Hvad er mine hostingindstillinger?

webhostetyperUanset om du driver en virksomhed, et e-handelswebsted eller en blog, er en af ​​dine første overvejelser, før du prøver at etablere en online tilstedeværelse, hvilken platform der er bedst til at være vært for dit websted.


Der er snesevis af udbydere, store og små. Hver type hostingtjeneste har sine fordele og ulemper, og ingen løsning er den rigtige for alle. Hvilket er det rigtige valg til dine behov og budget?

Hvad er webhostingstjenester?

webhosting for små virksomheder 1Nogle mennesker forveksler web-hostingplatforme med internetudbydere (ISP’er). Din webhost er, hvordan du tilføjer og administrerer indhold på dit websted, og internetudbyderen er, hvordan du og besøgende ser det, når det er live.

Du kan bruge en indholdsstyringsplatform som WordPress, som er en hostingtjeneste i sig selv, at oprette en blog eller e-handelswebsted. Men hvis du skal drive en blomstrende virksomhed, har du brug for en hosting-service.

Valg af din hostingplatform er en af ​​de vigtigste beslutninger, du vil tage. Dit valg afhænger af funktionen af ​​dit websted, hvilken type indhold det viser, og den mængde trafik, du forventer, blandt andre overvejelser.

Du ønsker en webhost, der tilbyder privatliv, sikkerhed og nok båndbredde, hastighed og plads til at gemme dine filer og holde dit websted ope og køre på optimale niveauer.

Se vores hjemmeside for bedre at forstå bedste værter i Australien.

Fordelene ved at bruge en webhostingtjeneste

Hvis du vil forblive konkurrencedygtig, har du brug for professionel hosting til at administrere dit websted på en måde, der er omkostningseffektiv og problemfri. Når du overfører din webhosting til virksomheden, kan du nyde en sikker platform uden at bekymre dig om skalerbarhed og opgraderinger eller vedligeholdelse af udstyr og software. De tilbyder også et niveau af sikkerhed og funktionalitet, der er vanskeligt for alle undtagen de største virksomheder at forsørge sig selv.

Derudover vil du nyde:

 • Bedre hjemmesidepræstation
 • Teknisk support døgnet rundt
 • Domænerelateret e-mail
 • Pålidelighed og øget oppetid

Hvad med gratis hosting-tjenester?

Kan du huske at man siger, at du får det, du betaler for? Gratis eller billige webhostingtjenester er tilgængelige over hele internettet, hvor nye udbydere dukker op ugentligt. Det er muligt at finde en god, hvis du søger gennem dem alle, men der er ulemper ved at prøve at komme forbi gratis.

sky hosting

Det tager penge for hosting-tjenester at opretholde den type teknologi og sikkerhed, der er nødvendigt for at konkurrere. At finde en velrenommeret, pålidelig vært bør overvejes og investere.

Andre ulemper ved gratis eller billig hosting-tjenester inkluderer:

 • Færre ressourcer som båndbredde og opbevaring
 • Brå ændringer eller nedlukninger uden advarsel, f.eks. TOS eller serviceniveauaftaler
 • Datalækager og brud
 • Masser af nedetid og langsommere hastigheder
 • Mulighed for tredjeparts salg eller deling af dine oplysninger

Læs vores guide til bedste gratis hosting at lære mere.

Tekniske vilkår at huske

En af de mere forvirrende ting ved at vælge en hostingtjeneste er at forstå ordforrådet. Dette er især forvirrende, når du prøver at sammenligne udbydere, og de blænder dig med en masse teknisk snak. Hvordan kan du vide, hvor meget båndbredde du har brug for, hvis du ikke ved, hvorfor det påvirker dine websteds ydelse og belastningstider?

Her er nogle vigtige forretningsbetingelser, der giver dig mulighed for at diskutere dine hostingmuligheder fra en uddannet forbrugers perspektiv.

Tillægsdomæne: Dette er et separat websted, der deler dine ressourcer og sommetider tilføjes som en del af din plan.

Backup: En ekstra kopi af alle dine filer og data. Du skal allerede udføre regelmæssige systemsikkerhedskopieringer, men nogle hosting-servere tilbyder dem som en automatiseret funktion.

båndbredde: Din båndbredde er mængden af ​​dataoverførsel, når dit websted tiltræder. Du bruger båndbredde gennem trafikgenerering, e-mail, uploads og downloads. Nogle hostingplaner tilbyder ubegrænset båndbredde, men du skal vælge det højeste beløb, der er nødvendige til dine behov.

wordpress hostingContent Management System (CMS): Den platform, du bruger til at drive og styre dit websted. WordPress er det mest populære, men andre platforme inkluderer Joomla, Drupal og andre. Sørg for, at din webhost understøtter dit CMS.

cPanel: Dette er kontrolpanel du bruger til at konfigurere indstillinger på din server.

Dedikeret IP: En IP-adresse, der kun bruges af dit websted. Du har brug for en dedikeret IP, hvis du bruger SSL-godkendelse til at behandle betalinger på et eCommerce-websted.

Diskplads: Mængden af ​​plads, der følger med din plan til at gemme dine filer, websider osv.

Domæne: Dit domæne er den URL, der bruges til at få adgang til dit websted. Det er en menneskelig læselig version af din IP-adresse, der fortæller klientserveren, hvor han skal rute trafik.

Domain Name System (DNS): Denne tjeneste oversætter domænenavnet til en numerisk streng med tegn, der repræsenterer din placering på Internettet. Når du registrerer dit domæne, opretter webhosten en DNS-post, der forbinder det til en IP-adresse.

nedetid: Mængden af ​​tid, en webserver eller websted er nede på grund af et nedbrud, hack eller anden serviceforstyrrelse, repræsenteret som en procentdel. Du skal sigte mod så lidt nedetid som muligt.

File Transfer Protocol (FTP): Bruges til at kontrollere fil uploads og downloads. Kontroller, om din hostingtjeneste tillader dette, og om de inkluderer ekstra funktionalitet som anonym FTP eller tildeling af konti.

IP-adresse En maskinlæsbar adresse, der giver servere mulighed for at dirigere trafik til det rigtige websted.

Sprogstøtte De programmeringssprog, der understøttes af din hostingtjeneste. Som minimum skal din service være kompatibel med PHP og Perl.

Administreret hosting: Du betaler for tjenesten, og hostingfirmaet administrerer alt for dig.

MySQL: Et databasesystem, der er inkluderet i de fleste webhostingtjenester. Det bruges sammen med en række applikationer.

POP 3: Dette er en e-mail-protokol, der giver dig mulighed for at hente e-mails fra en server. Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) er en lignende protokol, der giver dig mulighed for at sende e-mails fra serveren. De fleste hostingtjenester giver dig mulighed for at sende og modtage e-mails fra din hostingplatform, men mange internetudbydere begrænser dig til kun at bruge deres mailingtjenester. Internet Message Access Protocol (IMAP) er en lignende protokol, der bruges af mennesker, der arbejder fra flere computere forskellige steder.

Softaculous: Dette auto-installationsprogram giver dig mulighed for at migrere CMS-platforme som Drupal og WordPress til din hostingplatform med et enkelt klik i stedet for at udføre en manuel installation.

Secure Socket Layer (SSL): SSL er en krypteringsprotokol, der bruges til at godkende og sikre data, der bevæger sig over et netværk. Enhver service, du vælger, skal have denne teknologi.

Opbevaring Den tildelte mængde plads, der er tilladt til at gemme dine data. Nogle tjenester begrænser lagring pr. Pakke, mens andre tilbyder ubegrænset lagerplads. Vælg en plan, der giver tilstrækkelig lagerplads til dine behov.

Uptime: Hvor lang tid dit websted er op og fungerer korrekt. Vi hosting-tjenester viser normalt dette som en procentdel, så gå ikke til nogen udbyder, der viser mindre end 99 procent oppetid.

Nu hvor du er klar over, hvad en webhost er, hvorfor du har brug for en, og nogle af de vilkår, der hjælper dig med at finde en god, her er de fem bedste typer hostingtjenester tilgængelige. Der er andre former for webhosting, men de er lidt brugt eller blot variationer på en af ​​disse platforme.

1. Delt hosting

Med delt hosting får du en fast plads på en server med andre websteder. Delt hosting er et økonomisk valg for begyndere. Prisen er $ 5 – $ 20 per måned, hvis du er lille eller bare er i gang. delt hosting

Men at dele ressourcer med potentielt tusinder af andre websteder fungerer muligvis ikke, hvis du forventer forretningsvækst, oplever regelmæssige trafikspidser eller har brug for strammere sikkerhed. Hvis et andet websted på serveren genererer en masse trafik, kan det forårsage, at dines bremser eller på anden måde reducerer din ydelse.

Delt hosting er normalt, hvad du får med billig hosting løsninger.

Hvem bruger delt hosting?

Dette er en god mulighed for dem, der har et lille driftsbudget eller begrænset plads til hardware og infrastruktur, for begyndere med begrænset teknisk viden og til små websteder med mindre trafik og ingen udvidelsesplaner.

Fordele
 • Billigste muligheder
 • Spreder omkostningerne ved at køre server blandt mange klienter
 • Eliminerer omkostningerne ved installation, vedligeholdelse og opgraderinger
Ulemper
 • Problemer med serveren deles også
 • Trafikspidser fra andre klienter kan bremse dit websted
 • Begrænsninger på ressourcer

2. Dedikeret hosting

Når du får en dedikeret hostingplan, får du hele serveren for dig selv. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at anden trafik bremser dig eller står over for sikkerhedsrisici. Du har også større breddegrad, når det gælder valg af dit operativsystem og konfiguration af din server. Dedikeret hosting er de anbefalede løsninger, når det kommer til hosting af små virksomheder.

dedikeret hosting

Denne mulighed kræver også en større tilbagevendende udgift, der kan være op til $ 350 om måneden eller mere, hvis du har brug for meget lager, hastighed og båndbredde. Mængden af ​​tilgængelige ressourcer afhænger dog af udbyderen, og du er stadig nødt til at betale for det fulde beløb, selvom de ikke bruges. Hvis hardware går, er hele serveren nede, og du er ansvarlig for al vedligeholdelse og opgraderinger.

Lær mere om dedikeret hosting her.

Hvem bruger dedikeret hosting?

Denne mulighed er egentlig kun for dem, der har meget specialiserede behov, store budgetter og ingen planer for eksponentiel vækst. Tænk virksomheder eller enkeltpersoner, der har brug for meget privatliv, men ikke er bekymrede for skalerbarhed.

Fordele
 • Alle ressourcer er dedikeret til kundens behov
 • Giver dig mere kontrol over systemkonfiguration og teknologi
 • Større kontrol over privatlivets fred og sikkerhed
Ulemper
 • Dyreste indstillinger
 • Brug for teknisk viden eller et IT-team til at installere, konfigurere og administrere
 • Ikke skalerbar; de tilgængelige ressourcer er, hvad der følger med kontrakten.

3. Cloudbaseret hosting

sky hostingMed skybaseret hosting har du et globalt netværk af servere, der alle arbejder sammen. Det betyder, at hvis den ene server går ned, kan de andre servere hente belastningen.

Det giver dig også mulighed for kun at betale for de ressourcer, du bruger, og du kan skalere op eller ned med det samme. Der er heller ingen infrastruktur eller hardware at købe og vedligeholde.

VPS hosting er en af ​​de mest almindelige former for cloud-hosting.

Hvem bruger Cloud Hosting?

Alle, der muligvis har brug for at opskalere deres kapaciteter hurtigt, og dem, der har behov for ubegrænset lagerplads og andre ressourcer on-demand. Det er også en god løsning for e-handelswebsteder, der muligvis har brug for større kapacitet til sæsonbestemte eller andre midlertidige trafikspidser, men ikke er villige til at betale for ressourcer, de ikke bruger på fuld tid. Det er forudsagt, at denne mulighed vil erstatte traditionelle dedikerede og delte servere i tide.

Fordele
 • Ingen hardware eller fysisk opbevaring til vedligeholdelse
 • Du betaler kun for det, du bruger.
 • Anden trafik eller problemer på serveren påvirker ikke dig
Ulemper
 • Ingen faste udgifter, som kan påvirke budgettering
 • Omkostningerne kan skyrocket, hvis du pludselig har en trafikstigning
 • Du sidder stadig fast, hvis du har et dataovertrædelse, DDoS-angreb eller dårlig PHP og usikre tredjeparts plugins.

4. VPS Hosting

For mange webstedsejere bliver dette den foretrukne mulighed. Det er skybaseret, så du får de fordele, der følger med skalerbarhed efter behov. VPS-planer er også mere private og sikre.

VPS HostingDa så mange udbydere tilbyder VPS, giver shopping efter en brugerdefineret løsning dig flere muligheder. Det betyder også, at der er et større antal budgetvenlige planer til din rådighed.

Hvem bruger VPS Hosting?

Enhver, der har brug for pålidelige, sikre hostingløsninger, kan være godt tjent med en VPS. Også et godt valg, hvis du har brug for at skalere op i en vækstperiode.

Fordele
 • Prisbillig og fleksibel
 • Stor sikkerhed mod spionage og brud på data
 • Beskytter privatliv
Ulemper
 • Du deler stadig ressourcer med andre klienter.
 • Hvis du får en dårlig tjenesteudbyder, er du stadig modtagelig for nedetid, pludselige prisstigninger og tredjepartsdeling eller salg.

5. Forhandler-hosting

Forhandler-hosting giver dig alt, hvad du får fra en delt hosting-service med ekstramateriale, der smides i blandingen. Du får mere funktionalitet og mere kontrol over din konfiguration end ved dedikeret hosting, men lavere omkostninger, fordi ressourcerne deles.

hvordan forhandlere fungererMed disse planer kan du også videresælge en del af din server til andre klienter. Tænk på det som at købe en duplex eller en lejlighedsbygning og leje de andre enheder ud til at dække din pantebetaling. Disse planer har ofte fordele som automatisk klientfakturering, dedikerede IP-adresser og gratis domæner.

Lær mere om forhandler hosting her.

Hvem bruger forhandlerhosting?

En person, der ønsker at komme ind i webhostingbranchen uden at skulle købe al infrastruktur og hardware. De, der ønsker at købe hosting som en investering uden den daglige vedligeholdelses- og sikkerhedsafgift.

Fordele
 • Umiddelbar fortjeneste for investorer
 • Hostingfirma tager sig af sikkerhed og vedligeholdelse
 • Gratis administrations- og tech-værktøjer leveres med pakken
 • Teknisk support døgnet rundt
 • Holder dine udgifter lave
Ulemper
 • Du kan fungere som en resident manager, hvilket betyder, at du altid er på telefon
 • Kvaliteten af ​​tjenesten afhænger stadig af hostingfirmaet

Bundlinjen

Der er så mange muligheder for webhostetjeneste i disse dage. Det gør det nemt for enhver websiteejer at finde den rigtige løsning. Nøglen til at få nøjagtigt det, du har brug for, er at kende lingoen og have et klart fokus på dine mål for shopping til en hosting-service.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map