A legjobb webtárhely kisvállalkozások számára

web hosting kisvállalkozások számára 1A kisvállalkozások számára választott webtárhely sokkal inkább számít, mint gondolnád. Ez nem csupán egy platform az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhely elindításához, a tárhelyválasztás befolyásolja a webhely teljesítményének megbízhatóságát és biztonságát is.


Gondoskodni szeretne arról, hogy megfelelő forrásokat biztosítson a forgalomhoz és a tartalom típusához, hogy rendelkezésre álljon megbízható támogatás, amely elérhető, amikor szüksége van rá, és költséghatékony az Ön számára.

Ha vállalkozása induló vállalkozás, vagy nincs sok tapasztalata a webtárhely szolgáltatással kapcsolatban, előfordulhat, hogy néhány dolgot nem ismer.

Az egyik az üzemidő / leállások kérdése. Ez elengedhetetlen az Ön webhelyének megbízhatóságához. Ha az ügyfelek nem tudnak hozzáférni az Ön tartalmához, amikor segítségre, információra vagy megrendelésre van szükségük, elhagyják és találnak egy céget, amely megadhatja számukra azt, amire szüksége van.

Az üzemidő nemcsak a visszafordulási arányt befolyásolja, hanem a pénzügyeire és a keresőmotorok rangsorolására is. A tanulmányok azt mutatják A leállás ideje az átlagos üzleti webhelynek mintegy 7 908 USD / perc. Az üzemidőt / állásidőt általában százalékban fejezik ki.

A fogadó cégek, amelyek 99,8 százalékos rendelkezésre állást ígérnek, nem fogják mondani, hogy ez átlagosan 18 órás állásidőt eredményez évente.

Még egy kis százalékarány is drasztikusan megváltoztatja ezt az egyenletet; a havi 99,999 százalékos üzemidő – amelyet 5-9 másodpercnek hívnak – évente 5 percre és 15,6 másodpercre csökkenti az állásidőt..

A vállalkozások tulajdonosai, akik megbízható, megfizethető web hosting szolgáltatást keresnek a kisvállalkozások számára, a megfelelő oldalon vannak. Itt áll a négy legjobb üzleti hosting szolgáltatás. Bár mindegyik kiválóan alkalmas az üzleti vállalkozások fogadására, mindegyik valamilyen módon kiemelkedik a “legjobb” kategóriában.

Áttekintéseink tartalmazzák az árat, az üzemidőt, a könnyű használatot és a támogatást. Azt is elmondjuk Önnek, hogy mit kell keresnie a tárhelyszolgáltatásban, és összehasonlítjuk az egyes szolgáltatók legfontosabb jellemzőit.

Legjobb választásunk az üzleti tárhely számára

e-kereskedelmi vállalkozás

Most eljuthatunk áttekintésünkhöz, maguk a vállalatokhoz. Sokan alaposan teszteltük és áttekintettük annak érdekében, hogy négy kategóriában a legjobbat nyújthassuk: a legjobb mindent körül, a legjobb high-end szolgáltatót, a legjobban menedzselt tárhelyt és a legjobb költségvetési lehetőséget. Ez ad egy kis dolgot, amelyet mindenki mérlegelhet.

Jegyzet: Mindezek az információk pontosak voltak, és az írás idején még egyszer ellenőrizték őket. Az árképzés vagy a feltételek megváltoztatása az egyes társaságok feladata. Lásd: KapcsolódóLegjobb ausztrál webes házigazdák és Legjobb olcsó tárhely.

Az Ön vállalkozása egyedülálló, többek között ugyanabban az iparágban. Ezért foglalunk mélyreható vitát arról, hogy mi történik az Ön vállalkozása típusához megfelelő szolgáltató kiválasztásával.

Számos kérdést kell figyelembe venni, amikor a vállalati tárhely szolgáltatást választja.

Műszaki ismeretek

Ha teljes kezdő vagy, olyan szolgáltatásra lesz szüksége, amely több technikai támogatást kínál mint ha sok technikai tudással és tudással rendelkezel. Fontolnia kell akár menedzselt tárhelyet, akár egy nagyon egyszerű szolgáltatást, ha sok statikus tartalom van vagy kevesebb a forgalom.

Mi az ön költségvetése??

Az egyéni szakemberek számára készített professzionális weboldal vagy kevesebb alkalmazottat foglalkoztató kisebb vállalkozás számára olcsóbbak lehetnek, mint egy nagyobb vállalkozással, nagyobb tartalommal és nagy forgalom mellett. A megosztott tervek biztosíthatják a szükséges forrásokat és támogatást, miközben elősegítik, hogy a költségvetésben maradjon.

A nagyobb vállalatoknak valószínűleg szükségük lesz egy dedikált szolgáltatásra vagy magánszerverre, amelyet „vállalkozások számára készítettek. Ezek havi 1000 dollárba kerülhetnek a legfelső szintű szolgáltatásért.

Mennyit vár a forgalom??

Ha nagy forgalomra számít, hirtelen forgalmi növekedés tapasztalható szezonális eladások során, vagy gyors növekedés, jobb erőforrás-kiszolgálóra lesz szüksége és az a képesség, hogy gyorsan fel vagy le tudja méretezni.

Azok, akik nagyon agresszív marketinggel bírnak és fenntarthatóbb forgalmat várnak el, szintén részesülnének a dedikált vagy a felhőbeli tárhelyszolgáltatás nagyobb biztonságából és rendelkezésre álló erőforrásaiból..

Számos hosting cég ingyenes próbaverziót vagy pay-as-you-go szolgáltatást kínál, így mindig megpróbálhatja vásárlás előtt, és szükség esetén válthat, mielőtt hosszú távú szerződést kötne..

1. Kinsta – a legjobb csúcsteljesítmény

Főbb jellemzők
 • HTTP / 2
 • PHP 7.3
 • SSH
 • CDN
 • MariaDB
 • enged’s Titkosítsa az SSL-t
 • Napi mentések
 • Malware eltávolítás
Előnyök
 • Megállóhely rendelkezésre állása
 • Válassza ki a saját szerver helyét
 • Kiterjedt tudásbázis
 • Ingyenes migráció
Hátrányok
 • Nincs kezelési funkció az irányítópulton
 • Drága más hosting szolgáltatásokhoz képest
 • Csak a WordPress webhelyeket támogatja
 • A támogatás csak a chatboton keresztül érhető el

Ez a tárhelyszolgáltatás azzal a különbséggel rendelkezik, hogy az egyetlen teljes mértékben kezelt WordPress-exkluzív hosting platform. A Google Cloud Services-vel (GCS) együttműködésben jött létre, és a házon belüli tech- és támogatási csapat mind tapasztalt WordPress fejlesztők.

Ez azt jelenti, hogy van néhány szakértői támogatás és speciális szolgáltatás a WP eCom webhelyéhez, függetlenül attól, hogy milyen nagy vagy összetett.

Áttekintés

Online-forgalomEzt magas színvonalú választásnak tekintik, mert magas ár és magas színvonalú szolgáltatások. Az ötlet az volt, hogy hozzon létre egy külön platformot a WordPress webhely csodáinak számára, a legjobb platformmal, szolgáltatásokkal és műszaki csapattal.

A fő ok, amiért nem választották ki a legjobb WP-tárhely-platformnak, az az, hogy az ármegtagadó a kisebb cégek számára, amelyek kevesebb pénzt költenek a tárhelyre.

azonban, ha van egy nagy WP vagy WooCommerce webhely, nagyon sok a forgalom és nagy a költségvetés, ez egy nagyon jó menedzselt tárhely lehetőség. Valójában naponta 720 alkalommal ellenőrzik az összes weboldalt az üzemidővel, ami közel 100 százalék.

Jellemzők

Ez a cég sok prémium funkciót és a legfrissebb technológiát kínál Önnek annak érdekében, hogy a lehető legjobb WP-tárhely-élményt nyújtsa.

GC szervereik stratégiailag 20 különböző helyre vannak elhelyezve a világ minden tájáról, és éjjel-nappal megfigyelhetők. Legfelső szintű szolgáltatásaikkal az egyes weboldalak LXD-vel vannak tárolva, hogy elkülönítsék őket és őket, és lehetővé tegyék az automatikus méretezést, ha a forgalomban hirtelen tüskék lépnek fel..

Szóval, milyen szolgáltatásokat kínál a Kinsta?

Az egy kattintással történő migráció, telepítés és átállítás mellett a biztonság és a fokozott teljesítmény szempontjából is nagyon sok szeretni.

Támogatás

A Kinsta támogatás elérhető a 24/7/365 órában, és a WordPress szakértői látják el őket. A társaságot kizárólag online chatboton keresztül érheti el.

Árképzés és tervek

A cég négy szintű szolgáltatást kínál, több alszinttel azok számára, akik testreszabottabb szintű szolgáltatásra szorulnak. Az alaptervek tartalmaznak legalább egy telepítést, OHO dolgozókat, tárolást és nagy sávszélességet. Az árképzés és a standard funkciók így bonthatók:

Indító: Ez a terv havi 30 dollárral kezdődik, és egy WordPress telepítést, havonta 20 000 látogatást, két PHP dolgozót, 5 GB tárhelyet és 50 GB CDN sávszélességet kap..

Pro: A Pro terv havonta 60 dollárral kezdődik. Még mindig két PHP dolgozót kap, de más alapvető funkciók akár két telepítést, 40 000 havi látogatást, 10 GB tárhelyet és 100 GB CDN sávszélességet is elérhetnek..

Üzleti: Havonta 200 dollárt fog fizetni az első üzleti szintre, ami ideális egy WooCommerce üzlet számára, amely PHP-nehéz. Ebből az összegből 20 telepítés, négy PHP dolgozó, 20 GB tárhely, 300 GB CDN sávszélesség és 250 000 látogatás szerezhető be. Olvassa el teljes Kinsta felülvizsgálata itt.

Vállalkozás: Ha Ön nagy szereplő olyan webhelyekkel, amelyek sok forgalmat és tranzakciót vonzanak, az Enterprise terv havi 1500 USD indulási áron alku lehet. Ez 150 telepítést, havonta hárommillió látogatást, 16 dedikált PHP dolgozót, 250 GB tárhelyet és 1000 GB CDN sávszélességet eredményez..

További lehetőségek megtekintéséhez a WP térben – olvassa el a következő útmutatót legjobb WordPress házigazdák.

2. HostGator – A legjobb az egész körül

Főbb jellemzők
 • Gyorsan világít
 • Rengeteg ingyenes frissítés
 • Több hely gazdagépe
 • 24/7/365 támogatás
 • Ingyenes SSL
Előnyök
 • Uptime 99,99%
 • Kiváló minőségű tárhely
 • Sok funkció
Hátrányok
 • Az interfész kicsit keltezett
 • A domain csak az első évben ingyenes

A HostGator a legjobb választás az általános legjobb szolgáltató számára. Általában a legjobbnak tekintik az értékelőket és a felhasználókat több okból is. A platform valóban felhasználóbarát, különösen kezdőknek, rengeteg funkcióval, magas garantált üzemidővel, páratlan sebességgel és teljesítménnyel.

Áttekintés

A HostGator, mint a legjobb hosting szolgáltatás ajánlásának az az eredménye, hogy az összehasonlító kutatásban a legmagasabb pontszámot kapja, amely az összesített 92% -ot rangsorolja..

Megvan kiváló ár, felhasználóbarát felület, sekély tanulási görbével, és a lehetőségek köre. Mivel ez a platform igénybe veszi – beleértve a csodálatos ügyfélszolgálatot -, nem csoda, hogy a HostGator több mint nyolc millió domain otthona..

Jellemzők

üzemidőNyolc le a denevérről, HostGator garantálja a rendelkezésre álló idő 99,9 százalékát a szolgáltatási szintű megállapodás részeként. Ez azt jelenti, hogy kevesebb, mint egy órás leállásokkal kell foglalkoznia.

Ez a fajta megbízhatóság, amelynek a vállalkozásoknak nagyszerű szolgáltatást kell nyújtaniuk ügyfeleik számára. Valójában a garancia akár egy hónapos szolgálat visszatérítésével jár, ha valaha is megszegik ezt az ígéretet. Nem sok platformon fognak ilyen mértékben támogatni ígéreteiket.

A HostGator használatának hátránya. A cPanel felülete kissé néz ki a múlt századból, bár könnyű megtanulni és használni, ha megszokja a zsúfolt műszerfalot..

A cég továbbá nem ad Önnek ingyenes domaineket, ezért meg kell vásárolnia és regisztrálnia kell ezeken vagy más regisztrátoron keresztül. A WordPress felhasználóknak azonban nem kell aggódniuk a cPanel elérése miatt.

A Secure Socket Layer (SSL) tanúsítvány 100 USD értékű, és megóvja a webhelyén áthaladó adatokat. Ez az ügyfelek számára megnyugtató, különösen, ha van olyan weboldala, amely pénzügyi szolgáltatásokat nyújt vagy sok pénzügyi tranzakciót hajt végre. A tanúsítvány megszerzésével zöld lakattal látja el webhelyének URL-jét. hogy a látogatók elmondják, hogy bízhatnak benned.

Minden terv korlátlan e-maileket is tartalmaz, ami ritka a tárhelyszolgáltatásokhoz, az egy kattintással történő telepítéshez a WordPress és a Drupal webhelyekhez, valamint a nem mért sávszélesség. Az árak nagyon ésszerűek ahhoz, amit a csomagokkal kap, és speciális szolgáltatásokat kínálnak nagyvállalatok és webhelyek számára, speciális technológiai vagy biztonsági követelményekkel.

Támogatás

Ez a szolgáltatás nagyon érzékeny támogatást kínál, amely a nap 24 órájában, hétvégén elérhető online csevegésen vagy ingyenes híváson keresztül. A súgóoldalukon található egy tudásbázis is, amely segít választ találni a különféle kérdésekre.

Árképzés és tervek

Rengeteg közül választhat, amikor feliratkozik a HostGatorra. Három közös tervet kínálnak, amelyek kedvezőek a kisebb weboldalak, az egyéni szakemberek és a kezdők számára.

A három megosztott csomag a következő:

hatchling Havonta 2,75 dollárral kezdődik. Ez egy belépő szintű választás, amely kiváló ár-érték arányt kínál.

Baba Havonta 3,95 dollárt indít, és további támogatást kínál a növekvő vállalkozás számára.

Üzleti Ez egy havi 5,95 dollárral kezdődik, és a szükséges erőforrásokat kínálja egy olyan webhely támogatásához, amely magas növekedési és forgalmi elvárásokkal rendelkezik. Miután feljebb került erre a szintre, feloldja a további funkciókat, például:

 • SSL tanúsítványok
 • Dedikált IP-cím
 • VoIP telefon szolgáltatás

Ha nagy vállalkozást szeretne kezdeni, vagy vállalkozása felülmúlja a három megosztott alaptervet, a HostGator kínál VPS tárhely, WordPress és dedikált tárhelycsomagok. Itt van egy bontás, amit kapsz.

Dedikált szerver tervek: Ez jó lehetőség közép- és nagyvállalatok számára, akiknek több erőforrásra és funkcióra van szükségük. Havonta 79 dollárral kezdődik, és megkapja az összes szükséges hardvert a nagy forgalom kezeléséhez. Ezek a tervek tartalmazzák a heti biztonsági mentéseket, amelyek nagyszerű biztonsági funkciók, de a hardvert, a szoftvert és a frissítéseket magadnak kell karbantartaniuk. Jó azok számára, akiknek van némi technikai ismerete és fokozottabb ellenőrzése szükséges a platformjuk felett.

VPS tervek: Ezek az ár a Snappy 2000 terv havi 19,95 dollárjától a Snappy 8000 havonta 29,95 dollárig terjed. Mivel vállalkozása növekszik, nagyobb sávszélességet, lemezterületet, CPU-t és RAM-ot fog elérni. Az utolsó két szolgáltatás célja, hogy nagyobb energiát és gyorsaságot biztosítson webhelyére, tehát nagyszerűek, ha sok médiatartalma van.

Összességében úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb hosting szolgáltatás minden típusú üzleti webhely számára.

Olvassa el teljes Hostgator áttekintés itt.

3. SiteGround – a WordPress tárolására / kezelésére a legjobb

Key Jellemzők
 • Egy kattintással telepíthetők a Joomla és a Drupal számára
 • Drag-and-drop
 • Ingyenes SSL
 • Napi mentések
Előnyök
 • Uptime 99,98%
 • Kiváló WordPress tárhely
Hátrányok
 • Drágább, mint más szolgáltatások
 • Nem érhető el VPS-tárhely

Lehet, hogy a SiteGround nem a legolcsóbb lehetőség, de sok pozitív ponttal rendelkezik, amelyek miatt érdemes lehet időt venni. Sokoldalúsággal rendelkezik több tartalomkezelő rendszer (CMS) táplálására, és a legtöbbet egyetlen kattintással telepítheti.

A cég több e-mail címet és napi biztonsági másolatot is szolgáltat. Ezek az extrák kevés extra értéket képviselnek pénzüknél, és ideális lehetőséget kínálnak több webhelyet vagy céget tartalmazó vállalkozástulajdonosok számára.

Áttekintés

Miután a főiskolai kollégiumok otthoni szolgáltatása mindenhol megjelent, a SiteGround most büszkélkedhet több mint kétmillió webhely ügyfélköre. A társaság székhelye Bulgáriában van, és ma a világ egyik legfontosabb hosting szolgáltatásának tekintik.

Nézzük meg, mit kínál a SiteGround.

Jellemzők

Weboldal-készítő lekerekítettCsak három szolgáltatót ajánlunk kifejezetten a WordPress tárhelyéhez. Mivel a WordPress az internetes webhelyek több mint egyharmadát birtokolja, ez egy hatalmas javaslat. Ugyanakkor ez nem csak a Wp tárhelyén remek.

Ez lehetővé teszi egy kattintással történő telepítést más tartalomkezelő rendszerekhez, mint például a Joomla és a Drupal, valamint egy külön WooCommerce tárhelyet kínál a WordPress eCommerce webhelyekhez.

Azok számára, akik a semmiből építnek, A SiteGround rendelkezik egy ingyenes webhely-készítővel, amely drag and drop funkcióval rendelkezik. Csak annyit kell tennie, hogy vásárol egy domaint. Minden tervhez tartozik ingyenes SSL tanúsítás és napi biztonsági másolatok, amelyek garantálják az üzemidő 99,98 százalékát. Ez kevesebb, mint egy órás leállást jelent egy évre.

Mindezek ellenére ez a platform nagyon drága a többi tárhelyszolgáltatáshoz képest, különösen a dedikált tárhely számára. Ez a legmegfelelőbb hatalmas vállalatok és kormányzati szervezetek számára, amelyek nagyobb költségvetéssel rendelkeznek, és szigorúbb követelményeket támasztanak az erőforrások és a biztonság szempontjából.

Vannak azonban bizonyos előnyök és olcsók. Nagyon olcsó a WordPress tárhelyéhez, és nagyszerű a DIY weboldal készítők számára. Az egyik példa a SiteGround Enterprise Hosting. Ez lehetővé teszi az egyedi tervezést, és egyedi árakat kínál az egyes funkciók és funkciók számára; vegyen fel ajánlatot a SiteGround-hez. Ön 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kap.

Támogatás

A SiteGround támogatás élő csevegésen, telefonon és ügyfélszolgálati jegyen érhető el.

Árképzés és tervek

Közös tárhely: 3,95 és 34,95 USD között mozog

Felhő-tárhely: 80 és 240 dollár között mozog

Dedikált tárhely: Havonta 269 – 729 USD

WordPress tárhely: 3,95 és 34,95 USD között mozog

Olvassa el teljes SiteGround áttekintés itt.

4. Hostinger – a legjobb költségvetési lehetőség

Főbb jellemzők
 • Napi mentések
 • OpenResty nginx + lua
 • Access Manager
 • CloudLinux
 • Egyéni hPanel
 • CloudFlare és LetsEncrypt integráció
 • Automatizált kiszolgálói telepítések

Ha olyan költségvetés-barát választást keres, amely nem fukarkodik a teljesítmény vagy a szolgáltatás szempontjából, vegye fontolóra a Hostinger-t.

Ez az európai tárhelyszolgáltatás ismeretlen ingyenes szolgáltatásról egy teljes körű versenytárssá nőtte ki magát, alig több mint egy évtized alatt több mint 29 millió weboldallal rendelkezik a platformon. Még a növekedés szintjén is sikerült megőrizni szolgáltatásaikat udvariasan megfizethető áron.

Előnyök
 • Többnyelvű chat-támogatás
 • Ingyenes weboldal készítő és domain név
 • Kevesebb, mint 1 dollár havonta a kezdéshez
 • Bámulatosan gyors és megbízható
Hátrányok
 • Néhány rejtett díj
 • 80 centes havi ár csak négyéves szerződéssel elérhető
 • Nincs cPanel
 • További domainekért fizetni kell

Áttekintés

Költségvetésbarát kiindulási árán kívül a Hostinger széles körű e-kereskedelem házigazda támogatja a WordPress, a Joomla, a Drupal, a PrestShop és az OpenCart szolgáltatásokat.

Ellentétben sokkal gyakorlatilag ingyenes tárhely platformokon, nem fog gondot okozni a magas leállás vagy a sebesség és a biztonság hiánya. Valójában a tesztelésünk átlagosan 369 ms volt. A társaság kiszolgálói Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában helyezkednek el, mindegyik hálózatot 1000 MB / s-os kapcsolattal látják el.

Hostinger’s Weboldal készítő: Zyro

weboldal készítőA Zyro egy olyan weboldal-készítő, amely sok klasszikus funkcióval rendelkezik, de pár újval is. Ingyenes SSL tanúsítvány, korlátlan SSD tárolás és sávszélesség csak egy a sok szolgáltatás közül.

Néhány új, amelyekről úgy éreztük, hogy beszélnünk kell, a hatalmas ingyenes képek gyűjteménye, amelyeket felvehet weboldalához. És még egy merész – a Logo Maker segítségével ez a szolgáltatás lehetővé teszi a logó könnyed megtervezését. Nincs szükség tervezőre és kódolásra sem. Csináld magad egy szempillantás alatt.

A legérdekesebb tulajdonság azonban minden kétséget kizáróan az AI Writer. Zyro’s AI tartalom generátor elemzi az egyes iparágakból kézzel válogatott példányokat. Ezután létrehoz egy példányt, amely követi a legjobb online copywritert és a SEO gyakorlatokat. Ez a kemény munka, amely lehetővé teszi, hogy vállalkozásának növekedésére összpontosítson.

Támogatás

A támogatás a chatboton keresztül online elérhető a nap 24 órájában, és több nyelven elérhető. Sajnos az élő csevegéshez be kell jelentkeznie Hostinger fiókjába.

Árképzés és tervek

Ez a társaság négy szintű szolgáltatást kínál, szerződésekkel, a havi fizetés-fizetés szolgáltatástól a 48 hónapos szerződésekig. Minél többet vállalsz, annál jobb az ár.

Ugyanakkor a megújítások havi kifizetési arány szerint történnek, miután az eredeti szerződés lejárt. A havi szolgáltatás havi 7,99 USD, a 90 napos tervek 2,15 USD-tól kezdődnek, az egyéves szerződések 1,95 USD-tól kezdődnek, a kétéves szerződések 1,45 USD-től kezdődnek, a négyéves szerződés pedig 0,80 USD-ig terjed. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

Olvassa el teljes Hostinger áttekintés itt.

Mit kapsz egy Hostinger-tervvel??

Minden terv egy ingyenes migrációt és domaint biztosít Önnek a terv részeként. A csomagok tartalmazzák:

Egyetlen megosztott tárhely:

 • Egy weboldal
 • 10 GB lemezterület
 • 100 GB sávszélesség
 • Egy MySQL adatbázis
 • Egy FTP-felhasználó
 • Egy e-mail fiók
 • Könnyű weboldal készítő
 • Automatikus telepítő

Prémium megosztott tárhely:

Ez mindent megad, amelyet az egyetlen megosztott terv kínál, valamint:

 • Korlátlan számú webhely
 • Korlátlan SSD lemezterület
 • Korlátlan sávszélesség
 • Korlátlan MySQL adatbázisok
 • Korlátlan FTP-felhasználók
 • Korlátlan e-mail fiók
 • Könnyű weboldal készítő
 • 3X WordPress optimalizált sebesség
 • Ingyenes domain név (éves tervvel)

Üzleti tárhely:

Ez magában foglalja mindazt, amit megkap a többi tervvel, plusz:

 • Napi mentések
 • Deluxe élő támogatás
 • Dupla feldolgozási teljesítmény és memória
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

Gyakran ismételt kérdések a kisvállalkozások webtárhelyéről

A blogplatformok összehasonlítása célja, hogy részletes elemzést nyújtson a blogod legjobb platformaihoz. Ilyen módon megalapozott döntést hozhat. Azoknak, akik csak néhány rövid választ akarnak találni a blogplatformokkal kapcsolatos általános kérdésekre, itt találja a GYIK-ot.

Mennyibe kerül a web hosting a kisvállalkozások számára?

web hosting kisvállalkozások számára

A tárhely a havi pénzbeli fizetési szolgáltatástól az éves, kétéves és hároméves szerződésekig terjed. Sokan kínálnak: ingyenes próbaverzió és / vagy 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

A havi szolgáltatás előnyei abban állnak, hogy nincs bekapcsolva egy hosszú távú szerződésbe. A kisvállalkozások általában közös terveket folytatnak, amelyek a terv típusától függetlenül a legolcsóbbak.

Sokan nagyon alacsony promóciós díjakkal és magasabb tarifákkal élnek megújításkor. A szerződés aláírása előtt feltétlenül tájékozódjon erről.

Mik a legfontosabb webtárhely a kisvállalkozások számára??

Az egyedülálló a legfontosabb funkció garantáltan rendelkezésre áll. Emellett reagáló ügyfélszolgálatot, kattintással történő telepítést és egy biztonsági funkciót igényel.

Ezen kívül funkciók és különféle tervek, a webhely méretétől és típusától, valamint a költségvetéstől függően.

Mi a különbség a megosztott, a VPS, a felhő és a dedikált tárhely között?

felhő tárhely

A megosztott tárhely akkor történik, amikor megosztja a szervert és az erőforrásokat más webhelyekkel. A dedikált felhasználókkal rendelkezhet saját szerverrel és több irányítással.

A virtuális magánszerver (VPS) egy virtualizált szerver, amely ugyanúgy viselkedik, mint egy dedikált szerver. Ez azonban egy jó középutat kínál, mert egy megosztott fizikai szerveren üzemelteti.

A felhőtárhely egy virtuális szerver, amely csak a kibertérben létezik. A legjobb skálázhatóságot és gyakorlatilag korlátlan erőforrásokat kínál.

Mi a legolcsóbb módja egy üzleti webhely fogadására?

Általában két fizetési lehetőség van: havonta vagy évente. A hosszú távú szerződés választása azt jelenti, hogy összességében kevesebbet fizetnek havonta, de sokan ilyenkor alacsonyabban számolnak fel. Miután aláírta a szerződést, bekapcsolódik ehhez az arányhoz.

A havi számlázás drágább, de egyszerre több mint 30 napot nem vállal elkötelezettség.

Végső gondolatok

Fontos, hogy minden munkához megfelelő eszközöket válasszon. Végül személyes preferenciáira és igényeire támaszkodik. Csak ne felejtsd el ezt az érdekében online üzleti vállalkozása, hogy pénzt szerezzen, magas színvonalú házigazdara van szüksége.

Sok ételt adott neked a gondolkodáshoz, és remélhetőleg megadtuk az irányelveket, amelyekre szükség van a megalapozott döntés meghozatalához. alaposan gondolja át a webhely típusát, a várható növekedést és a forgalmat, valamint azt, hogy mekkora műszaki támogatásra van szükség ahhoz, hogy ügyfelei megbízható szolgáltatást nyújtsanak.

Általánosságban elmondható, hogy a HostGator a legátfogóbb, mindenre kiterjedő csomagot kínálja. Jellemzői páratlanok, és rengeteg erőforrással kell rendelkezniük a webhely kezeléséhez, amikor kisvállalkozásból nagy birodalommá nősz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map