Kinsta Review

WordPress е най-популярната система за управление на съдържание / създаване на страници на планетата, захранваща повече от една трета от всички съществуващи уебсайтове.


Когато искате хостинг платформа, създадена да подобри възможностите на WP, ще трябва да изглеждате дълго и трудно да се справите по-добре от Kinsta.

Това не е само по поръчка WordPress хостинг, тя предлага по-висока производителност в облачната мрежа на Google (GCN) от която и да е друга облачна платформа.

Какво точно представлява Kinsta и защо трябва да го опитате? Прочетете, за да научите повече.

Kinsta обясни

kinsta wordpress хостинг

Платформата е разработена за първи път през 2013 г. Те не се снимаха, за да се превърнат в нискобюджетно решение, но най-добрият избор за собствениците на уебсайтове на WordPress, които търсеха бързината и надеждността, необходими за ръководството на бизнеса и блоговете им.

Kinsta не просто се представя по-добре с Google Cloud, а е създаден да работи изключително с него. Като относително новодошъл в семейството на платформите за облачни услуги, GCP работи усилено, за да се разграничи от Amazon Web Services и Azure.

GCPпремиум ниво позволява на уебсайтовете да се зареждат по-бързо и това е голям бонус за понякога мудната WP платформа. Всички инженери в Kinsta също са разработчици на WP. Това са две от основните причини, поради които Google Cloud препоръчва Kinsta за хостинг на WordPress.

Не само това, Кинста беше възложена най-добрите показатели за ниво на ефективност за пета поредна година.

Но не приемайте думата ни за това. Ето как хостинг платформата се изправя срещу конкуренцията.

Kinsta Vs Други домакини

Какво прави Kinsta по-различен от другите хостинг платформи? За разлика от другите платформи, Kinsta е създаден от инженери на WordPress специално за поддръжка на WP. Когато разследвате други услуги за хостинг, ще установите, че редица от тях или не поддържат WP, имат проблеми или предизвикват високи проценти на забавяне, които водят до бавна производителност.

В среда, в която скоростта е всичко, всяка секунда можете да спестите и подобрите производителността.

Kinsta е управлявана хостинг платформа, което означава, че голяма част от тежкото повдигане и поддръжка са направени за вас. С много редовни хостинг платформи, вие ще носите отговорност за всички оптимизации, архивиране и други основни функции. Защото Knista е направен изключително за използване с WordPress и Google Cloud платформа, той е оптимизиран да работи безпроблемно и с двете платформи.

Защо Kinsta е добър избор за бизнеса

Една от най-смъртоносните ситуации за електронната търговия е престоят. За всеки час престой вие се сблъсквате с възможността да загубите до 100 000 долара. Kinsta управлявания хостинг се грижи за поддръжка и оптимизация на задачи като кеширане, сигурност и архивиране / възстановяване, които подобряват производителността и безопасността на уебсайта.

Това е добре за вашия бизнес. Това не само означава, че намалява времето за престой и прекъсването на бизнеса, но ви позволява да представите по-професионален имидж и високи стандарти за сигурност. Резултатът е по-надеждно обслужване за вашите клиенти, подобрено потребителско изживяване, по-добро класиране в търсачките и по-висока производителност. С Kinsta по случая ще можете да разширите бизнеса си.

Лесно използване

Последното нещо, от което се нуждае един зает собственик на компания, е труден интерфейс със стръмна крива на обучение. Не е нужно да се притеснявате. Разработчиците и дизайнерският екип на Kinsta излязоха от пътя си, за да улеснят нещата за вас.

Техният обичай Таблото за управление MyKinsta е проектирано за лесна навигация, и можете да управлявате всичките си WP уебсайтове направо от техния администраторски портал. Можете дори да прегледате използването си за по-добро управление на ресурсите, а показателите за трафика са точно на една ръка разстояние.

производителност

И така, как се представя Kinsta? Като специализиран хост на WP, той е създаден да работи с всички функционалности и функции на WordPress, като същевременно подобрява цялостната производителност.

Поради популярността на WP, има много хостинг платформи, които твърдят, че са оптимизирани за CMS. Как се сравнява Kinsta?

На тест, проведен за седемдневен период с използване на леки теми по подразбиране, успяхме да постигнем време за зареждане на страницата по-малко от една секунда. Това звучи чудесно, но какво ще стане, ако имате по-богат на медии уебсайт и по-съществена тема, която да заредите?

Второ изпитване беше проведено през същия период с помощта на уебсайт на WP с многофункционална тема, наречена Acada. Използвайки Pingdom за тестване на скоростта, като пъти отново се записват на всеки 30 минути за период от седем дни, осъзнахме времена на зареждане от 1,5 секунди със начална страница от 5.14 MB. По време на тестовете Kinsta успя да спази обещанията си за 99,9 процента ъптайм.

Според нас тази платформа демонстрира способността за поддържане на много уважавани скорости и висок процент продължителност, дори при уебсайтове, които използват много ресурси.

Характеристика

Сега стигаме до месото на Kinsta. Какво има в кутията? Тази платформа включва голям брой функции и технологични подобрения, които са направени предвид WP възможностите. Една от най-добрите функции е услуга за стадиране на WordPress, която ви позволява да тествате нови плъгини, редакции на кодове и персонализиране от техния екип за разработка и да отидете на живо с тях с едно кликване.

Вижте свързани – най-добрите домакини на малък бизнес

Що се отнася до други функции и технически характеристики, нека да ги разделим за вас.

Архитектура: Kinsta разполага с архитектурата, която бихте очаквали от разработена от Google платформа. В допълнение към софтуерните контейнери на LDX, ще се насладите на:

 • Nginx
 • PHP 7.3
 • Мария DB

Сигурност: Kinsta взима сериозно сигурността и целостта на данните. В допълнение към архивирането и SSL удостоверяването, ще имате предимството на:

 • DDoS откриване
 • 24/7 наблюдение на ъптайм
 • Защитните стени

Технически характеристики: Ще намерите много технически подобрения с Kinsta. Има толкова много, просто ще слезем надолу в списъка и ще предоставим малко преглед на акцентите.

 • Мрежа за доставка на съдържание (CDN): Те предоставят 50 GB KeyCDN на месец с основния план и повече на разположение с премиум услугите. Супергеджиите струват $ 0,10 на GB.
 • Кеширане на уебсайтове: Платформата има четири типа кеширане на тяхната платформа, което допринася за тяхното отлично зареждане на страниците. Те включват кеширане на ниво сървър и чрез a Разработен в къщи WP плъгин за ясно кеш.
 • PHP: Разработчиците ще се радват да отбележат, че могат да преминат през PHP версии 5.6, 7, 7.1, 7.2 и 7.3 само с натискането на бутон.
 • HTTP: В допълнение към безплатни SSL сертификати, HTTP / 2.0 се използва на всички сървъри и CDN.
 • SSL: Платформата предоставя безплатен SSL сертификат от Да шифроваме, но винаги имате възможност да инсталирате един по ваш избор от валиден източник.
 • SFTP: Това е сигурно FTP протокол позволява сигурни прехвърляния на файлове във вашето уеб пространство за редактиране и качване на файлове.
 • Мениджър на сървърни файлове: Въпреки че Kinsta нямаше онлайн файлов мениджър; можете да използвате FTP за достъп до сървърното пространство.
 • Имейл: Не са включени имейл адреси с хостинг на Kinsta, но платформата се интегрира добре с G Suite и всички други продукти и услуги на Google.
 • Достъп до база данни: Можете да получите достъп до вашата WP база данни чрез браузъра, като използвате phpMyAdmin.
 • Управление на уебсайта на WordPress: Можете да актуализирате приставки чрез таблото за управление на моя акаунт в Kinsta, но няма наличност за автоматизирани приставки или актуализации на основния софтуер на WordPress. Ще трябва да се справите с тях ръчно.
 • Ограничения за приставки: Kinsta има списък на забранени плъгини за ваше удобство и безопасност. Това са главно плъгини с известни проблеми, включително кеширане, сигурност и приставки за оптимизация, които са опасни или вредни за работата на уебсайта.
 • Услуги за почистване след хак: Това е бонус за собствениците на фирми, които може да имат малки бюджети и да няма протокол за смекчаване. Ако вашият уебсайт WP някога е хакнат, докато е хостван от Kinsta, те ще го поправят безплатно.
 • Съставни сайтове: WP постановка и внедряване с едно щракване се предлагат с всички планове.
 • Миграция на уебсайтове на WordPress: Kinsta предлага безплатни услуги за миграция, като се започне дори от стартовите планове (основен план)
 • Анализ на посетителите: Можете да прегледате редица показатели от административното табло на My Kinsta, включително трафика на уебсайта си.
 • Проверки за ненавременност: Kinsta извършва проверки за продължителен работен ден на всеки две минути. Ако се открият някакви проблеми с представянето или престой, екипът ще се заеме с него веднага.

Сървъри и достъпност

kinsta cdn

Валутата на Kinsta има 20 сървъра(бази данни) разпространени по целия свят, като още двама са на борда скоро от Хонконг и Швейцария. Вградената мащабируемост и CDN означава по-малка вероятност от прекъсване или прекомерно прекъсване.

Като говорим за това, Kinsta гарантира 99,9 процента ъптайм като част от вашия SLA. Ще се насладите и на автоматизирани архиви, които се съхраняват в тяхната база данни до 14 дни или повече, ако имате един от техните премиум планове.

База за подкрепа и знания

kinstaНяма да се притеснявате за грижата за клиентите с Kinsta. Единствените платформи, които поддържа, са Wp уебсайтове, така че ще имате на разположение специализиран екип от експерти. Поддръжката е достъпна 24/7 чрез чат на живо. Те не предлагат телефонна поддръжка, но можете да поискате билет за помощ чрез вградения месинджър. Компанията също предоставя 24-часов мониторинг на изпълнението като част от техния ангажимент за качествено и надеждно обслужване.

Що се отнася до тяхната база знания, на уебсайта на компанията има голям ресурсен център, който съдържа 11 основни теми и десетки подтеми, които обхващат всичко – от таксуването до проблеми с разработчиците. Има и блог с широка гама от теми, уроци за WP, информация за актуализации и бюлетин.

Обяснено ценообразуване

Сега стигаме до долната линия. Колко ще ви струва Kinsta? Компанията предлага 11 нива на обслужване, Basic, Pro, Business нива 1 – 4 и Enterprise нива 1 – 4. Ще започнем с основите на това, което може да предложи всяко ниво на услуга.

Основен: Основната услуга е на цена от 30 долара на месец, таксува се месечно или годишно; Ако изберете годишна връзка, ще получите безплатно два месеца услуга.

Какво получавате за парите си?

 • Една инсталация на WP
 • 20 000 посещения
 • Безплатни SSL и CDN
 • 5 GB дисково пространство

Pro: На професионално ниво цената ви излиза до 60 долара на месец. Това ще увеличи вашата функционалност до:

 • Две инсталации на WP
 • 40 000 посещения
 • 10 GB дисково пространство
 • Безплатни CDN и SSL


Изображение

Бизнес: Основното ниво на бизнеса удря разходите ви до 100 долара на месец; следващите нива са на цена от $ 200 – $ 400. За това ще получите най-малко:

 • Пет инсталации на WP
 • 100,00 посещения
 • 15 GB дисково пространство
 • Безплатни SSL и CDN

Enterprise: Вашите Enterprise пакети започват от $ 600 на месец и стартират до $ 1500. Функционалността включва най-малко:

 • 60 WP инсталира
 • 1 000 000 посещения
 • 80 GB дисково пространство
 • Безплатни SSL и CDN

Компанията също така осигурява безплатна миграция, поддръжка и сигурност при всеки план. Опционалните добавки включват Cloudflare railgun, Elasticsearch, redis и Nginx обратен прокси. Те начисляват такса за натрупване в размер на $ 1 на 1000 посещения и $ 0,10 на гигабайт за CDN свръхпроблеми. Ще получите и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Инсталиране на WordPress на Kinsta

Тази хостинг платформа разполага с инсталация само с няколко кликвания. След като се регистрирате и създадете потребителския си акаунт, можете да добавите първия си уебсайт за минути. За тези, които управляват множество уебсайтове, можете лесно да преглеждате детайлите и да ги управлявате през едно и също табло за управление.

Заключителни мисли

Всички имаме избор в живота. Когато вашето решение е между платформа, която е създадена специално за подкрепа на средата, в която правите бизнес, и обща платформа, изборът е лесен. Нашата цел е да ви предоставим цялата информация, която ви е необходима, за да вземете правилното решение за вашата хостинг платформа. Останалото зависи от вас.

За повече информация за хостинга, вижте нашето епично ръководство за най-добрите австралийски уеб-домакини. Благодаря за спирането от момчета!

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector