Как да удвоите вашия уеб сайт за скорост на сайта

Ще ви покажа как да удвоите скоростта на сайта на вашите уебсайтове, когато използвате SiteGround, не е нужно да плащате за нищо, всички инструменти, които ще използваме, всъщност вече са включени във вашия хостинг пакет.


Така че нека започнем.

Нека от самото начало на това видео да кажа, че това изобщо не е стъпка на продажбите на SiteGround.

Той е предназначен най-вече за хора, които вече имат SiteGround и искат да направят уебсайтовете си по-бързи.

Предимството на SiteGround обикновено е, че инструментите, които бихте използвали, за да направите вашия сайт само по-бърз, ще ви струват стотици долари годишно, но не и когато имате SiteGround.

Те вече са включени.

Работата е там, че повечето хора дори не знаят какво е включено.

Има толкова много и ако използвате SiteGround, ще научите за това в тази публикация.

Сега, разбира се, ако нямате SiteGround, може да искате да гледате това видео и след това да решите дали харесвате какво включват безплатно в своите пакети.

Митове за скоростта на уебсайта

Сега, преди да навлезем твърде много в него, искам да разсея някои от митовете за скоростта на сайта около наличието на уебсайт.

Мит 1: Бавните уебсайтове не се класират добре в Google

Има много по-важни фактори за класиране и скоростта на сайта е най-малко важна от всички тях.

Това, което наистина се случва е, че бавната скорост на сайта създава лошо потребителско изживяване.

Лошото потребителско изживяване води до повишен процент на отпадане.

Ето как скоро някой напусне уебсайта ви, когато отиде на вашия уебсайт.

И това е важен фактор за класиране.

Така че бавният уебсайт не влияе на вашата класация по начина, по който мислите. Това е наистина това, което води до висок процент на отпадане.

Колко пъти сте ходили на уебсайт и сте там?

Минаха четири или пет, шест секунди. Не се зарежда желаната от вас информация. И знаете, че в Google има девет други списъци на тази страница.

Какво правиш?

Отскачате от уебсайта, кликвате обратно и това е фактор за класиране, който вреди на класацията ви.

Така че това, което наистина се опитваме да направим, е да оптимизираме вашия уебсайт за потребителско изживяване, а не за Google.

Мит 2: Бавните сайтове се причиняват от създателите на страници

Вторият мит е, че скоростта на вашия уебсайт се понижава от създателя на страницата, който сте избрали да използвате, или темата, която сте избрали да използвате, за да създадете своя уебсайт.

Е, леко, но не е толкова голям фактор е хората, бихте ли трябва да вярвате.

Просто е добър маркетинг.

5 стълба на скоростта на сайта

Добре. Сега, когато извадихме тези митове, е време да започнете да оптимизирате уебсайта си и да преминете към петте стълба на скоростта на сайта.

Стълб 1: Вземете добър хостинг

Сега първият стълб на скоростта на сайта ще бъде добър уеб хостинг.

Хубавото е, че използвате SiteGround, който е фантастичен уеб хост.

Така че този стълб е по-предназначен за хора, които използват хостинг с нисък бюджет или безплатен хостинг, защото в крайна сметка получавате това, което плащате, когато става въпрос за хостинг.

Сега, ако не използвате SiteGround, помня, че имам връзка долу долу, която ще отнеме 70% отстъпка и също така включвам бонус за курс.

Така SiteGround има три плана. Вие ще искате да бъдете в голям план или на GoGeek.

Знам, че е изкушаващо да спестите 2 долара на месец, като просто получите началния план, но тези други два плана включват допълнителни опции за изпълнение, които просто не са налични в стартиращия план.

Така че, ако сте на стартиращия план, можете да следвате това видео, но можете да помислите да се свържете с SiteGround и да надстроите до растящия голям план.

Сега, когато инсталирате WordPress на SiteGround, те ще включват плъгин, наречен SG Optimizer.

Ето ме на инсталация на WordPress. Ще щракна върху плъгини и можете да видите, че е точно тук, SG Optimizer. Сега, когато сте активирали това, тук ще има нова опция, която казва SG оптимизатор, и ето всички настройки за този плъгин.

Вторият стълб на скоростта на сайта е да оптимизирате вашите изображения. Когато започнете да изграждате уебсайта си WordPress, ще искате да качвате изображения. Проблемът с това е, че изображенията са с много по-високо качество от необходимото, което води до много големи размери на файловете. Затова всеки път, когато някой посети вашия уебсайт, той трябва да изтегли големи изображения.

Така че ще получите някои големи печалби от производителността. Чрез оптимизиране на тези изображения. Сега обикновено трябва да плащате за месечна услуга, за да оптимизирате изображенията, но не и ако имате SiteGround. Той е включен в приставката за оптимизатор на SG. Така че тук сме в настройките на плъгините. Последният вариант тук казва оптимизация на изображенията.

Ще продължим и ще кликнем върху това, а тук има някои настройки, които бихме могли да искаме да активираме. Така че първата е да оптимизирате нови изображения, докато те се качват на вашия уебсайт. Ще искате да активирате тази опция. Така че това означава, че следващия път, когато качите изображение, SG оптимизаторите, просто ще се погрижим за вас.

Следващата опция е, ако вече сте качили изображения, можете да кликнете върху този бутон точно тук и той ще се върне и ще оптимизира всички изображения в медийната ви библиотека за вас и това е всичко, което е да оптимизирате вашите изображения. Третият стълб на скоростта на сайта е използването на мрежа за доставка на съдържание.

Тук. Влизам в SiteGround и ще щракна точно тук, където пише уебсайтове, и след това ще щракнете тук, където пише инструменти на сайта, и след това ще щракна, където пише, скорост. И тогава ще щракнете тук, където пише CloudFlare, и тук можем да активираме интеграцията на CloudFlare с SiteGround.

Сега, когато активирате CloudFlare, това, което се случва е, че някои от активите на вашия уебсайт ще бъдат преместени в облаци, пламъци и мрежа от сървъри по целия свят. Сега това означава, ако някой от другата страна на земното кълбо. Посетете уебсайта си, изображенията и много от тях, големи, големи активи, свързани с вашия уебсайт.

За да се зареди, всъщност ще се заредим от локален сървър към тях. От географска гледна точка. Това, което ще направя, е драстично да подобри времето за зареждане и скоростта на сайта, която посетителите ще имат на сайта на вашия уебсайт. Сега CloudFlare има основен план, който е безплатен. Те също имат премиен план. Използвам CloudFlare от поне пет години и никога не съм използвал нищо друго, освен основния план, той ще бъде повече от това, от което се нуждаете и ще видите огромно подобрение на скоростта на уебсайта си.

Така че аз ще превъртя надолу и ето трите стъпки, за да работи това на нашия уебсайт. Така че нека продължим и щракнете върху бутона за настройка. В тази стъпка можете да създадете нов акаунт за отчитане на облак или можете да щракнете тук, където пише свържете съществуващ и влезте в съществуващия си акаунт.

Тъй като вече имам акаунт за отчитане на облак, ще вляза с помощта на съществуващия си акаунт. Но за вас, ако нямате акаунт, продължете и създайте нов. Страхотен. Влязох в акаунта си и вие създадохте нов акаунт. Следователно следващата стъпка е да изберете името на домейна си тук, в което искате да се свържете, облачно отваряне и след това ще искате да кликнете върху активиране безплатно, за да свържете уебсайта си към CloudFlare.

Сега тук тук също можете да видите някои настройки за отблясъци в облака, които ще можете да използвате на уебсайта си. Използва се четвъртият стълб на sitepeed. Кеширането и какво кеширане е, че ще създаде статично копие на уебсайта си, така че когато хората преглеждат уебсайта ви, по-малко дейности трябва да продължат зад кулисите, които могат да забавят посетителите, които виждат вашия уебсайт.

Знам, че това е сложно обяснение, само за да разбера, че ако използвате WordPress. Трябва да използвате някаква форма на кеширане. Сега огромната полза от използването на SiteGround е, че правят много от кеширането прозрачно зад кулисите на този хостинг акаунт на сървър. Те просто го правят вместо вас, но всъщност трябва да го включите.

И така, ето ме влезли в контролния панел на земята. Така че можете просто да щракнете, където пише скоростта. И тогава има тази нова опция тук, която казва кеширане. Ще искаме да продължим напред и да кликнем върху това. И тук ще дадем възможност. Два различни типа кеширане на вашия уебсайт. Така че първото е мястото, където се казва статичен кеш, и вие ще видите списък на уебсайтовете, които сте свързали към SiteGround, и всичко, което трябва да направите, е да го превключите просто като вървите така.

А сега вашите пари са включени. Тук има втори тип кеширане, наречен Memcached. Нека кликнете върху това и това е вид кеширане, което ще се прилага за целия ви хостинг акаунт. Ще продължим и щракнете тук тук, за да включите и това. Сега и двете кеширане. Механизмите имат начин да изпразвате парите.

И начинът, по който бихте могли да го направите, ако сте влезли в SiteGround, е тази малка метла, която е отдясно тук и в нея пише флъш пари. Можете да щракнете върху това, за да промиете Memcached, а когато сте на статичните пари, има и опция там да прехвърлите парите точно там. Сега също трябва да активираме някои опции тук.

На вашия уебсайт в приставката за оптимизатор на SG. Първият раздел е супер кашерни настройки. Ще искаме да превключим това тук, където се казва динамично кеширане, и тогава ще искаме да превключим това точно тук, където пише Memcached така. Сега има някои допълнителни опции за динамично кеширане, за които може да искате да сте наясно.

Първата опция е точно тук, където можете да пречиствате кеша и да го изпразвате. В администриращата лента в горната част ще има опция. За изпразване на парите. Следва автоматично пречистване на пари в брой. Ще искате да оставите това активирано. Основните опции, които искате да сте наясно, са точно тук. Той казва, с изключение на URL адреси.

В зависимост от типа на уебсайта, който имате, може да има определени части от вашия уебсайт, за които не можете да включите пари в брой, тъй като това ще доведе до проблем. Виждате това обикновено с уебсайтове, базирани на електронна търговия. Това е така, защото тези типове уебсайтове имат много динамични опции за него, а внасянето на пари в брой просто няма да работи, нали?

Така че тук ще поставите URL адресите на страниците, които искате да изключите от кеширане. Всичко, което трябва да направите, е да въведете URL адреса тук и след това да кликнете там, където пише, изключете, за да го добавите в списъка за изключване, а сега ще бъде и вашият сайт. Напълно касирани. Последният стълб на скоростта на сайта ще бъде допълнителна оптимизация на производителността.

Сега SG оптимизаторът или плъгин ще ви даде няколко различни опции. Така че първото би било мързеливо зареждане на изображения. Това означава, когато посетител зарежда вашата страница. Той няма да ги покаже или няма да зареди изображение, докато не превъртят до частта от страницата, в която се предполага, че е изображението.

Това ще накара уебсайта ви да се зареди по-бързо и да се почувства много по-бърз за посетителите на вашия уебсайт. За да активираме това, ще кликнем точно тук, където се казва оптимизация на изображението, и тук е опцията, която казва мързеливи зареждащи изображения. Ще включим това. Тук ни дава някои допълнителни опции, ако искаме.
Мързелив товар. Те включват Gravatar, RS, миниатюри, отзивчиви изображения, джаджи и мързеливо зареждане на мобилни устройства. Така че можете да ги включите както искате. Харесвам мързеливо зареждане, Gravatar, RS и миниатюри със сигурност. Останалото не е задължително за вас. Ако има някакъв проблем, който е причинен от мързеливо зареждане, можете да изключите определени части от уебсайта си от мързеливо зареждане.

Просто бихте поставили класа CSS на тези елементи. Малко е технически. Бихте направили това тук и след това щракнете върху изключване. Сега има допълнителни оптимизации, нали? Ето опция за оптимизации на средата. Ще искате да превъртите надолу и да се уверите, че G zip компресията е включена.

И накрая, предните оптимизации тук. Сега, това може да е малко сложно и понякога можете да се сблъскате с малко проблеми, така че препоръчвам да ги разрешите едно по едно. След това проверете дали това не е причинило странно поведение на вашия уебсайт. Сега трябва да сте доста сигурни, за да промените изхода на HTML.

Също така трябва да сте в безопасност, като активирате всички различни опции за оформяне. И така, ето един за минимизиране на JavaScript файловете. Ето един за минимизиране на CSS файлове. Сега отлагането блокира блокирането на Java скрипт. Това може да доведе до проблеми. И когато отидете да активирате това, ще получите предупреждение точно тук и можете да потвърдите дали искате това да се активира или не.

И така това е този, при който определено ще искате да проверите отпред дали е причинил проблем или не. Ето още една опция за комбиниране на CSS файлове и това може да причини и някои проблеми. Както можете да видите, това не задейства предупредително съобщение. Но просто знайте, че и това може да доведе до проблеми.

Понякога. След това сме оптимизирали зареждането на шрифтове в Google, което е безобидно. Нека включим това. Следва премахване на низовете на заявката от статични ресурси. Това ми създаде проблеми в миналото, така че просто бъдете внимателни. Това е опция, която виждате, че създава проблем, когато плъгин или тема извън автора пусне нова актуализация и след това нещата започват да се намират на вашия уеб сайт.

Последно е забранено емоджи. Това не означава, че емоджиите няма да работят на вашия уебсайт. Това просто означава, че ще бъде зареден по по-оптимален начин. Сега ще направя един бърз поглед в предния край на моя уебсайт, за да се уверя, че няма видими проблеми и тогава ще направя бърз тест за скорост.

Ето тук е уебсайтът и досега изглежда добре. Моите изображения се зареждат, нали? Тези малки икони се показват. Това е обикновено това, което сте виждали проблем. Ако имаше някакви проблеми, с които се сблъсквате, ъъ, разстоянието е правилно. Понякога те могат да се припокриват, ако има и проблем.

Всичко изглежда перфектно. В интерес на истината това изглежда наистина добре. Добре, така че ще отида на GT metrics.com и ще продължа напред и ще вмъкна в URL адреса към уебсайта с последващо наклонено наклонение и щракнете тук, където пише, че тествате сайта си. Това просто отнема момент и това, което ще направите е да изтеглите уебсайта си.

И ще ви даде малко данни. Ще ви уведоми колко време отне да се зареди. Ще ви каже колко заявки имаше и ще излезе с някакъв произволен резултат. Сега препоръчвам да не влагате прекалено голяма тежест в тази оценка. Както можете да видите, оценките са. Доста високо, а и B тук с много бързо време за зареждане от 1,2 секунди, страница, страни от под мегабайт и само 32 заявки.

Това е уебсайт, използващ ментора на Ела. Сега, винаги казвам, не влагайте прекалено голяма тежест в тези резултати тук. Важното е как се чувства уебсайтът ви, когато някой влезе в уебсайта ви, но можете да видите от този тест, че сайтът се зарежда изключително бързо. Което е наистина добро за сайт с всички тези изображения.

Е, там го имаш. Ето как можете да направите уебсайтовете си, като използвате SiteGround зареждането невероятно бързо и се надявам, че сте забелязали и огромната стойност, която получавате от SiteGround. Обикновено би трябвало да плащате стотици долари годишно, за да получите плъгини, които правят всичко, което те просто включват за вас.

Вече с услугата, която имате с тях. Това е една от причините, поради които препоръчвам да използвате SiteGround, е заради всички тези допълнителни екстри, които те включват за вас и не е нужно да ги купувате и те официално се поддържат от вашия уеб хост. SiteGround, ако нямате SiteGround, помислете дали да използвате връзката, която имам долу, или WP crafter.com/siteground, ако сте поръчали SiteGround, включвам бонус за курс, за да отидете с него.

Това ще ви помогне да извлечете максимума от това. Изграждане на уебсайт и най-доброто от земята. Дейв, ти намери някаква стойност в това видео и се надявам, че го направи. Помислете да подадете палец и да го споделите с приятел.

И ако изобщо имате въпроси, препоръчвам ви да попитате в секцията за коментари по-долу.

Обичам да отговарям на въпроса ви и да ви помогна по всякакъв начин, по който мога. Ей, благодаря за гледането и ще се видим в следващото видео.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map