Kuinka luoda online-kurssisivusto LearnDashilla

Viimeisen 4 vuoden ajan olen pakattu tietoni ja myynyt sitä kursseilla täällä tällä verkkosivustolla. Kirjaimellisesti kuka tahansa voi tehdä sen!


Jotkut ihmiset valitsevat SaaS-pohjaisen ratkaisun, kuten Teachable, Podia tai Kajabi, jotka ovat kaikki hienoja palveluita, mutta joilla on korkea kuukausittainen hintalappu.

On kuitenkin melko helppoa luoda verkkokurssin verkkosivusto, jossa voit myydä ja toimittaa tietosi kauniilla tavalla.

Tätä opetusohjelmaa varten tarvitset muutamia asioita:

 • Verkkosivuston isännöinti. Suosittelen sivustokenttää
 • WordPress (tietysti), se on ilmainen
 • WordPress-teema, Astra on myös ilmainen
 • LearnDash, alan johtava oppimisen hallintajärjestelmä WordPressille

Tässä opetusohjelmassa käsittelemme kuinka luoda online-kurssin verkkosivusto alusta alusta loppuun, mukaan lukien seuraavat:

 • Asiat, jotka sinun on luotava verkkokurssin verkkosivusto
 • Vaihe 1. Verkkosivuston isännöinti ja verkkotunnus.
 • Vaihe 2. Asenna ja asenna LearnDash.
 • Vaihe 3. Asenna WordPress-teeman ja sivunmuodostaja.
 • Vaihe 4. Luo ensimmäinen kurssi LearnDashilla.
 • Vaihe 5. Lisää kursseille osiot ja oppitunnit.
 • Vaihe 6. Jakaa oppitunnit pienempiin aiheisiin.
 • Vaihe 7. Tietokilpailujen lisääminen kurssillesi.
 • Vaihe 8. Lisää tehtäviä oppitunteihisi
 • Vaihe 9. Yhdistä kurssi myyntisuppiloon
 • Käärimistä

Asiat, jotka sinun on luotava verkkokurssin verkkosivusto

Tarvitset kourallisen työkaluja luodaksesi kauniin verkkokurssin verkkosivuston. Jotkut näistä ovat ilmaisia, toiset eivät. Kustannukset ovat kuitenkin minimaaliset verrattuna siihen, mitä voit ansaita myymällä tietosi kurssien kautta.

1. Hyvä verkkosivustojen ylläpito ja verkkotunnus.

Koska isännöit kursseja omalla verkkosivustollasi, sinun on ostettava hyvä verkkosivusto, joka on luotettava, nopea ja tarjoaa suurta tukea. Tarvitset myös verkkotunnuksen, joka on pohjimmiltaan verkkosivustosi osoite.

Siellä on melko paljon hosting-palveluita, mutta minulle paras on Siteground. Vuosieni ajan, kun käytin sitä, se on ollut nopea, luotettava ja asiakastuki on uskomaton. Verkkosivustani, joita isännöin Sitegroundilla, ovat aina valmiina ja käyntiä. Ja jos kohtaan jotain ongelmaa, heidän ryhmänsä on nopea auttaa. Joten tässä opetusohjelmassa aiomme käyttää Sitegroundia.

Jos haluat säästää 70% isännöinnistäsi Siteground-palvelussa, tallenna napsauttamalla tätä ��

2. WordPress.

Melko ilmeinen, koska aiot lopulta rakentaa verkkosivustosi WordPressin kautta. WordPressin käytön tärkein etu verrattuna muihin SaaS-pohjaisiin ratkaisuihin on, että saat täyden hallinnan tietoihin ja suunnitteluun.

WordPressissä on laaja laajennus- ja teemayhteisö, joka lisää haluamasi toiminnot. Jos luulet sen, siihen on plugin. Ja melkein päivittäiset kehittäjät ottavat käyttöön uusia laajennuksia ja teemoja, joten WordPress-toiminnolla ei todellakaan ole mitään rajoituksia.

WordPress on todella helppo asentaa ja asentaa. Sivustokentän mukana tulee yhden napsautuksen WordPress-asennusohjelma, josta puhumme myöhemmin.

3. WordPress-teema ja sivunmuodostaja.

Tarvitset myös WordPress-teeman, jonka kanssa on helppo työskennellä. Pidän todella Astran käytöstä, koska se on ilmainen, hyvin koodattu ja toimii hyvin useimpien laajennusten, kuten sivunrakentajien ja kurssien rakentajien, kanssa..

Sivunrakentajat ovat WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit luoda verkkosivuja vetämällä ja pudottamalla elementtejä, kuten kuvia ja tekstejä. Niiden käyttö on erittäin helppoa ja poistaa tarpeen palkata kalliita web-kehittäjiä luomaan upeita verkkosivustoja.

Tämän opetusohjelman tarkoituksiin aiomme käyttää Elementor Prota sivunmuodostajana. Henkilökohtaisesti Elementor Pro on ylittänyt odotukseni sivurakentajien suhteen. Se on intuitiivinen, erittäin helppokäyttöinen ja sisältää paljon edistyneitä ominaisuuksia, jotka todella lisäävät makua verkkosivustollesi.

4. Oppimisenhallintajärjestelmän laajennus verkkosivustosi muuttamiseksi verkkokurssin verkkosivustoksi.

Viimeiseksi tarvitset tehokkaan oppimishallintajärjestelmän (LMS) WordPress-laajennuksen, jotta sivustostasi tulee kaunis kurssisivusto, jolla voit myydä sisältöäsi, seurata opiskelijoiden edistymistä, myöntää todistuksia ja paljon muuta.

WordPressin ylivoimaisesti johtava LMS-laajennus on LearnDash. Se antaa käyttöön tehokkaimman, huippuluokan kurssinrakentajan ohjelmiston, jonka olen törmännyt, ja olen itse siirtymässä LearnDashiin toisesta LMS: stä sen viimeisimpien päivitysten vuoksi, joita on vain vaikea sivuuttaa..

oppilaitoksen kotisivu

Äskettäin julkaistulla LearnDash 3.0: lla on paljon uusia ominaisuuksia, jotka parantavat käyttökokemusta ja tekevät kurssien verkkosivustoista kaiken kaikkiaan paremman ja tuntemaan ammattimaisuuden.

Tuhannet yliopistot, hyvämaineiset online-markkinointitoimistot ja organisaatiot käyttävät LearnDashia, mikä on paljon sanottavaa sen luotettavuudesta.

Suosittelen, että kokeilet LearnDashia heti. Se on melko edullinen, melkein liian edullinen kaikille saamillesi ominaisuuksille. Jos et ole siitä tyytyväinen jostain syystä, voit käyttää heidän 30 päivän palautustakuunsa.Vaihe 1. Verkkosivuston isännöinti ja verkkotunnus.

Ensimmäinen askel on verkkosivuston isäntä ja verkkotunnuksen ostaminen. Jos olet uusi verkkosivustojen luomisessa etkä ole oikeasti perehtynyt alan ehtoihin, verkkosivustojen ylläpito on kuin verkkosivustosi talo. Se on Internet-tila, jossa verkkosivustosi sijaitsee.

Verkkotunnus puolestaan ​​on osoite. Se on mitä ihmiset kirjoittavat hakupalkkiin etsiäksesi verkkosivustosi. Esimerkkejä verkkotunnuksista ovat WPCrafter.com, Facebook.com, Wikipedia.org ja niin edelleen. .Com ja .org ovat eräänlaisia ​​verkkotunnuksen laajennuksia.

Muita verkkotunnuksen laajennuksia, kuten .gov, .net, .us, .co jne., On tonnia, ja valitsemasi valinta riippuu mielestäsi ja organisaatiotyypistäsi. Jos olet yksityinen yritys, .comin pitäisi toimia. Useimmille oppilaitoksille .org on suositeltava verkkotunnuksen laajennus.

Kuten aiemmin totesin, suosittelen erittäin vahvasti Sitegroundin käyttöä, koska se tarjoaa korkealaatuista isännöintiä ja hämmästyttävää tukea. Jos haluat ostaa isännöinnin Sitegroundista 70%: n alennuksella, käy Siteground-sivustossa napsauttamalla tätä linkkiä.

Kotisivulla sinun pitäisi nähdä erilaisia ​​hosting-palveluita. WordPress-hosting on hyvä, joten napsauta Aloittaa aivan sen alla.

valitse tontti suunnitelma

Sitten sinut viedään sivulle, jolla on WordPress-isännöinnin hinnasuunnitelmat Sitegroundin kautta.

sivuston WordPress-palvelun hinnoittelu

Valitse haluamasi suunnitelma tarpeidesi mukaan. GrowBig on hieno suunnitelma, koska pystyt ylläpitämään rajoittamattoman määrän verkkosivustoja ja hankkimaan myös joitain premium-ominaisuuksia. Yksi näistä ominaisuuksista on kyky testata uusia koodeja ja ominaisuuksia testisivustolla ja viimeisten muutosten työntäminen live-verkkosivustollasi yhdellä napsautuksella. Sen mukana tulee myös saman ryhmän kehittämä välimuistin laajennus ja ilmainen verkkosivustojen siirto yhdelle verkkosivustolle.

Tässä opetusohjelmassa aion mennä eteenpäin ja ostaa GrowBigin. Voit valita oman suunnitelman ja napsauttaa Hanki suunnitelma.

Sitten siirrytään seuraavaan vaiheeseen, joka on verkkotunnuksesi valitseminen. Verkkotunnuksesi ostaminen on helpompaa suoraan Sitegroundista, mutta jos sinulla jo on sellainen, voit valita vain “Minulla on jo verkkotunnus” ja kirjoittaa sen verkkotunnusruutuun. Voit myös ostaa verkkotunnuksesi nimen erillisellä verkkosivustolla, mutta se aikoo ryhtyä lisätoimiin integroidaksesi sivuston isännöintiin.

valitse verkkotunnus

Kun sinulla on haluamasi verkkotunnus, napsauta Edetä ja suorita kassasi.

Kun olet tehnyt ostoksesi, näet ruudun, jossa on linkki “Jatka asiakasaluetta”. Napsauta sitä ja siirryt sivulle, jolla voit määrittää uuden isäntätilisi. Alla Asenna verkkosivustosi, valita Aloita uusi verkkosivusto.

Näet sitten luettelon ohjelmistoista, jotka voit asentaa. valita WordPress.

asenna WordPress

Sitten sinua pyydetään antamaan järjestelmänvalvojan kirjautumistiedot, kuten käyttäjänimesi ja salasanasi. Nämä ovat sivustosi tietoturvatiedot, joten muista käyttää yksityiskohtia, joita ei ole helppo arvata.

Kun olet valmis, napsauta Vahvistaa > Täydellinen asennus. Ja sinulla on nyt suora, itse isännöimä WordPress-verkkosivusto.

Web-sivustosi mukauttamiseksi sinun on kirjauduttava sisään WordPressiin. Voit tehdä sen siirtymällä Siteground-kojelautaan ja siirtymällä kohtaan Omat tilit välilehti. Klikkaa Asennus -välilehti, ja täällä näet rekisteröimäsi verkkotunnuksen nimi. Koko se on vihreä Siirry hallintaportaaliin painiketta. Napsauta tätä painiketta, niin pääset WordPress-kirjautumissivulle.

Siirry WordPress-järjestelmänvalvojan kojelautaan

WordPress-kirjautumissivu näyttää tältä:

Wordpress kirjautumissivu

Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tähän kirjautuaksesi sisään verkkosivustollesi ensimmäistä kertaa.

Vaihe 2. Asenna ja asenna LearnDash.

Kun olet WordPressissä, on aika asentaa LearnDash. Kun ostat LearnDash-sovelluksen, saat käyttöösi asennusohjelman (.zip-tiedoston) ja lisenssiavaimen. Asenna LearnDash lähettämällä .zip-asennusohjelma WordPressiin siirtymällä Ulkomuoto > liitännäiset > Lisää uusi > Lataa laajennus.

asentamalla oppilaitos

Kun asennus on valmis, napsauta Aktivoida.

Nyt sinulla on LearnDash asennettu ja aktivoitu WordPressiin. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on aktivoida lisenssi menemällä LearnDash > asetukset. Siirry LMS-lisenssi -välilehteen kirjoittaaksesi sähköpostiosoitteesi ja lisenssiavaimen. Kun olet kirjoittanut tiedot, napsauta Päivitä lisenssi.

aktivoimalla learningdashin lisenssi

Sitten sinun on määritettävä maksuasetukset, jos haluat vastaanottaa verkkomaksuja kurssillesi. Klikkaa PayPal-asetukset -välilehti ja syötä PayPal-sähköpostiosoitteesi, valuutta, maa ja niin edelleen. Klikkaus Tallentaa kun olet valmis.

paypal-asetukset oppimisessa

LearnDash 3.0

Toinen asia, joka sinun on tehtävä, on varmistaa, että käytät LearnDash 3.0: ta vanhan sijaan. Voit tehdä tämän vaihtamalla kohtaan yleinen välilehti. Täällä näet vaihtoehdon valita Aktiivinen malli. Varmista että LearnDash 3.0 on valittu Vanhan sijaan saadaksesi lisäominaisuuksia, kuten tarkennustila.

Tarkennusmuotoa käytetään koko sivustossa, ja se tarjoaa häiritsemättömän kokemuksen opiskelijoillesi poistamalla tarpeettomat elementit sivulta, kuten sivupalkit ja muut widgetit. Tämä helpottaa myös kauniin, ammattimaisen näköisen kurssisivuston luomista ilman, että sinun täytyy mennä sisään ja muokata sivuja yksi kerrallaan..

Näin verkkosivusto muuttuu, kun tarkennustila otetaan käyttöön:

tarkennustilan käyttöönotto

Vaihe 3. Asenna WordPress-teeman ja sivunmuodostaja.

Asennuksen jälkeen LearnDash, voit jatkaa kurssin luomista, mutta tässä opetusohjelmassa haluan näyttää sinulle hiukan erilaisen tavan tehdä asioita, jotka tekevät siitä vielä nopeamman ja helpomman kauniin verkkokurssin verkkosivun luomisen..

Sitä varten tarvitsemme Astra-teeman ja Elementorin.

Asenna Elementor siirtymällä osoitteeseen Kytkeä > Lisää uusi ja etsiä Elementor. Napsauta Asenna ja aktivoi.

asennetaan ilmainen elementor-versio

Voit asentaa Astra-teeman siirtymällä osoitteeseen Ulkomuoto > Teema > Lisää uusi. Etsi Astra, napsauta Asentaa, ja Aktivoida.

Astra-teeman asentaminen

Kun Astra on aktivoitu, näet tämänkaltaisen viestin kojelaudassa:

Astra-aloitussivusto

Astralla on kokoelma valmiita sivumallipohjia, joita voit käyttää verkkosivustollasi vain muutamalla napsautuksella. Näet nämä mallit napsauttamalla Aloittaa. Sinua pyydetään valitsemaan sivunmuodostaja, ja suosittelen, että valitset tälle Elementorin, mutta voit käyttää mitä tahansa muuta haluamaasi sivunmuodostajaa. Kun napsautat Seuraava, näet luettelon ilmaisista ja premium-sivustomalleista, joita voit käyttää omassa verkkosivustossasi.

Haluan käyttää tiettyä mallia LearnDashin kanssa, koska se on suunniteltu verkkokurssin verkkosivustoille. Jos vierität malleja alaspäin, saat LearnDash Academy sapluuna. Voit tietysti käyttää myös muita malleja kuin tämä, mutta tässä opetusohjelmassa aion käyttää tätä mallia.

learningdash akatemian malli

Napsauttamalla sitä siirryn mallin esikatseluun, ja siinä näen, että malli vaatii kaksi laajennusta: LearnDash Course Grid ja LearnDash WooCommerce Integration. Nämä ovat ILMAISIA LearnDash-lisäosia, jotka voit asentaa nopeasti siirtymällä LearnDash > lisät.

asentamalla oppilaitoslisäosat

Etsi LearnDash-kurssiristikko ja LearnDash WooCommerce ja asenna ja aktivoi kukin.

Voit nyt palata Astra-mallin esikatseluun ja napsauttaa päivitystä. Tämän pitäisi nähdä:

learningdash akatemian esikatselu

Se on todella kaunis verkkosivusto, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan verkkokursseja. Klikkaus Tuo sivusto käyttää tätä mallia verkkosivustollasi.

Tätä mallia voidaan muokata kokonaan Elementorissa, joten voit muokata värejä, tekstejä, typografiaa, kuvia ja kuvakkeita tuotemerkkisi mukaan.

Jos et tunne Elementorin käyttöä, voit katsoa tätä opetusohjelmaani Elementorin käytöstä.

Vaihe 4. Luo ensimmäinen kurssi LearnDashilla.

Nyt kun verkkosivustosi etuosa näyttää hämmästyttävältä, on aika lisätä sisältöä tai kursseja. Jotkut teistä saattavat ajatella, että kurssien luomisen LearnDash-sovelluksen kanssa on oltava vaikeaa ja monimutkaista, koska se on niin useimpien LMS-sovellusten kanssa.

Mutta LearnDash työnsi äskettäin upeaan kurssinrakentajan, joka tekee kurssien luomisesta yhtä helppoa kuin oppituntien ja aiheiden vetäminen ja pudottaminen. Sivustoon käyttämämme LearnDash Academy -malli tuo myös näytekursseja, jotka näkyvät Kaikki kurssit sivu. He näyttävät seuraavalta:

oppiaakatemian kaikki kurssit

Näet, että jokaisella kurssilla on esitelty kuva, otsikko, lyhyt kuvaus, etenemispalkki ja prosenttimäärä sekä Kirjoilla etiketti. Kaikki nämä voidaan määrittää LearnDash-sovelluksen sisällä.

Jos menet LearnDash > Kurssit, näet luettelon kaikista kursseista verkkosivustollasi. Voit muokata tuontikursseja napsauttamalla niiden otsikoita tai voit luoda uuden kurssin tyhjästä. Luo uusi kurssi napsauttamalla Lisää uusi.

lisää uusi kurssi oppimisessa

Sitten sinut viedään kurssieditoriin. Anna kurssille otsikko ja lisää lyhyt kuvaus. Voit myös lisätä esitellyn kuvan.

Vaihda sitten asetukset välilehti määrittääksesi kurssin asetukset. Tällä välilehdellä voit lisätä kurssimateriaaleja, antaa kurssisertifikaatin, määrittää kurssin edellytykset jne..

kurssin asetukset

Jos vierität alas, voit myös määrittää, kuka pääsee kurssillesi. Se voi olla avoin kaikille, jopa sivustosi rekisteröimättömille käyttäjille, sen voi käyttää vapaasti rekisteröityneille jäsenille tai sen voi ostaa kertaluonteisesti tai toistuvasti ja paljon muuta.

kurssin käyttöasetukset

Jos napsautat Osta nyt, voit asettaa kurssin hinnan. Mitä tulee toistuvat -vaihtoehto, voit asettaa kurssin hinnan sekä laskutusjakson. Suljettu -vaihtoehtoa käytetään parhaiten, kun haluat, että kurssi on saatavana räätälöidyn myyntikanavan sisällä, josta puhumme myöhemmin.

Vaihe 5. Lisää kursseille osiot ja oppitunnit.

Kun olet määrittänyt reitin, siirry kohtaan Rakentaja -välilehti yläreunassa aloittaaksesi luonnoksesi kurssillesi. Jos sinulla on vain ääriviivat, se on hienoa, koska voit palata myöhemmin takaisin ja lisätä sisältöä oppitunteihisi.

Voit aloittaa lisäämällä osion otsikot napsauttamalla Uusi osion otsikko. Et voi lisätä sisältöä osaan, koska ne ovat vain tapa järjestää kurssin kulku, aivan kuten kirjan luvun otsikko.

Sitten voit lisätä uuden oppitunnin napsauttamalla Uusi oppitunti. Voit lisätä niin monta oppituntia kuin haluat ja järjestää ne uudelleen vetämällä ja pudottamalla tai napsauttamalla pieniä ylös ja alas painikkeita sivussa.

lisäämällä otsikoita ja oppitunteja

Toinen tapa luoda uusi oppitunti on menossa LearnDash > Lessons > Lisää uusi.

Seuraava vaihe olisi lisätä sisältöä jokaiseen oppituntiin. Kun olet kurssinrakentajan sisällä, voit tehdä tämän siirtämällä hiiren osoittimen päälle, jota haluat muokata, ja napsauttamalla Muokata.

Sinut viedään oppitunnieditoriin, johon voit lisätä tekstiä, kuvia, videoita ja muuta. Voit mukauttaa oppitunnisivun haluamallasi tavalla ja lisätä niin paljon sisältöä kuin haluat.

Kun olet valmis sisällön käsittelyyn, napsauta asetukset yläreunassa oppitunnin mukauttamiseksi edelleen. Tässä voit lisätä oppitunnin materiaaleja, ottaa käyttöön videon etenemisen (jos kurssit ovat videomuodossa), antaa opiskelijoille mahdollisuuden ladata tehtäviä, osoittaa oppitunti tiettyyn kurssiin ja määrittää myös oppitunnin käyttöasetukset.

oppitunnin asetukset

Jos vierität sivua alaspäin, näet oppitunnin käyttöasetukset, joilla voit liittää oppitunnin tiettyyn kurssiin.

Voit käyttää myös LearnDashin tippa-syöttöominaisuutta, jossa voit hallita sitä, milloin oppitunnit ovat opiskelijoiden käytettävissä. Jos valitset Ilmoittautuminen-pohjainen -vaihtoehdon avulla voit asettaa tietyn päivän lukumäärän ilmoittautumisen jälkeen, kun oppitunti tulee olemaan opiskelijoiden käytettävissä.

oppitunnin käyttöasetukset

Kaikki tehdään heti LearnDashin kurssinrakentajan sisällä, joten voit keskittyä vain luomaan kursseja, jotka lisäävät yleisölle lisäarvoa.

Vaihe 6. Jakaa oppitunnit pienempiin aiheisiin.

Jos oppitunti kattaa useita aiheita niin, että se tulee liian pitkäksi, sen jakaminen pienemmiksi aiheiksi on hieno tapa välttää opiskelijoiden tiedon ylikuormitusta.

Lisää aiheita oppituntiin siirtymällä kohtaan LearnDash > aiheista > Lisää ensimmäinen aihe. Jos se ei ole ensimmäinen aihe, napsauta Lisää uusi.

lisää uusi aihe

Aivan kuten oppituntien muokkaamisessa, voit muokata aiheita lisäämällä otsikon, esillä olevan kuvan ja kaiken muun sisällön, kuten tekstin, kuvat, upotetun videon ja muun median.

klikkaaminen asetukset vie sinut aiheen asetussivulle. Täällä voit määrittää aihemateriaalit ja ottaa käyttöön vaihtoehtoja, kuten videon etenemisen, tehtävän lähettämisen ja ajastimen.

Voit myös määrittää aiheen kurssille ja oppitunnille Aiheen käyttöasetukset.

aiheasetukset

Vaihe 7. Tietokilpailujen lisääminen kurssillesi.

Kurssin luojana saatat haluta mitata opiskelijoiden edistymistä tietokilpailujen ja tehtävien avulla. LearnDash tekee tietokilpailujen ja tehtävien luomisprosessista niin yksinkertaisen, mutta täydellisen edistyneillä ominaisuuksilla, jotka auttavat sinua maksimoimaan jokaisen luomasi tietokilpailun ja tehtävän.

Lisää uusi tietokilpailu siirtymällä kohtaan LearnDash > tietokilpailuja > Lisää uusi. Anna tietovisaillesi otsikko ja lyhyt kuvaus aivan kuten oppituntien ja aiheiden kanssa. Napsauta sitten asetukset -välilehti määrittääksesi sen asetukset.

Alla Tietokilpailun käyttöasetukset, Voit liittää tietokilpailun kurssiin ja oppituntiin, määrittää tietokilpailun edellytykset ja rajoittaa pääsyä rekisteröityneille jäsenille.

tietokilpailun käyttöasetukset

Vieritä alaspäin ja näet Tietokilpailun eteneminen ja rajoittaminen osio, jossa voit asettaa läpäisevän pistemäärän, määrittää tietokilpailuvarmenteen, rajoittaa tietokilpailun uusintaa, vaatia kaikkien kysymysten suorittamista ja jopa asettaa määräajan.

tietokilpailun etenemis- ja rajoitusasetukset

Vierittämällä paljastuu vielä enemmän asetuksia, kuten tietokilpailumateriaalien käyttöönotto, tietokilpailun alkaminen automaattisesti, kysymysten näyttötavan valitseminen ja niin edelleen. Nämä asetukset ovat melko edistyneitä, ja ne todella antavat sinun arvioida oppilaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kun olet valmis, napsauta Päivittää.

Nyt on aika lisätä kysymyksiä tietovisaasi. Siirry kohtaan LearnDash > tietokilpailuja. Siirrä hiiri sen tietokilpailun päälle, johon haluat lisätä kysymyksiä, ja napsauta sitten kysymykset.

lisää kysymyksiä tietokilpailuun

Sitten sinut viedään tänne:

lisää kysymyksiä tietokilpailuihin

Napsauta jompaa kumpaa Lisää kysymyksiä -painikkeita ja sinut ohjataan kysymyseditoriin. Kysymyseditorin sisällä voit lisätä todellisen kysymyksen, määrittää sitä vastaavien pisteiden määrän, määrittää näytettäviä viestejä, jos opiskelija vastaa kysymykseen oikein tai väärin, ja niin edelleen.

Voit myös valita vastaustyypin riippumatta siitä, onko kyse yksittäisestä valinnasta, monivalinnasta, esseestä, lomakkeiden täyttämisestä jne. Napsauttamalla vastaustyyppiä avautuu pudotusvalikko, joka sisältää kyseiselle vastaustyypille ominaiset lisäasetukset..

vastaustyypit

Vaihe 8. Lisää tehtäviä oppitunteihisi.

Voit myös lisätä tehtäviä tiettyihin oppitunteihin menemällä LearnDash > Lessons ja sen oppitunnin muokkaaminen, johon haluat lisätä tehtävän. Kun olet oppitunnieditorissa, napsauta asetukset kieleke.

Näet alla Näyttö- ja sisältöasetukset mahdollisuus ottaa käyttöön Tehtävän lähetys. Ota tämä vaihtoehto käyttöön. Näet sitten lisävaihtoehtoja, kuten sallitut tiedostomuodot, tiedostokokorajoituksen, pisteiden lukumäärän määrittämisen toimeksiannolle ja luokitellaanko se automaattisesti tai manuaalisesti.

tehtävän lataukset

Älä unohda antaa oppitunnille tehtävän suorittamista koskevia ohjeita. Klikkaus Päivittää tallentaaksesi muutokset.

Oppitunnin lopussa opiskelijat näkevät vaihtoehdon lähettää tehtävänsä:

opiskelijat voivat ladata tehtäviä

Taustassa voit tarkastella lähetettyjä tehtäviä siirtymällä osoitteeseen LearnDash > toimeksiannot.

missä voit tarkastella lähetettyjä tehtäviä

Vaihe 9. Yhdistä kurssi myyntisuppiloon.

Aikaisemmin näimme, että voimme asettaa Kurssille pääsy Asetukset suljettuun, jota käytetään parhaiten, kun kurssi on saatavana räätälöityyn myyntisuppiloon.

Jotta kurssi voidaan yhdistää räätälöityyn myyntisuppiloon, meillä on oltava seuraavat laajennukset asennettuna:

 • CartFlows
 • WooCommerce
 • LearnDash WooCommerce -integraatio

Kaikki nämä laajennukset ovat ilmaisia. Vaikka CartFlowilla on premium-versio, ilmainen versio riittää kurssin yhdistämiseen myyntisuppiloon.

Jos olet asentanut LearnDash Academy -mallin, kaikki nämä kolme laajennusta asennetaan jo WordPressiin. Mutta sinun on varmistettava, että ne aktivoituvat menemällä liitännäiset.

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on suorittaa ohjattu WooCommerce-asennustoiminto. Kun Woocommerce asennettiin, olet ehkä huomannut tämän viestin näkyvän:

Käynnistä cartflow-asennustoiminto

Klikkaus Suorita ohjattu asennus siirtyäksesi ohjattuun asennustoimintoon. Näin ohjattu asennus toimii:

woocommerce-asennustoiminnon sisällä

Kun olet valmis, palaa WordPress-hallintapaneeliin ja lisää uusi tuote menemällä Tuotteet > Lisää uusi. Nimeä tuotteesi samalla tavalla kuin kurssi, jonka haluat linkittää myyntisuppiloon.

Jos vierität alas, näet vaihtoehdon valita Tuotetiedot. valita kurssi, ja yleinen -välilehti, valitse kurssi, johon haluat yhdistää sen Aiheeseen liittyvät kurssit.

lisää uusi tuotekurssi

Kun se on tehty, on nyt aika luoda mukautettu myyntikanava. Tätä varten CartFlows on tarkoitettu. Se on laajennus, jonka avulla voit luoda myyntisuppiloja WordPressin sisäpuolelle parantamaan asiakkaiden kassakokemusta ja viime kädessä kasvattamaan tulojasi.

Voit luoda myyntisuppilon siirtymällä osoitteeseen CartFlows > virrat. LearnDash Academy -mallissa on jo valmis suppilo / virtaus. Voit käyttää sitä tai voit luoda virtauksen tyhjästä.

Jos haluat luoda virtauksen, napsauta Lisää uusi. Siellä näet kirjaston suppilomallineista, jotka ovat käyttövalmiita ja muokattavissa Elementorissa. Valitse haluamasi ja napsauta Tuonti.

luodaan uusi virta

Sitten sinut viedään virtauseditoriin, jossa voit antaa virtaukselle nimen ja järjestää vaiheet uudelleen yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla.

Seuraavaksi sinun on linkitettävä juuri tekemäsi tuote kassalle. Muokkaa kassasivua viemällä hiiri sen päälle ja napsauttamalla Muokata. Vieritä alas ja Kassan asettelu napsauta Valitse tuote. Kirjoita tuotteen nimi ruutuun ja valitse se.

Voit myös pelata muiden kassalle asetettujen asetusten, kuten suunnittelun, asettelun, värin ja muiden kanssa. Älä unohda napsauttaa Päivittää tallentaaksesi kaikki muutokset.

lisää tuote kassalle

Kun olet valmis, kopioi kassasivun URL-osoite ja mene sitten LearnDash > Kurssit. Muokkaa kurssia, jonka haluat yhdistää äskettäin luomaan myyntikanavaan, johon siirryt asetukset. Vieritä alas kohtaan Käyttötila osio ja valitse Suljettu. Kirjoita kurssin hinta ja kassasivun URL-osoite. Osuma Päivittää.

liitä kassan sivun URL

Nyt kun opiskelijat ostavat tämän kurssin, heidät viedään luomaasi mukautetulle kassasivulle.

mukautettu kassasivu

Käärimistä

Nyt kun olet huomannut, kuinka helppoa on luoda verkkokurssin verkkosivusto WordPressissä, toivon, että aiot ryhtyä toimiin ja laittaa sisältösi sinne. LearnDash antaa kaikille, jopa ei-teknisille, mahdollisuuden luoda kauniita kurssisivustoja vain muutamassa tunnissa.

Olen niin innoissani kuullaksesi menestystarinoitasi, ja olen täällä vastaamassa mahdollisiin kysymyksiisi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector