Paras jälleenmyyjä hosting

kuva, joka osoittaa jälleenmyyjän ylläpidon toimivanIsäntämyyjänä sinulla on mahdollisuus luoda yritys, jolla myyt muille tilaa Internetissä. Olet se, joka sanoo hinnan. Olet se, joka markkinoi ja myy asiakkaille. Sinä olet vastuussa ylläpitämistäsi suhteista, jotka sinulla on asiakkaidesi kanssa.


Yhtiö, jolta ostaat isännöintipalvelun, on kuitenkin vastuussa laitteisto-, ohjelmisto- ja teknisistä kysymyksistä. Periaatteessa vuokraat palvelintilaa. Maksat tukkuhinnan, joten voit myydä sen jälleenmyyntihintaan ja saada voittoa.

Laadun jälleenmyyjäohjelman valitseminen varmistaa, että asiakkaasi pysyvät kanssasi 2-3 vuotta.

Tässä oppaassa käsittelemme useita jälleenmyyjäohjelmia ja autamme sinua ymmärtämään paremmin niitä.

Onko hosting-palveluille markkinoita??

Joo. Ajattele vain, vuonna 2016 oli noin miljardia suoraa verkkosivustoa. Vuonna 2020, vain kolme vuotta myöhemmin, meillä on lähes kaksi miljardia suoraa verkkosivustoa. Joka päivä uusia verkkosivustoja tulee verkkoon. Kun jälleenmyyt hosting-palveluita, voit ansaita rahaa tästä kasvavasta trendistä. Jotta menestyisit tässä liiketoiminnassa, sinun on oltava hyvä tuntemus muista alan toimijoista. Sinun on tiedettävä, keneltä sinun vuokrata palvelimet, sekä yrityksiltä, ​​joita sinun tulisi välttää. Sinun tulisi tietää kriteerit, joita suurin osa uuden verkkosivuston perustamista haluavista ihmisistä haluaa, ja sinun pitäisi tietää palvelimiesi vaatimukset voidaksesi tarjota asiakkaillesi kunnollisen palvelun.

Useimmat isäntäyritykset ansaitsevat voitonsa toisen tai kolmannen vuoden isäntänä, ensimmäisen vuoden voitot syövät yleensä markkinointitoimet. Laadukkaat isännöintipalvelut varmistavat, että saavutat kyseisen kahden tai kolmen vuoden kannattavuuden.

Mitä etsimme jälleenmyyjiltä

Tarkastellaan muutama alue, jota pidämme tärkeänä valittaessa jälleenmyyjän isännöintiä.

Muista, että useimmat jälleenmyyjät tarjoavat erittäin samanlaisen paketin, laite on usein yksityiskohdissa. Haluat tietää tarkalleen, mitä he tarjoavat ilmaiseksi, jotta tiedät kuinka hinnoitella hosting-tarjoustasi ja laajentaa yritystäsi.

Tässä on muutama. Jos tarvitset tarkempia suosituksia teknisemmiltä verkkosivustoilta (sano web-sovellukset), lähetä minulle sähköpostia ([email protected]) lisätietoja. Kiitos!

Uptime ja luotettavuus

kuva verkkosivuston nopeudestaToinen tarkastelemamme alue oli käyttöaika ja luotettavuus. Et halua mitään muuta kuin 99,9 prosentin käyttöaikatakuu. Mikä tahansa muu merkitsee sitä, että asiakkaasi voivat tarkastella jopa tunnin seisokkeja joka kuukausi. Tämä tunti voisi olla riittävä erottamaan asiakkaasi liiketoiminnan onnistumisesta vai epäonnistumisesta.

Jotakin, mitä asiakkaasi haluavat sinulta, ja siksi sinun pitäisi vaatia sitä yritykseltä, jolta ostaat isännöintipalvelua, on SSD-tallennustila ja HTTP / 2-palvelimet. Kuten näette, yritykset, joita tarkastelemme myöhemmin tässä oppaassa, tarjoavat hyvän nopeuden ja hyvän käyttöajan. Jotkut tarjoavat jopa rahat takaisin -takuun, jos käyttöaika alittaa 99,9 prosentin kynnyksen.

Voit nähdä meidän live-isäntäseuranta nähdä, mitkä isännät ovat hyvä / huono suorituskyky.

Tekninen tuki

Jopa täydellisessä maailmassa, jossa on parhaat palvelimet, asiat menee pieleen. tekninen tukiKun he tekevät niin, asiakkaasi, joille olet myynyt palvelusi, etsivät apua. Voit puolestaan ​​etsiä web-hosting-yritys. Siksi haluat Web-hosting-yritys, jota käytät antamaan oikea-aikaisia ​​vastauksia ja jolla on asiantuntevia teknikkoja. Mikä tahansa isännöintiyrityksen viivästyminen vastausten tarjoamisessa tai ongelmien korjaamisessa tarkoittaa viivästystä asiakkaidesi saamassa verkkosivustonsa uudelleen käyttöön.

Ympärivuorokautinen tuki on ehdottoman välttämätön teknisten ongelmien ratkaisemiseksi. Älä edes harkitse lippujärjestelmää käyttävää jälleenmyyjää. ��♂️

Hinta

Viimeinen tekijä, jota harkitsemme, on hinta. Kuten mainitsimme, tämä on liiketoimintaa. Yritykset ansaitsevat rahaa. säästöpossuMitä halvempaa voi ostaa tukkumyyntipalvelun, sitä suurempi voitto on sinun tuotettaessa, kun myyt palvelua. Kaikilla yrityksillä, joita aiomme tarkistaa, on hinta, joka on riittävän alhainen, jotta voit ansaita muutaman dollarin ja jolla on hiukan liikkumavaraa kasvaa.

Nyt kun meillä on alustavat valmistelut, sukellaan ja keskustellaan parhaiden jälleenmyyjien web-hosting-yritysten valintamahdollisuuksista. Olemme luetteloineet ne haluamassamme järjestyksessä.

Parhaat Web-hosting-jälleenmyyjät

HostGator – paras suorituskykysuunnitelma

Avainominaisuudet
 • Rajoittamaton verkkotunnukset
 • Ilmainen SSL
 • Ilmainen WHMCS Client Management / Billing -ohjelmisto
 • 24/7/365 tuki
 • 99,9% Uptime-takuu

Plussat

 • Valkoisen etiketin isännöinti
 • Täydellinen resurssien hallinta
 • ResellerClub-tili ilman lisäkustannuksia

Haittoja

 • Puuttuu SSD-tallennustilasta

HostGator tarjoaa mitä me tunnemme olevan joitain markkinoiden täydellisimmistä jälleenmyyjäsuunnitelmista. Niiden tarjoamat suunnitelmat helpottavat jälleenmyyjien tarpeiden tarjoamista asiakkaille ja asiakkaiden hallintaa. Sen avulla voit jälleenmyyjänä tarjota asiakkaillesi uusia ominaisuuksia, kun he ovat online-tilassa, ja asiakkaasi saavat asiakastuen. Kaikki tämä tehdään suhteellisen halvalla hinnalla.

Alennus rekisteröinnistä ��

Kaikki yllä mainitut suunnitelmat antavat sinulle ilmaisen ResellerClub-tilin. Tämä tarkoittaa, että pystyt myymään 70 plus gTLD- ja ccTLD-tunnukset asiakkaillesi. On olemassa 80 prosenttia alennus rekisteröintikustannuksista. Voit myydä verkkotunnuksia asiakkaillesi. Voit auttaa heitä siirtämään verkkosivuston nykyisestä palvelimestasi omaan. Koska ostat kaikki palvelut omakustannushintaan, voit ansaita rahaa myyessäsi niitä edelleen.

HostGatorilla on useita ainutlaatuisia työkaluja, joiden avulla voit merkitä yrityksesi. Esimerkiksi, HostGatorissa on ainutlaatuisesti suunniteltu cPanel jota voit tarjota asiakkaillesi. Hienoa tässä on, että voit lisätä oman logon ja oman tuotemerkin.

HostGator on luonut joukon videoita ja oppaita. Voit käyttää niitä asiakkaidesi kanssa ja merkitä heitä, joten näyttää siltä, ​​että kaikki nämä tiedot ovat peräisin yrityksestäsi.

Sinulla on 100-prosenttinen hallinta kaistanleveyden, tallennustilan, RAM: n jne. Suhteen. Voit hallita resurssien allokointia. HostGator antaa sinulle mahdollisuuden päivittää toiseen tasoon kuukauden puolivälissä, jos sinusta tuntuu, että resurssit ovat loppumassa. Tällä tavalla et menetä potentiaalisia asiakkaita.

Äärimmäisen luotettava & # x1f600;

Valitsimme HostGatorin valitsemaamme ykkönen, koska he ovat luotettavia. Heillä on 99,9 prosentin käyttöaikatakuu. Näet tämän tyyppisen takuun monien isäntäyritysten kanssa. Pidämme HostGatorista sitä, että he todella seuraavat takuuseensa. Jos palvelimet eivät täytä tätä kynnysarvoa kuukauden aikana, HostGator korvaa sinulle koko kuukauden.

Kuten mainitsimme, asiakkaasi voivat käyttää cPanel-tuotemerkkiäsi. Voit käyttää myös cPanelia. HostGator on tehnyt hienon työn suunnitellaan uudelleen cPanelia niin, että se on helppo käyttää. Sillä on paljon valtaa takana. Sinulla ja asiakkaillasi on kaikki vaihtoehdot, joita voit odottaa cPanelilta, ainutlaatuisella uudelleensuunnittelulla, jota ei voi voittaa.

Kun luet HostGator-arvosteluita, on selvää, miksi ne ovat yksi parhaimmista tarjoajista tänään. Heillä on erinomainen nopeus, hämmästyttävä käyttöaika ja helppokäyttöinen cPanel. HostGator osuu kaikkiin tärkeimpiin pisteisiin, joita voit odottaa isäntäyritykseltä tässä hintaluokassa.

Se on tarpeeksi helppo käyttää, jotta täydelliset aloittelijat hallitsevat sen nopeasti. Sillä on kuitenkin voima ja ominaisuudet, joiden avulla virrankäyttäjät voivat saada aikaan sen, mitä he haluavat saada aikaan. Saatavilla on useita suojausominaisuuksia. Jotkut niistä sisältyvät hintaan, ja toiset maksavat ylimääräisiä. Miksi et anna sille itse kuvaa? HostGator tarjoaa tällä hetkellä 45 päivän rahat takaisin -takuun.

A2-hosting – palkkiojälleenmyyjä

Avainominaisuudet
 • Ilmainen eNom-jälleenmyyjätili
 • Rahat takaisin takuu
 • Ilmainen SSL ja SSD
 • 24/7/365 tuki
 • 1000 GB Siirtää
 • 20X nopeampi Turbo-vaihtoehto

Plussat

 • cPanel-integraatio
 • Voit valita Linux- tai Windows-palvelinten välillä
 • Kaksi ilmaista laskutusohjelmistoa, joista valita

Haittoja

 • Ei paljon säilytystilaa

Valitsimme A2-hosting-palvelun toiseksi suurimmaksi valitsijaksi, koska HostGatorin tapaan he pystyvät tarjoamaan asiakkailleen kaiken mitä tarvitset. Heidän jälleenmyyjäsuunnitelmansa ovat markkinoiden parhaimpia. Ne sisältävät:

 • cPanel-integraatio
 • SSD-tallennustila
 • WHMCS tai Blesta tilien hallintaan

Kattava ominaisuusjoukko & # x1f4c3;

Lähes kaikilla jälleenmyyjien hosting-suunnitelmilla on yrityksestä riippumatta jonkinlainen laskutusohjelmisto. A2-hosting on erilainen siinä, että sinulle annetaan kaksi vaihtoehtoa. Jos ostat hopea-tilin, voit valita WHMCS ja Blesta. WHMCS on saanut tunnustusta monien keskuudessa ongelmanratkaisuvälineenä. Blesta suositaan, koska se on avoimen lähdekoodin käyttäjiä, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat mukauttaa sitä tarpeisiinsa.

Voit valita Linux-palvelimen tai Windows-palvelimen. Valitsemasi käyttöjärjestelmä määrittää käytettävissä olevat ohjelmistovaihtoehdot. Tämä valinta tehdään niiden palvelujen perusteella, joita haluat tarjota asiakkaillesi. Esimerkiksi Linux käyttää cPanelia ja PHP: tä. Windows käyttää Plesk- ja.NET-ytimiä.

Valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta sinulle annetaan kohtuullinen määrä resursseja. A2-hosting tarjoaa alhaisimman tason suunnitelman, joka tukee jopa 40 tiliä. Voit jatkaa kasvuaan sieltä. Yrityksesi kasvaessa voit valita korkeamman tason tilit, jotka tarjoavat enemmän tallennustilaa.

Yksi nopeimmista Web-palvelimista & # x1f686;

Olimme vaikuttuneita A2-hosting-palvelun nopeudesta. He ovat joukossa nopeimmat testaamasi verkkoisäntäpalvelut. Niiden kannanopeus on nopea, mutta tätä parannetaan vain SSD-tallennuksen ansiosta. Sisällön toimittamiseen ympäri maailmaa on useita tietokeskuksia. Sinulla on mahdollisuus hankkia “turbo” -palvelin. Tämä palvelin tarjoaa nopeudet, jotka ovat 20x normaalia nopeampia.

A2-hosting tarjoaa uskomattoman tuen. Voit kommunikoida heidän kanssaan:

 • Sähköposti
 • Live chat
 • Puhelintuki

Lisäksi pystyt hyödyntämään hyvin tuettua tietopohjaa. On olemassa useita oppaita, joiden avulla asiakkaasi voivat vastata peruskysymyksiin ja aloittaa heidän verkkosivustonsa ylläpito.

A2 Hosting on tarjonnut jatkuvaa palvelua jo yli 15 vuoden ajan. Tämä on auttanut heitä rakentamaan mainetta laadulle web-hosting-maailmassa. Jos et ole täysin tyytyväinen heidän palveluunsa, ne tarjoavat milloin tahansa rahat takaisin -takuun.

A2-hosting on yritys, joka keskittyy tekemään asiat mahdollisimman muokattavissa. Se voi viedä vähän ymmärtää tapaa, jolla ne asettavat asiat, mutta kun saat siitä tunteen, sinulla on edullinen ja nopea web-isäntä, jolla on vaikuttava joukko ominaisuuksia. Lue koko A2-hosting-arvostelu.

InMotion – loistava suorituskyky vähemmän ominaisuuksia

Avainominaisuudet
 • 100 G + levytila
 • Ilmainen omistettu IP
 • Rajoittamaton cPanels
 • 24/7/365 tuki
 • Sivuston varmuuskopio

Plussat

 • SSD-tallennustila
 • Valkoisen etiketin isännöinti
 • Erinomainen sivuston suojaus

Haittoja

 • Satunnaiset seisokit

Kun tarkastelet kaikkia InMotionin tarjoamia tuotteita, huomaat, että jotkut niistä ovat erittäin mukavia, ja toisissa näyttää olevan puutteellisia ominaisuuksia. Onneksi heidän jälleenmyyjäsuunnitelmansa ovat joitain hienoimmista ominaisuuksista, joita he tarjoavat. InMotion antaa sinulle mahdollisuuden valita kuuden eri kokoonpanon välillä. Ne tarjoavat monia ominaisuuksia, mukaan lukien ominaisuudet, jotka auttavat sinua laskutuksessa ja varmuuskopioinnissa.

Läpinäkyvä palvelu ��

Meille, InMotionin tärkein etu on sen läpinäkyvyys. Valkoisen etiketin tuotteena, kun käytät heidän resursseja, tuotemerkkisi tai nimesi on mitä muut näkevät. InMotion toimii taustalla. Tällä tavalla yrityksesi ja heidän yrityksesi välillä ei ole sekaannusta. Tämä lisää uskottavuutta.

Tarjottavat resurssit ovat vaikuttavia. Jälleenmyyjäpalvelimet on varustettu SSD-tallennuksella ja RAID-6-tietosuojalla. Tämä antaa sinulle nopeimmat käytettävissä olevat tiedonsiirtonopeudet. Samalla pystyt ylläpitämään redundanssin.

On olemassa muutamia muita etuja, jotka saat heiltä jälleenmyyjänä. Saat esimerkiksi ilmaisen tilin Enomilla. Tämän avulla voit tarjota asiakkaillesi SSL-rekisteröinnin ja verkkotunnukset. Saat WHMCS-laskutusohjelmiston. Tämä ohjelmisto on suosittu, koska se tekee automaattisista laskuista, maksujen perinnästä ja asiakkaidesi seurannasta helppoa.

Suuri tukitiimi & # x1f4de;

InMotion tarjoaa asiakkailleen useita muita herkkuja. Yksi on tukitiimi, joka heillä on. se on yksi parhaimmista, joiden kanssa olemme olleet vuorovaikutuksessa. Heidän henkilöstönsä on jaettu kahteen eri osastoon. Tämän avulla on helpompaa löytää vastaus tarkkaan kysymykseen, joka sinulla tai asiakkaallasi saattaa olla. Monet heidän henkilöstöstään ovat koulutettuja. Joten saatat puhua myyjälle, mutta hän pystyy tarjoamaan myös teknistä tukea.

InMotion tarjoaa sinulle useita suojausominaisuuksia. Patchman-haittaohjelmasuojaus tarkoittaa, että palvelimelta etsitään jatkuvasti haittaohjelmia. Kaikki, joiden todetaan olevan kyseenalaisia, karanteenitetaan ja poistetaan. Corero DDoS -suojaus on suojattu palvelimelta raa’ilta voimilta.

InMotion tarjoaa asiakkailleen melkein kaiken, mitä he tarvitsevat. Lisäohjelmisto voi olla mukana ilmaiseksi tai on saatavana ostettavaksi. Emme voi ymmärtää kuinka vaikuttuneita olemme heidän käytettävissä olevista ominaisuuksista.

Heidän WordPress-tuki on suuri. Heillä on reagoiva tukitiimi ja tarjolla on laaja valikoima turvaominaisuuksia. InMotion tarjoaa asiakkailleen 90 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit kokeilla heitä riskittömästi.

SiteGround – loistava pilvimyyjä-hosting

Avainominaisuudet
 • Alhainen kuin 42 dollaria vuodessa
 • Paras tuki kädet alas
 • Ilmainen SSL
 • 24/7/365 tuki
 • Useita palvelinpaikkoja

Plussat

 • SSD-tallennustila
 • Halpa hinta
 • Fenomenaalinen asiakastuki

Haittoja

 • Voit ostaa vain vuosittaisen isännöinnin

Olemme usein keskustelleet siitä, mitä pidämme SiteGroundista. Se on yksi WordPressin paremmista hosting-vaihtoehdoista. Kaikki mainitut syyt ja muut syyt siihen, miksi lisäsimme ne tähän luetteloon. SiteGround on nopea hosting-vaihtoehto alhaisella hinnalla. He tarjoavat ilmiömäinen tuki.

Tarjoaa sinulle krediittejä

SiteGround on jälleenmyyjän isännöintisuunnitelma, joka on erilainen kuin mitä saat useimpien muiden isäntien kanssa. Useimpien muiden isäntien kanssa ostat kuukausittaisen tai vuotuisen suunnitelman, jonka voit myydä edelleen. SiteGround antaa sinulle hyvityksiä. Jokainen luotto antaa sinulle yhden vuoden jälleenmyyjäpalvelun. Voit ostaa niin monta pistettä kuin haluat milloin tahansa. Heistä on hienoa, että he eivät vanhene. Tämä tarkoittaa, että voit uusia asiakkaan tilin tai avata uuden tilin milloin haluat.

Monille tämä vuorovaikutustapa toimii paremmin kuin suunnitelmat, jotka rajoittavat pääsyä resursseihin ostetun suunnitelman tasosta riippuen. SiteGroundin avulla, kukin tili on tarkoitettu yhdelle verkkosivustolle. Joten voit tarjota asiakkaillesi kokonaissuunnitelman. Yksi asiakas voi haluta yhden sivuston ylläpidon kolmen vuoden ajan. Joten ostat kolme opintopistettä. Tai eri asiakas voi haluta seitsemän verkkosivuston ylläpidon vuodeksi, joten ostat ja annat heille seitsemän hyvitystä.

Jälleenmyyjille, jotka ovat tottuneet olemaan tekemisissä muiden hosting-yritysten kanssa, tämä vuorovaikutustapa saattaa tuntua hieman oudolta. Monet kuitenkin arvostavat nopeasti joustavuutta, jota tämäntyyppinen suunnitelma tarjoaa. Universaalisen tilin sijasta jokaista suunnitelmaa voidaan muokata vastaamaan asiakkaan tarpeita, joka aikoo sen vastaanottaa.

Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot & # x1f193;

Ainutlaatuisen tavan lisäksi, jolla he lähestyvät jälleenmyyjien majoitusta, SiteGroundilla on paljon tarjottavaa. SiteGround tarjoaa white label -majoitusta. Tämä tarkoittaa, että kaikki heidän tuotemerkkinsä poistetaan, ja voit asettaa tuotemerkkisi paikoilleen.

Asiakkaasi saavat useita houkuttelevia ominaisuuksia. Jokainen heidän sivustoistaan ​​voidaan varmuuskopioida päivittäin ilmaiseksi. Kolmekymmentä aikaisempaa varmuuskopiota pidetään tiedostossa. Asiakkaasi saavat ilmaisen Cloudflare-CDN: n. Tämä ei vain paranna nopeutta, vaan auttaa asiakkaitasi torjumaan DDoS-hyökkäyksiä.

Jokainen palvelin on HTTP / 2-käytössä. Ne kaikki on varustettu SSD-tallennuksella. Asiakkaasi luottavat tietäen, että he saavat uusinta tekniikkaa.

Mielestämme, SiteGround on yksi parhaista jälleenmyyntivaihtoehdoista. Heillä on kattava suunnitelma. Heidän henkilöstönsä tarjoaa uskomattoman tuen. Ne tarjoavat vakaan nopeuden. Tästä isäntästä on paljon houkuttelevaa. Voit kokeilla sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuun ansiosta.

Related: Kuinka varmuuskopioida verkkosivustosi

Viimeiset sanat

Web-hosting-jälleenmyyjänä toimiminen on rajaton potentiaali. Yrityksesi kasvu ja asiakkaidesi onnellisuus riippuvat siitä web-palvelimesta, jolta vuokraat palveluitasi. Kun olet tehnyt oman tutkimuksen, olet todennäköisesti huomannut, että ei ole paljon palveluntarjoajia, jotka luopuvat palvelinten tilasta muiden myymiseen. Ja monet jälleenmyyjiä tukevista eivät tarjoa parhaita työkaluja tai palveluita. Siksi teimme tämän oppaan sisällyttääksemme mielestämme parhaat tarjoajat.

On myös huomattava, että jotkut halvat hosting-yritykset tarjoavat myös jälleenmyyjäsuunnitelmia murto-osalla hinnasta.

Oletko työskennellyt muiden jälleenmyyjien kanssa? Mitkä ovat tämän liiketoiminnan etuja ja haittoja? Haluaisimme kuulla sinusta. Kerro meille mielipiteesi alla olevasta kommenttiosasta.

Lisätietoja muista arvosteluistamme saat lukemalla parhaan web-hosting-oppaan. Kiitos kuten aina, että käytit aikaa oppaidemme lukemiseen.

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn Käyttöehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map