5 Приставки към Skyrocket вашия списък с имейли

Маркетингът по имейл е мъртъв. Не! Без значение в коя ниша се намирате в момента, ако има едно нещо, върху което трябва да се съсредоточите най-вече, е изграждането на вашия имейл списък.


Ако искате вашият онлайн бизнес да е успешен, създаването на списъка ви с имейли е начинът да продължите, тъй като маркетингът по имейл е един от най-добрите и практични начини за взаимодействие с вашите клиенти и увеличаване на вашите реализации.

Ако имате ангажиращ списък с имейли, той лесно може да бъде по-изгоден от резултатите, които получавате от канали в социалните медии като Facebook или Twitter. Просто направете абонамента супер лесен за вашите читатели.

Можете да добавите формуляри за оптимизиране в ключовите места на уебсайта си, като страничната лента и под областта на съдържанието. Някои плъгини могат да ви помогнат да направите това на полъх.

1. Изскачащи елементи на Elementor Pro

Можете да проектирате изключително красиви и привличащи вниманието изскачащи прозорци с един от най-популярните добавки за създаване на страници Elementor и неговата Popup Builder функция.

Уловете потенциалните си клиенти и увеличете процента на реализация, като проектирате интелигентни изскачащи прозорци, които привличат вашите читатели да се включат. Elementor Popups използва същия интерфейс като Elementor, така че можете да приложите същите опции за стилизиране към изскачащите си менюта.

Можете също да избирате от повече от сто красиви шаблона. Можете да създадете конкретен optin в определена страница на WordPress.

Други невероятни функции, освен улавянето на олово:

  • Лесно интегрирайте формулярите си в доставчика на услуги за маркетинг по имейл, за да разширите списъка си с абонати.
  • Създайте изскачащо намерение за изход, за да насърчите вашите читатели да останат на уебсайта ви или да закупят вашия продукт точно когато те напускат.
  • Създайте красиви формуляри за вход за вашите потребители.
  • Разкрийте своето първокласно съдържание само на онези потребители, които са избрали.
  • Създайте изскачащ прозорец за добре дошли, за да приветствате потребителите си в момента, когато кацнат на вашия уебсайт.
  • Пуснете промоцията и продажбата си в изскачащ банер за продажби.

Elementor Popups обаче няма A / B тестване и вградена аналитика. И е налице само когато сте в Elementor Pro.

Elementor Pro започва от $ 49 на година за един сайт.

Посетете Elementor

2. Конвертирайте Pro

Convert Pro е популярен плъгин за оптимизиране на електронна поща и олово поколение, създаден от Brainstorm Force, създателите на Astra Theme и Schema Pro. Със своята функционалност за влачене и пускане можете лесно и бързо да създавате удобни за мобилни устройства и високо конвертиращи оптимизирани форми.

Можете да настроите поведенчески задействания, за да насочите посетителите си с правилното съобщение и подходящото време. Това означава да увеличите процента на реализация и да създадете силно сегментиран имейл списък.

Можете също да интегрирате приставката с основни доставчици на услуги за маркетинг по имейл, като ActiveCampaign, MailChimp, AWeber, SendinBlue, ConvertKit, GetResponse и много други.

Друга голяма особеност на Convert Pro е, че можете да създавате вашите формуляри, които са насочени само към конкретни страни или държави извън ЕС или всички страни от ЕС. Можете също така да настроите формулярите си да се показват само на конкретни устройства.

Едно нещо, което ми липсва при Convert Pro, е ограниченият му избор на шаблони за някои от видовете оптимални форми. Но ей, винаги можете да изградите от нулата, като използвате редактора за плъзгане и пускане. Можете дори да извършите тежки персонализиране със съществуващите шаблони.

Конвертирането на Pro план за ценообразуване започва от $ 99 на година или $ 399 за доживотен абонамент.

Посетете Convert Pro

3. OptinMonster

Ако сте потребител, който не е WordPress, OptinMonster е чудесен инструмент за увеличаване на вашите клиенти и увеличаване на приходите ви.

Как работи?

Просто изберете от предварително изграден шаблон, който предлага и персонализирайте толкова дълго, колкото искате, с лесния си за използване конструктор за плъзгане и пускане. Конфигурирайте задействащите поведението с мощната си функция за насочване и сегментиране. И тогава вземете всички подробности, които са ви необходими за подобряване на стратегията ви за генериране на олово.

OptinMonster също има функционалност за разделно тестване, за да определи кой метод работи най-добре за увеличаване на вашите реализации. Можете да тествате различни заглавия, оформления и съдържание, за да видите коя форма на оптимин има най-висок процент на конверсия.

Можете също така да попречите на посетителите да изоставят вашата страница, като добавите изскачащ прозорец точно преди да затворят страницата ви. Можете да им предложите за сваляне оловен магнит или да предложите отстъпка или да ги поканите да разговарят с техническа поддръжка и всякакви други неща, които спомагат за увеличаване на списъка ви с имейли. Не пропускайте нашето видео ревю и оптимизация на OptinMonster 2.

OptinMonster варира между $ 9 на месец и $ 49 на месец, което е значително по-скъпо от всички алтернативи.

Посетете OptinMonster

4. WPFusion

Ако търсите начин да добавите функционалност за членство и да привлечете посетителите на вашия сайт и CRM данни, тогава WPFusion може да бъде този за вас.

WPFusion използва тагове и интегрира десетки WordPress плъгини към вашия CRM. Докато вашият CRM осигурява ангажираност с кликвания от връзки във вашите имейли, WPFusion осигурява ангажираност върху клик от връзки във вашия уебсайт.

Това означава, че можете да инициирате автоматични задействания за вашите имейл кампании въз основа на активността на потребителя на ниво уебсайт. WPFusion ви позволява интелигентно да маркирате хора.

WPFusion има функционалност на плъгин за членство, където можете да контролирате какво съдържание се вижда от конкретен потребител въз основа на тагове във вашия CRM. Така че, ако искате вашият магнит за сваляне да се вижда само от определен тип клиент, можете да го направите.

WPFusion има безплатна версия. Но, про версията започва от $ 247 годишно.

Посетете WPFusion

5. ConvertKit

Ако сте блогър, подкастър или друг бизнес, който изгражда аудитории, ConvertKit е доставчикът на имейл услуги, от който се нуждаете.

Превърнете случайните си читатели в абонати, като проектирате и вградите формуляри в уебсайта си, за да започнете да увеличавате списъка си с имейли. Можете лесно да организирате своите абонати, като ги маркирате въз основа на активност, интереси и други.

С тези маркери можете да сегментирате аудиторията си и след това да им изпратите правилното съобщение в точното време. Това означава да им изпратите по-персонализиран имейл, който улавя емоцията на вашия четец и в крайна сметка ги превръща във ваш клиент.

Друга готина характеристика на ConvertKit е, че можете да изпратите отново своя имейл на хората, които не са го отворили първия път, когато сте го изпратили. Можете да промените своята тема, ако предпочитате.

ConvertKit обаче има ограничен набор от задействания и действия за усъвършенствана автоматизация. И можете да разделите само тестови теми, а не съдържанието, автоматизацията и времето за доставка. Също така, той предлага шаблони за имейл, но трябва да имате познания по HTML / CSS. Така че, ако сте нетехник, това е нещо, което трябва да вземете предвид.

Като цяло ConvertKit е мощен софтуер за маркетинг по имейл, създаден специално за създатели на съдържание и блогъри.

Ценовият план на ConvertKit започва от $ 24 на месец за 0 – 1000 абоната. Докато отглеждате абонатите си, ще трябва да надстроите плана си.

Посетете ConvertKit

заключение

Ако искате успешно да създадете и разширите списъка си с имейли, трябва да знаете кои плъгини са най-подходящи за вашите бизнес нужди. Тези, които изброих по-горе, са сред най-добрите инструменти за изстрелване на вашия имейл списък.

Имате нужда от доставчик на имейл услуги. Имате нужда от инструмент за улавяне на вашите клиенти. Имате нужда от инструмент за автоматизация на маркетинга.

Създаването на вашия имейл списък не трябва да е досадно. С правилните инструменти можете да започнете да съставяте списъка си с абонати като wildfire.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector