A legjobb ingyenes weboldalkészítők

weboldal készítőManapság egyetlen vállalkozás sem maradhat fenn hatalmas, funkcionális és esztétikai szempontból kellemes weboldal nélkül. Ez különösen igaz az új, kisvállalkozásokra, amelyeknek nagyon nehéz az indulásuk, és még nehezebb a felszínen maradni.


A vállalkozók természetesen azt akarják, hogy készítsék a legjobb weboldalt, amelyet a pénz megvásárolhat. A rossz hír az, hogy néhány ilyen webhely több ezer dollárba kerülhet. Miért kerülnek ilyen sokat??

Ezek a csillagászati ​​költségek általában egy webdesigner szolgáltatásához kapcsolódnak. Az okos, tapasztalt webdesigner képes testreszabott webhelyeket szállítani, amelyek rengeteg csengővel és síphellyel bírnak. Természetesen az összes kifinomultság ára van. Az alapvető weboldal felépítésének átlagos költsége nagyjából 1840 USD.

Lehet, hogy fizetni lehet egy ilyen weboldalért. Valójában vállalkozásának folyamatos sikere függhet az online jelenlét fokozódó kifinomultságától.

Jelenleg csak szüksége van valamire, ami működik.

A válasz lehet egy weboldal-készítő használata. Mi az a weboldal készítő, és hogyan lehet megtalálni az Ön számára megfelelőt??

Ebben az áttekintésben egy csomó ingyenes weboldal-készítőt fogunk megnézni, és összehasonlítani azok különféle jellemzőit.

Contents

Legjobb válogatás ingyenes webhely-készítők számára

Néhány ingyenes weboldal készítő jobb, mint mások, ám több száz van ott. Honnan tudja, melyiket választja? Szerencsére megtettük az Ön számára a kemény munkát, és minden lehetőséget megvizsgáltunk, hogy megkapjuk a hat legjobb ingyenes weboldal-készítő listáját, amelyet bárhol találhat..

1. Wix (legtöbb szolgáltatás, ingyenes sablonok és ingyenes domain)


Főbb jellemzők
 • 300+ minőségi sablonok
 • Hatalmas tudásbázis-archívum
 • Gyors regisztráció és aktiválás
 • Félelmetes támogatás
 • Hihetetlenül könnyen használható

A Wix-et ma széles körben tekintik a legerősebb weboldal-készítőnek. Rendkívül népszerű, és intuitív felülete teszi Hihetetlenül egyszerű, még kezdő felhasználók számára is. A webáruház funkciói fantasztikusak. Ezenkívül animációkat is talál a címekhez és a videó hátteréhez.

Az ingyenes verzióval nem kap egyedi URL-t, és Wix-hirdetést fog látni a weboldalain. Ez kis kompromisszum az átfogó kiváló élmény érdekében, amely magában foglalja a hozzáférést több száz ingyenes sablonhoz. Wix valójában sokkal több sablonnal rendelkezik, mint bármely más ingyenes weboldal készítő.


Hozzáadhat harmadik féltől származó alkalmazásokat és kütyüket, amelyek közül sok alacsony áron elérhető. A szerkesztés hihetetlenül egyszerű, csakúgy, mint a képek hozzáadása vagy szerkesztése. A Wix rendelkezik bizonyos e-kereskedelmi lehetőségekkel ingyen, de frissítenie kell, ha online fizetéseket szeretne fogadni.

Elolvashatja a teljes Wix áttekintés itt.

2. Négyzetterület (Könnyen használható, Ingyenes sablonok, Nincs ingyenes próbaverzió)


Főbb jellemzők
 • 40 nagyon modern sablon
 • Nagyszerű a vizuális vállalkozások számára
 • 24/7 élő csevegés és e-mail támogatás
 • INGYENES domain és adatvédelmi beállítások

A Squarespace egy stílusos választás, amely értékes eladási képességekkel rendelkezik. egy SSL tanúsítvány ingyenesen tartalmazza, és az elemző eszközök csúcsminőségűek.

A Squarespace azonban nem olyan intuitív és felhasználóbarát, mint a Wix. Az új felhasználók előfordulhat, hogy ennek következtében lassabban indulnak. Ezenkívül ez a szolgáltatás sokkal kevesebb sablont tartalmaz, mint a Wix. A harmadik fél widget-piacának hiánya szintén jelzi a szolgáltatást.

ennek ellenére, A Squarespace megbízható előadó, amikor sima, csiszolt webhelyeket hoz létre. Az ingyenes domain regisztráció is nagyszerű, és a Squarespace weboldalai minden bizonnyal érzékeny terveket kínálnak.


A fizetős tervekre történő frissítés egyszerű, és az árak megfizethetőek. Ennek ellenére a listán szereplő más bejegyzések, köztük a Wix, olcsóbbak.

Elolvashatja a teljes A négyzet áttekintése itt.

3. Weebly (Könnyen használható, de az ingyenes verzió nagyon korlátozott)


Főbb jellemzők
 • INGYENES e-mail
 • Azonnali regisztráció és aktiválás
 • Többféle támogatási módszer
 • Viszonylag olcsó

A Weebly tiszta, egyértelmű felülete új felhasználók számára örvendetes. Képes csodálatos weboldalakat létrehozni, és a webhely statisztikáját is tartalmazza. Ez hihetetlenül értékes, amikor teszteli webhelye sikerét.


A Weeblybe integrálva hírlevelek és e-kereskedelem funkciók létrehozásának képessége. A Wixhez viszonyítva szigorúbb. Hiányzik az a képessége is, hogy hibát kövessen el „egyetemes visszavonás” -ként. Egy másik hiányosság az, hogy a Weebly nem tudja használja újra a feltöltött képeket.

Az ingyenes verzió 500 MB tárhelyet biztosít Önnek, és a fizetett ár a Weebly hirdetések a webhely minden oldalán. Havonta néhány dollárért egyéni domain és korlátlan tárhely érhető el.

A Weebly segítségével nem sokat akad a téma testreszabása. A betűtípusok megváltoztatásának lehetősége a lehetőségek mértékétől függ.

4. Zyro Website Builder (a webhely felépítésének legegyszerűbb módja)


Főbb jellemzők
 • AI eszközök
 • Rács alapú építő
 • Több tucat sablon
 • Ingyenes és fizetős verziók

  A Zyro-t az alapoktól kezdve egy könnyen használható, de kissé korlátozott webhely-készítőnek tervezték. Például, bár tucatnyi sablont kínálnak (amelyek közül néhány csak a fizetett felhasználók számára érhető el), a sablonok egyike sem teszi lehetővé a betűkészlet megváltoztatását vagy a többi, hagyományosan testreszabható szolgáltatás megváltoztatását. További példaként rács-alapú webhely-készítő elrendezést használnak.

  Ez megkönnyíti az új felhasználók számára, hogy kitalálják, hogyan kell drag-and-drop elemeket az oldalukra, de nem’t lehetővé teszi, hogy megváltoztassa a rács tájolását.

  Zyro-homepage

  Mint ilyenek’újra fenomenális választás, ha nem’t nagy tapasztalattal rendelkezik a weboldal-készítők használatában. De azok, akiknek sok webhely bonyolódik az öv alatt, valószínűleg máshol keresnek.

  Ha használod őket, akkor te is’Nagyon sok kiváló szolgáltatás érhető el, mint például a valóban hasznos AI eszközök, a különböző témákhoz vagy vállalkozásokhoz tervezett minőségi előre beállított sablonok, valamint a legfontosabb kiegészítők, például a Google Analytics és a Facebook Messenger plug-in funkciói. Ezenkívül minden Zyro felhasználó ingyenes SSL tanúsítvánnyal és Unsplash integrációval rendelkezik ingyenes képekért: kiváló ár-érték arány.

  5. BoldGrid (Blogok számára jó, de korlátozott)


  Főbb jellemzők
  • Készítsen bármilyen típusú webhelyet
  • Válasszon a 3000 WordPress téma közül
  • Nagyon alacsony költség (4,17 USD / hó)
  • INGYENES domain, e-mail, e-kereskedelem

  Ez a weboldal-készítő egy kicsit megy ehhez. A megfelelő ember számára kiváló választás lehet. Alapvető fontosságú tudni, hogy a BoldGridnek nincs e-kereskedelem lehetősége, ezért az online áruházat kereső embereknek másutt kell keresniük. Sőt, ezen a platformon csak korlátozott mennyiségű kütyü található, és nem kínál testreszabást a mobil megtekintéshez.

  Ennek ellenére a BoldGrid szállít kiváló helymeghatározás és hordozhatóság. A médiagaléria elmenti az összes médiát, amelyet a felhasználók feltöltenek, és számos közzétételi lehetőség áll rendelkezésre. A drag-and-drop szerkesztés, az ingyenes témakönyvtár és az integrált állományképek – ideértve az automatikus biztonsági mentéseket is – megtalálhatók.

  témák
  A BoldGrid messze a legnagyobb hátránya, hogy a WordPress futtatásához külön WordPress állomás szükséges. Alapvetően ez a szolgáltatás egy csomag WordPress plugins. Ez ellentétben áll a független weboldal-építőkkel, mint például a Wix. Ha nem akarja használni a WordPress-t, ez problémát jelenthet.

  6. Jimdo


  Főbb jellemzők
  • Gyors oldalbetöltés és rendelkezésre állás
  • Tiszta építő felület
  • E-mail és e-kereskedelem tartalmazza
  • $ 7.50 / hónap ár

  A Jimdo néhány egyszerű, egyértelmű drag and drop webhely készítést kínál. Nagyon szép weboldal-testreszabást kap, és ha siet, akkor szeretheti az automatikus webhely-készítőt. Ezen kívül Jimdo jó mobil támogatást nyújt.

  Mint minden weboldal készítő, a Jimdo-nak vannak bizonyos hátrányai, például korlátozott e-kereskedelmi képességei és kevésbé barátságos felülete. Nem kap semmilyen eszköztárolót, ami elég nagy hátrányt jelent.

  jimdo témák
  Az ingyenes verzió 500 MB tárhelyet tartalmaz és két GB sávszélességet. Öt weboldal található, és a HTTPS-t is tartalmazza. Minden oldalon el kell helyeznie a hirdetéseket, és statisztikát nem fog kapni. Ha bármilyen e-kereskedelmi képességet szeretne, fizetnie kell a korlátlan vagy az e-kereskedelemért.

  7. WordPress Gutenberg szerkesztő


  Ahelyett, hogy egy igazi weboldal-készítő lenne, a WordPress valójában tartalomkezelő rendszer vagy CMS. Ez azt jelenti, hogy általában bonyolultabb a használata. A legtöbbet hozza ki belőle, ha legalább egy kicsit ismeri a kódolást, és hajlandó beletenni valamilyen extra időt.

  A WordPress most kijött a Gutenberg szerkesztő, egy új szolgáltatás, amely a blokkokon alapszik a webhelyek létrehozásában. Ez a platform inkább hasonlít egy weboldal-készítőhöz, drag-and-drop szerkesztéssel.gutenberg szerkesztő

  Ez a szoftver WordPress pluginként indult, de a WordPress összes verziójába be van építve. Képességei adják a WordPress-t egy WYSIWYG felületet, így a tervezési folyamat egyszerűsödik. Ennek ellenére nem rendelkezik felhasználóbarát felülettel, a képek szerkesztésének lehetősége korlátozott, és egyesek szerint túl sok a hangsúly a blogolási webhelyekre, nem pedig más típusú webhelyekre..

  Ha még nem ismeri a weboldalépítést és a WordPress-t, akkor Gutenberg rendben lehet, de nehezen megtanulható. Azok, akik már használják a WordPress-t, csalhatnak a Gutenberg korlátozottabb rugalmassága miatt.

  Mi az a weboldalkészítő??

  weboldal készítőA weboldal készítője a végső eszköz valaki számára, akinek sietve kell létrehoznia egy weboldalt. Még kritikusabban: ez a tökéletes platform azok számára, akik még soha nem birtokoltak vagy üzemeltettek webhelyet.

  A weboldal tervezői évekig tölthetnek mindenféle készséget és kódot, így kivételes online tereket építhetnek fel. Ha webhely-készítőt használ, ez kissé olyan, mintha minden költség nélkül ki tudná használni a félig formált webhely-projektek előnyeit..

  Ez azért lehetséges, mert a legtöbb weboldalépítő egy megbízható drag-and-drop formátumra támaszkodik. Felveszi azt, amit szeretne, és elhagyja azokat a dolgokat, amelyek Önnek nem relevánsak. A legjobb az, hogy nem kell rendelkeznie kódolási ismeretekkel vagy tapasztalattal.

  Nincs szükség programozási élményre

  Úgy van. Bárki, aki még soha nem végzett semmilyen programozást vagy kódolást, könnyedén használhatja a weboldal készítőjét. Valójában lehetséges, hogy már reggel megkezdheti weboldalának tervezését, és délután közzéteheti ezt a sokoldalú szoftvernek köszönhetően.

  Természetesen néhány weboldal készítő jobb, mint mások. Az igazán jó webhelyek hihetetlenül csiszolt és professzionális megjelenést adnak, amely szintén teljesen funkcionális. Testreszabhatja weboldalát, integrálhatja azt a közösségi média hírcsatornáival, és frissítheti webhelyét a legújabb biztonsági intézkedésekkel, amikor csak rendelkezésre állnak. Még az e-kereskedelem eszközeit is integrálhatja, így közvetlenül az új webhelyén eladhatja az ügyfeleknek.

  A weboldalkészítő alkotóelemei

  Az egyik első összetevő, amelyre webhelyének szüksége lesz, a domain név. Regisztrálhatja a sajátját, ha úgy dönt. Ugyanakkor a legjobb weboldal-készítők képesek segíteni a feladat elvégzéséhez. Lehet, hogy webhelyének készítője ingyenes domainnevet is megad Önnek.

  A választott domain névvel itt az ideje elkezdeni webhelyének felépítését. A folyamat a sablonokkal kezdődik. Általában a weboldal készítői számos lehetőséget kínálnak. A sablonokat gyakran egy adott célra irányítják, például e-kereskedelem vagy blog. Válasszon egyet, amely jól illeszkedik a webhely céljához.

  Legalább kettő vagy három alaplap

  weboldal készítőA sablon kiválasztása után lehetősége van különféle oldalak és szakaszok felépítésére. Még ha valóban alapvető webhelyet keres, bölcs dolog, ha legalább két vagy három oldal van. Legalább van egy honlapja, egy “Rólunk“vagy”Lépjen kapcsolatba velünk“oldal, valamint a blogod vagy a termékek oldala.

  Ha online vállalkozást működtet, akkor fontolóra veheti egy oldal lefoglalását az ügyfelek véleményeire és ajánlásaire. A GYIK oldalak is nagyszerű ötlet.

  Webhelyének másik fontos eleme a képek. Ez magában foglalhatja fényképeket és videókat. Az ilyen média vizuális érdeklődést mutat, és segíti a látogatók érdeklődését a tartalom iránt. Ideális esetben a webhely lehetővé teszi a látogatók számára a közösségi média jelenlétéhez való hivatkozást, hogy lépést tudnak tartani az összes legfrissebb hírekkel.

  Az üzleti webhelyek e-kereskedelmi eszközöket szeretnének hozzáadni, például bevásárlókosárot és fizetési eszközöket. A készletkezelő rendszer figyelmezteti Önt, ha kevés a készlete, és más funkciók és kütyük segítik webhelyének hibák nélküli működését..

  Hogyan takaríthat meg pénzt a weboldal-építők

  Ingyenes vs. fizetett webhely-készítők

  A weboldal-készítő használatának elsődleges előnye valószínűleg az, hogy mennyi pénzt fog megtakarítani. Végül is egy új vállalkozáson dolgozik. Miért költene több ezer dollárt egy weboldalra, ha nem tudja pontosan, vajon elképzelhető-e az ötlet, vagy sem?

  A hivatásos tervező által létrehozott webhely hihetetlennek tűnik, de ha a mögötte álló üzleti ötlet botlik, akkor a vállalkozás nem lesz sikeres. Ennek ellenére van egy sima, professzionális webhely.

  A Weboldal-készítő segítségével összpontosíthat vállalkozására

  A weboldal-készítő használatának gondolata az, hogy ez az lehetőséget ad arra, hogy a vállalkozás tartalmára összpontosítson. Hacsak az üzleti modell nem pusztán egy weboldal birtoklásával kapcsolatos, akkor a webhely minősége nem lehet az elsődleges gond.

  Ehelyett minden időt és erőfeszítést rá kellene töltenie egy jobb termék vagy szolgáltatás kifejlesztésére, meg kell találnia, hogy mit akar a közönség, és kitalálni, hogyan adhatja nekik.

  Egy jó webhely támogathatja ezeket a dolgokat, és felhasználhat egy webhely-készítőt is, hogy odaérjen.

  A legjobb hír az, hogy sok weboldal-készítő ingyenesen használható. Úgy van. Egyes építőkkel egyáltalán nincs költség a weboldal tervezéséért. Ez egy olcsó módszer webhelyének felépítésére és közzétételére anélkül, hogy egy fillért fizetne.

  Csak egy kis erőfeszítéssel több ezer dollárt takarított meg magának. Előfordulhat, hogy néhány webhely-készítőnél ingyenes tárhelyet szerezhet, ez hosszú távon még több pénzt takaríthat meg.

  Majd később, Ha biztos benne, hogy üzleti ötlete nyertes, akkor érdemes átállnia egy fizetett tervre weboldal-készítővel, vagy akár web-tervezőt is bérelhet valami számára, ami teljesen megszokott. Most egy ingyenes weboldal-készítő lehet az ideális megoldás. További pénzmegtakarítási ötletekért olvassa el a legjobb olcsó tárhely bontás.

  Ha új weboldalt szeretne felépíteni, nagy esély van arra, hogy nincs korlátlan forrás erre. A befektetendő pénz valószínűleg rendkívül kicsi, ezért érdemes a költségeket megtakarítani, ahol csak lehet. Az egyik hely, ahol ezt megteheti, magában foglalja egy ingyenes weboldal-készítő kiválasztását a fizetett helyett.

  Mai az ingyenes weboldal-készítők meglepően csiszoltak és kifinomultak. Jó esély van arra, hogy a webhely látogatói soha nem fogják tudni, hogy az Ön által létrehozott online környezet nem fizetett neked egy fillért sem. Van azonban néhány kompromisszum.

  További sablonok fizetett verziókkal

  Ha ingyenes webhely-készítőt választ, akkor észreveszi, hogy csak néhány sablonbeállítással rendelkezik, amelyek közül választhat. Frissítsen még a legolcsóbb fizetett csomagokra is, és láthatja, hogy lehetőségei szaporodnak, néha több száz választásig.

  Ezenkívül nem fog hozzáférni nagyon sok kütyühez és alkalmazáshoz. Ez azt jelenti, hogy webhelyének funkcionalitása kissé korlátozott lehet. Az eredmény kissé kevésbé felhasználóbarát lehet a látogatók számára, vagy megkövetelheti, hogy több gyakorlati időt töltsön el a karbantartás és frissítés során.

  Előfordulhat, hogy ingyenes weboldal-készítővel nem kapja meg a saját URL-jét. Más szavakkal, a “betty’swebsite.com”, például egy URL helyett lehet, hogy van egy “wix.betty’swebsite.com” URL. Néhány ember számára ez egy hatalmas hátrány, mert szerintük kevésbé profi. Ez azonban nem teheti meg nehezebb webhelyének megtalálását, és a siker azt jelenti, hogy frissíthet fizetős szolgáltatásra és jobb URL-re.

  Néhány ingyenes weboldal-készítővel felismerheti a különbséget az ügyfélszolgálat szintjében. A fizetett előfizetők számára kérdéseiket vagy aggodalmaikat a vonal elejére lehet helyezni, miközben az ingyenes ügyfelek kénytelenek várni a sorukat. Ennek eredményeként órákban vagy napokban várhatunk, amíg webhelyén nehézségek tapasztalhatók. A legmegbízhatóbb weboldalépítők továbbra is képesek lesznek ésszerűen válaszolni a kérdésekre és aggályokra weboldal sebessége.

  Ingyenes weboldalkészítő áttekintés – GYIK

  Mennyibe kerül egy weboldal-tervező?

  Az árak jelentősen eltérhetnek, de az alapvető funkcionalitással rendelkező minimalista weboldal legalább 1500 dollárba kerül. Ha továbbfejlesztett képességeket, valamint több harangot és sípot szeretne, könnyen 10 000 dollárt költene.

  Kezdő vagyok. Melyik a számomra a legjobb weboldalkészítő?

  A Wix határozottan a legerősebb ingyenes weboldal készítő, és nagyon barátságos felülettel rendelkezik. azonban, A Négyzetterület használata még könnyebb lehet, tehát ha aggódik az első webhely létrehozása iránt, ez ésszerű lehet a kezdéshez.

  Az egyik weboldal-készítő, jobb, mint mások a blogolásban?

  Óriási témájú választékával, A Wix valószínűleg webhely-készítő azok számára, akik blogot szeretnének indítani. A WordPress Gutenberg szerkesztő egy rövid pillanat, mivel minden bizonnyal hangsúlyozza a blogok elrendezését. Ugyanakkor nem olyan egyszerű használni, mint a Wix-et. Ez remekül, ha van ideje és vágyakozás, hogy tanulmányozza a Gutenberg-t. Ha siet, vagy el akarja kerülni a WordPress-t, menjen a Wix-hez.

  Ha csak blogot szeretne indítani, azt javaslom, hogy nézze meg a legjobb webtárhelyről szóló cikket.

  Melyik webhely-készítő ígéri a legjobb SEO képességeket?

  Jelenleg mindkettő A Wix és a Squarespace kivételes SEO szolgáltatást kínál összehasonlítva más weboldal-építőkkel. Tekintettel arra, hogy a SEO mennyire kritikus az Ön webhelyének sikere szempontjából, ez egy olyan mutató, amelyet nem engedhet meg magának, hogy figyelmen kívül hagyja. Ha készen áll a weboldal-készítőn túljutni, akkor érdemes megfontolnia egy webhely felállítását a WordPress-en, amely széles körben elismerten rendelkezik a legjobb SEO lehetőségekkel bárhol..

  Igaz, hogy a Wix jobb választás, mint a WordPress?

  Nem. A weboldal készítője nem versenyezhet a testreszabásért és az opciókért egy olyan CMS-sel, mint a WordPress. Ez a cikk azonban azokra az emberekre összpontosít, akik gyorsan el akarnak készíteni egy weboldalt, vagy akiknek nincsenek korábbi tapasztalatai a webhely felépítésében. A felhasználói csoport számára a Wix az okosabb választás.

  Ennek oka az, hogy a Wix annyira felhasználóbarát. A drag-and-drop szerkesztő könnyebben megtanulható, mint a WordPress összetettebb szerkesztője. Rendben ha nagyszerű weblapot szeretne létrehozni a Wix-en, akkor nem kell tudnia a kódot. Ez kiváló bevezetést nyújt a weboldalak létrehozásának és karbantartásának világába. Amikor webhelye elindul, fontolóra veheti valami összetettebb épületét a WordPress-en vagy más tartalomkezelő rendszeren.

  Tudjon meg többet a WP-ről a legjobb WordPress-házigazdák útmutatójában.

  Mennyire biztonságosak a weboldalkészítők??

  A webhely biztonsága minden webmester számára kiemelten fontos. A nem megfelelő biztonság miatt a webhelye kiszolgáltatott lehet mindenféle feltörés és brutális erőszakos támadás ellen. Sőt, a látogatók kevésbé hajlamosak olyan webhelyre látogatni, amely nem nyújt megfelelő adatbiztonságot az adataikhoz. Mindkét A Wix és a Squarespace SSL tanúsítványokat tartalmaz az ingyenes csomagokban. Ez biztosítja, hogy a látogatók biztonságos kapcsolatot létesítsenek, ami azt jelenti, hogy webhelye biztonságos a számukra.

  Van-e kapcsolat a négyzet és a négyzet között??

  A Square egy mobil fizetési társaság, míg a Squarespace weboldal készítő. Bár a nevek hasonlóan hangzanak, nincs kapcsolat a két társaság között.

  Használhatom a saját domainnevemet olyan webhely-készítőkkel, mint a Wix és a Squarespace?

  Lehetséges harmadik fél szolgáltatóval együttműködni a domain név megvásárlásában amely megfelel a leendő webhelyének. Valójában sokan megteszik ezt a lépést, mielőtt még egy weboldal készítőt vagy tartalomkezelő rendszert keresnének. A weboldal készítői, például a Wix és a Squarespace, lehetővé teszik a domain leképezés használatával a webhely összekapcsolását a regisztrált domain nevével. A legtöbb weboldal-készítő sok információval rendelkezik arról, hogyan lehet kapcsolódni egy meglévő domain névhez egy tudásbázisban vagy a GYIK oldalon. Az ügyfélszolgálat egy másik erőforrás, amely segít összehozni a domainjét és a webhelyét.

  Hogyan válasszunk a Wix és a Squarespace között?

  Mindkét weboldal-készítő könnyen kezelhető, és segít fantasztikus megjelenésű webhely létrehozásában. azonban, Nehéz megverni a Wix-et a sablonok sokfélesége miatt és annak testreszabási lehetőségei. Ezzel a platformon egyszerűen magasabb szintű kifinomultságot kap.

  Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Köszönöm!

  Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Használati feltételek.


  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Adblock
   detector