Как да направите уебсайт за онлайн курс с LearnDash

През последните 4 години опаковам знанията си и ги продавам чрез курсове тук на този уебсайт. Буквално всеки може да го направи!


Някои хора решават да използват решение на базата на SaaS като Teachable, Podia или Kajabi, които са страхотни услуги, но с висока месечна цена.

Въпреки това е доста лесно да се създаде уебсайт за онлайн курс, в който можете да продавате и предавате знанията си по красив начин.

За този урок ще ви трябват няколко неща:

 • Хостинг на уебсайтове Препоръчвам Siteground
 • WordPress (разбира се), безплатно е
 • WordPress Theme, Astra също е безплатна
 • LearnDash, водещата в индустрията система за управление на обучението за WordPress

В този урок ще разгледаме как да създадем уебсайт за онлайн курс от началото до края, включително следното:

 • Неща, които трябва да създадете уебсайт за онлайн курс
 • Стъпка 1. Закупуване на хостинг на уебсайт и име на домейн.
 • Стъпка 2. Инсталирайте и настройте LearnDash.
 • Стъпка 3. Инсталирайте вашата WordPress тема и създател на страници.
 • Стъпка 4. Създайте първия си курс с LearnDash.
 • Стъпка 5. Добавете секции и уроци към курса си.
 • Стъпка 6. Разделете уроците си на по-малки теми.
 • Стъпка 7. Добавяне на викторини към вашия курс.
 • Стъпка 8. Добавяне на задачи към вашите уроци
 • Стъпка 9. Свържете курс към търговска фуния
 • Обобщавайки

Неща, които трябва да създадете уебсайт за онлайн курс

За да създадете красив уебсайт за онлайн курс, ще ви трябва шепа инструменти. Някои от тях са безплатни, други не. Но цената е минимална в сравнение с това, което може да спечелите от продажбата на знанията си чрез вашите курсове.

1. Добър хостинг на уебсайт и име на домейн.

Тъй като хоствате курсовете си на собствения си уебсайт, ще трябва да купите добър уебсайт, който да е надежден, бърз и предлага страхотна поддръжка. Ще ви трябва и име на домейн, което е основно адресът на вашия уебсайт.

Има доста хостинг там, но за мен най-добрият е Siteground. В годините ми на използване това беше бързо, надеждно и поддръжката на клиентите е невероятна. Моите уебсайтове, които са хоствани на Siteground, са винаги работещи. И ако срещна някакъв проблем, екипът им бързо помага. Така че в този урок ще използваме Siteground.

Ако искате да спестите 70% от вашия хостинг с Siteground, щракнете тук, за да запазите ��

2. WordPress.

Доста очевидно, тъй като в крайна сметка ще изградите уебсайта си чрез WordPress. Основното предимство на използването на WordPress пред други базирани на SaaS решения е да получите пълен контрол върху вашите данни и дизайн.

WordPress има огромна общност от приставки и теми, които ще добавят всяка функционалност, която искате. Ако можете да го мислите, има приставка за него. И почти всеки ден разработчиците разгръщат нови плъгини и теми, така че наистина няма ограничение за това, което можете да направите с WordPress.

WordPress е много лесен за инсталиране и настройка. Siteground се предлага с инсталатор на WordPress с едно щракване, за който ще говорим по-късно.

3. Тема на WordPress и създател на страници.

Ще ви трябва и тема на WordPress, с която е лесно да работите. Много ми харесва да използвам Astra, тъй като е безплатна, добре кодирана и работи добре с повечето плъгини като създателите на страници и създателите на курсове.

Създателите на страници са WordPress плъгини, които ви позволяват да създавате уеб страници, като просто плъзнете и пуснете елементи като изображения и текстове. Те са супер лесни за използване и елиминират необходимостта от наемане на скъпи уеб разработчици за създаване на зашеметяващи уебсайтове.

За целите на този урок ще използваме Elementor Pro като създател на страницата. Лично Elementor Pro надхвърли очакванията ми, когато става дума за създателите на страници. Той е интуитивен, много лесен за използване и събира много усъвършенствани функции, които наистина ще добавят вкус на вашия уебсайт.

4. Приставка за система за управление на обучението, за да превърнете уебсайта си в уебсайт за онлайн курс.

И накрая, ще ви е необходима мощна приставка за WordPress за управление на обучението (LMS), за да превърнете уебсайта си в красив уебсайт за курсове, където можете да продавате съдържанието си, да следите напредъка на студентите, сертификатите за награди и други.

Досега водещият LMS плъгин в WordPress е LearnDash. Това е ръцете на най-мощния софтуер за създаване на курсове, с който се сблъсках, и всъщност преминавам към LearnDash от друг LMS поради последните му актуализации, които са трудно пренебрежими.

Learnndash начална страница

С наскоро пуснатия LearnDash 3.0 има много нови функции, които подобряват потребителското изживяване и като цяло просто правят уебсайтовете на курсове да изглеждат по-добре и да се чувстват по-професионални.

LearnDash се използва от хиляди университети, реномирани онлайн маркетингови агенции и организации, което може да се каже много за неговата надеждност.

Горещо препоръчвам да опитате LearnDash веднага. Доста е достъпно, почти също достъпни за всички функции, които ще получите. Ако не сте доволни от него по някаква причина, можете да използвате 30-дневната им гаранция за връщане на пари.Стъпка 1. Закупуване на хостинг на уебсайт и име на домейн.

Първата стъпка е закупуването на хостинг на уебсайт и име на домейн. Ако сте нов за създаването на уебсайтове и не сте запознати с условията в индустрията, хостингът на уебсайтове е като къщата на вашия уебсайт. Това е пространство в интернет, където пребивава уебсайтът ви.

Името на домейн, от друга страна, е адресът. Това е какво хората въвеждат в лентата за търсене, за да търсят вашия уебсайт. Примери за имена на домейни са WPCrafter.com, Facebook.com, Wikipedia.org и т.н. „.Com“ и „.org“ са видове разширения на домейни.

Има множество други разширения на домейни като .gov, .net, .us, .co и т.н., а това, което изберете, зависи от вашите предпочитания и вида на вашата организация. Ако сте частен бизнес, .com трябва да работи. За повечето образователни институции .org е предпочитаното разширение на домейна.

Както вече казах, горещо препоръчвам да използвате Siteground, тъй като осигурява висококачествен хостинг и невероятна поддръжка. За да закупите хостинг от Siteground с 70% отстъпка, посетете Siteground, като кликнете върху тази връзка.

На началната страница трябва да видите различни видове хостинг. WordPress хостингът е добър, така че кликнете върху Първи стъпки точно под него.

изберете план на площадката

След това ще бъдете отведени на страница с ценовите планове на хостинг на WordPress от Siteground.

ценообразуване на хостинг за wordpress wordground

Изберете плана, който предпочитате, в зависимост от вашите нужди. GrowBig е чудесен план, тъй като ще можете да хоствате неограничен брой уебсайтове, а също и да получите някои премиум функции. Една от тези функции е възможността да тествате нови кодове и функции на тестов уебсайт и да натискате окончателните промени на уебсайта си на живо с едно щракване. Той също така се предлага с разширена приставка за кеширане, разработена от същия екип и безплатен трансфер на уебсайт за един уебсайт.

В този урок ще продължа да купувам GrowBig. Можете да изберете свой собствен план и да кликнете Вземете план.

След това ще преминете към следващата стъпка, която избира името на вашия домейн. По-лесно е да закупите вашето име на домейн точно в Siteground, но ако вече го имате, можете просто да изберете „Вече имам домейн“ и го въведете в полето за име на домейн. Можете също да закупите името на вашия домейн на отделен уебсайт, но това ще предприеме допълнителни стъпки за интегриране с вашия хостинг в Siteground.

изберете домейн

След като имате желаното име на домейн, щракнете Продължи и попълнете вашата каса.

След като направите покупката си, ще видите екран с връзка „Продължете към зоната на клиентите“. Кликнете върху това и ще бъдете отведени на страница, където можете да настроите вашия нов хостинг акаунт. при Настройте своя уебсайт, изберете Стартирайте нов уебсайт.

След това ще видите списък на софтуера, който можете да инсталирате. Изберете WordPress.

инсталирайте wordpress

След това ще бъдете помолени да предоставите данни за вход в администратора, като вашето потребителско име и парола. Това са данни за сигурността на вашия уебсайт, така че не забравяйте да използвате подробности, които не са лесни за познаване.

След като направите това, щракнете Потвърждение > Цялостна настройка. И сега имате жив уебсайт на WordPress на живо.

За да персонализирате уебсайта си, ще трябва да влезете в WordPress. За да направите това, отидете на таблото за управление на Siteground и преминете към Моите акаунти раздел. Щракнете върху Инсталация и тук ще видите името на домейна, което сте регистрирали. Отвъд него е зелено Отидете на портала за администратори бутон. Кликнете върху този бутон, за да отидете на вашата страница за вход в WordPress.

отидете на таблото за управление на wordpress admin

Страницата за вход в WordPress изглежда така:

страница за вход в wordpress

Въведете вашето потребителско име и парола тук, за да влезете в уебсайта си за първи път.

Стъпка 2. Инсталирайте и настройте LearnDash.

След като сте вътре в WordPress, е време да инсталирате LearnDash. Когато закупите LearnDash, ще получите достъп до инсталатора (.zip файл) и лицензионен ключ. За да инсталирате LearnDash, качете инсталатора .zip в WordPress, като отидете на Външен вид > Plugins > Добави нов > Качване на приставката.

инсталиране на Learndash

След като приключите с инсталирането, щракнете Активирате.

Сега имате инсталиран и активиран LearnDash в WordPress. Първото нещо, което трябва да направите, е да активирате лиценза, като отидете на LearnDash > Настройки. Преминете на раздела Лиценз за LMS, за да въведете своя имейл адрес и лицензен ключ. След като въведете данните, щракнете Актуализиране на лиценз.

активиране на лиценз на Learndash

След това трябва да конфигурирате настройките си за плащане, ако искате да получавате онлайн плащания за вашия курс. Щракнете върху Настройки на PayPal раздела и въведете вашия имейл адрес на PayPal, валута, държава и т.н. Кликнете Запази след като сте готови.

настройки на paypal в Learndash

LearnDash 3.0

Друго, което трябва да направите е да се уверите, че използвате LearnDash 3.0 вместо Legacy. За да направите това, преминете към Общ раздел. Тук ще видите опцията за избор на Активен шаблон. Уверете се, че това LearnDash 3.0 се избира вместо Legacy, за да получите достъп до разширени функции като режим на фокус.

Режимът за фокусиране се прилага за целия сайт и осигурява безпрепятствено преживяване на вашите ученици, като премахвате ненужните елементи на страница като странични ленти и други джунджурии. Това също ви улеснява да създадете красив, професионално изглеждащ уебсайт на курса, без да се налага да влизате и редактирате страниците си една по една.

Ето как се променя уебсайт, след като режимът за фокусиране е активиран:

активиране на режима на фокусиране

Стъпка 3. Инсталирайте вашата WordPress тема и създател на страници.

След като инсталирате LearnDash, можете да продължите със създаването на курс, но в този урок искам да ви покажа малко по-различен начин на правене на неща, които ще ви направят още по-бързо и лесно да създадете красив уебсайт за онлайн курс.

За това ще ни трябват темата и елементът Astra.

За да инсталирате Elementor, отидете на Plug-in > Добавете ново и търся Elementor. Щракнете върху Инсталиране и активиране.

инсталиране на елемента или безплатна версия

За да инсталирате темата Astra, отидете на Външен вид > тема > Добави нов. Търсете Astra, щракнете Инсталирай, и Активирате.

инсталиране на тема astra

След като Astra се активира, на таблото ви за управление ще видите подобно съобщение:

Астра стартов сайт

Astra има колекция от готови шаблони на сайтове, които можете да използвате на уебсайта си само с няколко кликвания. За да видите тези шаблони, щракнете Първи стъпки. Ще бъдете помолени да изберете създател на страници и препоръчвам да изберете Elementor за това, но можете да използвате всеки друг създател на страници, който предпочитате. Когато щракнете Следващия, ще видите списък с безплатни и премиум шаблони на сайтове, които можете да използвате за вашия собствен уебсайт.

Има конкретен шаблон, който харесвам да използвам с LearnDash, защото е създаден за уебсайт за онлайн курс. Ако превъртите надолу по шаблоните, ще бъдете LearnDash Academy шаблон. Разбира се, можете да използвате шаблони, различни от този, но за този урок, ще използвам този шаблон.

шаблон на академията на обучението

Щракването върху него ще ме отведе до визуализация на шаблона и в него виждам, че шаблонът изисква два плъгина: LearnDash Course Grid и LearnDash WooCommerce Integration. Това са БЕЗПЛАТНИ LearnDash добавки, които можете бързо да инсталирате, като отидете на LearnDash > Addons.

инсталиране на addndash addons

Потърсете LearnDash Course Grid и LearnDash WooCommerce и инсталирайте и активирайте всяка.

Сега можете да се върнете към визуализацията на шаблона Astra и да натиснете опресняване. Това е, което трябва да видите:

Визуализация на академията на обучението

Това е наистина красив уебсайт, специално създаден за предлагане на онлайн курсове. Кликнете Импортиране на сайт за да използвате този шаблон на вашия уебсайт.

Този шаблон е напълно редактируем в Elementor, така че можете да редактирате цветовете, текстовете, типографията, изображенията и иконите, за да съответстват на вашата марка.

Ако не сте запознати с използването на Elementor, можете да гледате този мой урок за това как да използвате Elementor.

Стъпка 4. Създайте първия си курс с LearnDash.

Сега, когато фронталът на уебсайта Ви изглежда невероятен, е време да добавите своето съдържание или курсове. Някои от вас може би си мислят, че създаването на курсове с LearnDash трябва да е трудно и сложно, защото така е с повечето LMS.

Но наскоро LearnDash извади невероятен конструктор на курсове, който прави създаването на курсове толкова просто, колкото влаченето и отпадането на уроци и теми. Шаблонът на LearnDash Academy, който използвахме за този уебсайт, също импортира примерни курсове, които се показват на Всички курсове страница. Ето как изглеждат:

learnndash academy всички курсове

Ще видите, че всеки курс има представено изображение, заглавие, кратко описание, лента за напредък и процент и Записан етикет. Всичко това може да бъде конфигурирано в LearnDash.

Ако отидете на LearnDash > курсове, ще видите списък на всички курсове на вашия уебсайт. Можете да редактирате импортираните курсове, като кликнете върху техните заглавия или можете да създадете нов курс от нулата. За да създадете нов курс, щракнете Добави нов.

добавете нов курс в обучението

След това ще бъдете включени в редактора на курса. Дайте заглавие на курса си и добавете кратко описание. Можете също да добавите представено изображение.

След това преминете към Настройки раздел, за да конфигурирате настройките на курса. В този раздел ще можете да добавяте учебни материали, да присвоите сертификат за курс, да зададете предпоставки за курса и т.н..

настройки на курса

Ако превъртите надолу, ще можете също да определите кой ще получи достъп до вашия курс. Той може да бъде отворен за всички, дори нерегистрирани потребители на вашия сайт, може да бъде свободно достъпен за регистрирани членове или може да бъде закупен с еднократна или повтаряща се такса и други.

настройки за достъп до курса

Ако щракнете Купи сега, ще можете да зададете цената на курса. Колкото до повтарящи опцията, ще можете да зададете цената на курса, както и цикъл на фактуриране. Най- Затворена опцията се използва най-добре, когато искате вашият курс да бъде достъпен в персонализирана фуния за продажби, за която ще говорим по-късно.

Стъпка 5. Добавете секции и уроци към курса си.

След като приключите с настройката на курса, преминете към Строител в горната част, за да започнете да създавате контур за курса си. Ако имате само план, това е добре, защото можете да се върнете по-късно и да добавите съдържание към уроците си.

Можете да започнете с добавяне на заглавия на секции, като щракнете върху Ново заглавие на раздел. Не можете да добавяте съдържание в секция, тъй като те са само начин да организирате потока на курса си, подобно на заглавие на глава в книга.

След това можете да добавите нов урок, като щракнете върху Нов урок. Можете да добавите колкото искате уроци и да ги пренаредите, като ги плъзнете и пуснете или като щракнете върху малките бутони нагоре и надолу отстрани.

добавяне на заглавия на раздели и уроци

Предстои друг метод за създаване на нов урок LearnDash > Уроци > Добави нов.

Следващата стъпка ще бъде да добавите съдържание към всеки урок. Когато сте вътре в съставителя на курса, можете да направите това, като задържите курсора на мишката върху урока, който искате да редактирате, и кликнете върху него редактиране.

Ще бъдете отведени в редактора на урока, където можете да добавяте текст, изображения, видеоклипове и др. Ще можете да персонализирате страницата на урока, колкото искате, и да добавите толкова съдържание, колкото искате.

След като приключите със съдържанието, щракнете върху Настройки в горната част, за да персонализирате допълнително урока си. Тук можете да добавите материали за уроци, да активирате прогресията на видеоклипа (ако вашите курсове са във видео формат), да разрешите на студентите да качват задачи, да присвояват урока на определен курс и също да конфигурирате настройките за достъп до урока.

настройки на урока

Ако превъртите надолу по страницата, ще видите настройки за достъп до уроци, където можете да свържете урока си с конкретен курс.

Можете също да използвате функцията за капково подаване на LearnDash, където можете да контролирате кога вашите уроци ще бъдат достъпни за вашите ученици. Ако изберете Записването на базата на опция, можете да зададете определен брой дни след записването, когато урокът ще бъде достъпен за вашите ученици.

настройки за достъп до уроци

Всичко се прави точно в съставителя на курсове на LearnDash, така че можете просто да се съсредоточите върху създаването на курсове, които добавят стойност за вашата аудитория.

Стъпка 6. Разделете уроците си на по-малки теми.

Ако вашият урок обхваща множество теми, така че да стане твърде дълъг, разбиването му на по-малки теми е чудесен начин да избегнете претоварване с информация за вашите ученици.

За да добавите теми към урок, отидете на LearnDash > Теми > Добавете първата си тема. Ако това не е първата ви тема, щракнете Добави нов.

добавете нова тема

Точно като това как ще редактирате уроци, можете да редактирате теми, като добавите заглавие, представено изображение и всяко друго съдържание като текст, изображения, вградено видео и други медии.

Кликването Настройки ще ви отведе до страницата с настройки на темата. Тук можете да зададете материали за теми и да активирате опции като прогресия на видео, качвания на задания и таймер.

Можете също да зададете темата на курс и урок под Настройки за достъп до темата.

настройки на темата

Стъпка 7. Добавяне на викторини към вашия курс.

Като създател на курса може да искате да измервате напредъка на учениците си чрез викторини и задания. LearnDash прави процеса на създаване на викторини и задания толкова лесен, но пълен с разширени функции, които ще ви помогнат да увеличите максимално всеки тест и задание, което създавате.

За да добавите нова викторина, отидете на LearnDash > Викторини > Добави нов. Точно както с уроците и темите, дайте на викторината си заглавие и кратко описание. След това щракнете върху Настройки раздела, за да конфигурирате настройките му.

Под Настройки за достъп до тест, можете да свържете викторината с курс и урок, да зададете предпоставки за викторина и да ограничите достъпа до регистрирани членове.

настройки за достъп до тест

Превъртете надолу и ще видите Прогрес и ограничение на викторината раздел, в който можете да зададете резултата за преминаване, да присвоите сертификат за тест, да ограничите повторенията, да изискате всички въпроси и дори да зададете ограничение за време.

настройки за прогресия и ограничаване на теста

Превъртането надолу ще разкрие още повече настройки като разрешаване на материали за викторина, ще даде възможност на теста да се стартира автоматично, да изберете как ще се показват въпросите и т.н. Тези настройки са доста напреднали и наистина ще ви позволят да оцените студентите си по най-добрия възможен начин. След като сте готови, щракнете Актуализация.

Сега е време да добавите въпроси към теста си. За да направите това, отидете на LearnDash > Викторини. Задръжте курсора на мишката върху теста, към който искате да добавите въпроси, и щракнете върху въпроси.

добавете въпроси към тест

След това ще бъдете отведени тук:

добавете въпроси към тестове

Щракнете върху някоя от Добавяне на въпроси бутони и ще бъдете отведени в редактора на въпроси. Вътре в редактора на въпроси ще можете да добавите действителния въпрос, да присвоите броя точки, който е еквивалентен, да зададете съобщения за показване, ако ученикът правилно или неправилно отговори на въпроса и т.н..

Ще можете също така да изберете типа на отговора, независимо дали става въпрос за един избор, многократен избор, есе, попълване на празни места и т.н. Кликването върху типа отговор ще отвори падащо меню с допълнителни настройки, специфични за този тип отговори.

видове отговори

Стъпка 8. Добавяне на задачи към вашите уроци.

Можете също да добавите задания към конкретни уроци, като отидете на LearnDash > Уроци и редактиране на урока, към който искате да добавите задача. След като влезете в редактора на урока, щракнете върху Настройки раздел.

Ще видите под Опции за показване и съдържание опция за активиране Прикачени файлове. Активирайте тази опция. След това ще видите допълнителни опции като разрешени формати на файлове, ограничение на размера на файла, присвояване на броя точки за заданието и дали той ще бъде класиран автоматично или ръчно.

качване на задание

Не забравяйте да предоставите инструкции за заданието във вашия урок. Кликнете Актуализация за да запазите промените си.

В края на урока учениците ще видят опция за качване на задачите си:

студентите могат да качват задачи

В задния ден можете да видите изпратените задания, като отидете на LearnDash > Задачи.

къде да видите изпратените задачи

Стъпка 9. Свържете курс към търговска фуния.

По-рано видяхме, че можем да настроим Достъп до курса Настройки за затворен, което се използва най-добре, когато курсът е наличен в персонализирана фуния за продажби.

За да свържете курс към персонализирана фуния за продажби, трябва да имаме инсталирани следните приставки:

 • CartFlows
 • WooCommerce
 • Интеграция с LearnDash WooCommerce

Всички тези приставки са безплатни. Докато CartFlow има премиум версия, безплатната версия е достатъчна, за да свържете курс към фуния за продажби.

Ако сте инсталирали шаблона на LearnDash Academy, всички тези три приставки вече ще бъдат инсталирани на вашия WordPress. Но трябва да се уверите, че те се активират, като отидете на Plugins.

Първото нещо, което трябва да направим, е да стартираме съветника за настройка на WooCommerce. Когато Woocommerce беше инсталиран, може да сте забелязали появата на това съобщение:

стартирайте съветника за настройка на кошницата

Кликнете Стартирайте съветника за настройка за да влезете в съветника за настройка. Ето как работи съветникът за настройка:

вътре в съветника за настройка на woocommerce

След като свършите, върнете се на таблото за управление на WordPress и добавете нов продукт, като отидете на Продукти > Добави нов. Наименувайте продукта си като курса, който искате да свържете към фуния за продажби.

Ако превъртите надолу, ще видите опция за избор Данни за продукта. Изберете курс, и в Общ в списъка изберете курса, към който искате да го свържете Свързани курсове.

добавете нов продуктов курс

След като това е направено, сега е време да създадете персонализирана фуния за продажби. За това е CartFlow. Това е плъгин, който ви позволява да създавате фунии за продажби точно в WordPress, за да подобрите опита на клиентите при касата и в крайна сметка да увеличите приходите си.

За да създадете фуния за продажби, отидете на CartFlows > потоци. Шаблонът на LearnDash Academy вече идва с готов фуния / поток. Можете да изберете да използвате това или можете да създадете поток от нулата.

Ако искате да създадете поток, щракнете Добави нов. Там ще видите библиотека от шаблони за фунии, които са готови за използване и напълно редактируеми в Elementor. Изберете един, който харесвате и щракнете внос.

създавайки нов поток

След това ще бъдете вкаран в редактора на потока, където можете да дадете име на потока и да пренаредите стъпките с просто плъзгане и пускане.

След това трябва да свържете продукта, който току-що направихте, към страницата за проверка. Редактирайте страницата за плащане, като задържите курсора на мишката върху нея и кликнете върху нея редактиране. Превъртете надолу и в Оформление на касата секция, щракнете Изберете продукт. Въведете името на продукта в полето и го изберете.

Можете също да си поиграете с другите настройки на касата като дизайн, оформление, цвят и други. Не забравяйте да щракнете Актуализация за да запазите всичките си промени.

добавете продукт към страницата за пазаруване

След като направите това, копирайте URL адреса на страницата за плащане, след което отидете на LearnDash > курсове. Редактирайте курса, който искате да свържете към фунията за продажби, която току-що създадохте, и преминете към Настройки. Превъртете надолу до Режим на достъп раздел и изберете Затворена. Въведете цената на курса и URL адреса на страницата за плащане. Hit Актуализация.

URL адрес на страницата за проверка на паста

Сега, когато студентите купуват този курс, те ще бъдат отведени до страницата за персонализирани каси, която сте създали.

страница за персонализирана каса

Обобщавайки

Сега, когато видяхте колко лесно е да създадете уебсайт за онлайн курс в WordPress, надявам се, че ще предприемете действия и ще поставите съдържанието си там. LearnDash дава възможност на всички, дори и на нетехнологични, да създават красиви уебсайтове за курсове само за няколко часа.

Толкова съм развълнуван да чуя вашите истории за успех и съм тук, за да отговоря на всички въпроси, които може да имате.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map