Hvad er Bullet-Proof Hosting?

Mens udtrykket “skudsikker” kan virke som om det er en god ting, det er faktisk ikke. Sikkerhedsfolk i webbranchen bruger navnet til at henvise til hostingtjenester, der er slappe, når det kommer til hvad de tillader deres kunder at uploade og distribuere på deres websteder.


Mere troværdige webhostudbydere har typisk strenge retningslinjer og en lang liste med regler, der styrer hvad deres kunder kan og ikke kan placere på deres websteder.

Derudover vil de fleste webhostingfirmaer ikke bevidst være vært for hackere og ondsindede organisationer, der har til hensigt at bryde love eller stjæle både data og penge. Bullet-proof værter, dog stolte sig over at give disse typer kriminelle en sikker havn.

Hvad der sker med de Bullet-proof host-servere?

Ofte er disse kuglesikre webhosts findes i lande, der er mere lempede med lovhåndhævelse af cyber-forbrydelser. Dette giver frugtbar grund både for skyggefulde organisationer og hackere, når de ved, at “don’t spørge, don’fortæl” værten gør det muligt for dem at arbejde straffri og fri for retsforfølgning for datatyveri, bestikkelse, ulovlig handel og afpresning.

Kilde: McAfee / CSIS 2018-rapport

Det vigtigste mål for en kuglesikker vært er at blive online og beholde deres klient’s data og legitimationsoplysninger sikre selv hvis de kontaktes af retshåndhævende myndigheder. Det er virkelig her udtrykket “skudsikker” kommer fra, når de præsenterer sig selv som uforglemmelige.

Du’Vi har sandsynligvis hørt om botangreb, ransomware, malware og phishing-angreb. Hvad du måske ikke ved, om der er et underjordisk netværk, der understøtter, letter og er vært for disse hackere. Opsætningen af ​​disse skudsikre værter er konfigureret på lignende måde som legitime hostingfirmaer, men de er meget lette med hvad de tillader at være vært på deres servere.

Bullet-proof værter drager fordel af slappe love i forskellige lande for at nederdel i systemet og drage fordel af de underliggende, ulovlige aktiviteter hos hackerne, de er vært for.

Disse uærlige organisationer med deres slappe regler og påståede beskyttelse mod retshåndhævelse er en grobund for alt, hvad der er grimt ved Internettet. De er vært for hackere, kriminelle og ulovligt indhold. Her’er bare en smag på, hvad du måtte finde på en skudsikker vært’s servere.

Malware

Hackere har brug for et hjem til deres mest rentable værktøjer, og den største blandt dem er malware, der hjælper dem med at angribe computere og websteder. Hackere bruger malware til korrupte data, overtage brugermaskiner, fremkalde løsepenge og hack-sider via softwaresårbarheder. Phishing er et glimrende eksempel af en hacking-teknik, der hjælper malware med at indtaste en computer.

Websteder med sort marked

Ethvert websted, der fremmer ulovlig opførsel eller ulovlig handel med data, smugling eller stjålet varer, hostes sandsynligvis af en kuglesikker server. Disse sider er vært for ulovligt spil, børnepornografi, netværk med menneskehandel, terrorister, hackingressourcer, stjålne kreditkortsdata, narkotika, falske pas og mange andre sorte markedsmaterialer og aktiviteter. Hvis du kan navngive en ulovlig eller ulovlig aktivitet, finder den sandsynligvis sted på et af disse sider.

Botnetværk

Bots er et andet værktøj af hackere, der bruges til at angribe webservere i DDoS-ordninger, hvor hundreder, tusinder eller endda millioner af eksterne computere, der er blevet kompromitteret og i det væsentlige ubevidst forvandlet til en “bot” af malware bruges til at nedbrud sider. Dette er et andet yndlingsværktøj hos hackere, som ofte går ned på websteder og koster detailhandlere, virksomheder og organisationer millioner i tabt indtægt eller trafik.

Viden er magt

Selvom det måske er let nok at undgå at bruge en kuglesikker hosting-service ved blot at vælge et velkendt, godt gennemgået websted, fjerner eller fjerner ikke behovet for forbedrede sikkerhedsforanstaltninger. Det betyder heller ikke, at hackerne, der handler med kuglesikre værter, forsvinder. At tage skridt og sikkerhedsforanstaltningerne vil hjælpe med at stramme sikkerheden og holde websteder sikre i en dag og alder, hvor det ser ud til at angreb kommer fra alle sider.

Den bedste måde at bekæmpe hackere og skudsikker hosting er at fjerne dit websted som et mål og gøre det så sikkert som muligt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector