Hvordan man tjener penge online – ideer, tip og ofte stillede spørgsmål til online iværksættere

tjen penge onlineI den moderne tid behøver du ikke længere ramme fortovet for at finde og holde et job personligt for at klare det. Faktisk er flere og flere mennesker klar over, at det’det er muligt at tjene masser af penge online: nok til både at overleve og endda trives.


Når det er sagt, er de forviklinger og kompleksiteter ved online pengeindsamling stadig lidt grumle – dem der gøre gør det ofte er mor om, hvordan de formår at rake masser af kontanter gennem online-arbejde.

Med COVID-19, der var gået igennem økonomien, troede vi, at det nu ville være et godt tidspunkt at forklare, hvordan du kan tjene penge online og give dig nogle tip, hvis du har brug for at få mest muligt ud af din tid indendørs. Lade’s komme i gang.

Relaterede: Bedste webhost til små virksomheder

# 1 Start blogging


begynde at bloggeBlogging er en af ​​de mest almindelige måder, du kan tjene penge online, og med god grund: det’er også en af ​​de letteste. Alt hvad du behøver er en webhost af kvalitet at støtte dit websted, og du er god til at gå.

Det fantastiske ved blogging er, at du kan skrive om næsten alt. Du kan have en hobby-blog, en pædagogisk blog eller enhver anden form for online plads skræddersyet til dine interesser eller forretning.

Relaterede: Sådan starter du en blog

Men endnu vigtigere er, at der er flere måder, du kan tjene penge gennem blogging. For eksempel, kan du tjene penge på dine blogs gennem “pris pr. klik” eller “betale pr. klik” reklamer.

Dette er hovedsageligt bannere eller andre annoncer, som du placerer i dit indhold eller sidebjælken på din blog. Hver gang en potentiel læser klikker på reklamen, får du betalt for kliket! Naturligvis passer denne indtægtsmodel til nogle typer blogs bedre end andre.

Du kan også sælge private reklamer, især hvis du har et forretningsforhold med en anden online tilstedeværelse eller organisation. Eller du kan bruge affiliate marketing inden for din blog’s indhold – mere om det senere.

Der er endnu flere måder, hvorpå du kan tjene penge på dine blogs. Hvis du for eksempel driver en online-forretning, kan du bruge dit indhold til at markedsføre dine egne produkter eller tjenester. Eller du kan sælge medlemskab for din organisation eller virksomhed. Blogs kan hjælpe dig med at opbygge troværdighed, omdirigere folk til din online butik, og producerer mange flere kundekonverteringer, end hvis du var afhængig af traditionelle reklamemetoder.

Alt i alt er blogging først på vores bedste måder at tjene penge online, fordi det’er det mest alsidige og noget, du kan knytte til stort set enhver anden pengeopløsningsmetode. Føjning af blogging til din liste over “ting du gør for dit online brand” er altid en smart idé.

Mens det’er det ikke sandsynligt, at du’Jeg kan bruge din blog til at tjene nok penge til at leve videre af sig selv, blogging er så allestedsnærværende, fordi det’er en kritisk del af enhver digital bestræbelse.

Anbefalet webhost: HostPapa

For at holde din blog ‘i live’ har du brug for en webhost. Selv bedste gratis webhost er ikke gode nok til et websted, der tjener mange penge.

Der er dog nogle gode tilbud, når man ser på premium-værter.

Vi hos Aussie Hosting anbefaler HostPapa til bloggere, der lige er startet på grund af dets startrabat og brugervenlighed.

Anbefalet webstedsbygger: Wix

Når det kommer til at styre dit indhold og designe din blog, kan du måske tage fat i en af bedste webstedsbyggere der ude.

Det er muligt at omgå dette trin, men ikke uden omfattende design og SEO-viden.

# 2 Start en Podcast!


start en podcastPodcasting er muligvis ikke så almindelig som blogging endnu, men det’er sikker på at indhente engang snart. Flere og flere mennesker i disse dage starter deres egne podcasts af mange af de samme grunde, som de ville have en blog: at tale om deres interesser, at markedsføre deres online forretninger og at samle følgere til deres overordnede digitale brand.

Podcasts er en fantastisk måde at oprette forbindelse til din brugerbase og samle potentielle nye besøgende til dit hovedwebsted eller e-handelsvirksomhed. Så du kan tjene penge på en podcast på mange af de samme måder, som du kan tjene penge på en blog.

Affiliate marketing er et eksempel, eller du kan Brug din podcast til at tale om dit betalte indhold og få nye abonnenter eller medlemmer til dit brand.

Men podcasting kommer med sine egne indtægtsmetoder, som du potentielt kan drage fordel af. For eksempel giver podcasting dig mulighed for det direkte modtage betaling via sponsorer og reklamekampagner. hvis du’har nogensinde lyttet til en podcast, der var rimelig vellykket, er chancerne for, at du også har hørt dem tilsluttet en anden virksomhed eller et produkt engang i løbet af episoden.

Dette er reklame eller sponsorering til gengæld for betaling fra en anden online forretning eller brand. Det’er noget, du er nødt til at forfine din levering over tid, så du don’t føler “købte og betalte for” af dine lyttere eller dine loyale abonnenter. Men det er en god måde at få nogle ekstra indtægter og danne succesfulde forretningspartnerskaber med andre organisationer.

Du kan også bruge din podcast til levere en service eller et uddannelseskursus. Disse podcasts bliver betalt for snarere end gratis, så du har sandsynligvis brug for en flok medlemmer eller abonnenter for at gøre noget alvorligt ridse ved hjælp af denne metode. Men det er stadig en god måde at tjene penge, hvis du primært er interesseret i at uddanne folk eller sælge din ekspertise i et mere direkte format.

Endelig, podcasting kan også indbringe indtægter via coaching og konsulentepisoder. Igen, dette vil få dig til at lave podcast-episoder, som folk betaler for i bytte for direkte rådgivning eller konsultationserfaring. Så du skal have en færdighed eller ekspertise, som folk er villige til at gaffle over kontanter til. Men alt i alt kan podcasting være en fantastisk måde at tjene penge online, hvis du nyder medieformatet og ønsker at danne en mere direkte forbindelse med din brugerbase

# 3 Brug freelancing platforme


freelance platformeI disse dage er arbejdsstyrken tændt spor at være består af ca. 50% frilansarbejdere snarere end traditionelt beskæftigede arbejdstagere i den nærmeste fremtid. Dette er et svimlende skift fra tidligere beskæftigelsestendenser, og det’er noget, du kan drage fordel af… forudsat at du har en færdighed, som andre måske er villige til at betale for.

Platformer som Upwork, Fiverr, Toptal, PeoplePerHour og mange flere er online markedspladser, hvor både freelancere og lejere kan indkalde sammen og se efter hinanden.

Freelancere kan oprette porteføljer, der demonstrerer deres ekspertise eller afsluttede projekter i det felt, de har færdigheder til, og arbejdsgivere kan se efter dygtige freelancere til at afslutte deres job.

Dette er en attraktiv mulighed for mange sammenlignet med traditionel beskæftigelse i betragtning af vanskelighederne med at bryde ind i nogle jobsektorer eller felter. Det’er også en måde for arbejderne at tage ansvar for deres daglige skemaer og drive deres egen virksomhed uden at føle, at de er’t bliver betalt, hvad de’re værd.

Du kan finde freelance-arbejde til:

 • Skrivning
 • web-udvikling
 • Coding
 • Undervisning
 • Maleri eller tegning
 • Meget mere

Kunsten er selvfølgelig, at det at arbejde online som freelancer også bringer alt ansvaret for succes eller fiasko på dine skuldre. Det freelance life isn’t for alle, men det er en bæredygtig måde at tjene penge online på lang sigt og endda som en karriere, hvis du formår at opbygge en platform og en portefølje, der kan netto jævn arbejde. Det’er en attraktiv mulighed for mange på grund af dens fleksibilitet, frihed og ansvarlighed.

Ovennævnte platforme har alle deres positive og negative forhold, men vær opmærksom på, at mange af dem tager små gebyrer eller nedskæringer fra dit overskud som en omkostning ved at bruge deres platform til at få forbindelse til arbejdsgivere. Når du får erfaring og troværdighed, er det’sandsynligvis, at du’Jeg vil være i stand til at undgå at bruge disse platforme helt og stole på dine egne forbindelser i din branche. Dette tager dog tid.

# 4 Lær engelsk online


undervise engelsk onlineder’er en hel online industri for dem med færdigheder og lyst til at undervise engelsk til andre. Da engelsk (sammen med den kommende kinesisk) er det vigtigste handelssprog i verden der’s et stort antal internationale folk, der vil lære at læse, skrive og tale engelsk mere dybtgående.

At starte din online engelskundervisningskarriere er meget lettere, end du måske tror. Naturligvis skal du være flydende i sproget og være i stand til at bevise det, når du ansøger om et online undervisningsopgave.

Du’Jeg er også sandsynligvis nødt til at blive certificeret, i det mindste hvis du vil lande en spillejob hos et hæderligt engelsk undervisningsfirma i stedet for et lysere sted. Der er et par forskellige Engelsk certificeringsprogrammer du kan tage, det mest populære væsen TEFL, TESL og TESOL, der står for henholdsvis undervise i engelsk som fremmedsprog, et andet sprog og for højttalere til andre sprog.

Når du er certificeret, og du har en fantastisk computer med en stabil internetforbindelse og et webcam, kan du ansøge om undervisningsopgaver. Der er masser af kvalitetswebsteder, der vil ansætte dem med engelsk flydende og bachelor’s grader, ligesom Lær væk eller VIPKID.

Hvor meget kan du tjene? Det afhænger af din oplevelse, og hvor meget du er villig til at undervise. Nogle online platforme kan lide DaDa (som ansætter engelsklærere til at instruere kinesiske studerende) betaler op til $ 25 pr. time afhængigt af dit erfaringsniveau. Andre betaler muligvis mindre, men leverer mere ensartet arbejde.

Det fantastiske ved undervisning i engelsk online er, at du stort set er ansvarlig for din egen tidsplan og har friheden til at rejse, mens du arbejder. Det’er bestemt meget mindre stressende end undervisning i et ægte klassemiljø! Afhængig af din leveordning, det’det er helt muligt at tjene nok penge til at leve af ved at undervise i engelsk online, mindst når du har nok erfaring og troværdighed med et websted.

# 5 Gør betalte undersøgelser


foretage betalte undersøgelserPå bagsiden er der flere pengeindsamlingsmetoder, der er baseret online, der kan’t bruges virkelig som en enkelt indkomstskilde. Men at udføre betalte undersøgelser er en fantastisk måde at tjene nogle sidekontanter, især hvis de aktiviteter, du har’Jeg betaler for dem, som du’d gør det alligevel på din nedetid.

Kort sagt, virksomheder kan lide Swagbucks, Toluna og OnePoll er alle organisationer, der ansætter folk til at tage undersøgelser og udføre andre opgaver, som at se videoer eller gennemse ved hjælp af bestemte apps, med henblik på dataindsamling og markedsanalyse.

Disse virksomheder tager derefter undersøgelsessvar eller deres brugervisningssvaner og får penge fra reklamebureauer og marketingfirmaer.

Hvor meget kan du tjene? Ikke meget. Alle disse undersøgende websteder giver dig proprietære point eller “stjerner” eller noget lignende, som derefter kan tændes til Amazon-gavekort eller endda direkte kontanter via en distributionsplatform som PayPal. De fleste af point-til-dollar-ordningerne har virkelig høje forhold. for eksempel 1000 af en platform’s point muligvis kun tilføje omkring $ 10. I betragtning af at undersøgelser undertiden kan tage op til en halv time at gennemføre, betyder det, at du muligvis kun netto $ 10 eller mindre pr. Time, når du afslutter undersøgelser ved hjælp af disse platforme.

Dette bliver sagt, at gennemføre nævnte undersøgelser er en levedygtig måde at skabe ekstra indtægt på, hvis du’igen kede sig og ville allerede besvare undersøgelser og ellers spinde dine hjul online. Det’Det er bedre at tjene lidt sidekontanter end at gøre noget som helst i vores øjne. Desuden har mange af disse websteder yderligere bonusser og andre præmier, som du kan drage fordel af, hvis du bruger dem konsekvent.

Nøglen til at tjene en god sum penge ved hjælp af undersøgelseswebsteder er at gå til de korteste, mest effektive undersøgelser, som du kan finde og gennemføre så mange som muligt inden for en bestemt tidsperiode – f.eks. En halv time. Gør dette et par gange om ugen, så får du nok penge til at spise ude en ekstra tid om ugen, alt sammen uden at lægge for meget.

# 6 e-handel – sælg ting online


E-handelsdesignSom vi før nævnte med blogging og podcasting, kan du også bruge e-handel som din primære online pengeindsamlingsmetode.

Kendsgerningen er, at online markeder er boomer med hensyn til muligheder og potentiale, især sammenlignet med mursten og mørtel markeder (og især i lyset af COVID-19).

Du kan drive en e-handelsbutik, der sælger stort set alt, lige fra specialdesignede T-shirts til din gamle modelkollektion til brugerdefinerede tegninger, hvis du har en kunstnerisk evne.

Du kan også lave -en top-of-the-line eCommerce platform ret let igennem WordPress eller andet gratis webstedsbyggere, hvoraf mange følger med eCommerce-funktionalitet indbygget i deres design. De kan også bruge plug-ins, der hjælper dig med at analysere brugertrafik og besøgendevaner, så du bedre kan optimere dit websted til konverteringer (dvs. besøgende, der afslutter at bruge penge).

Naturligvis er tricket til enhver virksomhed, hvor du sælger noget, at du skal have noget værd at købe. Det betyder, at du selv fremstiller dit indhold eller dine produkter eller en forretningsaftale med en producent, hvor du fungerer som en slags mellemmand eller marketingmedarbejder.

desuden, din eCommerce-butik har altid brug for en vis eksponering og markedsføring, selvom du selv laver tingene. Det betyder, at man betaler for reklamer, der er spredt over internettet, eller ved at bruge de ovennævnte platforme som blogs og podcasts til at annoncere dit eget websted. hvis du’når du opretter en slags online butik i enhver kapacitet, skal du styrke dit online brand og sprede din tilstedeværelse så vidt og bredt som muligt, alligevel.

Det’Det er også en god ide at fokusere på en enkelt niche af produkter, som tegninger af mennesker i en bestemt stil eller lignende. Internettet er en stor dam, og dig’Det er mere sandsynligt, at du går tabt, hvis du sælger noget generisk eller noget, som alle andre også let kan gøre.

der’s et andet alternativ til at tjene penge via e-handel: ved hjælp af en eksisterende platform som Etsy, især hvis du sælger kunstneriske eller hjemmelavede produkter. Der er masser af smykkeproducenter, trearbejdere, møbelsnekere og kunstnere, der udelukkende bruger platforme som Etsy som deres eneste indkomstskilde.

Dette kan være en meget levedygtig mulighed, hvis du altid har ønsket at åbne din egen butik, men ikke’t har lyst eller indkomst til at sikre en fysisk placering, eller hvis du tror, ​​du har en bedre chance for at sælge dine varer gennem den digitale markedsplads på Internettet.

Anbefalet eCom-platform og -hosting: Shopify

Ikke kun den bedste eCom-platform, men også den absolutte bedste eCom vært derude – vi anbefaler Shopify.

Det er hurtigt, pålideligt og perfekt designet til alle, der ønsker at åbne en online butik, uanset hvilken slags varer de sælger.

# 7 Lær en handel – Webdesign


lære webdesignWebdesign er en af ​​de mest efterspurgte handler, du kan lære, men det’er også en af ​​de sværeste at tjene penge på, fordi feltet er noget oversvømmet med nye fagfolk.

At’hvorfor mange webdesignere er på udkig efter freelance platforme som Upwork og slår ud på egen hånd.

Læring webdesign, hvis du ikke gør det’Jeg ved allerede, hvordan man gør det, er det stadig en god ide, og det’er en fantastisk måde at tjene penge online.

Mens der er masser af nye webdesignere derude, der alle reklamerer for deres færdigheder, er det’Det er lige så sandt, at der er masser af nye klienter, der hver dag dukker op med talentfulde webdesignere.

Ved at lære denne handel kan du i det mindste tjene nogle sidepenge ud over din vigtigste indtægtskilde eller til sidst endda overgang til at blive webdesigner på fuld tid.

At tjene penge med succes på denne måde kræver mange af de samme færdigheder og meget af den samme beslutsomhed som at være enhver slags freelancer. Du’Jeg bliver nødt til at nå ud til kunderne proaktivt og kultiver til sidst et netværk af pålidelige klienter, så du har et konstant arbejde, der kommer ind på alle tidspunkter.

Du kan også bruge mange af de samme metoder ovenfor for at sprede dine evner eller oprette en portefølje. Det er en god ide at lave en blog, der demonstrerer alle dine evner til at designe web, da det giver potentielle kunder et vindue til, hvad de kan forvente til deres eget projekt.

Desuden kan du tjene penge som webdesigner af sælger lager grafik. Hvis du ikke gør det’t har nogen job at passe for en klient i øjeblikket, du kan altid udarbejde lagergrafik og sælge dem til ejere af små virksomheder eller lagerbilledewebsteder som Unsplash. Det fantastiske ved lagergrafik eller andre skabeloner er, at de altid er nødvendige til nye websteder, og du kan videresælge dem igen og igen. De don’T nødvendigvis netto en stor fortjeneste for hvert salg, selvfølgelig, men det’er stadig en god indkomstskilde.

# 8 Lær en handel – Webudvikling


lære webudviklingTilsvarende kan du lære at være en webudvikler, som er en af ​​de mest efterspurgte handler, du kan finde i disse dage. Du’Jeg bliver nødt til at tilslutte dig freelancing platforme for at starte i de fleste tilfælde, medmindre du på en eller anden måde har en sund samling af klar til at gå klienter under dit bælte, når du afslutter dit dagjob.

Dette gælder især, hvis du’genindlæring af webudvikling fra bunden af ​​eller behov for at tage onlinekurser eller college-kurser for at få de nødvendige færdigheder i dit hoved. Uanset hvad, kan du tjene en hel del penge online gennem webudvikling.

Det’er efterspurgt overalt, du ser, da nye websteder dukker op hele tiden. Endnu bedre er efterspørgslen efter meget dygtige og kompetente webudviklere er meget større, end du måske tror.

Kan du huske den glut, vi nævnte? At’s hovedsagelig består af billige web-designere og -udviklere. Dette resulterer ofte i subpar-arbejde, så mange ejere af mindre virksomheder og endnu større agenturer er villige til at betale højere priser for fantastiske resultater.

Til det formål, vi’d anbefaler at specialisere sig i noget som webudvikler, hvad enten det er’s en bestemt platform, et par forskellige kodesprog eller en bestemt type websted. Du skal også helt sikkert oprette en blog, der demonstrerer dine evner i en portefølje, især da du selvfølgelig kan vise dine færdigheder igennem hvordan den aktuelle blog oprettes.

At leve det freelancing liv som webudvikler eller designer kommer bestemt med sine udfordringer, selvom der er masser af fordele (som evnen til at vågne op, når du vil). Du’Jeg bliver nødt til at opretholde konstant disciplin og være i stand til at forblive på opgaven, selv når arbejdet bliver hårdt.

Desuden dig’Jeg bliver sandsynligvis nødt til at lægge masser af ekstra timer “slukket uret” for at opbygge en vellykket klientel og erhverve nok “street cred” at du ender med at få gentagne forretninger i stedet for at skulle bruge de tidligere nævnte freelancing platforme.

Alt i alt er det fuldt ud muligt at tjene penge online til at være webudvikler eller designer, og sandsynligvis ganske rentabelt, hvis du lægger på arbejdet og har evnerne til at få succes til at ske. At lære disse fag nu er en god idé, da disse færdigheder sandsynligvis bliver mere værdifulde efterhånden som tiden går.

# 9 Affiliate marketing


amazon tilknyttet programVi talte tidligere om, hvordan du kan bruge affiliate marketing gennem din blog eller podcast til at tjene penge. Lade’s dykk dybere ned i denne pengeindsamlingsmetode nu.

Kort sagt betyder affiliate marketing, at du annoncerer eller på anden måde diskuterer et produkt fra en sælger på din webplatform eller blog og giver et link til det nævnte produkt.

Hvis en besøgende klikker på et link til det produkt / foretager et salg, får du en meget lille nedskæring af overskuddet. Annoncer med betaling pr. Klik er variationer af affiliate marketing, da du tjener penge baseret på hvor mange besøgende, du omdirigerer til annoncørens websted.

Affilierede programmer er aftaler mellem større markedspladser som Amazon, hvor de betaler dig for at sende folk til deres produkter. Deltagelse i disse programmer er temmelig let og gør det ikke’t tager en stor indsats, men det er lidt mere vanskeligt at tjene ensartede kontanter gennem tilknyttede programmer.

For det første er kunderne det meget opmærksom på, hvor oversvømmet internettet er i disse dage med lav indsats “anmeldelser” af produkter, der kun er designet til at generere klik. Det’er det meget bedre at være tålmodig og kun annoncere eller gennemse produkter eller tjenester på dit websted, der er værd at bruge tiden… og er dem, du faktisk mener er nyttige.

Desuden dig’Jeg bliver nødt til at lave noget markedsundersøgelse og fse, hvilke produkter eller brancher der i øjeblikket er efterspurgt. Det giver ingen mening at udarbejde en blog til baghavets sommerudstyr, når det er tilfældet’s efterår og bliver snart vinter.

Du’Jeg bliver også nødt til konstant at komme med nye tilknyttede links for at binde til din annoncør eller marketingwebsted. Nye produkter kommer altid ud, og at sikre, at din blog har nok nyt indhold til at holde folk klikke og tjekke de anbefalede produkter betyder dig’Jeg bliver nødt til at bruge penge for at tjene penge ved at ansætte tekstforfattere eller medieledere eller på anden måde komme med indholdet selv.

Alt i alt det’er usandsynligt, at du’Jeg vil være i stand til at gøre affiliate marketing til din eneste indtægtskilde, medmindre du driver en overflod af blogs, der alle er dedikeret til denne indkomsttype. Du kan dog bruge affiliate marketing i forbindelse med din blog, e-commerce butik eller podcast til at hente lyttere, læsere og kunder på tværs af de samme hovedindholdskanaler. Denne “multi-stream-indkomst” -model er meget succesrig for dem, der ønsker at tjene gode penge online.

# 10 Bliv social media manager


blive social media managerEndelig kan du tjene penge online, hvis du udnytter din viden om sociale medier og sælge den dygtighed til dem, der er’t som dygtige til at håndtere deres online præsencer eller platforme.

Disse dage er sociale medier en af ​​de bedste drivere til kundekonvertering og opretholdelse af vellykket online omdømme. Som et resultat er styring af sociale medier en efterspurgt færdighed. Dette gør det ikke’t betyder bare, at du er nødt til at vide, hvordan du arbejder din egen Facebook-side.

Du skal have betydelig markedsføring og public relations viden – en grad på disse områder hjælper bestemt, når man leder efter en af ​​disse positioner.

Du’Jeg bliver også nødt til at vide, hvordan man jonglerer med flere konti på sociale medier på én gang og kommer med marketing- eller PR-kampagner.

Men det’s meget en rute til gode penge, hvis du ved, hvad du’gør du igen, og hvis du allerede nyder at håndtere sociale mediesager. Sociale medier er faktisk et fascinerende emne, når de ses gennem linsen i den menneskelige psykologi.

Mest succesrige sociale medieledere vælg et par platforme at specialisere sig i og annoncere deres evner gennem en portefølje som med de fleste andre typer freelancere. Men freelance social media management er ikke’t din eneste vej til succes. Du kan også finde dette som en “traditionelt job” hvis du har de kvalifikationer og den krævede college grad (som normalt er inden for kommunikation, marketing eller noget lignende).

Dette er en effektiv måde at tjene penge online, fordi dit job næsten udelukkende finder sted på Internettet. Du’Jeg har sandsynligvis en meget fleksibel arbejdsplan, uanset om du går freelance eller traditionel, og du’Jeg udfører det meste af dit arbejde ud fra din computers stol. Alt i alt er det en pengeindsamlingsmetode, der sandsynligvis bliver endnu mere almindelig og efterspurgt, når virksomheder fortsætter med at skifte online og modtage flere af deres kunder fra digitale kanaler.

5 tip til at tjene penge online


Alle ovennævnte strategier er gode ideer uanset dit erfaringsniveau, selvom folk med en eller anden erfaring naturligvis har lidt af et ben op. Uanset hvad, her er en håndfuld tip, du kan bruge, når du prøver at tjene penge online.

 • Arbejd gennem flere indkomststrømme. Vi berørte dette lidt før, da vi talte om at tjene penge gennem undersøgelser, men det er meget sandt, at du usandsynligt vil tjene penge nok til at overleve ved hjælp af en enkelt metode ovenfor. Dette forbliver sandt, selv efter at du har været på det i lidt tid. Kunsten at lave konsekvent penge online er ved at forfølge flere indkomststrømme på samme tid og få lidt fra hver. Det kan alt sammen tilføje mere end hvad du forventede.
 • Du skal altid jage din næste mulighed. Der er ikke noget at benægte, at online-arbejde er en “gig” -økonomi – det vil sige, at der altid er et andet job, du skal søge, og en anden mulighed for at tjene nogle ridser, som du skal låse dig fast. Det er meget sjældent, at du kan tjene så mange penge på et enkelt job eller med en enkelt blog eller podcast, at du kan hvile på dine laurbær. Hvis du ikke har noget imod at stresse og arbejde fem dage om ugen (eller mere), kan det faktisk være ganske lukrativt at arbejde online.
 • Hold alle dine profiler og konti sammenkoblet. Dette betyder ikke, at du bruger den samme adgangskode til alle dine konti eller websteder (faktisk skal du altid gøre det modsatte!). Men det betyder, at du skal benytte enhver lejlighed til at forbinde dine forskellige online bestræbelser med hinanden. For eksempel skal dine sociale medieprofiler alle have links til hinanden på deres hovedside. Men du skal også inkludere links til din blog, podcast, e-commerce butik eller enhver anden online side, du lægger dit navn på. Hvis folk kan lide det, du gør på et sted, er chancerne store for, at de tjekker ud på dine andre websteder og måske endda giver dig forretning.
 • Forbliv professionel. I modsætning til hvad man tror, ​​kan internettet ikke slettes. Behandl alt hvad du skriver, ligesom det er skrevet med blæk, da omdømme kan følge dig i lang tid. Vi vil varmt anbefale at opretholde en professionel opførsel til enhver pris i enhver pengeindtjeningsbestræbelse, du beslutter at følge. Det er lettere at få gentagne forretninger, få job fra referencer og starte en ny podcast eller underholdningsselskab, hvis dit omdømme er professionelt, venligt og respektabelt. 
 • Lær altid nye færdigheder. Internettet er en meget mere formbar og forskelligartet arbejdsplads end den virkelige verden på grund af den overflod af indhold og det store niveau af innovation, der driver dens udvikling. Du skal altid lære nye færdigheder og udnytte dem til at tjene penge og øge din online succes. Lær ikke bare at kode; altid lære at kode på nye sprog og holde sig ajour med nye kodningsudviklinger. 

FAQ


Betaler du skat, når du arbejder online eller freelancing?

betaler skat som freelancerJa! Mange onlinearbejdere eller freelancere bliver snublet ud, når de begynder at tjene penge primært via Internettet, fordi deres skatter er’t trækkes automatisk fra deres lønchecks, som de normalt ville være.

Men bare fordi din arbejdsgiver ikke gør det’t tager dine skatter automatisk ikke’t mener du ikke gør det’t skylder regeringen i slutningen af ​​året.

I stedet skal alle penge, du tjener online, enten gennem en uafhængig venture eller gennem freelance-arbejde rapporteres til IRS, og et passende skattebeløb skal fratrækkes.

Den nemmeste måde at gøre dette på er ganske enkelt vent indtil årets udgang og arkiver dine skatter. Du’Jeg rapporterer din samlede indkomst, og IRS vil citere dig, hvad du skylder dem fra februar. Imidlertid vil dette sandsynligvis være en temmelig betydelig sum.

Du’Jeg bliver nødt til at spare penge hele året og leve godt under dine midler, i det mindste for det første år, når du ikke gør det’Jeg ved nøjagtigt hvor meget du’Jeg beskattes. Dette kan være vanskeligt for mange, især da de fleste mennesker er vant til at have adgang til alle penge på deres bankkonto, fordi skat automatisk udbetales på de fleste arbejdssteder.

Eller du kan betale kvartalsvise skatter, hvilket får dig til at sammenfatte alt, hvad du har tjent i et givet kvartal (sige, januar til marts) og betale IRS hver par måneder. Du ender med at betale det samme beløb i alt, men hver betaling er en mindre bid ud af din bankkonto og det’er lidt lettere at håndtere.

Vi’d anbefaler at gøre dette, hvis du kan klare det. Selvom du betaler IRS, faktisk forkert beløb, du’Jeg betaler sandsynligvis stadig mindre samlet, fordi du vandt’t blive ramt af en “forsinket betaling” gebyr ved udgangen af ​​det skattepligtige år.

Du kan finde et regneark, der lærer, hvordan du beregner dine kvartalsskatter, og hvordan du foretager betalinger direkte til IRS via direkte indbetaling via deres hjemmeside.

Hvad er de mest succesrige online virksomheder?

Der er et par centrale online forretningsmodeller, som du kan prøve at efterligne, hvis du vil maksimere din monetære succes.

Den første af disse er uden tvivl den grundlæggende blog forretningsmodel, eller endda blognetværksmodellen. Kort sagt kan det at drive en online-forretning, hvor du holder flere blogs flyde med indhold, netto dig en betydelig månedlig indkomst i tilknyttet profit alene.

Dette betyder, at du enten skal skrive masser af indhold eller ansætte tekstforfattere for at gøre skrivningen for dig, men det kan føre til seriøs succes, hvis du finder den rigtige marketingniche og ender med at generere en masse klik.

Sagen ved blognetværk er, at du nemt kan forbinde dem med hinanden og føre trafik i en selvbærende cyklus på dine websteder.

Du kan også tjene penge via blogs med marketing eller salgsfremmende kampagner, eller samarbejde med andre bloggere og organisationer. At køre blogs som en virksomhed bliver mere og mere en mainstream karriereide. Næsten enhver kan springe ind og finde succes, og det er derfor det’er en af ​​de mest populære muligheder derude.

Men du kan også drive en online-forretning ved at sælge digitale produkter. Vi’snakker igen e-bøger, sange, WordPress-plugins, temaer, kunst og mere. Folk lægger virkelig en stor indsats i at skabe de bedste online rum, de kan, og hvis du kan levere indhold til disse rum, kan du tjene en rigtig fortjeneste.

Indrømmet, dette er ikke nøjagtigt passiv indkomst, da du er nødt til at lægge arbejdet i for at skabe alle de produkter, der er beskrevet ovenfor. Men det er en stor potentiel karriere og online forretning, hvis du gerne vil skabe i første omgang.

Endelig er det en god ide at køre din egen freelance-forretning, enten med skrift eller anden dygtighed som kodning eller webdesign. Dette er den bedste online forretning, du kan vælge, hvis du har en uafhængig ånd og ønsker at tage ansvar for al din succes.

Vi berørte idéen mere dybtgående lidt tidligere, men den kan potentielt give store fordele, hvis du bruger tid og har evnerne til at tage backup af din portefølje.

Hvordan finder jeg påviste online forretningsmodeller?

Kort sagt, du finder ud af gode modeller fra Googling, uanset hvad det er dig’tænker på at starte og se på de bedste resultater.

Google-søgealgoritmer filtrerer automatisk de mest succesrige websteder til toppen. Naturligvis fungerer de websteder, du først klikker på igennem gode online forretningsmodeller. Gør en lille smule økonomisk sløjtning og kig på, hvad de bedste placeringer gør, og overvej, hvordan de muligvis gør det.

Du kan også fortsætte med at læse guider som denne, der fordeler forskellige online forretningsmodeller og idéer til pengeindsamling. Men oftere end ikke, at finde ud af, hvilke online forretningsmodeller der er dem, du skal efterligne, er så simpelt som at tænke over, hvad der fungerer for dig, og hvilke websteder du kan lide at tilbringe tid med.

Har du for eksempel nogensinde set en portefølje til en freelance webudvikler, du virkelig kunne lide? Tjek deres prismodel eller send dem endda en e-mail med en forespørgsel, der spørger om et forretningsforslag. Du kan tage det, de reagerer med, og tænke over, hvordan den forretningsmodel kan oversætte til succes for dem.

Hvilken online forretning skal du starte uden penge at investere?

der’s en række online-virksomheder, du kan starte uden penge at investere overhovedet:

 • Freelance skrift er et let eksempel; alt hvad du behøver er en engelskundervisning og grundlæggende skrivefærdigheder. Du kan tilmelde dig en platform som Upwork og ansøge om skrivejob der. Eller du kan bruge websteder som Textbroker, som er virkelig gratis, ved at de ikke gør det’t kræver, at du gør det “bud” til job.
 • Du kan også blive en webdesigner og start din egen virksomhed gennem et lignende format ved hjælp af freelance platforme til at få job. Teknisk skal du først bruge nogle penge for at få en uddannelse i webudvikling eller design.
 • Bliv en kunstner gennem Etsy eller en anden platform. Hvis du har kunstnerisk evne, vandt det’t koster dig en krone for at begynde at udnytte denne færdighed og begynde at sælge dine varer på Internettet.
 • At lave en blog-forretning at starte kan teoretisk gøres uden at bruge nogen penge, selvom du’Jeg bliver nødt til at søge højt og lavt efter en fantastisk webhostingsplatform, der har en gratis pakke uden svagheder eller strenge knyttet. Chancerne er du’Jeg bliver til sidst nødt til at beskytte nogle kontanter for at opgradere dit lager- eller webstedsbygningsegenskaber, men du kan begynde uden en dollar til dit navn.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map