Ucraft gjennomgang

Det er endelig tid for å bygge din første webside. Du er ikke programmerer eller nettdesigner, så du vet at du trenger en nettstedsbygger for å gjøre det tunge løftet. Den vanskeligste delen av prosessen kan være å velge den beste nettstedbyggeren som passer dine behov, noe som er viktig akkurat som å velge en webhotell.


Ucraft er et solid valg hvis du trenger det bygge et nettsted som ser bra ut og er tung på bilder.

Dessverre er Ucraft ikke perfekt. Det er mer fleksible alternativer som kan skryte av flere funksjoner og er like enkle å bruke.

Til fordel for Ucraft er gratispakken deres. Hvis du dypper tåen til å være webansvarlig, er dette det perfekte alternativet. Ucraft er også enkel å bruke. Selv om du ikke er teknisk erfaren, vil du ikke ha for store problemer med å navigere i redaktøren. Det viktigste er kanskje at Ucraft legger vekt på bilder. Kreative fagfolk vil kanskje elske denne plattformen.

Ucraft: en oversikt

Ucraft beskriver seg selv som en dra-og-slipp-nettstedsbygger, men dette er ikke strengt sant. Det kan mer nøyaktig beskrives som blokkbasert. Denne plattformen er nesten like enkel å bruke. Imidlertid er det også langt mindre fleksibelt. Med dine begrensede alternativer er det liten sjanse for at du vil bli overveldet med valg. I stedet kan du føle deg hemmet av begrensninger.

likevel, Ucraft maler ser fantastiske ut, og det er relativt enkelt å lage nettstedet ditt. Du trenger ingen tekniske kunnskaper eller ferdigheter til bygge et funksjonelt og attraktivt nettsted. Det er til og med mulig å legge til en blogg, verktøy for e-handel og mer.

Pros

 • En gratis plan for budsjettet
 • Sikkerhet og analyse leveres med hver pakke
 • Vakre maler, spesielt for bildetunge nettsteder
 • Integrasjon med Ecwid for e-handel
 • Hyggelige bloggverktøy

Ulemper

 • Alternativer for kundesupport er begrenset
 • Innholdsblokker har en tendens til å se for mye like ut
 • Noen brukere vil kanskje ha mer kontroll over utformingen av sidene sine
 • Ikke fullt så enkelt å bruke som en ekte draganddrop nettstedbygger

Ucraft’s Maler

Ucraft gir over 60 maler du kan velge mellom. Sammenlignet med andre nettstedbyggere som har hundrevis av alternativer, er dette ikke et stort felt. Ikke desto mindre setter noen pris på å ha færre valg da det unngår å bli overveldet med for mange avgjørelser.

ucraft mal

På venstre side av “Maler” -skjermen vil du se kategorier, inkludert hendelser, blogg, forretning, personlig, restauranter og mer. Dette gjør det lettere å sile gjennom alternativene.

Mange av disse malene er vakre.

til thryling

Bla gjennom dem avslører hvor tung vektleggingen er på iøynefallende bilder.

Stacey

Hvis du er kunstner eller fotograf, er sjansen stor for at du finner den perfekte malen for å vise frem arbeidet ditt.

digart

Det er nyttig at Ucraft gjør det mulig å forhåndsvise hver av malene deres. Dette lar deg klikke gjennom for å utforske forskjellige alternativer før du tar et valg. Det er faktisk viktig å være forsiktig på dette stadiet. Når du har valgt og begynt å redigere, kan du ikke gå tilbake og bytte mal.

Er Ucraft enkel å bruke?

Ting er grei med Ucraft, selv om det ikke er like enkelt å bruke som en ekte dra-og-slipp-nettstedsbygger.

Å komme i gang er en lek. Bare klikk på “Start Crafting” -knappen på Ucraft hjemmeside. Du får en 14-dagers gratis prøveperiode, og du trenger ikke legge inn noen kredittkortinformasjon.

Du blir ledet til siden der du kan velge malen. Etter å ha valgt den rette, velger du underdomenet. Dette er en midlertidig URL som tar form av “yoursitename.ucraft.net.”

Velg underdomene

Ucraft lar deg vite at du kan koble til ditt eget domene når det er praktisk.

Deretter skriver du inn navn og e-post og velger et passord. Hvis du heller vil registrere deg via Facebook eller Google, kan du gjøre det.

ucraft påmelding

Det er alt du trenger å gjøre. Nå går du inn i redaktøren. Det er her du jobber med “blokkene” som til slutt blir komponentene på nettstedet ditt.

Redaktøren gjør det mulig å legg til elementer som en blogg, nyhetsbrev eller kontaktskjema. Husk at hvert element er inne i en blokk. Dessverre kan ikke disse flyttes hvor som helst med andre nettstedsbyggere. Du er stort sett innelåst uansett hvor blokken ligger på siden din. Likevel kan du stable elementer oppå hverandre for å bygge et innholdsrikt nettsted.

Grensesnittet for redaktøren har et skikkelig bare bein, avstrippet utseende. Uten mye rot på skjermen er det ganske enkelt å se hva alternativene dine er. En venstre sidefelt inneholder alle de viktigste redigeringsfunksjonene, mens resten av skjermen er forbeholdt forhåndsvisning av nettstedet ditt.

Når du klikker eller dobbeltklikker på et objekt på nettstedet ditt, gjør Ucraft det mulig for deg å redigere den komponenten. Du kan legge inn ny tekst, endre formatering, erstatte bilder og til og med legge til noen grunnleggende animasjoner.

Forhåndsdefinerte blokker kan dras og slippes på siden. Ucraft tilbyr for øyeblikket rundt 100 av disse blokkene, som inneholder titler, kroppsoppsett, blogger, headers, handlekurver og nettbutikker. Disse blokkene dekker det grunnleggende, men det er ikke mange alternativer å velge mellom.

Dessuten ser mange av blokkene virkelig like hverandre, noe som ikke akkurat egner seg til en høy grad av tilpasning. Du kan støte på en veisperring når du prøver å endre skrift eller spille med kolonnestørrelsen med Ucraft som advarer deg om å oppgradere før du kan utføre disse oppgavene. Dette betyr bare installere et Designerverktøy app som er gratis. Hvorfor det ikke automatisk er aktivert, er et mysterium.

Totalt sett er Ucraft litt vanskeligere å bruke enn andre nettstedbyggere. Når redaktøren blir mer kjent, er det hele ganske enkelt. Så lenge du ikke forventer massevis av alternativer og tilpasninger, kan du være fornøyd med denne plattformen. I tillegg er det et blunk å bygge et flott nettsted på denne plattformen.

Ucraft funksjoner

Ucraft’s grunnleggende funksjoner er fantastiske. Hver nettside har en SSL-sertifikat for å beskytte dataene dine og for å gi besøkende beskjed om at nettstedet ditt er pålitelig og pålitelig. Du finner også søkemotoroptimalisering, eller SEO, verktøy som vil sikre at nettstedet ditt blir lagt merke til av alle de store søkemotorene.

Ucraft har ikke en egen app for analyse. Det er ok fordi kan du integrere Google Analytics på nettstedet ditt, og det er gode nyheter for å sjekke avvisningsrater, antall besøkende på nettstedet ditt og mye mer.

Integrering av sosiale medier er på samme måte en grunnleggende del av pakken. Hvis du bruker Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn eller andre sosiale medier-plattformer, kan de knyttes til nettstedet ditt.

Fordi Ucraft legger en slik premie på bilder av høy kvalitet, bør det ikke være noen overraskelse at de gir omfattende verktøy for redigere bilder. Du vil videre finne videobakgrunner for å gi nettstedet ditt et mer interaktivt preg.

ucraft-apper

Hver av Ucrafts maler er optimalisert for mobilvisning. Dette betyr at du ikke trenger å bygge et nytt nettsted eller bekymre deg for at besøkende ikke skal ha en god opplevelse når du surfer på nettstedet ditt fra en mobilenhet.

Hvis du starter en bedrift og trenger logo, kan du be Ucraft om hjelp. De vil designe en logo for deg når du har svart på bare noen få spørsmål.

Flere tredjepartsintegrasjoner er også tilgjengelig med Ucraft-nettsteder. Fra Disqus til zendesk chat, har du mange alternativer for å gjøre nettstedet ditt mer funksjonelt.

Ucraft’s Prising

Ucraft tilbyr flere prisalternativer. Disse inkluderer et gratis nettsted, som i utgangspunktet er en destinasjonsside som inkluderer en SEO-app, Google Analytics, et SSL-sertifikat og mer.

De Pro nettsted pakken koster $ 10 per måned når den betales på årsbasis. Hvis nettbutikken din selger så mange som 50 produkter, kan denne pakken være perfekt. Du får flere apper, et flerspråklig nettsted, 24/7 support, Google Fonts, passordbeskyttede sider og mer enn 70 betalings- og leveringsalternativer.

De Pro Shop alternativet kan være noe for deg hvis den elektroniske detaljhandelen nettstedet inneholder mer enn 1000 produkter. Det koster $ 21 per måned på årsbasis og inneholder alt i Pro Website-planen. I tillegg får du kuponger, en butikkadministrasjonsapp, muligheten til å redigere fakturaer og mer.

Ucraft største pakke er BigCommerce-plan til 39 dollar per måned når du betaler for ett år i forveien. Flere funksjoner inkluderer salg på eBay, Amazon, Facebook og Yandex i tillegg til en Google-innkjøpsstrøm.

Ucraft kundesupport

Det ville være fint om kunder kan kontakte Ucraft via telefon eller e-post, men du får en live chat som burde gjøre susen. De fleste trenger ikke å ringe på noen måte. Heldigvis har de også en blogg og flere online guider som dekker de fleste grunnleggende spørsmål og problemer hvis du ikke har lyst til å bruke chatfunksjonen. Ucrafts hastighet på å svare på forespørsler fra live chat var ganske rask fra testene våre hvis du har et presserende behov.

Er Ucraft verdt det?

Hvis du søker et grunnleggende nettsted som har et tilstrekkelig antall klokker og fløyter og ser fantastisk ut, kan Ucraft være perfekt for deg. Det har et greit grensesnitt og rimelige priser. Med en 14-dagers gratis prøveperiode har du tid til å teste tjenesten før du kjøper.

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map