Ucraft granskning

Det är äntligen dags att bygga din första webbplats. Du är inte programmerare eller webbdesigner, så du vet att du behöver en webbplatsbyggare för att göra det tunga lyftet. Den svåraste delen av processen kan vara att välja den bästa webbplatsbyggaren för att passa dina behov, vilket är viktigt precis som att välja en webbhotell.


Ucraft är ett bra val om du behöver bygga en webbplats det ser bra ut och är tungt på bilder.

Tyvärr är Ucraft inte perfekt. Det finns mer flexibla alternativ som har fler funktioner och är lika enkla att använda.

Till Ucraft’s fördel är deras gratispaket. Om du doppar din tå till att bli webbansvarig, är detta det perfekta alternativet. Ucraft är också lätt att använda. Även om du inte är tekniskt kunnig kommer du inte ha för mycket problem med att navigera i redaktören. Det kanske viktigaste är att Ucraft betonar bilder. Kreativa yrkesmän kanske älskar denna plattform.

Ucraft: en översikt

Ucraft beskriver sig själv som en drag-and-drop-webbplatsbyggare, men detta är inte helt sant. Det kan mer exakt beskrivas som blockbaserat. Denna plattform är nästan lika enkel att använda. Men det är också mycket mindre flexibelt. Med dina begränsade alternativ finns det liten chans att du kommer att bli överväldigad med val. Istället kanske du känner dig hemad av begränsningar.

ändå, Ucrafts mallar ser fantastiska ut, och det är relativt enkelt att skapa din webbplats. Du behöver ingen teknisk kunskap eller färdigheter för att bygga en funktionell och attraktiv webbplats. Det är till och med möjligt att lägga till en blogg, e-handelsverktyg och mer.

Fördelar

 • En gratis plan för de budgetinriktade
 • Säkerhet och analys kommer med varje paket
 • Vackra mallar, särskilt för bildtunga webbplatser
 • Integration med Ecwid för e-handel
 • Trevliga bloggverktyg

Nackdelar

 • Kundsupportalternativ är begränsade
 • Innehållsblock tenderar att se för mycket lika ut
 • Vissa användare kanske vill ha mer kontroll över utformningen av sina sidor
 • Inte lika lätt att använda som en riktig draganddrop webbplatsbyggare

Ucrafts mallar

Ucraft tillhandahåller över 60 mallar att välja mellan. Jämfört med andra webbplatsbyggare som har hundratals alternativ är detta inte ett stort fält. Vissa människor uppskattar dock att ha färre val eftersom det undviker att bli överväldigade med för många beslut.

ucraft mall

På vänster sida av skärmen “Mallar” ser du kategorier inklusive evenemang, blogg, företag, personlig, restauranger och mer. Detta gör det lättare att söka igenom alternativen.

Många av dessa mallarna är vackra.

till tryling

Bläddra igenom dem avslöjar hur tyngd tonvikten ligger på iögonfallande bilder.

stacey

Om du är en konstnär eller fotograf är chansen stor att du hittar den perfekta mallen för att visa upp ditt arbete.

digart

Det är bra att Ucraft gör det möjligt att förhandsgranska varje mall. Detta låter dig klicka igenom för att utforska olika alternativ innan du gör ett val. Det är faktiskt viktigt att vara försiktig i detta skede. När du väljer och börjar redigera kan du inte gå tillbaka och byta mallar.

Är Ucraft lätt att använda?

Saker är okomplicerade med Ucraft, även om det inte är lika lätt att använda som en sann drag-and-drop-webbplatsbyggare.

Att komma igång är en bris. Klicka bara på “Start Crafting” -knappen på Ucraft-hemsidan. Du får en 14-dagars gratis provperiod, och du behöver inte ange någon kreditkortsinformation.

Du riktas till sidan där du kan välja din mall. När du har valt rätt väljer du ditt underdomän. Detta är en tillfällig URL som tar formen “youritename.ucraft.net.”

välj underdomän

Ucraft låter dig veta att du kan ansluta din egen domän när det är bekvämt.

Därefter anger du ditt namn och din e-postadress och väljer ett lösenord. Om du hellre vill registrera dig via Facebook eller Google kan du göra det.

ucraft registrering

Det är allt du behöver göra. Nu anger du redaktören. Det är här du arbetar med “blocken” som så småningom kommer att bli komponenterna på din webbplats.

Redaktören gör det möjligt att lägg till element som en blogg, nyhetsbrev eller kontaktformulär. Tänk på att varje element finns i ett block. Tyvärr kan dessa inte flyttas någonstans som de kan med andra webbplatsbyggare. Du är ganska låst inuti var blocket finns på din sida. Du kan ändå stapla element ovanpå varandra för att bygga en innehållsrik webbplats.

Gränssnittet för redaktören har ett riktigt naket ben, avskalat utseende. Utan mycket rör på skärmen är det ganska enkelt att se vilka alternativ du har. En vänster sidofält innehåller alla huvudredigeringsfunktioner där resten av skärmen är reserverad för förhandsvisning av din webbplats.

När du klickar eller dubbelklickar på ett objekt på din webbplats gör Ucraft det möjligt för dig att redigera den komponenten. Du kan ange ny text, ändra dess formatering, ersätta bilder och till och med lägga till lite grundläggande animationer.

Fördefinierade block kan dras och släppas på sidan. Ucraft erbjuder för närvarande cirka 100 av dessa block, som innehåller titlar, body-layouter, bloggar, rubriker, kundvagnar och onlinebutiker. Dessa block täcker grunderna, men det finns inte många alternativ att välja mellan.

Dessutom ser många av blocken verkligen lika varandra, vilket inte exakt lämpar sig för en hög grad av anpassning. Du kan stöta på en vägspärr när du försöker ändra teckensnitt eller spela med kolumnstorleken med Ucraft som varnar dig för att uppgradera innan du kan utföra dessa uppgifter. Detta betyder bara installera ett Designerverktyg app som är gratis. Varför det inte aktiveras automatiskt är ett mysterium.

Sammantaget är Ucraft lite svårare att använda än andra webbplatsbyggare. När redaktören blir mer bekant är allt ganska enkelt. Så länge du inte förväntar dig massor av alternativ och anpassningar kan du vara nöjd med den här plattformen. Dessutom är det ett snopp att bygga en snygg webbplats på denna plattform.

Ucraft funktioner

Ucraft basfunktioner är fantastiska. Varje webbplats har en SSL-certifikat för att skydda dina data och låta dina besökare veta att din webbplats är trovärdig och pålitlig. Du hittar också sökmotoroptimering, eller SEO, verktyg som säkerställer att din webbplats märks av alla de stora sökmotorerna.

Ucraft har ingen egen app för analys. Det är ok för kan du integrera Google Analytics på din webbplats, och det är bra nyheter för att kontrollera avvisningsfrekvensen, antalet besökare på din webbplats och mycket mer.

Sociala medier integration är på liknande sätt en grundläggande del av paketet. Om du använder Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn eller andra sociala medieplattformar kan de knytas till din webbplats.

Eftersom Ucraft lägger en sådan premium på bilder av hög kvalitet, borde det inte vara någon överraskning att de tillhandahåller omfattande verktyg för redigera bilder. Du hittar ytterligare videobakgrunder för att ge din webbplats en mer interaktiv känsla.

ucraft-appar

Var och en av Ucrafts mallar är optimerade för mobilvisning. Detta innebär att du inte behöver bygga en andra webbplats eller oroa dig för att besökare inte har en bra upplevelse när du surfar på din webbplats från en mobil enhet.

Om du startar ett företag och behöver en logotyp kan du be Ucraft om hjälp. De kommer att utforma en logotyp för dig när du har svarat på några frågor.

Flera tredjepartsintegrationer är också tillgängliga med Ucraft-webbplatser. Från Disqus till zendesk chat har du många alternativ för att göra din webbplats mer funktionell.

Ucraft Prissättning

Ucraft erbjuder flera prisalternativ. Dessa inkluderar en gratis webbplats, som i princip är en målsida som innehåller en SEO-app, Google Analytics, ett SSL-certifikat och mer.

De Pro-webbplats paketet kostar $ 10 per månad när det betalas på årsbasis. Om din onlinebutik säljer så många som 50 produkter kan det här paketet vara perfekt. Du får flera appar, en flerspråkig webbplats, support dygnet runt, Google-teckensnitt, lösenordsskyddade sidor och mer än 70 betalnings- och leveransalternativ.

De Pro Shop alternativet kan vara för dig om din onlinebutikshemsida innehåller mer än 1 000 produkter. Det kostar $ 21 per månad på årsbasis och innehåller allt i Pro Website-planen. Dessutom får du kuponger, en butikshanteringsapp, möjligheten att redigera fakturor och mer.

Ucraft största paket är BigCommerce-plan till 39 dollar per månad när du betalar för ett år i förväg. Ytterligare funktioner inkluderar försäljning på eBay, Amazon, Facebook och Yandex utöver ett Google-shoppingflöde.

Ucraft kundtjänst

Det vore trevligt om kunder kan kontakta Ucraft via telefon eller e-post, men du får en livechatt som borde göra susen. De flesta behöver inte ringa på något sätt. Lyckligtvis har de också en blogg och flera guider online som täcker de flesta grundläggande frågor och frågor om du inte vill använda chattfunktionen. Ucrafts hastighet att svara på förfrågningar från livechatt gick snabbt från våra tester om du har ett brådskande behov.

Är Ucraft värt det?

Om du söker en grundläggande webbplats som har ett tillräckligt antal klockor och visselpipor och ser fantastiskt ut, kan Ucraft vara perfekt för dig. Det har ett enkelt gränssnitt och prisvärda priser. Med en 14-dagars gratis provperiod har du tid att testa tjänsten innan du köper.

Vi gör vårt bästa för att självständigt undersöka produkter för att bättre hjälpa våra läsare att fatta beslut. Som sagt, vi vill också höra dina åsikter. Vi accepterar individuella recensioner som är informativa och inte marknadsförande. Fyll i formuläret nedan så publicerar vi din recension. Kampanjrecensioner från företag själva kommer inte att publiceras. Tack!

Genom att klicka på knappen nedan erkänner jag att jag har läst och accepterat Villkor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector