Како удвостручити веб страницу о брзини веб локације СитеГроунд

Показаћу вам како да удвостручите брзину веб страница када користите СитеГроунд, не требате ништа да плаћате, сви алати које користимо су заправо већ укључени у ваш хостинг пакет.


Па да започнемо.

Дозволите ми да кажем од самог почетка овог видеа да то уопште није продајни терен за СитеГроунд.

Углавном је намењена људима који већ имају СитеГроунд и желе да брже учитавају своје веб локације.

Сада је предност СитеГроунд-а обично алати које бисте користили да убрзате веб локацију коштаће вас стотине долара годишње, али не и када имате СитеГроунд.

Они су већ укључени.

Ствар је у томе што већина људи ни не зна шта је укључено.

Толико је укључено, а ако користите СитеГроунд, сазнаћете о томе у овом посту.

Сада, наравно, ако немате СитеГроунд, можда бисте желели да погледате овај видео и онда одлучите да ли вам се свиђа што они бесплатно укључују у својим пакетима.

Митови веб странице

Сада, пре него што се превише удубимо у то, желим да разбацим неке од митова о брзини веб локације око постојања веб странице.

Мит 1: Спори веб сајтови се не сврставају добро у Гоогле

Постоји много важнијих фактора рангирања, а брзина сајта је најмање најмања од свих њих.

Оно што се стварно догађа је да мала брзина странице ствара лоше корисничко искуство.

Лоше корисничко искуство води до повећања стопе напуштања почетне странице.

Тако ће неко напустити вашу веб страницу кад оде на вашу веб локацију.

А то је важан фактор рангирања.

Дакле, спора веб страница не утиче на вашу ранг листу на начин на који мислите. То је заиста оно што доводи до високе стопе напуштања почетне странице.

Колико пута сте посетили веб страницу и тамо сте?

Прошло је четири или пет, шест секунди. Није учитавање информација које желите. А знате на Гооглеу постоји још девет уноса на тој страници.

Шта радиш?

Одскочите са веб локације, кликнете назад, а то је фактор рангирања који штети вашем рангу.

Оно што стварно покушавамо је да оптимизујемо вашу веб локацију за корисничко искуство, а не за Гоогле.

Мит 2: Споре странице изазивају градитељи страница

Други мит је да брзину ваше веб странице смањује градитељ страница који сте изабрали да користите или тему коју сте одлучили да користите за прављење веб странице.

Па, мало, али да људи нису толико велики од фактора, да ли бисте морали да верујете.

То је само добар маркетинг.

5 стубова брзине странице

У реду. Сада када смо те митове избацили из себе, време је да почнемо са оптимизацијом веб странице и прелазимо преко пет стубова брзине веб локације..

Стуб 1: Добар хостинг

Сада ће први стуб брзине сајта бити добар веб хостинг.

Добра ствар је што користите СитеГроунд који је фантастичан веб домаћин.

Дакле, овај је стуб више намењен људима који користе хостинг са малим буџетом или бесплатним хостингом јер на крају добијате оно што плаћате када је у питању хостинг.

Сада, ако не користите СитеГроунд, сећам се да имам доњу везу доле која ће вам одузети 70%, а укључујући и бонус за курс.

Дакле, СитеГроунд има три плана. Желели бисте да будете у великом плану или ГоГеек плану.

Знам да је примамљиво уштедјети 2 месеца месечно само добијањем почетног програма, али ова друга два плана укључују додатне опције перформанси које једноставно нису доступне у стартуп плану.

Дакле, ако сте на почетном плану, можете пратити овај видео, али можда бисте желели да размотрите контактирање СитеГроунд-а и надоградњу на растући велики план.

Када инсталирате ВордПресс на СитеГроунд, они ће укључити додатак под називом СГ Оптимизер.

Ево ме на ВордПресс инсталацији. Кликаћу додатке и видећете да је то овде, СГ Оптимизер. Сада када сте ово активирали, овде ће бити нова опција која каже СГ оптимизер, а овде су сва подешавања овог додатка.

Други стуб брзине сајта је оптимизација ваших слика. Када почнете да правите веб страницу ВордПресс, хтећете да учитате слике. Сада је проблем у томе што су слике обично много квалитетније него што вам треба, што доводи до врло великих величина датотека. Зато сваки пут када неко посети вашу веб страницу мора преузети велике слике.

Тако да ћете добити неколико сјајних перформанси. Оптимизацијом тих слика. Сада обично морате плаћати месечну услугу за оптимизацију слика, али не и ако имате СитеГроунд. Садржан је у додатку СГ оптимизер. Дакле, ево нас на подешавањима додатака. Последња опција овде је оптимизација слике.

Наставићемо и кликнемо на то, а ту су и нека подешавања која бисмо можда желели да омогућимо. Дакле, прва је оптимизација нових слика како се учитавају на вашу веб локацију. Желите да омогућите ову опцију. Дакле, ово значи следећи пут када отпремите слику, СГ оптимизатори, само што ћемо се побринути за вас.

Следећа опција је да ако сте већ поставили слике, можете да кликнете на ово дугме управо овде и он ће се вратити и оптимизовати све слике у вашој медијској библиотеци за вас, и то је све што је потребно за оптимизацију слика. Трећи ступ брзине сајта је употреба мреже за испоруку садржаја.

Ево. Пријављен сам у СитеГроунд и кликнућу овде где пише веб локације, а затим кликнем овде где пише алатке за сајт, а затим кликнем где пише, брзина. А онда ћу кликнути овде где пише ЦлоудФларе, и ту можемо омогућити ЦлоудФларе интеграцију са СитеГроунд.

Сада када омогућите ЦлоудФларе, оно што се догоди је да ће неки од средстава на вашој веб локацији бити гурнути у облаке, бљескове и мрежу сервера широм света. Сада то значи ако неко с друге стране свијета. Посетите своју веб локацију, слике и мноштво оних, велика, велика имовина везана за вашу веб локацију.

Да би се учитало, заправо ћемо их учитати са локалног сервера. Географски. Ово што ће ово учинити је драстично побољшати време учитавања и брзину веб локације која ће посетиоци имати на вашем веб месту. Сада ЦлоудФларе има основни план који је бесплатан. Такође имају премијум план. Употребљавам ЦлоудФларе најмање пет година и никад нисам користио ништа осим основног плана, биће више од онога што вам треба и видјет ћете велико побољшање брзине на вашој веб локацији.

Тако да ћу се помицати према доле и ево три корака да се ово покрене на нашој веб локацији. Дакле, идемо напред и кликните на дугме за подешавање. У овом кораку можете да креирате нови налог за фларе у облаку или можете да кликнете овде где пише да повежете постојећи и пријавите се на свој постојећи налог у облаку.

Будући да већ имам налог за облак облака, пријавићу се користећи свој постојећи налог. Али за вас, ако немате рачун, наставите и направите нови. Велики. Пријавио сам се на свој налог, а ви сте створили нови налог. Дакле, следећи корак је да одаберете овде име вашег домена у које желите да се повежете, облак фларе, а затим ћете желети да кликнете на активирај бесплатно да бисте веб локацију повезали са ЦлоудФларе-ом.

Овде доле можете видети и нека подешавања облака облака која ћете моћи да користите на својој веб локацији. Користи се четврти стуб сајтова. Кеширање и шта се кеширање састоји у томе да ће створити статичку копију веб локације, тако да кад људи прегледају вашу веб локацију, мање активности се морају одвијати иза сцене које могу успорити посетиоце који виде вашу веб локацију.

Знам да је то компликовано објашњење, само да бих разумео да ако користите ВордПресс. Морате да користите неки облик кеширања. Сада је огромна корист од коришћења СитеГроунд-а много тога кеширања транспарентно иза сцене на овом сервер рачунарском рачунару. Они то раде за вас, али ви то заправо морате да укључите.

Дакле, ево ме, пријављен сам на контролну плочу приземља на локацији. Тако да можете да кликнете где пише брзина. А ту је и нова опција која каже кеширање. Желећемо да наставимо и кликнемо на то. И овде ћемо омогућити. Две различите врсте кеширања на вашој веб локацији. Дакле, прво пише статички кеш, а ви ћете видети списак веб локација на које сте повезани на СитеГроунд, а све што требате је да пребаците на то тако што ћете ићи тако.

А сада је ваша готовина укључена. Овде постоји друга врста предмеморирања која се зове Мемцацхед. Кликнимо на то, а ово је врста кеширања која ће се применити на цео хостинг налог. Ми ћемо наставити и кликните овде да укључимо и ово. Сада оба предмеморирања. Механизми имају начин да испразните новац.

А начин на који бисте то могли учинити ако сте пријављени на СитеГроунд је ова мала метла која се овде налази десно и на њој пише готов новац. Можете да кликнете ово да испразните Мемцацхед, а када сте на статичкој кеши, постоји опција да тамо уновчите новац. Сада овде морамо да омогућимо и неке опције.

На вашој веб локацији у додатку за СГ оптимизер. Прва картица су супер благајна подешавања. Желећемо да пребацимо ово овде где пише динамичко кеширање, а ми ћемо желети да ово пребацимо овде где пише Мемцацхед овако. Сада постоје неке додатне опције за динамичко кеширање којих бисте можда желели бити свесни.

Прва опција је овде где можете да прочистите кеш меморију и да је испразните. Такође ће постојати опција у вашој административној траци на врху. Да испразните готовину. Следи аутоматско чишћење готовине. Желећете да ово оставите омогућено. Главне опције којих желите бити свјесни су управо овдје. Каже, искључујући УРЛ адресе.

Овисно о врсти веб странице коју имате, могу постојати одређени дијелови ваше веб странице на које не можете укључити уновчавање јер ће то узроковати проблем. Ово обично видите на веб локацијама заснованим на е-трговини. То је зато што те врсте веб локација имају пуно динамичких опција на њима, а уновчавање једноставно неће радити?

Овде ћете постављати УРЛ-ове на странице које желите изузети из кеширања. Све што требате да урадите је да овде унесете УРЛ, а затим кликните где пише да изузети да бисте га додали на листу за изузеће, а сада ће бити и ваша веб локација. Потпуно уновчен. Последњи стуб брзине веб страница биће додатне оптимизације перформанси.

Сада ће вам СГ оптимизер или додатак пружити и разне могућности. Дакле, прва би била лења за учитавање слика. То значи кад посетилац учита вашу страницу. Неће их приказати или неће учитати слику док се не помакну на део странице на коме та слика треба да се налази.

Ово ће убрзати учитавање ваше веб странице и осетити се много брже код посетилаца ваше веб локације. Да бисмо то омогућили, кликнућемо овде где пише оптимизација слике, а овде је опција која каже да се слике лењо учитавају. Укључићемо то даље. Овде нам дају неке додатне могућности ако то желимо.
Лази лоад. Они би укључивали Граватар, РС, сличице, респонзивне слике, видгете и лажно учитавање на мобилним уређајима. Тако да их можете укључити како желите. Свакако волим лијено учитавање, Граватар, РС и сличице. Остало је за вас необвезно. Ако постоји неки проблем који настаје услед лажног учитавања, можете да изузмете одређене делове ваше веб локације из лењог учитавања.

Само бисте ставили ЦСС класу у те елементе. То је мало техничко. То бисте учинили овде, а затим кликните на искључи. Сада постоје додатне оптимизације, зар не? Ево опције за оптимизацију окружења. Желећете да се померите према доле и будите сигурни да је компресија Г зип укључена.

И на крају, предње оптимизације овде. Сада би ово могло бити мало шкакљиво и понекад можете себи упасти у мало проблема, зато препоручујем да их омогућите један по један. Затим проверите да није изазвало никакво чудно понашање на вашој веб локацији. Сада би требало да будете прилично сигурни када ћете умањити ХТМЛ излаз.

Такође бисте требали бити сигурни да бисте омогућили све различите могућности за смањивање. Дакле, ево да се минификују ЈаваСцрипт датотеке. Ево једног за умањивање ЦСС датотека. Сада одлагање рендерира блокира Јава скрипту. То би могло узроковати проблеме. А кад то омогућите, добићете упозорење овде и можете да потврдите да ли желите да се то активира или не.

Дакле, ово је место где ћете дефинитивно желети да проверите да ли је то проузроковало проблем. Ево још једне опције за комбиновање ЦСС датотека, а то би могло изазвати и неке проблеме. Као што видите, не покреће поруку упозорења. Али само знајте да и то може проузроковати проблеме.

Понекад. Затим смо оптимизирали учитавање Гоогле фонтова који су безопасни. Укључимо то. Следи уклањање низова упита из статичких извора. То ми је у прошлости изазивало проблеме, зато само будите опрезни. Ово је опција за коју видите да узрокује проблем када додатак или тема од аутора пусти нову исправку и тада ствари постану неугледне на вашој веб локацији.

Последњи је онемогућен емојис. То не значи да емојији неће радити на вашој веб локацији. То само значи да ће се учитати на оптималнији начин. Сада ћу брзо погледати предњи крај моје веб странице како не би било видљивих проблема и онда ћу урадити брзи тест брзине.

Дакле, ево веб странице, и за сада изгледа добро. Моје слике се учитавају, зар не? Ове мале иконе се приказују. То је обично оно са чим сте видели проблем. Ако је било проблема са којима се сусрећете, ух, размак је тачан. Понекад се могу преклапати и ако постоји проблем.

Све изгледа савршено. У ствари, ово изгледа заиста добро. Океј, па идем на ГТ метрицс.цом и наставит ћу и залепити УРЛ на веб локацију са задњом косом кликом овде, овде пише да тестира вашу веб локацију. Треба само тренутак и оно што ћете урадити је преузимање ваше веб странице.

И даће вам неке податке. Обавестићете колико је времена требало да се утовари. Рећи ће вам колико је захтева било, а настаће и неки произвољни резултат. Сада, препоручујем да не додајете превише на тежини овом резултату. Као што видите, резултати су. Доста високи и а и Б овде са веома брзим временом учитавања од 1,2 секунде, странице, стране испод мегабајта и само 32 захтева.

Ово је веб локација која користи ментора Елле. Сада, увек кажем, немојте овде давати превелику тежину овим резултатима. Оно што је заиста важно је како се ваша веб локација осећа када неко дође на вашу веб локацију, али из овог теста можете видети да се веб локација брзо учитава. Што је заиста добро за веб локацију са свим тим сликама.

Па, ево га. На тај начин можете да учините своје веб локације користећи СитеГроунд оптерећење невероватно брзим, а надам се да сте видели и огромну вредност коју добијате од СитеГроунд-а. Обично би морали да платите стотине долара годишње да бисте добили додатке који могу да ураде све што за вас само укључе.

Већ са услугом коју имате са њима. Ово је један од разлога зашто препоручујем коришћење СитеГроунд-а због свих тих додатних доброта које укључују за вас и не морате их куповати и званично их подржава ваш веб домаћин. СитеГроунд, ако немате СитеГроунд, размислите о коришћењу везе коју имам доле или ВП црафтер.цом/ситегроунд ако сте наручили СитеГроунд, укључујем бонус за курс да бисте је искористили.

То ће вам помоћи да извучете максимум из. Израда веб странице и максималан резултат. Даве, пронашао си неку вредност у овом видеу и надам се да јеси. Размислите о томе да то подарите палцу и поделите са пријатељем.

Ако имате икаквих питања, препоручујем вам да их поставите у доњем одељку са коментарима.

Волим да одговарам на ваше питање и помажем вам на било који начин на који могу. Хеј, хвала на гледању и видимо се у следећем видеу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map