheen, tyylin, painon ja muut.

käyttämällä mitäfont

Logon hankkiminen

Tarvitset myös brändilogon verkkosivustosi erottamiseksi ja tuotemerkki-identiteetin luomiseksi. On olemassa useita tapoja edetä logon hankkimisessa. Voit yrittää tehdä sen itse käyttämällä hämmästyttävää suunnittelutyökalua nimeltään Kangas. Se on melko suosittu, koska se tekee suunnittelusta todella helpon myös aloittelijoille.

Canvan mukana on paljon logomalleja, joita voit muokata omien tarpeidesi tekemistä varten. Huomaa kuitenkin, että jos haluat viedä logon läpinäkyvällä taustalla, sinun on päivitettävä Pro: hen (jolla on yhden kuukauden ilmainen kokeilu). Voit aina siirtyä Photoshopiin tai Photopea taustan poistamiseksi, mutta se lisää vain yhden ylimääräisen vaiheen prosessiin.

kanvaan logot

Jos haluat säästää aikaa, voit palkata vain freelance-logosuunnittelijan tekemään se puolestasi. Voit kokeilla verkkosivustoja, kuten Fiverr.com tai 99design, mutta sinun on oltava varovainen valittaessa taiteilijaa tyylin, seurannan, arvostelujen, arviointien ja muun perusteella.

Verkkosivustosi mukauttaminen

Nyt on aika käyttää näitä värejä, fontteja ja logoja verkkosivustollasi. Jos olet WordPress-sovelluksen ohjauspaneelissa, siirry kohtaan Ulkomuoto > Muokkaa avataksesi teemamuokkaimen.

räätälöi teema

Jos olet verkkosivustosi etuosassa ja yläosassa on musta palkki, voit napsauttaa Muokkaa avataksesi mukauttajan.

räätälöi teema

Näin teeman mukauttaja näyttää:

teeman mukauttaja

Täällä voit lähettää logosi, muuttaa sivuston värejä ja typografiaa, muokata painikkeita ja paljon muuta. Tässä tekemäsi muutokset näytetään reaaliajassa verkkosivustollasi, jotta voit heti nähdä, miltä se näyttää. Lisäksi jokaisella teemalla on erilaiset mukautusvaihtoehdot, joten jos käytät muuta teemaa kuin Astra, saatat nähdä täällä erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Astra-sivustossa voit muuttaa sivustosi värejä Värit ja tausta. Sinulla on mahdollisuus muuttaa perusvärit, leivänrumpu, otsikko ja alatunnistepalkin värit.

väritaustaeditori

Perusvärit ovat verkkosivustosi teema, linkki, teksti ja linkkien leijuväri. Jos haluat muuttaa esimerkiksi Teeman väriä, napsauta Valitse Väri. Näet kaksi tapaa valita väri. Ensin voit liittää hex-koodin laatikkoon. Joten jos löysit värin Coolors.costa tai muista paikoista, voit liittää Hex-koodin tähän. Voit valita värin myös sisäänrakennetulla valintatyökalulla.

perusvärieditori

Jos haluat muuttaa sivustotyyppiäsi, palaa mukautuksen päävalikkoon ja napsauta Typografia. Voit muuttaa perus-, leipärumpu-, sisältö- ja blogi typografiaa.

typografia mukauttaja

Seuraava on logosi lisääminen. Lataa logo napsauttamalla Layout > ylätunniste > Sivustotunnus. Napsauta Logo-osan alla Vaihda logo -painiketta ja lataa logosi.

lataa logo

Astra antaa sinun myös säätää logon leveyttä, jotta voit muuttaa kuinka suuren tai pienen haluat sen näkyvän. Jos vierität alas, voit myös muuttaa sivustosi otsikkoa, lisätä sivuston tunnisteen ja sivuston kuvakkeen tai favicon.

Voit tehdä paljon enemmän Astra-sovelluksen mukautusalueella, kuten muuttaa sivustosi sisällön leveyttä, muuttaa blogiviestien rakennetta, mukauttaa alatunnistetta ja otsikkoa ja paljon muuta. Tutustu vaihtoehtoihisi täällä nähdäksesi, mikä pidät parhaiten verkkosivustollesi.

Kun olet muokannut, älä unohda napsauttaa Julkaista jotta muutokset tulevat voimaan sivustossasi.

Vaihe 5. Sivustosi mukauttaminen Elementorin avulla.

Tässä vaiheessa olet saanut mukauttamisen perusteet alas, kuten sivuston värin vaihtamisen, typografian, logon lisäämisen ja kaiken muun. Nyt on aika päästä tuttuihin yksityiskohtiin ja aloittaa Elementorin (tai minkä tahansa haluamasi sivunmuodostajan) käyttö muuttaa sivustosi ulkoasua kokonaan..

Kuten aiemmin mainitsin, aion käyttää Elementoria tässä opetusohjelmassa, koska mielestäni se on vain paras, mutta voit käyttää mitä tahansa sivunmuodostajaa, joka on sinulle mukava.

Elementorin sisällä voit tehdä melkein mitä tahansa verkkosivustollasi ilman, että koodaa tai palkkaa web-kehittäjää. Elementtien lisääminen on yksinkertainen vetämis- ja pudotusprosessi.

Elementorin avulla sivua voi muokata kahdella tavalla. Ensin, jos olet WordPress-taustaohjelmassa, napsauta sivut ja sinun pitäisi nähdä luettelo kaikista verkkosivustosi sivuista, mukaan lukien sivut, jotka on luotu automaattisesti Astra Site -mallilla. Sivut, jotka on tehty tietyn sivunmuodostajan (esim. Elementor) kanssa, merkitään sellaisiksi:

sivut

Jos haluat muokata sivua sivunmuodostajalla, siirrä hiiri sen päälle ja napsauta Muokkaa sovelluksella (sivunmuodostaja). Minun tapauksessani se tulee olemaan Muokkaa Elementorilla.

muokata elementorilla

Kun napsautat sitä, sinut viedään Elementorin sisään.

Toinen tapa on, jos olet verkkosivustosi etuosassa, siirry sivulle, jota haluat muokata, ja napsauta Muokkaa elementorilla yläreunan mustalla palkilla:

muokata elementorilla

Kumpikin näistä pääsee sinut Elementorin sisään. Kun olet Elementorin sisällä, voit käyttää otsikkoosi erilaisia ​​kuvia, muuttaa tekstiä, muuttaa kuvakkeita ja muuta. Voit aloittaa muuttamalla otsikon tekstiä ja kuvaa yrityksesi tarpeisiin. Tässä on muutama asia, jotka voit tehdä Elementorin sisällä olevilla teksteillä:

tekstien muokkaaminen elementorissa

Kuten näette, voit muuttaa tekstiä suoraan sisällön muokkausalueella, muuttaa kokoa, painoa, väriä ja typografiaperhettä. Voit myös lisätä animaatioita, kuten yksinkertaisia ​​haalistuksia, zoomausta ja paljon muuta. Voit tehdä täällä paljon asioita lisätäksesi mausteita verkkosivustoosi.

Haluat myös muuttaa verkkosivustosi kuvia vastaamaan yrityksesi luonnetta. Kuvien vaihtaminen Elementorissa on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain napsauttaa kuvaa, ja asetukset ilmestyvät vasempaan sivupalkkiin. Voit lähettää uuden kuvan, muuttaa sen kokoa, lisätä reunuksen tai varjon, lisätä animaation ja paljon muuta.

kuvien muokkaaminen elementorissa

Elementorin sisällä voit myös muuttaa painiketekstejä, mukauttaa suosittelualuetta, lisätä lisää elementtejä / lohkoja, kuten tekstiä, kuvia, painikkeita, videoita ja paljon muuta.

Elementor Prossa on paljon muita ominaisuuksia, kuten kyky lisätä lomakkeita (mikä yleensä vaatii kolmannen osapuolen laajennuksen), kyky ladata omia fontteja, lisätä liukusäätimiä, lisätä hinnastotaulukoita ja hinnastoja, mukauttaa ylä- ja alatunnisteita ( joka on rajoittamaton useimmille sivunrakentajille) ja niin paljon muuta.

Jos haluat ostaa Elementor Pron ja saada samalla ilmaisen pääsyn Elementor Pro -kursseilleni, napsauta tätä linkkiä täällä.

Vaihe 5. Asenna WooCommerce.

Nyt on aika perustaa WooCommerce, joka on WordPress-laajennus, joka muuttaa minkä tahansa verkkosivuston verkkokauppaan. Sen avulla voit lisätä tuotteita, vastaanottaa verkkomaksuja, luoda kuponkeja, asettaa toimitus- ja verotusasemat ja paljon muuta.

WooCommerce oli jo asennettu minulle Custom Print Astra Site -teeman avulla, joten nyt minun on mentävä sisään ja määritettävä se. Jos sinulla ei ole vielä WooCommerce -sovellusta, mene vain liitännäiset > Lisää uusi ja etsi WooCommerce.

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on mennä WooCommerce > asetukset. Näet 7 välilehteä: Yleistä, Tuotteet, Toimitus, Maksut, Tilit ja tietosuoja, Sähköpostit ja Lisäasetukset.

Katsotaanpa ensin yleinen välilehti. Tässä välilehdessä voit asettaa myymäläosoitteesi, missä maissa myyt ja lähetät, ja ottaa veroasteet käyttöön.

verkkokaupan yleiset asetukset

Jos vierität alaspäin, näet myös vaihtoehtoja, joilla kuponkeja voidaan ottaa käyttöön ja muokata, miten hinnat näytetään verkkosivustollasi, mukaan lukien valuutta, missä se näytetään jne..

Seuraava on Tuotteet -välilehti, jossa voit asettaa tuotteisiin liittyvät asetukset. Voit määrittää, mikä sivu on kauppasivusi, mitä tapahtuu, kun kävijät lisäävät tuotteen ostoskoriin, asettaa tuotteen mitat, ottaa käyttöön ja määrittää asiakasarvostelut ja ottaa käyttöön tähtiarvostelut.

verkkokaupan tuoteasetukset

Tämän osan yläosassa on myös vaihtoehtoja inventaario ja Ladattavat tuotteet. Jos valitset Mainosjakauma-osiossa viereisen valintaruudun Ota varastonhallinta käyttöön, näet luettelon vaihtoehdoista, joiden avulla voit hallita mainosjakaumaasi. Voit esimerkiksi asettaa alhaisen varastotason, jotta kun varastosi saavuttaa kyseisen määrän, sinulle lähetetään ilmoitus. Voit myös piilottaa varastotuotteet verkkosivustoltasi.

varastossa asetukset verkkokauppa

Mitä tulee Ladattavat tuotteet -osiossa, tämä on merkitystä vain, jos myyt ladattavaa sisältöä verkkosivustollasi, joten jos myyt puhtaasti fyysisiä tuotteita, voit ohittaa tämän. Sinulla on mahdollisuus vaatia ostajia kirjautumaan sisään ennen kuin voit ladata tuotteitasi. Voit myös antaa pääsyn latauksiin maksun jälkeen.

ladattavat tuotevaihtoehdot

Seuraava välilehti on laivaus. Tämä on merkityksellistä vain, jos myyt fyysisiä tuotteita, jotka lähetetään ostajille. Tämän välilehden sisällä on kolme alaosaa: Lähetysvyöhykkeet, lähetysvaihtoehdot ja lähetysluokat.

Lähetysvyöhykkeet, sinun on lisättävä lähetysvyöhykkeet ja määritettävä käytettävissä olevat lähetystavat näihin vyöhykkeisiin. Tämä vie hetken, jos kuljetat useisiin maihin.

kuljetusvyöhykkeet

Jos tarvitset lisäapua lähetysvyöhykkeisiin, voit tarkistaa WooCommerce-toimitusalueen dokumentointi.

Seuraava on Kuljetusvaihtoehdot osiossa. Tässä osiossa voit hallita kuinka lähetyshinnat näytetään verkkosivustollasi ja asettaa oletusarvo tai vaadittava lähetyskohde.

kuljetusvaihtoehdot

Lähetysten viimeinen osa on Lähetysluokat. Lähetysluokkien avulla voit määrittää eri lähetyshinnat tuoteryhmälle, esimerkiksi raskaammille tuotteille, jotka tarvitsevat enemmän postikuluja.

lähetysluokat

Voit asettaa toimituskulut siirtymällä osoitteeseen Toimitusalueet ja luoda tai muokata olemassa olevaa lähetystapaa, kuten ”Flat Rate”.

lisää toimituskulut

Kun napsautat Muokata, näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Täällä voit lisätä kiinteän postitusmaksun ja lisäkustannukset juuri luomallesi lähetysluokalle.

lähetysluokan toimituskulut

Jos tarvitset lisäapua lähetysasetusten määrittämiseen, voit tutustua WooCommerce-sivustoon lähetysasiakirjat.

Siirrytään nyt eteenpäin maksut. Tässä välilehdessä voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä maksuyhdyskäytävät, kuten PayPal, suora pankkisiirto, postiennakko ja paljon muuta. Kun olet ottanut menetelmän käyttöön, napsauta Perustaa linkittääksesi tilisi ja alkaa vastaanottaa maksuja.

maksutavat

Jos haluat hyväksyä Stripe-maksut, voit asentaa laajennuksen nimeltä WooCommerce Stripe Payment Gateway. Mene vain liitännäiset > Lisää uusi ja etsi laajennus. Tämän laajennuksen asentaminen ja aktivointi mahdollistaa Stripe-maksutavan WooCommerce-palvelussa, mutta sinun on mentävä asiaan WooCommerce > asetukset > maksut perustaa se.

vuonna Tilit ja yksityisyys -välilehdessä, voit määrittää tilin luomiseen ja käyttäjän yksityisyyteen liittyvät asetukset. Voit halutessaan sallia vieraiden ostamisen luomatta tiliä, asettaa tietosuoja- ja käytäntösivut ja valita kuinka kauan käyttäjätiedot säilytetään.

tilit ja yksityisyys

Seuraava on sähköpostit -välilehti, jossa näet luettelon sähköposteista, jotka WooCommerce lähettää automaattisesti tietyin ehdoin. Esimerkiksi, sähköposti voidaan lähettää valitsemallesi sähköpostiosoitteelle aina, kun uusi tilaus tehdään. Voit myös nähdä sähköposteja, joissa on päivityksiä asiakkaiden tilauksista, kuten hyvitetyt tai suoritetut tilaukset.

sähköposti-ilmoitukset

Lopuksi Pitkälle kehittynyt -välilehti, joka korvasi sovellusliittymä-välilehden, antaa sinun määrittää enemmän teknisiä yksityiskohtia, kuten sivuasettelut, joissa voit kertoa WooCommercelle, mikä sivu tulee toimimaan ostoskorisivuna tai kassasivuna.

sivun asetukset woocommerce

Jos vierität alas, voit muokata sitä, mitä WooCommerce kutsuu päätepisteiksi, jotka ovat URL-osoitteen liitteitä, joiden avulla ne voivat näyttää erilaista sisältöä ilman, että tarvitaan uutta sivua.

Vaihe 6. Lisää tuotteita.

Kun olet tehnyt WooCommerce-perusasetukset, on aika lisätä tuotteita. Tässä opetusohjelmassa käyttämämme Astra-sivustoteema on jo mukana mallituotteissa, ja näin tuotesivu näyttää etusivulta:

tuotesivu

Katsotaanpa nyt, kuinka voimme muuttaa tätä ja lisätä omia tuotteitamme taustalle.

Voit lisätä uuden tuotteen tai muokata olemassa olevaa tuotetta napsauttamalla valikkovaihtoehtoa Tuotteet WordPress-kojelaudan vasemmalla sivupalkilla. Näet sitten luettelon kaikista tuotteistasi. Vaihtoehtoisesti, jos olet tuotesivun etusivulla, voit napsauttaa Muokkaa tuotetta sivun yläreunassa olevalla mustalla palkilla. Tämä vie sinut suoraan tuoteeditoriin.

tuoteeditori

Tässä voit muuttaa tuotteen nimeä ja tuotekuvausta. Jos vierität alaspäin, näet osion nimeltään Tuotetiedot. Täällä vietät suurimman osan ajasta. Täällä voit valita tuotteen tyypin ja sitten määrittää muita tuotteen asetuksia.

WooCommerce antaa sinun lisätä tämän tyyppisiä tuotteita:

 • Fyysinen, ladattava, virtuaalinen. Virtuaalia tuotetta ei tarvitse välttämättä ladata. Esimerkki on tapaaminen tai yksilöllinen valmennusistunto.
 • Yksinkertainen tuote. Tämä on yksittäinen tuote.
 • Ryhmitelty tuote. Tämä on joukko erilaisia ​​tuotteita.
 • Ulkoinen tuote. Tuotteet, jotka on ostettu verkkosivustosi ulkopuolelta, kuten tytäryhtiö-linkki.
 • Muuttuva tuote. Muuttuvalla tuotteella on variaatioita, kuten värit ja koot.
tuotetyypit

Aina kun luot uuden tuotteen, ensimmäinen askel on valita sen tyyppi. Jokaisella tyypillä on erilainen vaihtoehtoja. Esimerkiksi ladattavalla tuotteella on nämä vaihtoehdot:

ladattavat tuotevaihtoehdot

Tämän osan vasemmalla puolella näet lisää vaihtoehtoja varastojen, lähetysten, linkitettyjen tuotteiden ja muun suhteen.

Sisään inventaario, voit lisätä SKU: n, antaa tietyn määrän varastot kyseiselle tuotteelle, asettaa varastotilan ja paljon muuta.

Sisään laivaus, voit määrittää tuotteen painon ja mitat sekä määrittää toimitusluokan, jonka loimme edellisessä vaiheessa.

lähetys tuotetiedoissa

Sisään Linkitetyt tuotteet, voit määrittää tuotteelle ylämyynnin ja ristiinmyynnin. Upsell on tuote, jota suosittelet nykyisen tuotteen sijasta, koska sen hinta on korkeampi. Ristiinmyynnit ovat tuotteita, joita suosittelet ostoskorissa nykyisen tuotteen perusteella. Jos haluat lisätä myyntimyynnin tai ristiinmyynnin, kirjoita tuotteen nimi vastaaviin ruutuihin.

linkitetyt tuotteet

Voit myös lisätä määritteitä tuotteisiisi määritteet osiossa. Se voi olla koko, väri, paino jne. Lisäksi, jos luot muuttuvaa tuotetta, sinun on ensin lisättävä attribuutti tähän. Jos haluat lisätietoja muuttuvan tuotteen luomisesta, tutustu WooCommerce-opas täällä.

Jos selaat alas Tuotetiedot -ruutuun näet alueen, johon voit lisätä lyhyen tuotekuvauksen. Tämä kuvaus tulee näkyviin tuotteesi viereen ja lähellä hintaa. Pidä se lyhyt ja suloinen. Voit lisätä tuotteen kuvan oikealle puolelle. Jos sinulla on enemmän tuotekuvia, voit lisätä ne Tuotegalleria jakso.

lyhyt kuvaus ja tuotekuva

On myös tärkeää asettaa Katalogin näkyvyys, joka löytyy sivun yläosasta alla Julkaista. Joissain tapauksissa saatat haluta piilottaa tietyt tuotteet, koska ehkä tarjoat sitä ristimyyntiä yksinoikeudella alennettuun hintaan. Tässä voit tehdä sen.

luettelon näkyvyys

Kun olet tehnyt kaiken täältä, napsauta Päivittää tallentaaksesi kaikki muutokset.

Jos haluat lisätietoja eri tuotetyypeistä ja siitä, miten voit luoda ne oikein, tämä WooCommerce-opas on loistava paikka aloittaa. Jatka uusien tuotteiden lisäämistä verkkosivustollesi täsmälleen samoilla vaiheilla, jotka osoitin sinulle täällä, kunnes muodostat tuoteluettelosi.

Vaihe 7. Mukauta kassat.

WooCommerce on loistava laajennus, kuten olette toistaiseksi nähneet, mutta yleinen valitus sitä vastaan ​​on kassavaihtoehtojen puute. Et voi muuttaa kassasivujen ulkonäköä etkä voi luoda myyntikanavaa sen kanssa. Myyntikanava on hieno tapa lisätä asiakkaan ostoarvoa, joten jos sinulla ei ole sitä verkkosivustollasi, jätät todella rahaa pöydälle.

Jos haluat luoda myyntisuppilon verkkokauppasivustollesi, paras apuohjelma, josta voi auttaa, on CartFlows. Se on suppilonmuodostaja WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda kauniita ja erittäin tehokkaita kanavia WordPressin sisäpuolella.

cartflows

Jos haluat lisätietoja myyntisuppilon luomisesta CartFlowsin avulla, voit tutustua tähän tekemäni opetusohjelmaan.

Vaihe 8. Pysy kärrystä luopumisen päällä.

Ennen kuin saan tämän opetusohjelman päätökseen, haluan lisätä vielä yhden asian ostoskorista luopumisesta. Verkkokaupassa on totta, että monet asiakkaat luopuvat ostoskoristaan ​​suorittamatta ostoa.

Tämä voi johtua monista syistä. He saattoivat olla hajamielinen, virta tai yhteys sammunut, jotain kiireellistä tuli esiin. Mikä tahansa se on, monet näistä hylätyistä kärryistä menettävät myynnin, jos et tee asialle mitään.

Onneksi siellä on laajennus nimeltä WooCommerce-ostoskorin hylkäämisen palauttaminen laajennus, joka seuraa ja lähettää automaattisesti seurantamailusähköposteja asiakkaille, joilla on hylättyjä kärryjä – kaikki ILMAISEKSI!

Jos käytit täällä käyttämääni Astra Site -teemaa, tämä laajennus olisi jo asennettu sinulle. Mutta jos ei, voit asentaa sen menemällä liitännäiset > Lisää uusi ja etsi laajennus.

Se luo uuden vaihtoehdon nimeltä WooCommerce Ostoskorin hylkääminen. Jos napsautat tätä, näet yleiskatsauksen siitä, kuinka monta hylättyä kärryä sinulla on, kuinka monta on palautettu ja kuinka monta on kadonnut.

korvattavissa olevien tilauskärryjen luopuminen

Voit myös mukauttaa seurantamailusähköposteja, jotka WooCommerce lähettää, vaihtamalla Seuraavat sähköpostit -välilehti, viemällä hiiri muokattavan sähköpostin päälle ja napsauttamalla Muokata.

seurannasähköpostit

Sinut viedään sitten sähköpostieditoriin:

seuranta-sähköpostien mukauttaminen

Käärimistä

Verkkokaupan WordPress-verkkosivuston luominen voi tuntua monimutkaiselta ja ylivoimaiselta, mutta toivon, että valaisin sen ja osoitin, kuinka voit tehdä kaiken itse pienellä avulla. Olen innoissani kuullaksesi menestystarinoitasi, ja jos tarvitset apua, voit ottaa minuun yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa..

SiteGround

SiteGround on erittäin suositeltava web-isäntä verkossa, koska he ovat palvelleet WordPress-käyttäjiä ja silti hinnoitellut edelleen. Ne tunnetaan eniten nopeasta suorituksestaan ​​ja yhtä nopeasta tuestaan.

Tärkeimmät SiteGround-ominaisuudet:

 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Nopea asiantunteva tuki
 • WordPressin vaiheittainen ympäristö
 • Ilmaiset verkkosivustojen siirrot
 • Päivittäiset varmuuskopiot

SiteGround on vankka valinta web-hosting-tarpeitasi varten. Ne palvelevat WordPress-verkkosivustoja ja tarjoavat vähemmän resursseja kuin kilpailijat, mutta suurempaa luotettavuutta.

Tutustu SiteGroundiin

Astra-teema

Astra on ilmainen WordPress-teema, joka keskittyy nopeuteen. Valinnaisesti voit ostaa Pro-version 59 dollarilla, joka lisää joitain lisäasetuksia ja -vaihtoehtoja.

Astra-teeman keskeiset ominaisuudet:

 • Ei Fastes-teema, mutta se ei ole slouch
 • Paljon ilmaisia ​​esittelysivustoja
 • Joustava megavalikkoominaisuus
 • Mukautettujen asettelujen asetukset
 • WooCommerce-tuki
 • LearnDash-tuki

Astra-teema on reilu valinta mihin tahansa WordPress-verkkosivustojen suunnitteluprojektiin. Luulen, että suurin kysymys on, jos joudut jopa ostamaan teema nykyään, kun sivunrakentajat tekevät samoja asioita, joille tarvitset teema. Esimerkiksi Elementorilla on ilmainen Hello-teema, jonka avulla sivusi rakentaja voi tehdä kaiken työn.

Pro-teeman ostamiseen on vielä hyviä syitä, mutta useimmille ihmisille ne todennäköisesti sopivat ilmaisella teemalla.

Uskon kuitenkin, että Astra-teema ei ole pysynyt ajan tasalla eikä en enää suosittele sitä.

Saatavilla on paljon parempia moderneja teemoja, jotka tarjoavat sisäänrakennetut otsikko- ja alatunnisterakentajat vs. rajoitukset 3 asetteluun sekä joustavammat sivu- ja viestiasettelut.

Katso Astra-teema

Elementor

Elementor on WordPress-sivujen rakentaja, joka on ottanut WordPressin web-suunnittelun myrskyn kautta. Sillä on syvin ominaisuusjoukko, mutta sitä on kuitenkin helppo käyttää ja hallita. Elementor on kaikkein täydellisin ilmaisen sivun rakentaja. Mukana on myös Pro-lisäosa, joka lisää kehittäjäominaisuuksia.

Keskeiset elementtiominaisuudet:

 • Live-käyttöliittymäeditori
 • Verkkosivun henkilökohtaiset ominaisuudet
 • Template & Block Library
 • Laaja mobiiliherkkä vaihtoehto
 • Tehokkain ponnahdusikkunoiden rakentaja
 • PRO Luo mukautettuja ylätunnisteita / alatunnisteita
 • PRO Luo viestityyppiset asettelut

Elementor on tällä hetkellä vahvin sivunrakentaja. Ne vapauttavat jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka ovat nykyisten suunnittelusuuntausten mukaisia. Tämä tarkoittaa, että pystyt pitämään verkkosivustosi asiaankuuluvana.

Elementor Pro on uskomaton arvo ottaen huomioon kaikki siihen kuuluvat lisämoduulit ja virranominaisuudet.

Jos aloittaisin tänään uuden verkkosivustoprojektin, Elementor olisi valitsemani sivunrakentaja. Pidän WordPress-sivunmuodostajaa välttämättömänä, ja sitä on ilo käyttää.

Lähtö Elementor

CartFlows

CartFlows on myyntikanavan valmistaja WordPressille. Sen avulla voit nopeasti ja helposti rakentaa myyntisuppiloja valitsemallasi sivunmuodostajalla.

Keskeiset CartFlow-ominaisuudet:

 • Ammattimaisesti suunnitellut mallit
 • 5 sijaintitilausmallit
 • Yhden napsautuksen myynti
 • Käytä Prefered Page Builder -sovellusta
 • Laajennettava toisin kuin napsautussuppilot
 • Ajastin ja jakotestaus

Jos haluat myyntikanavan valmistajan WordPressille ja olet hienosti itse isännöimäsi tai käyttänyt hallittua WordPress-isännöintiä, CartFlows on loistava vaihtoehto, koska se on erittäin helppo käyttää, mutta erittäin tehokas.

Katso kassavirta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map