Hvordan tjene penger online – ideer, tips og vanlige spørsmål for online gründere

Tjene penger på nettetI den moderne tid trenger du ikke lenger å treffe fortauet for å finne og holde en jobb personlig for å klare det. Faktisk er det flere og flere som innser at det’det er mulig å tjene masse penger på nettet: nok til å overleve og til og med blomstre.


Når det er sagt, er intrikatene og kompleksitetene ved pengemetoden online fremdeles litt grumsete – de som gjøre gjør at det ofte er mamma om hvordan de klarer å rake inn masse penger gjennom online arbeid.

Med COVID-19 som gikk gjennom økonomien, trodde vi at det nå ville være et godt tidspunkt å forklare hvordan du kan tjene penger på nettet og gi deg noen tips i tilfelle du trenger å utnytte tiden din innendørs. La’s komme i gang.

I slekt: Beste webhotell for små bedrifter

# 1 Begynn å blogge


begynn å bloggeBlogging er en av de vanligste måtene du kan tjene penger på nettet, og med god grunn: det’er også en av de enkleste. Alt du trenger er en webhotell av høy kvalitet for å støtte nettstedet ditt, og du er god til å gå.

Det fine med blogging er at du kan skrive om omtrent hva som helst. Du kan ha en hobbyblogg, en pedagogisk blogg eller en hvilken som helst annen online plass tilpasset dine interesser eller virksomhet.

I slekt: Slik starter du en blogg

Men enda viktigere er det at det er flere måter du kan tjene penger på gjennom blogging. For eksempel, kan du tjene penger på bloggene dine “pris per klikk” eller “betale per klikk” reklame.

Dette er egentlig bannere eller andre annonser du plasserer i innholdet eller sidefeltet til bloggen din. Hver gang en potensiell leser klikker på reklamen, får du betalt for klikket! Naturligvis passer denne inntektsgenerasjonsmodellen noen stiler av blogger bedre enn andre.

Du kan også selge private annonser, spesielt hvis du har et samarbeid med en annen online tilstedeværelse eller organisasjon. Eller du kan bruke tilknyttet markedsføring i bloggen din’innhold – mer om det senere.

Det er enda flere måter du kan tjene penger på bloggene dine på. Hvis du for eksempel driver en online virksomhet, kan du bruke innholdet ditt til å markedsføre dine egne produkter eller tjenester. Eller du kan selge medlemskap for din organisasjon eller virksomhet. Blogger kan hjelpe deg med å bygge troverdighet, viderekoble folk til nettbutikken din, og produserer mange flere kundekonverteringer enn hvis du stolte på tradisjonelle annonseringsmetoder.

Alt i alt er blogging først på de beste måtene våre å tjene penger på nettet fordi det’er det mest allsidige og noe du kan knytte til praktisk talt alle andre penger for å tjene penger. Legger til blogging i listen over “ting du gjør for ditt nettmerke” er alltid en smart idé.

Mens det’Det er ikke sannsynlig at du’Jeg kan bruke bloggen din til å tjene nok penger til å leve av av seg selv, blogging er så allestedsnærværende fordi det’er en kritisk del av enhver digital innsats.

Anbefalt webvert: HostPapa

For å holde bloggen din “i live”, trenger du en webvert. Tilogmed beste gratis verter er ikke gode nok for et nettsted som tjener mange penger.

Det er imidlertid noen gode tilbud når du ser på premiumværter.

Vi i Aussie Hosting anbefaler HostPapa til bloggere som akkurat er i gang på grunn av dets startrabatt og brukervennlighet.

Anbefalt nettstedbygger: Wix

Når det gjelder å administrere innholdet og designe bloggen din, kan det være lurt å ta tak i en av disse beste nettstedbyggere der ute.

Det er mulig å omgå dette trinnet, men ikke uten omfattende design og SEO kunnskap.

# 2 Start en Podcast!


starte en podcastPodcasting er kanskje ikke like vanlig som blogging ennå, men det’er sikker på å innhente en gang snart. Flere og flere mennesker i disse dager starter sine egne podcaster av mange av de samme grunnene som de ville gjort en blogg: å snakke om interessene sine, å markedsføre sine online virksomheter og å samle følgere for sitt overordnede digitale merke.

Podcast er en flott måte å få kontakt med brukerbasen din og samle potensielle nye besøkende til hovednettstedet eller e-handelsvirksomheten. Så du kan tjene penger på en podcast på mange av de samme måtene som du kan tjene penger på en blogg.

Affiliate markedsføring er ett eksempel, eller du kan bruk podcasten din til å snakke om det betalte innholdet og få nye abonnenter eller medlemmer for merkevaren din.

Men podcasting kommer med egne inntektsgenereringsmetoder du potensielt kan dra nytte av. Podcasting lar deg for eksempel gjøre det direkte motta betaling via sponsorer og reklamekampanjer. Hvis du’noen gang har hørt på en podcast som var rimelig vellykket, er sjansen stor for at du også har hørt dem koble til en annen virksomhet eller produkt en gang i løpet av episoden.

Dette er reklame eller sponsing i bytte mot betaling fra en annen online virksomhet eller merke. Den’er noe du må avgrense leveransen din over tid, slik at du ikke gjør det’t føle “kjøpt og betalt for” av dine lyttere eller dine lojale abonnenter. Men det er en god måte å få inn litt ekstra inntekter og danne vellykkede forretningssamarbeid med andre organisasjoner.

Du kan også bruke podcasten til tilby en tjeneste eller et pedagogisk kurs. Disse podcastene blir betalt for snarere enn gratis, så du vil sannsynligvis trenge en gjeng med medlemmer eller abonnenter for å få noen alvorlige riper ved å bruke denne metoden. Men det er fremdeles en god måte å tjene penger hvis du først og fremst er interessert i å utdanne folk eller selge kompetansen din i et mer direkte format.

Til slutt, podcasting kan også hente inn inntekter via coaching og konsulentepisoder. Igjen, dette vil få deg til å lage podcast-episoder som folk betaler for i bytte for direkte råd eller konsulterfaring. Så du må ha en ferdighet eller kompetanse som folk er villige til å gaffle over penger. Men totalt sett kan podcasting være en fin måte å tjene penger på nettet hvis du liker medieformatet og ønsker å danne en mer direkte forbindelse med din brukerbase

# 3 Bruk frilansingsplattformer


frilansplattformerI disse dager er arbeidsstokken på spor å være består av ca 50% frilansarbeidere heller enn tradisjonelt sysselsatte arbeidere i nær fremtid. Dette er et svimlende skifte fra tidligere sysselsettingstrender, og det’er noe du kan dra nytte av… forutsatt at du har en ferdighet som andre kan være villige til å betale for.

Plattformer som Upwork, Fiverr, Toptal, PeoplePerHour, og mange flere er online markedsplasser der både frilansere og leietakere kan sammenkalle og se etter hverandre.

Frilansere kan det lage porteføljer som demonstrerer deres ekspertise eller fullførte prosjekter i hvilket felt de har ferdigheter for, og arbeidsgivere kan se etter dyktige frilansere for å fullføre jobbene sine.

Dette er et attraktivt alternativ for mange sammenlignet med tradisjonell sysselsetting gitt vanskeligheten med å bryte inn i noen stillingssektorer eller felt. Den’er også en måte for arbeidere å ta ansvar for sine daglige planer og drive sin egen virksomhet uten å føle at de er’t blir betalt det de har’re verdt.

Du kan finne frilansarbeid for:

 • skrive
 • webutvikling
 • Coding
 • undervisning
 • Maling eller tegning
 • Mye mer

Trikset er selvfølgelig at det å jobbe online som frilanser også bringer alt ansvaret for suksess eller fiasko på skuldrene. De frilansliv er ikke’t for alle, men det er en levedyktig måte å tjene penger på nettet på lang sikt, og til og med som en karriere, hvis du klarer å bygge opp en plattform og en portefølje som kan gi deg et konsekvent arbeid. Den’er et attraktivt alternativ for mange på grunn av fleksibilitet, frihet og ansvarlighet.

Ovennevnte plattformer har alle sine positive og negative forhold, men vær klar over at mange av dem tar små avgifter eller kutt fra fortjenesten din som en kostnad ved å bruke plattformen sin til å få kontakt med arbeidsgivere. Når du får erfaring og troverdighet, det’er sannsynlig at du’Du kan unngå å bruke disse plattformene helt og stole på dine egne forbindelser i bransjen. Dette tar imidlertid tid.

# 4 Lær engelsk online


lære engelsk onlineDer’er en hel nettbransje for de med ferdigheter og lyst til å lære engelsk til andre. Ettersom engelsk (sammen med fremadstormende kinesere) er det viktigste fagspråket i verden, der’er et stort antall internasjonale som ønsker å lære å lese, skrive og snakke engelsk mer effektivt.

Å starte din online engelsk-karriere er mye enklere enn du kanskje tror. Det er klart at du må være flytende i språket og kunne bevise dette når du søker på en online læringsjobb.

Du’Det er også sannsynlig at du må bli sertifisert, i det minste hvis du ønsker å spille en spillejobb hos et anerkjent engelsk lærebedrift i stedet for et lysere sted. Det er noen få forskjellige Engelske sertifiseringsprogrammer du kan ta, det mest populære vesenet TEFL, TESL og TESOL, som står for henholdsvis Teach Engelsk som fremmedspråk, andrespråk og for høyttalere for andre språk.

Når du er sertifisert, og har en flott datamaskin med en stabil internettforbindelse og et webkamera, kan du søke på undervisningsjobber. Det er mange kvalitetssider som vil ansette dem med engelsk flytende og ungkar’s grader, som Teach Away eller VIPKID.

Hvor mye kan du tjene? Det avhenger av din erfaring og hvor mye du er villig til å undervise. Noen online plattformer som dada (som ansetter engelsklærere for å instruere kinesiske studenter) betaler opptil $ 25 per time, avhengig av ditt erfaringsnivå. Andre betaler kanskje mindre, men gir mer konsistent arbeid.

Det fine med å lære engelsk online er at du stort sett har ansvaret for din egen timeplan og har friheten til å reise mens du jobber. Den’er absolutt mye mindre stressende enn å undervise i et virkelig klasseromsmiljø! Avhengig av boformen din, det’det er fullt mulig å tjene nok penger til å leve av ved å lære engelsk online, minst når du har nok erfaring og troverdighet på et nettsted.

# 5 Gjør betalte undersøkelser


gjøre betalte undersøkelserPå baksiden er det flere metoder for å tjene penger som er basert på nettet som kan’kan ikke brukes som en enkelt inntektskilde. Men å gjøre betalte spørreundersøkelser er en fin måte å tjene noen sidekontanter på, spesielt hvis du har aktiviteter’Du får betalt for det du’d gjør uansett på nedetid.

I et nøtteskall liker selskaper Swagbucks, Toluna og OnePoll er alle organisasjoner som ansetter folk til å ta undersøkelser og utføre andre oppgaver, for eksempel se på videoer eller bla gjennom bestemte apper, for datainnsamling og markedsanalyse.

Disse selskapene tar deretter undersøkelsessvarene eller visningsvanene til brukerne sine og får penger fra reklamebyråer og markedsføringsbedrifter.

Hvor mye kan du tjene? Ikke mye. Alle disse undersøkelsessidene gir deg proprietære poeng eller “stjerner” eller noe lignende, som deretter kan slås inn for Amazon-gavekort eller til og med direkte kontanter via en distribusjonsplattform som PayPal. De fleste av poeng-til-dollar-ordningene har virkelig høye forholdstall; for eksempel 1000 av en plattform’poeng kan bare legge til rundt $ 10. Tatt i betraktning at undersøkelser noen ganger kan ta opptil en halv time å fullføre, betyr dette at du kanskje bare netto 10 dollar eller mindre per time når du fullfører undersøkelser ved bruk av disse plattformene.

Dette blir sagt, å fullføre nevnte undersøkelser er en levedyktig måte å tjene ekstra inntekter hvis du’blir lei og vil allerede svare på undersøkelser og ellers spinne hjulene dine på nettet. Den’Det er bedre å tjene litt sidekontanter enn å tjene noe som helst i våre øyne. Videre har mange av disse nettstedene ekstra bonuser og andre premier du kan dra nytte av hvis du bruker dem konsekvent.

Nøkkelen til å tjene en god sum penger ved å bruke undersøkelsesnettsteder er å gå for de korteste, mest effektive undersøkelsene du kan finne og fullføre så mange som mulig i løpet av en bestemt tidsperiode – si en halv time. Gjør dette noen ganger i uken, så har du nok penger til å spise ute en ekstra tid per uke, alt uten å legge for mye krefter.

# 6 e-handel – selg ting på nettet


NetthandelsdesignSom vi nevnte tidligere med blogging og podcasting, kan du også bruke e-handel som din primære online pengeremetode.

Saken er at online markeder er det booming når det gjelder muligheter og potensial, særlig sammenlignet med markeder for murstein og mørtel (og spesielt i lys av COVID-19).

Du kan drive en e-handelsbutikk som selger omtrent hva som helst, alt fra skreddersydde T-skjorter til din gamle modellkolleksjon til tilpassede tegninger hvis du har noen kunstneriske evner.

Du kan også gjøre en topp e-handel plattform ganske lett gjennom WordPress eller annet gratis nettstedbyggere, mange av dem følger med e-handelsfunksjonalitet innebygd i designene deres. De kan også bruke plugins som hjelper deg med å analysere brukertrafikk og besøkende vaner, slik at du bedre kan optimalisere nettstedet ditt for konverteringer (dvs. besøkende som slutter å bruke penger).

Selvfølgelig er trikset for enhver bedrift hvor du selger noe at du trenger å ha noe verdt å kjøpe. Det betyr å lage innholdet eller produktene dine selv eller komme med en forretningsordning med en produsent, med deg som en slags mellommann eller markedsfører.

Dessuten, eCommerce-butikken din vil alltid trenge eksponering og markedsføring, selv om du lager tingene selv. Det betyr å betale for annonser som er spredt over Internett, eller ved å bruke de ovennevnte plattformene som blogger og podcaster for å annonsere ditt eget nettsted. Hvis du’hvis du lager en slags nettbutikk i enhver kapasitet, bør du styrke ditt nettmerke og spre nærværet ditt så langt og bredt som mulig, uansett.

Den’Det er også en god ide å fokusere på en nisje av produkter, som tegninger av mennesker i en bestemt stil eller noe lignende. Internett er et stor dammen, og du’det er mer sannsynlig at du vil gå tapt hvis du selger noe generisk eller noe som alle andre lett kan lage også.

Der’er et annet alternativ til å tjene penger på e-handel: å bruke en eksisterende plattform som Etsy, spesielt hvis du selger kunstneriske eller hjemmelagde produkter. Det er mange smykkeprodusenter, trearbeidere, møbelsnekkere og kunstnere som utelukkende bruker plattformer som Etsy som eneste inntektskilde..

Dette kan være et veldig levedyktig alternativ hvis du alltid ønsket å åpne din egen butikk, men ikke’t har lyst eller inntekt for å sikre en fysisk beliggenhet, eller hvis du tror du har en bedre sjanse til å selge varene dine via den digitale markedsplassen på Internett.

Anbefalt eCom-plattform og hosting: Shopify

Ikke bare den beste eCom-plattformen, men også den absolutte beste eCom-vert der ute – vi anbefaler Shopify.

Den er rask, pålitelig og perfekt designet for alle som ønsker å åpne en nettbutikk, uansett hva slags varer de selger.

# 7 Lær en handel – Nettdesign


lære nettdesignNettdesign er en av de mest etterspurte bransjene du kan lære, men det’er også noe av det vanskeligste å tjene penger på fordi feltet er noe oversvømmet med nye fagpersoner.

At’hvorfor mange nettdesignere ser etter freelance plattformer som Upwork og slår ut på egenhånd.

Lære nettdesign hvis du ikke’Jeg vet fortsatt hvordan du gjør det, og det er fortsatt en god idé’er en flott måte å tjene penger på nettet.

Selv om det er mange nye nettdesignere der ute som reklamerer for ferdighetene sine, er det’Det er like sant at det er mange nye kunder som dukker opp hver dag som trenger talentfulle webdesignere.

Ved å lære deg denne bransjen, kan du i det minste tjene noen sidekontanter i tillegg til hovedinntektskilden eller til slutt til og med gå over til å bli nettdesigner på heltid.

Å tjene penger på denne måten krever mange av de samme ferdighetene og mye av samme besluttsomhet som å være enhver form for frilanser. Du’Jeg må nå proaktivt til kundene og til slutt kultivere et nettverk av pålitelige klienter, slik at du har jevnlig arbeid som kommer inn til enhver tid.

Du kan også bruke mange av de samme metodene ovenfor for å spre dine ferdigheter eller lage en portefølje. Å lage en blogg som demonstrerer alle dine nettdesignferdigheter er en god idé, ettersom den gir potensielle kunder et vindu til hva de kan forvente for sitt eget prosjekt.

Videre kan du tjene penger som webdesigner av selger aksjegrafikk. Hvis du ikke gjør det’Hvis du ikke har noen jobber du kan ta vare på for en klient for øyeblikket, kan du alltid lage lagergrafikk og selge dem til små bedriftseiere eller lagerbildesider som Unsplash. Det fine med aksjegrafikk eller andre maler er at de alltid trengs for nye nettsteder, og du kan videreselge dem om og om igjen. De don’t nødvendigvis netto et stort overskudd for hvert salg, selvfølgelig, men det’er fremdeles en god inntektskilde.

# 8 Lær en handel – Nettutvikling


lære nettutviklingPå samme måte kan du lære å være en webutvikler, som er en av de mest etterspurte bransjene du kan finne i disse dager. Du’Jeg må være med på frilansingsplattformer for å starte i de fleste tilfeller, med mindre du på en eller annen måte har en sunn samling av klienter som er klare til å gå under beltet når du avslutter dagsjobben..

Dette gjelder spesielt hvis du’lærer nettutvikling fra bunnen av eller trenger å ta online-kurs eller college-kurs for å få de nødvendige ferdighetene i hodet ditt. Uansett kan du tjene ganske mye penger på nettet gjennom webutvikling.

Den’er etterspurt overalt du ser siden nye nettsteder dukker opp hele tiden. Enda bedre, etterspørselen etter svært dyktige og kompetente nettutviklere er mye større enn du kanskje tror.

Husker du gluten vi nevnte? At’består hovedsakelig av billige webdesignere og utviklere. Dette resulterer ofte i subpararbeid, så mange eiere av små bedrifter og enda større etater er villige til å betale høyere priser for gode resultater.

For det formål, vi’d anbefaler å spesialisere seg i noe som nettutvikler, enten det er’s en bestemt plattform, noen få forskjellige kodespråk, eller en bestemt type nettsted. Du bør også lage en blogg som demonstrerer ferdighetene dine i en portefølje, spesielt siden du selvfølgelig kan vise ferdighetene dine gjennom hvordan den aktuelle bloggen er opprettet.

Å leve det frilansende livet som webutvikler eller designer kommer sikkert med sine utfordringer, selv om det er mange fordeler (som muligheten til å våkne opp når du vil). Du’Jeg må opprettholde konstant disiplin og være i stand til å holde på oppgaven selv når arbeidet blir tøft.

Videre deg’Trolig trenger jeg å sette inn nok ekstra timer “utenfor klokken” for å bygge opp et vellykket klientell og skaffe nok “Respekt på gata” at du ender opp med å få gjentatt virksomhet i stedet for å måtte bruke de freelancing plattformene som er nevnt tidligere.

Alt i alt er det å tjene penger på nettet for å være nettutvikler eller designer fullt mulig, og sannsynligvis ganske lønnsomt, hvis du legger ned arbeidet og har ferdighetene til å få suksess. Lære disse bransjene er en god idé, ettersom disse ferdighetene sannsynligvis vil bli mer verdifulle etter hvert som tiden går.

# 9 Markedsføring av tilknyttede selskaper


amazon tilknyttet programVi snakket tidligere om hvordan du kan bruke tilknyttet markedsføring gjennom bloggen eller podcasten din for å tjene penger. La’s dykk dypere inn i denne pengemetningsmetoden nå.

Kort sagt, tilknyttet markedsføring betyr at du annonserer eller på annen måte diskuterer et produkt fra en selger på nettplattformen eller bloggen din og gir en kobling til det nevnte produktet.

Hvis en besøkende klikker på en lenke til det produktet / selger, du får et veldig lite kutt av fortjenesten. Betal per klikk-annonser er varianter av tilknyttet markedsføring siden du tjener penger basert på hvor mange besøkende du viderekobler til annonsørens nettsted.

Tilknyttede programmer er avtaler mellom større markedsplasser som Amazon hvor de betaler deg for å sende folk til produktene sine. Bli med i disse programmene er ganske enkelt og ikke’Det tar mye krefter, men det er litt vanskeligere å tjene faste kontanter gjennom tilknyttede programmer.

For det første er kundene det veldig klar over hvor overflødig nettet er i disse dager med liten innsats “anmeldelser” av produkter som bare er designet for å generere klikk. Den’er et mye bedre alternativ å være tålmodig og bare annonsere eller gjennomgå produkter eller tjenester på nettstedet ditt som er verdt tiden… og er de du faktisk tror er nyttige.

Videre deg’Jeg må gjøre noe markedsføringsundersøkelse og ffinne ut hvilke produkter eller bransjer som for tiden etterspørres. Det gir ingen mening å lage en sommerutstyrsblogg i hagen når den er’høsten og blir snart vinter.

Du’Jeg må også stadig komme opp med nye tilknyttede lenker for å knytte deg til annonsøren eller markedsføringsnettstedet. Nye produkter kommer alltid ut, og det å sikre at bloggen din har nok nytt innhold til å holde folk klikke og sjekke ut anbefalte produkter’Jeg må bruke penger for å tjene penger ved å ansette tekstforfattere eller mediesjefer, eller på annen måte komme med innholdet selv.

Alt i alt, det’er usannsynlig at du’Jeg vil være i stand til å gjøre tilknyttet markedsføring til din eneste inntektskilde med mindre du driver med en mengde blogger som alle er dedikert til denne inntekttypen. Du kan imidlertid bruke tilknyttet markedsføring i forbindelse med bloggen, e-handelsbutikken eller podcasten din for å trekke inn lyttere, lesere og kunder på tvers av de samme hovedinnholdskanalene. Denne “multi-stream inntekt” modellen er veldig vellykket for de som ønsker å tjene gode penger på nettet.

# 10 Bli Social Media Manager


bli en sosial mediesjefTil slutt kan du tjene penger på nettet hvis du utnytter kunnskapen din om sosiale medier og selge den ferdigheten til de som er’t som flinke til å håndtere sine online presenser eller plattformer.

I disse dager er sosiale medier en av de beste driverne for å konvertere kunder og opprettholde vellykkede omdømme på nettet. Som et resultat er administrasjon av sosiale medier en etterspurt ferdighet. Dette gjør det ikke’t betyr bare at du trenger å vite hvordan du jobber med din egen Facebook-side.

Du må ha betydelig markedsføring og PR-kunnskap – en grad innen disse feltene hjelper absolutt når du leter etter en av disse stillingene.

Du’Jeg må også vite hvordan jeg sjonglere flere sosiale mediekontoer samtidig og komme med markedsføringskampanjer eller PR-kampanjer.

Men det’er veldig en vei til gode penger hvis du vet hva du’gjør du og hvis du allerede liker å håndtere sosiale mediesaker. Sosiale medier er faktisk et fascinerende emne når de blir sett gjennom linsen til menneskelig psykologi.

Mest vellykkede sosiale medieledere Velg noen få plattformer å spesialisere seg på og annonsere ferdighetene sine gjennom en portefølje som med de fleste andre typer frilansere. Men frilanshåndtering av sosiale medier er ikke’t din eneste vei til suksess. Du kan også finne dette som en “tradisjonell jobb” hvis du har kvalifikasjonene og påkrevd college (som vanligvis er i kommunikasjon, markedsføring eller noe lignende).

Dette er en effektiv måte å tjene penger på nettet fordi jobben din nesten utelukkende foregår på Internett. Du’Jeg vil sannsynligvis ha en veldig fleksibel arbeidsplan uansett om du går frilans eller tradisjonell, og du’Jeg vil utføre det meste av arbeidet ditt fra komforten av datamaskinstolen. Alt i alt er det en pengemetningsmetode som sannsynligvis vil bli enda mer vanlig og etterspurt etter hvert som selskaper fortsetter å overføre online og motta flere av kundene sine fra digitale kanaler.

5 tips for å tjene penger på nettet


Alle strategiene ovenfor er gode ideer uansett opplevelsesnivå, selv om folk med litt erfaring selvfølgelig vil ha litt av et ben. Uansett, her er en håndfull tips du kan bruke når du prøver å tjene penger online.

 • Arbeid gjennom flere inntektsstrømmer. Vi rørte ved dette litt før da vi snakket om å tjene penger gjennom undersøkelser, men det er veldig sant at det er usannsynlig at du vil tjene nok penger til å overleve videre med en enkelt metode ovenfor. Dette forblir sant selv etter at du har vært på det en liten stund. Kunsten å lage konsistent penger på nettet er ved å forfølge flere inntektsstrømmer samtidig, få litt av hver. Alt kan være mer enn hva du forventet.
 • Du skal alltid jage din neste mulighet. Det er ingen som benekter at nettbasert arbeid er en “spillejobb” -økonomi – det vil si at det alltid er en annen jobb du bør oppsøke, og en annen mulighet til å tjene litt riper som du bør låse deg fast. Det er veldig sjelden at du kan tjene så mye penger på en enkelt jobb eller med en enkelt blogg eller podcast at du kan hvile på laurbærene. Hvis du ikke har noe imot å traske og jobbe fem dager i uken (eller mer), kan det å jobbe online være ganske lukrativt.
 • Hold alle profilene og kontoene dine sammenkoblet. Dette betyr ikke at du bruker det samme passordet for alle kontoene eller nettstedene dine (du bør faktisk alltid gjøre det motsatte!). Men det betyr at du bør benytte enhver anledning til å koble sammen de forskjellige online bestrebelsene dine med hverandre. For eksempel bør dine sosiale medieprofiler ha lenker til hverandre på hovedsiden. Men du bør også ta med lenker til bloggen din, podcasten, e-handelsbutikken eller en hvilken som helst annen online side du legger navnet ditt på. Hvis folk liker det du gjør på ett sted, er sjansen stor for at de sjekker ut de andre nettstedene dine og kanskje til og med gir deg forretning.
 • Forbli profesjonell. I motsetning til den vanlige troen, kan ikke Internett slettes. Behandle alt du skriver som det er skrevet med blekk, ettersom omdømme kan følge deg i lang tid. Vi vil på det sterkeste anbefale å opprettholde en profesjonell opptreden for enhver pris uansett penger å tjene du bestemmer deg for å følge. Det er lettere å få gjentatt virksomhet, få jobber fra referanser og starte en ny podcast eller underholdningssatsing hvis omdømmet ditt er profesjonelt, vennlig og respektabelt. 
 • Lær alltid nye ferdigheter. Internett er en mye mer formbar og mangfoldig arbeidsplass enn den virkelige verden på grunn av mengden av innhold og det rene innovasjonsnivået som driver dens utvikling. Du bør alltid lære nye ferdigheter og utnytte dem til å tjene penger og øke din online suksess. Ikke bare lær å kode; alltid lære å kode på nye språk og følge med på nye kodingsutviklingen. 

Spørsmål og svar


Betaler du skatt når du jobber online eller freelancing?

betaler skatt som frilanserJa! Mange arbeidere eller frilansere på nettet blir utløst når de begynner å tjene penger først og fremst via Internett fordi skatten deres er’t blir automatisk trukket fra lønnsslippene slik de normalt vil være.

Men bare fordi arbeidsgiveren din ikke gjør det’t ta ut skattene automatisk’Jeg mener at du ikke gjør det’t skylder regjeringen på slutten av året.

I stedet må noen penger du tjener på nettet, enten gjennom en uavhengig virksomhet eller gjennom frilansarbeid, rapporteres til skattemyndighetene, og et passende skattebeløp må trekkes fra.

Den enkleste måten å gjøre dette på er å ganske enkelt vent til slutten av året og legg inn skatter. Du’Jeg rapporterer den totale inntekten din, og skattemyndighetene vil sitere deg hva du skylder dem fra februar. Imidlertid vil dette sannsynligvis være en ganske betydelig sum.

Du’Jeg trenger å spare opp pengene hele året og leve godt under dine midler, i hvert fall for det første året når du ikke gjør det’Jeg vet nøyaktig hvor mye du’Jeg blir beskattet. Dette kan være vanskelig for mange, spesielt siden de fleste er vant til å ha tilgang til alle pengene på bankkontoen sin fordi skatter tas ut automatisk de fleste arbeidsplasser.

Eller du kan betale kvartalsskatter, som vil få deg til å samle opp alt du har tjent i et gitt kvartal (si fra januar til mars) og betale skattemyndighetene med noen måneder. Du ender opp med å betale det samme beløpet totalt, men hver betaling er en mindre bit av bankkontoen din og den’er litt lettere å håndtere.

Vi’d anbefaler å gjøre dette hvis du klarer det. Selv om du betaler skattemyndighetene faktisk feil beløp, du’Du vil sannsynligvis fortsatt betale mindre totalt sett fordi du vant’t bli truffet med en “forsinket betaling” avgift ved slutten av det skattepliktige året.

Du kan finne et arbeidsark for å lære hvordan du beregner kvartalsskatter og hvordan du betaler direkte til skattemyndighetene via direkte innskudd via deres hjemmeside.

Hva er de mest vellykkede online virksomhetene?

Det er noen få viktige forretningsmodeller på nettet som du kan prøve å etterligne hvis du vil maksimere din økonomiske suksess.

Den første av disse er utvilsomt den grunnleggende blogg forretningsmodell, eller til og med bloggenettverksmodellen. Kort sagt, hvis du driver en online virksomhet hvor du holder flere blogger med innhold, kan du netto gi deg en betydelig månedlig inntekt i tilknytningsresultat alene.

Dette betyr at du må enten skrive tonnevis av innhold eller ansette tekstforfattere for å gjøre skrivingen for deg, men det kan føre til alvorlig suksess hvis du finner den rette markedsføringsnisjen og ender opp med å generere mange klikk.

Saken med bloggenettverk er at du enkelt kan koble dem sammen, og føre trafikk i en selvopprettholdende syklus på nettstedene dine.

Du kan også tjene penger gjennom blogger med markedsføring eller kampanjer, eller slå deg sammen med andre bloggere og bedriftsorganisasjoner. Å drive blogger som bedrift blir mer og mer en mainstream karriereidee. Nesten hvem som helst kan hoppe inn og finne suksess, og det er grunnen til det’er et av de mest populære alternativene der ute.

Men du kan også drive en online virksomhet ved å selge digitale produkter. Vi’snakker igjen e-bøker, sanger, WordPress-plugins, temaer, kunst og mer. Folk legger virkelig mye krefter på å lage de beste online plassene de kan, og hvis du kan tilby innhold til disse rommene, kan du tjene en god fortjeneste.

Gitt, dette er ikke akkurat passiv inntekt, ettersom du må legge ned arbeidet for å lage alle produktene beskrevet over. Men det er en stor potensiell karriere og online virksomhet hvis du ønsker å lage i utgangspunktet.

Endelig er det en god idé å drive egen frilansvirksomhet, enten med skriving eller med en annen dyktighet som koding eller webdesign. Dette er den beste online virksomheten du kan velge hvis du har en uavhengig ånd og ønsker å ta ansvar for all din suksess.

Vi berørte ideen mer dyptgående litt tidligere, men den kan potensielt gi store belønninger hvis du setter av tid og har ferdigheter til å sikkerhetskopiere porteføljen din.

Hvordan finner jeg påviste forretningsmodeller på nettet?

Kort sagt, du finner frem gode modeller av Googling uansett hva det er deg’tenker på å starte og se på toppresultatene.

Google-søkealgoritmene filtrerer automatisk de mest vellykkede nettstedene til toppen. Nettstedene du klikker på først fungerer naturlig nok gjennom gode forretningsmodeller på nettet. Gjør litt økonomisk slitasje og se på hva topprangering nettstedene gjør, og vurder hvordan de kan gjøre det.

Du kan også fortsette å lese guider som denne, som fordeler ulike forretningsmodeller på nettet og ideer om penger. Men oftere enn ikke, det er så enkelt å finne ut hvilke online forretningsmodeller som du bør etterligne som å tenke på hva som fungerer for deg og hvilke nettsteder. du liker å tilbringe tid med.

Har du for eksempel noen gang sett en portefølje for en frilans webutvikler du virkelig likte? Sjekk ut prismodellen deres, eller send dem en e-post med forespørsel om en bedriftsproposisjon. Du kan ta det de svarer med og tenke på hvordan den forretningsmodellen kan oversette til suksess for dem.

Hvilken online virksomhet bør du starte uten penger å investere?

Der’s en rekke online virksomheter du kan starte uten penger å investere overhodet:

 • Frilansskriving er et lett eksempel; alt du trenger er engelskopplæring og grunnleggende skriveferdigheter. Du kan bli med på en plattform som Upwork og søke om skrivejobber der. Eller du kan bruke nettsteder som Textbroker, som er virkelig gratis ved at de ikke’t krever at du gjør det “bud” for jobber.
 • Du kan også bli en webdesigner og starte din egen virksomhet gjennom et lignende format, ved å bruke frilansplattformer for å få jobber. Teknisk sett trenger du å bruke litt penger først for å få en utdanning innen webutvikling eller design.
 • Bli en artist gjennom Etsy eller en annen plattform. Hvis du har kunstnerisk evne, vant det’Det koster deg en krone å begynne å utnytte den ferdigheten og begynne å selge varene dine over Internett.
 • Å lage en bloggvirksomhet å starte kan teoretisk gjøres uten å bruke penger, selv om du’Jeg må søke høyt og lavt etter en flott webhotellplattform som har en gratis pakke uten noen svakheter eller strenger. Sjansen er du’Til slutt må jeg skaffe ut litt penger for å oppgradere lagrings- eller nettstedbyggingsegenskapene, men du kan begynn uten en dollar for navnet ditt.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector