Κριτική Kinsta

Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου / δημιουργίας σελίδων στον πλανήτη, τροφοδοτώντας περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των ιστοτόπων που υπάρχουν.


Όταν θέλετε μια πλατφόρμα φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί για να ενισχύσει τις δυνατότητες του WP, θα πρέπει να κοιτάξετε μακρά και δύσκολα να κάνετε καλύτερα από το Kinsta.

Δεν είναι μόνο ειδικά σχεδιασμένο για Φιλοξενία WordPress, Προσφέρει ισχυρότερη απόδοση μέσω του Δικτύου Google Cloud (GCN) από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο.

Τι είναι το Kinsta, ακριβώς και γιατί πρέπει να το δοκιμάσετε; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Ο Kinsta εξήγησε

φιλοξενία kinsta wordpress

Η πλατφόρμα αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 2013, δεν πυροβόλησαν για να γίνουν μια λύση χαμηλού προϋπολογισμού, αλλά η καλύτερη επιλογή για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων του WordPress που αναζητούσαν την ταχύτητα και την αξιοπιστία που χρειάζονταν για τη διαχείριση των επιχειρήσεων και των ιστολογίων τους.

Το Kinsta δεν αποδίδει καλύτερα με το Google Cloud, δημιουργήθηκε για να λειτουργεί αποκλειστικά με αυτό. Ως σχετικός νεοφερμένος στην οικογένεια των πλατφορμών υπηρεσιών cloud, GCP έχει εργαστεί σκληρά για να διαφοροποιηθεί από το Amazon Web Services και το Azure.

GCPΤο premium επίπεδο επιτρέπει στους ιστότοπους να φορτώνουν γρηγορότερα και αυτό είναι ένα μεγάλο μπόνους για την κάπως αργή πλατφόρμα WP. Όλοι οι μηχανικοί στο Kinsta είναι επίσης προγραμματιστές WP. Αυτοί είναι δύο από τους κύριους λόγους που το Google Cloud συνιστά το Kinsta για τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress.

Όχι μόνο αυτό, η Kinsta ήταν βραβεύτηκε τα κορυφαία κριτήρια αξιολόγησης απόδοσης για πέμπτο συνεχόμενο έτος.

Όμως, μην πάρετε τα λόγια μας για αυτό. Δείτε πώς η πλατφόρμα φιλοξενίας αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό.

Kinsta Vs Άλλοι οικοδεσπότες

Τι κάνει το Kinsta διαφορετικό από άλλες πλατφόρμες φιλοξενίας; Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, Το Kinsta δημιουργήθηκε από μηχανικούς του WordPress ειδικά για υποστήριξη WP. Όταν ερευνάτε άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας, θα διαπιστώσετε ότι ορισμένοι από αυτούς είτε δεν υποστηρίζουν WP, έχουν προβλήματα είτε προκαλούν υψηλά ποσοστά καθυστέρησης που οδηγούν σε αργή απόδοση.

Σε ένα περιβάλλον όπου η ταχύτητα είναι το παν, κάθε δευτερόλεπτο μπορείτε να εξοικονομήσετε και να βελτιώσετε την απόδοση είναι απαραίτητη.

Το Kinsta είναι μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά από τα βαριά ανύψωση και συντήρηση έχουν γίνει για εσάς. Με πολλές κανονικές πλατφόρμες φιλοξενίας, θα είστε υπεύθυνοι για κάθε βελτιστοποίηση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και άλλες βασικές λειτουργίες. Επειδή το Knista έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για χρήση με WordPress και Google Cloud Πλατφόρμα, είναι βελτιστοποιημένο ώστε να λειτουργεί άψογα και με τις δύο πλατφόρμες.

Γιατί το Kinsta είναι μια καλή επιλογή για επιχειρήσεις

Μία από τις πιο θανατηφόρες καταστάσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ο χρόνος διακοπής λειτουργίας. Για κάθε ώρα εκτός λειτουργίας, αντιμετωπίζετε την πιθανότητα απώλειας έως και 100.000 δολαρίων. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία της Kinsta φροντίζει για εργασίες συντήρησης και βελτιστοποίησης, όπως προσωρινή αποθήκευση, ασφάλεια και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας / αποκατάσταση που βελτιώνουν την απόδοση και την ασφάλεια του ιστότοπου.

Αυτό είναι καλό για την επιχείρησή σας. Όχι μόνο σημαίνει μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας και της διακοπής των επιχειρήσεων, αλλά σας επιτρέπει να παρουσιάσετε μια πιο επαγγελματική εικόνα και υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Το αποτέλεσμα είναι πιο αξιόπιστη υπηρεσία για τους πελάτες σας, βελτιωμένη εμπειρία χρήστη, καλύτερη κατάταξη μηχανών αναζήτησης και υψηλότερη παραγωγικότητα. Με την Kinsta στην υπόθεση, θα είστε ελεύθεροι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Ευκολία στη χρήση

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ένας πολυάσχολος ιδιοκτήτης εταιρείας είναι μια δύσκολη διεπαφή με μια απότομη καμπύλη μάθησης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Οι προγραμματιστές και η ομάδα σχεδιασμού στο Kinsta έχουν καταβάλει κάθε προσπάθεια για να κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για εσάς.

Το έθιμο τους Ο πίνακας ελέγχου MyKinsta σχεδιάστηκε για εύκολη πλοήγηση, και μπορείτε να διαχειριστείτε όλους τους ιστότοπους WP σας απευθείας από την πύλη διαχειριστή τους. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε τη χρήση σας για καλύτερη διαχείριση πόρων και οι μετρήσεις επισκεψιμότητας βρίσκονται στα χέρια σας.

Εκτέλεση

Λοιπόν, πώς λειτουργεί η Kinsta; Ως αφοσιωμένος κεντρικός υπολογιστής WP, δημιουργήθηκε για να λειτουργεί με όλες τις λειτουργίες και τις λειτουργίες του WordPress, βελτιώνοντας παράλληλα τη συνολική απόδοση.

Λόγω της δημοτικότητας του WP, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες φιλοξενίας που ισχυρίζονται ότι είναι βελτιστοποιημένες για το CMS. Πώς συγκρίνεται η Kinsta?

Σε μια δοκιμή που πραγματοποιήθηκε σε περίοδο επτά ημερών χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύ προεπιλεγμένο θέμα, καταφέραμε να το πετύχουμε χρόνοι φόρτωσης σελίδας λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Αυτό ακούγεται υπέροχο, αλλά τι γίνεται αν έχετε έναν πιο πλούσιο σε πολυμέσα ιστότοπο και ένα πιο σημαντικό θέμα για φόρτωση?

Μια δεύτερη δοκιμή πραγματοποιήθηκε την ίδια χρονική περίοδο χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο WP με εγκατεστημένο το θέμα πολλαπλών χρήσεων που ονομάζεται Acada. Χρησιμοποιώντας το Pingdom για να ελέγξουμε την ταχύτητα, με τους χρόνους να καταγράφονται ξανά κάθε 30 λεπτά για μια περίοδο επτά ημερών, συνειδητοποιήσαμε χρόνους φόρτωσης 1,5 δευτερολέπτου με μια αρχική σελίδα 5,14 MB. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ο Kinsta μπόρεσε να τηρήσει τις υποσχέσεις του για 99,9% uptime.

Κατά την άποψή μας, αυτή η πλατφόρμα καταδεικνύει την ικανότητα να διατηρεί πολύ αξιοσέβαστες ταχύτητες και υψηλό ποσοστό χρόνου λειτουργίας ακόμη και με ιστότοπους που χρησιμοποιούν πολλούς πόρους.

Χαρακτηριστικά

Τώρα ερχόμαστε στο κρέας της Κίνστα. Τι υπάρχει στο κουτί? Αυτή η πλατφόρμα περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό δυνατοτήτων και τεχνολογικών βελτιώσεων που γίνονται με γνώμονα τις δυνατότητες WP. Μία από τις καλύτερες δυνατότητες είναι μια υπηρεσία Staging WordPress που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε νέες προσθήκες, τροποποιήσεις κώδικα και προσαρμογές από την ομάδα ανάπτυξης τους και να κάνετε live μαζί τους με ένα κλικ.

Δείτε σχετικές – καλύτεροι οικοδεσπότες μικρών επιχειρήσεων

Όσο για άλλες δυνατότητες και τεχνικές προδιαγραφές, ας το αναλύσουμε για εσάς.

Αρχιτεκτονική: Το Kinsta διαθέτει το είδος της αρχιτεκτονικής που θα περιμένατε από μια πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί από την Google. Εκτός από τα κοντέινερ λογισμικού LDX, θα απολαύσετε:

 • Νίνγκ
 • PHP 7.3
 • Μαρία DB

Ασφάλεια: Ο Kinsta λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και την ακεραιότητα των δεδομένων. Εκτός από τα αντίγραφα ασφαλείας και τον έλεγχο ταυτότητας SSL, θα έχετε το πλεονέκτημα:

 • Ανίχνευση DDoS
 • 24/7 παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας
 • Τείχη προστασίας

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Θα βρείτε έναν τόνο τεχνικών βελτιώσεων με την Kinsta. Υπάρχουν τόσα πολλά, θα κατεβούμε απλώς στη λίστα και θα παρέχουμε μια μικρή επισκόπηση των στιγμιότυπων.

 • Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN): Παρέχουν 50 GB KeyCDN ανά μήνα με το βασικό πρόγραμμα και περισσότερα διαθέσιμα με τις υπηρεσίες premium. Οι υπερβάσεις κοστίζουν 0,10 $ ανά GB.
 • Προσωρινή αποθήκευση ιστοτόπου: Η πλατφόρμα διαθέτει τέσσερις τύπους προσωρινής αποθήκευσης στην πλατφόρμα τους, γεγονός που συμβάλλει στην εξαιρετική φόρτωση της σελίδας τους. Αυτά περιλαμβάνουν την προσωρινή αποθήκευση σε επίπεδο διακομιστή και μέσω ενός Πρόσθετο, καθαρό cache WP plugin.
 • PHP: Οι προγραμματιστές θα χαρούν να σημειώσουν ότι μπορούν να αλλάξουν PHP εκδόσεις 5.6, 7, 7.1, 7.2 και 7.3 με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • HTTP: Εκτός από το δωρεάν πιστοποιητικά SSL, Το HTTP / 2.0 χρησιμοποιείται σε όλους τους διακομιστές και το CDN.
 • SSL: Η πλατφόρμα παρέχει δωρεάν πιστοποιητικό SSL από Ας κρυπτογραφήσουμε, αλλά έχετε πάντα την επιλογή να εγκαταστήσετε μία από τις επιλογές σας από μια έγκυρη πηγή.
 • SFTP: Αυτό είναι ασφαλές Πρωτόκολλο FTP επιτρέπει ασφαλείς μεταφορές αρχείων στον χώρο σας στο Web για επεξεργασία και μεταφόρτωση αρχείων.
 • Διαχειριστής αρχείων διακομιστή: Παρόλο που η Kinsta δεν είχε διαθέσιμο διαχειριστή αρχείων στο διαδίκτυο. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FTP για πρόσβαση στο χώρο του διακομιστή.
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Δεν περιλαμβάνονται διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη φιλοξενία του Kinsta, αλλά η πλατφόρμα ενσωματώνεται καλά με το G Suite και όλα τα άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της Google.
 • Πρόσβαση στη βάση δεδομένων: Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων WP μέσω του προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιώντας το phpMyAdmin.
 • Διαχείριση ιστότοπων WordPress: Μπορείτε να ενημερώσετε τις προσθήκες μέσω του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού My Kinsta, αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για αυτόματες ενημερώσεις plugin ή πυρήνες WordPress. Θα πρέπει να τα χειριστείτε χειροκίνητα.
 • Περιορισμοί προσθηκών: Το Kinsta διαθέτει μια λίστα απαγορευμένων προσθηκών για την ευκολία και την ασφάλειά σας. Πρόκειται κυρίως για προσθήκες με γνωστά προβλήματα, όπως προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης, ασφάλειας και βελτιστοποίησης που είναι επικίνδυνες ή επιζήμιες για την απόδοση του ιστότοπου.
 • Υπηρεσίες εκκαθάρισης μετά την παραβίαση: Αυτό είναι ένα μπόνους για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που μπορεί να έχουν μικρούς προϋπολογισμούς και να μην εφαρμόσουν πρωτόκολλο μετριασμού. Εάν ο ιστότοπός σας WP έχει παραβιαστεί ποτέ ενώ φιλοξενείται από την Kinsta, θα το διορθώσουν δωρεάν.
 • Ιστότοποι στάσης: Στάδιο WP και ανάπτυξη με ένα κλικ είναι διαθέσιμα με όλα τα σχέδια.
 • Μετεγκατάσταση ιστοτόπων WordPress: Το Kinsta προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης που ξεκινούν ακόμη και από τα αρχικά σχέδια (βασικό σχέδιο)
 • Αναλυτικά στοιχεία επισκεπτών: Μπορείτε να δείτε μια σειρά μετρήσεων από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή My Kinsta, συμπεριλαμβανομένης της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας.
 • Έλεγχοι χρόνου λειτουργίας: Το Kinsta πραγματοποιεί ελέγχους χρόνου λειτουργίας κάθε δύο λεπτά. Εάν εντοπιστούν προβλήματα απόδοσης ή διακοπής λειτουργίας, η ομάδα θα το αντιμετωπίσει αμέσως.

Διακομιστές και προσβασιμότητα

kinsta cdn

Το νόμισμα Kinsta έχει 20 διακομιστές(βάσεις δεδομένων) εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, με δύο ακόμη να κυκλοφορούν σύντομα από το Χονγκ Κονγκ και την Ελβετία. Η ενσωματωμένη δυνατότητα κλιμάκωσης και το CDN σημαίνει λιγότερη πιθανότητα εμφάνισης διακοπής λειτουργίας ή υπερβολικού χρόνου διακοπής λειτουργίας.

Μιλώντας για αυτό, Kinsta εγγυάται 99,9 τοις εκατό χρόνο λειτουργίας ως μέρος του SLA σας. Θα απολαύσετε επίσης αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας που διατηρούνται στη βάση δεδομένων τους για έως και 14 ημέρες ή περισσότερα, εάν έχετε ένα από τα premium προγράμματά τους.

Υποστήριξη και Γνωσιακή Βάση

ΚίνσταΔεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την εξυπηρέτηση πελατών με την Kinsta. Οι μόνες πλατφόρμες που υποστηρίζει είναι οι ιστότοποι Wp, οπότε θα έχετε στη διάθεσή σας μια ειδική ομάδα ειδικών. Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας. Δεν προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη, αλλά μπορείτε να ζητήσετε εισιτήριο γραφείου βοήθειας μέσω του ενσωματωμένου messenger. Η εταιρεία παρέχει επίσης 24ωρη παρακολούθηση απόδοσης ως μέρος της δέσμευσής τους για ποιότητα και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Όσον αφορά τη βάση γνώσεων τους, ο ιστότοπος της εταιρείας διαθέτει ένα μεγάλο κέντρο πόρων που περιέχει 11 βασικά θέματα και δεκάδες δευτερεύοντα θέματα που καλύπτουν τα πάντα, από τη χρέωση έως τα θέματα προγραμματιστών. Υπάρχει επίσης ένα ιστολόγιο με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, εκπαιδευτικά προγράμματα WP, πληροφορίες σχετικά με ενημερώσεις και ένα ενημερωτικό δελτίο.

Επεξήγηση τιμής

Τώρα φτάνουμε στην κατώτατη γραμμή. Πόσο θα σας κοστίσει η Kinsta; Η εταιρεία προσφέρει 11 επίπεδα εξυπηρέτησης, Basic, Pro, Business level 1 – 4 και Enterprise level 1 – 4. Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά στοιχεία του τι προσφέρει κάθε επίπεδο υπηρεσίας.

Βασικός: Η βασική υπηρεσία κοστίζει 30 $ ανά μήνα, χρεώνεται μηνιαία ή ετήσια. Εάν επιλέξετε μια ετήσια επαφή, θα λάβετε δωρεάν δύο μήνες υπηρεσίας.

Τι παίρνετε για τα χρήματά σας?

 • Μία εγκατάσταση WP
 • 20.000 επισκέψεις
 • Δωρεάν SSL και CDN
 • 5 GB χώρου στο δίσκο

Υπέρ: Σε επαγγελματικό επίπεδο, η τιμή σας αυξάνεται στα 60 $ ανά μήνα. Αυτό θα αυξήσει τη λειτουργικότητά σας σε:

 • Δύο εγκαταστάσεις WP
 • 40.000 επισκέψεις
 • 10 GB χώρου στο δίσκο
 • Δωρεάν CDN και SSL


Εικόνα

Επιχείρηση: Το βασικό επιχειρηματικό επίπεδο αυξάνει το κόστος σας στα 100 $ ανά μήνα. Τα επόμενα επίπεδα έχουν τιμή 200 $ – 400 $. Για αυτό, θα λάβετε, τουλάχιστον:

 • Πέντε εγκαταστάσεις WP
 • 100,00 επισκέψεις
 • 15 GB χώρου στο δίσκο
 • Δωρεάν SSL και CDN

Επιχείρηση: Τα πακέτα Enterprise ξεκινούν από 600 $ ανά μήνα και φτάνουν τα 1.500 $. Η λειτουργικότητα περιλαμβάνει, τουλάχιστον:

 • 60 WP εγκαταστάσεις
 • 1.000.000 επισκέψεις
 • 80 GB χώρου στο δίσκο
 • Δωρεάν SSL και CDN

Η εταιρεία παρέχει επίσης δωρεάν μετανάστευση, υποστήριξη και ασφάλεια με κάθε σχέδιο. Τα προαιρετικά πρόσθετα περιλαμβάνουν το Cloudflare railgun, το Elasticsearch, το redis και το Nginx reverse proxy. Χρεώνουν επιπλέον χρέωση ύψους 1 $ ανά 1.000 επισκέψεις και 0,10 $ ανά gigabyte για CDN. Θα λάβετε επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Εγκατάσταση του WordPress στο Kinsta

Αυτή η πλατφόρμα φιλοξενίας διαθέτει εγκατάσταση με λίγα μόνο κλικ. Μόλις εγγραφείτε και δημιουργήσετε τον λογαριασμό χρήστη σας, μπορείτε να προσθέσετε τον πρώτο σας ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά. Για όσους εκτελούν πολλούς ιστότοπους, μπορείτε εύκολα να δείτε τις λεπτομέρειες και να τις διαχειριστείτε μέσω του ίδιου πίνακα ελέγχου.

Τελικές σκέψεις

Όλοι έχουμε επιλογές στη ζωή. Όταν η απόφασή σας είναι μεταξύ μιας πλατφόρμας που δημιουργήθηκε ειδικά για την υποστήριξη του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιείτε και μιας γενικής πλατφόρμας, η επιλογή είναι εύκολη. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τη σωστή απόφαση σχετικά με την πλατφόρμα φιλοξενίας σας. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες φιλοξενίας, ανατρέξτε στον επικό οδηγό μας για το οι καλύτεροι οικοδεσπότες Ιστού της Αυστραλίας. Ευχαριστούμε που σταματήσατε από παιδιά!

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector