Beste webhosting voor kleine bedrijven

webhosting voor kleine bedrijven 1Uw keuze voor webhosting voor kleine bedrijven is veel belangrijker dan u zou denken. Het is niet alleen een platform om uw eCommerce-website te lanceren, uw hostingkeuze heeft ook invloed op de betrouwbaarheid en veiligheid van de website.


U wilt ervoor zorgen dat het voldoende bronnen biedt voor uw verkeer en het type inhoud, dat er betrouwbare ondersteuning is die toegankelijk is wanneer u die nodig heeft, en dat het voor u rendabel is om te gebruiken.

Als uw bedrijf een startup is of als u niet veel ervaring heeft met webhosting, zijn er mogelijk enkele dingen die u niet weet.

Een daarvan is het probleem van uptime / downtime. Dit is essentieel voor de betrouwbaarheid van uw website. Als klanten geen toegang hebben tot uw inhoud wanneer ze hulp, informatie of bestelling nodig hebben, gaan ze weg en zoeken een bedrijf dat hen kan geven wat ze nodig hebben.

Uptime heeft niet alleen invloed op uw bouncepercentages, maar ook op uw financiën en de positie van zoekmachines. Studies tonen dat aan downtime kost de gemiddelde bedrijfswebsite ongeveer $ 7.908 per minuut. Uptime / downtime wordt meestal uitgedrukt als een percentage.

Hostingbedrijven die een uptime van 99,8 procent uptime beloven, zullen u niet vertellen dat dit zich vertaalt in een gemiddelde downtime van 18 uur per jaar.

Zelfs een kleine fractie van een procent verandert die vergelijking drastisch; uptime van 99,999 procent per maand – 5-9 seconden genoemd – zal de downtime verminderen tot een beter beheersbare 5 minuten en 15,6 seconden per jaar.

Bedrijfseigenaren die op zoek zijn naar betrouwbare, betaalbare webhosting voor kleine bedrijven, staan ​​op de juiste pagina. We hebben hier de top vier zakelijke hostingdiensten. Hoewel ze allemaal geweldig zijn voor zakelijke hosting in het algemeen, blinken ze allemaal op de een of andere manier uit in hun respectievelijke “beste van” categorieën.

Onze beoordelingen hebben betrekking op prijs, uptime, gebruiksgemak en ondersteuning. We zullen u ook vertellen waar u op moet letten bij een hostingservice en de belangrijkste kenmerken van elke provider vergelijken.

Onze beste keuzes voor zakelijke hosting

e-commerce bedrijf

Nu komen we bij het vlees van onze recensie, de bedrijven zelf. We hebben velen grondig getest en beoordeeld om u het beste van het beste te geven in vier categorieën: Best All Around, Best High-End Provider, Best Managed Hosting en Best Budget Option. Dat geeft voor ieder wat wils.

Notitie: Al deze informatie was correct en werd dubbel gecontroleerd op het moment van schrijven. Veranderingen in prijzen of voorwaarden zijn in de gril van individuele bedrijven. Zie GerelateerdBeste Australische webhosts en Beste goedkope hosting.

Uw bedrijf is uniek, ook onder andere in dezelfde branche. Daarom nemen we een diepgaande discussie op over wat er komt kijken bij het kiezen van de provider die bij uw type bedrijf past.

Er zijn verschillende vragen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een hostingservice voor uw bedrijf.

Technische vaardigheid

Als je een complete beginner bent, u heeft een service nodig die meer technische ondersteuning biedt dan als je veel technische vaardigheid en kennis hebt. Overweeg managed hosting of een zeer eenvoudige service als u veel statische inhoud of minder verkeer heeft.

Wat is uw budget?

Een professionele website voor een enkele beoefenaar of een kleinere startup met weinig werknemers kan het doen met een goedkoper plan dan een grote onderneming met meer inhoud en een hoog verkeersvolume. Gedeelde plannen bieden u mogelijk de middelen en ondersteuning die u nodig hebt en helpen u binnen uw budget te blijven.

Grotere bedrijven hebben waarschijnlijk een speciale service of privéserver nodig die ‘voor bedrijven is gemaakt. Deze kunnen meer dan $ 1.000 per maand kosten voor het hoogste serviceniveau.

Hoeveel verkeer verwacht u?

Als u veel verkeer verwacht, plotselinge verkeerspieken tijdens seizoensverkopen of snelle groei, u heeft een betere hostingservice nodig met meer middelen en de mogelijkheid om snel omhoog of omlaag te schalen.

Degenen met zeer agressieve marketing die verwachten meer aanhoudend verkeer te genereren, zouden ook profiteren van de hogere beveiliging en beschikbare bronnen van een speciale of cloudhostingservice.

Veel hostingbedrijven bieden een gratis proefversie of pay-as-you-go-service aan, dus u kunt het altijd proberen voordat u koopt en indien nodig overstappen voordat u een langetermijncontract afsluit.

1. Kinsta – Beste high-end prestaties

Belangrijkste kenmerken
 • HTTP / 2
 • PHP 7.3
 • SSH
 • CDN
 • MariaDB
 • Laat’s SSL coderen
 • Dagelijkse back-ups
 • Verwijdering van malware
Voordelen
 • Beschikbaarheid van verzamelplaats
 • Kies uw eigen serverlocatie
 • Uitgebreide kennisbank
 • Gratis migratie
Nadelen
 • Geen beheerfuncties op dashboard
 • Duur in vergelijking met andere hostingservices
 • Ondersteunt alleen WordPress-websites
 • Ondersteuning is alleen beschikbaar via chatbot

Deze hostingservice onderscheidt zich als het enige volledig beheerde WordPress-exclusieve hostingplatform. Het is gemaakt in samenwerking met Google Cloud Services (GCS) en het interne technische en ondersteuningsteam zijn allemaal ervaren WordPress-ontwikkelaars.

Dat betekent dat je deskundige ondersteuning en gespecialiseerde functies hebt voor je WP eCom-website, hoe groot of complex ook.

Overzicht

Online verkeerDit wordt beschouwd als een high-end selectie vanwege de hoge prijs en hoogwaardige functies. Het idee was om een ​​speciaal platform voor WordPress-sitewonderen te creëren met het beste platform, functies en technische team.

De belangrijkste reden waarom het niet is geselecteerd als het beste WP-hostingplatform, is dat het een prijsverbod is voor kleinere bedrijven met minder geld om te besteden aan hosting.

Echter, als je een grote WP- of WooCommerce-website hebt, veel verkeer en een groot budget, dit is een zeer goede managed hosting-optie. Ze controleren zelfs elke website 720 keer per dag op uptime, wat bijna 100 procent is.

Kenmerken

Dit bedrijf biedt u veel premiumfuncties en enkele van de meest recente technologie om de ultieme WP-hostingervaring te bieden.

Hun GC-servers zijn strategisch gepositioneerd op 20 verschillende locaties over de hele wereld en worden de klok rond bewaakt. Met hun hoogste serviceniveau is elke website gecontaineriseerd met LXD om ze en hen te isoleren en automatisch schalen mogelijk te maken in geval van plotselinge pieken in het verkeer.

Dus, wat voor soort functies biedt Kinsta?

Naast migratie, installatie en staging met één klik, is er veel om van te houden op het gebied van beveiliging en verbeterde prestaties.

Ondersteuning

Kinsta-ondersteuning is 24/7/365 beschikbaar en wordt afgehandeld door WordPress-experts. U kunt het bedrijf uitsluitend bereiken via een online chatbot.

Prijzen en plannen

Het bedrijf biedt vier serviceniveaus, met verschillende sublagen voor diegenen die een meer aangepast serviceniveau nodig hebben. Basisplannen bevatten allemaal ten minste één installatie, OHO-werknemers, opslag en hoge bandbreedte. De prijzen en standaardfuncties zijn als volgt verdeeld:

Beginner: Dit abonnement begint bij $ 30 per maand en u krijgt één WordPress-installatie, 20.000 bezoeken per maand, twee PHP-workers, 5 GB opslag en 50 GB CDN-bandbreedte.

Pro: Het Pro-abonnement begint bij $ 60 per maand. U krijgt nog steeds twee PHP-workers, maar andere basisfuncties lopen op tot twee installaties, 40.000 maandelijkse bezoeken, 10 GB opslag en 100 GB CDN-bandbreedte.

Bedrijf: Je betaalt $ 200 per maand voor het eerste niveau van Business-abonnementen, wat ideaal is voor een WooCommerce-winkel die PHP-zwaar is. Voor dat bedrag krijg je 20 installaties, vier PHP-workers, 20 GB opslag, 300 GB CDN-bandbreedte en 250.000 bezoeken. Lees ons volledige Kinsta recensie hier.

Onderneming: Als u een grote speler bent met veel websites die veel verkeer en transacties aantrekken, kan een Enterprise-abonnement een koopje voor u zijn tegen een startprijs van $ 1.500 per maand. Deze geeft je 150 installaties, drie miljoen bezoeken per maand, 16 toegewijde PHP-workers, 250 GB opslag en 1.000 GB CDN-bandbreedte.

Lees onze gids om andere opties in de WP-ruimte te bekijken beste WordPress-hosts.

2. HostGator – Beste allround

Belangrijkste kenmerken
 • Razendsnel
 • Veel gratis upgrades
 • Host meerdere sites
 • 24/7/365 ondersteuning
 • Gratis SSL
Voordelen
 • Uptime van 99,99%
 • Hosting van hoge kwaliteit
 • Veel functies
Nadelen
 • Interface is een beetje verouderd
 • Domein is alleen het eerste jaar gratis

HostGator is onze topkeuze voor de beste hostingprovider. Het wordt om verschillende redenen over het algemeen beschouwd als de beste van onze recensenten en gebruikers. Het platform is echt gebruiksvriendelijk, vooral voor beginners, met tal van functies, een hoge mate van gegarandeerde uptime en ongeëvenaarde snelheid en prestaties.

Overzicht

Onze aanbeveling van HostGator als de beste hostingservice in het algemeen is te danken aan de toppunten in vergelijkend onderzoek, dat het algemeen op 92 procent rangschikte.

Het heeft een geweldige prijs, gebruiksvriendelijke interface met een ondiepe leercurve, en reeks opties. Met al dit platform gaat ervoor – inclusief geweldige klantenondersteuning – is het geen wonder dat HostGator de thuisbasis is van meer dan acht miljoen domeinen.

Kenmerken

UptimeAcht van de slag, HostGator garandeert een uptime van 99,9 procent als onderdeel van uw service level agreement. Dat betekent dat je te maken krijgt met een downtime van minder dan een uur.

Dat is het soort betrouwbaarheid dat bedrijven nodig hebben om hun klanten geweldige service te bieden. In feite komt de garantie zelfs met een terugbetaling van een maand service als ze die belofte ooit breken. Niet veel platforms zullen hun beloften in die mate ondersteunen.

Nu, voor de keerzijde van het gebruik van HostGator. De cPanel-interface ziet er een beetje vorige eeuw uit, hoewel het gemakkelijk te leren en te gebruiken is als je eenmaal gewend bent aan het drukke dashboard.

Het bedrijf geeft je ook geen gratis domeinen, dus je moet ze kopen en registreren via hen of een andere registrar. WordPress-gebruikers hoeven zich echter geen zorgen te maken over toegang tot cPanel.

Het Secure Socket Layer (SSL) -certificaat heeft een waarde van $ 100 en beschermt de gegevens die door uw website reizen. Dit is geruststellend voor uw klanten, vooral als u een website heeft die financiële diensten verleent of veel financiële transacties uitvoert. Als je dit certificaat hebt, krijg je een groen hangslot op de URL van je website. bezoekers vertellen dat ze u kunnen vertrouwen.

Elk abonnement bevat ook onbeperkte e-mails, wat ongebruikelijk is voor hostingservices, installatie met één klik voor WordPress- en Drupal-websites en onbeperkte bandbreedte. De prijzen zijn heel redelijk voor wat u krijgt met de pakketten en er zijn geavanceerde services voor grote bedrijven en websites met speciale technologische of beveiligingsvereisten.

Ondersteuning

Deze service biedt zeer responsieve ondersteuning die 24/7/365 beschikbaar is via online chat of gratis bellen. Er is ook een kennisbank op hun helppagina die u helpt bij het vinden van antwoorden op verschillende problemen.

Prijzen en plannen

Er is genoeg om uit te kiezen wanneer u zich aanmeldt bij HostGator. Ze bieden drie gedeelde plannen, die goed zijn voor kleinere websites, alleen beoefenaars en beginners.

De drie gedeelde pakketten zijn:

Hatchling Begint bij $ 2,75 per maand. Het is een keuze op instapniveau die veel waar voor uw geld biedt.

Baby Start $ 3,95 per maand en biedt meer ondersteuning voor een groeiend bedrijf.

Bedrijf Deze begint bij $ 5,95 per maand en biedt de middelen die nodig zijn om een ​​website met hoge verwachtingen voor groei en verkeer te ondersteunen. Zodra je dit niveau hebt bereikt, ontgrendel je extra functies zoals:

 • SSL-certificaten
 • Speciaal IP-adres
 • VoIP-telefoondienst

Als u groot wilt beginnen of als uw bedrijf de drie gedeelde basisplannen ontgroeit, biedt HostGator VPS-hosting, WordPress en speciale hostingpakketten. Hier is een overzicht van wat je krijgt.

Toegewijde serverplannen: Dit is een goede optie voor middelgrote tot grote bedrijven die meer middelen en functies nodig hebben. Het begint bij $ 79 per maand en u krijgt alle hardware die u nodig hebt om grote verkeersvolumes aan te kunnen. Deze plannen bevatten wekelijkse back-ups, wat geweldige beveiligingsfuncties zijn, maar u moet zelf de hardware, software en upgrades onderhouden. Goed voor mensen met wat technische kennis en behoefte aan meer controle over hun platform.

VPS-plannen: Deze variëren in prijs van $ 19,95 per maand voor het Snappy 2000-abonnement tot $ 29,95 per maand voor Snappy 8000. Naarmate uw bedrijf opschaalt, krijgt u meer bandbreedte, schijfruimte, CPU en RAM. De laatste twee functies zijn bedoeld om uw website meer kracht en snelheid te geven, dus ze zijn geweldig als u veel media-inhoud heeft.

Over het algemeen zijn we van mening dat dit de beste hostingservice is voor alle soorten zakelijke websites.

Lees ons volledige Hostgator-recensie hier.

3. SiteGround – Beste voor WordPress-hosting / beheerd

Key Kenmerken
 • One-click installaties voor Joomla en Drupal
 • Slepen en neerzetten
 • Gratis SSL
 • Dagelijkse back-ups
Voordelen
 • Uptime van 99,98%
 • Superieure WordPress-hosting
Nadelen
 • Duurder dan andere services
 • Geen VPS-hosting beschikbaar

SiteGround is misschien niet de goedkoopste optie, maar het heeft veel positieve punten die het de moeite waard kunnen maken. Het heeft de veelzijdigheid om meerdere contentmanagementsystemen (CMS’s) aan te sturen, en u kunt de meeste met slechts één klik installeren.

Het bedrijf biedt ook meerdere e-mailadressen en dagelijkse back-ups. Deze extra’s geven u een beetje extra waar voor uw geld en ze maken het een ideale optie voor ondernemers met meerdere websites of bedrijven om te beheren.

Overzicht

Ooit was de hostingservice voor studentenhuizen overal, nu biedt SiteGround een klantenlijst van meer dan twee miljoen websites. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Bulgarije en wordt nu beschouwd als een van de beste hostingdiensten ter wereld.

Laten we eens kijken wat SiteGround te bieden heeft.

Kenmerken

Website-builder afgerondEr zijn slechts drie providers die specifiek worden aanbevolen voor WordPress-hosting. Aangezien WordPress meer dan een derde van alle websites op internet aanstuurt, is dat een enorme aanbeveling. Het is echter niet alleen geweldig voor Wp-hosting.

Het maakt ook installatie met één klik mogelijk voor andere contentbeheersystemen zoals Joomla en Drupal, en er is een speciale WooCommerce-hosting voor WordPress eCommerce-sites.

Voor degenen die helemaal opnieuw bouwen, SiteGround heeft een gratis website builder met slepen-en-neerzetten-functionaliteit. Het enige dat u hoeft te doen, is een domein kopen. Alle abonnementen worden geleverd met gratis SSL-certificering en dagelijkse back-ups en ze garanderen een beschikbaarheid van 99,98 procent. Dat vertaalt zich in minder dan een uur downtime voor een heel jaar.

Dit gezegd zijnde, is dit platform erg duur in vergelijking met andere hostingdiensten, vooral voor dedicated hosting. Dat kan het beste worden bespaard voor grote bedrijven en overheidsorganisaties met grotere budgetten en strengere vereisten met betrekking tot middelen en beveiliging.

Er zijn echter enkele voordelen en koopjes. Het is echt goedkoop voor WordPress-hosting, en het is geweldig voor DIY-website-bouwers. Een voorbeeld is SiteGround’s Enterprise Hosting. Deze stelt u in staat om een ​​ontwerp op maat te maken en biedt op maat gemaakte prijzen voor individuele kenmerken en functies; neem contact op met SiteGround voor een offerte. Je krijgt ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Ondersteuning

SiteGround-ondersteuning is beschikbaar via livechat, telefonisch en een helpdeskticket.

Prijzen en plannen

Gedeelde hosting: Varieert van $ 3,95 – $ 34,95 per maand

Cloud hosting: Varieert van $ 80 – $ 240 per maand

Toegewijde hosting: Varieert van $ 269 – $ 729 per maand

WordPress-hosting: Varieert van $ 3,95 – $ 34,95 per maand

Lees ons volledige SiteGround beoordeling hier.

4. Hostinger – Beste budgetoptie

Belangrijkste kenmerken
 • Dagelijkse back-ups
 • OpenResty nginx + lua
 • Toegangsbeheer
 • CloudLinux
 • Aangepast hPanel
 • CloudFlare en LetsEncrypt-integratie
 • Geautomatiseerde serverimplementaties

Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke selectie die niet beknibbelt op prestaties of service, overweeg dan Hostinger.

Deze Europese hostingservice groeide in iets meer dan een decennium uit van een onbekende gratis service tot een volwaardige concurrent met meer dan 29 miljoen websites op zijn platform. Zelfs met dat groeiniveau zijn ze erin geslaagd hun diensten waanzinnig betaalbaar te houden.

Voordelen
 • Meertalige chatondersteuning
 • Gratis website builder en domeinnaam
 • Minder dan $ 1 per maand om te beginnen
 • Verbazingwekkend snel en betrouwbaar
Nadelen
 • Enkele verborgen kosten
 • Maandelijkse prijs van 80 cent alleen beschikbaar bij een contract van vier jaar
 • Geen cPanel
 • Je moet betalen voor extra domeinen

Overzicht

Afgezien van zijn budgetvriendelijke startprijs, is Hostinger een brede eCommerce-host ondersteunt WordPress, Joomla, Drupal, PrestShop en OpenCart.

In tegenstelling tot veel virtueel gratis hosting platforms, zult u geen problemen ondervinden met hoge downtime of een gebrek aan snelheid en beveiliging. In feite hebben onze tests geklokte laadtijden van gemiddeld 369 ms. Het bedrijf heeft servers in Azië, Europa en Noord-Amerika en elk wordt aangedreven door netwerken met 1000 Mbps-verbindingen.

Hostinger’s Website Builder: Zyro

website bouwerZyro is een websitebouwer die wordt geleverd met veel klassieke functies, maar ook met een paar nieuwe. Gratis SSL-certificaat, onbeperkte SSD-opslag en bandbreedte zijn slechts een van de vele functies die het biedt.

Een paar van de nieuwe waarvan we het gevoel hadden dat we erover moesten praten, zijn de enorme bibliotheek met gratis afbeeldingen die u kunt gebruiken om aan uw website toe te voegen. En nog een extra uitdaging: Logo Maker, met deze functie kunt u uw logo gemakkelijk opnieuw ontwerpen. Geen ontwerper nodig en ook geen codering. Doe het zelf in een oogwenk.

De meest interessante functie is zonder twijfel de AI-schrijver. Zyro’s AI-inhoudsgenerator analyseert met de hand geplukt exemplaar van elke branche. Vervolgens genereert het een kopie die de beste online copywriting- en SEO-praktijken volgt. Het doet zijn uiterste best om u te laten focussen op het laten groeien van uw bedrijf.

Ondersteuning

Ondersteuning is 24/7 online beschikbaar via chatbot en wordt aangeboden in verschillende talen. U moet helaas zijn ingelogd op uw Hostinger-account voor live chat.

Prijzen en plannen

Dit bedrijf biedt vier serviceniveaus, met contracten variërend van maandelijkse pay-as-you-go-service tot contracten van 48 maanden. Hoe meer u zich ertoe verbindt, hoe beter de prijs.

Verlengingen zijn echter tegen het maandelijkse pay-as-you-go-tarief zodra uw oorspronkelijke contract afloopt. Maandelijkse service is $ 7,99 per maand, abonnementen voor 90 dagen beginnen bij $ 2,15, contracten van één jaar beginnen bij $ 1,95, contracten van twee jaar beginnen bij $ 1,45 en een contract van vier jaar is $ 0,80. Ze bieden wel een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Lees ons volledige Hostinger-recensie hier.

Wat krijg je met een Hostinger-abonnement?

Alle abonnementen bieden u één gratis migratie en domein als onderdeel van uw abonnement. De pakketten zijn inclusief:

Single shared hosting:

 • Een website
 • 10 GB schijfruimte
 • 100 GB bandbreedte
 • Eén MySQL-database
 • Eén FTP-gebruiker
 • Eén e-mailaccount
 • Gemakkelijke website builder
 • Auto-installatieprogramma

Premium gedeelde hosting:

Dit geeft u alles wat het enkele gedeelde plan biedt, plus:

 • Onbeperkte websites
 • Onbeperkte SSD-schijfruimte
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Onbeperkte MySQL-databases
 • Onbeperkte FTP-gebruikers
 • Onbeperkte e-mailaccounts
 • Gemakkelijke website builder
 • 3X WordPress geoptimaliseerde snelheid
 • Gratis domeinnaam (met jaarabonnement)

Zakelijke hosting:

Deze wordt geleverd met alles wat je krijgt bij de andere plannen, plus:

 • Dagelijkse back-ups
 • Deluxe live ondersteuning
 • Verdubbel de verwerkingskracht en het geheugen
 • Gratis SSL-certificaat

Veelgestelde vragen over webhosting voor kleine bedrijven

De vergelijking van blogplatforms is bedoeld om u een gedetailleerde analyse te geven van de beste platforms voor uw blog. Op die manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Voor degenen onder u die slechts een paar korte antwoorden willen op veelgestelde vragen over blogplatforms, hier is onze FAQ.

Hoeveel kost webhosting voor kleine bedrijven??

webhosting voor kleine bedrijven

Hosting varieert van maandelijkse pay-as-you-go-service tot jaarlijkse, tweejarige en driejarige contracten. Velen bieden een gratis proefperiode en / of een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

De voordelen van maandelijkse service zijn dat u niet vastzit aan een langdurig contract. Kleine bedrijven kiezen meestal voor gedeelde abonnementen, die het goedkoopst zijn, ongeacht het type abonnement.

Velen hebben zeer lage promotietarieven en hogere tarieven bij verlenging. Zorg ervoor dat u hiervan op de hoogte bent voordat u een contract ondertekent.

Wat zijn de belangrijkste webhostingfuncties voor kleine bedrijven?

De single belangrijkste functie is gegarandeerde uptime. Daarnaast wilt u responsieve klantenondersteuning, installatie met één klik en één beveiligingsfunctie.

Anders dan dat, functies en verschillende plannen, afhankelijk van de grootte en het type website dat u bezit en uw budget.

Wat is het verschil tussen Shared, VPS, Cloud en Dedicated Hosting?

cloud hosting

Gedeelde hosting is wanneer u de server en bronnen deelt met andere websites. Met dedicated heeft u uw eigen server en meer controle.

Een virtual private server (VPS) is een gevirtualiseerde server die hetzelfde werkt als een dedicated server. Het biedt echter een mooie middenweg omdat het wordt gehost op een gedeelde fysieke server.

Cloudhosting is een virtuele server die alleen in cyberspace bestaat. Het biedt de beste schaalbaarheid en vrijwel onbeperkte middelen.

Wat is de goedkoopste manier om een ​​zakelijke website te hosten?

Over het algemeen zijn er twee betalingsmogelijkheden: maandelijks of jaarlijks. Als u voor een langetermijncontract kiest, betaalt u in totaal minder per maand, maar velen zijn vooraf factureerbaar tegen dat lagere tarief. Zodra u een contract heeft ondertekend, zit u vast aan dat tarief.

Maandelijkse facturering is duurder, maar u bent niet meer dan 30 dagen per keer verplicht.

Laatste gedachten

Het is belangrijk om voor elke klus het juiste gereedschap te kiezen. Uiteindelijk komt het neer op uw persoonlijke voorkeuren en vereisten. Houd er rekening mee dat in volgorde voor uw online bedrijf om geld te verdienen, u heeft een host van hoge kwaliteit nodig.

We hebben u veel stof tot nadenken gegeven en u hopelijk de richtlijnen gegeven die u nodig heeft om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. denk goed na over uw type website, verwachte groei en verkeer, en hoeveel technische ondersteuning u nodig heeft om uw klanten het soort betrouwbare service te geven dat ze verdienen.

Over het algemeen biedt HostGator echter het meest uitgebreide allround pakket. De functies zijn ongeëvenaard en zouden over voldoende middelen moeten beschikken om uw site te behandelen terwijl u van een klein bedrijf naar een groot rijk groeit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map