Kinsta recensie

WordPress is het populairste contentmanagementsysteem / paginabuilder ter wereld, dat meer dan een derde van alle bestaande websites van stroom voorziet.


Als je een hostingplatform wilt dat is gemaakt om de mogelijkheden van WP te verbeteren, moet je er lang en hard naar kijken om het beter te doen dan Kinsta.

Het is niet alleen op maat gemaakt WordPress hosting, het biedt betere prestaties via het Google Cloud Network (GCN) dan welk ander cloudgebaseerd platform dan ook.

Wat is Kinsta precies en waarom zou je het proberen? Lees verder voor meer informatie.

Kinsta uitgelegd

kinsta wordpress hosting

Het platform werd voor het eerst ontwikkeld in 2013. Ze waren niet aan het schieten om een ​​low-budget oplossing te worden, maar de beste keuze voor eigenaren van WordPress-websites die op zoek waren naar de snelheid en betrouwbaarheid die ze nodig hadden om hun bedrijven en blogs te runnen.

Kinsta presteert niet alleen beter met Google Cloud, het is gemaakt om er exclusief mee te werken. Als relatieve nieuwkomer in de familie van cloudserviceplatforms, GCP heeft hard gewerkt om zich te onderscheiden van Amazon Web Services en Azure.

GCPMet de premiumlaag van websites kunnen websites sneller worden geladen, en dat is een grote bonus voor het soms trage WP-platform. Alle ingenieurs van Kinsta zijn ook WP-ontwikkelaars. Dit zijn twee van de belangrijkste redenen waarom Google Cloud Kinsta aanbeveelt voor beheerde WordPress-hosting.

Niet alleen dat, Kinsta is geweest toegekend voor het vijfde jaar op rij de toplaag voor prestatiebenchmarks.

Maar geloof ons niet op ons woord. Hier leest u hoe het hostingplatform het opneemt tegen de concurrentie.

Kinsta Vs andere hosts

Wat maakt Kinsta anders dan andere hostingplatforms? In tegenstelling tot andere platforms, Kinsta is speciaal gemaakt door WordPress-ingenieurs voor WP-ondersteuning. Wanneer u andere hostingservices onderzoekt, zult u merken dat een aantal van hen WP niet ondersteunen, problemen hebben of hoge latentiepercentages veroorzaken die tot trage prestaties leiden.

In een omgeving waar snelheid alles is, is elke seconde die u kunt besparen en de prestaties verbeteren essentieel.

Kinsta is een managed hostingplatform, wat betekent dat veel van het zware hijswerk en onderhoud voor u wordt gedaan. Bij veel reguliere hostingplatforms bent u verantwoordelijk voor alle optimalisatie, back-ups en andere essentiële functies. Omdat Knista exclusief is gemaakt voor gebruik met WordPress en Google Cloud Platform, het is geoptimaliseerd om naadloos te werken met beide platforms.

Waarom Kinsta een goede keuze is voor bedrijven

Een van de meest dodelijke situaties voor e-commerce is downtime. Voor elk uur downtime kunt u tot wel $ 100.000 dollar verliezen. Kinsta managed hosting zorgt voor onderhoud en optimalisatie klusjes zoals caching, beveiliging en back-ups / herstel die de prestaties en veiligheid van de website verbeteren.

Dit is goed voor uw bedrijf. Dit betekent niet alleen verminderde uitvaltijd en bedrijfsonderbrekingen, het stelt u ook in staat om een ​​professioneler imago en hoge beveiligingsnormen naar voren te brengen. Het resultaat is een betrouwbaardere service voor uw klanten, een verbeterde gebruikerservaring, een betere positie in de zoekmachine en een hogere productiviteit. Met Kinsta op de case ben je vrij om je bedrijf te laten groeien.

Makkelijk te gebruiken

Het laatste wat een drukke bedrijfseigenaar nodig heeft, is een moeilijke interface met een steile leercurve. Je hoeft je geen zorgen te maken. De ontwikkelaars en het ontwerpteam van Kinsta hebben er alles aan gedaan om het u gemakkelijker te maken.

Hun gewoonte Het MyKinsta-dashboard is ontworpen voor eenvoudige navigatie, en u kunt al uw WP-websites rechtstreeks vanuit hun beheerdersportal beheren. U kunt zelfs uw gebruik bekijken voor een beter beheer van bronnen, en verkeersstatistieken zijn binnen handbereik.

Prestatie

Dus, hoe presteert Kinsta? Als toegewijde WP-host is het gemaakt om te werken met alle WordPress-functies en -functies en de algehele prestaties te verbeteren.

Vanwege de populariteit van WP zijn er tal van hostingplatforms die beweren dat ze zijn geoptimaliseerd voor het CMS. Hoe vergelijkt Kinsta?

Op een test die werd uitgevoerd gedurende een periode van zeven dagen met een lichtgewicht standaardthema, konden we bereiken pagina laadtijden van minder dan een seconde. Dat klinkt geweldig, maar wat als je een meer media-rijke website en een meer inhoudelijk thema hebt om te laden?

Een tweede test werd in dezelfde periode uitgevoerd met behulp van een WP-website met een multifunctioneel thema genaamd Acada ​​geïnstalleerd. Door Pingdom te gebruiken om de snelheid te testen, met tijden opnieuw geregistreerd elke 30 minuten gedurende een periode van zeven dagen, realiseerden we laadtijden van 1,5 seconden met een startpagina van 5,14 MB. Tijdens de testperiode kon Kinsta hun beloftes van 99,9 procent uptime nakomen.

Naar onze mening demonstreert dit platform de mogelijkheid om zeer respectabele snelheden en een hoog percentage uptime te handhaven, zelfs met websites die veel bronnen gebruiken.

Kenmerken

Nu komen we bij het vlees van Kinsta. Wat zit er in de doos? Dit platform bevat een groot aantal functies en technische verbeteringen die zijn gemaakt met het oog op WP-mogelijkheden. Een van de beste functies is een WordPress Staging-service waarmee u nieuwe plug-ins, code-bewerkingen en aanpassingen van hun ontwikkelingsteam kunt testen en er met één klik live mee kunt gaan.

Zie gerelateerd – beste kleine zakelijke gastheren

Wat betreft andere functies en technische specificaties, laten we het voor u opsplitsen.

Architectuur: Kinsta heeft het soort architectuur dat je zou verwachten van een door Google ontwikkeld platform. Naast LDX-softwarecontainers kunt u genieten van:

 • Nginx
 • PHP 7.3
 • Maria DB

Veiligheid: Kinsta neemt beveiliging en gegevensintegriteit serieus. Naast back-ups en SSL-verificatie heeft u het voordeel van:

 • DDoS-detectie
 • 24/7 uptime-bewaking
 • Firewalls

Technische specificaties: Je zult een hoop technische verbeteringen vinden bij Kinsta. Er zijn er zoveel, we gaan gewoon door de lijst en geven een klein overzicht van de hoogtepunten.

 • Content Delivery Network (CDN): ze bieden 50 GB KeyCDN per maand met het basisplan en meer beschikbaar met de premium services. Een overschrijding kost $ 0,10 per GB.
 • Website caching: Het platform heeft vier soorten caching op hun platform, wat bijdraagt ​​aan hun uitstekende paginalaad. Deze omvatten caching op serverniveau en via een Zelf ontwikkelde clear cache WP plug-in.
 • PHP: ontwikkelaars zullen graag opmerken dat ze kunnen schakelen PHP-versies 5.6, 7, 7.1, 7.2 en 7.3 met slechts één druk op de knop.
 • HTTP: Naast gratis SSL-certificaten, HTTP / 2.0 wordt gebruikt op alle servers en de CDN.
 • SSL: het platform biedt een gratis SSL-certificaat van Laten we versleutelen, maar je hebt altijd de mogelijkheid om een ​​van je keuze te installeren vanuit een geldige bron.
 • SFTP: dit is veilig FTP-protocol maakt veilige bestandsoverdracht naar uw webruimte mogelijk voor het bewerken en uploaden van bestanden.
 • Server bestandsbeheer: hoewel Kinsta geen online bestandsbeheer beschikbaar had; u kunt FTP gebruiken om toegang te krijgen tot de serverruimte.
 • E-mail: Er zijn geen e-mailadressen inbegrepen bij Kinsta-hosting, maar het platform integreert goed met G Suite en alle andere producten en services van Google.
 • Databasetoegang: u kunt via de browser toegang krijgen tot uw WP-database met phpMyAdmin.
 • Beheer van WordPress-websites: Je kunt plug-ins bijwerken via je My Kinsta-accountdashboard, maar er is geen beschikbaarheid voor geautomatiseerde plug-in of WordPress-kernsoftware-updates. Je zult die handmatig moeten afhandelen.
 • Plugin-beperkingen: Kinsta heeft een lijst met verboden plug-ins voor uw gemak en veiligheid. Dit zijn voornamelijk plug-ins met bekende problemen, waaronder caching-, beveiligings- en optimalisatie-plug-ins die gevaarlijk of schadelijk zijn voor de prestaties van de website.
 • Post-hack opschoningsdiensten: dit is een bonus voor bedrijfseigenaren die mogelijk kleine budgetten hebben en geen mitigatieprotocol hebben. Als je WP-website ooit wordt gehackt terwijl deze wordt gehost door Kinsta, zullen ze deze gratis repareren.
 • Staging-sites: WP enscenering en implementatie met één klik zijn beschikbaar bij alle plannen.
 • Migratie van WordPress-websites: Kinsta biedt gratis migratieservices vanaf zelfs de Starter Plans (basisplan)
 • Bezoekersanalyse: je kunt een aantal statistieken bekijken vanuit je My Kinsta-beheerdersdashboard, inclusief je websiteverkeer.
 • Uptime-controles: Kinsta voert elke twee minuten uptime-controles uit. Als er prestatieproblemen of downtime worden gedetecteerd, gaat het team meteen aan de slag.

Servers en toegankelijkheid

kinsta cdn

Kinsta Currency heeft 20 servers(databases) verspreid over de hele wereld, en binnenkort komen er nog twee aan boord uit Hong Kong en Zwitserland. Door de ingebouwde schaalbaarheid en CDN is de kans op uitval of overmatige downtime kleiner.

Daarover gesproken, Kinsta garandeert een uptime van 99,9 procent als onderdeel van uw SLA. Je zult ook genieten van geautomatiseerde back-ups die maximaal 14 dagen in hun database worden bewaard, of meer als je een van hun premium plannen hebt.

Ondersteuning en kennisbank

kinstaMet Kinsta hoeft u zich geen zorgen te maken over klantenservice. De enige platforms die het ondersteunt, zijn Wp-websites, dus u heeft een toegewijd team van experts tot uw beschikking. Ondersteuning is 24/7 beschikbaar via live chat. Ze bieden geen telefonische ondersteuning, maar u kunt een helpdeskticket aanvragen via de ingebouwde messenger. Het bedrijf levert ook 24-uurs prestatiebewaking als onderdeel van hun toewijding aan kwaliteit en betrouwbare service.

Wat hun kennisbasis betreft, heeft de bedrijfswebsite een groot informatiecentrum met 11 hoofdonderwerpen en tientallen subonderwerpen die alles omvatten, van facturering tot problemen met ontwikkelaars. Er is ook een blog met een breed scala aan onderwerpen, WP-zelfstudies, informatie over updates en een nieuwsbrief.

Prijzen uitgelegd

Nu komen we bij de onderste regel. Hoeveel gaat Kinsta je kosten? Het bedrijf biedt 11 serviceniveaus, Basic, Pro, Business-niveaus 1-4 en Enterprise-niveaus 1-4. We beginnen met de basis van wat elk serviceniveau te bieden heeft.

Basis: Basisservice kost $ 30 per maand, maandelijks of jaarlijks gefactureerd; Kiest u voor een jaarlijks contact, dan krijgt u twee maanden gratis service.

Wat krijg je voor je geld?

 • Eén WP-installatie
 • 20.000 bezoeken
 • Gratis SSL en CDN
 • 5 GB schijfruimte

Pro: Op professioneel niveau gaat uw prijs omhoog naar $ 60 per maand. Dat vergroot uw functionaliteit tot:

 • Twee WP-installaties
 • 40.000 bezoeken
 • 10 GB schijfruimte
 • Gratis CDN en SSL


Beeld

Bedrijf: Het basisbedrijfsniveau verhoogt uw kosten tot $ 100 per maand; volgende niveaus zijn geprijsd op $ 200 – $ 400. Daarvoor krijg je minimaal:

 • Vijf WP-installaties
 • 100,00 bezoeken
 • 15 GB schijfruimte
 • Gratis SSL en CDN

Onderneming: Uw Enterprise-pakketten beginnen bij $ 600 per maand en lopen op tot $ 1.500. De functionaliteit omvat minimaal:

 • 60 WP-installaties
 • 1.000.000 bezoeken
 • 80 GB schijfruimte
 • Gratis SSL en CDN

Het bedrijf biedt ook gratis migratie, ondersteuning en beveiliging bij elk plan. Optionele add-ons zijn Cloudflare railgun, Elasticsearch, redis en Nginx reverse proxy. Ze brengen wel een toeslag van $ 1 per 1.000 bezoeken in rekening en $ 0,10 per gigabyte voor CDN-overschotten. U krijgt ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

WordPress installeren op Kinsta

Dit hostingplatform kan met slechts een paar klikken worden geïnstalleerd. Nadat u zich heeft aangemeld en uw gebruikersaccount heeft gemaakt, kunt u binnen enkele minuten uw eerste website toevoegen. Voor degenen die meerdere websites beheren, kunt u eenvoudig de details bekijken en ze allemaal via hetzelfde dashboard beheren.

Laatste gedachten

We hebben allemaal keuzes in het leven. Wanneer u kiest tussen een platform dat speciaal is gemaakt om de omgeving waarin u zaken doet te ondersteunen en een generiek platform, is de keuze eenvoudig. Ons doel is om u alle informatie te geven die u nodig heeft om de juiste beslissing te nemen over uw hostingplatform. De rest is aan jou.

Bekijk onze epische gids voor meer informatie over hosting beste Australische webhosts. Bedankt voor het langskomen jongens!

We doen ons best om onafhankelijk producten te onderzoeken om onze lezers beter te helpen bij het nemen van beslissingen. Dat gezegd hebbende, we willen ook graag uw mening horen. We accepteren individuele beoordelingen die informatief en niet-promotie zijn. Vul het onderstaande formulier in en we publiceren uw recensie. Promotiebeoordelingen door bedrijven zelf worden niet gepubliceerd. Bedankt!

Door op de onderstaande knop te klikken, erken ik dat ik de heb gelezen en accepteer Gebruiksvoorwaarden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map