Wix gjennomgang

Wix har blitt utrolig populær de siste årene. Hvis du bruker Youtube ofte, er det en god sjanse for at du flere ganger har blitt målrettet mot deres aggressive reklame.


Mens den vokser enormt i popularitet, er Wix verdt det eller bare en annen hyped up byggherre.

I denne gjennomgangen skal vi se på Wix fra topp til bunn for bedre å forstå hvem det er bra for og hvem det ikke er.

La oss komme inn på det.

Wix Oversikt

Wix opererer med ideen om at alle skal kunne ha et glatt, funksjonelt og profesjonelt nettsted. Dessuten skal alle være i stand til å bygge dette nettstedet av seg selv uten å måtte betale hundrevis eller tusenvis av dollar til en nettstedutvikler eller designer.

For det meste lykkes Wix. Du har to alternativer for å bygge et nettsted. Den superenkle ruten er å bruke Wix kunstig design intelligens, et program som stiller deg en serie spørsmål før du genererer et nytt nettsted bare for deg. Hvis du har kort tid og ikke trenger noe som er intrikat tilpasset, kan dette være den ideelle løsningen.

Alternativt kan du bruke Wix Editor. Utrolig grei og intuitiv har redigeringsprogrammet dra-og-slipp-funksjonalitet som er en smule å bruke. Du kan enkelt ha et grunnleggende nettsted i gang i løpet av bare en time eller to, selv om du bare begynner fra bunnen av.

TDLR: Wix er en perfekt nettstedbygger for noen som ønsker en utrolig brukervennlig opplevelse. Du vil ikke få total tilpasning med det eller bygge en fantastisk netthandel, men du vil kunne bygge et lite nettsted ekstremt enkelt.

Skal nevnes, det fungerer også som en anstendig e-handelsplattform uten sidestykke Shopify.


Bilde

Så er det Corvid av Wix. Dette er alternativet for webansvarlige som har litt kodingserfaring og ønsker at nettstedet deres skal kunne gjøre mer enn hva malene og appene på Wix tilbyr. Det er ganske enkelt å bruke, så hvis du vil øve på kodingskotelettene dine, er dette stedet å gjøre det.

Wix gir deg mer enn 500 maler som er klare for deg å tilpasse. Tilgjengelig i et utrolig bredt utvalg av kategorier, vil du kunne finne en mal som passer perfekt til ditt personlige nettsted eller e-handel. Noen av funksjonene du vil kunne inkludere er blogger, medigallerier og nettbutikker. I tillegg er alle Wix-maler optimalisert for mobilvisning, noe som er avgjørende på dagens marked.

I tillegg til å veilede deg gjennom prosessen med å bygge et nettsted, tilbyr Wix webhotell. Hvis du får riktig pakke, kan du også ha ditt eget domenenavn. Med gode SEO-evner, stramme sikkerhetstiltak som inkluderer muligheten til å passordbeskytte nettstedet ditt eller individuelle sider på nettstedet ditt og en kundesupport som er kjent for responsivitet.

Hvordan bruke Wix

Det er utrolig enkelt å bruke Wix. Selv folk som aldri har tenkt på å bygge et nettsted før, vil bli overrasket over hvor raskt de kan produsere et flott og funksjonelt nettsted.

Hvis det er en ulempe med dette stadiet i prosessen, er det at en følelse av å bli overveldet av valg kan ta over. Som nevnt over, har Wix bokstavelig talt hundrevis av maler du kan velge mellom.

I tillegg har selskapet mer enn 200 apper og tjenester som kan legges til nettstedet ditt. Det er nesten for mange valg. For noen nybegynnere kan moroa fort slite og erstattes av en følelse av forvirring og deretter frustrasjon.

Slik fungerer Wix-maler

Den gode nyheten er at du står fritt til å ta en mal for en kort snurr for å sjekke ut alle funksjonene. Hvis du oppdager at du ikke liker det etter at du har spilt med det litt, bytter du ut det til et annet. Malene har et forhåndsvisningsområde der du kan se alle de forskjellige eksemplene og sidene du kan bruke.

For å unngå å bli overveldet med denne prosessen, kan du prøve å begrense malvalgene til å begynne med bare de som er målrettet mot den type nettsted du vil bygge. Med færre valg, er det mindre sannsynlig at du føler deg overveldet. Generell redigering av Wix-maler er mye enklere enn å redigere dem på WordPress nettsteder.

Den dårlige nyheten er at når nettstedet ditt går ut, er du fast med den malen. Å bytte til en annen mal betyr å måtte starte fra bunnen av igjen. Derfor er det viktig at du er sikker på at malen du velger er den riktige før du begynner å tilpasse den.

Forsøk å ikke ta en hurtig beslutning om hvilken mal du vil bruke, slik at du ikke mister massevis av arbeid. Alternativt er det bare å gå med Wix Artificial Design Intelligence og la en algoritme gjøre mange av valgene for deg.

Ikke alle vil oppleve en følelse av å bli overveldet når de kommer i gang med Wix. Faktisk opplever mange mennesker det aldri, eller det ender med å være en flyktig sensasjon. De fleste som designer et nettsted med Wix, rapporterer faktisk at det er en morsom, kreativ og givende opplevelse. Med en følelse av gjennomføring kan det å bygge et Wix-nettsted være et betryggende første skritt mot å åpne en virksomhet.

Hvem bør bruke Wix?

Med mindre du driver et flernasjonalt selskap, er det vanskelig å tro at Wix ikke vil kunne tilby deg mye i veien for kraft, allsidighet og funksjonalitet for bedriftens nettsted. Mens noen av og til stiller spørsmål ved om Wix er skalerbar nok eller ikke til å dekke behovene til en voksende virksomhet, er det trygt å anta at denne nettstedsbyggeren er mer enn i stand til med mindre selskapet ditt er sammenlignbart i størrelse med Amazon.

Når det er sagt, finner du alle slags pakker på Wix som er designet for omtrent alle som måtte trenge et nettsted. Folk som vil administrere en moteblogg eller bygge et nettsted for bryllupet sitt, vil finne mange alternativer. Hvis du driver restaurant eller hotell, har Wix maler for deg.

Musikere, fotografer, grafikere, dansere, skuespillere og performancekunstnere blir på samme måte innlosjert. Du vil til og med oppdage maler som passer perfekt for en advokat eller en CPA i tilknytning til oppsett som er ideelle for yogastudioer og livstrenere.

Alle som vurderer å bygge en nettbutikk på lignende måte vil kanskje se på hva Wix har å tilby. Tallrike e-handelsmaler er tilgjengelige, og med mange forretningsinnstilte tillegg, er det enkelt å lage et nettsted der produktene dine kan selges 24/7.

I hovedsak er Wix så fleksibel at det kan være en ideell plattform for nesten alle som ønsker å bygge et nettsted.

Er Wix skalerbar?

Over tid kan nettstedet ditt glede seg over økende suksess. Dette betyr at du trenger flere websider, mer lagring, større båndbredde og den forbedrede muligheten til å selge. Den gode nyheten er at Wix-nettstedet ditt er forberedt på å vokse.

Alt du trenger å gjøre er å besøke App Market for å finne mer enn 200 apper som gjør Wix-nettstedet ditt mer funksjonelt og kraftigere enn noen gang. Hvis du trenger flere alternativer enn hva du kan få med en app, kan du ta en titt på noen av de større pakkene som Wix tilbyr. Med forbedret lagring, ubegrenset båndbredde og alle slags tillegg, kan dette være nettopp det du trenger for å oppskalere nettstedet ditt.

Hvis nettstedet ditt blir enda større, kan du vurdere en “Enterprise” -pakke, som blir diskutert nedenfor. Denne pakken er designet for mellomstore bedrifter og er robust, kraftig og fleksibel. Med de riktige appene kan det lett tjene dine formål i årevis.

tilpasning

Malene som er laget av Wix ser bra ut rett ut av boksen. Du kan gjøre noen virkelig lette tilpasninger på bare noen få minutter og fremdeles ende opp med et nettsted som ser ut som om du har brukt hundrevis, om ikke tusenvis av dollar på det.

Hvis du virkelig vil at nettstedet ditt skal skille seg ut fra mengden, må du selvfølgelig tilpasse det. Wix gjør denne oppgaven ikke bare enkel, men også en glede. Malene er forhåndsinnlastet med dummy-tekst som du tydeligvis vil bytte ut. Bare klikk inn teksten, og begynn å skrive. Det er så enkelt. Hvis du vil at teksten skal være større eller mindre, drar du den hendige glidebryteren.

Hvis du helst ikke vil legge inn teksten direkte i Wix, kan du gjerne kopiere og lime inn fra et tekstbehandlingsprogram. Det er like greit å laste opp innhold fra Instagram eller Facebook.

For å få nettstedet ditt til å virkelig bli levende, bruk en funksjon som animasjonsknappen for å få visse tekster til å visne ut, zoome eller utvise annen iøynefallende atferd. Last opp en videobakgrunn, inkluder en interaktiv lysbildefremvisning eller legg til et kontaktskjema. Wix gjør det hele mulig.

Wix erkjenner at bilder kan være kritisk viktige for å engasjere besøkende på et nettsted, og har et bibliotek med arkivbilder og grafikk. For å legge dem til malen din, er alt du trenger å gjøre å dra og slippe. Last opp egne bilder for å gi nettstedet ditt et tilpasset preg.

maler

Noe av det som gjør Wix til en slik glede å bruke er verktøyene den gir. Mens det er SEO-evner som tidligere manglet, har Wix gjort enorme skritt mot å sikre at nettstedet ditt blir lagt merke til av Google og andre søkemotorer. Plattformens SEO-verktøy gjør det mulig for deg å tilpasse URL-er, redigere metabeskrivelser og legge til alt-tekst til bilder blant mange andre funksjoner.

Wix er også i stand til å integrere sosiale mediekontoer med nettstedet ditt, og dermed multiplisere sjansene for at kundene dine kan kommunisere med deg. Disse funksjonene inkluderer å kunne legge til likes, feeds, share og sosiale medieknapper.

Wix får høye karakterer for sikkerhet også. SSL-sertifikater er innebygd i alle Wix-nettsteder. Følgelig vil alle som besøker nettstedet ditt vite at forbindelsen deres er sikker takket være hengelåseikonet ved siden av nettadressen.

Et annet viktig verktøy er automatisk lagringsfunksjon. Hvis du er en av de menneskene som ofte glemmer å redde arbeidet ditt, er dette funksjonen du ikke kan leve uten. Fordi Wix lagrer arbeidet ditt med jevne mellomrom, er det ingen sak å hente den siste lagrede kopien av nettstedet ditt.

Wix er ekstraordinær nyttig takket være de mange spørsmålstegnikonene som er spredt over nettstedet, inkludert malen din. Klikk på spørsmålstegnet for å avsløre interessante og nyttige tips og hint, de fleste kommer direkte fra Wix hjelpesenter. Enda mer imponerende er spørsmålstegnene som har videoopplæringer vedlagt. Det er så praktisk å ikke måtte søke andre steder når du bare trenger et raskt svar.

Stort appmarked

Et av Wixs sterkeste funksjoner er App Market. Lastet med mer enn 200 apper, hvorav noen er gratis, og markedet er en one-stop-shop for alt du trenger for å forbedre nettstedet ditt. Det er Wix Pro Gallery slik at du kan vise frem fotografiene og Site Booster som brukes til å hjelpe nettstedet ditt med å bli funnet på søkemotorer..

Andre verdige apper inkluderer Wix Forms, som gjør det mulig å lage et utrolig mangfold av former, og Wix Events for å opprette og administrere hendelsene dine online. Wix Music gjør det mulig å streame og selge dine egne musikalske komposisjoner, og andre apper gjør det mulig å bestille online avtaler, håndtere fakturering og regnskap og forenkle online betalinger. Når det gjelder å optimalisere nettstedet ditt for e-handel, vil du finne mange alternativer, og du kan koble til alle sosiale medier-feeds, din Etsy-butikk og eBay-markedet.

Når vi snakker om markedsføring, er Ascend by Wix egentlig en alt-i-ett-pakke med markedsføringsløsninger for den travle profesjonelle. Velg mellom tre Ascend-planer, avhengig av størrelsen på virksomheten din og hvor du er i utviklingen. Ascend inkluderer nyttige verktøy for å administrere kontakter og for å svare på besøkende på nettstedet via live chat eller messenger.

Ascend gjør det også mulig å lage automatiserte prosesser som nye medlemsregistreringer.

wix automatisering

Muligheten til å opprette og sende fakturaer til kundene inkluderer også.

wix faktura

Videre inkludert i pakken er ting som SEO Wiz for å hjelpe webmastere med å forbedre SEO-spillet og markedsføringsverktøyene via e-post. Oppretting av sosialt innlegg er også tilgjengelig.

sosialt innlegg

Wix har hundrevis av nydelige maler som bare venter på å bli tilpasset av deg. De er gruppert i en rekke kategorier som forretning, nettbutikk, fotografi, video, musikk, restauranter og mat, reiser og turisme, helse og velvære, mote og skjønnhet, samfunn og utdanning med mer. Hvis du trenger å bygge et nettsted for et arrangement, er det maler for det. Trenger du en portefølje eller gjenoppta nettsted? De er tilgjengelige også. Hvis du vil starte en blogg, finner du mange ferdige alternativer. Poenget er at du sannsynligvis vil finne en nydelig mal på Wix som er perfekt for hva du måtte måtte gjøre.

Her er et eksempel på en reiseblogg:

Denne er for en bedrift:

Et advokatfirma kan trekke mot denne malen:

En fotograf kan bli forelsket i et gallerioppsett som dette:

Enten du er performancekunstner eller trenger et konservativt nettsted for CPA-firmaet ditt, skal Wix kunne imøtekomme deg. Valget av maler er praktisk talt uslåelig, og du vil sannsynligvis bli imponert over alle funksjonene og alternativene som er inkludert i hver enkelt.

Wix Prising

Wix har to brede lag med pakker: Nettsted og Business & eCommerce. Folk som ønsker å bygge et personlig nettsted kan betale bare $ 13 per måned med “combo“Plan. For prisen får de to GB båndbredde, 3 GB lagringsplass, muligheten til å være annonsefri, 30 videominutter og et gratis domene i ett år.

Neste trinn i pakker markedsføres mot gründere og frilansere. Denne pakken koster $ 17 per måned, og kalles “ubegrenset.”Følgelig får personer med denne planen ubegrenset båndbredde og 10 GB lagringsplass. I tillegg til funksjonene i Combo-planen, får abonnenter en videotime, $ 300 i reklamekuponger, Site Booster-appen og besøkende Analytics-appen.

Wix sier at deres neste pakke, som de kaller “Pro,”er den beste verdien til 22 dollar per måned. Den inkluderer alt i de to lavere lagringspakkene i tillegg til 20 GB lagringsplass, to videotimer, en hendelseskalender, en profesjonell logo og loggfiler for sosiale medier.

Den største pakken heter “VIP.”Det koster $ 39 per måned og kommer med alt som er inkludert i de tre mindre pakkene. I tillegg får abonnenter prioritert respons og VIP Support, noe som betyr at samtalene deres går foran på linjen når de har spørsmål eller problemer.

Forretnings- og e-handelsplaner for å akseptere betaling via nettstedet ditt

Alle som ønsker å kunne ta imot betaling via nettstedet sitt, må registrere seg på en av Business & eCommerce-planene, som alle er provisjonsfrie. Dette inkluderer “Business Basic,”som koster bare $ 23 per måned. I tillegg til å kunne godta online betalinger, inkluderer denne pakken ubegrenset båndbredde, 20 GB lagringsplass, ingen Wix-annonser, fem videotimer, Google Analytics, et gratis domene for ett år, $ 300 i reklame bilag, Site Booster-appen og Visitor Analytics-appen.

Den neste største pakken for Business & eCommerce er “Business Ubegrenset,”og den koster $ 27 per måned. Den inkluderer alt i Basic-pakken, bortsett fra at den også har 35 GB lagringsplasser, 10 videotimer, en profesjonell logo og logoer for sosiale medier.

Med “Forretnings-VIP“pakke, kundene betaler $ 49 per måned for å motta alle funksjonene i de to rimeligere planene pluss 50 GB lagringsplass, Prioritetsrespons og VIP-støtte.

Hvis ingen av disse pakkene er helt det du leter etter, kan du vurdere å velge en fullt tilpassbar “Bedriften“pakke som koster $ 500 per måned. Dette er en skalerbar pakke som er designet for voksende bedrifter som trenger et større og kraftigere nettsted, og er ment å hjelpe deg med å følge med kravene til kundene dine.

Hvis du leter etter billigere alternativer, kan du ta en titt på vår beste billige verter.

Kundeservice

kundeserviceNår det gjelder kundestøtte, er Wix enestående. Bare besøk nettstedet deres for å finne Wix Help Center hvor du kan finne klare svar ved å skrive inn et spørsmål eller bla gjennom bestemte emner. Med alle slags artikler er det relativt enkelt å få øyeblikkelig hjelp med vanlige spørsmål og bekymringer uten å måtte kontakte en kundesupportrepresentant.

Wix-bloggen er enda en nyttig ressurs som dekker et bredt spekter av emner som inkluderer de grunnleggende bruksanvisningene for å bygge et nettsted og til og med de mer avanserte emnene du trenger å tilnærme deg etter hvert som nettstedet ditt modnes..

Hvis du ikke vil bygge din egen webside, kan du besøke Wix Arena. Det er her du kan finne og få kontakt med hundrevis av Wix webdesignere som vil gjerne opprette et tilpasset nettsted akkurat for deg. Bla gjennom galleriene for raskt å finne en designer som stilen appellerer til deg.

Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte en kundeservicerepresentant via e-post eller telefon. Disse fagfolkene er vanligvis raske, effektive og hjelpsomme. Hvis du er bekymret for å måtte vente for lenge med å få svar når du trenger dem raskt, kan du bare registrere deg for en av pakkene som tilbyr Prioritetsrespons og VIP-støtte. Disse funksjonene setter deg alltid foran på linjen.

Siste tanker

Wix er kanskje den beste nettstedbyggeren som er tilgjengelig i dag. Den har hundrevis av maler i tillegg til mer enn 200 apper. Med alle disse valgene og egenskapene, bør du være i stand til å bygge en drømmenettsted.

Ikke desto mindre har noen vanskelig for å komme i gang med Wix ganske enkelt fordi de får så mange valg. Det anbefales at nye kunder prøver å begrense malvalgene sine så mye som mulig i begynnelsen for å potensielt unngå dette problemet. Deretter kan apper legges til over tid mens nettredaktøren oppdager hva som er nødvendig og nyttig.

Hvis du vil bygge et vakkert nettsted som ikke vil bryte banken, er det vanskelig å gå galt med Wix. Det er utrolig morsomt og enkelt å bruke.

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map