Kinsta gjennomgang

WordPress er det mest populære innholdsstyringssystemet / sidebyggeren på planeten, og driver mer enn en tredjedel av alle nettsteder som eksisterer..


Når du ønsker en hostingplattform som er laget for å forbedre WPs muligheter, må du se lenge og vanskelig for å gjøre det bedre enn Kinsta.

Den er ikke bare skreddersydd for WordPress hosting, det gir sterkere ytelse over Google Cloud Network (GCN) enn noen annen skybasert plattform.

Hva er Kinsta, nøyaktig, og hvorfor skal du prøve det? Les videre for å lære mer.

Kinsta forklart

kinsta wordpress hosting

Plattformen ble første gang utviklet i 2013, De skjøt ikke for å bli en lavbudsjettløsning, men det beste valget for WordPress-nettstedseiere som lette etter den hastigheten og påliteligheten de trengte for å drive sine virksomheter og blogger..

Kinsta klarer ikke bare bedre med Google Cloud, den ble opprettet for å utelukkende jobbe med den. Som en relativt nykommer i familien skytjenester-plattformer, GCP har jobbet hardt for å differensiere seg fra Amazon Web Services og Azure.

GCPMed premium-nivået kan nettsteder lastes raskere, og det er en stor bonus for den til tider trege WP-plattformen. Alle ingeniørene på Kinsta er også WP-utviklere. Dette er to av hovedårsakene til at Google Cloud anbefaler Kinsta for administrert WordPress-hosting.

Ikke bare det, det har Kinsta vært tildelt toppnivået for prestasjonsbenchmarks for femte år på rad.

Men ikke ta ordet for det. Slik blir hostingplattformen stablet opp mot konkurransen.

Kinsta mot andre verter

Hva er det som gjør Kinsta annerledes enn andre hostingplattformer? I motsetning til andre plattformer, Kinsta ble opprettet av WordPress-ingeniører spesielt for WP-støtte. Når du undersøker andre hosting-tjenester, vil du oppdage at en rekke av dem enten ikke støtter WP, har problemer eller forårsaker høye ventetider som fører til treg ytelse.

I et miljø der hastighet er alt, er hvert sekund du kan lagre og forbedre ytelsen viktig.

Kinsta er en administrert hostingplattform, som betyr at mye av tunge løft og vedlikehold gjøres for deg. Med mange vanlige hostingplattformer ville du være ansvarlig for all optimalisering, sikkerhetskopiering og andre viktige funksjoner. Fordi Knista er laget eksklusivt for bruk med WordPress og Google Cloud Plattform, den er optimalisert for å jobbe sømløst med begge plattformene.

Hvorfor Kinsta er et godt valg for virksomheten

En av de mest dødelige situasjonene for e-handel er nedetid. For hver time nedetid står du overfor muligheten for å tape opptil 100 000 dollar. Kinsta administrert hosting tar seg av vedlikeholds- og optimaliseringsoppgaver som hurtigbufring, sikkerhet og sikkerhetskopiering / restaurering som forbedrer nettstedets ytelse og sikkerhet.

Dette er bra for bedriften din. Ikke bare betyr det redusert driftsstans og forstyrrelse i virksomheten, det lar deg sette frem et mer profesjonelt image og høye sikkerhetsstandarder. Resultatet er mer pålitelig service for kundene dine, en forbedret brukeropplevelse, bedre rangering av søkemotorer og høyere produktivitet. Med Kinsta på saken, vil du være fri til å utvide virksomheten din.

Brukervennlighet

Det siste en travel bedriftseier trenger er et vanskelig grensesnitt med en bratt læringskurve. Du trenger ikke å bekymre deg. Utviklerne og designteamet på Kinsta har gått ut av deres måte å gjøre ting enklere for deg.

Deres skikk MyKinsta instrumentbord var designet for enkel navigering, og du kan administrere alle WP-nettstedene dine direkte fra administratorportalen deres. Du kan til og med se gjennom bruken din for bedre ressursstyring, og trafikkmålinger er like ved hånden.

Opptreden

Så, hvordan klarer Kinsta seg? Som en dedikert WP-vert ble den opprettet for å fungere med all WordPress-funksjonalitet og -funksjoner, samtidig som den generelle ytelsen forbedres.

På grunn av WP’s popularitet er det nok av hostingplattformer som hevder at de er optimalisert for CMS. Hvordan sammenligner Kinsta?

På en test utført over en syv dager periode med et lett standardtema, var vi i stand til å oppnå sidetid på mindre enn ett sekund. Det høres bra ut, men hva om du har et mer medierikt nettsted og et mer omfattende tema å laste inn?

En andre test ble gjennomført i løpet av den samme tidsperioden ved å bruke et WP-nettsted med et flerbruks-tema kalt Acada ​​installert. Ved å bruke Pingdom til å teste hastighet, med ganger igjen registrert hvert 30. minutt over en periode på syv dager, innså vi lastetider på 1,5 sekunder med en 5,14 MB hjemmeside. I løpet av testingen var Kinsta i stand til å holde løftene på 99,9 prosent oppetid.

For våre sinn demonstrerer denne plattformen muligheten til å opprettholde meget respektabel hastighet og en høy prosentandel oppetid, selv på nettsteder som bruker mye ressurser.

Funksjoner

Nå kommer vi til kjøttet av Kinsta. Hva er i boksen? Denne plattformen inkluderer et stort antall funksjoner og teknologiske forbedringer som er laget med tanke på WP-evner. En av de beste funksjonene er en WordPress Staging Service som lar deg teste nye plugins, kodeendringer og tilpasninger fra deres utviklingsteam og gå live med dem med et klikk.

Se relatert – beste småbedrifter verter

Når det gjelder andre funksjoner og teknologiske spesifikasjoner, la oss dele det ned for deg.

Arkitektur: Kinsta har den typen arkitektur du kan forvente av en Google-utviklet plattform. I tillegg til LDX-programvarebeholdere, får du glede av:

 • Nginx
 • PHP 7.3
 • Maria DB

Sikkerhet: Kinsta tar sikkerhet og dataintegritet på alvor. I tillegg til sikkerhetskopier og SSL-godkjenning, har du fordelen av:

 • DDoS-deteksjon
 • Døgnåpen overvåkning
 • Brannmurer

Tekniske spesifikasjoner: Du finner mange tekniske forbedringer med Kinsta. Det er så mange, vi vil bare gå ned på listen og gi en liten oversikt over høydepunktene.

 • Content Delivery Network (CDN): De leverer 50 GB KeyCDN per måned med grunnleggende plan, og mer tilgjengelig med premium-tjenester. Overskudd koster $ 0,10 per GB.
 • Bufring av nettsteder: Plattformen har fire typer hurtigbufring på plattformen, noe som bidrar til deres utmerkede sidebelastning. Disse inkluderer hurtigbufring på servernivå og via a Husutviklet klar cache WP-plugin.
 • PHP: Utviklere vil gjerne merke at de kan bytte gjennom PHP versjoner 5.6, 7, 7.1, 7.2 og 7.3 med bare et trykk på en knapp.
 • HTTP: I tillegg til gratis SSL-sertifikater, HTTP / 2.0 er i bruk på alle serverne og CDN.
 • SSL: Plattformen gir et gratis SSL-sertifikat fra La oss kryptere, men du har alltid muligheten til å installere et av dine valg fra en gyldig kilde.
 • SFTP: Dette er sikkert FTP-protokoll tillater sikker filoverføring til webområdet ditt for redigering og opplasting av filer.
 • Serverfilbehandling: Selv om Kinsta ikke hadde noen online filbehandler tilgjengelig; Du kan bruke FTP for å få tilgang til serverområdet.
 • E-post: Det er ingen e-postadresser inkludert i Kinsta hosting, men plattformen integreres godt med G Suite og alle andre Google-produkter og tjenester.
 • Databasetilgang: Du kan få tilgang til WP-databasen din gjennom nettleseren ved å bruke phpMyAdmin.
 • WordPress-nettstedsadministrasjon: Du kan oppdatere plugins via mitt Kinsta-konto-instrumentbordet, men det er ingen tilgjengelighet for automatiserte programtillegg eller WordPress-kjerneoppdateringer. Du må håndtere dem manuelt.
 • Plugin-begrensninger: Kinsta har en liste over forbudte plugins for enkelhets skyld og sikkerhet. Dette er hovedsakelig plugins med kjente problemer, inkludert cache, sikkerhet og optimalisering plugins som er farlige eller skadelige for ytelsen til nettstedet..
 • Oppryddingstjenester etter hack: Dette er en bonus for bedriftseiere som kan ha små budsjetter og ingen formildingsprotokoll på plass. Hvis WP-nettstedet ditt noen gang er hacket mens det er vert av Kinsta, vil de fikse det gratis.
 • Iscenesettingssteder: WP-iscenesettelse og ett-klikk distribusjon er tilgjengelig med alle planer.
 • WordPress-migrering av nettsteder: Kinsta tilbyr gratis migrasjonstjenester fra og med Starter Plans (grunnleggende plan)
 • Besøksanalyse: Du kan se et antall beregninger fra Mitt Kinsta-administrasjonspanelet, inkludert nettstedstrafikken.
 • Oppetidskontroller: Kinsta utfører oppetidskontroll hvert andre minutt. Hvis det oppdages noen ytelsesproblemer eller nedetid, vil teamet komme på det med en gang.

Servere og tilgjengelighet

kinsta cdn

Kinsta currency har 20 servere(databaser) spredt over hele kloden, med to til kommer snart om bord fra Hong Kong og Sveits. Den innebygde skalerbarheten og CDN betyr mindre sannsynlighet for å oppleve driftsstans eller overdreven driftsstans.

Apropos der, Kinsta garanterer 99,9 prosent oppetid som en del av din SLA. Du vil også kunne glede deg over automatiserte sikkerhetskopier som oppbevares i databasen deres i opptil 14 dager, eller mer hvis du har en av premiumplanene deres.

Support og kunnskapsbase

kinstaDu trenger ikke å bekymre deg for kundebehandling hos Kinsta. De eneste plattformene den støtter er Wp-nettsteder, så du vil ha et dedikert team av eksperter til disposisjon. Støtte er tilgjengelig 24/7 via live chat. De tilbyr ikke telefonsupport, men du kan be om en helpdesk-billett via den innebygde messenger. Selskapet leverer også 24-timers ytelse overvåking som en del av deres forpliktelse til kvalitet og pålitelig service.

Når det gjelder deres kunnskapsbase, har selskapets nettsted et stort ressurssenter som inneholder 11 hovedemner og dusinvis av subtopics som dekker alt fra fakturering til utviklerproblemer. Det er også en blogg med et bredt spekter av emner, WP-tutorials, informasjon om oppdateringer og et nyhetsbrev.

Priser forklart

Nå kommer vi til bunnlinjen. Hvor mye vil Kinsta koste deg? Selskapet tilbyr 11 nivåer av service, Basic, Pro, Business nivå 1 – 4 og Enterprise nivå 1 – 4. Vi begynner med det grunnleggende om hva hvert servicenivå har å tilby.

Basic: Grunnleggende tjenester er priset til $ 30 per måned, fakturert månedlig eller årlig; Hvis du velger en årlig kontakt, får du to måneders service gratis.

Hva får du for pengene dine?

 • En WP-installasjon
 • 20 000 besøk
 • Gratis SSL og CDN
 • 5 GB diskplass

Pro: På pro-nivået går prisen opp til $ 60 per måned. Det vil øke funksjonaliteten din til:

 • To WP-installasjoner
 • 40 000 besøk
 • 10 GB diskplass
 • Gratis CDN og SSL


Bilde

Virksomhet: Det grunnleggende forretningsnivået støtter kostnadene dine til $ 100 per måned; påfølgende nivåer er priset til $ 200 – $ 400. For det får du minst:

 • Fem WP-installasjoner
 • 100,00 besøk
 • 15 GB diskplass
 • Gratis SSL og CDN

Bedriften: Enterprise-pakkene dine starter på $ 600 per måned og løper opp til $ 1500. Funksjonaliteten inkluderer minst:

 • 60 WP installasjoner
 • 1 000 000 besøk
 • 80 GB diskplass
 • Gratis SSL og CDN

Selskapet tilbyr også gratis migrasjon, støtte og sikkerhet med alle planer. Valgfrie tilleggsutstyr inkluderer Cloudflare railgun, Elasticsearch, redis og Nginx reverse proxy. De krever et overskuddsgebyr på $ 1 per 1000 besøk og $ 0,10 per gigabyte for CDN-overskudd. Du får også en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Installerer WordPress på Kinsta

Denne vertsplattformen har installasjon med bare noen få klikk. Når du har registrert deg og opprettet brukerkontoen din, kan du legge til din første webside innen få minutter. For de som driver flere nettsteder, kan du enkelt se detaljene og administrere dem alle gjennom samme dashbord.

Siste tanker

Vi har alle valg i livet. Når avgjørelsen din er mellom en plattform som ble laget spesielt for å støtte miljøet du driver forretning i og en generisk plattform, er valget enkelt. Målet vårt er å gi deg all informasjonen du trenger for å ta den riktige avgjørelsen om hostingplattformen din. Resten er opp til deg.

For mer informasjon om hosting, sjekk vår episke guide til beste australske verter. Takk for at du var innom folkens!

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map