Ucraft anmeldelse

Det er endelig tid til at opbygge dit første websted. Du er ikke en programmør eller en webdesigner, så du ved, at du har brug for en webstedsbygger til at udføre den tunge løft. Den sværeste del af processen kan være at vælge den bedste webstedsbygger, der passer til dine behov, hvilket er vigtigt ligesom at vælge en webhost.


Ucraft er et solidt valg, hvis du har brug for det opbyg et websted det ser godt ud og tager imod billeder.

Desværre er Ucraft ikke perfekt. Der er mere fleksible indstillinger, der kan prale af flere funktioner og er lige så lette at bruge.

Til Ucraft’s fordel er deres gratis pakke. Hvis du dypper din tå til at være en webmaster, er dette den perfekte mulighed. Ucraft er også let at bruge. Selvom du ikke er teknisk erfaren, har du ikke for mange problemer med at navigere i redaktøren. Det vigtigste er måske, at Ucraft fremhæver billeder. Kreative fagfolk kan måske elske denne platform.

Ucraft: et overblik

Ucraft beskriver sig selv som en drag-and-drop-webstedsbygger, men dette er ikke strengt sandt. Det kan mere præcist beskrives som værende blokbaseret. Denne platform er næsten lige så let at bruge. Men det er også langt mindre fleksibelt. Med dine begrænsede muligheder er der lille chance for, at du bliver overvældet med valg. I stedet kan du føle dig påvirket af begrænsninger.

Ikke desto mindre, Ucrafts skabeloner ser fantastiske ud, og det er relativt let at oprette din hjemmeside. Du har ikke brug for nogen teknisk viden eller færdigheder til opbyg et funktionelt og attraktivt websted. Det er endda muligt at tilføje en blog, e-handelsværktøjer og mere.

Fordele

 • En gratis plan for budgettet
 • Sikkerhed og analyse leveres med hver pakke
 • Smukke skabeloner, især til billedtunge websteder
 • Integration med Ecwid til e-handel
 • Dejlige blogværktøjer

Ulemper

 • Indstillinger for kundesupport er begrænsede
 • Indholdsblokke har en tendens til at se for meget ens ud
 • Nogle brugere ønsker måske mere kontrol over designet på deres sider
 • Ikke lige så let at bruge som en ægte draganddrop webstedsbygger

Ucraft’s skabeloner

Ucraft leverer over 60 skabeloner, der skal vælges fra. Sammenlignet med andre webstedsbyggere, der indeholder hundreder af muligheder, er dette ikke et stort felt. Ikke desto mindre værdsætter nogle mennesker at have færre valg, da det undgår at blive overvældet med for mange beslutninger.

ucraft skabelon

På venstre side af “Skabeloner” -skærmen kan du se kategorier, herunder begivenheder, blog, forretning, personlig, restauranter og mere. Dette gør det lettere at sile igennem mulighederne.

Mange af disse skabeloner er smukke.

til thryling

Gennemsøgning gennem dem afslører, hvor tung vægten er på iøjnefaldende billeder.

Stacey

Hvis du er kunstner eller fotograf, er chancerne store for, at du finder den perfekte skabelon til fremvisning af dit arbejde.

digart

Det er nyttigt, at Ucraft gør det muligt at forhåndsvise hver af deres skabeloner. Dette giver dig mulighed for at klikke igennem for at udforske forskellige muligheder, før du foretager et valg. Det er faktisk vigtigt at være forsigtig på dette tidspunkt. Når du vælger og begynder at redigere, kan du ikke gå tilbage og skifte skabeloner.

Er Ucraft let at bruge?

Ting er ligetil med Ucraft, selvom det ikke er så let at bruge som en ægte træk-og-slip-websitebygger.

At komme i gang er en leg. Klik bare på knappen “Start Crafting” på Ucraft-hjemmesiden. Du får en 14-dages gratis prøveperiode, og du behøver ikke indtaste nogen kreditkortoplysninger.

Du ledes til den side, hvor du kan vælge din skabelon. Når du har valgt den rigtige, vælger du dit underdomæne. Dette er en midlertidig URL, der tager form af “yoursitename.ucraft.net.”

vælg underdomæne

Ucraft fortæller dig, at du kan oprette forbindelse dit eget domæne når det er praktisk.

Dernæst indtaster du dit navn og din e-mail og vælger en adgangskode. Hvis du hellere vil tilmelde dig via Facebook eller Google, kan du gøre det.

ucraft tilmelding

Det er alt hvad du skal gøre. Nu går du ind i redaktøren. Det er her du arbejder på de “blokke”, der til sidst bliver komponenterne på dit websted.

Redaktøren gør det muligt at tilføj elementer som en blog, nyhedsbrev eller kontaktformular. Husk, at hvert element er indeholdt i en blok. Desværre kan disse ikke flyttes overalt, som de kan med andre webstedsbyggere. Du er stort set låst inde, uanset hvor blokken er placeret på din side. Ikke desto mindre kan du stakke elementer oven på hinanden for at oprette et indholdsrigt websted.

Grænsefladen til redaktøren har et virkelig blottet, afdækket udseende. Uden en masse rod på skærmen er det temmelig let at se, hvad dine muligheder er. Et sidebjælke til venstre indeholder alle de vigtigste redigeringsfunktioner, hvor resten af ​​skærmen er forbeholdt forhåndsvisning af dit websted.

Når du klikker på eller dobbeltklikker på et objekt på dit websted, gør Ucraft det muligt for dig at redigere denne komponent. Du kan indtaste ny tekst, ændre dens formatering, udskifte billeder og endda tilføje nogle grundlæggende animationer.

Foruddefinerede blokke kan trækkes og slippes på siden. Ucraft tilbyder i øjeblikket omkring 100 af disse blokke, der indeholder titler, body layouts, blogs, headers, indkøbsvogne og online butikker. Disse blokke dækker det grundlæggende, men der er ikke mange muligheder at vælge imellem.

Derudover ser mange af blokkene virkelig ligner hinanden, hvilket ikke nøjagtigt egner sig til en høj grad af tilpasning. Du kan støde på en vejspærring, når du prøver at ændre skrifttypen eller spille med kolonnestørrelsen med Ucraft, der advarer dig om at opgradere, før du kan udføre disse opgaver. Dette betyder blot installation af et Designerværktøj app, der er gratis. Hvorfor det ikke automatisk er aktiveret, er et mysterium.

Generelt er Ucraft lidt sværere at bruge end andre webstedsbyggere. Når redaktøren bliver mere fortrolig, er det hele temmelig ligetil. Så længe du ikke forventer et væld af muligheder og tilpasninger, kan du være tilfreds med denne platform. Plus, det er et øjeblik at opbygge et flot websted på denne platform.

Ucraft’s funktioner

Ucraft’s grundlæggende funktioner er fantastiske. Hver hjemmeside har en SSL-certifikat for at beskytte dine data og for at lade dine besøgende vide, at dit websted er troværdigt og pålideligt. Du finder også søgemaskineoptimering eller SEO, værktøjer, der sikrer, at dit websted bliver bemærket af alle de store søgemaskiner.

Ucraft har ikke sin egen app til analyse. Det er ok, fordi kan du integrere Google Analytics på dit websted, og det er gode nyheder til at kontrollere afvisningsrater, antallet af besøgende på dit websted og meget mere.

Social medieintegration er på samme måde en grundlæggende del af pakken. Hvis du bruger Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn eller andre sociale medieplatforme, kan de bindes på dit websted.

Fordi Ucraft lægger en sådan præmie på billeder i høj kvalitet, bør det ikke overraske, at de leverer omfattende værktøjer til redigering af billeder. Du finder yderligere videobaggrunde for at give dit websted en mere interaktiv følelse.

ucraft-apps

Hver af Ucrafts skabeloner er optimeret til mobilvisning. Dette betyder, at du ikke behøver at opbygge et andet websted eller bekymre dig om, at besøgende ikke får en god oplevelse, når de gennemser dit websted fra en mobilenhed.

Hvis du starter en virksomhed og har brug for et logo, kan du bede Ucraft om hjælp. De designer et logo til dig, når du har svaret på et par spørgsmål.

Flere tredjepartsintegrationer er også tilgængelige med Ucraft-websteder. Fra Disqus til zendesk chat har du mange muligheder for at gøre dit websted mere funktionelt.

Ucraft’s priser

Ucraft tilbyder flere prisindstillinger. Disse inkluderer et gratis websted, der dybest set er en destinationsside, der inkluderer en SEO-app, Google Analytics, et SSL-certifikat og mere.

Det Pro-websted pakke koster $ 10 per måned, når det betales på årsbasis. Hvis din online butik sælger så mange som 50 produkter, er denne pakke muligvis perfekt. Du får flere apps, et flersproget websted, 24/7 support, Google-skrifttyper, adgangskodebeskyttede sider og mere end 70 betalings- og forsendelsesmuligheder.

Det Pro Shop muligheden kan være for dig, hvis dit online detailwebsted indeholder mere end 1.000 produkter. Det koster $ 21 per måned på årsbasis og indeholder alt i Pro Website-planen. Derudover får du kuponer, en butikadministrationsapp, muligheden for at redigere fakturaer og mere.

Ucraft’s største pakke er BigCommerce-plan til $ 39 per måned, når du betaler for et år i forvejen. Yderligere funktioner inkluderer salg på eBay, Amazon, Facebook og Yandex ud over et Google-shoppingfeed.

Ucraft kundesupport

Det ville være rart, hvis kunderne kunne kontakte Ucraft via telefon eller e-mail, men du får en live chat, der skulle gøre det. De fleste mennesker behøver ikke at ringe på nogen måde. Heldigvis har de også en blog og flere online-guider, der dækker mest basale spørgsmål og problemer, hvis du ikke har lyst til at bruge chatfunktionen. Ucrafts hastighed med at besvare anmodninger fra live chat var ret hurtig fra vores test, hvis du har et presserende behov.

Er Ucraft det værd?

Hvis du søger et grundlæggende websted, der har et tilstrækkeligt antal klokker og fløjter og ser fantastisk ud, så er Ucraft muligvis perfekt til dig. Det har en ligetil grænseflade og overkommelig pris. Med en 14-dages gratis prøveperiode har du tid til at teste tjenesten, før du køber.

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepteret Betingelser for brug.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map