Hur man kan tjäna pengar online – idéer, tips och vanliga frågor för onlinetillverkare

tjäna pengar onlineI modern tid behöver du inte längre slå trottoaren för att hitta och hålla ner ett jobb personligen för att klara det. Faktum är att fler och fler människor inser att det’det är möjligt att tjäna massor av pengar online: tillräckligt för att både överleva och till och med frodas.


Med detta sagt är intrikatiteterna och komplexiteten i online-pengar att göra fortfarande lite grumliga – de som do gör det är ofta mamma om hur de lyckas skaka massor av kontanter genom online-arbete.

Med COVID-19 som gick igenom ekonomin trodde vi att det nu skulle vara en bra tid att förklara hur du kan tjäna pengar på nätet och ge dig några tips om du behöver utnyttja din tid inomhus. Låta’s komma igång.

Relaterad: Bästa webbhotell för småföretag

# 1 Börja blogga


börja bloggaBloggning är ett av de vanligaste sätten du kan tjäna pengar på nätet, och av goda skäl: det’är också en av de enklaste. Allt du behöver är en webbhotell av hög kvalitet för att stödja din webbplats och du är bra att gå.

Det fantastiska med att blogga är att du kan skriva om nästan vad som helst. Du kan ha en hobbyblogg, en pedagogisk blogg eller något annat onlineutrymme anpassat efter dina intressen eller företag.

Relaterad: Så här startar du en blogg

Men ännu viktigare, det finns flera sätt du kan tjäna pengar genom att blogga. Till exempel, du kan tjäna pengar på dina bloggar igenom “kostnad per klick” eller “betala per klick” annonser.

Dessa är i huvudsak banners eller andra annonser som du placerar i ditt innehåll eller sidofältet på din blogg. Varje gång en potentiell läsare klickar på annonsen får du betalt för klicket! Naturligtvis passar denna intäktsmodell till vissa stilar av bloggar bättre än andra.

Du kan också sälja privata annonser, särskilt om du har ett affärssamarbete med en annan online-närvaro eller organisation. Eller så kan du använda affiliate marknadsföring inom din blogg’s innehåll – mer om det senare.

Det finns ännu fler sätt att tjäna pengar på dina bloggar. Om du till exempel driver ett onlineföretag kan du använda ditt innehåll för att marknadsföra dina egna produkter eller tjänster. Eller så kan du sälja medlemskap för din organisation eller företag. Bloggar kan hjälpa dig att skapa trovärdighet, vidarebefordra människor till din onlinebutik, och producerar många fler kundomvandlingar än om du lita på traditionella annonseringsmetoder.

Sammantaget är bloggning först på våra bästa sätt att tjäna pengar online eftersom det’är det mest mångsidiga och något du kan koppla till praktiskt taget alla andra pengar. Lägga till blogg i din lista över “saker du gör för ditt online märke” är alltid en smart idé.

Medan det’Det är inte troligt att du’Jag kan använda din blogg för att tjäna tillräckligt med pengar att leva på av sig själv, blogga är så allestädes när det är’är en kritisk del av varje digital strävan.

Rekommenderad webbhotell: HostPapa

För att hålla din blogg “levande” behöver du en webbhotell. Även bästa gratis webbhotell är inte tillräckligt bra för en webbplats som tjänar massor av pengar.

Det finns dock några bra erbjudanden när du tittar på premiumvärdar.

Vi på Aussie Hosting rekommenderar HostPapa till bloggare som precis börjar på grund av sin startrabatt och användarvänlighet.

Rekommenderad webbplatsbyggare: Wix

När det gäller att hantera ditt innehåll och utforma din blogg, kanske du vill ta en av dem bästa webbplatsbyggare där ute.

Det är möjligt att kringgå detta steg, men inte utan omfattande kunskaper om design och SEO.

# 2 Starta en podcast!


starta en podcastPodcasting kanske inte är så vanligt som bloggning än, men det’är säker på att komma ikapp någon gång snart. Fler och fler människor i dag startar sina egna podcast av många av samma skäl som de skulle göra en blogg: att prata om sina intressen, att marknadsföra sina online-företag och att samla följare för deras övergripande digitala varumärke.

Podcast är ett utmärkt sätt att ansluta till din användarbas och samla potentiella nya besökare för din huvudwebbplats eller e-handel. Så du kan tjäna pengar på en podcast på många av samma sätt som du kan tjäna pengar på en blogg.

Affiliate marketing är ett exempel, eller så kan du göra det använd din podcast för att prata om ditt betalda innehåll och få nya prenumeranter eller medlemmar för ditt varumärke.

Men podcasting har sina egna intäktsmetoder som du potentiellt kan dra nytta av. Till exempel tillåter podcasting det få direkt betalning via sponsorer och reklamkampanjer. Om du’har någonsin lyssnat på en podcast som var ganska framgångsrik, är chansen stor att du också hörde dem koppla till ett annat företag eller produkt någon gång under avsnittet.

Detta är reklam eller sponsring i utbyte mot betalning från ett annat onlineföretag eller varumärke. den’är något du måste förfina din leverans över tid, så du inte’t känna “köpte och betalade för” av dina lyssnare eller dina lojala prenumeranter. Men det är ett bra sätt att få lite extra inkomster och bilda framgångsrika affärssamarbete med andra organisationer.

Du kan också använda din podcast till tillhandahålla en tjänst eller en utbildningskurs. Dessa podcast kommer att betalas för snarare än gratis, så du behöver förmodligen ett gäng medlemmar eller prenumeranter för att göra några allvarliga repor med den här metoden. Men det är fortfarande ett bra sätt att tjäna pengar om du främst är intresserad av att utbilda människor eller sälja din expertis i ett mer direkt format.

Till sist, podcasting kan också få in inkomst via coaching och konsulterande avsnitt. Återigen kommer detta att få dig att göra podcast-avsnitt som folk betalar för i utbyte mot direkt rådgivning eller konsultupplevelse. Så du måste ha en färdighet eller expertis som folk är villiga att gaffla över kontanter för. Men totalt sett kan podcasting vara ett bra sätt att tjäna pengar online om du gillar medieformatet och vill skapa en mer direkt anslutning till din användarbas

# 3 Använd frilansande plattformar


frilansplattformarDessa dagar är arbetskraften på spår att vara består av cirka 50% frilansarbetare snarare än traditionellt anställda arbetare inom en snar framtid. Detta är en häpnadsväckande förändring från tidigare sysselsättningstrender, och det’är något du kan dra nytta av… förutsatt att du har en färdighet som andra kan vara villiga att betala för.

Plattformar som Upwork, Fiverr, Toptal, PeoplePerHour och många fler är online-marknadsplatser där både frilansare och anställda kan samlas och leta efter varandra.

Frilansare kan skapa portföljer som visar sin expertis eller avslutade projekt inom vilket område de har skicklighet för, och arbetsgivare kan leta efter skickliga frilansare för att slutföra sina jobb.

Detta är ett attraktivt alternativ för många jämfört med traditionell sysselsättning med tanke på svårigheten att bryta in i vissa arbetssektorer eller områden. den’är också ett sätt för arbetarna att ta hand om sina dagliga scheman och driva sitt eget företag utan att känna att de är’t får betalt vad de’är värt.

Du kan hitta frilansarbete för:

 • Skrift
 • webbutveckling
 • Kodning
 • Undervisning
 • Måla eller rita
 • Mycket mer

Tricket är naturligtvis att arbeta online som frilansare också ger allt ansvar för framgång eller misslyckande på dina axlar. De frilansliv är inte’t för alla, men det är ett livskraftigt sätt att tjäna pengar online på lång sikt, och till och med som en karriär, om du lyckas bygga upp en plattform och en portfölj som kan netto du konsekvent arbete. den’är ett attraktivt alternativ för många på grund av dess flexibilitet, frihet och ansvarsskyldighet.

Ovan nämnda plattformar har alla sina positiva och negativa, men var medvetna om att många av dem tar små avgifter eller nedskärningar från dina vinster som en kostnad för att använda sin plattform för att få kontakt med arbetsgivare. När du får erfarenhet och trovärdighet, det’det är troligt att du’Jag kan undvika att använda dessa plattformar helt och lita på dina egna anslutningar inom din bransch. Detta tar dock tid.

# 4 Lär dig engelska online


lära engelska onlinedär’är en hel onlinebransch för dem med färdigheter och önskan att lära sig engelska till andra. Eftersom engelska (tillsammans med framtida kineser) är världens viktigaste handelsspråk’s ett stort antal internationella människor som vill lära sig läsa, skriva och tala engelska mer kapabelt.

Att starta din online engelska karriär är mycket lättare än du kanske tror. Uppenbarligen måste du vara flytande i språket och kunna bevisa detta när du ansöker om ett online-lärarjobb.

Du’Jag måste sannolikt bli certifierad, åtminstone om du vill landa en spelning på ett ansett engelskt lärarföretag istället för en skyggare webbplats. Det finns några olika Engelska certifieringsprogram du kan ta, den mest populära varelsen TEFL, TESL och TESOL, som står för Teach Teach English as a Foreign Language, a Second Language respektive to Speakers of Other Language.

När du är certifierad och har en bra dator med en stabil internetanslutning och en webbkamera kan du ansöka om undervisningsjobb. Det finns gott om kvalitetswebbplatser som kommer att anställa personer med engelska flytande och kandidatexamen’s grader, som Lär bort eller VIPKID.

Hur mycket kan du tjäna? Det beror på din erfarenhet och hur mycket du är villig att undervisa. Vissa onlineplattformar gillar DaDa (som anställer engelska lärare för att instruera kinesiska studenter) betalar upp till $ 25 per timme beroende på din erfarenhetsnivå. Andra kan betala mindre men ger mer konsekvent arbete.

Det fantastiska med att lära engelska online är att du till stor del ansvarar för ditt eget schema och har friheten att resa medan du arbetar. den’är verkligen mycket mindre stressande än att undervisa i en riktig klassrumsmiljö! Beroende på ditt boform’det är fullt möjligt att tjäna tillräckligt med pengar för att leva av genom att lära sig engelska online, åtminstone när du har tillräckligt med erfarenhet och trovärdighet med en webbplats.

# 5 Gör betalda undersökningar


göra betalda undersökningarPå baksidan finns det fler metoder för att tjäna pengar som är baserade online som kan’t verkligen användas som en enda inkomstkälla. Men att göra betalda undersökningar är ett bra sätt att tjäna lite sidokontanter, särskilt om du gör aktiviteter’Du får betalt för dig’d gör ändå på din stillestånd.

I ett nötskal, företag gillar Swagbucks, Toluna och OnePoll är alla organisationer som anställer människor för att göra undersökningar och utföra andra uppgifter, som att titta på videor eller bläddra med vissa appar för att samla in data och marknadsanalys.

Dessa företag tar sedan enkätsvaren eller tittarnas vanor för sina användare och får pengar från reklambyråer och marknadsföringsföretag.

Hur mycket kan du tjäna? Inte mycket. Alla dessa undersökningssidor tilldelar dig egna poäng eller “stjärnor” eller något liknande, som sedan kan ställas in för Amazon-presentkort eller till och med direkt kontanter via en distributionsplattform som PayPal. De flesta av ordningarna från dollar till dollar har riktigt höga förhållanden. till exempel 1000 av en plattform’s poäng kanske bara lägger till cirka $ 10. Med tanke på att undersökningar ibland kan ta upp till en halvtimme att slutföra, betyder det att du bara kan netto $ 10 eller mindre per timme när du genomför undersökningar med dessa plattformar.

Detta sägs, att genomföra undersökningarna är ett genomförbart sätt att tjäna extra inkomst om du’blir uttråkad och skulle redan besvara undersökningar och på annat sätt snurra dina hjul online. den’Det är bättre att tjäna lite sidokassa än att göra ingenting alls, minst i våra ögon. Dessutom har många av dessa webbplatser extra bonusar och andra priser du kan dra nytta av om du använder dem konsekvent.

Nyckeln till att tjäna en bra summa pengar med hjälp av enkätswebbplatser är att gå till de kortaste, mest effektiva undersökningarna du kan hitta och genomföra så många som möjligt inom en viss tid – säg en halvtimme. Gör detta några gånger i veckan så har du tillräckligt med pengar för att äta ute en extra tid per vecka, allt utan att satsa för mycket.

# 6 e-handel – Sälj saker online


E-handel designSom vi nämnde tidigare med bloggning och podcasting, kan du också använda e-handel som din primära metod för att tjäna pengar online.

Faktum är att online-marknader är det blomstrande vad gäller möjligheter och potential, särskilt jämfört med marknader för tegel- och murbruk (och särskilt mot bakgrund av COVID-19).

Du kan driva en e-handelsbutik som säljer nästan vad som helst, allt från specialdesignade T-shirts till din gamla modellkollektion till anpassade ritningar om du har lite konstnärlig förmåga.

Du kan också göra en top-of-the-line eCommerce-plattform ganska lätt igenom WordPress eller annat gratis webbplatsbyggare, många av dem kommer med e-handelsfunktioner inbyggd i deras design. De kan också använda plug-ins som hjälper dig att analysera användartrafik och besökarnas vanor så att du bättre kan optimera din webbplats för konverteringar (dvs. besökare som avslutar spendera pengar).

Naturligtvis är tricket till alla företag där du säljer något att du måste ha något värt att köpa. Det innebär att göra ditt innehåll eller dina produkter själv eller komma med ett affärsarrangemang med en tillverkare, med dig som en slags mellanhand eller marknadsförare.

dessutom, din e-handel butik kommer alltid att behöva exponering och marknadsföring, även om du gör saker själv. Det innebär att betala för annonser som är spridda över Internet, eller genom att använda ovannämnda plattformar som bloggar och podcast för att annonsera din egen webbplats. Om du’om du gör någon form av onlinebutik i alla former, bör du förstärka ditt onlinemärke och sprida din närvaro så långt som möjligt, ändå.

den’Det är också en bra idé att fokusera på en enda nisch av produkter, som ritningar av människor i en viss stil eller något liknande. Internet är en stor damm, och du’du är mer benägna att gå vilse om du säljer något generiskt eller något som alla andra lätt kan göra också.

där’är ett annat alternativ till att tjäna pengar genom e-handel: att använda en befintlig plattform som Etsy, särskilt om du säljer konstnärliga eller hemlagade produkter. Det finns många smyckestillverkare, träbearbetare, möbelsnickare och konstnärer som uteslutande använder plattformar som Etsy som en enda inkomstkälla.

Detta kan vara ett mycket livskraftigt alternativ om du alltid ville öppna din egen butik men inte’t har önskan eller inkomst för att säkra en fysisk plats, eller om du tror att du har en bättre chans att sälja dina varor via den digitala marknaden på Internet.

Rekommenderad eCom-plattform och webbhotell: Shopify

Inte bara den bästa eCom-plattformen utan också den absoluta bästa eCom-värd där ute – vi rekommenderar Shopify.

Det är snabbt, pålitligt och perfekt utformat för alla som vill öppna en onlinebutik, oavsett vilken typ av varor de säljer.

# 7 Lär dig en handel – webbdesign


lära sig webbdesignWebbdesign är en av de mest efterfrågade branscher du kan lära dig, men det’Det är också en av de svåraste att tjäna pengar på eftersom fältet är överflödigt av nya yrkesmän.

Den där’varför många webbdesigners letar efter frilansplattformar som Upwork och slår ut på egen hand.

Lär dig webbdesign om du inte gör det’Jag vet fortfarande hur man gör det fortfarande en bra idé och det’är ett bra sätt att tjäna pengar online.

Även om det finns många nya webbdesigners där ute som alla annonserar sina färdigheter, är det’Det är lika sant att det finns många nya kunder som dyker upp varje dag i behov av begåvade webbdesigners.

Genom att lära dig denna handel kan du åtminstone tjäna några sidokontanter utöver din huvudsakliga inkomstkälla eller så småningom till och med övergå till att bli webbdesigner på heltid.

Att tjäna pengar framgångsrikt på detta sätt kräver många av samma färdigheter och mycket av samma beslutsamhet som att vara någon form av frilansare. Du’Jag måste kontakta kunderna proaktivt och odla så småningom ett nätverk av pålitliga kunder, så att du har ett konstant arbete som kommer in hela tiden.

Du kan också använda många av samma metoder ovan för att sprida dina kunskaper eller skapa en portfölj. Att göra en blogg som visar alla dina webbdesignfärdigheter är en bra idé, eftersom det ger potentiella kunder ett fönster i vad de kan förvänta sig för sitt eget projekt.

Dessutom kan du tjäna pengar som webbdesigner av säljer lager grafik. Om du inte gör det’t har några jobb att ta hand om för en kund för tillfället, du kan alltid ta fram lagergrafik och sälja dem till småföretagare eller lagerbildsajter som Unsplash. Det fantastiska med lagergrafik eller andra mallar är att de alltid behövs för nya webbplatser, och du kan sälja dem om och om igen. De don’Det är inte nödvändigtvis en stor vinst för varje försäljning, naturligtvis, men det’är fortfarande en bra sidokälla för inkomst.

# 8 Lär dig en handel – webbutveckling


lära sig webbutvecklingPå liknande sätt kan du lära dig att vara en webbutvecklare, vilket är en av de mest efterfrågade branscherna du kan hitta idag. Du’Jag måste gå med i frilansningsplattformar för att starta i de flesta fall, såvida du inte på något sätt har en hälsosam samling av klara att gå under ditt bälte när du lämnar ditt dagjobb.

Detta gäller särskilt om du’lär dig webbutveckling från grunden eller behöver ta online-kurser eller högskolekurser för att få nödvändiga färdigheter i ditt huvud. Hur som helst kan du tjäna en hel del pengar online genom webbutveckling.

den’Det är efterfrågat överallt där du ser eftersom nya webbplatser dyker upp hela tiden. Ännu bättre, efterfrågan på mycket skickliga och kompetenta webbutvecklare är mycket större än du kanske tror.

Kommer du ihåg glut som vi nämnde? Den där’består främst av billiga webbdesigners och utvecklare. Detta resulterar ofta i subpararbete, så många småföretagare och ännu större byråer är villiga att betala högre priser för fantastiska resultat.

För det ändamålet, vi’d rekommenderar att specialisera sig i något som webbutvecklare, oavsett om det är’s en viss plattform, några olika kodspråk eller en viss typ av webbplats. Du bör också säkert skapa en blogg som visar dina färdigheter i en portfölj, särskilt eftersom du naturligtvis kan visa dina färdigheter igenom på vilket sätt bloggen i fråga skapas.

Att leva det frilansande livet som webbutvecklare eller designer kommer säkert med sina utmaningar, även om det finns många fördelar (som förmågan att vakna upp när du vill). Du’Jag måste hålla konstant disciplin och kunna hålla på uppgiften även om arbetet blir hårt.

Dessutom, du’Jag kommer troligen att behöva lägga in massor av extra timmar “utanför klockan” för att bygga upp en framgångsrik kundkrets och skaffa tillräckligt “street cred” att du slutar få upprepade affärer istället för att behöva använda de frilansande plattformar som nämnts tidigare.

Sammantaget är det fullt möjligt att tjäna pengar på nätet för att vara webbutvecklare eller designer, och troligtvis ganska lönsamt om du lägger in arbetet och har färdigheter för att få framgång. Lära sig dessa branscher nu är en bra idé, eftersom dessa färdigheter sannolikt kommer att bli mer värdefulla när tiden går.

# 9 Affiliate Marketing


amazon affiliate-programVi pratade tidigare om hur du kan använda affiliate-marknadsföring via din blogg eller podcast för att tjäna pengar. Låta’s djuper djupare in i denna penningskapande metod nu.

Sammantaget innebär affiliate-marknadsföring att du annonserar eller på annat sätt diskuterar en produkt från en säljare på din webbplattform eller blogg och ger en länk till den nämnda produkten.

Om en besökare klickar på en länk till den produkten / gör en försäljning, du får en mycket liten nedskärning av vinsten. Betala per klickannonser är varianter av affiliate-marknadsföring eftersom du tjänar pengar baserat på hur många besökare du omdirigerar till annonsörens webbplats.

Affiliate-program är avtal mellan större marknadsplatser som Amazon där de betalar dig för att skicka människor till sina produkter. Gå med i dessa program är ganska lätt och inte’t ta mycket arbete, men det är lite svårare att göra konsekventa pengar genom affiliate-program.

För det första är kunderna det mycket medveten om hur översvämd webben är idag med låg ansträngning “recensioner” av produkter som endast är utformade för att generera klick. den’är mycket bättre att vara tålamod och bara annonsera eller granska produkter eller tjänster på din webbplats som är värt tiden… och de som du faktiskt tror är användbara.

Dessutom, du’Jag måste göra en del marknadsundersökningar och fta reda på vilka produkter eller branscher som för närvarande är efterfrågade. Det är meningsfullt att utarbeta en blogg för sommarutrustning i trädgården när det är’höst och kommer snart att bli vinter.

Du’Jag måste också ständigt komma med nya affiliate-länkar för att binda till din annonsör eller marknadsföringswebbplats. Nya produkter kommer alltid ut, och att se till att din blogg har tillräckligt med nytt innehåll för att låta folk klicka och kolla rekommenderade produkter betyder att du’Jag måste spendera pengar för att tjäna pengar genom att anställa copywriters eller media chefer, eller på annat sätt komma med innehållet själv.

Sammantaget, det’är osannolikt att du’Jag kan göra affiliate-marknadsföring till din enda inkomstkälla såvida du inte har en mängd bloggar som alla ägnar sig åt denna inkomsttyp. Du kan dock använda affiliate-marknadsföring tillsammans med din blogg, e-handelsbutik eller podcast för att dra in lyssnare, läsare och kunder över samma huvudinnehållskanaler. Denna “multi-stream inkomst” -modell är mycket framgångsrik för dem som vill tjäna bra pengar online.

# 10 Bli Social Media Manager


bli chef för sociala medierSlutligen kan du tjäna pengar online om du utnyttjar din kunskap om sociala medier och sälja den färdigheten för de som är’t som skicklig till att hantera sina online-närvaror eller plattformar.

Idag är sociala medier en av de bästa drivkrafterna för kundkonvertering och upprätthållande av framgångsrika onlineanmälningar. Som ett resultat är hantering av sociala medier en efterfrågan. Det gör det inte’betyder bara att du behöver veta hur du arbetar med din egen Facebook-sida.

Du måste ha betydande kunskaper om marknadsföring och PR – en examen inom dessa områden hjälper verkligen när man letar efter en av dessa positioner.

Du’Jag måste också veta hur man jonglerar flera sociala mediekonton samtidigt och kommer med marknadsförings- eller PR-kampanjer.

Men det’s väldigt en väg till bra pengar om du vet vad du’gör igen och om du gillar att hantera frågor på sociala medier redan. Sociala medier är verkligen ett fascinerande ämne när man tittar genom linsen i mänsklig psykologi.

Mest framgångsrika sociala medieledare välj några plattformar att specialisera sig på och annonsera sina färdigheter genom en portfölj som med de flesta andra typer av frilansare. Men frilansande sociala medier hanterar inte’t din enda väg till framgång. Du kan också hitta detta som en “traditionellt jobb” om du har kvalifikationerna och krävs högskoleexamen (som vanligtvis är inom kommunikation, marknadsföring eller något liknande).

Detta är ett effektivt sätt att tjäna pengar online eftersom ditt jobb nästan helt sker på Internet. Du’Jag har troligen ett mycket flexibelt arbetsschema oavsett om du går frilans eller traditionellt och du’Jag kommer att utföra det mesta av ditt arbete från din datorstol. Sammantaget är det en metod för att tjäna pengar som troligen kommer att bli ännu vanligare och efterfrågad när företag fortsätter att övergå online och ta emot fler av sina kunder från digitala kanaler.

5 tips om hur man tjänar pengar online


Alla ovanstående strategier är fantastiska idéer oavsett din erfarenhetsnivå, även om människor med viss erfarenhet naturligtvis kommer att ha lite av ett ben. Oavsett, här är en handfull tips du kan använda när du försöker tjäna pengar online.

 • Arbeta genom flera inkomstströmmar. Vi berörde detta lite förr när vi pratade om att tjäna pengar genom undersökningar, men det är mycket sant att du osannolikt kommer att tjäna tillräckligt med pengar för att överleva genom en enda metod ovan. Detta förblir sant även efter att du har varit på det en liten stund. Tricket att göra konsekvent pengar online är genom att driva flera inkomstströmmar samtidigt, få lite från var och en. Allt kan lägga till mer än vad du förväntade dig.
 • Du ska alltid jaga din nästa möjlighet. Det är ingen som förnekar att onlinearbete är en “spel” -ekonomi – det vill säga att det alltid finns ett annat jobb du borde söka och en annan möjlighet att tjäna lite rep som du borde låsa in. Det är mycket sällsynt att du kommer att kunna tjäna så mycket pengar på ett enda jobb eller med en enda blogg eller podcast att du kan vila på dina lagrar. Om du inte bryr dig om att skynda dig och arbeta fem dagar i veckan (eller mer) kan det vara ganska lukrativt att arbeta online.
 • Håll alla dina profiler och konton sammankopplade. Det här betyder inte att du använder samma lösenord för alla dina konton eller webbplatser (du bör faktiskt alltid göra det motsatta!). Men det betyder att du borde ta alla tillfällen att koppla ihop dina olika online-ansträngningar med varandra. Till exempel bör dina sociala medieprofiler ha länkar till varandra på deras startsida. Men du bör också inkludera länkar till din blogg, podcast, e-handel butik eller någon annan onlinesida som du sätter ditt namn på. Om folk gillar det du gör på en plats är chansen stor att de kommer att kolla in dina andra webbplatser och kanske till och med ge dig affärer.
 • Forbli professionell. I motsats till vad man tror är Internet inte raderbart. Behandla allt du skriver som det är skrivet med bläck, eftersom rykte kan följa dig under en lång tid. Vi rekommenderar starkt att upprätthålla en professionell inställning till varje pris i alla pengar som du gör för att besluta att följa. Det är lättare att få upprepade affärer, få jobb från referenser och starta en ny podcast eller underhållningsföretag om ditt rykte är professionellt, vänligt och respektabelt. 
 • Lär dig alltid nya färdigheter. Internet är en mycket mer formbar och mångfaldig arbetsplats än den verkliga världen på grund av mängden av innehåll och den stora innovationsnivån som driver dess utveckling. Du bör alltid lära dig nya färdigheter och utnyttja dem för att tjäna pengar och öka din online framgång. Lär dig inte bara att koda; lära dig alltid att koda på nya språk och hålla dig uppdaterad om ny kodutveckling. 

Vanliga frågor


Betalar du skatter när du arbetar online eller frilansar?

betala skatt som frilansareja! Många onlinearbetare eller frilansare löper ut när de börjar tjäna pengar främst via Internet eftersom deras skatter är’t dras automatiskt från deras lönecheck som de vanligtvis skulle vara.

Men bara för att din arbetsgivare inte gör det’t ta ut dina skatter automatiskt inte’t menar att du inte’t är skyldig regeringen i slutet av året.

Istället måste alla pengar du tjänar online, antingen genom ett oberoende företag eller genom frilansarbete, rapporteras till skattemyndigheten och ett lämpligt skattebelopp måste dras av.

Det enklaste sättet att göra detta är att helt enkelt vänta till slutet av året och arkivera dina skatter. Du’Jag rapporterar din totala inkomst, och IRS kommer att citera dig vad du är skyldig dem från februari. Men det är troligtvis en ganska betydande summa.

Du’Jag måste spara pengarna hela året och leva långt under dina medel, åtminstone för det första året när du inte gör det’Jag vet exakt hur mycket du’Jag beskattas. Detta kan vara svårt för många, särskilt eftersom de flesta människor är vana att ha tillgång till alla pengar på sitt bankkonto eftersom skatter tas ut automatiskt på de flesta arbetsplatser.

Eller så kan du betala kvartalsskatter, vilket kommer att få dig att sammanfatta allt du har tjänat under ett visst kvartal (säg, januari till mars) och betala skattemyndigheten med några månader. Du slutar betala samma belopp totalt, men varje betalning är en mindre bit från ditt bankkonto och det’är lite lättare att hantera.

Vi’d rekommenderar att du gör detta om du klarar det. I själva verket även om du betalar IRS fel belopp, du’Jag kommer fortfarande att betala mindre totalt sett eftersom du vann’t träffas med en “försenad betalning” avgift i slutet av det beskattningsbara året.

Du kan hitta ett kalkylblad för att lära dig hur du beräknar dina kvartalsskatter och hur du betalar direkt till IRS via direktinsättning via deras webbplats.

Vilka är de mest framgångsrika onlineföretagen?

Det finns några viktiga affärsmodeller online som du kan försöka efterlikna om du vill maximera din monetära framgång.

Den första av dessa är utan tvekan den grundläggande blogg affärsmodell, eller till och med bloggnätverksmodellen. I ett nötskal, genom att driva en online-verksamhet där du håller flera bloggar som flödar med innehåll kan du netto få en betydande månadsinkomst i enbart medlemsfördelar.

Det betyder att du måste antingen skriva massor av innehåll eller anställa copywriters för att göra det för dig, men det kan leda till allvarlig framgång om du hittar rätt marknadsföringsnisch och i slutändan genererar en hel del klick.

Saken med bloggnätverk är att du enkelt kan koppla ihop dem med varandra och driva trafik i en självhushållningscykel på dina webbplatser.

Du kan också tjäna pengar genom bloggar med marknadsföring eller kampanjer, eller samarbeta med andra bloggare och företagsorganisationer. Att driva bloggar som företag blir mer och mer en vanlig karriäridé. Nästan vem som helst kan hoppa in och hitta framgång, varför det är det’är ett av de mest populära alternativen där ute.

Men du kan också driva en online-verksamhet genom att sälja digitala produkter. Vi’pratar igen e-böcker, låtar, WordPress-plugins, teman, konst med mera. Människor satsar verkligen mycket på att göra de bästa onlineutrymmen de kan, och om du kan tillhandahålla innehåll för dessa utrymmen kan du tjäna en snygg vinst.

Visst, detta är inte exakt passiv inkomst, eftersom du måste lägga in arbetet för att skapa alla produkterna som beskrivs ovan. Men det är en stor potentiell karriär och online-verksamhet om du vill skapa i första hand.

Slutligen är det en bra idé att driva din egen frilansverksamhet, antingen med skrift eller annan skicklighet som kodning eller webbdesign. Detta är det bästa onlineföretaget du kan välja om du har en oberoende anda och vill ta ansvar för all din framgång.

Vi berörde idén mer djupgående lite tidigare, men den kan potentiellt ge stora belöningar om du lägger in tid och har färdigheter att säkerhetskopiera din portfölj.

Hur hittar jag bevisade online-affärsmodeller?

Kort sagt, du hittar bra modeller av Googling oavsett vad du är’tänker påbörja och titta på toppresultaten.

Google-sökalgoritmerna filtrerar automatiskt de mest framgångsrika webbplatserna till toppen. Naturligtvis fungerar webbplatserna som du klickar på först genom bra affärsmodeller online. Gör lite ekonomisk slitring och titta på vad de högst rankade webbplatserna gör och överväga hur de kan göra det.

Du kan också fortsätta att läsa guider som den här, som fördelar olika online-affärsmodeller och idéer för att tjäna pengar. Men ofta än inte, det är lika enkelt att räkna ut vilka affärsmodeller online som du bör emulera som att tänka på vad som fungerar för dig och vilka webbplatser du gillar att spendera tid med.

Har du till exempel sett en portfölj för en frilansande webbutvecklare som du verkligen gillade? Kolla in deras prissättningsmodell eller till och med skicka dem en förfrågan via e-post där du frågar om ett förslag till företag. Du kan ta det de svarar med och tänka på hur den affärsmodellen kan översätta till framgång för dem.

Vilket onlineföretag ska du börja med inga pengar att investera?

där’s en mängd olika online-företag kan du starta utan några pengar att investera alls:

 • Frilansskrivning är ett enkelt exempel; allt du behöver är engelska och grundläggande skrivfärdigheter. Du kan gå med i en plattform som Upwork och ansöka om skrivjobb där. Eller så kan du använda webbplatser som Textbroker verkligt gratis genom att de inte gör det’t kräver att du gör det “bud” för jobb.
 • Du kan också bli en webbdesigner och starta ditt eget företag genom ett liknande format genom att använda frilansplattformar för att få jobb. Tekniskt behöver du först spendera lite pengar för att få en utbildning i webbutveckling eller design.
 • Bli en konstnär genom Etsy eller en annan plattform. Om du har konstnärlig förmåga, vann det’t kostar dig en krona för att börja utnyttja den färdigheten och börja sälja dina varor över Internet.
 • Att göra en bloggaffär att börja kan teoretiskt görs utan att spendera några pengar, även om du’Jag måste söka högt och lågt efter en bra webbhotellplattform som har ett gratispaket utan några svagheter eller strängar. Chansen är du’Jag måste så småningom ta ut lite pengar för att uppgradera din lagrings- eller webbplatsbyggande kapacitet, men du kan börja utan en dollar till ditt namn.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map