Sådan sikkerhedskopierer du dit websted

backup af hjemmesidenMange af de bedste websteder og online virksomheder har tusinder af timers kræfter hældt i deres design, indhold og søgemaskineoptimering.


De’re kunst og kærlighed, og de repræsenterer hele den økonomiske produktion og indkomst for mange internetbaserede fagfolk.

Det’Det er ikke nogen strækning at sige, at et websted, der er lavet og optimeret, ligner meget et fysisk forretningssted eller et kontor.

Men ligesom en rigtig bygning risikerer dit websted, som du lægger en masse indsats i, at blive brændt ned. Kun i stedet for faktisk at brænde i ild, kan dit websted slettes fra nettet, hvis serveren går ned, eller hvis et ondsindet cyberangreb er rettet mod dit websted og dets kritiske data.

På ingen tid overhovedet, al den tid og energi, du lægger ind tilpasning af WordPress kunne være svunden på grund af en dårlig dag.

Imidlertid websteder med en fordel, som fysiske placeringer ikke gør; Du kan nemt lave identiske kopier af dit websted og gemme dem et andet sted til en regnvejrsdag. I tilfælde af at dit websted bryder uventet, kan du bruge denne kopi til at erstatte dit websted inden for få minutter eller timer. I dag, lad’s se på, hvordan du kan tage backup af dit websted, i hvilke metoder der måske passer dig.

Hvor ofte skal dit websted sikkerhedskopieres?


hvor ofte skal du tage backup af dit webstedVi vil anbefale at tage backup af dit websted regelmæssigt, selvom den nøjagtige definition af dette ord varierer fra bruger til bruger.

Pointen med enhver sikkerhedskopi af websitet er at undgå gendannelse af webstedet fra en kopi eller iteration, der er flere år gammel.

Dog kan det være, at du måske ikke ønsker at gennemgå den omhyggelige indsats for at tage backup af dit websted hver dag, især hvis du ikke gør det’t tilføje nyt indhold til det så ofte.

Mange webstedsejere har andre pligter, der skal overholdes for at sikre, at deres websted kører problemfrit.

Til det formål, sikkerhedskopiering af websider, der er et par uger gamle, er sandsynligvis din bedste indsats. Dette giver dig mulighed for at gendanne størstedelen af ​​dine indstillinger og indhold, selvom du’Vi har opdateret ting siden da, og det forhindrer dig i at skulle lave en masse software eller plug-ins som det’s usandsynligt, at alle af dem blev opdateret i tidsintervallet.

Én gang om måneden er et andet godt benchmark, og det giver dig mulighed for at planlægge din sikkerhedskopi til en almindelig dag og inkorporere den i en eksisterende vedligeholdelsesplan for webstedet.

Hvorfor du ALTID bør sikkerhedskopiere dit websted


sikker-website-backupSikkerhedskopiering af dit websted er et af de største ansvar, du har for din online forretning eller brand.

At miste alle data på dit websted kan være et absolut knusende nederlag og sætte dig tilbage flere dage eller uger med hensyn til flere målinger.

# 1 Mister din SEO og besøgende base

For det første kan undladelse af sikkerhedskopiering af dit websted, selv i starten, resultere i, at du mister al den tid og energi, du lægger i dens design, indhold og søgemaskineoptimering..

Jo længere du kører webstedet, og desto mere komplekst er det, jo mere mister du i tilfælde af, at serverne går ned, og alt bliver udslettet. Sikkerhedskopiering af dit websted forhindrer dig i at skulle opleve denne totale katastrofe.

Det tager lang tid at få et websted i gang, for ikke at nævne egnet til besøgende og optimeret til Google-søgerangeringer. Det’er også utroligt demoraliserende nu alt dit hårde arbejde revet ned på et øjeblik, hvis du ikke gør det’t har en ajourført sikkerhedskopi af dit websted.

# 2 Brug en masse penge på genopbygning

penge stablerAlternativet er at oprette dit websted igen fra bunden. Dette koster tid, penge og mental sundhed.

Hvis du driver nogen form for online-forretning, eller hvis du tjener nogen form for betydelig indkomst fra din webstedstrafik, mister du betydelige indtægter, mens dit websted er nede.

Husk, at du ikke har behov for at tage backup af dit websted start alt fra bunden og genopbyg alle elementer fra bunden op.

Dette betyder dig’Jeg bliver nødt til at bruge flere uger eller måneder på ikke at få de indtægter, du normalt ville have fra dine faste besøgende. Endnu værre er du nødt til at bruge mere tid, selv efter at webstedet er funktionsdygtigt igen med at genopbygge den samme besøgende base, som du nød før. Folk har korte opmærksomhedsspænd, og mange besøgende, der måske endda har været faste til dit websted, stopper ikke med igen, medmindre du frisk fanger deres opmærksomhed.

Som en sidebemærkning gør dette indtægtstab det også vanskeligere at genopbygge dit websted. Du’Jeg bliver nødt til at finde frem til finansiering til alle genopbygningsbestræbelser fra en anden kilde. For enhver online forretnings- eller e-handelswebsted kan dette stave konkurs.

# 3 Tid gået ned i drænet

Det tredje og sidste store tab, hvis du ikke gør det’t sikkerhedskopiere dit websted, er tid. Mere end penge her til dig har brug for at bruge til at genopbygge webstedet, du’Jeg ender med at skulle gentage år’ værd at arbejde, hvis du har et websted stort og komplekst nok. Hele tiden skal du bruge iterating og innovation på din eksisterende webstedsarkitektur og indhold, nu skal bruges til at genopbygge fundamentet.

I sidste ende er sikkerhedskopiering af dit websted ikke’t bare en nødvendighed; det’s sund fornuft, når du overvejer alle de mulige ulemper, der følger med ikke at gøre det. der’er ingen undskyldning for ikke at tage backup af dit websted, især hvis du ikke gør det’t har et webhostingfirma, der jævnligt rygger bag dit websted for dig.

Sådan sikkerhedskopierer du dit websted

Selvom der er mange webhosts, der regelmæssigt sikkerhedskopierer webstederne for deres klienter, gør det ikke’du mener, at du ikke burde’t tager tingene i dine egne hænder.

Selv hvis du har tillid til dit hostingfirma, vil vi stadig anbefale at foretage flere manuelle sikkerhedskopieringer i værste tilfælde. Det’Det er som det gamle ordsprog siger: Hvis du vil have noget gjort rigtigt, gør det selv.

Desuden giver sikkerhedskopiering af dit eget websted dig yderligere gendannelsesfleksibilitet. Du vandt’t har brug for at kontakte dit hostingfirma for sikkerhedskopifilen, og de er heller ikke i stand til at holde den over hovedet, hvis du valgte dit hostingfirma dårligt.

Relaterede: Bedste webhosting til Australien

At have din egen sikkerhedskopi af dit websted til rådighed betyder, at du kan få tingene op og køre med så lidt nedetid som muligt, hvilket kan være kritisk, hvis du har en online forretning med en regelmæssig besøgende base.

Derudover donerer mange webhotelleverandører’t køre malware eller virusscanninger mod dit websted proaktivt. At have en sikkerhedskopi til rådighed kan være den bedste måde at beskytte dit websted mod skadelige hackere eller cyberangreb.

Alt i alt don’t rabat den ro i sindet, som det kan give en egen sikkerhedskopi af dit websted.

Der er mange forskellige måder, du kan tage backup af dit websted på; lade’s nedbryder hver af dem en efter en.

1. Brug en Online Backup Service

sikkerhedskopiere filer og mapper

En af de mest bekvemme løsninger til sikkerhedskopiering af websteder er at bruge en online backuptjeneste eller virksomhed.

Som navnet antyder, disse virksomheder sikkerhedskopierer dit websted for dig ved at levere en online version, som du derefter kan downloade og omformaterer, når det er nødvendigt. Tænk på det som Dropbox, men for dit websted!

Naturligvis er websteder ikke’t bare samlinger af filer. Derfor tager online backup-tjenester hensyn til alle disse faktorer og giver dig mulighed for at tage sikkerhedskopi af hele dit websted til omformatering og genstart, når det er nødvendigt.

Online sikkerhedskopieringstjenester logger ind på dit websted og sikkerhedskopierer hvert webstedselement og fil individuelt. Dette sker automatisk i baggrunden og gør det ikke’t påvirker nødvendigvis webstedets kørselstid eller indlæsningstid for dine besøgende. Du kan også ofte konfigurere webstedets sikkerhedskopisoftware til din smag, endda indstille det til at køre automatisk i bestemte tidsperioder, som vi diskuterede ovenfor.

Det’er let at bruge og let at værdsætte på grund af dens håndfri karakter. Det’s meget lettere at inkorporere en online sikkerhedskopieringstjeneste end det er at manuelt sikkerhedskopiere hver fil eller kodelinje selv. Disse sikkerhedskopieringsløsninger er effektive og leveres endda med korrekt opbevaring, så du don’Du skal selv finde ud af filorganisationen.

Endnu bedre betyder det faktum, at de er onlinetjenester du don’t behøver at bekymre dig om vedligeholdelse til fysisk beskyttelse af din datalagringsenhed. Du vandt’t behøver at bekymre dig om at stash din eksterne harddisk et eller andet sted eller forhindre, at den smadres af tingene i garagen. Det’s alle placeret online og gemt på en ekstern server eller gemt på skyen.

Mange af de bedste sikkerhedskopitjenester på nettet leveres også forbedrede sikkerhedsprotokoller. Dette forhindrer alle, der har en vendetta mod dit websted, i at målrette mod dit websted, når det er mest sårbart og beskadige filerne inden i. De fleste af tjenesterne bruger flere lag af sikkerhed for at beskytte dine filer og kan endda inkorporere overflødige servere; med andre ord, de opbevarer flere kopier af dine webstedsfiler til rådighed, i tilfælde af at noget går galt med en af ​​kopierne.

Men det er den største fordel ved at bruge online backup-service det giver dig mulighed for at få dit websted op og køre hurtigere end nogen anden metode. Du kan gendanne dit websted til sin tidligere version næsten øjeblikkeligt, hvilket kan være en afgørende nødvendighed, hvis du kører en e-handel butik og kan’t har råd til at miste indtægter.

Naturligvis koster sikkerhedskopieringstjenester for websteder tilbagevendende gebyrer for at drage fordel af alle deres fremragende funktioner og sikkerhed. Du kan muligvis dog integrere dette i dit månedlige vedligeholdelsesbudget. Endnu bedre inkluderer mange fremragende webhostingudbydere backup-tjenester som frynsegoder eller funktioner til nogle af deres abonnementspakker.

En af de mest populære online-backup-tjenester, CodeGuard, er inkluderet i flere hostingudbydere’ abonnementspakker.

2. Manuel sikkerhedskopiering

ftp-fil-overførsel-protokolhvis du’re mere af en hands-on person og don’Hvis du ønsker at tage nogen chancer med en anden, kan du manuelt sikkerhedskopiere hver fil på dit websted direkte til din lokale computer.

Du kan derefter tage disse filer og opbevar dem eksternt et andet sted for at øge sikkerheden. Dette kan være specielt attraktivt, hvis du har nogle følsomme oplysninger på dit websted og vil sikre dig, at ingen får deres hænder på disse data.

Når du er afhængig af en manuel sikkerhedskopieringsmulighed, står du dog over for flere ulemper. Du’Jeg bliver nødt til at huske at manuelt sikkerhedskopiere dit websted igen og igen (hvilket er grunden til, at vi kraftigt anbefaler en gang om måneden), og det kan tage lang tid, hvis du har brug for at tage backup af et særligt stort websted.

Desuden vandt du’t være i stand til at downloade filer, der ændres individuelt; du’Grundlæggende bliver jeg nødt til at downloade det hele igen og igen, hvilket koster dig masser af tid.

Så der’s potentialet for menneskelig fejl. Vi vil kun anbefale at udføre den manuelle sikkerhedskopimetode, hvis du er rocksteady i dine computervedligeholdelsesfærdigheder og logisk kan vedligeholde og organisere dine lagrede filer for let hentning.

Med alt det der bliver sagt, lad’s gå ind i, hvordan du manuelt kan tage backup af dit websted.

for det første, oprette en FTP-konto. Dette kan normalt fås adgang til via dit cPanel-kontrolpanel, selvom andre GUI’er måske har deres egne portaler. Du kan derefter installere FTP-klienten, som giver dig den grænseflade, du har brug for for at dykke dybt ned i webstedsfilerne.

Uanset den nøjagtige FTP-klient, du bruger (FileZilla er et almindeligt valg og vi vil anbefale), du’Jeg indtaster din websteds IP-adresse i FTP-klienten og opretter en forbindelse til dit websted. Du’Jeg kan se dine lokale filer og mapper sammen med filerne og mapperne til dit websted.

Derefter vil du oprette en destinationsmappe at lave din sikkerhedskopi. Det’det er en god ide at navngive dette noget logisk og let at finde til organisationsformål.

På dette tidspunkt kan du trække og slippe alle dine filer ved at klikke på dem og trække dem til det bibliotek, du har’har oprettet. Download vil begynde med det samme, selvom det kan tage nogen tid. Når downloadet er afsluttet, kan du tage disse filer hvor som helst, du vil og endda flytte dem til en ekstra harddisk.

3. Sikkerhedskopiering af databasen

phpmyadminMen hvis du kører en WordPress-websted, eller ethvert websted, der har en database, dig’Jeg har også brug for en sikkerhedskopi, der indeholder indhold ud over dine filer.

Du kan gøre dette ved at finde din cPanel-login-knap; dette vil være placeret enten på selve cPanel-betjeningspanelet eller på din web-hosting-udbyders websted.

Du kan derefter finde en databasesektion; lede efter phpMyAdmin. Dette åbner et andet betjeningspanel, som giver dig databaserne til dit WordPress til webstedet med indholdsstyring.

Derefter kan du klikke på “eksport” (eller en lignende knap afhængigt af hvordan dit dashboard specifikt ser ud) og bestil alle databasedata, der skal sendes til den samme mappe, som du specificerede til dine almindelige filer. Igen kan dette tage nogen tid, så forbered dig på at være tålmodig.

De fleste almindelige applikationer er fine med standardindstillingerne, selvom du kan rod med tilpassede indstillinger, hvis du kun vil vælge specifikke datatabeller. Din databasebackup skal downloades til din computer som en .sql-fil.

Når først du’igen med begge disse trin, kan du tage dit sikkerhedskopierede websted, hvor du vil. Mange webstedsejere gemmer en papirkopi af deres hjemmeside, mens andre kan gemme den på skyen, når de først er overført til computeren. Uanset hvad skaber dette overflødighed, da flere versioner af webstedet altid findes på flere steder.

4. Sikkerhedskopiering med cPanel

cPanel-logoEn anden (og hurtigere) måde manuelt at downloade dine webstedsfiler er at bruge cPanel-kontroller dem selv. Sæt hurtigt:

 • log ind på dit cPanel-kontrolpanel
 • klik “backup”
 • klik “generere / downloade en fuld sikkerhedskopi”
 • klik “hjemmekatalog” på det sted, der beder om en backup-destination, og indtast din e-mail-adresse
 • klik “generere backup”
 • du’Jeg får en e-mail, så snart din fulde sikkerhedskopi er klar

Ligesom med manuel sikkerhedskopiering af alt dit webstedsindhold, kan dette tage en hel del tid. Du’Jeg er stadig nødt til at øve god organisationsindsats med denne type backup-processer; husk at gøre det ofte og gemme dine data på et let at huske sted eller på et sikkert sted.

5. Rsync-sikkerhedskopi

rsync (forkortelse for “fjernsynkronisering”) er en anden potentiel backup-løsning, du kan bruge. Dets software der lader dig kopiere filer på tværs af servere. Men det’s særlig note, fordi det kun overfører filer eller stykker filer, der er ændret.

rsynkroniseringsvejledning til offsite-sikkerhedskopiering

Grundlæggende vandt du’t har brug for konstant at læse backup af hele dit websted.

Rsync er smart nok til kun at registrere de opdaterede dele af dit websted, hvilket bringer dem over for at tilsidesætte de gamle kopier, mens alle de filer eller data, der har’t ændrede sig lidt.

Dette sparer dig for meget tid og båndbredde og kan være særlig effektiv, hvis du kører en abonnementsplan med et budget-hosting, eller du bare ønsker at undgå at skulle downloade hele dit websted igen og igen.

Rsync er et særligt godt valg, hvis du allerede har en anden Linux-server til din rådighed. Men som metodebeskrivelsen antyder, skal du have en anden server tilgængelig for endda at bruge værktøjet. Derudover dig’Jeg skal sikkerhedskopiere din database separat, hvis du kører et content manager-baseret websted.

6. Cloud-sikkerhedskopier

En endelig backup-løsning involverer sikkerhedskopiere dit websted til skyen. Opbevaring af dit websted på skyen tilbyder flere sikkerhedsløsninger, da det er fuldt sikkerhedskopieret og overflødigt og beskytter dig mod mange af de samme faldgruber, som hårde lagerpladser lider af.

F.eks hel sky er meget usandsynligt, at de vil kollapse på samme måde som din enkelte eksterne harddisk sandsynligvis vil gå tabt ved et uheld.

Mange online-hosting-tjenester gør allerede dette, men vi kan vise dig, hvordan du gør det selv gennem flere kanaler.

Dropbox-webside-sikkerhedskopi

dropbox logoSom nævnt tidligere kan du bruge Dropbox at lave en slags bootstrap-sikkerhedskopi til dit websted.

Bemærk: Det’er ikke beregnet til det fulde indhold på et stort websted.

Visse platforme – som WordPress – har dog plug-ins tilgængelige, der giver dig mulighed for at tage sikkerhedskopi af din WordPress-installation direkte til Dropbox ud over dine forskellige filer.

Uanset hvad, kan du gemme alle filerne ved at åbne FTP-interface og trække og slippe dine filer direkte til din Dropbox-mappe.

Amazon S3-webside-sikkerhedskopi

Denne skyløsning er et andet godt valg. Hvis du er’t allerede klar, Amazon S3 er en objektopbevaringsløsning gennem en webservicegrænseflade, ved hjælp af den samme type arkitektur, som Amazon markedsplads er afhængig af hver dag. Dette giver den stor lagerkapacitet og stabilitet.

amazon s3 backup

Du’Jeg bliver nødt til at installere serversoftware, der kan interface med Amazon S3, eller du kan bruge forskellige plug-ins, som Backup Buddy, hvis du’er en WordPress-bruger.

Grundlæggende kan du finde værktøjer, der bruger grænsefladen til Amazon S3 på samme måde som andre værktøjer muligvis kan interface med Dropbox. Begge løsninger er perfekt gyldige, skønt de er’hvis du er så lignende, kan du lige så godt gå med den, du allerede er mest klar til at arbejde med. Hold dig fx ved Dropbox, hvis du allerede har en stor konto der og vandt’t har brug for at tilmelde dig noget.

Vi skal nævne, at du med den rigtige plug-in eller serversoftware kan automatisere dine sikkerhedskopier med Amazon S3. Dette kombinerer den hands-off karakter og brugervenligheden af ​​en online backuptjeneste uden at betale for et dedikeret backupabonnement.

Resumé


Alt i alt er sikkerhedskopiering af dit websted noget, du ikke bør tage let, og det er bestemt ikke noget, du skal udsætte, før det er for sent. Undladelse af at tage proaktive skridt til fuldstændig sikkerhedskopiering af dit websted, og dets indhold vil resultere i, at du i sidste ende ønsker, at du havde taget tiden tidligere.

Intet er værre end at se alt dit hårde arbejde og indsats gå til spilde og at skulle genopbygge dit websted fra bunden. Den mistede indtægt og potentielle trafik, som dit websted kunne have genereret i hele den tid, du bliver tvunget til at genopbygge dit websted, bliver bitter is på kagen.

Heldigvis skal du nu være udstyret med flere forskellige måder, hvorpå du kan tage backup af dit websted. Der er en god løsning for næsten alle uanset dine præferencer eller dit udstyr. Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map