Pokrenite web stranicu s jednim proizvodom WordPress

Većina ljudi danas više voli kupovati svoje stvari putem interneta, umjesto da posjećuju lokalnu trgovinu. U SAD-u je 2016. godine oko 80% stanovništva kupilo putem interneta. Ako planirate probiti u industriju e-trgovine, trebali biste probuditi elegantnu web stranicu kako biste mogli predstaviti svoj proizvod. To će sigurno povećati šansu da dosegnete više svoje ciljne publike i pretvorite ih u prodaju.


Čak i ako svoj proizvod prodajete na Amazonu i eBayu, razlika u tome ima službena web stranica. U većoj mjeri, ako imate samo jedan proizvod, odmah popravite reflektora i na njega stavite ‘prsten’ kada pokrećete trgovinu e-trgovine..

Što je web stranica s jednim proizvodom i kako funkcionira?

Slijepo očigledno, web stranica jednog proizvoda je web lokacija koja prodaje samo jedan proizvod. I nema te sjene sumnjati da je neizmjerno nezahvalno izgraditi web mjesto s jednim proizvodom u usporedbi s onim na kojem se nalazi stotine proizvoda.

Da, što više proizvoda imate, veća je vjerojatnost konverzije. Dakle, ključno je ovdje pronaći onaj proizvod koji vam može donijeti puno novca. Razmislite o Dropboxu, Uberu, Asani i Evernoteu. Ovo je samo nekoliko web stranica s jednim proizvodom koji donose zaradu.

Važno je, međutim, napomenuti da ne možete stvoriti jednu trgovinu proizvoda u svim situacijama. Ako imate digitalni proizvod, uživanje u jedinstvenoj prodavaonici proizvoda je zadovoljstvo jer ne zahtijeva nikakve troškove isporuke ili proizvodnje. Drugi bi mogao biti proizvod s jakim markiranjem ili proizvod koji cilja određenu nišu.

I, naravno, ako želite povećati konverziju i prodaju, web stranica vašeg proizvoda mora imati čvrstu kopiju, visokokvalitetne slike i jasan poziv na radnju.

Ključne značajke web lokacije s jednim proizvodom

Dakle, što čini web stranicu jednog proizvoda?

Sažetak proizvoda iznad preklopa

Najvažniji dio web stranice je gornji dio stranice ili gornja polovica vaše web stranice. Ovdje posjetitelji provode većinu svog vremena pregledavanja, oko 80%. Dakle, morate odmah privući pažnju posjetitelja tako da sažete proizvod iznad preklopa.

Odgovorite zašto

Ako vaš proizvod nije toliko jedinstven u svakom pogledu i znate da imate puno konkurenata, tada morate biti potpuno jasni zašto vaš proizvod vrijedi kupiti u odnosu na druge marke.

Ne prejedajte

Neka vaša početna stranica bude jednostavna i nemojte pretjerati s posjetiteljima previše podataka. Možete dodati gumb “Saznajte više” i preusmjeriti ih na stranicu značajki.

Opcije kupnje ponude

Ako svoj proizvod prodajete na drugim platformama kao što su Amazon ili eBay, nastavite i dodajte veze na svojoj web stranici. To kupcima pruža mogućnost gdje možete provjeriti svoj proizvod.

Koraci za stvaranje web stranice WordPress s jednim proizvodom

1. Odlučite se o planu web hostinga i instalirajte WordPress

Ako još nemate davatelja web hosting usluga, odaberite onoga koji pruža izuzetno dobre performanse i korisničku podršku. Preporučio bih SiteGround jer nudi kvalitetna, brza i sigurna hosting rješenja. Objavili smo i popis od dostupan web domaćini ovdje.

SiteGround nudi tri plana koja počinju od 3,95 USD mjesečno za jednu web stranicu s 10 GB web prostora, 5,95 USD mjesečno za neograničene web stranice s 20 GB web prostora i 11,95 USD mjesečno za neograničene web stranice s 30 GB web prostora.

Svi ovi planovi dolaze s besplatnim klikom i instaliranjem WordPress-a na kojem ne morate brinuti o ručnoj instalaciji WordPress-a na vašoj web stranici. SiteGround se već brine za to.

Posjetite SiteGround

2. Odaberite WordPress temu

Prilikom odabira savršene teme za web lokaciju vašeg proizvoda, uzmite u obzir brzu, laganu i vrlo prilagodljivu temu. Astra tema je vrlo preporučljiva, s obzirom da više od 300 000 web stranica koristi ovu temu.

Osim što je brza i lagana, Astra ima moćne mogućnosti dizajna koje možete postaviti kako bi web mjesto izgledalo privlačnije. Možete upravljati spremnicima vaše web stranice, uključujući zaglavlje, postove, pojedinačne stranice i blogove.

Osim toga, u potpunosti je kompatibilan s WooCommerceom, kao i s najpopularnijim proizvođačima stranica poput Elementor, Brizy, Beaver Builder, Thrive Architect, Divi i Gutenberg.

Ako želite više mogućnosti dizajna i mogućnosti, možete nadograditi na njegovu Pro verziju koja počinje od 59 USD.

Možda ćete također htjeti odabrati između web mjesta spremnog za uvoz instaliranjem Astra Starter Sites. Na raspolaganju su predloške i spremne za prilagođavanje pomoću Elementora, Beaver Builder-a, Gutenberga i Brizy-ja.

Posjetite Astru

3. Prilagodite svoju web stranicu pomoću alata za pravljenje stranica

Ako niste u pitanju kodiranja, već tek početnik gradi web stranicu Toplo preporučujem upotrebu alata za izgradnju stranice kao što je Elementor. Ovaj graditelj stranica omogućuje vam kontrolu nad svim elementima vaše web stranice i oblikovanje ih prema vašoj želji ili marke.

Ima funkciju povlačenja i ispuštanja koja vam omogućuje uređivanje i live dizajn. To je brzo i intuitivno. Možete čak odabrati između više stotina unaprijed dizajniranih predložaka i blokova.

Elementor je besplatni dodatak. No, ako su vam potrebne naprednije dizajnerske značajke, možete koristiti njegovu Pro verziju koja za jednu web stranicu počinje od 49 USD godišnje.

Posjetite Elementor

4. Instalirajte i postavite WooCommerce

Funkcija e-trgovine nije upakirana u izvorne WordPress funkcije. Tako, morali biste instalirati WooCommerce ako želite upravljati radom vašeg proizvoda i obrađivati ​​plaćanja.

WooCommerce je rješenje e-trgovine sa otvorenim kodom koje vam omogućuje postavljanje internetske trgovine u samo nekoliko minuta. Pomoću WooCommercea možete obrađivati ​​plaćanja putem PayPala, Stripea, kreditne kartice i drugih mogućnosti.

Također možete integrirati WooCommerce s MailChimpom kao uslugu marketinga e-pošte, Google Analytics i Facebook. Također ima središnju nadzornu ploču trgovine na kojoj možete pregledati ključne mjerne podatke, dostupnost proizvoda i još mnogo toga.

Nakon što instalirate i aktivirate WooCommerce, sada možete konfigurirati postavke pomoću čarobnjaka za postavljanje. Ovim možete postaviti svoju trgovinu, varijable postavki proizvoda, postavke pristupnika plaćanja, mogućnosti isporuke i ostale preporučene značajke.

Posjetite WooCommerce

5. Dodajte svoj proizvod

Idite na Proizvodi, a zatim Dodaj novo. Počnite popunjavati sva potrebna polja sa svim informacijama o vašem proizvodu. Budući da se radi o jedinstvenom proizvodu, pobrinite se da izgleda privlačnije kako biste stvorili više užurbanosti svojim posjetiteljima. Možda želite prenijeti više visokokvalitetnih slika proizvoda iz različitih kutova i varijacija.

U odjeljku s podacima o proizvodu ispod stranice proizvoda možete odrediti cijene, detalje isporuke, zalihe i druge opcije. Što je više moguće, učinite to detaljnijim i jasnije odredite kopiju proizvoda za svoje ciljane kupce.

Možda biste htjeli prilagoditi stranicu svog proizvoda kako bi izgledao sjajno i isprobali različite varijacije sadržaja i dizajna.

6. Postavljanje CartFlow-ova

Sada, da biste jednostavno i brzo prodali svoj proizvod, morate stvoriti prodajni lijevak. Tokovi vam pomažu da generirate više potencijalnih kupaca, pretvorite više posjetitelja u kupce i povećate prodaju. Dakle, WooCommerce je možda dobar, ali nije dovoljno da se to ostavi. Za pomoć vam je potreban dodatak izradite prodajni lijevak uz sigurnu odjavu, naručujte nalete, upsells i downsells.

Pa, koji je dodatak za korištenje? Naravno, CartFlows! Zajedno sa Sujay Pawar iz Brainstorm Force, tvrtkom koja stoji iza Astra Theme, stvorio sam CartFlow da uklonim frustracije prodajom proizvoda na WordPress web stranicama.

Uz CartFlow možete stvoriti stranicu za kupnju bez trenja i smanjiti napuštanje košarice. Prije dovršetka narudžbe možete pokazati i ponude, narudžbe / sniženja ili popuste. Da biste istakli zahvalnost svojim kupcima, možete dizajnirati stranicu s zahvalom koja odgovara vašoj robnoj marki.

Još jedna velika stvar kod CartFlow-a je da postoje gotove predloške napravljene za vaše omiljene graditelje stranica, bilo da su to Elementor, Divi, Thrive Architect ili Beaver Builder.

Osim toga, potpuno je besplatan. Ali, ako želite više opcija stila, predložaka, kontrolu polja za naplatu, narudžbe i još više, možete kupiti profesionalnu verziju po cijeni od 299 USD godišnje.

Posjetite CartFlow

Zaključak

Uspjeh internetske trgovine nije izravno proporcionalan broju proizvoda koje prodajete. Možete stvoriti internetsku trgovinu jednog proizvoda i zaraditi tone novca. Sve što trebate je strateško planiranje. Kombinirajte ga pomoću ispravnih alata, sastavljanje uvjerljive kopije, visokokvalitetne slike i jasan poziv na radnju.

Dakle, ako je vaša niša označena kamenom i mrtvi ste postavljeni na tom jedinstvenom proizvodu, kreirajte svoju web lokaciju e-trgovine odmah i počnite zarađivati.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map